PDA

Pokaż pełną wersje : Macavelli & Maragax Studio

Stron : [1] 2

Master_Macavelli
19-07-2007, 16:23
Ventrue must die.

Eternal Crusade will be punished.

Cruoris won't exist anymore.

HAIL MACAVELLI & MARAGAX!

xD

Nie wiedzialem co napisac, wiec napisalem jakies bzdury. Nikt jeszcze nie zrobil posta o naszej walce przeciw tym gildiom, wiec musialem go sam stworzyc :D

Post your opinion, feelings. Enjoy~

Marczio
19-07-2007, 16:31
I'm 7 years old

Tevah
19-07-2007, 18:23
Wreszcie jakis normalny temat ;p

Prawda jest niestety taka, że walka, którą prowadzicie nie ma większego sensu bo po prostu przewaga liczebna waszych przeciwników jest zdecydowanie za duża. Szkoda, że tak sie wszystko potoczyło, naprawdę miałem nadzieję, że Ultimation + Fraternity poradzą sobie z Cruoris, ale czegoś wam widocznie zabrakło. Nie jestem specem, nie mnie to oceniać. Tobie Macavelli, Maragaxowi i innym wytrwałym życzę powodzenia. Fajnie się ogląda wasze camy. Liczę na więcej ;)

Master_Macavelli
19-07-2007, 18:37
Wreszcie jakis normalny temat ;p

Prawda jest niestety taka, że walka, którą prowadzicie nie ma większego sensu bo po prostu przewaga liczebna waszych przeciwników jest zdecydowanie za duża. Szkoda, że tak sie wszystko potoczyło, naprawdę miałem nadzieję, że Ultimation + Fraternity poradzą sobie z Cruoris, ale czegoś wam widocznie zabrakło. Nie jestem specem, nie mnie to oceniać. Tobie Macavelli, Maragaxowi i innym wytrwałym życzę powodzenia. Fajnie się ogląda wasze camy. Liczę na więcej ;)

Widze, ze lubisz dobre kino z mocnymi wrazeniami :)

Dalv_2k7
19-07-2007, 20:02

Idź Pan stąd. No idź. No wypier*dalaj!

Że też chce sie Wam wstawać tak wcześnie rano żeby zabić kwadracik w internetowej grze.

Tevah
19-07-2007, 22:53

Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to Ty możesz wy*******ać.

Że też chce sie Wam wstawać tak wcześnie rano żeby zabić kwadracik w internetowej grze.

Pekowanie przed SSem to dosyć często spotykana praktyka na wielu serverach. Jeśli Macavelli i Maragax czerpią z tego przyjemność to nie mam nic przeciwko ich działaniom, a jak jeszcze dadzą cama to nawet ich popieram.

Dalv_2k7
19-07-2007, 23:33
Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to Ty możesz wy*******ać.

A Ty jeżeli nie wiesz z czego to jest cytat to tez możesz wy*******ać.
A jezeli jestes ciekaw z czego to. To ogladnij na youtube film "Piątek" .

omagad1989
19-07-2007, 23:34

Jestescie zajebisci xD Ja kocham dobre kino, z mocnymi wrazeniami :P Wrzucaj wiecej filmikow ;d

No i musze ci powiedziec, ze masz dobry team :) Mam na mysli to, iz sa w tym teamie ludzie, ktorzy posiadaja dobre pvp i posiadaja mozg x) Umiecie sie zgrac i to jest to. Wilkie gratz dla was.

Balveni
20-07-2007, 01:13
Pff ;p To mnie chyba nigdy nie zobaczysz ^^ Nie praktykuje expienia przed ss`em,jak i reszta EC ;>Musisz zadowolić się 60 + paladynami ^^

Master_Macavelli
20-07-2007, 19:26

Jestes zazdrosny, bo ci mama nie pozwala grac tyle w tibia lub wstawac kiedy chcesz ;>

Master_Macavelli
21-07-2007, 02:11
Ah... i jakby ktos chcial z nami pobiegac i ma z 50+ to moze pisac tu lub w grze :P

Rebell
21-07-2007, 02:15
Ja z wami nie pobiegam bo mi kumpli mordujecie (A raczej próbujecie i wam się nie udaje :D)!!!
A wogóle to podświadomie popieram Dalva.
Ale filmy jako filmy nie są złe ;D

PS: Jak już jesteś o 1:11 przy kompie to nie ma co iść spać tylko będziesz siedział i pił kawę do 7:20? xD

Master_Macavelli
21-07-2007, 09:06
Ja z wami nie pobiegam bo mi kumpli mordujecie (A raczej próbujecie i wam się nie udaje :D)!!!
A wogóle to podświadomie popieram Dalva.
Ale filmy jako filmy nie są złe ;D

PS: Jak już jesteś o 1:11 przy kompie to nie ma co iść spać tylko będziesz siedział i pił kawę do 7:20? xD

Nie, siedze gdzies do 2, pozniej ide spac, wstaje o 7 i pozniej ide spac i wstaje o 11 ;p

Dalv_2k7
21-07-2007, 13:23
Jestes zazdrosny, bo ci mama nie pozwala grac tyle w tibia lub wstawac kiedy chcesz ;>

Sam sobie ustalam ile gram w Tibie, kiedy ide spać i kiedy wstaje. :*
Mam ważniejsze sprawy niż Tibia atm.

Xyriela
21-07-2007, 15:20
Ojejkujej Macavelli pekuje co za nowosc. Chyba od dawna do niczego innego sie nie nadaje ten char :p

Gdyby to ode mnie zalezalo, to ja pozwolilabym grac Macy na Selenie i nawet moglby expic na guardach, no ale coz... Co ja moge.. Praktycznie nic =///

Mimo wszystko good luck!!! Zycze dobrego loota i duzo pieniedzy tylko nie wiem po co :D

Pozdro

Xyriela

Visek13
21-07-2007, 22:25
A mi kumpli z gildi mordujecie... ja pierdyle...

Rasse
22-07-2007, 00:03
No, niezle filmiki. Chociaz moim zdaniem niektorzy z ventrue (bo glownie oni padali) w ogole nie ogarniali, lol. Ten knight na tiq to myslalem ze dygne, tylko chyba costrick tam ogarnial z tego co widzialem. Ale widac ze jedziecie na vt, te comba:PP niezle niezle, ano i Xoviso tez se rade dawal, nawet szkoda ze padl, a lavande nawet bez sdkow go zabil:P:P
Ja tam nie mam nic przeciwko pekowaniu przed ss, w sumie to nawet zabilem jednego z nimi, jakiegos tam mighty of wrath >.>
Powodzenia;)

Rasse
22-07-2007, 01:31
Btw, wlasnie zrobili poi, 5(?) osob padlo :O
gzzz
Uuuu lizarda zajebali na koncu xDD

Master_Macavelli
22-07-2007, 09:25
Btw, wlasnie zrobili poi, 5(?) osob padlo :O
gzzz
Uuuu lizarda zajebali na koncu xDD

Ta :] Powracaja do starych nawykow :)

btw. probowalem zabic Yilta z Ardesem, ale nie dalo rady... z 2x mial red, ale brakowalo Maragaxa, ktory nie wstal -.-'

Rebell
22-07-2007, 13:03
@Up:
Nie wstał bo go spingowali XD

Burnio
22-07-2007, 14:36
Hahah ten poi to masakra dla Eternal Crusade kurwa z 4 ich memberow
padlo \,,/ i dobrze bo ich nie lubie :D Cieszmy sie Macavelli :D

Balveni
22-07-2007, 16:14
@Burnio
3 osoby z Ec ;p

Eternala teo wywalili z questa ,Titiof dostał tp,Lizarda ubił Puge,Healek I furox,
felianther padł od Puge i Larosa :P Pierwszy padł Clash ale potem przyszedł znowu ^^Kyos padł blocząc jakiegos dzikiego fura.Dark Aqual ,Unicron ,Warim Shan padli,ale nie wiem dlaczego xD Peterer wbił sie w jakis tp i padł chyba na jedno combo ;p
POI?-NEVER AGAIN -.- neostrada chodzila mi 12h 54 min 56 sec do momentu ss z nagrodami ; p TO był jeden wielki zaaaal. Przynajmniej wiedzieli kto nie miał aola i kogo lac ^^Quest ze szwedami? NEVER AGAIN :d
Po kazdej sali robili chyba z 30 min przerwy -.-nie wiem po co ,dlaczego,w jakim celu.Wiem tylko,ze to był zaaal.Quest miał trwac do 20 trwał do 12.30?:<

Rasse
22-07-2007, 17:30
Dobrze, ze padly te 3 osoby z ec, ahh kyosek stracil troshke. Jebac go w dupe.
Szczerze mowiac, tego questa 91 ek zrobil z 4 bp uhow, i co? zal? (wczoraj ofcuz). Felianther padl za lurowanie potworow-.- a lizarda zajebali po nagrodach ale oddal komus. Chociaz, ja jeszcze nie znam swiatow oprocz harmoni i czegos tam jeszcze, ze juz 2 poi zrobili ;o
Z ec padlo; rahemi, kyos, clash(?)

Maca, dawaj filmiki!:d

Master_Macavelli
23-07-2007, 09:15
Dobrze, ze padly te 3 osoby z ec, ahh kyosek stracil troshke. Jebac go w dupe.
Szczerze mowiac, tego questa 91 ek zrobil z 4 bp uhow, i co? zal? (wczoraj ofcuz). Felianther padl za lurowanie potworow-.- a lizarda zajebali po nagrodach ale oddal komus. Chociaz, ja jeszcze nie znam swiatow oprocz harmoni i czegos tam jeszcze, ze juz 2 poi zrobili ;o
Z ec padlo; rahemi, kyos, clash(?)

