zaloguj się

Pokaż pełną wersje : hejka, ludzie mam problem :[

Petersaber
10-10-2004, 00:10
Ludzie, mam mały problem- niewiem jak nagrywać w TibiCam :( Wielu z Was uzna mnie za nOOba/newbie, ale tak wygląda prawda. Postępuję z instrukcją zamieszczoną w menu TibiCam, ale film sie nie zapisuje !!! Pomocy !! Robie coś źle? Włanczam Tibie i TibiCam, daje "Aktywacja" , "Nagrywanie" daje filmowi nazwe, i się loguje. Ale się nie zapisuje filmik :/ Z góry dzieki za pomoc. Aha, prosze mnie nie odsyłać do innych tematów, bo nie wszystkie mi się wczytują :/ Po raz drugi z góry dziękuję.

noxlif
10-10-2004, 09:15
Tak jak napisałeś robisz dobrze, jeszcze raz sprubuj:
1.Odpalasz Tibię
2.Odpalasz TibiCam
3.Klikasz "aktywacja", "nagrywanie", "wybierz", "(nadajesz nazwę filmowi)"
4.Logujesz się do Tibii.
Jeżeli nie wyszło, to nie mam zielonego pojęcia. Może plik zapisuje się gdzieś w dokumentach, i nie możesz znaleść, przeszukaj kompa.
Albo masz złą wersję TibiCam???
Jeżeli postąpisz zgodnie z instrukcją, to gdy w TibiCam, będą różne opcje itd. Będą tam również napisy, takie jak:
Nagrywanie-aktywne lub nieaktywne, i powinien lecieć czas filmu. Jeżeli tak się nie dzieje, to nie mam pojęcia o co chodzi. :)

morphy
10-10-2004, 09:15
ja pierd*** kurde looknij sobie w dziale filmy na temat o tibi cam ale oki opisze ci
1. odpalasz tibie i tibie cam
2. po prawej stronie masz przycisk wybierz
3. naciskasz go
4. wpisujesz nazwe filmiku jaki chcesz nagrac
5. naciskasz aktywuj
6. naciskasz nagrywaj
7. logujesz sie na tibie

KONIEC

morphy
10-10-2004, 13:47
Ludzie, mam mały problem- niewiem jak nagrywać w TibiCam :( Wielu z Was uzna mnie za nOOba/newbie, ale tak wygląda prawda. Postępuję z instrukcją zamieszczoną w menu TibiCam, ale film sie nie zapisuje !!! Pomocy !! Robie coś źle? Włanczam Tibie i TibiCam, daje "Aktywacja" , "Nagrywanie" daje filmowi nazwe, i się loguje. Ale się nie zapisuje filmik :/ Z góry dzieki za pomoc. Aha, prosze mnie nie odsyłać do innych tematów, bo nie wszystkie mi się wczytują :/ Po raz drugi z góry dziękuję.

najpierw nacisnij wybierz a uzniej aktywuj itd...

Petersaber
10-10-2004, 14:33
cytuje:
ja pierd*** kurde looknij sobie w dziale filmy na temat o tibi cam ale oki opisze ci
1. odpalasz tibie i tibie cam
2. po prawej stronie masz przycisk wybierz
3. naciskasz go
4. wpisujesz nazwe filmiku jaki chcesz nagrac
5. naciskasz aktywuj
6. naciskasz nagrywaj
7. logujesz sie na tibie

KONIEC
koniec cytatu

ech, i tak niedziała :(

Mitrazz
10-10-2004, 15:37
Ja to robie tak...
1. Odpalam Tibie i TibiCam
2. Daje Wybierz i wpisuje nazwe filmu
3. Klikam Nagraj
4. Klikam Aktywuj
5. Loguje sie do tibi
.....
i wyszysto dziala ;)

Satola The Master
10-10-2004, 18:06
spoko ja na początku też nie mogłem ale ja powiem ci jesczez raz :P może coś to da ;)

1.Odpalasz Tibię
2.Odpalasz TibiCam
3.Klikasz WYBIERZ
4.potem AKTYWACJA
5.potem ODTWARZANIE
6.i w tibi bierzesz new game i nie wpisujesz swojego konta (czyli numer i hasło) tylko odrazu OK
i to na tyle

morphy
10-10-2004, 19:10
spoko ja na początku też nie mogłem ale ja powiem ci jesczez raz :P może coś to da ;)

1.Odpalasz Tibię
2.Odpalasz TibiCam
3.Klikasz WYBIERZ
4.potem AKTYWACJA
5.potem ODTWARZANIE
6.i w tibi bierzesz new game i nie wpisujesz swojego konta (czyli numer i hasło) tylko odrazu OK
i to na tyle

moze mala cofka do 1 klasy co? pisal ze nagrywac a nie oddtwarzac

Immortal Wasek
11-10-2004, 10:41
(10 znakow)

Satola The Master
11-10-2004, 14:08
morphy soory ale nie zauwarzyłem....