Pokaż pełną wersje : Czy warto jeszcze skillowac ??
dziadeka
02-07-2007, 18:12
Jak wiadomo sila ataku knighta zwieksza sie wraz z lvl wiec czy warto az tak bardzo poswiecac sie skillowaniu. wezmy na przyklad mojego znajomego lvl 43 skille 72/72 czy gdy zacznie trenowac jego sila zwiekszy sie jakos znacznie ?
I jeszcze ja mam 51 lvl skille 82/82 mam zamiar wbic 90/90 czy oplaca mi sie po update ?
Stivusss
02-07-2007, 18:18
myślę że się opłaca, doskonalenie postaci to najlepsze co jest w tibi
Ja osobiście uważam że większe skille to większe hity ... lepiej poskilluj do 85/85 , wbij 60lvl i do 90/90 ;p
Krakersanczyk
02-07-2007, 18:39
Słyszałem, że obrażenia knighta zależą od levela, ale w to nie wierzyłem. To prawda?
Ja na twoim miejscu bym na tym 51 lvlu zostawił narazie skille 82/82 i poszedł wbijać levele ...
Einstein15
02-07-2007, 18:51
Moim zdaniem powinnes te skille juz olac.I tak sie ladnie przebijasz wiec mysle ze ci to starczy do konca gry.Ja osobiscie mam 70/70+ i mam zamiar dobic xx/75 i zlewam reszte.
Nie opłaca ci się skillować, takie moje zdanie. I tak padniesz nieraz a to przez kicka, a to przez PK, a to przez kombo od monstera. Im większe skille i dead tym większe straty.
Osobiście miałem przed update cel 80. Teraz mi to leży :D Wbiłem ledwo 2 lvle i mi skille o ponad 50% skoczyły, więc same się wbiją. Chyba, że chcesz przegonić Eternala czy któregoś z tych hardkorowców :P
A z resztą znudzi ci się skillowanie tak, że stracisz sens grania (i tak nie ma ;D) i skończysz z tibią, co ci na dobre wyjdzie :)
Takie moje zdanie :)
Axel_Ziom
02-07-2007, 21:31
heh, a ja myślałem ze po update to skile są podstawą...
moim zdaniem powinieneś trochę poskilować bo jak na lvl to skile nie są jakieś b. dobre:)
bij skile aż Ci sie to nie znudzi (np. 85/85 albo 88/88) i możesz isć na długie hunty dragów;)
U palka tez teraz jest przy zadawaniu hitow ważniejszy lvl niz skille?
--Cienius--
03-07-2007, 11:07
Dodatkowo kontynuowaliśmy równoważenie profesji. Wszystkie ataki bronią i na dystans zostały podniesione. Teraz umiejętność władania bronią jest najważniejszym czynnikiem przy zadawaniu obrażeń bronią.
Zamiast tego, co kilka poziomów otrzymacie drobny bonus do obrażeń, nie ważne czy tych zadawanych przy pomocy broni, czy magicznych przedmiotów, a może czarów.
Trollu nie umiesz czytac?
Ps przed updatem skill ataku broni byl JEDYNYM czynnikiem obrazen
TERAZ; Kina wali mocniej sam z siebie (15 % mocniejsze atk) wali coraz mocniej i celniej co pare lvli. Oraz skill teraz wiecej daje przy atk.
CZYLI--Mocne hity
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.