Maca, dawaj filmiki!:d

Nie ma wlasnie... lipa :/ Juz wszystkie spawny przed ss sa wolne :D Edron dragi spokojnie ;d

domel-aka-lavande
28-07-2007, 21:10
makaveli jak mi ban zniknie pokaramy cos razem jak nie bende mial hunta :d

Marczio
30-07-2007, 16:32
popkowalbym sobie z wami chlopaczki ale no wiecie =/ roznie bywa z moim wstawaniem raz o 9 raz o 13

Master_Macavelli
31-07-2007, 05:08
Scotty Dermyn hunted :(

omagad1989
31-07-2007, 09:09
A co zrobil? :/

Marczio
31-07-2007, 15:12

prv msg :::::

crosscut
31-07-2007, 18:22

Aj Pej Okeh ? C ya before ss :D

Master_Macavelli
02-08-2007, 04:55
prv msg :::::

odpisalem : )

Cruoris does not exist, 2 weeks do nastepnej wojny? :>

crosscut
02-08-2007, 13:45
Cruoris does not exist, 2 weeks do nastepnej wojny? :>

Czemu nie :D

Master_Macavelli
04-08-2007, 09:22
Dzisiaj przed ss mial byc open, Macavelli & Co. vs. Jessiah + Wannabes. Jessiah byl sam, reszta scaaaared :(

Marczio
04-08-2007, 18:10
dobra jutro wstane w nocy (tzn o tej 7,30) i zobaczymy czy cos klepniemy.
btw ja jestem facc _/

Darco
08-08-2007, 19:04
Poszedlbym z wami swoim prawie zrookowanym Darconixem:P Ale co zrobi 24ms :P:D:D

Rasse
14-08-2007, 16:51
Tera to lata z wami prawie cale frat ;o

Musze to dac...:D

15:36 Arth Soulfire [121]: 08:45 Balveni [122]: :> 08:46 Balveni [122]: no kall me plax
15:36 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Balveni. She was killed by Kraffs.

Scroopy
15-08-2007, 04:35
Chociaz, ja jeszcze nie znam swiatow oprocz harmoni i czegos tam jeszcze, ze juz 2 poi zrobili ;o

Na Titanii zrobili 3 razy i teraz beda robic 4 :<

Macie tu jeszcze prezent od waszego starego kochanego Scroop'ka ;P

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29366

Balveni
16-08-2007, 02:44
Tera to lata z wami prawie cale frat ;o

Musze to dac...:D

15:36 Arth Soulfire [121]: 08:45 Balveni [122]: :> 08:46 Balveni [122]: no kall me plax
15:36 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Balveni. She was killed by Kraffs.

lol,jakbys nie wiedział,dzień wczesniej Arth był jeszcze ze mna w gildi i jak przyszedl mnie lat,najpierw sam i mnie hitnal to sie nie spodziewałam,ze ma zamiar mnie ubic ^^ "plz no kall me plx" ofc jezeli jestes zbyt glupi ,zeby zrozumiec przekaz dla łachu to juz twoj problem : >

Rasse
16-08-2007, 04:13
No widzisz jak sie ludzie zmieniaja dla twojego powodu..
Arth wpadl, napisalas, wpadla reszta to juz nie bylo takiego usmieszku na twarzyczce:)

Balveni
16-08-2007, 15:36
No widzisz jak sie ludzie zmieniaja dla twojego powodu..
Arth wpadl, napisalas, wpadla reszta to juz nie bylo takiego usmieszku na twarzyczce:)
Jak widać smieje się dalej xD level odrobiony A NAWET pochwale się ,ze mam juz 123 ^^wiec wiesz...400k expa w tą czy w tamtą ,co to za róznica;>

Bartoloo
17-08-2007, 15:04
400k expa ale co najważniejsze 100k na aol i blessy :> no i poza tym to ze Arth był z Tobą w gildi nie znaczy ze Cię lubił ;P

Inca
17-08-2007, 18:00
400k expa ale co najważniejsze 100k na aol i blessy :> no i poza tym to ze Arth był z Tobą w gildi nie znaczy ze Cię lubił ;P

100k na nowego aola i blessy dostałam od Kyosa, wiec jakos nie czuje ubytku pieniędzy na moim koncie ; >

Marczio
17-08-2007, 23:28
100k na nowego aola i blessy dostałam od Kyosa, wiec jakos nie czuje ubytku pieniędzy na moim koncie ; >

przyjdzie slayerss, gala'eos i andiv i poleca kolejne 100k :> tak jak na 40 lvlu pani bot.

Master_Macavelli
18-08-2007, 04:41
Jak widać smieje się dalej xD level odrobiony A NAWET pochwale się ,ze mam juz 123 ^^wiec wiesz...400k expa w tą czy w tamtą ,co to za róznica;>

100k w ta czy w tamta... bez roznicy :) a bedzie tego wiecej...

Bartoloo
18-08-2007, 12:23
no to faktycznie ze nie czujesz ubytku kasy no ale przecież Kyos nie będzie Ci dawał pieniędzy w nieskończoność bo chyba sam też potrzebuje :P a z tego co się dowiedziałem to po hacku też nie jesteś taka bogata żeby tak kupować aole i blesy wiec prędzej czy później Twoja przygoda się skończy :)

chosen_one
18-08-2007, 16:45
@ up

Balveni to chlopak.. Od pewnego czasu ta postacia gra ktos inny i podszywa sie pod dziewczyne, zeby miec latwiej w grze np. 100k od kyosa :D

Inca
18-08-2007, 18:59
@ up

Balveni to chlopak.. Od pewnego czasu ta postacia gra ktos inny i podszywa sie pod dziewczyne, zeby miec latwiej w grze np. 100k od kyosa :D

hrhrhr ,teraz stary pojechałes równo ; p a tu cie musze zaskoczyć i powiedzieć,ze "nie".Jak dla kogo <niestety> dalej gram na balveni bla bla bla ;> btw.kto ci powiedział ,ze teraz na Balveni gra ktoś inny?

Bartoloo
18-08-2007, 22:01
Nie gra ktoś inny tylko brat i siostra xD tak słyszałem z niektórych źródeł ale nigdy nie można być pewnym ;P

KotiConqueror
19-08-2007, 06:36
@Burnio
3 osoby z Ec ;p

Eternala teo wywalili z questa ,Titiof dostał tp,Lizarda ubił Puge,Healek I furox,
felianther padł od Puge i Larosa :P Pierwszy padł Clash ale potem przyszedł znowu ^^Kyos padł blocząc jakiegos dzikiego fura.Dark Aqual ,Unicron ,Warim Shan padli,ale nie wiem dlaczego xD Peterer wbił sie w jakis tp i padł chyba na jedno combo ;p
POI?-NEVER AGAIN -.- neostrada chodzila mi 12h 54 min 56 sec do momentu ss z nagrodami ; p TO był jeden wielki zaaaal. Przynajmniej wiedzieli kto nie miał aola i kogo lac ^^Quest ze szwedami? NEVER AGAIN :d
Po kazdej sali robili chyba z 30 min przerwy -.-nie wiem po co ,dlaczego,w jakim celu.Wiem tylko,ze to był zaaal.Quest miał trwac do 20 trwał do 12.30?:<

Ty jestes zal lol
nabiles(as) level na sharingu a widac jak grac umiesz. Pozatym my wiedzielismy jak zrobic ten quest ale ogromna wiekszosc nie i juz mnie **** trafial na ventrilo jak nikt nie sluchal co sie do niego mowi - dlatego padl felianter. I wlasnie ja juz nigdy nie poprowadze POI questa bo mnei ***** strzela z wami noobami. Nie dosc ze zrobiles questa to jeszcze masz pretensje lol. To wez ty go teraz poprowadz zobaczymy ile ci to zajmie

KotiConqueror
19-08-2007, 06:41
Nie gra ktoś inny tylko brat i siostra xD tak słyszałem z niektórych źródeł ale nigdy nie można być pewnym ;P

Tez tak slyszalem. Mianowicie ze brat gra 95% czasu ta postacia, siostra reszte...Wszystko jedno i tak ich nie lubie za zachowanie i mam nadzieje ze macavelli ich zapierd**** jescze kilka razy :)

crosscut
19-08-2007, 10:02
Tez tak slyszalem. Mianowicie ze brat gra 95% czasu ta postacia, siostra reszte...Wszystko jedno i tak ich nie lubie za zachowanie i mam nadzieje ze macavelli ich zapierd**** jescze kilka razy :)

a moze sam to zrobisz i przestaniesz sie wyreczac macavellim ktorego i tak huntujesz za to co robi przed ssem, wkoncu jestes wielki wygrales wojne mozesz robic co chce co nie ?

vuxes
19-08-2007, 12:08
Balveni, po co masz 2 konta na forum? Na jednym pisze Artur, a na drugim Gabi?

chosen_one
19-08-2007, 13:12
@crosscut
Koti nie wygral wojny. Tylko zachowal sie jak szczur na tonacym statku.. a kapitan zostal ;]

Co do Balveni to powiedzialbym, ze od pewnego czasu gra tylko brat i nie pozwala grac siostrze w obawie o strate levela.

Inca
19-08-2007, 13:33
@crosscut
Koti nie wygral wojny. Tylko zachowal sie jak szczur na tonacym statku.. a kapitan zostal ;]

Co do Balveni to powiedzialbym, ze od pewnego czasu gra tylko brat i nie pozwala grac siostrze w obawie o strate levela.

hah ,to nie ja padłam przed ss`em jak juz masz tak wielką ochote,zeby mnie krytykować -.^ A pozatym to jest mój char,wiec on nie moze mi "zabronić " na nim grać ,lol.Sharing jest nielegalny,ale jakby na to nie patrzeć dużo osób na selenie sharuje ...sprzedaje konta,expi na bocie,etc,etc,

vuxes
19-08-2007, 14:25
hah ,to nie ja padłam przed ss`em jak juz masz tak wielką ochote,zeby mnie krytykować -.^

Tylko po SS.

Bartoloo
19-08-2007, 15:39
chosen_one;
hehe w końcu statek utonął a on sie uratował ja do Kotiego nic nie mam kiedys mnie protował i był spoko i mam nadzieje że nadal tak jest choć mnie ignoruje :P
vuxes:
ale to żadnej różnicy nie robi że po ważne ze jest :P
inca;
to że sharujesz to dużo ludzi wie i temu nie zaprzeczysz :P ja jestem Ciekaw kto wypisuje te pierdoły na forum o niby tej osobie co Cię kiedyś tam shakowała Artur czy Gabi? Bo sorry bardzo ale jak widać nie masz żadnych dowodów że Astlin Cię shakował a ma płacić 1kk to tak samo jakbym ja wbił na mojego PRO 50+ lvla i kazał płacić wszystkim którzy mają niższy lvl odemnie bo mnie też shakowali przecież to trzeba mieć coś z głową nie tak

Pysiek
19-08-2007, 16:05
hah ,to nie ja padłam przed ss`em jak juz masz tak wielką ochote,zeby mnie krytykować -.^ A pozatym to jest mój char,wiec on nie moze mi "zabronić " na nim grać ,lol.Sharing jest nielegalny,ale jakby na to nie patrzeć dużo osób na selenie sharuje ...sprzedaje konta,expi na bocie,etc,etc,

na 50 lvl juz bylo widac ze sharujesz,kazdy knightem expil 1 lvl na 2 dni a ona po 3-4 lvl dziennie wbijala,goscie w depo wtedy juz mowili ze szybko expi bo 4 ownerow

wiesz co ci powiem,to bylo tak 1 ty 2 brat 3 siostra a 4 tibiaauto 5 *********** 6 tibiabot NG

Inca
19-08-2007, 16:41
na 50 lvl juz bylo widac ze sharujesz,kazdy knightem expil 1 lvl na 2 dni a ona po 3-4 lvl dziennie wbijala,goscie w depo wtedy juz mowili ze szybko expi bo 4 ownerow

wiesz co ci powiem,to bylo tak 1 ty 2 brat 3 siostra a 4 tibiaauto 5 *********** 6 tibiabot NG

owned. Po pierwsze nie mam siostry :< Od poczatku grało tylko 2 ownerów ,czyli ja i mój brat ^^ mhmmmm ,a czemu szybko expilismy?Jak ktos miał juz 100+ na innym servie to wie jak expic i gdzie :) 4 ownerów? nie daje passów znajomym tak jak Astlin dał Coenzowi a potem płakał ,ze go "ktoś" ojebał.

