Pokaż pełną wersje : Footstar- info i komentarze
Ja również po świętach zakładam nową drużynę w C-lidze, chce spokojnie budować zespół i przedewszytskim ... troche wygrywać, bo w B-lidze, zanim zbuduje zespół minie 3/4 sezonu a i tak będzie spadek a tak "uzbroimy" się na B-Ligę i wejdziemy tak jako przebojowy beniaminek. Drużyna powstanie (na 100%) w najbliższy czwartek-piątek. Myślę jeszcze nad nazwą (FC Tibia Team :) ?), na pewno nazwa musi być fajna/śmieszna.. Nie mam zamiaru ściągać gwiazd, raczej 17-18 latków żeby zdobywali doświadczenie i osiągali niezły eff, bo plan treningu mam już nieźle opracowany (: Jakby był ktoś zainteresowany niech wali na GG: 3153747, zapraszam każdego !
Yoh Asakura
23-12-2007, 10:16
Czy tylko mi się wydaje, że ta administracja FS jest bardzo przewrażliwiona na tym forum ? Już 2 bana dostałem, właściwie za nic ;o
Imię Gustaw Wawrzyniak (31900)
Pozycja O Ś
Preferowana noga Lewa
Wiek 18 lat(a) (6/10/3)
Szczegóły Poziom doświadczenia zawodnika: fatalna
Osobowość Przyjazny
Styl życia Mizerny
Narodowość Katowice, Polska
Miejsce pobytu Katowice
Drużyna Korona Płock
Przyszłość Wierzy, że zostanie w klubie przez dłuższy czas.
Reputacja Żadna (Ranking światowy: #40800 | Ranking krajowy: #1784)
Umiejętności (skille)
Odbiór piłki 13
Bardzo dobry
Krótkie podania 7
Słaby
Ustawianie się 1
Beznadziejny
Wykańczanie 0
Tragiczny
Główkowanie 0
Tragiczny
Wizja gry 0
Tragiczny
Technika 0
Tragiczny
Długie podania 0
Tragiczny
Dośrodkowania 0
Tragiczny
Strzały z daleka 0
Tragiczny
Drybling 0
Tragiczny
Łapanie (GK) 0
Tragiczny
Przedpole (GK) 0
Tragiczny
Refleks (GK) 0
Tragiczny
Zwinność (GK) 0
Tragiczny
Wyrzuty (GK) 0
Tragiczny
Szybkość 7
Słaby
Wytrzymałość 1
Beznadziejny
Kondycja 84%
Morale 100%
Przystosowanie 100%
Obecnie po rozwiazaniu poprzedniej druzyny, jestem dostepny za free =P. Ktos chetny?
@Up
Od Darka czy Tytuska:D?
Super że jest szansa na nowe drużyny ja sam o tym myślę, zależy od tego jak wyjdę z kasą po świętach i urodzinach.
jeśli nazwa coś ala tibijska to proponuje
"Fearless Tibians" :P
Dzisiaj Strzeszyn gra mecz o życie.. czuje że 2 mecz będzie ustawiony na naszą niekorzyść więc proszę kibicujcie nam:)
@Up
Od Darka czy Tytuska:D?
Super że jest szansa na nowe drużyny ja sam o tym myślę, zależy od tego jak wyjdę z kasą po świętach i urodzinach.
jeśli nazwa coś ala tibijska to proponuje
"Fearless Tibians" :P
Dzisiaj Strzeszyn gra mecz o życie.. czuje że 2 mecz będzie ustawiony na naszą niekorzyść więc proszę kibicujcie nam:)
Nie będzie, Scorpions nie są tacy (: Wkońcu ja tam gram ;]
Gelo nie oskarżam ich ale wiedz że nie takie jaja w fsie były..
Jeżeli by powstał team gdzie maiłbym miejsce w pierwszej 11 to sam bym już drużyny nie tworzył bo jej zamiarem było tylko zdobywanie doświadczenia(Tytus mnie na to od początku namawiał). Mnie jakoś do managerowania nie ciągnie więc bym chociaż kase zaoszczędził ;)
Moje wymiatające staty:
http://img212.imageshack.us/img212/3072/skilllllletl4.jpg
Ja zrobię zespół na 100%, będę starał się zatrudniać tylko zawodników z sezonów - 2ga połowa 3ciego, z 4, oraz nowych z 5tego (sam w nim będe =p) Robie zespół aby mogli się młodsi obgrywać, jak już ktoś osiągnie wiek 19stu lat to będzie mógł postąpić wg własnej woli,na te urodziny ma się średnio 50-60skilli, więc o angaż w średnich klubach do pierwszej 11stki będzie raczej pewny oraz rola rezerwowego w lepszych klubach (: Mój klub będzie budowany pod kątem promowania młodych gwiazd ... Jedynym poza wiekiem warunkiem angażu będzie wasz efekt treningu, chodzi mi o to, że dam danemu zawodnikowi jakiś czas aby osiągnał PRZYNAJMNIEJ efektywność 65%+ (swoją efektyność możesz sprawdzić tutaj (http://footsteps.ath.cx/) - aby był uwzględniony musisz grać w ludzkim zespole (: ) Oczywiście każda pomoc będzie mile widziana, kontakt ze mną GG: 3153747
@Gelo
To chyba bym się załapał urodzony pod koniec 3 sezonu eff oscyluje w okolicach 70%.
Podaj swój nick z footstara.
