PDA

Pokaż pełną wersje : Moje pierwsze paintarty :P

Zureq (RUBERA)
13-10-2004, 22:03
No więc nie ukrywam tego, że nie mam talentu plastycznego, jednakże postanowiłem zamieścić to, co w mojej głowie się kołatało :)

http://www.wranglersi.republika.pl/mieczykgif.gif

Milenijny miecz. Statsy: 42/25 jednoręczny. Specjalne: Gdy powali się wroga, miecz zbiera energię, którą można wypuścić tak, jak zaklęcie, zadając (x+y+z)/50 obrażeń, gdzie x=twój lvl, y twój sword fighting skill oraz z=ilość zabitych potworów przed wypuszczeniem energii.
Wypada z: hero(rzadko), black knight (b.rzadko), Dragon Lord (rzadko)
Kijowo mi ten promień wyszedł, wiem :P

http://www.wranglersi.republika.pl/tarczagif.gif

Milenijna tarcza. Def: 35. Specjalne: Pozwala rzucić czar mana shield za 30 many działający x*2s gdzie x=shielding skill; za 80 many oraz 30 hp rzuca zaklęcie niewrażliwość (nun mortale), który podwaja(!) shielding skill na 5 sekund.
Wypada z: hero (b.rzadko), demon (rzadko)

http://www.wranglersi.republika.pl/pier%9Ccie%F1gif.gif

Milenijny pierścień. Podwaja prędkość twojego chodu przez 30 minut + dodaje +3 do wszystkich skilli i magic lvl + obrażenia od trucizny, ognia i energii zadają 10% mniej obrażeń.
Wypada z: Demon, Giant Spider (b.rzadko).

To by było na tyle. Comment, plz.

@down: to już wyższa szkoła jazdy, ja na poziomie podstawówki jestem :P Ale dzięki za komentarz.

Dr.Unknown
13-10-2004, 22:18
Wiesz, to co wszyscy mówią(niewiem czy to sie tyczy tylko pix artów), ale wypełnianie kolorem nieciekawie wygląda, chociarz tam gdzie jest wypełniony kolor, to daj jego 3 odcienie, ale pomysł spox, trenuj:D

Vanhelsen
13-10-2004, 22:44
PIerścień najładniejszy :), Tarcza i miecz mi się niepodobają, brak cienowania, tarcza strasznie prosta, W pierścieniu widać zalązki cieniowania, ale nadal to nie to. I najważniejsza wada, prubuj doruwnać wymiary rysunku do obrazka, W tych pracach jest wiele zmarnowanej przestrzeni co daje większą pojemność pliku i dłuższe łądowanie oraz mniej miejsca na serverze.

Hegemmon
13-10-2004, 22:51
wiesz.. do super artów to to nie zalicza się ale na tym forum widziałem znacznie gorsze :P
muszę ci jednak przyznać, że czasami potrafisz wyczuć kształt ale jak powiedzieli poprzednicy musisz popracować nad cieniowaniem
jeśli chcesz stworzyć jakąś fajną grafę to nie używaj domyślnych kolorów painta bo one są beznadziejne- za jasne, za ciemne, za sztuczne....
ps. ten pierścień na początku wziąłem za tarcze :P

Vanhelsen
13-10-2004, 22:56
@Hege: A ja chciałem mówić, że opisy itemków są zbędne :D

Afinor
13-10-2004, 23:22
Cieniuj i jeszcze raz cieniuj:). Widac ze w niektorych przypadkach uzywac gotowych narzedzi painta (krzywa, wypelnienie). Nie rob tego! Wszystko najlepiej pedzelkiem. Ale ogolnie jak na 1..;). Przeczytaj pare tutoriali.

Alek
14-10-2004, 10:12
Spoko pixarty (nie paintarty hehe) ale są jakoś tak dziwnie robione. Chociaż szczerze to tarcza mi sie nie podoba miecz nawet a najlepszy jest pierścień.

Vanhelsen
14-10-2004, 10:30
Spoko pixarty (nie paintarty hehe) N00b??, to są Paintarty jak już. Pixy były by gdyby malował to wszystko pixel po pixelu. A raczej tak nierobił, prawda ??

Kawior
14-10-2004, 10:33
..........:S Jakby to powiedziec. Według mnie to jest do dupy :(

besn
14-10-2004, 10:41
ani to ładne ani śmieszne.. nie wysylaj ponownie takich prac tracimy czas