Pokaż pełną wersje : Footstar- info i komentarze
Witam chciałbym aby ten temat był poświęcony managerowi internetowi footstar.org.. Jako że co raz więcej użytkowników forum.tibia.pl gra w tą grę chciałbym aby temat został poświęcony do rozmów na temat gry..
@Mody
Nie jest to temat reklamowy, wiele tematów na temat różnych gier bytowało na tym forum,dlatego proszę o nie usuwanie tego tematu.
Dziękuje..
A jeśli nie wiesz co to footstar tu można poczytać..
http://www.forum.tibia.pl/showpost.php?p=1569318&postcount=133 http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
Pozdrawiam.
Tworzymy listę graczy w Fs'a wpisujcie w swych postach swoje nazwiska a także id
1.Maks Piątkowski (30949)- Iron
2.Janek Marzec (31722)- Karl0ss
3.Florian Szuplewski (26485)- Nadrill
4. Borys Gintow (37899)- Davido16
5.Bartłomiej Gąska (31779)- Mad-Sin
6.Ambroży Araggorn (54276)- Dark Sven
7.Gustaw Wawrzyniak (31900)- Cafe
8.Lew Kucharski (32004) - Str4t0s
9.Wiktor Pierdas (31375) - Domis
10.Kazik Soczawa (31681)- Malluś
11.Michał Pindór (30639)- Yoh
12.Max Aleksandrzak (2823)- Blue Master
13.Max Bychowiec (30375) - aphantoma
Chcialem sie tylko pochwalic ze wlasnie wskoczyl mi 1 skill ;))
Odbiór piłki :1 ;]]
Janek Marzec (31722)
Wykańczanie 1
Drybling 1
RKS Chełmianka Chełm.
P.S. Iron piękny był "ten" mecz co :P?
Pozdrawiam
Janek Marzec (31722)
Wykańczanie 1
Drybling 1
RKS Chełmianka Chełm.
P.S. Iron piękny był "ten" mecz co :P?
Pozdrawiam
Wynik cudny:), szkoda,że nie zagrałem..
Dziś, przed chwilą aktywowali mi konto. Właśnie stworzyłem gracza - Zenobiusz Jumpel(31254). Szkoda, że nie można samemu wymyślić imienia i nazwiska ;p .
Jeśli ktoś nie ma drużyny,pisać do Zielonych http://www2.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=1820 nowy zespół macie duże szanse na angaż.
Zweryfikowali mi zgłoszenie. Florian Szuplewski (26485) :P
Zastanawiam się czy przejść do "Zielonków"...
Pozdrawiam
Dołączam się do zielonych. Wysłałem ofertę. Zawodnik: Jan Maria Religa (30502) :P
Witajcie "Zieloni" :D.
Stary mój klub miał takiego managera, że się ciesze że jestem w Zielonych.
P.S. Jan Maria Religa jesteśmy razem w Teamie
P.S.2 Fajne Imię i Nazwisko xD Takie Polityczne xD
Pozdrawiam
Ja tam nie umiem założyć postaci czy mógłby mi ktoś zrobić? moje gg 9779216
Bartłomiej Gąska (31779)
Liga 3 270 6,33 3 1 1 0 0
Legia Gdańsk (oczywiście przeczytałem Lechia...)
Również zostałem zawodnikiem Zielonych.
Dark Sven
30-07-2007, 23:21
Ambroży Araggorn (54276)
Bez klubu, bez meczy, bez doswiadczenia. Chujnia ; /
Czemu nie mam napisane, że jestem GK, i po ilu treningach solo rośnie skill?
@down
A no były podania, pensje minimalne. Nie, nie i nie. U botów sie nie przebiłem ; /
Ambroży Araggorn (54276)
Nie ma co narzekać tylko szukać klubu,sam Ciebie nie znajdzie;)
Gustaw Wawrzyniak (31900)
dopisz mnie tam Iron ;)
Ciekawe czy mnie przjmna do Zielonych ;))))
yeye, i tak o to, mam ludzka druzyne ! ZIELONI DO BOJU ;))
Bede lewym obronca, jak Dani Alves ! ;)
Dark Sven
30-07-2007, 23:30
Jam jest Golkiper zielonych. Zaśpiewajmy "Lola, la la la la Lola" ; )
Ambroży Araggorn (54276)
Czemu nie mam napisane, że jestem GK, i po ilu treningach solo rośnie skill?
@down
A no były podania, pensje minimalne. Nie, nie i nie. U botów sie nie przebiłem ; /
Szukaj a znajdziesz ja szukałem koło tygodnia i się opłacało a za ten czas bot trenuj przez 3 sesje 1 rzecz najlepiej skup się na początku na jednym skillu i go trenuj:)Pamiętaj aby kondycha ci nie spadała poniżej 90% i że jako bramkarz będziesz trenował dłużej..A pozycja wskoczy ci jak będziesz grał w bocie..,i nie przejmuj się gdy w 1 meczu będziesz w polu gdy bot zobaczy,że masz skille będzie stawiał Ciebie na bramkę.
@All
Wyjeżdżam,będę za 14 dni starajcie się trenować,i udzielać na forach w razie pytań,czytajcie Helpa,albo pytajcie się Karl0ssa już dość dużo wie o tej grze.
Pozdrowienia przyszłe gwiazdy:)
Sven w Zielonych... narazie jesteś na obronie :O
Mnie może wystawią do Ataku... może.
Wieeelu Graczy w Zielonych jest z poza Katowic (a Zieloni są z Katowic) :O.