Yoh Asakura
23-12-2007, 19:25
Kuźwa, powiedzcie mi jak to jest. Kiedyś wystarczył jeden dzień treningu i skill, który był na poziomie 0 od razu wskakiwał. A teraz strzały z dystansu ćwiczyłem z 2 dni, żeby mi wskoczył pierwszy skill. Kondycję mam zawsze powyżej 90%, już do cholery nie wiem jak trenować. ;|
Kuźwa, powiedzcie mi jak to jest. Kiedyś wystarczył jeden dzień treningu i skill, który był na poziomie 0 od razu wskakiwał. A teraz strzały z dystansu ćwiczyłem z 2 dni, żeby mi wskoczył pierwszy skill. Kondycję mam zawsze powyżej 90%, już do cholery nie wiem jak trenować. ;|
Nie możliwe, że po 1 dniu (3x) wskoczył Ci skill na 1 poziom.. ostatnio trenowałem długie podania (z TT) i skoczył mi skill po 2gim dniu dopiero...
@MALLuś
Nick w grze to aktualnie Wit Jasiak (w Scorpionach), ale prawdopodobnie jutro będę resetował konto, więc lepiej dobijać się na GG =p
Yoh Asakura
03-01-2008, 21:09
No i w końcu powstała ta drużyna, czy nie ?
A ja się przeniosłem do słonecznej brazyli
A mi wszystko prócz Wykańczania rośnie mniej więcej co 2 tygodnie =/
Zależy od treningu ile sesji poświęcasz z jaką kondycją..
A ja muszę przynajmniej Technikę do 10 dobić troszkę dryblingu i wziąć się za podania i wizje które są kiepskie u mnie.
Moja kondycja jest zawsze na poziomie +/- 97%, a ile sesji? Coś koło 6 w tygodniu i kupa.
Colo_2006
04-01-2008, 22:43
ja ostatnio na 9 poziom wykanczanie , 4 strzaly z daleka i 2 głoweczki xD
Dark Sven
04-01-2008, 23:17
Łapanie (GK) 6 Bardzo słaby
Przedpole (GK) 2 Beznadziejny
Refleks (GK) 2 Beznadziejny
Zwinność (GK) 3 Mierny
Wyrzuty (GK) 2 Beznadziejny
Zwinność, Przedpole, Refleks, Wyrzuty na 4, potem łapanie na 8, Zwinność, Przedpole, Refleks na 6, łapanie na 10 ; )...
I wreszcie dostałem moją upragnioną trójczyne.
Arka_Sath_Wielki
05-01-2008, 13:43
Wykańczanie 9
Dostateczny
Strzały z daleka 3
Mierny
Technika 2
Beznadziejny
Wizja gry 1
Beznadziejny
Drybling 1
Beznadziejny
Szybkość 3
Mierny
:|
Wykanczanie do 10 pozniej strzaly do 8 technika do 8 wizja do 5 drybling do 5 i kondyche do 5 xD (kolejny sezon w bocie co mnie na srodku obrony ustawia :|)
No to Let's Start Startujemy:))
Dziś 1 kolejeczka ligi jak nastroje u was Strzeszyn gra dziś z Primaverka i ciężko będzie przegrać ... :D Ale wszystko jest możliwe.
Mecz na 7 i brameczka +
72:41': To co dzisiaj na boisku robi Bartłomiej Gąska można spokojnie równać z występami magików! Kiwa przeciwników niczym Del Piero. Ach, te zwody! :)
TheDwarf
09-01-2008, 13:16
Witam, wszystkich graczy fsa :P Moj grajek to Zbigniew Aleksiewicz, klub to angina, a wiek to swiezo nabita "18" :p
Pozdrawiam.
Dark Sven
09-01-2008, 13:59
Rewolucja : D!
TheDwarf
09-01-2008, 23:35
Rewolucja : D!
Hehe, no dlugo nie pocieszyl sie sprawowana funkcja (2 dni) :p
Uważam że to błąd każdemu powinno dać szanse na wykazanie się pomimo tego jak było w przeszłości . Ja zagłosuje tak jak ostatnio na Oktawiana jeśli zagłosuje, Bo Ariel trochę mnie zniechęcił do Siebie.. ale pewnie mu wisi 1pkt więcej czy mniej.
Dark Sven
10-01-2008, 17:23
Oktawian nie startuje.
Arka_Sath_Wielki
12-01-2008, 22:59
10 Wykanczania :D:cup: ale kij mi po tym jak mnie bot na srodek obrony ustawia ;) teraz strzale z daleka na 8 :DD chce mnie ktos do team moze ? :P
Yoh Asakura
12-01-2008, 23:08
http://img177.imageshack.us/img177/8499/afws2.jpg (http://imageshack.us)
A to jest mój grajek. Skille teraz będą rosły szybciej, bo jestem w drużynie ukierunkowanej na trening pomocników ;)
Donpeyot
13-01-2008, 21:13
Siema, może mi ktoś napisać jak obejrzeć mecz w którym gra mój zawodnik. Najlepiej w miarę szybko bo właśnie leci, plis :)
@down: no mi właśnie chodzi o ten komentarz tekstowy
o sry "minuta za minutą" ale nabstor ^^
@2down: aha, dzięks
TheDwarf
13-01-2008, 21:54
Siema, może mi ktoś napisać jak obejrzeć mecz w którym gra mój zawodnik. Najlepiej w miarę szybko bo właśnie leci, plis :)
Bez FS-fana, pozostaje tylko komentarz tekstowy :p
@down: no mi właśnie chodzi o ten komentarz tekstowy
o sry "minuta za minutą" ale nabstor ^^
krwa ale dalej ten sprzed tygodnia :/
Te komentarze ligowe włączają się różnie najpierw są w Ekstraklasie potem po 15-20 minutach w B Lidze a po 30-45 C
Nowy sezon, nominalna pozycja i 3 brameczki w 2 meczach. O to właśnie chodziło.
