zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kicki ! Da się coś zrobić ?!

Averhear
16-07-2007, 18:19
Witam!
Pisze ten temat ponieważ mam dość ważny problem.Bowiem,ostatnio bardzo często mam kicki w Tibii przez co nie moge spokojnie grać ;/
Słyszałem że istnieje program który przyspiesza przepustowość łącza przez co niema kicków.Przeszukałem chyba całe google,dobreprogramy.pl i nie znalazłem NIC ! W tym moja prośba,chciałbym aby ktoś podał mi skąd ściągnąć taki program lub ewentualnie podać inne rozwiązanie ;d
Odrazu mówie że w sprawach informatycznych jestem tak lewy że głowa boli więć prosze opisywać co mam ew. robić,lub co podać ;d

Z góry dziękuje
Averhear

Ps.W unieszkodliwieniu kicków nie wchodzi zmiana internetu ;/

Ps.II Posty typu "zmień neta,niegraj w tibie" będą reportowane ;d

ripper
16-07-2007, 18:27
Zmień neta albo nie graj w Tibię.

@topic
Może sprecyzuj - jakiego masz neta, czy dzwoniłeś do providera, czy rozłączenia tyczą się tylko Tibii czy ogólnie internetu?

Averhear
16-07-2007, 18:36
Net:
Rodzaj połączenia :Lan (router na 3 kompy)
Neostrada 512 ;/

Nie dzwoniłem do providera,wyłączenia zdarzają się tylko w Tibii,internet chodzi dobrze i płynnie ;d

Pozdrawiam
Averhear

Stun
16-07-2007, 18:45
http://www.pobieralnia.pl/kategoria-96-internetowe-optymalizacja-lacza-internetowego.html

Nie zaszkodzi zadzwonic, do neostrady, bezpłatne 0800-102-102.

Zapytaj gdzie tkwi problem, ew radze jeszcze poszperac po forach informatycznych.

Rybzor
16-07-2007, 19:12
Przeszukałem chyba całe google

O men, całe google? zajebisty jesteś
Ps.II Posty typu "zmień neta,niegraj w tibie" będą reportowane ;d
LOL, reportować to ja mogę takich synków, co nawet poszukać nie potrafią w poradnikach, czy coś.

Averhear
16-07-2007, 19:31
@up
A teraz powiedz debilu co twój post wniósł do tematu?

@topic

Odświeżam !
Nadal prosze o pomoc :D

Pozdrawiam
Averhear

Rybzor
16-07-2007, 19:54
@up
A teraz powiedz debilu co twój post wniósł do tematu?

A to, drogie dziecko (neo), że istnieje poradnik właśnie dla neo kids, w dziale z poradnikami, mistrzu wyszukiwania.
Aż dziw łapie, że tak tępa istota tylko tyle błędów robi, ale to zapewne sprawka firefoksa ;[
@2dałn
nie mam neło ; p

Dark Sven
16-07-2007, 19:57
A co my kurwa? Infolinia neostrady?

Stun
16-07-2007, 20:27
A to, drogie dziecko (neo)
Przygadał kocioł garnkowi.

Zobacz na połączeniu manualnym Neostrady.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59217

Niewiemjak
16-07-2007, 23:47
Mialem ten sam problem to nie wina neta a routera musial bys usunac zapore routera na twoj komputer i sciagnac jakas inna zeby mozna bylo wybierac ktore porty ma blokowac bo router blokuje tibie automatycznie ;P sciagnij najlepiej zonealarm i ytak automatycznie o wsyzkie programy pyta.

Cafe
16-07-2007, 23:55
Pobaw sie cFos Speed.