Pokaż pełną wersje : Saphira
Seba'rivel
20-07-2007, 13:28
Wiadomosci ogolne..
<nic nowego>
Redemptor Tiatyr odpowiada na wezwanie :] tylko ze na mej postaci jest juz dosc grooba warstwa kurzu... :P
chce ktos odkupic D lance za ktore zaplacilem 48k i to jeszcze po znajomosci :]
Do dziela Panowie!! :D
shadow1230
20-07-2007, 13:55
Seba to Ty tez juz wyrwałeś hunta ?
Seba'rivel
20-07-2007, 13:57
Nowa i chyba jedyna polska gildia "Pl'dendriel" zaczyna rekrutacje:)
dostac sie mozna tylko jezeli jestes spoko ziomkiem nie zaley od lvla;)
Seba'rivel
20-07-2007, 13:58
jeszcze nie:P ale bylo blisko xD
Seba potrafi lizać dupę. O niego się nie martw.
shadow1230
20-07-2007, 14:10
Bo właśnie byłem ciekawy czy Ataraxis i asslicking go uchronił czy nie.
Seba'rivel
20-07-2007, 14:24
Bo właśnie byłem ciekawy czy Ataraxis i asslicking go uchronił czy nie.
Ataraxis tak
asslicking nie
A jak wam sie nie udalo to zal, asslicking nie uratuje nikogo na saphirze;) powinniscie znac przyklady, a bycie milym dla swe (dla was asslicking) zaprzestalem na 45lvlu wiec macie old newsy;
Seba'rivel
20-07-2007, 14:33
Seba potrafi lizać dupę. O niego się nie martw.
A skad ty to wiesz?;;;;;;
A skad ty to wiesz?;;;;;;
Bo posiadam taką wiedzę.
Seba'rivel
21-07-2007, 23:50
Bo posiadam taką wiedzę.
Nic o mnie nie wiesz.
Ja gram i kilku moich znajomych z rl. ;)
Ancient900
22-07-2007, 16:49
Grałem przez jakiś czas na Saphirze i byłem w tej rodzince Gerbi~
:D
Selentih
22-07-2007, 17:24
Ja gram na spahirze :> znaczy się zaczynam :> aktualnie w stanie skillowania :)
P.S Są jakieś gildie, które przyjmuja l lvle?
Witam wszystkich.Ja obecnie co powróciłem grać na Saphire po przygodach na Aurea.Słyszałem o tym że swe nie daje grać polakom,ja jak narazie nie mam kłopotów,lecz jestem pewien że pewnie za niedługo takie kłopoty będę miał i ja.Jeśli gra ktoś na Saphirze,to jak chce to niech się ze mną skontaktuje poprzez tibie.Pozdrawiam wszystkich graczy.
"Nie dajmy sobą rządzić"
Seba'rivel
26-07-2007, 11:10
Witam wszystkich.Ja obecnie co powróciłem grać na Saphire po przygodach na Aurea.Słyszałem o tym że swe nie daje grać polakom,ja jak narazie nie mam kłopotów,lecz jestem pewien że pewnie za niedługo takie kłopoty będę miał i ja.Jeśli gra ktoś na Saphirze,to jak chce to niech się ze mną skontaktuje poprzez tibie.Pozdrawiam wszystkich graczy.
"Nie dajmy sobą rządzić"
Najs! wbij do jakiejs dobrej gildi lepiej.
Grałem kiedyś na Saphirze, ale tam jest tak samo jak na Iridii, zresztą niektórzy Szwedzi z Iridii grają na Saphirze. Mógłby ktoś powiedziec czy coś się tam zmieniło od ponad roku? ;)
Seba'rivel
27-07-2007, 13:41
Grałem kiedyś na Saphirze, ale tam jest tak samo jak na Iridii, zresztą niektórzy Szwedzi z Iridii grają na Saphirze. Mógłby ktoś powiedziec czy coś się tam zmieniło od ponad roku? ;)
Zmienilo sie tylko to, ze hight sorki stali sie hight knightami xD
Czas na Guanjina ! Witam wszystkich :> Trzeba coś zmienić na Saphirze. Ludzie, ile można żyć pod miotłą ? Musimy sie wziąć do roboty. Kto gra na Saphirze niech pojeżdża maxymalny powergaming. Seba w sumie już nie musi, ale że jest leniwy i ma 100 lv to chyba mu odpuścimy ;; Generalnie widze że Klantu coś robi :) 61 lv, Embargoo. Cieszę się, że są jeszcze jacyś pl, którzy uskuteczniają pg. Oby tak dalej panowie. A co do low lv... Ludzie ! skillować, powergaming i wszystko jasne. Ja się staram jak moge. Wczorajszy dead nic nie zmienił poza 2 dniami skilowania do tyłu :P ale lv odrobiony więc jade dalej. Każdy niech się zmobilizuje i pnie w góre. Kiedyś osiągniemy swój cel, jako szanowany naród na Saphirze. Mam nadzieję, że po tych słowach niektórzy zalogują się z myślą i kolejnym levelu czy skilu. Nic dodać nic ująć... po prostu do pracy, rodacy !