Pozdrawiam
@down
Wyślij PW i obgadaj warunki kontraktu/czy cię w ogóle przyjmą i nie będziesz się musiał męczyć z opkiem
Neeeeei! Zieloni mnie odrzucili ;//// A takie machnąłem opko o Florku ; ///
Zieloni sux, jeszcze dołączę do Destruktorów ; /
Ja się tak nie bawię! Dupa! Dupa! Dupa!
Właśnie zarejestrowałem się. Mam nadzieje że jutro mi zaaktywują i będę mógł dołączyć do Zielonych ;).
Jak będę miał zawodnika to edytnę posta.
Dostałem wiadomość od kogoś na wysokim stołku, że więcej newbie nie potrzebują i mamy się wypchać w trąbkę. Proponuję kupić konto gold po 20 ojro i założyć klub "Destruktorzy of Niszczyciele garby tibia", aby mój kochany Florek miał przyszłość i ciepły obiad.
Tylko na początku ktoś musi wykupić tego FS fana gold... wtedy by się zrobiło Team głównie z Tibia.pl, Iron coś mówił że może kupi.
@Up
Polecam pójść do jakiegoś innego Teamu który jest prowadzony przez gracza ostatecznie Bota z twojego "miasta" (Piłkarza...)
Pozdrawiam
Krótko gram:
Zawodnik: Wiktor Pierdas (31375)
Drużyna: Stal (179)
Hłe, pisał gość do mnie, to, co opisywałem w poście, a przed chwilą dostałem ofertę od Zielonych. Florku, leć do Katowic. Karl0ss, co teraz trza robić? Jakiś trening ustawić? Co po prostu teraz robić, czekać, czy co.
Dark Sven
31-07-2007, 00:22
Araggorn się wziął za spamowanie u zielonych. Nie mogę się doczekać debiutu 2 sierpnia ; p
Zamknęli rekrutacje do Zielonych to zostaje w bocie :P
Drogi Nadrillu (XD) teraz ustaw sobie trening (zależny od pozycji na której będziesz grał). Jeżeli Twoje indywidualne treningi będą się pokrywać z drużynowymi szybciej wbijesz skilla, ale nie trenuj wszystkiego co jest na drużynowym :P.
Na jakiej pozycji chcesz grać?
P.S. Te pierwsze "rady" to wszystkim się przydadzą.
Pozdrawiam
Drogi Karl0ssie, powiedz mi, kiedy będzie można widzieć efekty treningu? Bo tak ustawiam tam, że np. wizja gry przez cały dzień i żadnych raportów, efektów nie widać... nawet nie wiem, czy trenował.
Kk, dzięki, drogi Karl0ssie.
Drogi Nadrillu (xD) jeżeli masz Powyżej 90 Kondycji trenujesz jak najlepiej możesz pierwszy skill powinien ci "wejść" po 3-4 treningach (przy powyżej 90 kondychy) (nie drużynowych). Możliwe, że trening dzisiejszy o 1:00 (0:00 Czasu "Footstarowego") straciłeś przez podróż. Proponuje ustawić jutro jeszcze jeden trening na Wizje Gry aby dobić skilla, pozostałe na krótkie podania i w Czwartek Kondycje 2X i krótkie podania (później już standardowo).
P.S. Jeżeli Kondycja zejdzie Ci poniżej 91 to poświęć najbliższy trening na trening kondycji.
Pozdrawiam
Edit:
W najbliższym meczu Zielonych(Pucharowy, Czwartek, 21:00)z tibia.pl na boisko w wyjściowej jedenastce będą:
Janek Marzec (Karl0ss) - Prawy Pomocnik
Zenobiusz Jumpel (Fiszbin) - Środkowy Pomocnik
Florian Szuplewski (Nadrill) - Lewy Obrońca
Ambroży Araggorn (Dark Sven) - Bramkarz
Gustaw Wawrzyniak (Cafe) - Prawy Obrońca
Możliwe, że coś się jeszcze zmieni
Mamy nikłe szanse na wygraną ale może...
Colo_2006
01-08-2007, 23:22
fajna gierka gram troche ale jeszcze nic nie wskoczylo ;/ moze ktos cos poradzic na trening obrony lub pomocy xD
Dark Sven
01-08-2007, 23:36
Cóż, jutro mecz Zielonych z Jurandem.
Ja i Kozunek będziemy się starać o pozycje pierwszego bramkarza na ten mecz, oraz tego, który częsciej będzie grać towarzyskie. Szanse mamy równe (0 skila xD). Powodzenia Kozunek.
Ostatecznie kto z Tibia.pl jest w wyjściowej Jedenastce:
3 GK Ambroży Araggorn
51 OP Ernest Maciejka
15 OŚ Zenobiusz Jumpel
6 OŚ Bogdan Koszucki
13 OL Krzysztof Lubas
11 PP Zbigniew Wieniawa
10 PŚ Alen Krpan
7 PŚ Ernest Piglowski
19 PŚ Hipolit Giertych
52 PL Wiesław Tomaszewski
16 NŚ Roman Swenda
P.S. Już dostajemy 1:0
Dark Sven
02-08-2007, 23:15
Karl0ss- już 3:0, ale Araggorn ratuje drużyne przed stratą bramki. Jestem taki dumny <3
5-0. Niezłe bęcki, ale to nasz pierwszy mecz. W niedzielę mecz z botem, szansa dla rezerw, czyli dla mnie.