KubaGuzikkk
19-08-2007, 16:44
@up;
Dokładnie, ale przynajmniej umie chronić swój pc i wie co ściągać czego nie i nie płakał że miał hacka:)

Bartoloo
19-08-2007, 16:55
no dobra to nie jest temat żeby to zaczynać od nowa bo raczej nikomu to nic nie da Astlin wie swoje Kuba~wie swoje Balveni wie swoje podyskutujcie sobie gdzie indziej :P ale tak poza sprawa to niedawno sie dowiedziałem że to Astlin Cię bloczył w depo podczas hacka dopóki nie odzyskałaś/eś passów wiec raczej powinniście być mu wdzięczni :P
Macavelli dzisiejsza akcja dobra tylko nie wiem co tam kombinowaliscie z Ta lady~w tym cave ale tak to gitara xD lizard padł przez wlasna glupote ale tacy są ludzie :P gogog Macavelli !

vuxes
19-08-2007, 18:46
owned. Po pierwsze nie mam siostry :< Od poczatku grało tylko 2 ownerów ,czyli ja i mój brat ^^ mhmmmm ,a czemu szybko expilismy?Jak ktos miał juz 100+ na innym servie to wie jak expic i gdzie :) 4 ownerów? nie daje passów znajomym tak jak Astlin dał Coenzowi a potem płakał ,ze go "ktoś" ojebał.

Czyli sharujesz.

KubaGuzikkk
20-08-2007, 01:04
Kłóćcie się kłóćcie, ch*j Wam w d*pska bo Was opuszczam :|
Wracam za jakies 2 tyg cu xd
Bawcie sie dobrze tym offtopem;]

KotiConqueror
20-08-2007, 03:38
go go macavelli!!!!

Marczio
21-08-2007, 17:01

chyba +100 turystycznie bo jestescie malo ogarnieci jak padacie przed ssem.

Inca
21-08-2007, 17:07
chyba +100 turystycznie bo jestescie malo ogarnieci jak padacie przed ssem.

to było *po ss`ie ; >

Marczio
21-08-2007, 23:18
to było *po ss`ie ; >

zwracam honor, tak czy siak eternal crusade to dla mnie banda napinatorow typu kyos lovah itp. czyli ludzi po prostu smiesznych z przerosnietymi ambicjami. Mam nadzieje ze dostana po pyskach tak jak dostali ludzie z ventrue

Dalv_2k7
22-08-2007, 00:04
tak jak dostali ludzie z ventrue

Whaaaa? To nam Maca płacił.

Inca
22-08-2007, 14:42
13:27 You advanced from Level 124 to Level 125. ;>

maciek666_20
22-08-2007, 18:12
spadaj sharerze X(X(X(

Bartoloo
22-08-2007, 23:23
Balveni widze igrasz z Twoim losem :P moze narazie lvlujesz w gorę ale kiedyś w końcu tez będzie ded :P

Marczio
23-08-2007, 11:48
Whaaaa? To nam Maca płacił.

lol zaplacil, padl, zrozumial swoj blad i pozniej wy padaliscie, czyz nie?

Pysiek
24-08-2007, 16:20

Ja tez wiem gdzie expilas:
Wychodzisz z depo w lewo, i tam jest taki niebieski teleport na orszabale!!!!
muahahahahha ty 2x100 lvl?
mama tez grala?

Inca
24-08-2007, 19:08
Ja tez wiem gdzie expilas:
Wychodzisz z depo w lewo, i tam jest taki niebieski teleport na orszabale!!!!
muahahahahha ty 2x100 lvl?
mama tez grala?

hrhr ^^ Balveni istnieje juz rok,100 wbiliśmy na tych wakacjach ;>Wiec wiesz..100 lvl przez rok czasu ... :)

Bartoloo
24-08-2007, 21:35
i dlaczego sie chwalisz ze wbiliście 100 przez rok?? przecież we dwóch to nie jest jakiś wielki wyczyn norma to regularne expienie :)
"Wiec wiesz..100 lvl przez rok czasu ... " też można łatwo stracić ^^

Pysiek
25-08-2007, 12:21
hrhr ^^ Balveni istnieje juz rok,100 wbiliśmy na tych wakacjach ;>Wiec wiesz..100 lvl przez rok czasu ... :)

no az rok,bo chyba mama wam nie pozwalala kompa miec wlaczonego wiecej niz 2h dziennie bo sie oczy psuja xD

@edit Nie wiem co mi od*******a xD

Rasse
26-08-2007, 17:39
Balveni, Ty smieszna jestes.
Dajesz loga juz przy 5 noob charach? A gdzie te twoje znane "pvp"?

Marczio
26-08-2007, 22:06
Balveni, Ty smieszna jestes.
Dajesz loga juz przy 5 noob charach? A gdzie te twoje znane "pvp"?

masz na mysli znany brak pvp?

behi
26-08-2007, 23:10
masz na mysli znany brak pvp?

wciskać klawisz każdy może troche lepiej lub troche gorzej.

Rasse
27-08-2007, 01:52
poczekaj szary, chyba nawet mam filmik z tego:]
jak znajde to dam i sami sie posmiejecie

Kaapo
28-08-2007, 10:33
Karmy wiec jestesmy :D

Marczio
28-08-2007, 16:55
wciskać klawisz każdy może troche lepiej lub troche gorzej.

mi się wylał sok na klawierke i niektóre klawisze się wciskają lepiej inne gorzej :(

Xyriela
10-09-2007, 13:21
@Alerix
Bo sie nie dalam zabic Twojemu teamowi i od razu wielka obraza ; (

Hihihihihi

pozdrowienia od Maciusia

Rasse
10-09-2007, 20:26
Karolinko kochana:*
Tego posta napisalem dlugo przed tym jak "nie chcialas sie dac nam zabic", wiec juz mi nie wkrecaj :\

btw jak tam w budzie?;]

Kusy_Kazakov
17-09-2007, 20:18
Healek:
Sep 15 2007, 19:45:25 CEST Killed at Level 192 by Despi and by Jodokus

Gz Selenas Finest :] Czekamy na następne ;d

Lenrock
17-09-2007, 20:22
ostatnie fragi:

saxors
blademort
kyos lovah
major westwood
healek

postujcie troche, robaki sie juz tu zalęgły

Marczio
17-09-2007, 20:41
ostatnie fragi:

saxors
blademort
kyos lovah
major westwood
healek

postujcie troche, robaki sie juz tu zalęgły

_/ <hail> wprowadzono dlugosc wyadomosci (nieprzypadkowy blad) :/

crosscut
18-09-2007, 00:53
=D wogole cos cicho na tym forum

Xyriela
18-09-2007, 17:40
Btw. Dlaczego Blademort zginal?

@Szkoti
Lolek

12:45 Scotty Dermyn [63]: Tak wogole to jeszcze sorry za te wszystkie najazdy pojazdy itp :(

13:11 Scotty Dermyn [63]: na gourze rurze na dole fiolki ...

WYBACZAM

krytyk44
18-09-2007, 21:30
czyzby sie szykowal jakis nowy tibijski romans:>??

Master_Macavelli
19-09-2007, 06:02
czyzby sie szykowal jakis nowy tibijski romans:>??

Scotty po prostu jest gejem.

Iomer Thunderblade
19-09-2007, 12:33
Macavelli nie ma rl i siedzi o 4 na kompie !1!21@!@1!ONEONE!1!!

Marczio
19-09-2007, 17:32
Macavelli nie ma rl i siedzi o 4 na kompie !1!21@!@1!ONEONE!1!!

tzn ze macavelli jest botem ustawionym przez cipsoft??!?!?!?!?!?!?!!?

Iomer Thunderblade
19-09-2007, 21:15
TACK A TWÓJ STARY JUZ CZEKA SZARANCZQ :) !

http://img184.imageshack.us/img184/4746/bathtubsp2.jpg

krytyk44
20-09-2007, 19:15
wow ale fajne zdjecie!!!!11 gdzie je znalazles?? na www.debilizm/zal.pl?

Marczio
20-09-2007, 22:47
TACK A TWÓJ STARY JUZ CZEKA SZARANCZQ :) !

czyli jednak nie wstydzisz sie pokazac rodzicow na zdjeciu ^^

A'Kret
22-09-2007, 09:48
Ajomer! A twój stary...
http://img513.imageshack.us/img513/552/hmmmna0.jpg

_/Offtop!

Lenrock
23-09-2007, 20:09
gimli conqueror, tris'knight, david szczoteq OWNED. jeszcze troche i na selenie bedzie gralo po 200 osób, bo wiekszosc bedzie bala sie wyjsc z depo - bynajmniej nie jest nudno

A'Kret
23-09-2007, 22:00
gimli conqueror, tris'knight, david szczoteq OWNED.

Czemu mnie to nie dziwi? Każdy z nich to pachoł. Jedyne co mnie zastanawia to jak oni wbili tą stówę? (oprócz Dejwida Szczotki. Swoją drogą nie wiem co musiał brać, żeby taki chujowy nick wymyślić?)

chosen_one
23-09-2007, 23:22
LOL Ja juz sie gubie w tym wszystkim.. Oni sa na czarnej liscie, czy to taka wolna amerykanka i uwalacie kazdego kto jest akurat online i np expi? Wydaje mi sie, ze paru osobom sie nudzi i postanowili utrudniac zycie innym. Ale ja sie nie dam, bo jestem zbyt inteligentny i przestalem grac w tibie <HAHAHA>
To chyba przez update, bo wiekszosc tych strasznych pk to msy..

Nie dawno uslyszalem zajebisty tekst, w ktorym koles mowil, ze jak tak dalej bedzie to maja zmienic selene na non pvp. Ale sie usmialem z niego i jego glupoty..

