PDA

Pokaż pełną wersje : Co kupić?

Artain Guliusian
11-07-2007, 17:10
Witam. Ostatnio zrobiłem sobie palladyna. Chcialem nim poskillować ale na skillach 21/20 na full defie orci i trolle od spearow giną bardzo szybko. I w związku z tym ma pytanie. Lepiej kupić sobie lepsze Eq czy wydać kase na kamyczki do skillowania.
Moje Eq to :
Dark Helmet
Chain Armor
Cooper Shield
Leather Legs
Leather Boots

A w depo mam ~ 1k

Linkater
11-07-2007, 17:26
Kup dwarven shield, scale/plate armor i bedzie git. Reszta wydawaj na kamyczki.

Artain Guliusian
11-07-2007, 17:31
@Up
Dzięki. A tak wogóle ile kosztują kamyczki na shanera. Nigdy nie gralem pallem i nie orientuje sie w cenach

Linkater
11-07-2007, 17:33
1-2gp sztuka.

Artain Guliusian
11-07-2007, 17:35
Wielkie dzięki

Elioos
12-07-2007, 12:11
Ja uwazam, ze to eq co masz to powinienes sprzedac na rooku ;)
Twoje eq powinno wygladac tak: scale armor; soldier helmet; brass legi; leather bootsy, dwarven shield i okolo 600-800 gp w depo. Kupujesz utevo lux:mag: i trenujesz sperami (na full defie) na trollach albo botem na bearach. Na skillach 30+ skoro rzeczywiscie padaja tak szybko to idziesz na dwarfy. Tam bijesz to duzych skilli i expisz. A co do kamyczkow, to dla mne za slabe na trening, bo prawie nic nie bija. Jakby sie uprzec to mozna kupic kamyczki i 2-3 speary i isc trenowac z kamyczkow. Po 30 hitach z kamyczkow lekki blood hit ze speara i dalej ciagniesz ;)

Pozdro

Mbaton
12-07-2007, 12:44
Ja uwazam, ze to eq co masz to powinienes sprzedac na rooku ;)
Twoje eq powinno wygladac tak: scale armor; soldier helmet; brass legi; leather bootsy, dwarven shield i okolo 600-800 gp w depo. Kupujesz utevo lux:mag: i trenujesz sperami (na full defie) na trollach albo botem na bearach. Na skillach 30+ skoro rzeczywiscie padaja tak szybko to idziesz na dwarfy. Tam bijesz to duzych skilli i expisz. A co do kamyczkow, to dla mne za slabe na trening, bo prawie nic nie bija. Jakby sie uprzec to mozna kupic kamyczki i 2-3 speary i isc trenowac z kamyczkow. Po 30 hitach z kamyczkow lekki blood hit ze speara i dalej ciagniesz ;)

Pozdro

Chyba nie grałeś paladynem po updacie -.- Autor tematu - nie słuchaj go...

@topic
Moja opinia:
Przede wszystkim mam wstręt do scale armora - to po prostu waste capa. Lepiej więcej zabierz ze sobą kamyczków i spear. Poza tym, widzę że jesteś "dzieckiem update'u". Grasz teoretycznie NAJLEPSZYM vocem. n/c

Po updacie nie trzeba wcale skillować, po prostu expisz ze spearami. Zajmujesz cap spearami/kamyczkami i idziesz na exp. Po wbiciu 4mlvlu, kupujesz ze 2uhy, znów expisz. W miarę expa dokupujesz runek i manaski (gdy masz już 16lvl+). Na 20lvl, powinieneś mieć 60~dista. A jeśli chodzi o eq - sprawa własna. Ja mam 35lvl paladyna i dopiero teraz założyłem jakiegokolwiek armora - plate. Uważałem, że noszenie go wcześniej to po prostu waste cap, wolałem zapełnić go runami i strzałami (jeszcze przed update). Kup plate legi, steel helmet. Na 35lvlu pójdziesz na DTD, zmienisz swoje eq o armor i helmet. No chyba że wcześniej założysz blue robe. Dobra, w tym temacie to można pisać i pisać. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - pisz. Pozdro~