Brawa dla Svena, który bronił jak lew. W przerwie grania w Guild Wars zerkałem na wynik i wszędzie był dzielny Arggorn. 15 obronionych na 10 to świetny wynik. Reszta nie miała się czym pochwalić(Ross cieciu).
Dark Sven
03-08-2007, 00:04
Dzięki Nad ; / Ale warto dodać, że mam 0 skilla więc napadziory Juranda muszą czuć się głupio ; D.
Nasi zawodnicy byli omijani jak tyczki podczas trenigu. Jutro drogą pantoflową przekaże nagranie ; >.
Minuta za minutą:
0': Pierwszy gwizdek sędziego! Myślę że możemy spodziewać się ciekawego widowiska!
2': Zenon Ostrowski pięknie zagrywa do środkowego Stefan Jagiełło
2': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Alen Krpan
2': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
3': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Ernest Piglowski
3': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
3': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Zenobiusz Jumpel
3': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
3': Stefan Jagiełło!! "24 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
4': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
4': Ambroży Araggorn gra na prawo do Zbigniew Wieniawa
5': Daan Werner próbuje okiwać Zbigniew Wieniawa
5': Daan Werner pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
7': Daan Werner próbuje okiwać Ernest Maciejka
7': Daan Werner pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
7': Daan Werner wrzuca piłkę na długi słupek do Stefan Jagiełło, a ten uważa aby nie spalić!
7': Stefan Jagiełło!! "14 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
7': Jurand!! GOL!
7': Roman Swenda podaje do tyłu na prawe skrzydło do Zbigniew Wieniawa
9': Zbigniew Wieniawa gra do tyłu do Hipolit Giertych, znajdującego się po lewej stronie
9': Zbigniew Wieniawa pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
9': Daan Werner próbuje okiwać Zbigniew Wieniawa
9': Daan Werner pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
11': Leszek Sobczyński strzela...
12': Leszek Sobczyński nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
12': Ambroży Araggorn zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Krzysztof Lubas
13': Krzysztof Lubas długim podaniem zagrywa na środek do Ernest Piglowski
13': Ernest Piglowski próbuje okiwać Stefan Jagiełło
13': Ernest Piglowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
14': Max Posłuszny próbuje okiwać Ernest Piglowski
14': Max Posłuszny pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
15': Max Posłuszny pięknie zagrywa do środkowego Leszek Sobczyński
16': Max Posłuszny pięknie zagrywa do środkowego Leszek Sobczyński
16': Leszek Sobczyński próbuje okiwać Bogdan Koszucki
16': Leszek Sobczyński próbuje podać między nogami Bogdan Koszucki, jednak to mu się nie udało!
16': Bogdan Koszucki podaje piętką do tyłu do Zenobiusz Jumpel
17': Zenobiusz Jumpel zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Wiesław Tomaszewski
18': Wiesław Tomaszewski próbuje okiwać Max Posłuszny
18': Wiesław Tomaszewski próbuje podać między nogami Max Posłuszny, jednak to mu się nie udało!
18': Max Posłuszny próbuje okiwać Alen Krpan
18': Max Posłuszny pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
19': Krzysztof Lubas chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Zenobiusz Jumpel
19': Max Posłuszny próbuje okiwać Zenobiusz Jumpel
19': Max Posłuszny pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
20': Max Posłuszny!! "24 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
20': Cóż za parada w wykonaniu Ambroży Araggorn. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
21': Ambroży Araggorn długim podaniem zagrywa na środek do Hipolit Giertych
21': Hipolit Giertych przesuwa się do przodu i podaje do Zbigniew Wieniawa
22': Zbigniew Wieniawa pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
23': Zbigniew Wieniawa wycofuje piłkę daleko, aż do Bogdan Koszucki
23': Leszek Sobczyński przejmuje piłkę.
23': Leszek Sobczyński próbuje okiwać Hipolit Giertych
23': Leszek Sobczyński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
24': Bogdan Koszucki przejmuje piłkę.
24': Bogdan Koszucki podaje do tyłu na prawe skrzydło do Ernest Maciejka
27': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Zenobiusz Jumpel
27': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
28': Alen Krpan pięknie zagrywa do środkowego Roman Swenda
28': Roman Swenda podaje piętką do tyłu do Ernest Piglowski
28': Roman Swenda próbuje okiwać Waldemar Chodkiewicz
28': Roman Swenda próbuje podać między nogami Waldemar Chodkiewicz, jednak to mu się nie udało!
29': Waldemar Chodkiewicz próbuje okiwać Ernest Piglowski
29': Waldemar Chodkiewicz pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
30': Max Posłuszny!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
30': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
31': Stefan Jagiełło strzela...
31': Jurand!! GOL!
31': Roman Swenda podaje do tyłu na prawe skrzydło do Ernest Maciejka
33': Leszek Sobczyński próbuje okiwać Ernest Maciejka
33': Leszek Sobczyński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
35': Leszek Sobczyński strzela...
36': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
36': Ambroży Araggorn gra na prawo do Hipolit Giertych
37': Bożydar Kordylewski próbuje okiwać Hipolit Giertych
37': Bożydar Kordylewski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
38': Bożydar Kordylewski!! "24 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
38': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
42': Max Posłuszny próbuje okiwać Ernest Piglowski
42': Max Posłuszny pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
42': Max Posłuszny próbuje okiwać Hipolit Giertych
42': Max Posłuszny pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
43': Bogdan Koszucki chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Ernest Maciejka
44': Leszek Sobczyński próbuje okiwać Ernest Maciejka
44': Leszek Sobczyński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
46': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Wiesław Tomaszewski
46': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
47': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Krzysztof Lubas
47': Stefan Jagiełło próbuje podać między nogami Krzysztof Lubas, jednak to mu się nie udało!
