PDA

Pokaż pełną wersje : Największy dylemat życiowy, a raczej tibijski

matron
13-10-2004, 15:32
Mam wielki dylemat.Muszę sobie wybrać dobrą profesję, a Knight mi nie pasuje, ponieważ szkolę się w walce mieczem i tarczą, a Knight ma dla mnie za mało czarów.Proszę o pomoc w dobraniu profesji (ost. może być Knight...)

Helixaw
13-10-2004, 16:59
Nah, tak trudno poczytać kilka poradników? Takich tematów było już multum. Ja polecam rycka mimo wszystko bo jak wytreni skille to nawet najgorszy potwór, jakim jest lag nie zdoła go zabić :D

Khan
13-10-2004, 17:03
Polecam knighta dla początkujących. Latwo sie treni, latwo expi i kasy nigdy nie brakuje, duzo hp i sporo cap. Czary są jakie sa - leczenie, swiatlo, antidotum. Do tego dochodzą Runy (hmm i uh) oraz unikatowe czary PACCów jak 'berserk' czy 'chalenge'.

matron
13-10-2004, 17:58
dzięki, ale chciałbym mimo wszystko usłyszeć jakieś opinie o Druidzie (czy dobrze trenuje mieczem)

Matfiej
13-10-2004, 18:19
Druid lepiej trenuje mieczem niż sorc, ale i tak kicha. Jeżeli nie będziesz mieć pacc to druid to bardzo dobry char, bogaty bo szybko robi UH-y na sprzedaż. Ale jeżeli to ma być char z pacc to najlepszy jest sorc. No chyba, że wolisz coś móc mieczykiem walnąć, albo innymi broniami to wtedy może być palek, ma sporo czarów i skille mu w miarę sensownie rosną (szczególnie dist).