A Strzeszyn po wyrównanym meczu w końcówce przerżnął i przegrał 0-1:(
Mam pytanie: jak zmienić pozycję? Da się tak, czy tą decyzję podejmuje menager?
Mam pytanie: jak zmienić pozycję? Da się tak, czy tą decyzję podejmuje menager?
Menadżer musi Cię wystawiać w meczach na tej pozycji na której chcesz grać. No chyba, że będziesz trenował sam tą pozycję, ale to tylko strata treningu ;)
btw. Pokemony rulez ;)
Menadżer musi Cię wystawiać w meczach na tej pozycji na której chcesz grać. No chyba, że będziesz trenował sam tą pozycję, ale to tylko strata treningu ;)
No właśnie to ustawiłem. Nawet jeśli bym to trenował, to jakieś skille mi rosną, etc.?
btw. Pokemony rulez ;)
?
Dark Sven
14-01-2008, 17:06
btw. Pokemony rulez ;)
A co, grasz w Pokemon? My gramy z nimi sparing.
Ja sobie gram w Racovii, na razie mam jeszcze 17 lat i mam 23 skille, jestem obronca. Nie gram duzo, ale zarobki mam niezle (5000 PLN) i szanse gry w towarszyskich. W tym sezonie sie wzmacniamy, a w nastepnym walczymy o ekstraklase.
Ja sobie gram w Racovii, na razie mam jeszcze 17 lat i mam 23 skille, jestem obronca. Nie gram duzo, ale zarobki mam niezle (5000 PLN) i szanse gry w towarszyskich. W tym sezonie sie wzmacniamy, a w nastepnym walczymy o ekstraklase.
Walczymy w jednej lidze póki co wybacz ale szans nie macie na awans i chyba musiałby być jakiś crash abyście tak szybko awansowali..
Czemu nie mamy w nastepnym szans? W tym chcemy walczyc glownie o to, by nie spasc, ale w nastepnym kto wie...
PS.:
Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz poniżej 21 lat, twój potencjał pozostał taki sam.
Czemu nie mamy w nastepnym szans? W tym chcemy walczyc glownie o to, by nie spasc, ale w nastepnym kto wie...
PS.:
Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz poniżej 21 lat, twój potencjał pozostał taki sam.
Nie widzę waszych szans w walce o awans choćby z Zielonymi lub Pionersami, zakładając że Banda awansuje to i tak zostanie kilka dobrych zespołów + jeden spadnie z ekstraklasy.. Nie przekreślam wam ale będzie ciężko.
KSSG 4 - 0 Racovia
23:17': Maks Piątkowski (http://www3.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=30949) strzela...
23:17': GOOOOOL dla KS Strzeszyn Grecki (http://www3.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=1784)!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
:P
Co mam trenować jako pomocnik? :P Bo mam już 13 krótkich podań.
Chcesz być Defensive czy normal?
Dark Sven
17-01-2008, 23:22
Kuuuurwa... Znów ban...
Elite Fc 1 vs 1 Pokemon
Nawet się trzymam, ale bombardowania przesadnego nie ma.
56:47': Gustaw Wawrzyniak gra dziś jak z nut! To co on dziś robi.. Ah! Aż miło popatrzeć na tak utalentowanego zawodnika.
(:
Chcesz być Defensive czy normal?
Bo ja wiem... wszystko jedno.
@down
Dzięki
Pomocnik Lewy/Prawy Ofensywny Pomocnik Lewy/Prawy
Technika
Wizja Gry
Ustawianie Się
Krótkie Podania
Szybkość
Wytrzymałość
Drybling
Wykańczanie
Długie Podania
Dośrodkowania
Defensywny Pomocnik me;)
Odbiór Piłki
Wizja Gry
Długie Podania
Krótkie Podania
Ustawianie Się
Strzały z Daleka
Główkowanie
Szybkość
Wytrzymałość
Drybling
Pomocnik Środkowy
Odbiór Piłki
Główkowanie
Długie Podania
Krótkie Podania
Wizja Gry
Szybkość
Wytrzymałość
Ustawianie Się
Drybling
Strzały z daleka
Ofensywny Pomocnik środkowy
Wykańczanie
Technika
Wizja Gry
Drybling
Ustawianie Się
Krótkie Podania
Długie Podania
Szybkość
Wytrzymałość
Uf przetłumaczyłem z Training Guide na forum Fsa
Wybierz Co ci pasuje;)
Mam pytanie odnosnie treningu a meczu
a mianowicie
czy w dzien meczu mozna trenowac?
Tak w dniach meczu są normalne sesje treningowe, na których się trenuje;)
Dark Sven
18-01-2008, 22:37
Chwalimy się ile zarabiamy ^_^?
16 tysięcy pensji.
8 tysiecy za mecz
4 tysiące za czyste konto...
Davido16
18-01-2008, 23:03
Po hacku wróciła mi chęć do grania. Założyłem nowe konto z: Zawodnik: Teodor Staszewski. Teraz muszę poszukać jakiegoś "żywego klubu" i się rozwijać xD Jakby ktoś potrzebował obrońcy do grzania ławy to pisać :P
takze szukam klubu ktory przygarnie poczatkujacego napastnika z 1 skilem :P
Albrecht Alszer (37854)
przejde za grosze :D
Powstał nowy Klub Tropicana w ogłoszeniach jest tam się ładować:P Tylko wcześniej napiszcie do niego a nie od razu propozycja.
Ja zarabiam 12 tys i mi styka.