47': Krzysztof Lubas podaje do przodu do Alen Krpan
48': Wojciech Macioł próbuje okiwać Wiesław Tomaszewski
48': Wojciech Macioł pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
49': Krzysztof Lubas długim podaniem zagrywa na środek do Roman Swenda
50': Max Posłuszny próbuje okiwać Roman Swenda
50': Max Posłuszny pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
51': Ernest Piglowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
51': Ernest Piglowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
52': Ernest Piglowski pięknie zagrywa do środkowego Roman Swenda
52': Roman Swenda!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
53': Andrzej Kordysz robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
53': Andrzej Kordysz wykopuje piłkę daleko, która leci w stronę Stefan Jagiełło
54': Stefan Jagiełło!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
55': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
56': Bogdan Koszucki podaje do Alen Krpan, by ten mógł dośrodkować z lewej flanki
57': Alen Krpan długim podaniem zagrywa na środek do Roman Swenda
58': Roman Swenda próbuje okiwać Max Posłuszny
58': Roman Swenda pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
58': Sebastian Mosiński próbuje okiwać Ernest Piglowski
58': Sebastian Mosiński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
58': Sebastian Mosiński pięknie zagrywa do środkowego Leszek Sobczyński
60': Zmiana w zespole Jurand. Olivier Potocki zastępuje Max Posłuszny.
60': Zmiana w zespole Jurand. Joaquín Porta zastępuje Waldemar Chodkiewicz.
61': Leszek Sobczyński strzela...
61': GOOOOOL!!! GOOOOL!!! GOL! GOL! GOL! GOL! GOL! Jurand!!
61': Roman Swenda podaje do tyłu na prawe skrzydło do Zbigniew Wieniawa
63': Daan Werner próbuje okiwać Zbigniew Wieniawa
63': Daan Werner pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
64': Ernest Piglowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
65': Olivier Potocki próbuje okiwać Ernest Piglowski
65': Olivier Potocki pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
68': Wojciech Macioł próbuje okiwać Krzysztof Lubas
68': Wojciech Macioł próbuje podać między nogami Krzysztof Lubas, jednak to mu się nie udało!
68': Ernest Piglowski długim podaniem zagrywa na środek do Roman Swenda
68': Sebastian Mosiński próbuje okiwać Roman Swenda
68': Sebastian Mosiński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
69': Sebastian Mosiński próbuje okiwać Alen Krpan
69': Sebastian Mosiński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
70': Sebastian Mosiński!! "25 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
70': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
71': Ernest Piglowski podaje do przodu do Alen Krpan
71': Ernest Piglowski podaje do przodu do Alen Krpan
71': Ernest Piglowski próbuje okiwać Sebastian Mosiński
71': Ernest Piglowski próbuje podać między nogami Sebastian Mosiński, jednak to mu się nie udało!
71': Sebastian Mosiński!! "25 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
72': Ambroży Araggorn z łatwością wybronił ten strzał
72': Ambroży Araggorn zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Krzysztof Lubas
72': Jurand!! GOL!
72': Roman Swenda podaje do tyłu na prawe skrzydło do Ernest Maciejka
74': Ernest Maciejka podaje piętką do tyłu do Bogdan Koszucki
74': Leszek Sobczyński próbuje okiwać Bogdan Koszucki
74': Leszek Sobczyński próbuje podać między nogami Bogdan Koszucki, jednak to mu się nie udało!
75': Zmiana w zespole Zieloni. Gustaw Wawrzyniak zastępuje Zenobiusz Jumpel.
76': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Ernest Piglowski
76': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
78': Bożydar Kordylewski pięknie zagrywa do środkowego Stefan Jagiełło
78': Stefan Jagiełło!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
79': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
79': Ambroży Araggorn zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Krzysztof Lubas
79': Krzysztof Lubas podaje do Wiesław Tomaszewski, by ten mógł dośrodkować z lewej flanki
80': Zmiana w zespole Jurand. Olo Miśkowski zastępuje Daan Werner.
80': Zmiana w zespole Zieloni. Ross Sleeth zastępuje Hipolit Giertych.
80': Wojciech Macioł próbuje okiwać Krzysztof Lubas
80': Wojciech Macioł próbuje podać między nogami Krzysztof Lubas, jednak to mu się nie udało!
82': Gustaw Wawrzyniak przejmuje piłkę.
82': Stefan Jagiełło!! "14 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
82': Jurand!! GOL!
82': Roman Swenda podaje do tyłu na prawe skrzydło do Ross Sleeth
83': Leszek Sobczyński próbuje okiwać Ross Sleeth
83': Leszek Sobczyński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
83': Ernest Piglowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
85': Bożydar Kordylewski próbuje okiwać Ernest Piglowski
85': Bożydar Kordylewski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
86': Bożydar Kordylewski pięknie zagrywa do środkowego Stefan Jagiełło
87': Stefan Jagiełło!! "22 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
87': Ambroży Araggorn z łatwością wybronił ten strzał
90': Stefan Jagiełło próbuje okiwać Wiesław Tomaszewski
90': Stefan Jagiełło pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
A Ross ma przystosowanie 5% więc nie rozumiem zachowania trenera, dlaczego go wpuścił. Cóż trzeba zapomnieć i szykować się na następny mecz z botem w którym mimo wszystko chyba nie będe bronił.