P.S. Seba nie truj dupy z tymi armorami xDD
Seba'rivel
29-07-2007, 15:35
Czas na Guanjina ! Witam wszystkich :> Trzeba coś zmienić na Saphirze. Ludzie, ile można żyć pod miotłą ? Musimy sie wziąć do roboty. Kto gra na Saphirze niech pojeżdża maxymalny powergaming. Seba w sumie już nie musi, ale że jest leniwy i ma 100 lv to chyba mu odpuścimy ;; Generalnie widze że Klantu coś robi :) 61 lv, Embargoo. Cieszę się, że są jeszcze jacyś pl, którzy uskuteczniają pg. Oby tak dalej panowie. A co do low lv... Ludzie ! skillować, powergaming i wszystko jasne. Ja się staram jak moge. Wczorajszy dead nic nie zmienił poza 2 dniami skilowania do tyłu :P ale lv odrobiony więc jade dalej. Każdy niech się zmobilizuje i pnie w góre. Kiedyś osiągniemy swój cel, jako szanowany naród na Saphirze. Mam nadzieję, że po tych słowach niektórzy zalogują się z myślą i kolejnym levelu czy skilu. Nic dodać nic ująć... po prostu do pracy, rodacy !
P.S. Seba nie truj dupy z tymi armorami xDD
Masz to zrobic wkoncu!!!!!!
Masz to zrobic wkoncu!!!!!!
Naaaaaaaaaaaaaaaaah :P
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=108269&page=347&pp=15&highlight=Saphira
Poczytajcie sobie trochę ten temat i będziecie wiedzieli jak nasz naród jest szanowany.
Niom ja staram się jak moge.W mojej gildi większość to polacy.Zobaczymy co z tego wyniknie,bo jeden ziomek już dostał hunta za to że pl od Norztrakta.Pozdro
Seba'rivel
29-07-2007, 18:07
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=108269&page=347&pp=15&highlight=Saphira
Poczytajcie sobie trochę ten temat i będziecie wiedzieli jak nasz naród jest szanowany.
"Polak come to my spawn ;/"
Przykre... ale co mozemy zrobic...wrzucic wszystkich do OOOB?
Moim zdaniem poprostu nie trzeba sie "otwierać" przed h lvlami czy też tego pokroju ludzmi, którzy wyglądają na podejrzanych typów. Najlepiej żebyśmy my wiedzieli kto jest polakiem, kto nie i to wystarczy.
Co do OOoB... Próbuje sie tam dostać już chyba 5 dzień i chyba troche czasu minie zanim tam wejde więc nie przyjmą tak z dobrego serca. Swoją drogą rekomendacja Seby i pewnej damy pomogła mi w otrzymaniu głosów dlatego mówie wszystkim otwarto, OOoB nie przyjmuje ludzi bez pleców.
Co zrobić...Grać ! napewno nie wyłączymy Tibii i nie przestaniemy expić/skillować/ownować questy. Trzeba iść do przodu.
Guan.
Seba'rivel
30-07-2007, 19:12
Moim zdaniem poprostu nie trzeba sie "otwierać" przed h lvlami czy też tego pokroju ludzmi, którzy wyglądają na podejrzanych typów. Najlepiej żebyśmy my wiedzieli kto jest polakiem, kto nie i to wystarczy.
Co do OOoB... Próbuje sie tam dostać już chyba 5 dzień i chyba troche czasu minie zanim tam wejde więc nie przyjmą tak z dobrego serca. Swoją drogą rekomendacja Seby i pewnej damy pomogła mi w otrzymaniu głosów dlatego mówie wszystkim otwarto, OOoB nie przyjmuje ludzi bez pleców.
Co zrobić...Grać ! napewno nie wyłączymy Tibii i nie przestaniemy expić/skillować/ownować questy. Trzeba iść do przodu.
Guan.
