PDA

Pokaż pełną wersje : KeyLogger W TibiiCam ???? !!!!

Mexaxer
09-10-2004, 13:11
Wityam wszystkim mam zapytanko czy podczas nagrywania w tibii cam probram MOSI SIE LACZYC Z INTERNETEM ?? !!! Bo testowalem pare wersji i kazda miala ta wade i nie wiem czy to wina keya w tibii cam czy czego . Bardzo prosze jezeli to mozliwe o link do tibii cam bez keya oraz link do stronki domowej tibiicam z gory THX !!!

noxlif
09-10-2004, 13:17
Jeżeli dobrze Cię zrozumiałem, to jak nagrywasz filmik o tibii to musisz przecież w nią grać, a tibia jest grą Online nie Offline. Nie nagrasz filmiku jeżeli nie jesteś podłączony z netem, bo się nie zalogujesz. Mam nadzieje że o to ci chodziło.

Mexaxer
09-10-2004, 13:52
dzieki za odpowiedz a masz strone domowa tibii cam albo jakies bezieczne zrodlo ???

Jadzia
09-10-2004, 14:11
Ściągnij sobie tibia cam z www.tibia.xx.pl ja uzywam ta tibie cam 2 miechy kilka filmikow nagralem i nic mi sie nie działo

Mexaxer
09-10-2004, 14:35
A zna ktos strone domowa ?????!!!!!

Dan the Automator
09-10-2004, 15:16
W przyklejonym temacie masz link do jedynej pewnej i czystej wersji (bo link od "producenta")

re.down
tak

Mexaxer
09-10-2004, 15:27
http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** O tym pliku mowisz ??????

@diXon KInIan@
09-10-2004, 16:36
http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** O tym pliku mowisz ??????

tak

[QUOTE=Dobo]W przyklejonym temacie masz link do jedynej pewnej i czystej wersji (bo link od "producenta")

re.down
tak[QUOTE=Dobo]
hmm niechece zebys to zrozumiał w sensie ze wedlug mnie jestes do d****
ale mogles podać link od razu bo on jest chyba nowu na forum.no ale jakoś sobie poradził

Mexaxer
09-10-2004, 18:35
Dzięki bardzo za pomoc Pozdrawiam Cya

watulek
04-12-2004, 17:04
ale lol niemusi byc w internecie mi sie zrypal net to se filmiki wlonczylem i chodzilo i przez internet sie nielonczylem po zainstalowaniu :o 8o :evul:

Wyzzer
04-12-2004, 17:59
LOL. TibiCam emuluje serwer Tibii, wiec, a klient probojac sie polaczaczyc z serwerm zostaje przekierowany do emulatora TibiCam!! Jezu..poczytaj pajacu najpierw tematy przyklejone, potem poszukaj, a na koncu pisz -.-

n/c

@dobo
trza mu bylo nawtykac ;P tobie wolno :P

Dechsta
04-12-2004, 22:58
Ściągnij sobie tibia cam z www.tibia.xx.pl ja uzywam ta tibie cam 2 miechy kilka filmikow nagralem i nic mi sie nie działo

Hmm , tibia.xx powiadasz , wlasnie . Lepiej niesciagac nic z tamtad , tibia xx to wlasnie ma najwiecej key loggerów itp ..... Po prostu sciagajcie se all z jakies strony spox albo nawet z Reebow.net ..

sMiThh
05-12-2004, 20:12
jest tez taka sprawa ze moj kumpel nie mial nigdy haka gral tylko w domu ... nakręcił filmik dal na stronke z linkiem i go hakneli nie iwem czy to moze miec jakis związek z filmikiem ale raczej tak.... B)