Ty KarloSS mógłbyś wyluzować z tym truciem dupy na forum drużyny. Ciesz się, że menedżer jest cierpliwy, ja bym cię dawno wyje*ał na jego miejscu. W każdym temacie twoje posty typu "a ajajaj ja hcem grać czemó ja nie gram tylko on on jest gorszy ja ja plxplx", z resztą nie tylko twoje, ale też niektórych innych tibia.pl'owych footstarowców.
No ale Fisz ostatecznie trener zmienił 0 skillów a więc "moje zadanie wykonane" :P.
Poza tym o moje granie to ja już z Managerem obgadałem :P
@Topic
Teraz czekają na nas mecze z botami... trochę nudno ale przynajmniej każdy "sobie" pogra.
Pozdrawiam
@down
Oj nic nic :P
Dark Sven
03-08-2007, 14:13
I co tam obgadałeś z menadżerem?
Dobra. Przyjeli mnie. Nazywam się w grze Lew kucharski. Postaram się dołączyć jakoś do zielonych.
@down : Jeżeli nie to moze do jurandu dojde ? :P
@down2 : Właśnie najlepszy bot mnie przyjął (znaczy sie ten co byl na samej górze) Teraz mój podopieczny jedzie do katowic gdzie zaczyna trening.
Dark Sven
06-08-2007, 23:20
Dobra. Przyjeli mnie. Nazywam się w grze Lew kucharski. Postaram się dołączyć jakoś do zielonych.
Nie licz na to... Mamy już stado młodzików i małe szanse, że jakiś młodzik jeszcze się dostanie
Kupiłem trenera... nie wiem czy słusznie ale... ; >
@up
Ty się lepiej postaraj, żeby cię jakiś bot przygarnął, i trenuj, żeby potem ew. dostać się do timu Irona.
Dark Sven
07-08-2007, 10:20
Tak, tak... double są zue.
Pierwszy skill w tej grze! Łapanie ; >
Colo_2006
07-08-2007, 12:00
gratuluje ja nadal trenuje tego pierwszego
Zrobiłem rozkład treningowy na ten tydzień. Oceńcie go proszę czy jest dobry
http://img148.imageshack.us/img148/7483/uo0014sa9.jpg (http://imageshack.us)
powiedzcie mi co jest w nim zlego i co mozna do niego dodac
Str4t0s
Najlepiej jezeli masz 3 lub 2 takie same treningi pod rzad(dostajesz premie),
a dotego co okolo 4 treningi dodawaj cwiczenia kondycji , zeby nie spasc ponizej 90%(efektywnosc treningu).
Jezeli chcesz od kogos porady to napisz kim chcesz zostac.
Zrobiłem rozkład treningowy na ten tydzień. Oceńcie go proszę czy jest dobry
http://img148.imageshack.us/img148/7483/uo0014sa9.jpg (http://imageshack.us)
powiedzcie mi co jest w nim złego i co można do niego dodać
Tak jak kolega niżej polecam 3 treningi tego samego,i trenować przy 90% kondycji,trening kondycyjny.Mi trochę skili wskoczyło potem wstawię screena.
Tak jak kolega niżej polecam 3 treningi tego samego,i trenować przy 90% kondycji,trening kondycyjny.Mi trochę skili wskoczyło potem wstawię screena.
Pozmienialem. Dodaj mnie do listy graczy w footstar.
Imie Lew Kucharski(32004)
Dla botowych graczy, cytuje z bloga jednego managera:
Nabór do szkółki
Masz 0 do 4 skilli. Grasz w bocie. Chciałbyś potrenować z drużyną, w końcu pogadać na forum klubowym, a może zdobyć nową wiedzę o grze? Masz szansę trafić do szkółki młodzieżowej Czerwono-Niebieskiej Hordy. Pytasz się teraz sam siebie - Co muszę zrobić ? Odpowiedź jest banalnie prosta. Wyślij wiadomość i postaraj się w niej przekonać mnie, dlaczego akurat Ciebie miałbym wybrać. Możecie pisać do piątku do godziny 22 polskiego czasu. Do zwycięzców odezwę się w najbliższym czasie.
Drużyna Racovia.
Juz jestem w zielonych :) będe grał z kumplami XD
A więc tak jak obiecywałem pochwale się swoim zawodnikiem chociaż nie ma czym:) 3majcie za nasz kciuki gramy dziś jako jedyna z 2 drużyn z C-ligi w 1/8 finału PP:)) Raczej nie zagram, ale to nie najważniejsze:)
a tu link http://img452.imageshack.us/my.php?image=jaou3.jpg ;P
@Zaktualizowana tabela graczy będzie we wtorek,ponieważ od jutra do poniedziałku mnie nie ma:)
Dark Sven
22-09-2007, 11:01
Bump!
Gra ktoś w to jeszce ^^? Ja się moge pochwalić, że mam 6 skilli. Na własne życzenie, odszedłem z Zielonych do EliTe F.C. za 10 tysięcy. Kiedy byłem na TLu chciał mnie kupić mistrz Walii ^^.
No, i zastanawiam się nad stworzeniem drużyny- kiedy będe miał troche więcej skilli i będe sam sobie bramkarzem ; p.
Ja jeszcze gram ^^
Spokojnie sobie wbijam skille u zielonych.
@up
Jakbys miał team to z chęcią przejde ^^.
