zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pada 157 EK kyra--->sila dahn

Zen
10-07-2007, 22:50
film od znajomego

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27502

hehe niezle ;p

Abutabu
10-07-2007, 23:05
film od znajomego

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27502

hehe niezle ;p

Sila dahn = Tindro po namelocku........ tak dla sprostowania;p

Kileros fire'son
11-07-2007, 11:30
O-M-G Xd !

Może tak poubijać trochę BB/NF? xD

@Film

MIOOOOOOOODZIOooOOOOooOoOOO!!

poreda
11-07-2007, 12:21
Piękny bocik z opcją "WAR BOT"... :)

struspendziwiatr18
11-07-2007, 12:31

e tam w blackd comba sie robi gdzie indziej w war bocie to chyba tylko heal friend mozna tam maknonc ;P

thoro
11-07-2007, 13:55
Czemu od razu bot? A moze maja teamspeak gdzie lider odlicza? Skoro nie wiecie to po co sie odzywacie. Nie mowie ze nie jada na bocie ale poki nie ma dowodow to nie ma co pisac.

Sergiej
11-07-2007, 14:00
lol moze i tu nie widac ale ja oglodalem wszystkie filmy i na niektorych widac jak sd leci i niema takich pojedynczych nie wiem albo maja bota albo dobre zgranie

grzesciu91
11-07-2007, 14:32
Tindro mi jeszcze na eloth mowil ze nie ma hunta wogole na Kyrze. Chyba sie pomylil hah xd.
Btw. Skad oni wzieli taka ekipe ? ;o

Celmir
11-07-2007, 14:46

Nie mogę już czytać tych waszych wypocin....My [czyt.Furions] znamy się wszyscy z Galany. Praktycznie każdy ma tam 100+lv i mogę Ci tylko powiedzieć, że combo odlicza na vencie 1 osoba, nikt nie gada... Wszyscy którzy mówią, że to nie możliwe to chyba odliczają na vencie combo w 10 osób i jest zajebisty chaos.
Po.2 Każdy kto mówi, że używamy bota ma zerowe pojęcie o grze "Tibia" i może zacząć czytać poradniki etc.
Po.3 Żaden bot nie walnie wam tak równego combo jak my...Poza tym boty to jest jedno wielkie gówno.:baby:
I edytuj sobie comment człowieku bo chyba nie wiesz jak sie pisze "dwÓch" - odmienia sie na "dwOje".

paior
11-07-2007, 18:35
@up

1:rozbawiles mnie tym postem uzywacie wszyscy Ng bota ktory od dawna krazy po sieci za free... (opis jak skrakowac)
2:Raz na waszym pekwoaniu bylem noobem i koles juz nicku nie pamietam uciekal up down i Lider z (atk combo) walnol sd a zanim z 10 osob << tlyko tyle bo wszedl na gore
3; na jednym filmiku chyba z mesmero osoba krecaca wchodzac na ekran z mesmero odrazu miala pz (niemozliwe byloby tak szybki zaznaczenie atk
4; mam kolege w u was w gildi

Nawet jesli macie 200 lvl i tak nie mozliwe jest takie zgranie ...

ale z botem czy bez bota Gratz za ladne fragi :>

Hej ty evul boterze wytłumacz mi na czym polega
Piękny bocik z opcją "WAR BOT"...
i w jakim sie "taka opcja znajduje...?

Peres3201
11-07-2007, 19:37
_/ Furions :D

Dobry filmik,jak każdy

Niuniek92
12-07-2007, 00:16
@Paior

Awer nie wiedzialem ze jestes az takim pajacem. Widocznie nie masz kolegow,lub masz ale cie oklamuja(masz kolege w furions).Nie mozecie zroozumiec tego ze mamy dosc niskie pingi na vencie i wszyscy siedza cicho? Oraz jedna osoba dowodzi i mowi?Nie moge tego czytac,tych wszystkich waszych komentow odnosnie naszego "bota".:(

Runamono
13-07-2007, 19:34
Tindro mi jeszcze na eloth mowil ze nie ma hunta wogole na Kyrze. Chyba sie pomylil hah xd.
Btw. Skad oni wzieli taka ekipe ? ;o

Wiesz powiem ci bo jestem czlonkiem tej gildi aktualnie jest nas 16

Gralismy kiedys na kyra lecz pie**** swe zaczeli nas zabija wiec co mielismy zrobic teraz my ich zabijamy dla sprostowania nie mamy zadnego NG bota ani nic
poprstu znamy sie duzo czasu i walczylismy w nie jednej wojnie powodzenia

