Pokaż pełną wersje : Zamek-AB
Tak sobie myśle żeby się wyrwać na zamek... Z AB mam 12 lvl i 15 mlvl magiem, i expie na trollach, ghulach :/ czasami na amazonki się pójdzie, ale ja chce przygód, oto pytanie:
Jak ide na zamek, nie przewiduje godiznnego huntu, tak ze 15 minut pójśc zrobić troche expa i kase podbić, to jak ide do zamku od południa to co tam spotkam, czy odrazu zerk czy jakiś fajny exp... prosze o opisanie potworów w zamku, widziałem nowy temat ze spawnem: widziałem tam jakie ptowry ale dokladniej, jakie ptowry na początku, jaki wymagany lvl żeby chociaż tam wejśc bo kto wie co może mi tam wyskoczyć. :p
PS: moja profesja to sorecerer
Setny temat o zamku w AB
ale mam dobry dzien i ci opisze all...
oto i sam zamek
do zamku wchodzisz przez podziemia pierwsze co spotkasz na
poziomie -1 to trole, orc spearmany, orci, orc wariory, minotaury, dwarfy,
poziom -2 orc wariory i minotaury i orci,
poziom -3 orc wariory ,minotaury Minotaur Guard,
poziom +1 orc wariory, minotaury, orc spearmany (moze byc zlurowany ZERK lub Minotaur Guard)
poziom +2 orc wariory, minotaury
wieze
pludniowo-wschodnia
1 poziom elf i orc warior
2 poziom minotaur archer
poludniowo -zachodnia
poziom 1 elfy
poziom 2 nic
polnocno-wschodnia
poziom 1 nic
poziom 2 hunter
polnocno-zachodnia
1 poziom orc wariory
2 poziom ZERK
Jest jeszcze środkowa wieża. Może to nie dla ciebie ale w przyszłości może się przyda.
Poziomy :
1. Smok -( średni poziom trudności ale dla maga z 15 m lvl i sd-kami oraz blokerem to chyba najlatwiejszy :) ) zajmuje 2 miejsce z łatwości do solowania ( dla mnie ... a najlepsze to taka jama ale zawolny resp)
2. Mino Mag, Orc Shaman ( Łatwy poziom ale dla palla i knighta lub maga 25 m lvl)
3. 2 Demon Skeletony 1 Elf Arcainst ( Najtrudniejszy poziom)
lol masz szanse jak pojdziesz z blokerem np 50 knight ale solo nie dasz rady
@up
Czy ty widzisz datę?? Archeolog odpisujesz na tematy z 2004 roku!! 4 lata wstecz! xd
lol z takim lvl sie tam posrasz
wedlug mnie padniesz na warriorze
Moj kolega jest druidem z 15 lvl i jakos na warriorze nie pada chociarz noob z niego.
Vampiro777
04-01-2008, 19:29
@up
@up
xD To temat z 2004 roku xD :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.