Z racji tego ze juz nie gram JESTEM ZA !

A'Kret
26-09-2007, 08:51
Nie przesadzasz z tą inteligencją ? -,-

Hevender
26-09-2007, 17:19
Co Was w tym dziwi? Gimli trzymal ze szwedami o ile sie nie myle byl tez w cruoris.

tris'knight to ass licker szwedow i suporter , ktory pewnie gdyby mogl dolaczylby sie Cruoris.

DAvida Ujebalo Reco z tego co pamietam i mieli swoje powody.

Nie rozumiecie ? Kto nie jest z nami ten jest przeciwko Nam. Nie ma czegos takiego jak neutral ;)

P.S. nie koniecznie musi byc czlonkiem Selena fiense.

Marczio
26-09-2007, 21:00
a ja trzymam sie rurki w autobusie zeby nie upasc i tez bede huntaded? :|

krwawycomeback
26-09-2007, 22:02
Ajomer, a twoj stary to nietoperz :/
http://img76.imageshack.us/img76/5824/ballhangaq9.jpg

Lenrock
27-09-2007, 16:42
też chce miec takiego tate

Ballor Lurt
30-09-2007, 16:53
Mam pytanko: czy Blademort zmienił ownera? Bo jakoś mi się wydaje że on nigdy nie brał udziału w żadnej wojnie (a znam go, pamiętam tą postać od 1 lvla), a tu nagle zaczął...

Fiołek!
01-10-2007, 01:37
Mam pytanko: czy Blademort zmienił ownera? Bo jakoś mi się wydaje że on nigdy nie brał udziału w żadnej wojnie (a znam go, pamiętam tą postać od 1 lvla), a tu nagle zaczął...

Jak go tak swietnie znasz to powinienes wiedziec?

Ballor Lurt
01-10-2007, 21:39
1. Nie gram w Tibię a już przynajmniej nie na Selenie to też jestem trochę zacofany w temacie.
2. Ostatni raz miałem z nim kontakt jakoś w połowie wakacji.

Lenrock
04-10-2007, 16:23
wczoraj wieczorem podczas czterogodzinnej walce na mostku dragon lairu, padli master macavelli, despi, edforce teo oraz qielich (czy jak mu tam);p.

krwawycomeback
04-10-2007, 16:36
wczoraj wieczorem podczas czterogodzinnej walce na mostku dragon lairu, padli master macavelli, despi, edforce teo oraz qielich (czy jak mu tam);p.

Edforce 2 times ; P

Kusy_Kazakov
14-10-2007, 23:23
Saphir Thor
Oct 14 2007, 18:49:07 CEST Killed at Level 183 by Alfis

Ahuheuheuhe GZ :D

Shifos Wielki
15-10-2007, 07:57
Alfis sam to zrobil, czy jakis piekny trap?

Lenrock
15-10-2007, 18:40

toz logiczne ze sam nie zabilby 170 msa, choc moze mial kicka

Diko
15-10-2007, 20:13

Jezeli juz sie probojesz ukazac na forum tibia.pl to chociaz podawaj prawdziwe inforamcje Saphir Thor to 183 ms przed smiercia teraz 182.
To nie trzeba byc chyba zabardzo spostrzegawczym poniewac kolega pare postow up podal to wystarczylo przeczytac ze zrozumieniem -.-

A co do tego twojego posta to szczeze mowiac 183 msa nie trzepa trapowac zeby go ujebac -.- jak ma sie taki team pod reka.

Btw. Wiekszosc trapow jest piekna ;\\ Jeszcze takie z ktorych nie da sie wyjsc

+ To jest mozliwe ujebanie solo 183 msa jak sie ktos postara-.-

krwawycomeback
15-10-2007, 20:44
Shifos stary trepie, ty lepiej idz dzieci pilnowac a nie za tibie sie bierzesz

chosen_one
15-10-2007, 23:42

Tylko pytanie kto moglby to zrobic na selenie. Bo napewno nie 131 druid (przy zalozeniu ze sa dobrze wyposazeni i nie maja lagow/kicka)
Wiec ubicie solo napewno odpada B)
Albo jeszcze nie znamy genialnych zdolnosci Alfisa w pvp

Master_Macavelli
16-10-2007, 00:17
Ja + wujek + jan klinthzor bieglismy sie wylogowac w bramie na Edron zeby poczekac na Saphir, bo moze bedzie biegl z dp. Akurat biegl Saphir na statek i zamiast wrocic sie do dp, on biegl dalej, wiec powiedzialem ziomalom zeby zblokowali statek... no i reszte sie domyslcie ;) masslog reszty gildii, 20 osob, saphir posrodku nas, 20 kul w powietrzu, wszystkie zabierajace kolejne punkty many, a pozniej zycia... chcialem sfragowac i juz na polowie jego hp rzucilem exori gran, ale zanim zdazylem nacisnac hotkey wbilo sie w jego brzuch jeszcze 5 sd :)

Shifos Wielki
16-10-2007, 08:06
o Taka odpowiedz mi chodzilo, a nie jakies glupie pierdolenie o dzieciach :)

Diko
17-10-2007, 00:30
DZIECI PILNOWAC!!!
A potem sie dziwia rodzice ze nie znaja swojch dzieci ;\\\

Diko
17-10-2007, 00:31
Tylko pytanie kto moglby to zrobic na selenie. Bo napewno nie 131 druid (przy zalozeniu ze sa dobrze wyposazeni i nie maja lagow/kicka)
Wiec ubicie solo napewno odpada B)
Albo jeszcze nie znamy genialnych zdolnosci Alfisa w pvp
Jestes pewny ze odpada??
Stary zakladajac ze Saphir to noob to mozna duzo zrobic XDD

Eneris
17-10-2007, 14:38
Kto będzie 80 fragiem na "Black Liscie" ?? Jakieś pomysły ?

Kusy_Kazakov
17-10-2007, 16:24
Mortech Nocturna

Kusy_Kazakov
18-10-2007, 00:28
I już znamy pana nr.80:

Renusi'fire
Oct 17 2007, 22:20:14 CEST Killed at Level 85 by a minotaur archer of Hevender

Marczio
18-10-2007, 15:49
I już znamy pana nr.80:

Renusi'fire
Oct 17 2007, 22:20:14 CEST Killed at Level 85 by a minotaur archer of Hevender

ten frajerski br powinien sie za 0,5 fraga liczyc z jego malym mozgiem i 0 skilem

Kusy_Kazakov
18-10-2007, 16:54
Yeah, whatever... frag to frag ;)

Kusy_Kazakov
19-10-2007, 00:49
Dark Aqual

Oct 18 2007, 22:59:39 CEST Killed at Level 105 by Zorro Daly
and by Fesak Feri

81 ;)

KubaGuzikkk
20-10-2007, 18:55
o Taka odpowiedz mi chodzilo, a nie jakies glupie pierdolenie o dzieciach :)

I tak nikt Cie tu nie lubi, wiec jak to Schnap napisal Idź dzieci pilnować + nie pisz durnych postów ;F

Lenrock
20-10-2007, 19:05
Jezeli juz sie probojesz ukazac na forum tibia.pl to chociaz podawaj prawdziwe inforamcje Saphir Thor to 183 ms przed smiercia teraz 182.
To nie trzeba byc chyba zabardzo spostrzegawczym poniewac kolega pare postow up podal to wystarczylo przeczytac ze zrozumieniem -.-

A co do tego twojego posta to szczeze mowiac 183 msa nie trzepa trapowac zeby go ujebac -.- jak ma sie taki team pod reka.

Btw. Wiekszosc trapow jest piekna ;\\ Jeszcze takie z ktorych nie da sie wyjsc

nie pisalem tamtego posta zeby sie poakzac na tym forum, napisalem co o tym mysle, za to wnioskujac po twoich postac to wlasnie ty chcesz pokazac sie na forum, mr wanna be cool. jaki team pod reka? selenas finest sa dobrzy nie powiem, ale tylko pod dowodztem macavelliego bo on dobrze prowadzi ta ekipe, ale jezeli jzu dochodzi do starc typu open battle lub poprostu z wiekszoscia czlonkow still standing to sf poprostu lezy

Diko
21-10-2007, 19:48
nie pisalem tamtego posta zeby sie poakzac na tym forum, napisalem co o tym mysle, za to wnioskujac po twoich postac to wlasnie ty chcesz pokazac sie na forum, mr wanna be cool. jaki team pod reka? selenas finest sa dobrzy nie powiem, ale tylko pod dowodztem macavelliego bo on dobrze prowadzi ta ekipe, ale jezeli jzu dochodzi do starc typu open battle lub poprostu z wiekszoscia czlonkow still standing to sf poprostu lezy

Ok.
Teraz cos powie 'Mr. wanna by cool'
HAhaAHhaSAhahah...
To jest wszystko na temat twojej wypowiedzi ;)

Lenrock
22-10-2007, 12:43
prostu nie masz wystarczajacych argumentow zeby mi do je bac

Nightmare2
23-10-2007, 14:30
I tak nikt Cie tu nie lubi, wiec jak to Schnap napisal Idź dzieci pilnować + nie pisz durnych postów ;F

to Ty i Twoje posty sa durne a nie jego ;F

Kusy_Kazakov
26-10-2007, 00:55
Niech pan nie przerywa, panie Miecugow!

Diko
28-10-2007, 23:02
prostu nie masz wystarczajacych argumentow zeby mi do je bac

Ty masz racja mi brakowac sporo argumento ://

Kusy_Kazakov
01-11-2007, 13:31
Po ogłoszeniu pokoju na Selenie ten temat umiera :(

Exim
01-11-2007, 19:45
No to teraz temat znowu od żyje.PAN KARA I JEGO BRAT POWRACAJĄ z nowymi ziomami :P

Marczio
03-11-2007, 11:49
oni sa super :P

Eneris
04-11-2007, 03:29
Puge pokazał że nie chcę pokoju.

A macavelii nie wróci z kolegami bo wszyscy wolą expić niż znowu się mieszać w wojnę zobaczcie na czołga Fabregasa i resztę Falangi expią bez problemów.

btw

vocoders-a_night_to_remember_(radio_edit)

Timbaland Feat. One Republic - Apologize

Lenrock
04-11-2007, 15:20
Puge pokazał że nie chcę pokoju.

A macavelii nie wróci z kolegami bo wszyscy wolą expić niż znowu się mieszać w wojnę zobaczcie na czołga Fabregasa i resztę Falangi expią bez problemów.

btw

vocoders-a_night_to_remember_(radio_edit)

Timbaland Feat. One Republic - Apologize

przekonasz sie za jakis czas ze sie myliles

Komuszq
05-11-2007, 13:58
przekonasz sie za jakis czas ze sie myliles

Przekonasz się, że się nie mylił

Marczio
05-11-2007, 17:39
przekonacie sie ze Irasiad jest bardzo zdenerwowany !!