Pozdrawiam
Gramy, gramy, mam 12skilli :P, niestety gram w bocie :/
Yoh Asakura
22-09-2007, 14:31
Co zrobić żeby mi się morale zwiększyło ? Mam 1% i w ogóle nie rośnie.
Btw: moje nazwisko w grze - Michał Pindór ;)
Dark Sven
22-09-2007, 14:57
Cóż, musisz utrzymywać, jak najlepsze stosunki z kumplami z drużyny, a także od czasu do czasu (u mnie jest to 2 razy na tydzień) w panelu trening wybierać 'rozrywka',
Ja też gram Kazik Soczawa (31681).
Sven: jeżeli zrobisz drużyne też chętnie sie przyłącze. W moim obecnym teamie menager sobie raczej odpuścił i się w ogóle nie loguje, wiec będe wolny za około miesiąc(więc daje ci tyle czasu na stworzenie drużyny ;) )
Yoh Asakura
22-09-2007, 15:20
Dobra, wiem już co zrobić żeby mi morale rosło. A może ktoś mi teraz pomóc z ułożeniem planu treningowego dla prawego pomocnika ?
@Edit:
Aktualny schemat:
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/trening.jpg
Tak, wiem, że żałosny...
Yoh: Za dużo kondycji, daj ją gdy twoja zwykła kondycja będzie około 92%( nie daj zejść mniej niż 90%) rób po 3 lub 2 takie same treningi w tym samym dniu trenuj na razie drybling, szybkość, jakieś podania lub dośrodkowania, siłe i technike ( kolejność przypadkowa).
Dark Sven
22-09-2007, 18:56
@Yoh
Kondycje trenuj tylko, gdy spada ona poniżej 90% (Aby nie tracić czasu na przestawianie oblicz sobie, co ile potrzebujesz trening kondycyjny wiedząc, że 1 trening - 1%) Mniemam, iż uważasz, że kondycja to coś jak wytrzymałość. Otóż nie ; ).
Co do treningu PP to nie wiem. Ale jak już trening, to ustalaj, że jedną rzecz trenujesz jednego dnia. Czyli będzie to tak
Pon Wt Śr
x y k
x y k
x y k
itd.
Za każdą taką kombinacje jest bonus 36% (18 gdy są 2 pod rząd), a co do treningów pytaj się pomocnika jakiegoś ; ).
Co do drużyny. Najpierw musze nabić troche skilli, tak żeby sam sobie być bramkarzem. No i oczywiscie obowiązuje mnie kontrak z elitą.
Yoh Asakura
22-09-2007, 19:14
@Yoh
Kondycje trenuj tylko, gdy spada ona poniżej 90% (Aby nie tracić czasu na przestawianie oblicz sobie, co ile potrzebujesz trening kondycyjny wiedząc, że 1 trening - 1%) Mniemam, iż uważasz, że kondycja to coś jak wytrzymałość. Otóż nie ; ).
Co do treningu PP to nie wiem. Ale jak już trening, to ustalaj, że jedną rzecz trenujesz jednego dnia. Czyli będzie to tak
Pon Wt Śr
x y k
x y k
x y k
itd.
Za każdą taką kombinacje jest bonus 36% (18 gdy są 2 pod rząd), a co do treningów pytaj się pomocnika jakiegoś ; ).
Czyli tak:
Żeby dostać premię, w jednym dniu muszę trenować ciągle to samo ? Dobra, dzięki, teraz już sobie ułożę swój "idealny" harmonogram ;)
Czyli tak:
Żeby dostać premię, w jednym dniu muszę trenować ciągle to samo ? Dobra, dzięki, teraz już sobie ułożę swój "idealny" harmonogram ;)
Yoh jeśli jesteś w bocie to napisz na forum w Ads Poland ogłoszenie że szukasz drużyny,to tyczy się grających w botach teraz dużo drużyn szuka młodych:)
Pochwale się,że dzisiaj wbiłem 50 skili:)
http://img107.imageshack.us/my.php?image=50skilllh9.jpg
Dark Sven
22-09-2007, 21:30
50? Heh, gratulacje.
Widze, że masz kontrakt na 8 lat i nie planujesz zmiany klubu ; p.
50? Heh, gratulacje.
Widze, że masz kontrakt na 8 lat i nie planujesz zmiany klubu ; p.
Ano, manager wszystkim taki długi dał i powiedział że problemów z odejściem nie będzie robić:) Postanowiłem że jak kiedykolwiek odejdę to założę swój zespół.
@2xup
A znam Ajrona on cie jeszcze zaskoczy :P.
@up
Szybszy ;/
@Topic
O a więc siedze w zielonych naraize jakbyśta założyli team to napewno przejde ^^.
Pozdrawiam
@2xup
A znam Ajrona on cie jeszcze zaskoczy :P.
@up
Szybszy ;/
@Topic
O a więc siedze w zielonych naraize jakbyśta założyli team to napewno przejde ^^.
Pozdrawiam
Dobra zrobię dobry uczynek i podam wam nowe teamy :P Może ktoś znajdzie angaż.
Żubrochłonni NS
http://www2.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=833
Vitold Gangsta CF
http://www2.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=1849
Merengues
http://www2.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=847
Jak ktoś loguje się przez serwer 3 to zmieńcie sobie cyferke:)
Yoh Asakura
22-09-2007, 22:01
Yoh jeśli jesteś w bocie to napisz na forum w Ads Poland ogłoszenie że szukasz drużyny,to tyczy się grających w botach teraz dużo drużyn szuka młodych:)
Dzięki za poradę, już umieściłem ogłoszenie ;)
@Topic:
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/trening2.jpg
Jak myślicie, czy ten poprawiony schemat treningowy jest dobry ?