:p

Runamono
13-07-2007, 19:37
@up

1:rozbawiles mnie tym postem uzywacie wszyscy Ng bota ktory od dawna krazy po sieci za free... (opis jak skrakowac)
2:Raz na waszym pekwoaniu bylem noobem i koles juz nicku nie pamietam uciekal up down i Lider z (atk combo) walnol sd a zanim z 10 osob << tlyko tyle bo wszedl na gore
3; na jednym filmiku chyba z mesmero osoba krecaca wchodzac na ekran z mesmero odrazu miala pz (niemozliwe byloby tak szybki zaznaczenie atk
4; mam kolege w u was w gildi

Nawet jesli macie 200 lvl i tak nie mozliwe jest takie zgranie ...

ale z botem czy bez bota Gratz za ladne fragi :>

Hej ty evul boterze wytłumacz mi na czym polega

i w jakim sie "taka opcja znajduje...?

Ok skoro jestes taki "cwaniak" TO WPADNIEMY PO CIEBIE I KAZDY Z NAS ZROBI SS OK ? PASI CI TO BO JUZ NORMALNIE NIE MOGE WAS SLUCHAC JESTES AWER DLA MNIE ZWYKLYM NOOOBEM

Koszyk
13-07-2007, 20:23
Bylo... ale fajne kombo :P

Exodus
13-07-2007, 21:41
Biegam z nimi na akcje i oczywiscie nie uzywam NG do combo i nikt nigdy na vent nie wspomnial o tym zeby ustawic NG lub cos w tym stylu ,gdy jeden odlicza wszyscy sa cicho i praktycznie wala SD w tej samej chwili , wiec gdy sie ma ekipe bez wielu noobow takie combo jest mozliwe.Juz wku**wia mnie to pierdolenie ze Furions maja bota.

Runamono
13-07-2007, 21:50
Biegam z nimi na akcje i oczywiscie nie uzywam NG do combo i nikt nigdy na vent nie wspomnial o tym zeby ustawic NG lub cos w tym stylu ,gdy jeden odlicza wszyscy sa cicho i praktycznie wala SD w tej samej chwili , wiec gdy sie ma ekipe bez wielu noobow takie combo jest mozliwe.Juz wku**wia mnie to pierdolenie ze Furions maja bota.

SIGNED

A wogole wiesz poprostu sa pod wrazeniem ze zabijamy takie lvl takimi malymi lvl [:P heheh ale wiesz :P OWned KyRa :P

paior
14-07-2007, 07:54
Ok skoro jestes taki "cwaniak" TO WPADNIEMY PO CIEBIE I KAZDY Z NAS ZROBI SS OK ? PASI CI TO BO JUZ NORMALNIE NIE MOGE WAS SLUCHAC JESTES AWER DLA MNIE ZWYKLYM NOOOBEM

co mi da ss jak klikniecie F12 i ng sie schowa....
i juz sie nie tlumaczcie i nie wolajcie kolegow z gildi an forum zeby was bronili ze nie macie bota Jeden z ostatnich filmikow kamerujacy ejst na -2 a na -3 byl hmm zapomnialem kto ale nvm i u see ~ Gz ;]

btw awera juz dawno sprzedalem wiec mnie to krotko mowiac wali...

michalll
14-07-2007, 10:27
Moim zdaniem to bot, ale kogo to obchodzi? I tak 99% ludzi używa botów...
http://i137.photobucket.com/albums/q221/SzkolnyUczen/joim.jpg

Runamono
14-07-2007, 12:26
i juz sie nie tlumaczcie i nie wolajcie kolegow z gildi an forum zeby was bronili ze nie macie bota Jeden z ostatnich filmikow kamerujacy ejst na -2 a na -3 byl hmm zapomnialem kto ale nvm i u see ~ Gz ;]

Wiesz jak wcisne f12 i bot sie schowa ale jest napisane na oknie ibi botNG itp ile expa i wogole widac ze nie wiesz nawet jak go sie uzywa pozdro

Runamono
14-07-2007, 12:27
Moim zdaniem to bot, ale kogo to obchodzi? I tak 99% ludzi używa botów...
http://i137.photobucket.com/albums/q221/SzkolnyUczen/joim.jpg

My wiemy swoje wy mozecie sie tylko domyslac pa

paior
15-07-2007, 11:26
Wiesz jak wcisne f12 i bot sie schowa ale jest napisane na oknie ibi botNG itp ile expa i wogole widac ze nie wiesz nawet jak go sie uzywa pozdro

bez problemowo mozna to wusunac w opcjach ...

blitzkrieg
15-07-2007, 12:59
Ale pozdro też jak grałem w tibie to sharowałem :D

paior
15-07-2007, 14:30
z tego tematu zrobil sie jeden wielki off top .... :topic: Skonczcie pisac awer to awer tamto ... :<

btw:brata nie mam ... sharowalem konto z michalllem <nick na forum bye bye ulzylo ci ze sie przyznalem ??