Eneris
07-11-2007, 09:55
tralallala to się zabawimy ;)

Lenrock
07-11-2007, 15:41
Przekonasz się, że się nie mylił

Ultimate Master Macavelli (Pan Kara) Oct 31 2007
Balu kiler Nov 06 2007
Despi Nov 06 2007
Eldrik Deazobu Nov 06 2007
Hephines Nov 06 2007
Iomer Sworddancer Nov 06 2007
Keinen Nov 06 2007
Masoyama De'stroy Nov 06 2007
Scotty Dermyn Nov 06 2007
Sheinen Nov 06 2007
Vex Xavi Nov 06 2007
Burnek Nov 06 2007
Damifir Nov 06 2007
Dark Kret Nov 06 2007
Fabrekas Nov 06 2007
Hakiv Nov 06 2007
Hero Shizm Nov 06 2007
Keenen Astaraver Nov 06 2007
Kraffs Nov 06 2007
Lady of selena Nov 06 2007
Maragax Nov 06 2007
Mistic Pal Nov 06 2007
Rolus Nov 06 2007
Shei'bix Nov 06 2007
Vrape Nov 06 2007
Xelphi Nov 06 2007
Xoltor Nov 06 2007
Yantothios Nov 06 2007

dalej zostajesz przy swojej wersji?

Komuszq
09-11-2007, 10:55
Ultimate Master Macavelli (Pan Kara) Oct 31 2007
Balu kiler Nov 06 2007
Despi Nov 06 2007
Eldrik Deazobu Nov 06 2007
Hephines Nov 06 2007
Iomer Sworddancer Nov 06 2007
Keinen Nov 06 2007
Masoyama De'stroy Nov 06 2007
Scotty Dermyn Nov 06 2007
Sheinen Nov 06 2007
Vex Xavi Nov 06 2007
Burnek Nov 06 2007
Damifir Nov 06 2007
Dark Kret Nov 06 2007
Fabrekas Nov 06 2007
Hakiv Nov 06 2007
Hero Shizm Nov 06 2007
Keenen Astaraver Nov 06 2007
Kraffs Nov 06 2007
Lady of selena Nov 06 2007
Maragax Nov 06 2007
Mistic Pal Nov 06 2007
Rolus Nov 06 2007
Shei'bix Nov 06 2007
Vrape Nov 06 2007
Xelphi Nov 06 2007
Xoltor Nov 06 2007
Yantothios Nov 06 2007

dalej zostajesz przy swojej wersji?

Tak ;]

Eneris
13-11-2007, 23:44
I szwedzi którzy tak bardzo chcieli pokoju, znowu zasposorowali kilka deadów :P

Black list come back.
(...)
91.Onken
92.Warim Shan
93.Slash'Zu
94.Mozareli
95.Mord Blanti
96.. CDN ;)

Iomer Thunderblade
14-11-2007, 01:53
Nov 13 2007, 23:59:39 CET Killed at Level 69 by Mali Clann

Samniewiemkto
14-11-2007, 11:14
Nov 14 2007, 08:13:20 CET Killed at Level 64 by Reatlia

Kusy_Kazakov
14-11-2007, 19:50
Może tak łaska jeszcze podać nick jegomościa który wącha kwiatuszki spod spodu? ;>

Burnio
15-11-2007, 21:14
I szwedzi którzy tak bardzo chcieli pokoju, znowu zasposorowali kilka deadów :P

Black list come back.
(...)
91.Onken
92.Warim Shan
93.Slash'Zu
94.Mozareli
95.Mord Blanti
96.. CDN ;)

Mord Blanti i Mozareli to polacy nie szwedzi :]

Lenrock
17-11-2007, 14:10
Mord Blanti i Mozareli to polacy nie szwedzi :]

on o tym wie, a ty nie zrozumiales jego wypowiedzi

Eneris
17-11-2007, 20:52
Chodziło mi o to że Szwedzi (nocturni) tak bardzo chcieli pokoju a za nic wypowiedzieli Macaveliemu wojne przez co spowodali powrót "Black Listy".

ululala Puge nie umie się uhać
ulalala nie działa mu bot
ulalala Evalor go nie uhną
ulalala .. (dopisz coś dalej)

Khazul
18-11-2007, 04:07
Chodziło mi o to że Szwedzi (nocturni) tak bardzo chcieli pokoju a za nic wypowiedzieli Macaveliemu wojne przez co spowodali powrót "Black Listy".

ululala Puge nie umie się uhać
ulalala nie działa mu bot
ulalala Evalor go nie uhną
ulalala Bedzie kara

:confused:

Iomer Thunderblade
25-11-2007, 04:47
Nov 25 2007, 03:02:12 CET Killed Kyos Lovah at Level 135 ok
Nov 25 2007, 02:52:51 CET Killed Nortec Nocturna at Level 148 ok
Nov 25 2007, 02:51:08 CET Killed Eierpfeile the Archer at Level 106 ok
Nov 25 2007, 02:36:30 CET Killed Puge Nocturna at Level 147 ok
Nov 25 2007, 02:34:16 CET Killed Peppo Azue at Level 102 ok

whos tha man ?!

Shifos Wielki
25-11-2007, 08:14
Tym razem dostali łomot ;)

Kijek28
25-11-2007, 13:43
Na selenie jestem nic nie znaczącym 40 lvlem. Ale tak nudziło mi sie i poszukałem na komputerze pewnego filmiku i chciałem dac kilka ss z niego :P to było jakies 2 lata temu? niewiem ale w tym czasie zaczynała sie moja przygoda na selenie i już była wojna :D

http://i161.photobucket.com/albums/t240/Kijek28/war1.jpg

http://i161.photobucket.com/albums/t240/Kijek28/war2.jpg

http://i161.photobucket.com/albums/t240/Kijek28/war3.jpg

http://i161.photobucket.com/albums/t240/Kijek28/war4.jpg

Moje ulubione : >
http://i161.photobucket.com/albums/t240/Kijek28/war5best.jpg
http://i161.photobucket.com/albums/t240/Kijek28/war6.jpg To tyle tak chciałem troche starej seleny ukazac a jakie tam lvl mieli chłopaki dopiero mortech 72 , boone 60 :P zepsuła sie tibia od tamtej pory ;\ ale trudno :P a w wojnie pewnie znowu swe wygrają ale i tak zawsze bede za Ultimation :P

A tu daje link go filmiku z wojny 7.5 tibia. To była wojna kiedy liczyły sie umiejętności a nie hotkeys...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/1901
tibia 8.0 sux ;\

vuxes
26-11-2007, 02:09
Nov 25 2007, 03:02:12 CET Killed Kyos Lovah at Level 135 ok
Nov 25 2007, 02:52:51 CET Killed Nortec Nocturna at Level 148 ok
Nov 25 2007, 02:51:08 CET Killed Eierpfeile the Archer at Level 106 ok
Nov 25 2007, 02:36:30 CET Killed Puge Nocturna at Level 147 ok
Nov 25 2007, 02:34:16 CET Killed Peppo Azue at Level 102 ok

whos tha man ?!

Nov 26 2007, 00:27:24 CET Killed at Level 169 by Koti Conqueror and by Asmus Nelius

Rly no idea xd

Iomer Thunderblade
26-11-2007, 18:24
sh!t happens :\

chosen_one
27-11-2007, 17:41
GO GO GO ULTIMATION !

Jestem z wami (duchem).

Marczio
28-11-2007, 19:47
sh!t happens :\

all the time iomerqq :(:(

Iomer Thunderblade
29-11-2007, 01:27
co ja poradze ze nie mamy sorkow ani ng a oni tak

KotiConqueror
29-11-2007, 02:00
co ja poradze ze nie mamy sorkow ani ng a oni tak

dobry jestes z tym ng, jak przegyrwacie to zawsze musicie na cos zwalic.

Nov 28 2007, 23:48:54 CET Killed Maragax at Level 116 ok
Nov 28 2007, 23:44:51 CET Killed Ninja Tyon at Level 129 ok
Nov 28 2007, 23:41:56 CET Killed Kery Zokro at Level 99 ok
Nov 28 2007, 23:40:16 CET Killed Jessiah at Level 105 ok
Nov 28 2007, 23:39:28 CET Killed Kraffs at Level 106 ok

enjoy _/

Scroopy
29-11-2007, 03:11
Koti glos Ci sie zmienil po tych 2 latach ! QUASH QUASH QUASH XD

chosen_one
29-11-2007, 15:19
@ up
Glos mu sie zmienil, bo ma nowa prace od pewnego czasu.
Pracuje ustami i gardlem..

Eneris
29-11-2007, 15:48
Jak nie macie bota to jakim cudem widząc was 2 sec na ekranie dostałem combo od wszystkich za 1k?

CUDA !! Dzieją się na SELENIE :D

Iomer Thunderblade
29-11-2007, 20:41
koti wróc myc naczynia a nie pisz tu na forum :\

KotiConqueror
04-12-2007, 05:03
koti wróc myc naczynia a nie pisz tu na forum :\

Owszem, myje od czasu do czasu naczynia w domu.
A ty co, od 18 lat z brudnych jesz oO?

4drian
04-12-2007, 13:57
Hail Ultimation ^^

B)B)B)B)B)B)B)B)B)

:D
DJinn forever :)

omagad1989
04-12-2007, 23:27
Hail 18 lat bez mozgu!

krytyk44
05-12-2007, 12:35
Owszem, myje od czasu do czasu naczynia w domu.
A ty co, od 18 lat z brudnych jesz oO?

chyba od 15 huahuahuahau

crosscut
05-12-2007, 13:17
dobry jestes z tym ng, jak przegyrwacie to zawsze musicie na cos zwalic.

Nov 28 2007, 23:48:54 CET Killed Maragax at Level 116 ok
Nov 28 2007, 23:44:51 CET Killed Ninja Tyon at Level 129 ok
Nov 28 2007, 23:41:56 CET Killed Kery Zokro at Level 99 ok
Nov 28 2007, 23:40:16 CET Killed Jessiah at Level 105 ok
Nov 28 2007, 23:39:28 CET Killed Kraffs at Level 106 ok

enjoy _/

http://img359.imageshack.us/img359/4175/uhplxni5.jpg

UH PLX? z drugiej strony fajnych masz kolegow skoro na norteca lecialo 10 uhow a na Ciebie az 0

4drian
05-12-2007, 17:51
UH PLX? z drugiej strony fajnych masz kolegow skoro na norteca lecialo 10 uhow a na Ciebie az 0

Niewiem jak to wygladalo w praktyce ale mysle ze jednak zagraniczni chłopcy trzymaja sie razem Polacy w Cru~ potrzebni sa im tylko dlatego zeby nie przegrac wojny dlatego trzymaja z nimi ale zawsze wiekszy respect odczuwaja dla swoich ...
Prawo wojny. Pewnie bardziej dla nich sie liczy Nortec niz Koti.
Ale cuz kazdy wybiera strone dla której chce walczyc ...