@Down:
Ok dzięki, ale rada na przyszłość - zdjęć nie cytujemy, wywal to bo możesz warna zarobić ;)
Dzięki za poradę, już umieściłem ogłoszenie ;)
@Topic:
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/trening2.jpg
Jak myślicie, czy ten poprawiony schemat treningowy jest dobry ?
Zamiast rozrywki daj kondycje i oki. A morale jak dojdziesz do żywej drużyny ci wzrosną poprzez klikanie interakcji z graczami:)
Dark Sven
22-09-2007, 22:13
Czekajcie, może ja coś źle wiem, ale kondycja odpowiada tylko za efektywność treningu i gry w meczu. Nie wiem po co aż tyle razy ją trenować xX.
Czekajcie, może ja coś źle wiem, ale kondycja odpowiada tylko za efektywność treningu i gry w meczu. Nie wiem po co aż tyle razy ją trenować xX.
Tak ale dzięki temu szybciej się rozwijasz, a grając np jeden mecz w tygodniu tracisz dużo kondycji nie regenerując jej cofasz się w rozwoju..
Yoh Asakura
22-09-2007, 22:46
Ja jednak wolę częściej ją 'trenować' i utrzymywać na stałym, bezpiecznym poziome.
Colo_2006
22-09-2007, 23:27
@up
Ja tak samo xD :>
BlueMaster
23-09-2007, 22:51
Jaaa
Będę grał albo na pomocy albo ataku,ewentualnie bramkarz
Yoh Asakura
24-09-2007, 15:33
Ha ! Właśnie znalazłem drużynę. Teraz jestem w klubie Szerszenie. Oto moja koszulka:
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/koszulka.jpg
Colo_2006
24-09-2007, 16:09
@ Yoh
Są jakies miejsca w tej druzynie ? bo w bocie sie kisze xD
Yoh Asakura
24-09-2007, 16:12
@ Yoh
Są jakies miejsca w tej druzynie ? bo w bocie sie kisze xD
Spytaj się. Nick menedżera: Henryk Adamów (2900). Ale jeśli masz małe skille, to przygotuj się na występy jedynie w sparingach.
Davido16
24-09-2007, 17:53
Ja jestem w Racovii i nie narzekam, bo gram jako drugi bramkarz, czyli co 2 mecz około. Chociaż trochę mało bramkarskich treningów, to da się wytrzymać.
Dark Sven
24-09-2007, 18:53
Pierwszy skill w Elite. Czyli razem to już będzie 7.
No, i może 27 zaprezentuje się po raz pierwszy ; >.
Zagrałem dobrze 45 minut w ligowym meczu z botem.. Wygraliśmy 10:0 .. W następnej kolejce gramy z botem a potem już walczymy z żywymi drużynami:)
Davido16
24-09-2007, 19:42
Mi rano wszedł 6 skill :P Ale za to mam już dwie umiejętności powyżej 2 poziomu ^^
żondze normalnje nje!?!?!
@edit
Dotąd najgorszy mecz jaki grałem. Aż 4 bramki w 45 minut. Respect for worst goalkeeper _/
0:00': Pierwszy gwizdek sędziego! Myślę że możemy spodziewać się ciekawego widowiska!
0:00': Racovia rozpoczyna!
1:08': Bożydar Kozłowski wciąż utrzymuje się przy piłce
1:11': Bożydar Kozłowski strzela...
3:14': Bożydar Kozłowski strzela...
3:16': Borys Gintowt robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
3:52': Adam Sznaucer przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
3:52': Adam Sznaucer!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
4:00': Max Brożek próbuje przerzucić piłkę nad poprzeczką..
4:02': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Racovia.
4:33': Olegário Queirós przymierza się do wykonania rzutu rożnego
4:33': Olegário Queirós wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Ireneusz Pankracy!
4:40': Max Brożek robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
4:40': Max Brożek przejmuje piłkę.
5:43': Ireneusz Pankracy przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
5:43': Ireneusz Pankracy strzela...
5:47': Ireneusz Pankracy nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
7:57': Jan Maria Myśliszewski wykonuje wrzut z autu
7:57': Jan Maria Myśliszewski przerzuca ciężar gry na prawo do Hieronim Borgosz
8:11': Henryk Adamów strzela...
8:13': Borys Gintowt piąstkuje piłkę!
8:15': Zdzisław Żmuda przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
8:15': Zdzisław Żmuda wykopuje piłkę głęboko w centrum boiska
13:01': Henryk Adamów stara się kontrolować piłkę..
Zdzisław Żmuda usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
13:01': Henryk Adamów!! "18 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
13:04': GOOOOOL dla SZERSZENIE!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
13:39': Racovia rozpoczyna!
14:42': Olegário Queirós strzela...
14:43': Max Brożek usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
14:45': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Racovia.
15:18': Sławomir Cezary przymierza się do wykonania rzutu rożnego
15:18': Sławomir Cezary wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Ireneusz Pankracy!
15:25': Max Brożek robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
15:25': Max Brożek przejmuje piłkę.
16:40': Ireneusz Pankracy przyjmuję piłkę na tzw. "klatę"!
16:40': Ireneusz Pankracy główkuje i....
16:42': Olegário Queirós stara się kontrolować piłkę..
20:51': August Świerczewski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
20:52': Borys Gintowt próbuje przerzucić piłkę nad poprzeczką..
