PDA

Pokaż pełną wersje : Szybki awans w distanse

van palka
10-10-2004, 16:59
Niedawno odkryłem dobry i ciekawy sposób nabijania distanse fighting, można to zrobić za pomocą łuka-marnotrawne ale daję dużą radochę :), lub za pomocą spearów-korzystne ale nie podniecające :(. Ja radzę ten 1 sposób ponieważ jest szybszy no i ciekawszy. Weźcie jakiegoś kumpla którego dobrze znacie (nie chcemy przecież deadów :]) nałóżcie najlepszy arm
niech kumpel też nałoży najlepszy i idzcie w jakieś puste od ludzi miejsce. Potem rozpoczniecie standardowego duela* tylko do red hp i w taki sposób b. szybko idzie ci distanse fighting. :D

duel*-walka 2, lub więcej zawodników zazwyczaj w party mode do śmierci.

Cors Ent
10-10-2004, 18:34
Dzizus wezcie mi go bo zaraz krew sie poleje.

Zaraz.. w ktorym pleceku to ja mialem te SD?
Aha mam...

jaki to lvl? 7? a to 1 sd wystarczy...

aktus
10-10-2004, 19:35
heh faktycznie trochu szybciej sie treni dista arrowami. szkoda natomiast kasy na lanie kumpla... idzie sie na cokolwiek na full attack i zbiera kase i loot. exevo con wymagane. sam sobie trenie tak na rotach... exp leci szybko, dist tez tylko troche malo rotow...

Ols
10-10-2004, 20:18
A nie lepiej wziac kumpla sorcerera, niech zsummonuje monka, Ty ustawiasz macro na podnoszenie spearow i walisz z monka, lurujesz sobie 2 trolle zeby one Cie nawalaly, dzieki temu trenujesz rowniez shielding, ustawiasz macro, siadasz kolo kompa i sie uczysz, sluchasz radia albo ogladasz telewizje, mozesz rowniez jesc i robic cokolwiek tylko zapragniesz, byle nie odchodzic na dluzej od kompa, bo Cie zjada, ze afkujesz i wogole cziter jestes itd. itp. :)
Ja osobiscie czitow nie uzywam, ale macro dopuszczam, bo nie widze sensu w bezmyslnym machaniu mysza i idiotycznym podnoszeniu wloczni, czy tez podobnym machaniu mysza w celu zlowienia ryb, skoro moge w tym czasie zrobic cos bardziej pozytecznego, np. omowic z kumplem plan najblizszego hunta :)

Senseal
10-10-2004, 20:24
A w kazdym razie mam takie pytanie: czemu z kuszy powinno sie walic przy wiekszym skillu distans niz z luku?

Ols
10-10-2004, 22:01
Temu ze szkoda kasy na belty, poniewaz przy niskim discie roznica w sile jest znikoma, a w cenie dosyc duza.

aktus
12-10-2004, 00:47
osobiscie popieram huntowanie lukiem ze skillami conajmniej 40+. przy nizszych moze zaistniec ryzyko, ze nie wyjdziemy nawet na 0 ze strzalami...