Dark Sven
20-01-2008, 14:12
Loguje sie dzisiaj a tu taka mila niespodzianka ;)
20/1/2008 01:09:58
Dostałeś powołanie do Reprezentacji Narodowej Polska Under 18
A właśnie się chciałem zapytać, czy ktoś dostał powołanie. Ja cały czas liczę na to, iż w końcu dostanę...
A tak swoją drogą... Elite rządzi Polską, Michno, Opas, Niedziela, i mistrzowska drużyna ; ).
Arka_Sath_Wielki
20-01-2008, 15:33
a mnie ktoś przygarnie ?? :DD zaraz wkleje staty o są :
http://img215.imageshack.us/img215/7071/skillleeeeme9.png
@down
a jak podniesc ?? :D
Davido16
20-01-2008, 15:44
LOL, morale 1%?
Podpisany dnia 26/12/2007
Pensja 22000 zł
Yoh Asakura
20-01-2008, 21:55
Podpisany dnia 20/1/2008
Pensja: 12000 tyś. zł.
Podpisany dnia 20/1/2008
Pensja: 12000 tyś. zł.
Zarabiasz tyle co ja;) U nas będą cięcia bo budżet nie wytrzymuje..
Davido16
20-01-2008, 23:35
Mój pierwszy mecz obrońcą w barwach Tropicany = ocena gry 6,00 ;]
Aha, dlaczego gram i chcę być środkowym obrońcą, a pisze mi, że jestem prawym?
mam jeszce jedno zapytanie
jak trenuje caly dzien szybkosc to uzbieram 232%(8% bonus :D)
pozniej zaczne cos innego to czy zapamieta mi ze mam tyle wytrenowane
czy jak zaczne trenowac znowu szybkosc to bede zaczynał od zera ?
jezeli nie to czy jest jkis czas zachowania tego treningu np.tydzien /?
z gory wielkie dzieki
Donpeyot
21-01-2008, 14:58
z małym skillem (5) lepiej wybrać drużynę z niższej ligi (c-8) czy od razu b-2 czy b-4 ? Chodzi mi o to, żeby zawodnik się jak naszybciej rozwijał
po ptakach - w szeregach tropicany (3 w obronie tylko ??)
Yoh Asakura
22-01-2008, 22:06
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/asd-1.jpg
Czy z czymś takim mam szansę na miejsce w kadrze ? Jestem prawym pomocnikiem. Byłbym zapomniał - mój grajek ma 18 lat.
Yoh a to musisz z Mikołajem Skontaktować i go zapytać..
@Dzid widzę że wasze marzenie o awansie się nie spełni..
Yoh Asakura
23-01-2008, 12:05
Po odpowiedzi jakiej mi udzielił, stwierdziłem, że nie mam zamiaru grać w kadrze prowadzonej przez takiego człowieka. Michał Pindór mówi dowidzenia reprezentacji Polski.
Po odpowiedzi jakiej mi udzielił, stwierdziłem, że nie mam zamiaru grać w kadrze prowadzonej przez takiego człowieka. Michał Pindór mówi dowidzenia reprezentacji Polski.
A co on ci napisał wyślij mi pw jeśli chcesz,ciekawi mnie to sam nie uważam żeby był on odpowiednim trenerem jak na kadrę.
Yoh Asakura
23-01-2008, 13:24
A co on ci napisał wyślij mi pw jeśli chcesz,ciekawi mnie to sam nie uważam żeby był on odpowiednim trenerem jak na kadrę.
Spytałem tylko, czy mam szanse na kadre, a ten od razu na mnie naskoczył, zresztą nvm, IMO kadra to tylko strata kondycji ;)
Dark Sven
03-02-2008, 10:20
Zostałem pierwszym w historii Elite Fc reprezentantem u18.
Yoh Asakura
04-02-2008, 17:23
To co, ciągle się chwalimy ile zarabiamy ? Bo ja dostałem podwyżkę i dostaję 20 tyś ;)
To co, ciągle się chwalimy ile zarabiamy ? Bo ja dostałem podwyżkę i dostaję 20 tyś ;)
Ja zostałem przy 12k, kasa to nie wszystko a my mamy nadal problemy finansowe.
mam troche nubowy zespol, oporcz mnie brak klasowego obroncy =p
Dark Sven
04-02-2008, 23:52
Gratzy Aragorn:P
Araggorn*.
Polska U18 2 vs 1 Węgry U18
Ocena:5
Pogadaly my sobie na forum reprezentacyjnym, pośmialy. Mam wrażenie, że Bartek Weiher mnie polubił, więc mam nadzieje na powołania.
Ten ME jest o kant dupy roztrzaść
Zarobki bez zmian:
16k pensja
8k mecz
4k czyste konto.
Dark Sven
08-02-2008, 11:10
20 skill, i kolejne powołanie...
Trzeba ożywić temat !!!
Moja pensja: 20824 zł, jak na 22-skillowca to niezła XD no, ale.. w końcu jestem menadżerem =p
Dark Sven
03-03-2008, 23:02
19 lat... Rozwijam się dalej, mam już 22 skille, siedze sobie w Elite, i to chyba wsio.
U mnie spokojnie miejsce w składzie zazwyczaj mam pogrywam i sie regeneruje:D
TheDwarf
09-04-2008, 00:41
Pozwole sobie, odswiezyc temat.
Otoz w poniedzialek Polska U-18 (ze mna w skladzie) pokonala zespol Wloch wynikiem 2:1 i w czwartek gramy cwiercfinalowy mecz z Rumunią. ; )
Pozwole sobie, odswiezyc temat.