Az sie lezka w oczku kreci;;;)
Seba jakie warunki trzeba spelnic aby sie dostac do Ataraxis? :)
Seba'rivel
30-07-2007, 19:29
Seba jakie warunki trzeba spelnic aby sie dostac do Ataraxis? :)
Musisz przejsc 3 stage. Na forum tibia.com to znajdziesz;)
No to moze kiedys... Angielskiego nie mam w szkole ani sie nie ucze prywatnie wiec malo co rozumiem z tamtad... :(
Chyba ze Seba podpowiesz mi co zrobic dokladnie w tych 3 stage ;)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=105945&page=61&highlight=saphira
Zapraszam wszystkich do dodawania ssów. ;;
Seba'rivel
31-07-2007, 10:37
Yakezema
Jul 30 2007, 16:16:52 CEST Killed at Level 72 by Bolter lotorox
and by Baron von Nebulus
Banished: until Aug 06 2007, 16:27:15 CEST because of offensive statement
Szkoda...
Do tego momentu miałem nadzieję że może coś sie uda osiągnąć na tym świecie,lecz teraz widze że to były złudne nadzieje.Nie ma sensu grać na tym servie stanowczo za dużo Power Abuserów,którzy się dopierdzielają za nic do ludzi.Sam się przekonałem na własnej skórze.Nic,mój czas na tym świecie dobiegł końca.Życzę wszystkim polaką co grają na Saphirze powodzenia......Pozdro
Seba'rivel
31-07-2007, 13:05
Dlaczego? Co sie stało?
Nobz+pa=Boh....;/
Expiłem se na pohu zaraz wpadł Nobz Rinho(To jest chyba char Nobztrakta)wpadł zaczął bić i kazał płacić bohy.Uciekłem nie zapłaciłem i za to hunted.
_KaRiZmO_
02-08-2007, 03:45
Elo, Seba ;d
Pisałem ostatnio z Nobzem, napisał że mam hunta 4ever bez paymentu. Po 2 dniach zmienił zdanie i powiedział że mogę zapłacić, i tak nie za płace choćby cena wynosiła 1k, bo kilka miechów wcześniej wy ch*jał mnie na 30k używając pretekstu że będę wolny. ; o
ogólnie n/c ;]
Spruboj grac dalej.
Oni zucaja huntami na wszystkie strony :P wiec sie juz
pewnie sami gubia kto ma hunta a kto nie XD
Moze cie pomina.
PS.
Hmmm.... tak sie zastanawiam ile jest takich jak ty co maja hunta i koncza gre..
To moze hociaz sie zgadajcie i zakonczcie gre na saphie killem Nobza lub kogos innego
kto wam zalazl za skore :P
Prubowac niezaszkodzi skoro chcecie odchodzic a i zabawa moze byc przednia.
Wkoncu jeden ded nikomu jeszcze niezaszkodzil :D A niekoniecznie musi to byc przeciesz
wasz ded :D
Klantu!!! Vassek ma racje nie powinienes przejmowac sie tym huntem, ja tez dostalem hunta od Mauk Cort, a pozniej jeszcze w tym samym dniu od Nok'ha i Nobza, tak samo zwatpilem w sens gry na tym serwerze, ale po kilku dniach wykasowalem ich z vip listy, przestalem exivowac i wreszcie zaczalem expic :D... i jak dotad zyje ;p A i moja rada taka zawsze nos ze soba chociaz jeden time ring (dzieki niemu ucieklem przed Mauk Cort jak mnie lal) jakby nie sprawdzilo sie to co tu pisze i swe zaczeliby Cie bic.
Shandowsky
07-08-2007, 02:08
Ja zaczynam grać na Saphirze właśnie =] zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja już gram jakiś czas. Mam sorca 36 lvl. Na razie nie miałem hunta, a jak będę miał to nie mam zamiaru nikomu płacić.
Qwa nie płacicie zadnemu swe ani nikomu zadnych Bohów Armorow itp. To jest glupota. Mu dasz armor bo mu sie loot nie zwrocil albo bd mogl bardziej poszlaec na demacach. A jak nikt nie bedzie mu placic to sie skapnie kiedys ze cos nie tak i przestanie PA. Tylko all musza skonczyc z tym. Bo co myslicie ze jak zaplacicie to bd free? Gowno prawda.
@up
Popieram jak najbardziej. Nie mozemy placic nikomu za nic czy dlatego ze on ma wyzszy lvl i tak nam karze bo kiedy zaczniemy im placic nie oderwa sie od nas ... beda chcieli wiecejB)
Dobra dzis wyjde z rooka albo jutro rano a i moglby mi ktos zalatwic battle hammer albo morning star bardzo prosze a i scale armor i dwarven shield
hello saphyry słyszeliscie co zrobil nokha? ;]
nie nok tylko mecha?? :P zreszta jeden ch** bo to i tak "ziOOOOmKI".
ale troszke tej kaski musial wydac zeby sie wyplacic za bycie free ; hail arat knight, hail tritsum, hail tharks!.
