Pokaż pełną wersje : Od którego levela jaka broń.
Siema. Chcem żeby tu zamieszczać od jakiego levela jaka broń. Ja zaczne pierwszy
Hunting Spear 32 0 20 lv
Knight Axe 33 21+1 25 lv
Dragon Hammer 32 20 25 lv
Giant Sword 46 42 55 lv
Ice Rapier 60 1
Zamieszczajcie też inne opisy broni
p.s
Opisyte Mają byc nie kopiowane i widziane na łasne oczy.
CzesioMS
28-06-2007, 12:21
Ja mam 26lvl i napieprzam z fire axe moze z knight mialbym lepsze hity ale przynajmniej z fire axe nie mam gorszych niz przed up date
Niedawno wyszedlem z Rooka i zastanawiam sie jaka bron uzywac: najpierw chcialem chodzic z Dragon hammer ale jest od 25 lvl potem chcialem z knight axe ale tez trzeba miec wiekszy lvl a teraz mysle ze najlepsze rozwiazanie to serpent sword :]
A jezeli bron na przyklad Dragon Hammer zalozmy jest od 25 + lvl to na nizszym mozna jej uzywac?
robert22
28-06-2007, 13:45
up:
Tak można ale będziesz o wiele mniej bić np. mój kolega przed update miał war hammera, a teraz bije z niego ledwo po 20 więc najbardziej opłacają się swordy, bo spike i serpent są dostępne od 8 lvl'a...
Malkowicz
28-06-2007, 14:04
Już jest takie temat tylko że inny tytuł ma.
W dodatku to mój temat B).
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136247&highlight=Rapier
Jezuuu no to dobrze :/ Już się wystraszyłem :P Właśnie co dopiero wyszedłem knightem z rooka i patrze na bronie i mają "bramkę lvl'ową" (bije z clubów) więc chciałem zakupić war hammera patrze a tu od 50lvl'a.
Pytam jeszcze raz dla pewności (niech to ktoś sprawdzi)
Czy jeżeli mam 10 lvl mogę używać broni typu "Giant Sword", "War Hammer" ??
@up
ehh, tak możesz, ale będziesz bardzo słabo z nich bił!
Thor of heaven
29-06-2007, 23:54
W panelu jest już ustawione "minimalny poziom" ale programista nie ustawił jeszcze żeby się wyświetlało na stronie głównej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.