=Pekin=
15-07-2007, 15:43
A pozatym wielkie mi peka :P
Dancing shadows mowi "najwieksze pk w tibii" hAHHAHA teraz Ci drugie "najwieksze pk w tibii" lansujecie sie na forum ze zal.
Ta ekia furions zlozyla mi propozycje zeby pkowac z nimi, ale mnie to nie bawi przleciec walnac jedno sd i uciec... Wole sobie sam albo we dwoch zabijac ludzi dla loota.Smieszni jestescie xd

Celmir
17-07-2007, 15:55

Masz psie screena jak pada jakiś lamus:
http://img248.imageshack.us/my.php?image=118ekrb7.jpg
Pokaż mi gdzie mam to Twoje pierdolone NG....Jeśli się dobrze orientuje to nawet jak ukryjesz to pisze na pasku "Tibia BotNG" czy coś takiego.
Mam nadzieje że rozwiałem wszelkie wątpliwości...Mam więcej screenów od innych ludzi bo kazałem im robić żeby już nigdy nie zobaczyć postów takich jak "Omg bot kutas 2008 i black proxy w połączeniu z NG & cipka ded"-.-'

Celmir
17-07-2007, 15:59
bez problemowo mozna to wusunac w opcjach ...

Ja jebie co za noob.... Następnym razem każdy włączy okno z procesami przed combo i jak mi pokażesz tam gdzieś tego Twojego bota NG to Ci qrwa wysyłam 1000zł.....Czego 90% polaków grających w tibie to takie nooby...........:baby:

Elder Nagan
17-07-2007, 17:50
A pozatym wielkie mi peka :P
Dancing shadows mowi "najwieksze pk w tibii" hAHHAHA teraz Ci drugie "najwieksze pk w tibii" lansujecie sie na forum ze zal.
Ta ekia furions zlozyla mi propozycje zeby pkowac z nimi, ale mnie to nie bawi przleciec walnac jedno sd i uciec... Wole sobie sam albo we dwoch zabijac ludzi dla loota.Smieszni jestescie xd

a widziales lepsze pk od nas? My bylismy pierwsi i the best ;) Pozatym u nas zajsbista roznica lvlow byla..open battrle tez wygrywalismy

pozatym jechalismy bez botow..(bez cipbota rowniez)

@do Furions(?)

Robcie swoje..kyre trzeba potepic troche zeby sie im nie nudzilo..pameitma jak my skonczylsimy to pisali ze teraz jest nudno..fragujcie fragujcie i jeszcze raz fragujcie ;) Good luck ma nadzieje ze was tez beda nei nawidziec ;)

Emcess
17-07-2007, 18:29
Dlaczego Tindro do cieżkiej cholery? Random na neutralnych ludziach, eh?

Emcess.

SkateElement
19-07-2007, 05:51

Main>Show Title

Nie kłócę się, czy używacie bota, czy nie, tylko stwierdzam fakt, że idzie ukryć NG, patrząc na włączoną Tibię.

Nice fragi, ale i tak dla mnie lepsza była DS!! Skręćcie film z fragami jak oni ;)

paior
19-07-2007, 08:58
Ja jebie co za noob.... Następnym razem każdy włączy okno z procesami przed combo i jak mi pokażesz tam gdzieś tego Twojego bota NG to Ci qrwa wysyłam 1000zł.....Czego 90% polaków grających w tibie to takie nooby...........:baby:

1;to nie ja po wbiciu max 30 lvlmialem hunta :<

2;jaki problem bedzie z wylaczeniem bota podczas 1 pk... zebys tylko ss zrobil

3; co do ds i ich pekowania ze niby wy bota nie uzywaliscie ile razy bylo fociu :%ta sd czy
%ta fluidmana etc

a ogulnie co do pekowania wedlug mnie DS mialo tyle fragow jedynie dlatego ze byla wojna i obie storny baly sie isc was zabic a furions pekuje an wojnie gdzie bb na nich poluje a nadal maja fragi 100 +

1 raz tylko wpadl tetro z ekipa to fociu bloknol wejscie kolo jaskin i wszyscy cie uhali ...
a wy nie potrafiliscie ubic tetra w 20 + osob wtedy co biegal se z wami na tylku kolo wejscia na mino od jaskin <

btw nie tłumacz mi sie czy macie bota czy nie bo mnie to wali ...ja wiem swoje i to mi wystarczy a z botem czy nie fragi sa efektowne