Niewazne kto wygra wojne wazne ze Polacy zawsze beda rzadzi na Selenie!

:o:o

Pozdro

krytyk44
05-12-2007, 18:37
buahuah szkoti slucha manieczek, nowa fryzura, czyzby zmiana image'u:>

vuxes
05-12-2007, 18:39

Co ma piernik do wiatraka? Myślisz, że Koti zostaje zaproszony do wojny tylko po to, żeby łatwiej tracił lvle, bo ktoś z Cruoris go nie lubi?
To chyba logiczne, że łatwiej jest ogarnąć się z leczeniem osoby, która jest od paru dobrych minut w trapie. Po prostu osoby z Cruo~, które tam były, nie przewidziały tego, że Koti dostanie combo. Z resztą sam fakt, że na początku typa z Cruo~ było 5~, a Was 10-15~ (fragi to 2:11 dla Cruo~) mówi za siebie.

Tak samo można powiedzieć, że Ty masz fajnych kolegów, bo jak ginąłeś na Darashii, to reszta Ultimation biegła szybciutko, żeby tylko zdążyć zabunkrować się w pałacu i postawić poty w odpowiednich miejscach... Więc może daruj sobie takie uwagi.

omagad1989
05-12-2007, 22:16
Co ma piernik do wiatraka? .

Mąkę!!!!!!!!!!!!
o.O
Oraz ilosc liter :D

Po co jest ten war? Pan Bog kazal kochac bliznich :\

vuxes
05-12-2007, 22:47
Mąkę!!!!!!!!!!!!
o.O
Oraz ilosc liter :D

Po co jest ten war? Pan Bog kazal kochac bliznich :\

Pojechałeś mnie :\

Iomer Thunderblade
06-12-2007, 02:40
@kogut

http://img363.imageshack.us/img363/4020/rotfliy2.jpg

hauehauehauehuu pwnet

KubaGuzikkk
06-12-2007, 09:18
buahuah szkoti slucha manieczek, nowa fryzura, czyzby zmiana image'u:>

HEJKA PL ?

Marczio
06-12-2007, 11:26
@kogut

hauehauehauehuu pwnet

Iomerrro I love you for this post _/

A'Kret
06-12-2007, 14:41
Niewiem jak to wygladalo w praktyce ale mysle ze jednak zagraniczni chłopcy trzymaja sie razem Polacy w Cru~ potrzebni sa im tylko dlatego zeby nie przegrac wojny dlatego trzymaja z nimi ale zawsze wiekszy respect odczuwaja dla swoich ...
Prawo wojny. Pewnie bardziej dla nich sie liczy Nortec niz Koti.
Ale cuz kazdy wybiera strone dla której chce walczyc ...

Niewazne kto wygra wojne wazne ze Polacy zawsze beda rzadzi na Selenie!

:o:o

Pozdro

KIM JEZTES ZEBY TAK MUWIC?! HAJLEWELU!

4drian
06-12-2007, 16:22
KIM JEZTES ZEBY TAK MUWIC?! HAJLEWELU!

Polakiem ...

omagad1989
06-12-2007, 16:50
Polakiem??? huheuheueheueh

A język ojczysty to umiesz? ;o

A'Kret
06-12-2007, 17:44
Polakiem ...

Pewnie jedyną wojnę jaką widziałeś to na filmiku, albo na OTSie. Jak zabijał Cie 400 Mistrzowski Czarodziej.

4drian
06-12-2007, 20:55
Pewnie jedyną wojnę jaką widziałeś to na filmiku, albo na OTSie. Jak zabijał Cie 400 Mistrzowski Czarodziej.

HAUAHSUsshausuh a zdziwiłbys sie kolego ...

Tak naprawde nikt niewie kim jest Djinn lol
I narazie sie niedowiecie !

vuxes
06-12-2007, 21:01

Został zabity, bo prezydent go pingował, a na 400 mistrzowskim czarodzieju grał kolega z Wenezueli.

Moja stara 147 EK!!! NOT INSULTED SHE NOT NOT!

4drian
07-12-2007, 01:16
Przesylam gorace pozdro od Japy xD

Dla calej Selenki :)

Moja stara 147 EK!!! NOT INSULTED SHE NOT NOT!

Mama Cie Pro :>

Marczio
08-12-2007, 00:56
Przesylam gorace pozdro od Japy xD

Dla calej Selenki :)

Mama Cie Pro :>

to jest jakies opetanie, to forum potrzebuje egzorcyzmow zeby wypedzic te zle demony

crosscut
08-12-2007, 01:25
Co ma piernik do wiatraka? Myślisz, że Koti zostaje zaproszony do wojny tylko po to, żeby łatwiej tracił lvle, bo ktoś z Cruoris go nie lubi?
To chyba logiczne, że łatwiej jest ogarnąć się z leczeniem osoby, która jest od paru dobrych minut w trapie. Po prostu osoby z Cruo~, które tam były, nie przewidziały tego, że Koti dostanie combo. Z resztą sam fakt, że na początku typa z Cruo~ było 5~, a Was 10-15~ (fragi to 2:11 dla Cruo~) mówi za siebie.

Tak samo można powiedzieć, że Ty masz fajnych kolegów, bo jak ginąłeś na Darashii, to reszta Ultimation biegła szybciutko, żeby tylko zdążyć zabunkrować się w pałacu i postawić poty w odpowiednich miejscach... Więc może daruj sobie takie uwagi.

Wiesz, skill pvp polega na tym zeby ogarnac wszystko co sie dzieje a nie stac jak jakis pelb na yellow hp przez 10 sekund~. Myslisz ze Saphir, Alucard, Tiases nie byli hantowani ? owszem byli, ale wystarczy pogadac, i sa free, nie musza walczyc z nami ani przeciwko...Koti tez mogl pogadac, tak duzo trzeba? wolal uniesc sie duma... Wyobraz sobie ze ja akurat zginalem jako jeden z ostatnich... jakbys jeszcze tego nie ogarnal gram eldrikem nie scottym, sam moglem dac loga tak jak to zrobilo pare osob, ale "razem walczymy, razem lezymy" jestem na tyle lojalny ze nie zostawiam kumpli ktorzy akurat mieli trapa (fabrekas, iomer ) wiec japa ;d dziwi mnie tez fakt ze jestes takim kozakiem ze albo kampisz na ktoryms ze statkow albo logujesz sie dopiero jak macie full sklad i przypadkiem przybiegasz jako ostatni :o
wiec moze skoncz kozaczyc bo jestes naprawde zalosny ...
Edit... to pewnie wynika z tego ze twoja stara chodzi po domu w stroju od w-fu :S

omagad1989
08-12-2007, 02:53
@up
Owned xDD

vuxes
08-12-2007, 14:57
Wiesz, skill pvp polega na tym zeby ogarnac wszystko co sie dzieje a nie stac jak jakis pelb na yellow hp przez 10 sekund~.

Koti nie miał yellow hp przez 10 sekund, tylko przez 1.

Myslisz ze Saphir, Alucard, Tiases nie byli hantowani ? owszem byli, ale wystarczy pogadac, i sa free, nie musza walczyc z nami ani przeciwko...Koti tez mogl pogadac, tak duzo trzeba? wolal uniesc sie duma...

A po co mi to mówisz?

Wyobraz sobie ze ja akurat zginalem jako jeden z ostatnich... jakbys jeszcze tego nie ogarnal gram eldrikem nie scottym, sam moglem dac loga tak jak to zrobilo pare osob, ale "razem walczymy, razem lezymy" jestem na tyle lojalny ze nie zostawiam kumpli ktorzy akurat mieli trapa (fabrekas, iomer ) wiec japa ;d

Taaa, na ostatnim battle też grałeś Eldrikiem? Bo widziałem Cię uciekającego wgłąb d-lair, potem dałeś loga o.O Czemu nie biegłeś za Fabrekasem i go nie ratowałeś? Albo za Iomerem (mam na myśli jego noobchara, bo ciągle padał od żywiołów)?

dziwi mnie tez fakt ze jestes takim
kozakiem ze albo kampisz na ktoryms ze statkow albo logujesz sie dopiero jak macie full sklad i przypadkiem przybiegasz jako ostatni :o

Oczywiście, jak zabijaliśmy Yantothiosa, to też przybiegłem jako ostatni. Na Darashia battle tak samo. Z resztą co się dziwisz, jak robicie te swoje 'masslogi' w środku nocy, kiedy normalni ludzie śpią.

wiec moze skoncz kozaczyc bo jestes naprawde zalosny ...

Zmień płytę ;o

Z tego, co napisałeś można wywnioskować, że wyśmienity z Ciebie bojówkarz!
http://img507.imageshack.us/img507/7797/139xq9.jpg

Dalv_2k7
08-12-2007, 15:29
@Skoti

Kogut przybiega ostatni bo on sie tak ogarnia :|. No cóż retardem fajnie być HEHEEHEH

http://img214.imageshack.us/img214/2687/asdasdvw9.jpg

crosscut
08-12-2007, 16:22
Koti nie miał yellow hp przez 10 sekund, tylko przez 1.

"ok"

A po co mi to mówisz?

sam mowiles ze kotiego nikt nie zmuszal

Taaa, na ostatnim battle też grałeś Eldrikiem? Bo widziałem Cię uciekającego wgłąb d-lair, potem dałeś loga o.O Czemu nie biegłeś za Fabrekasem i go nie ratowałeś? Albo za Iomerem (mam na myśli jego noobchara, bo ciągle padał od żywiołów)?

rozczaruje Cie... akurat to nie bylem ja :< od tygodnia nie logowalem na eldrika nie logowalem od tygodnia :<

Oczywiście, jak zabijaliśmy Yantothiosa, to też przybiegłem jako ostatni. Na Darashia battle tak samo. Z resztą co się dziwisz, jak robicie te swoje 'masslogi' w środku nocy, kiedy normalni ludzie śpią.

to czemu zawsze masslogujecie pelna ekipa skoro normalni ludzie spia ;d?

