PDA

Pokaż pełną wersje : Wywiad z Achon Elaw (207 EK)

Sebolol
19-07-2007, 16:29
Witam dziś dorwałem w końcu Achon Elaw'a online i postanowiłem przeprowadzić z nim krótki wywiad.
Mam nadzieje, że spodoba sie wam.
Ok zaczynamy!

JA: Witam na początku przedstaw sie i powiedz nam ile masz lat:)
Achon: Elo nazywam sie Mateusz i mam 19 lat :]

JA: Powiedz nam kiedy zacząłeś grac w tibie i od kogo sie o niej dowiedziałeś.
Achon: Umm W Tibie zacząłem grać 3 Lata temu ale na poważnie dopiero w październiku 2004 roku, a Tibie pokazał mi kolega ;)

JA: Jaki miałeś swój największy cel w tej grze i dlaczego akurat ten.
Achon: Umm największym moim celem było wbicie 150 lvla jako pierwszy polak na servie i udało mi sie to :) i dojście do top listy (best 4 miejsce) ale potem doszedł update z Wandami/Maną i sie pożegnałem z tym miejscem wiadomo dlaczego ;)

JA: Wiem, że jesteś bardzo dobrym graczem ale zainteresowały mnie twoje skile są bardzo niskie tylko 93/88 możesz nam powiedzieć jak to możliwe wbicie 200+ lvla z takimi skilami?
Achon: Hehe wszyscy sie mnie pytają o to jak to zrobiłem mając takie skile ale odpowiedź jest bardzo prosta ja grałem zawsze dla zabawy, a trening nigdy mnie nie kręcił bo to była strata czasu, wolałem wbić 5lvli więcej i mieć 75hp niż jakiegoś skila który nic nie dawał w miejscach gdzie ja expiłem :)

JA: Możesz powiedzieć graczom gdzie najczęściej expiłeś i dlaczego akurat tam?
Achon: Wiec tak od 130lvla zacząłem expić w Tombach (Update z runami w sklepie) i tak jakoś już zleciało do 200 lvla ;) oczywiście nie hunciłem tylko tombów heh bo to naprawdę zamulało nieraz biłem także sporo behemothow.

JA: Właśnie dużo expiłeś w Tombach bo oglądałem twój Album ze zdjęciami i praktycznie same tomby skąd brałeś kasę na ten exp bo przyznajmy nie jest to tani exp.
Achon: Heh fakt nigdy nie expiłem np na Dragach bo to tak samo jak z skilami jak poszedłem na nie to po 10 minutach już wychodziłem nie dla mnie taka gra ja wole sie pobawić ;) kasę miałem bo gram prawie od początku servera a jak wiadomo kiedyś były całkiem inne ceny wiec uzbierało sie trochę ;) Wykonywałem dużo Service POI/DH/HOTA i tak kasa wpadała samo ;)

JA: Jak wiadomo jesteś w gildi z największym lvlem w Tibi "Mateusz Dragon Wielki" powiedz nam jaki on jest czy spośród was jest on Liderem w waszym Klanie?
Achon: U nas niema lidera jesteśmy dobrze zgraną paczką znająca sie od prawie początku servera (nie wszyscy ale większość) i co tu dużo mówić pyka sie nie?;D

JA: Powiedz nam jakie są twoje największe gole w grze które osiągnąłeś i które masz zamiar jeszcze zdobyć.
Achon: Umm dużo ich jest ale wymienię te najważniejsze:
-Zabicie Ferumbrasa (Drugi w Tibi)
-Zabicie Morgarotha (1 i jedyny na Harmoni)
-First POI Team w Tibi
-200 lvl
-9 mlvl
I poznanie super ludzi z którymi zawsze sie dobrze bawiłem :)

A jakie mam jeszcze gole?
Zabicie Wszystkich bossów i tylko to bo grać już niema sensu wiadomo dlaczego ;) Hail CipSoft

JA: Właśnie w sprawie CipSoftu czy podoba ci sie nowy update?
Achon: Nowy Update to koniec Tibi i tyle :)

Ok na koniec kilka krótkich pytań:

Ulubiony potwór?
Achon: behemoth

Ulubione Miasto?
Achon: Carlin :D <3

Best Friend?
Achon: Całe Ruthless

Dziękuje że znalazłeś czas dla mnie i odpowiedziałeś na kilka pytań chcesz może coś jeszcze napisać albo pozdrowić kogoś?:)

Achon: Tak Pozdrawiam całe Ruthless ;) aha i jeszcze coś jakiś noobek prosił mnie żebym to wkleił ;)
All harmonians send essence to Herganon/Venore and he send you 3k/essence

Cześć

Gelt
19-07-2007, 16:52
Heh, wydaje się normalnym kolesiem. Ale w sumie prawie nic nowego się o nim nie dowiedziałeś :P

Jedyne co mnie zaciekawiło to powód dla którego już nie gra. chociaż można było się domyślić bo wielu hlvlowych kina już nie gra.

Zabicie Wszystkich bossów i tylko to bo grać już niema sensu wiadomo dlaczego Hail CipSoft

A nie wszystkich bo Fernfanga nie mógł zabić :P

Sebolol
19-07-2007, 17:06
Heh, wydaje się normalnym kolesiem. Ale w sumie prawie nic nowego się o nim nie dowiedziałeś :P

Jedyne co mnie zaciekawiło to powód dla którego już nie gra. chociaż można było się domyślić bo wielu hlvlowych kina już nie gra.

Zabicie Wszystkich bossów i tylko to bo grać już niema sensu wiadomo dlaczego Hail CipSoft

A nie wszystkich bo Fernfanga nie mógł zabić :P

Napisałem że to będzie krótki wywiad.

ciunki
02-08-2007, 11:35
mi sie ten wywiad podobal :)

jedrolek
04-08-2007, 09:44
Taki sobie

Raditz Saiya-jin
04-08-2007, 10:11
Nie spytałeś się ile ma kasy :<

no i gdzie ten album ze zdjęciami?

FaliebGolotoriu37
05-08-2007, 23:46
Wywiad nawet dobry, ale nic sie ciekawego nie dowiedziałeś :)

Rafafos
16-01-2008, 13:12
fajny wywiadzik :cup:

Blade_97
21-02-2008, 10:01
Mi się ten wywiad podoba ,ale ten Achon Elaw chyba jeszcze niewidział tibi 8.1 cały czas nawijał o starszych serverach :o

Drimascus
21-02-2008, 18:33
ale ty jesteś ślepy popatrz na date kurwa ludzie ogarnijcie się...

BaxCrow
02-03-2008, 03:31
Spoko ziomek z niego, ale to, że nie gra bo Kine udupili trochę mnie śmieszy ;).

Onie
04-03-2008, 08:25
Spoko ziomek z niego, ale to, że nie gra bo Kine udupili trochę mnie śmieszy ;).

On nie gra od momentu kiedy wszedł pierwszy update dla Kina.

wiec ty mnie śmieszysz :]

Stoxarmi
07-05-2008, 19:37
Nie gra bo mu sie npvp znudziło...Hail pvp może wkońcu zrozumiał, że tutaj zabijasz all bosy robisz all questy i po zabawie...