Pokaż pełną wersje : Prośba
Thoris...
30-06-2007, 12:55
Moze ktos był by tak miły i strescił mi ostatnie 30 dni z życia Iridi bo troche bylem poza. Jak uda mi sie znalezc rec albo choc pasy przypomniec to troche bym sie pobawil cos jeszcze :)
pawel1992
02-07-2007, 15:26
eh tu nie ma co streszczac ... dno na takim samym poziomie jak było ;f
od poi wykonaniu pod przywódctwem Everanora , nic się nie zmieniło.
Wiem , ze zaczela sie wojna której nie sledze ;p Ethical vs.terragon , i niewiem kto wygrywa szczerze. Oprócz tego jakieś przypadkowe dedówki naszych , albo i nie naszych ;d , jakies spory , zgody ... No i jak ta nasza stara iridia = kłótnie , zadymy , rozpierducha ; ]
sry za taka 'flegmatyczną' wypowiedź ale ;d sam jestem semi-retired ;d , żadko tu zaglądam , i mam wszystko w du.. ;d.
ps. zdaje sobie sprawe , ze wszystkiego nie wymienilem : >
eh tu nie ma co streszczac ... dno na takim samym poziomie jak było ;f
od poi wykonaniu pod przywódctwem Everanora , nic się nie zmieniło.
Wiem , ze zaczela sie wojna której nie sledze ;p Ethical vs.terragon , i niewiem kto wygrywa szczerze. Oprócz tego jakieś przypadkowe dedówki naszych , albo i nie naszych ;d , jakies spory , zgody ... No i jak ta nasza stara iridia = kłótnie , zadymy , rozpierducha ; ]
sry za taka 'flegmatyczną' wypowiedź ale ;d sam jestem semi-retired ;d , żadko tu zaglądam , i mam wszystko w du.. ;d.
ps. zdaje sobie sprawe , ze wszystkiego nie wymienilem : >
Niby Ethical i Tarragon sie pogodzili ;>
Thoris...
03-07-2007, 12:17
Dzięki ale jednak daruje sobie, pierdziele nie będe znowu tracił czasu na głupoty. Zobaczenie skila 99 de facto pomogło mi w podjeciu decyzji=).
Dzięki ale jednak daruje sobie, pierdziele nie będe znowu tracił czasu na głupoty. Zobaczenie skila 99 de facto pomogło mi w podjeciu decyzji=).
ehhh ;/ cya irl then ;)
IridiaCarlinPk
03-07-2007, 22:21
nom 99 skila przesrane naprawde;/
OMG TRAGEDIA 99 SKILA
jak cena w biedronce x.x
Thoris...
05-07-2007, 18:52
@neztas
Wiesz nie o to nawet chodzi, ze 99 tylko jak zobaczylem ile% spadlo i uswiadomilem sobie ile godzin bym jezdził rowerem ,siedział z przyjaciółmi czy tam cokolwiek innego to napewno lepiej niz siedziec przy pikselach. Przez ten komp to mi sie juz wzrok niszczy, cudownie. Zdałem sobie sprawe ze ban bedzie czyms co moze mi zablokowac droge do swiata pixeli przez co bede mniej czasu poswiecal na bzdury :P btw chris czemu wbil bana :>?
Grałem kiedys na iridii to strasznie nudny świat nic się na nim nie działo oprócz wykonanego POI.
Makaveli Tha Don
20-07-2007, 01:12
Nic szczegolnego sie nie dzialo, Mendill zaliczyl troche paymentow, troche osob popadalo, bo przekroczyli bezpeiczny limit, a tak to nic special...:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.