Zmień płytę ;o

Z tego, co napisałeś można wywnioskować, że wyśmienity z Ciebie bojówkarz!

to dlatego ze twoj stary ma full druida ;/

omagad1989
08-12-2007, 16:27

A czy normalni ludzie tez wyrywają sie ze snu, zeby zabic kogos w grze? o.O Noł lajf plx

A btw... te zdjecie, ktore pokazales, to Cruoris?

krytyk44
08-12-2007, 18:38
Kara Kara Kara Nastal Czas Kary, Mam Brata Michala I On Tez Kara Kara Kara!!

@IOMER ten obrazek zalosny co zrobiles, lepiej sie pochwal czy noktowizor kupiles bo ci cos KARANIE w nocy nie idzie
to prawda ze schowales sie w safie bo karrrrac nie mozesz:>?

crosscut
08-12-2007, 22:19
Kara Kara Kara Nastal Czas Kary, Mam Brata Michala I On Tez Kara Kara Kara!!
?

jakas aluzja do mnie xD?

vuxes
09-12-2007, 15:22
sam mowiles ze kotiego nikt nie zmuszal
Nie wnikam, dlaczego się dołączył, ale na pewno ma jakieś powody. Jak będzie chciał sie nimi podzielić, to po prostu sam napisze, nie jestem jego adwokatem..

rozczaruje Cie... akurat to nie bylem ja :< od tygodnia nie logowalem na eldrika nie logowalem od tygodnia :<

Już myślałem, że się na Tobie zawiodę, bojówkarzu Ultimation! Bo np. taktyka Damifira to dawanie loga w środku opena (sam mi o tym mówił).

to czemu zawsze masslogujecie pelna ekipa skoro normalni ludzie spia ;d?

Źle to ująłem. Chciałem powiedzieć, że nie możecie umówić się na opena or w/e o normalnej porze, tylko robicie masslogi w środku nocy, itd.

Zmień płytę ;o

Napisałem to, bo swoje posty adresowane do kogoś, kogo nie lubisz zawsze kończysz zwrotem "JESTEŚ ŻAŁOSNY" jakbyś tego nie ogarniał.

to dlatego ze twoj stary ma full druida ;/

http://img48.imageshack.us/img48/9430/141aa6.jpg

A tak z innej beczki, to zajebistych ludzi macie w gildii:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34941

crosscut
09-12-2007, 18:19
Nie wnikam, dlaczego się dołączył, ale na pewno ma jakieś powody. Jak będzie chciał sie nimi podzielić, to po prostu sam napisze, nie jestem jego adwokatem..

Sam zaczales ten temat...

Już myślałem, że się na Tobie zawiodę, bojówkarzu Ultimation! Bo np. taktyka Damifira to dawanie loga w środku opena (sam mi o tym mówił).

moja tatktyka jest zkarac cruoris :< bo kto umarl ten nie zyje...

Źle to ująłem. Chciałem powiedzieć, że nie możecie umówić się na opena or w/e o normalnej porze, tylko robicie masslogi w środku nocy, itd.

a po co openy? lepiej jest was zameczyc. masslog ktos pada log.

Napisałem to, bo swoje posty adresowane do kogoś, kogo nie lubisz zawsze kończysz zwrotem "JESTEŚ ŻAŁOSNY" jakbyś tego nie ogarniał.

napisalem to moze ze pare razy, poza tym nie wiem, masz jakies kompleksy na tym punkcie ?

A tak z innej beczki, to zajebistych ludzi macie w gildii:

who cares ?

vuxes
09-12-2007, 19:22
Sam zaczales ten temat...
Ty napisałeś, że Koti ma fajnych kolegów, bo aż 0 uhów w niego leci, a ja właśnie w tym poście widzę początek.

moja tatktyka jest zkarac cruoris :< bo kto umarl ten nie zyje...
Super karacz z Ciebie.

a po co openy? lepiej jest was zameczyc. masslog ktos pada log.
A może masslog, Wy padacie i log?

napisalem to moze ze pare razy, poza tym nie wiem, masz jakies kompleksy na tym punkcie ?
Nie mam kompleksów na tym punkcie. Po prostu tak głupio się powtarzasz, że aż zwróciłem Ci uwagę, żebyś się nie musiał błaźnić.

who cares ?
Skoro Cię obchodzi, że Kotiego nikt nie UHnął, to pewnie też Cię obchodzi. Nie żeby mnie to obchodziło, ale muszę przyznać, że można się nieźle pośmiać. :evul:

crosscut
09-12-2007, 23:53
Ty napisałeś, że Koti ma fajnych kolegów, bo aż 0 uhów w niego leci, a ja właśnie w tym poście widzę początek.

Ale to Ty zaczales cos pisac o reasonach...

Super karacz z Ciebie.

ja przynajmniej mam jakies fragi w tej wojnie

A może masslog, Wy padacie i log?

a moze open wy padacie, liczycie fragi na noobach zeby wyszlo po rowno i my idziemy expic ?

Nie mam kompleksów na tym punkcie. Po prostu tak głupio się powtarzasz, że aż zwróciłem Ci uwagę, żebyś się nie musiał błaźnić.

oj w takim razie dziekuje za to iz zwrociles mi na to uwage dzieki czemu nie bede musial sie juz wiecej blaznic

Skoro Cię obchodzi, że Kotiego nikt nie UHnął, to pewnie też Cię obchodzi. Nie żeby mnie to obchodziło, ale muszę przyznać, że można się nieźle pośmiać. :evul:

ja tam jestem od tego zeby wytykac wam wasze bledy a nie swoje xD

Iomer Thunderblade
15-12-2007, 02:04
http://i.pinger.pl/pgr165/84dd86c20009c9ab474fe8b7

PŁACZE XDD

Sulor
16-12-2007, 20:11
taak VEXUS mordą o ziemie x2 XD

Marczio
17-12-2007, 17:03
http://i.pinger.pl/pgr165/84dd86c20009c9ab474fe8b7

PŁACZE XDD

TELETUBIESS TELETUBIESS

Hubuss
17-12-2007, 19:42
Widziałem filmiki avi Paru Akcji Ultimation i zrobiłem z tego cały Filmik, naprawde niezłe są niektóre scenki :cup: ,Spakowałem bo sie niechciało zmieścic.

http://www.***********.com/569326515.html

vuxes
18-12-2007, 20:40
Oooo tak, ROLUS mordą o ziemię 4x!

Sulor
21-12-2007, 13:53
Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz. Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.
Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład.

vuxes
21-12-2007, 20:13
Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz.

To już było omawiane parę postów wyżej, poza tym mieliście dużo okazji, żeby mnie zabić.

Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.

Lol, najpierw po mnie jedziesz, że "tchórzę" (chowam się na openach albo mnie na nich nie ma), a linijkę niżej podniecasz się, że padam od waszych noobów, co *oczywiście nie jest* tchórzostwem (czekam, aż napiszesz, że to świetna taktyka). Szkoda tylko, że 10 minut wcześniej dajecie loga na maincharach po tym, jak Golle aka retired Macavelli oznajmił, że wyjdziecie na opena. Apropo tchórzostwa jak padłem w Thais podczas Waszego massloga, mogłem sobie dać loga, bo nie miałem nawet battle, pz'a nabiłem całkowicie świadomie, bo chciałem, żeby Dennis poszedł za mną na południową bramę, gdzie mogłyby nas atakować tylko 3 osoby naraz. Nie zdążył i noobchar był tam przed nim, trudno się mówi.

Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład.

Forum jest dla wszystkich i każdy ma tu prawo się wypowiadać. Szkoda, że nie da się z wami (chodź nie wszystkimi) podyskutować na poziomie, bo większość postów czy rozmów zaczynacie od wyzwaniem kogoś od idioty, itd.
Po prostu srać mi się chce, jak widzę tych waszych super patriotów z Ultimation i te ich teksty "OMFG U PL U NO WITH ULTIMATION FUCK ASSLICKER OMFG ŻYD qqq"

13:24 Edel Nelius [76]: a mi ceibie
13:24 Edel Nelius [76]: bo ze swe trzymasz
13:24 Edel Nelius [76]: a ty polak;]
hail Damifirek!

I błagam, nie pisz, że liże dupę Szwedom, jestem tchórzem albo padam od waszych noobów, na których będąc w 20 nie trudno zabić kogokolwiek po update (100+ lvle padający od noobcharów to była codzienność, jaka szkoda dla Was, że na obecną chwilę już przeszłość), po prostu sobie odpuść, bo już mnie pojeżdżaliście potężnie w ten sposób i zapadłem sie od tego pod ziemię.

I PAMIENTAJCIE RZE POLSKA RZONDZI A SWE TO SOM ** *** **** :flaga_pl:

chosen_one
21-12-2007, 23:50
@vuxes

Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest.
Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow). Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie?

Exim
21-12-2007, 23:52
Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?

vuxes
22-12-2007, 01:00
@vuxes

Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest.

Nie bronie nikomu oceniania mnie, prędzej mam zastrzeżenia do tego, w jaki sposób to robią. Dużo osób? Zależy, jak na to patrzeć. Bo akurat nie oczekuję, że całe Ultimation będzie pochwalać moje decyzje.

Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow).
Sorry, ale odkąd wróciłem do gry po ok. półrocznej przerwie to więcej problemów miałem z uber spokojnymi Polakami niż z wnerwiającymi Szwedami. Więc dla mnie pomaganie Ultimation jest złe, bo oni są źli i to, co napisałeś nie zmieni mojego poglądu na ten temat.

Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie?
Gdyby nie Macavelli to nie wiem czy miałbym coś wspólnego z tą wojną na obecną chwilę. Właściwie jestem w niej od czasu, kiedy Macavelli miał problemy z Shaarkim. Potem powstała blacklista i Selenas Finest, gdzie większość dzisiejszych członków Vidfamne walczyli razem z Ultimation. Wtedy Cruoris (Still Standing) nie miało przewagi, z tego co pamiętam, to SF miało więcej fragów.

Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?
Patrz wyżej. I nie buczę, tylko odpowiadam na posta :o

P.S. Zapomniałem dodać, że walczę dla kumpli, którzy 'majom chunta i pejmenta za wspomaganie wroguw ultimacjon'.

Dalv_2k7
23-12-2007, 15:17
hauahua Ultimatjon mnie chunt ej czemu ja przecierz Polack :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:

Aego
23-12-2007, 18:16
Moje zdanie co do tej wojny jest takie ze ult zapomniało z kim i o co walczy najpierw walczyli z pa potem ze swe a teraz to co oni robi to sie k*** w głowie nie mieści bo jak rozpoczynali wojnę to mieli wypędzić głownie noctrnow i karde a teraz to oni walczą przeciwko całemu serwerowi.