Otoz w poniedzialek Polska U-18 (ze mna w skladzie) pokonala zespol Wloch wynikiem 2:1 i w czwartek gramy cwiercfinalowy mecz z Rumunią. ; )
Gratki;) A ja wbijam skille i niestety się starzeję co raz bardziej:P
Davido16
09-04-2008, 08:06
Ja przedwczoraj wbiłem 21 skill i można powiedzieć, że jestem zadowolony. Niestety tych skilli mogło być 25, ale dobre i to...
Dark Sven
09-04-2008, 22:36
25 skilli, Elite. Zmiana klubu na KP Błękitni na zasadzie wypożyczenia 2 letniego.
TheDwarf
09-04-2008, 22:49
Ja przedwczoraj wbiłem 21 skill i można powiedzieć, że jestem zadowolony. Niestety tych skilli mogło być 25, ale dobre i to...
U-18 przed Toba ; )
Davido16
10-04-2008, 07:21
U-18 przed Toba ; )
Oj nie sądze, bo trening z początku "kariery" zawaliłem i to się odbiło na skillach.
25 skilli, Elite. Zmiana klubu na KP Błękitni na zasadzie wypożyczenia 2 letniego.
SVEN a Strzeszyn miał na Ciebie chrapkę:P
Arka_Sath_Wielki
10-04-2008, 14:41
Zawodnik Zenobiusz Brydniak wyszkolił Wykańczanie na poziom 20! - kisze sie w bocie i jestem smutny :(
TheDwarf
10-04-2008, 16:36
Lol, odchodzcie z botow i to jak najszybciej! Obecnie prawie kazdy klub szuka juniorow, wiec nie powinno byc problemow z zatrudnieniem.
Dark Sven
10-04-2008, 17:24
SVEN a Strzeszyn miał na Ciebie chrapkę:P
Wiem, wiem, że macie. Ale po powrocie z wypożyczenia swoją przyszłość chcę związać z Elite.
Xendriel
11-04-2008, 15:55
Zastanawiam sie nad zmiana klubu, wiec gdyby ktos potrzebowal obroncy prosze porozmawiac z moim managerem w sprawie transferu. Moj zawodnik to Seweryn Aleksin, Ma 19lat, skille widac na dole a druzyna to Necromancers.
http://img143.imageshack.us/img143/3430/skilefh0.th.png (http://img143.imageshack.us/my.php?image=skilefh0.png)
TheDwarf
11-04-2008, 16:10
I po mistrzostwach, 0-2 z rumunią x ((((((((((((
Arka_Sath_Wielki
12-04-2008, 12:02
jak podniesc morale ? bo mam 1 % i 20 wykanczania xD a chce podniesc morale zeby grac lepiej
TheDwarf
06-05-2008, 19:38
jak podniesc morale ? bo mam 1 % i 20 wykanczania xD a chce podniesc morale zeby grac lepiej
musisz sie interaktowac z kolegami z druzyny.
Davido16
06-05-2008, 19:40
A jak skille u was? xd
U mnie 28 skill, bo wpadł 9 odbiór piłki xd.
Yoh Asakura
06-05-2008, 20:33
http://img120.imageshack.us/img120/4045/aaajl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img120.imageshack.us/img120/4045/aaajl3.0d2844fe44.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=120&i=aaajl3.jpg)
19 lat, PP, ktoś chętny, żeby mnie wykupić po tym sezonie ?
Dark Sven
06-05-2008, 22:30
http://img120.imageshack.us/img120/4045/aaajl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img120.imageshack.us/img120/4045/aaajl3.0d2844fe44.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=120&i=aaajl3.jpg)
19 lat, PP, ktoś chętny, żeby mnie wykupić po tym sezonie ?
A jakie masz wymagania?
Yoh Asakura
07-05-2008, 00:01
A jakie masz wymagania?
60 tyś. tygodniowo + 30 tyś. za asystę, 15 tyś. za bramkę.
Davido16
09-05-2008, 07:30
09/05/08 5:30:03
(18 lat)
A mam tylko 29 skilli ;S.
TheDwarf
12-05-2008, 16:40
09/05/08 5:30:03
(18 lat)
A mam tylko 29 skilli ;S.
ja mialem w dniu 18 urodzin, 28 skilli, a potem i tak 4 razy zagralem w U-18 ;)
Ja miałem w wieku 18 urodzin 32 skille :P I jak na razie zagrałem 4 razy w U18 :)
Davido16
21-08-2008, 20:48
Teodor Staszewski jutro kończy 19 lat. Osiągnął przeciętną ilość skilli (56). Gra w Lejonen FC, Szwedzka C-1, 2 miejsce ; ) 8k pensji.
Xendriel
21-08-2008, 21:25
http://img505.imageshack.us/img505/7220/skille2up4.png (http://imageshack.us)
20 lat, 10000 + 5000 za mecz. Gram (rezerwa -.-) w Midnight Express (Mid Exp) w B-2. Nie wiem czy dobrze zrobiłem podpisując kontrakt na 2 sezony. Mid Exp jest jednym z faworytów do awansu, ale jak na razie nowy silnik meczowy jest dla naszego menago problemem, a liga B-2 jest naprawdę bardzo wyrównana.
btw. Ciekawe kiedy będzie reaktywacja polskiego footstara (footballer)
Davido16
12-12-2008, 11:32
Teodor Staszewski dziś skończył 20 lat. Osiągnął przeciętną ilość skilli (85). Gra w Lejonen FC, Szwedzka B-2, 6 miejsce ; ) 8k pensji. Po sezonie chcę się przenieść do Livinterus FC.