Siergiey
16-10-2007, 22:23
ej a ja?
;
@up
a ty jestes z innej parafii wiec nie hail ;\
Siergiey
17-10-2007, 16:13
a wy skont z jednego siti?
nao, tzn arat i tharks takkk a ja nie! : >
knighthood vs. ktos tam , sie bija ;@
Robcio Paladin ojebal Melurock'a, z all itemow w domq okolo 600k~
Arad mozesz byc z siebie dumny. cu
saphira schodzi na psy... jesli mozna powiedziec ze jeszcze niezeszla... niema dnia bym niewidzial polaka pk ... ech...
Kazo ktore uwazalem za najlepsze miasto satlo sie teraz rajem dla sorcków i palków chcacych w latwy sposob kogos strapowac...
i zeby kutwa bylo tego malo.. odezwie sie 50lvl knight, prawdziwy wlasciciel 30lvlego druida który przed chwila z kumplami zblokowal Cie w jednoosobowym przejsciu i ubil... i zapyta "kto Cie ubił?"
jak którys che to na gole klaty i solo a nie kutwa w pięciu... !!!X(X(
Pozniej sie dziwic ze na zagranicznych forach na Polaków gadaja, jak jedyne co wiekszoc potrafi zrobic to 30 lvl i skula :cup: i to tez jeszcze ze zmiennym powodzeniem...
Saphira jest naprawde chorym światem... kiedyś gdy grali tam jeszcze Sebarivel i Zipy było znośnie...
Teraz ? wystarczy spojrzeć na rankingi zabić
na aldorze na której gra w tej chwili (niedziela godzina 15) 951 osób a na saphirze 484
na aldorze wczoraj (sobota) zabito 1075 ludzi a na saphirze 1025...
nie trzeba być matematykiem aby uzmysłowić sobie fakt że odsetek graczy którzy giną przez PKerów jest 2 razy większy...
POLACY ! PRZESTAŃCIE !
heheheh, zal mi was ludzie :D
Nie wiem czemu obwiniacie Polakow za pekerstwo. Sory ale dla Mnie to durne bo nie tylko Polacy pekują. Sam moim 25 sorcem kogoś nieraz ubije for fun ale jest to spowodowane tym iż moja postać ma hutned. Wiec Odpowiedz czemu tak jest sama sie nasuwa. Moim zdaniem gdyby wszyscy zebrali sie do kupy to dalibyśmy rade uratowac saphire ale niestety hlvle z Order są neutralni zamiast pomoc :/. Co z tego że Znany Ab Team wybija swe jak nie maja sami w sumie szans :/ Bo moment hlvle sie zbiorą i zaczną ich wybijać Moim zdaniem cał serwer powinien sie zgrać i wybijac a nie wrzucać na siebie...
Olorion.
26-11-2007, 12:17
ooooo rotflllllllll
oO slawny Ab'Team... skad az tyle osob wie o jego istnieniu? ;s
Ale moim zdaniem masz racje Bauerek z tym zebraniem sie all Polakow i sprobowania walki... w ostanim czasie widze bardzo duzo Polakow z lvlami 70+ i lepszymi, niestety sporo z nich odchodzi stad, bo sie zalamuja z powodu dedow by swe :/ Jeszcze gdyby powrocili starzy saphiryjczycy... kto wie moze udaloby sie...
Po
1. Ab'team rox i jest słynny z zajebistego massloga na grizmo XDD
2. Pk rox jeszcze bardziej i nie wyobrażam sobie dnia bez zabicia kogoś nb charkiem a mam ich chyba z 1000 :cup:
Nie gadajcie, że polacy mają pkować bo szwedzi i wszyscy to robią i nie rozumiem czemu mielibyśmy być gorsi ^.^ Jak takie rzeczy gadacie to znaczy, że sami padliście na tych "stżaszNycH CzErWonyH pekersah"
Zhukova masz równą ryse na bani i chwała ci za to, idz się utop w wanience.
Zhukova masz równą ryse na bani i chwała ci za to, idz się utop w wanience.
Przykro mi ale nie dostaję do twojego poziomu i musisz mi wyjaśnić co właśnie napisałeś, bo z taką inteligencją się dawno nie spotkałem :>
:baby::baby::baby:
Elo
Gildia One rekrutuje ludzi od 20 lvl.Heh dużo sie zmieniło Nobz ban Auroth Ban i wojana byla ede vs masterplan
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.