Pokaż pełną wersje : Resp behe, vampka i fe pod gildia magow w ank
motyl1993
01-07-2007, 17:45
Witam. Mam do was pytanie: Co robi behe, vamp i fe pod gildia magow w ank i w jaki sposob da sie uwolnic z tamtad vampa. Bo to ciekawe miejsce na probe zsolowania go. Spotkalem juz tam nie raz uwolnionego fe, lecz nie wiem jak vampa uwolnic. Prosze o pomoc!
motyl1993
01-07-2007, 18:17
Skoro sie nie da to powiedz mi czemu fire elementala da sie wypuscic i jak go mozna wypuscic?
Szybki'Byll
01-07-2007, 18:17
Nie da się.
Ciebię nie da się uwolnić od komputera.
Owszem, da się uwolnić, gdzies musisz kopać na pustyni ale nie pamietam zabardzo gdzie, gdzieś koło tombów...
FE uwalnia se tam gdzie jest quest na black/white pearl za tp klikasz na lampe czy co to kolwiek jest cos na scianie tym uwlaniasz fe behe kiedys kolega mi tlumaczyl(ale nei recze za niego moze mowil zle ) ale juz nie pamietma jak to bylo ale napewno nie kompia eis ne [pusty ;p
dawid000
08-07-2007, 22:19
wchodzisz do pokoju z perelka i klikasz na pochodnie pojawiaja sie gwiazdki
schodzisz na dol i zabijasz fe
klikasz na dzwignie pod fe a pietro nizej znikaja mwalle i dzin uwolniony (wiem bo tam padlem na 38lvlu ;[ )
dalej sa zapadnie jak na anni ale zapadaja sie tylko pod dzinem
kolejna zagadka do rozwiazania
Avallach
08-07-2007, 22:24
Podobniez kiedys mozna bylo to zrobic, i ludzie solowali tam vampa, ale to chyna nieprawda.
jezeli pojdziecie nizej jest Djinn, za m wallami sa ciekawe itemki, lecz nie ma do nich dostepu: carrot of doom, boots of waterwalking, bp of holding i pare innych.
Radze poskilowac troche i na Vampka bedziesz mógł sobie skoczyć. Teraz też możesz nie mówie nie ale jak lubisz wastowac kilka uh na jednego słabego potworka to prosze bardzo ;] O VAmpirku nic nie wiem ;] tzn nie wiem czy da sie go uwolnic ;p
Szybki'lols
09-07-2007, 02:07
Witam. Mam do was pytanie: Co robi behe, vamp i fe pod gildia magow w ank i w jaki sposob da sie uwolnic z tamtad vampa. Bo to ciekawe miejsce na probe zsolowania go. Spotkalem juz tam nie raz uwolnionego fe, lecz nie wiem jak vampa uwolnic. Prosze o pomoc!
Wiem że da sie uwolnić all stworki FE,zabiłem Vampka nie pamiętam jak sie otwierało,a behe zabił pewnien koleś cały room był zatkany a koleś postawił FE który sie pojawił u beha i go zabił.
lukaszlukasz
09-07-2007, 07:43
Mhm, tylko pokaż mi FE, który ubiłby behemota... i 2 rzecz nawet jeśli udało by się go przywołać za ścianą (lol to i tak niemożliwe) to behe przerzuciłby się na FE i zmiażdżył go...
dalej sa zapadnie jak na anni ale zapadaja sie tylko pod dzinem
jeszcze dziwniejsze, ze nie zawsze sie zapadaja pod djinem, a nawet moge powiedziec, że rzadko tak się dzieje...
w sumie, temat byl omawiany tysiace razy, moim zdaniem otworzą to w nastepnych update'ach... jak zwykle ;)
fe i vampa da sie uwolnic, co do behe to jeszcze nikomu sie nie udalo go wypuscic, na tibianews mozna znalesc ss jak caly pokoj byl zapchanu ludzmi a 1 mag summonowal dsa ktory bil behe az padl, ogromna ilosc tych dsow zsummonowal :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.