Colo_2006
12-12-2008, 19:58
No ja bym mogl wspomoc wam ta szkolke :P
Davido16
12-01-2009, 19:15
Ta, ja ciągle.
Yoh Asakura
12-01-2009, 19:17
A ja mam perma ;<
Davido16
12-01-2009, 19:27
A ja mam perma ;<
Dobrze Ci tak, za ten spam na forum i ubliżanie młodej, <ironiamode="on">mądrej<ironiamode="off"> dziewczynie.
Yoh Asakura
12-01-2009, 19:33
Mój spam był mądrzejszy niż te spięte wypociny reszty luserów.
Dark Sven
13-01-2009, 19:10
Pierdolenie. Fajnie jest bez Yoha...
Yoh Asakura
13-01-2009, 19:17
Afanansjew to twój stary.
Davido16
13-01-2009, 19:45
Pierdolenie. Fajnie jest bez Yoha...
Ta, widok pustych for jest taki... wzniecający.
Yoh Asakura
13-01-2009, 19:52
Zastrajkujcie. Zresztą, ban kończy mi się za 320~ dni, więc bez obaw, kiedyś wrócę.
Davido16
13-01-2009, 19:56
Uhuhu, mamy czas na odpoczynek ;p
Dark Sven
13-01-2009, 21:30
Afanansjew to twój stary.
Właśnie dlatego...
Yoh Asakura
13-01-2009, 21:59
Sam się oto prosiłeś !
Dark Sven
13-01-2009, 22:09
Pffff... vd
Yoh Asakura
13-01-2009, 22:26
Mam więcej skilli. In your face.
121 skilli na 22 urodziny. ŻAL !! :baby::baby:
Dark Sven
30-01-2009, 15:45
A ja to sobię Franse podbijam : >...
Davido16
03-02-2009, 10:01
03/02/09
Zawodnik Teodor Staszewski wyszkolił Ustawianie się na poziom 13!
Mój setny skill.
http://img12.imageshack.us/img12/9265/100skilliir8.jpg
Fred Aumann (63148)
Trenuje se bramkarza ;)
Davido16
03-04-2009, 07:42
Teodor Staszewski dziś skończył 21 lat. Osiągnął przeciętną ilość skilli (116). Gra w Livinterus FC, Polska C-4, 1 miejsce ; ) 12k pensji. Zaczyna się niższy potencjał ;<
Yoh Asakura
03-04-2009, 13:18
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/pindor.jpg
Pensja 14400. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wyjechać do tej nieszczęsnej Anglii.
Glon Elriel
03-04-2009, 17:54
http://i39.tinypic.com/2wowys6.jpg
To moje :p
Na forum SB codziennie 300-500 postów a w weekendy nawet do 1000 tylko nikt niechce nam uwierzyc :<
Colo_2006
04-04-2009, 23:01
Widze kolege z SB :D Witaj :D
Dark Sven
04-04-2009, 23:19
O jaa... Sbcja ;s...
Colo_2006
05-04-2009, 22:33
Chyba się w to wkręce
No wkręć się. Fajna zabawa jest i można poznać nowych ludzi :D
Glon Elriel
07-04-2009, 16:47
a Ty kto ^.^?
Colo_2006
07-04-2009, 19:39
Aleks<coś tam>:P
A ja powróciłem do fsa;) Aktualnie 10 skilli i biegam sobie po boisku w Czechach:)
Davido16
17-07-2009, 08:56
Teodor Staszewski dziś skończył 22 lata. Osiągnął poniżej przeciętną ilość skilli (137). Gra w Livinterus FC, Polska B-2, 3 miejsce. 13k pensji i zostaje tam jeszcze dwa lata, a może nawet dłużej.
Yoh Asakura
17-07-2009, 12:50
Zostało mi jeszcze bodajże 137 dni banicji.
Dark Sven
17-07-2009, 12:57
137 dni do nowego bana ; p?
Davido16
20-07-2009, 10:21
Zostało mi jeszcze bodajże 137 dni banicji.
No taaaak, rocznego dostałeś. Ale za co? WIEM! Maltretacja Marcelki ;f
No taaaak, rocznego dostałeś. Ale za co? WIEM! Maltretacja Marcelki ;f
A ja sobie pykam w Czechach mało skilli ale gram;) skille to nie wszystko:D
Dobra robimy nową listę graczy:
Honoriusz Piątkowski(31566) VD Start Poruba u19
Davido16
21-07-2009, 20:05
Honoriusz Piątkowski(31566) VD Start Poruba u19
Teodor Staszewski(48257) Livinterus FC
Fsowicze!
Mam do was odezwę:d
Jako że około 14 września wreszcie będę miał klub, mam sponsora:D więc założę zespół. Planuję założyć młodą drużynę, na pewno nie będzie nazwy związanej z tibia ale jako że kiedyś obiecałem że będzie team to informuję.
Chciałbym aby zainteresowani gracze , którzy grają pisali do mnie najlepiej gg bądź w tym temacie kto gra gdzie czy by chciał przyjść i się dogadamy może akurat ktoś się zresetuje i będziemy trenować;) Planuję aby to był młody klub oczywiście w Polskiej lidze.
Swoje propozycję nazw możecie pisać może akurat któraś nam się spodoba:D
Lukas93de
21-08-2009, 14:28
@UP
Potrzebny ci bramkarz??