Eneris
24-12-2007, 01:23
@Aego
Dobrze wiemy z kim walczymy <lol>

@Vuxes
Czyzbyscie mieli wczoraj gildiową wiglie?? wchodzę na selene o 2 a tu 0 ludzi od was online?? wytłumacz mi to plix

Hevender
24-12-2007, 20:15
Aego. Ja osobiscie wiekszym szacunkiem obdarowuje Puge, Norteca, Healka,Xana, Asmusa i innych ze starego Cruoris niz Takiego Kotiego, Larosa, Tiasesa, Alucarda. Mysle ze nie musze podawac powodow dla ktorych tak uwazam ?

chosen_one
25-12-2007, 00:16
@up

Nom, puge i reszta nie zeszmacili sie tak jak koti, czy alucard i zawsze byli razem, nigdy nie opuszczali swojego teamu. Dlatego watpie czy ultimation kiedykolwiek cos wygra..

Dalv_2k7
25-12-2007, 12:21
Hevender w wigilie przemówił ludzkim głosem! Brawo :)

Sulor
25-12-2007, 16:27
wchodzac na to forum mialem wam (Vuxesowi i temu pajacowi na D~) życzyc wesołych swiat etc. ale po ostatniej wypowiedzi tego pajaca up mi sie odechcialo

vuxes
25-12-2007, 17:46
Rolus goes EMO!

Dalv_2k7
25-12-2007, 21:43
Rolus widać źle odczytał moje intencje. Miałem na myśli to, że Hevender dostrzegł to co ja widzę już od dawna.
Wesołych Świąt! (Dla Ciebie Rolus tez :))

Lenrock
26-12-2007, 11:04
GADY KARDE:

Dec 25 2007, 21:57:29 CET Killed at Level 182 by Saphir Thor
and by Lady of selena

Khazul
26-12-2007, 22:53
ojej straszne

Aego
27-12-2007, 01:14
Z tego co sie orientuje Koti i Laros to jedna osoba. Tiases i Alu nie walczą z ult i nie są w Cruoris. Puge przed tymi wojnami czyli około rok temu robił wielkie pa i wszyscy sie bali ze puge po boszki wpadnie:). Wojna ult z Cruoris zmniejszyła pa ale niewiadome kiedy sie to zakończy. Sądzę ze jeśli wojnę wygra ult lub Cruoris będzie pa i serwer będzie źle zarządzany:).

Shifos Wielki
27-12-2007, 06:22
Ta wojna nigdy sie nie skonczy bo nikt sie nie podda :)
Zaczeła sie rok temu przed swietami mamy wiec rocznice .

Sharuzael
27-12-2007, 11:06
Ta wojna nigdy sie nie skonczy bo nikt sie nie podda :)
Zaczeła sie rok temu przed swietami mamy wiec rocznice .

Ty chyba masz rocznice pierwszej polucji wojna jest od nie dawna pierw była blacklista

Dalv_2k7
27-12-2007, 21:20
Ty chyba masz rocznice pierwszej polucji wojna jest od nie dawna pierw była blacklista

Nie wiem ile grasz na Selenie ale pragnę zwrócić Twoja uwagę na to, że Shifos mógł mieć na myśli wszystkie wydarzenia z ostatniego roku, pod czas którch oficjalnego pokoju był ja wiem tydzień?

Lenrock
27-12-2007, 23:15

:confused: ... hahaha.

Wojna zaczela się w styczniu 2007 roku wiec nie pierd0l glupot. Wczesniej tez chyba swe walczyli z polakami? Na selene przyszedlem w grudniu 2006, wiec niewiele wiem na ten temat

chosen_one
28-12-2007, 02:00
no wlasnie! nie wrzucac na shifosa on ma czasem troche racji.
no i drogie dzieci.. troche szacunku.. dla starszych.. :D

Shifos Wielki
29-12-2007, 18:18
Własnie mialem na mysli to co napisal Dalv ze przez rok byl praktycznie tydzien pokoju wojne wypowiedzial w grudniu 2006 roku o ile pamietam Evalor Noctura piszac ze te swieta beda inne od wszystkich Ci co graja na tyle dlugo beda pamietac ten post a reszta zawodnikow co gra pol roku lub mniej nie wiem po co zabiera glos spamu mamy dosc na tym forum btw nie wazne ile mam lat gram bo lubie i nikomu nie powinno to przeszkadzac moje dzieci nie chodza przez to glodnie :)
PS.
Chodzi mi o tzw wojne miedzy Cruoris a Ultimation---pomniejszych potyczek nie licze.

Dalv_2k7
29-12-2007, 20:57
Pragnę uściślić wypowiedź Shifosa.
24 grudnia Evalor napisał posta o nowej erze, parę dni później Master Macavelli wypowiedział wojnę.

Iomer Thunderblade
29-12-2007, 21:36
Nowej erze, w ktorej kazdy kto nie byl czlonkiem Cruoris mial sie bac zydow zeby nie wpadli i go nie zabili

Shifos Wielki
29-12-2007, 22:33
Nowej erze, w ktorej kazdy kto nie byl czlonkiem Cruoris mial sie bac zydow zeby nie wpadli i go nie zabili

Wyglądało to miej wiecej tak jak piszesz swe sie nudziło wiec zakąbinowali
---zabili kilku h lev i byl zaczątek do wojny wtedy jeszcze w tym wszystkim brał udział Laros pomysły miał fajne ale niestety nie udało sie ale nie zapomne akcji jak stałes jak skała swe pisało coś do Ciebie a Ty na to ze lubisz w tym miejscu stac chodziło a to ze chroniłes drutów i innych sorów co siedzieli niżej---pełen szacunek za silne nerwy :)

Dalv_2k7
30-12-2007, 11:41
Iomer zawsze miał jaja no i żydowskie powiązania z Andrzejem Rammsym tez go chroniły. xP

crosscut
31-12-2007, 12:47
Iomer zawsze miał jaja no i żydowskie powiązania z Andrzejem Rammsym tez go chroniły. xP

a Ty zawsze miales dlugi jezyk, zeby moc dokladnie wylizac dupe innych zydow takich jak gady i inni z zydolandi

Dalv_2k7
31-12-2007, 13:30
a Ty zawsze miales dlugi jezyk, zeby moc dokladnie wylizac dupe innych zydow takich jak gady i inni z zydolandi

Odezwał się Pan który wszystko wie co i jak.
Nigdy nie lizałem się nikomu na Selenie.
Widać Ty tylko takie sposoby znasz aby dostać się na szczyt, przykro mi ale mi nie były potrzebne.

Fiołek!
31-12-2007, 19:29
Nigdy nie lizałem się nikomu na Selenie.
Widać Ty tylko takie sposoby znasz aby dostać się na szczyt, przykro mi ale mi nie były potrzebne.

Czyli jestes na szczycie oO a przynajmniej tak wynika z tego co napisales.

'dasz pro?'

omagad1989
31-12-2007, 20:12
@up
sell protection 10k.

@2up
Skad znasz Crosscut'a?

@3up
Nie mow zle o bliznim :|

Thuygioshok
31-12-2007, 23:00
wykraczajac z tematu wojny na temat pomaranczy

kto ma better pg mode? eizix czy arcash? on napewno zrozumie ocb i od niego spodziewam sie odpowiedzi, do pvp nie bede sie wypowiadac bo nie znam pvp eizixa ;(. natomiast pvp arcasha jest niezle pamietam jak zostal sam na openie i "zaraz wam pokaze co to znaczy pvp" xd

Dalv_2k7
01-01-2008, 04:08
@2up
Skad znasz Crosscut'a?

Z Cyclopolis a co?

omagad1989
01-01-2008, 19:34
To miales zakupione juz kiedys Premium Account? Co robiles na Cyclopolis?

crosscut
01-01-2008, 20:07
Z Cyclopolis a co?

my sie raczej znamy z hero cave :o

krytyk44
01-01-2008, 20:40
@up
sell protection 10k.

@2up
Skad znasz Crosscut'a?

:|
ja znam go z reala i to co pisali o nim jest niestety prawda;/

omagad1989
01-01-2008, 20:49
ja znam go z reala i to co pisali o nim jest niestety prawda;/

Czyli to jest prawda? xd \/

krytyk44
01-01-2008, 20:50
@up spytaj sie kretynie mamy co to jest ironia, poza tym trzeba bylo zacytowac caly post a nie 1 zdanie

@Aego
Dobrze wiemy z kim walczymy <lol>

@Vuxes
Czyzbyscie mieli wczoraj gildiową wiglie?? wchodzę na selene o 2 a tu 0 ludzi od was online?? wytłumacz mi to plix

wpisz w www.google.pl "real life" i sprawdz znaczenie:) ewentualnie spytaj evulmacarona zeby ci wytlumaczyl co to jest:) napewno dobrze wie co to znaczy skoro expil w sylwestra do 6 rano

omagad1989
01-01-2008, 21:00
O dziwo domyslilem sie, ze twoj post byl pisany z ironią... Tak samo, jak i moj, tylko, ze ty sie tego nie domysliles :<

Jakbym zacytowal calego posta, to moja wypowiedz stracilaby sens :/

Eneris
03-01-2008, 15:44
A czy wasze życie straciło by sens jeżeli przestalibyście z siebie robić idiotów?

crosscut
04-01-2008, 00:34
a czy mozesz przestac sie czepiac ?

vuxes
04-01-2008, 02:06
No i Rolus ryjem o beton _/

Tevah
04-01-2008, 18:23
No i Vuxes dalej bez fraga _/

vuxes
04-01-2008, 19:01
Ale mnie pojechałeś (nie) _/

nokijjjja
06-01-2008, 17:42
kraffs i mefix destroyer zrokowani ;<

Sulor
08-01-2008, 15:31
No i Rolus ryjem o beton _/

Ja zostałem złapany przez "tłum" a na port hope Ty dostales trapa od 2 osób jedna z nich bylem ja powiem z nie mała satysfakcja.

vuxes
08-01-2008, 21:39
Ja zostałem złapany przez "tłum" a na port hope Ty dostales trapa od 2 osób jedna z nich bylem ja powiem z nie mała satysfakcja.

Też Cię koffam mistrzu side-stepu ;*

http://img526.imageshack.us/img526/8865/rolusekrh3.jpg

crosscut
09-01-2008, 18:25
i co fajny jestes teraz ?

vuxes
10-01-2008, 01:16
i co fajny jestes teraz ?

Rolus jest fajniejszy bo on został złapany przez "tłum", a ja na Port Hope dostałem trapa od 2 osób, jedna z nich był on- powiedział z niemałą satysfakcja.