Pokaż pełną wersje : HyperCam 2
Witam !! Mam problemz tym programe bo jak nagrywam film to program albo mi zaszybko nagrywa albo obraz skacze, widziałem ładne filmy tibi w tym programie i wiem że jest to możliwe :confused:. osoby które używały tego programu proszę o pomoc :(
Potrzebujesz:
-szybkiego kompa (najlepiej cos kolo 2.5GHz i karte graficzna z GeForce 5900 lub cos lepszego)
-tibie ustaw na DirectX9 i ustaw w tibii tyle samo klatek ile w HyperCam2 ma nagrywac
-najlepiej jak masz szybki dysk twardy (SATA2 lub cos z 20-30MB/s), wtedy mozesz ustawic "format: Nieskompresowany" i nagrywac w rozdzielczosc 640x480.
-zgrywaj tylko okno gry, a nie EQ, BPki i battle list
-okno w tibii mozna zmniejszyc, ustaw w HyperCam nagrywanie w rozdzielczosci 640x480 i zmniejsz tak ekran gry, zeby dokladnie dopasowac okno nagrywania i tibie
-to, ze film leci szybciej moze Ci sie wydawac. jest tak dlatego, ze fragment ekranu ktory nagrywasz zajmuje jakies 75% ekranu, a kiedy go odtwarzasz w powiekszeniu zajmuje 100% ekranu. wtedy postac robiac jeden krok porusza sie o np. 40 pikseli na ekranie, a nie 30 jak wtedy kiedy grasz w tibie, co moze sprawiac wrazenie jakby wszystko sie szybciej dzialo :)
Sprawdz ile dana akcja zajela czasu na .rec, a potem ile na .avi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.