Niestety ciezko bedzie ci mnie utrzymac :s
http://i372.photobucket.com/albums/oo162/Ambaro/1211.jpg
To ja :D
Każdy zawodnik będzie mi potrzebny;)
Davido16
24-08-2009, 10:51
Bhashash,
http://www2.footstar.org/relatorio.asp?jogo_id=244238
Mój pierwszy i to w jednym z najważniejszych meczów w sezonie :p
Bhashash,
http://www2.footstar.org/relatorio.asp?jogo_id=244238 (http://urlguard.net/l/http://www2.footstar.org/relatorio.asp?jogo_id=244238)
Mój pierwszy i to w jednym z najważniejszych meczów w sezonie :p
Gratulacje;P
Dark Sven
24-10-2009, 14:31
Gra w to kto jeszcze?
Yoh Asakura
24-10-2009, 14:41
Gra w to kto jeszcze?
Ja gram. Siedzę w Kanadzie i jestem czołową postacią zespołu. Najwięcej asyst w teamie w pierwszym sezonie, a przecież nie miałem przystosowania. W tym będzie jeszcze lepiej.
Davido16
24-10-2009, 23:23
Mhasushau, jutro rano lecę do Algierii do Afanansjewa.
Mhasushau, jutro rano lecę do Algierii do Afanansjewa.
Będę ci to jeszcze długo wypominać ale w końcu do nas trafisz8o
Jeśli ktoś jest zainteresowany grą to piszcie tutaj a wprowadzę do gry i przyjmę do zespołu.
Dark Sven
29-10-2009, 23:44
Ciężkie czasy dla ftpl footstar. A kiedyś to tu było ambitnie ;>...
Ciężkie czasy dla ftpl footstar. A kiedyś to tu było ambitnie ;>...
Niewielu nas został Ty ja Davido Szahael Yoh i to na tyle a szkoda..
Davido16
06-11-2009, 07:59
Teodor Staszewski dziś skończył 23 lata. Osiągnął chu*ową ilość skilli (154). Gra w Blaugrana Polska, Algierska chyba jedyna liga, 1 miejsce (są tylko 2 kluby ambitne, więc nie jest ciężko), 30k pensji. Doświadczenie + kasa - fajnie, nie?
Dark Sven
06-11-2009, 16:18
Nie. ; pp
Davido16
06-11-2009, 22:41
Myślisz, że zabłysnąłeś, gdy to napisałeś :baby:?
W ogóle widziałeś taką kasę kiedyś na oczy :o?
Dark Sven
07-11-2009, 00:05
Teraz pieniądze nie są mi potrzebne. Mam dom w Warszawie, 5 poziom trenera, laptopa, motocykl i spore oszczędności. Tyle wystarczy, a przynajmniej w Polsce, a nie na drugim końcu świata.
Poza tym, grając w Elite czy we Francji zarabiałem podobne i wyższe kwoty.
Davido16
07-11-2009, 09:11
Jako bramkarz B) Bramkarze zawsze dostają więcej kasy za trening drużynowy :]
@edit
Z drugim obywatelstwem mam szansę na algierską NT, bo do polskiej mi daleko. Zresztą co to za różnica jaki kraj w grze online :o?
Yoh Asakura
07-11-2009, 09:47
Mi proponowano grę w Urugwaju, ale odmówiłem.
Dark Sven
07-11-2009, 15:31
Jako bramkarz B) Bramkarze zawsze dostają więcej kasy za trening drużynowy :]
@edit
Z drugim obywatelstwem mam szansę na algierską NT, bo do polskiej mi daleko. Zresztą co to za różnica jaki kraj w grze online :o?
Zawsze? Wątpie?
Co za różnica? Taka sama jak ta, "Ile masz pieniędzy"...
Davido16
07-11-2009, 22:57
Z kasą wiąże się trener, z trenerem wiąże się trening, z treningiem skille, itd., więc jakoś nie bardzo trafiłeś z porównaniem. Chyba, że ktoś przywiązuje wielką wagę do kraju w którym gra. W grze liczą się tylko cyferki ;f
Mi proponowano grę w Urugwaju, ale odmówiłem.
Come to my team:D
AnonimowyPowrot
08-11-2009, 15:19
Ja bardzo chętnie kom, środkowy pomocnik, zaczynający dopiero karierę - Dominik Maciejczek.
@Down
Jakoś to przeżyję, ale ta gra to dla mnie CZAARNAA MAGIAA!
Ja bardzo chętnie kom, środkowy pomocnik, zaczynający dopiero karierę - Dominik Maciejczek.
Szkoda że zgłosiłeś się wcześniej i poszedłeś do Antyla Club jakby ktoś jeszcze się rejestrował to napiszcie mi na gg w profilu i nie idźcie gdzie indziej a was przyjmę;)
Tak z nowości to
10/11/09
Zawodnik Tomisław Bokuniewicz (http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=30944) wyszkolił Ustawianie się na poziom 3!
19 skill
(30466) Marcin Unierzycki
Drużyna Livinterus FC U19
Dark Sven
14-01-2010, 14:00
Po sezonie wracam do Elite Fc ^^. Gra ktoś w to jeszcze w ogóle?
Davido16
14-01-2010, 14:20
No, mnie w Bośni w chuja zrobili, wracam do Polski do drużyny Iron'a.
Yoh Asakura
14-01-2010, 15:15
O 2 w nocy w niedzielę rozstrzygnie się kwestia mistrzostwa Kanady. Jeżeli mój zespół (Red Devils) wygra z Titans, zostajemy mistrzami. Jeżeli zremisujemy, to w kolejnym meczu trzeba będzie wygrać. Jak przegramy - szanse będą, ale małe.
Tak czy siak, na pewno gramy w "UEFA". Ale ja jestem w 99% pewny, że wygramy z Titans, zostaniemy mistrzami i zagramy w Lidze Mistrzów. B)
O 2 w nocy w niedzielę rozstrzygnie się kwestia mistrzostwa Kanady. Jeżeli mój zespół (Red Devils) wygra z Titans, zostajemy mistrzami. Jeżeli zremisujemy, to w kolejnym meczu trzeba będzie wygrać. Jak przegramy - szanse będą, ale małe.
