Pokaż pełną wersje : glupie ale niektorych smieszy
ostatni laze sobie mojom nowom postaciom po rooku, i po drodze do All deego
kolo mostku zauwazylem dwóch pierwszo levelowców. A ich rozmowa wyglądala tak:
-ej! wiesz co tam jest? (powiedzial jeden wskazujac na mostek do paccarea)
-nie wiem :(
-ty! a moze tam jest....... MAIN?!?!?!
kurde i teraz nie wiem czy oni sie nabijali i robili sobie jaja albo naprawde byli newbie, nie noob tylko newbie, i nie wiedzieli :D
ale przynajmniej smiesznie to wyglonda 8o
Tiaaa.
Wyglonda.
Jak dla mnie to nie jest smeiszne tylko żałosne, a ty wysil swoją mózgownicę i napsiz wsyzstko porządnie.
PS - nei obchdozi mnie czy masz Dysortografie czy nie - tą chorobę da się wyleczyć jak wiele, ale tobie się po prostu NIE CHCE i sie możesz nią tłumaczyć.
Niezli kolesie !!! No coz ale ja też zaczynając znalazłem spear na ziemi i myslałem że to jest zapałka
Vegefa Ziom
10-10-2004, 18:59
Mnie też to nie śmieszy za bardzo... O wiele razy większe głupoty można usłyszeć choćby na mainie a to i tak nie śmieszy, ostatnio na foldzie stało 2 14 i 15 lvle i mówią coś takiego:
- Ej wiesz co jest w tej jaskini?
-tak, tam jest bardzo silny monster, lepiej tam nie wchodzić
[tu ja nie wytrzymuję i włażę,a tam rot...]
Czy kogoś to śmieszy? już mogę nabijać sobie posta?? Bo mam jeszcze wiele innych pomysłów na głupie historyjki -.-
A tak wogóle to by był fajny pomysł "przyczepić" rookgard do maina :p
@are up
Nezłe, zapałka wielkości człowieka:p A propo myjesz się zapałką?;)
Vanhelsen
10-10-2004, 19:25
@Vegefa Ziom: Ten "dżołk" z zapałką ci niewyjdzie na forum, bo on raczej wychodzi tylko muwiony a nie pisany :P
Tiaaa.
Wyglonda.
Jak dla mnie to nie jest smeiszne tylko żałosne, a ty wysil swoją mózgownicę i napsiz wsyzstko porządnie.
PS - nei obchdozi mnie czy masz Dysortografie czy nie - tą chorobę da się wyleczyć jak wiele, ale tobie się po prostu NIE CHCE i sie NIE możesz nią tłumaczyć.
Patrz na siebie.
Dr.Unknown
10-10-2004, 19:44
Patrz na siebie.
Khan ma zawsze racje..nic dodać nic ująć, tym postem nic niewniosłeś do tematu a tylko kogoś uraziłeś, a jak przez ciebie popełni samobójstwo? Nie będzie Ci szkoda(to ostatnie to joking;) )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.