Tak czy siak, na pewno gramy w "UEFA". Ale ja jestem w 99% pewny, że wygramy z Titans, zostaniemy mistrzami i zagramy w Lidze Mistrzów. B)
Dacie radę a ja dalej na Ciebie czekam we Flocie;P Teodora wreszcie ściągnąłem teraz zostałeś mi ty;P
Yoh Asakura
16-01-2010, 12:40
Dacie radę a ja dalej na Ciebie czekam we Flocie;P Teodora wreszcie ściągnąłem teraz zostałeś mi ty;P
Napisz plotkę transferową, zobaczymy jak to się potoczy :D
Napisz plotkę transferową, zobaczymy jak to się potoczy :D
Ok napiszę:d zobaczymy czy jakieś oferty dostaniesz na 100 % SB się odezwie:D
TheDwarf
06-02-2010, 20:40
Siemka, mam 177 pops i gram w e-klasie, w tym sezonie.
Yoh Asakura
06-02-2010, 21:08
Siemka, mam 177 pops i gram w e-klasie, w tym sezonie.
Elo Hidek!
Cho do Red Devils w Kanadzie, gramy w Cup Winners Cup!
TheDwarf
07-02-2010, 00:20
Elo Hidek!
Cho do Red Devils w Kanadzie, gramy w Cup Winners Cup!
Teraz awansowalismy do e-klasy w Polsce, jak spadniemy to idę do Kanady ;]
Yoh Asakura
07-02-2010, 10:36
Teraz awansowalismy do e-klasy w Polsce, jak spadniemy to idę do Kanady ;]
Olej e-klasę, zostań ninja i graj w pucharach!
Davido16
25-02-2010, 16:38
Teodor Staszewski jutro skończy 24 lata. Ilość skilli - 167. Drużyna KS Flota (Iron :D), Polska B-1, 7, niestety, miejsce. 15k pensji. Koleeejne 4 miesiące przede mną ;)
Teodor Staszewski jutro skończy 24 lata. Ilość skilli - 167. Drużyna KS Flota (Iron :D), Polska B-1, 7, niestety, miejsce. 15k pensji. Koleeejne 4 miesiące przede mną ;)
Odbijamy się;))
AnonimowyPowrot
05-05-2010, 21:39
Dominik Maciejczak - znalazłoby się u was miejsce dla mnie? Wiem, że jestem w innej drużynie, ale może jakiś transfer? :P
A aktywny jesteś coś:D? O widzę że podstawy treningu leżą u Ciebie:D 1 dnia sezonu radzę się zresetować i zacząć od nowa.
AnonimowyPowrot
12-05-2010, 18:56
Aktywny jestem raczej, od nowa nie chce mi się chyba grać :P Po prostu nie czaję tej gry :D
Aktywny jestem raczej, od nowa nie chce mi się chyba grać :P Po prostu nie czaję tej gry :D
Trudna ona nie jest jakby co poczytaj jeszcze raz manuala dotyczącego treningu a jak co odezwij się do mnie na fs'ie
Davido16
08-10-2010, 07:42
Przez te nowe zmiany ta gra przestaje mi się podobać.
26 lat Teodora, kolejna zmiana effa
http://img268.imageshack.us/img268/8076/teodor26yo.jpg
Ale effa masz świetnego;)
Wielu graczy w tym wieku może Ci pozazdrościć tego effa;)
Szkoda że na forum mało piszesz;P
Davido16
13-10-2010, 19:52
Ale effa masz świetnego;)
Wielu graczy w tym wieku może Ci pozazdrościć tego effa;)
Szkoda że na forum mało piszesz;P
Bo teraz słabo widzę, gdzie co jest. Mogliby tą grę cofnąć do stanu z 2008/2009 ;d
Dla nowych;)
Planetarium Football Star (Footstar)
Chciałbyś pokierować wirtualnym piłkarzem? Szukasz futbolowych wyzwań na krajowym podwórku, za granicą, a może w reprezentacji? Twój ideał piłkarski to bramkostrzelny napastnik, inteligentny rozgrywający, błyskotliwy skrzydłowy, twardy obrońca, czy niepokonany bramkarz? A może chcesz spróbować sił jako menadżer klubu złożonego z indywidualności?
Nic prostszego! Świat Footstara stoi przed Tobą otworem!
Wejdź na www.footstar.org (http://www.footstar.org/) i dołącz do nas! Łatwo odnajdziesz sie w intuicyjnym interfejsie, a wskazówek dotyczących gry szukaj na forum. Tam też poznasz wiele ciekawych osobowości. Footstar tylko czeka na Ciebie!
Jeśli chciałbyś zobaczyć jak wygląda FootStar warto abyś odwiedził strony polskich klubów oraz inne ciekawe linki z poradami i informacjami dotyczącymi serwisu:
http://livinterus.futbolowo.pl/
http://t6o.futbolowo.pl/
http://www.sancti.eu (http://www.sancti.eu/)
wole footballteam
Kto co lubi;)
Davido16
28-01-2011, 22:25
Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz powyżej 20 lat, twój potencjał spadł o 25%.
<zieeew>
Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz powyżej 20 lat, twój potencjał spadł o 25%.
<zieeew>
Szkoda że tak mało piszesz na forum tak wiem ale ty też wieszB)
Davido16
21-05-2011, 09:49
20/05/11 05:30:06
To już tradycja od paru lat B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.