20:53': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla SZERSZENIE.
21:34': Jan Maria Myśliszewski przymierza się do wykonania rzutu rożnego
21:34': Jan Maria Myśliszewski wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Bożydar Kozłowski!
21:41': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla SZERSZENIE.
22:14': Jan Maria Myśliszewski przymierza się do wykonania rzutu rożnego
22:14': Jan Maria Myśliszewski wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Henryk Adamów!
22:16': Witold Majkut stara się kontrolować piłkę..
22:21': Witold Majkut przejmuje piłkę.
22:21': Jan Maria Myśliszewski chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Jose Fijałkowski
28:31': Zdzisław Żmuda sfaulował Henryk Adamów...
28:31': Rzut wolny dla SZERSZENIE
29:21': Hipolit Cepuchowicz wykonuje rzut wolny
29:21': Hipolit Cepuchowicz!! "27 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
29:22': Piłka uderza Juliusz Nowina
30:11': Hieronim Borgosz strzela...
30:12': Borys Gintowt piąstkuje piłkę!
30:14': Bożydar Kozłowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
30:14': Bożydar Kozłowski strzela...
30:15': GOOOOOL!!! GOOOOL!!! GOL! GOL! GOL! GOL! GOL! SZERSZENIE!!
30:50': Racovia rozpoczyna!
30:56': Bożydar Kozłowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
30:56': Bożydar Kozłowski wciąż utrzymuje się przy piłce
31:00': To już 15 minut odkąd Racovia ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
31:03': Bożydar Kozłowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
31:03': Bożydar Kozłowski wciąż utrzymuje się przy piłce
31:13': Bożydar Kozłowski strzela...
31:17': Borys Gintowt robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
32:26': Piłka odbija się od głowy Bożydar Kozłowski...
32:26': Bożydar Kozłowski główkuje i....
32:30': Borys Gintowt robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
33:02': Hieronim Borgosz przejmuje piłkę.
33:02': Hieronim Borgosz podaje do Dariusz Kiemlicz, by ten mógł dośrodkować z lewej flanki
33:02': Drużyna Racovia znowu traci piłkę! Od pewnego czasu nie mogą przejść do ofensywy!
35:45': 11 metrów do bramki. Krok, drugi krok, już podbiega... Hieronim Borgosz uderza...
35:45': Hieronim Borgosz strzela...
35:46': GOOOOOL! Trener SZERSZENIE na pewno wynagrodzi swoją drużynę za tak piękny strzał!
36:22': Racovia rozpoczyna!
37:40': Henryk Adamów przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
37:40': Henryk Adamów!! "33 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
37:46': Axel Strugała przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
37:46': Bożydar Kozłowski próbuje okiwać Axel Strugała
37:46': Axel Strugała sfaulował Bożydar Kozłowski...
37:46': Ewidentny faul!!! SZERSZENIE wykona rzut karny!!!
38:37': 11 metrów do bramki. Krok, drugi krok, już podbiega... Bożydar Kozłowski uderza...
38:37': Bożydar Kozłowski strzela...
38:38': GOOOOOL! Trener SZERSZENIE na pewno wynagrodzi swoją drużynę za tak piękny strzał!
39:14': Racovia rozpoczyna!
40:16': Dawid Czekaj sfaulował Adam Sznaucer...
40:16': Rzut wolny dla Racovia
40:32': Adam Sznaucer wykonuje rzut wolny
40:32': Adam Sznaucer strzela...
40:40': Adam Sznaucer próbuje okiwać Hipolit Cepuchowicz
40:40': Adam Sznaucer pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
40:40': Adam Sznaucer wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Olegário Queirós!
40:47': Max Brożek robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
40:47': Max Brożek przejmuje piłkę.
41:34': Bożydar Kozłowski próbuje okiwać Axel Strugała
41:34': Bożydar Kozłowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
41:34': Bożydar Kozłowski strzela...
41:35': Borys Gintowt! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
41:36': Piłka uderza Henryk Adamów
41:37': Zdzisław Żmuda przyjmuję piłkę na tzw. "klatę"!
41:37': Zdzisław Żmuda wciąż utrzymuje się przy piłce
41:40': Henryk Adamów strzela...
41:41': Borys Gintowt piąstkuje piłkę!
41:42': Piłka uderza Bernard Kłaczak
41:43': Piłka uderza Zdzisław Żmuda
41:43': Piłka odbija się od głowy Henryk Adamów...
41:43': Henryk Adamów główkuje i....
41:44': Bożydar Kozłowski stara się kontrolować piłkę..
41:45': Axel Strugała przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
41:45': Bożydar Kozłowski próbuje okiwać Axel Strugała
41:45': Bożydar Kozłowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
Axel Strugała usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
42:24': August Świerczewski sfaulował Jan Maria Myśliszewski...
42:24': Rzut wolny dla SZERSZENIE
43:09': Jan Maria Myśliszewski wykonuje rzut wolny
43:09': Jan Maria Myśliszewski strzela...
43:11': Juliusz Nowina próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
43:16': Jan Maria Myśliszewski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
43:49': Borys Gintowt będzie mógł sobie pluć w brodę po meczu. Jego występ załamuje!
Juliusz Nowina usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
44:35': Piłka opuszcza boisko. Aut dla SZERSZENIE.
Sędzia używa gwizdka, czas na przerwę. Wynik: 4-0.
A ja za sfenem przechodze do eliciarzy (dzisiaj XD). Nawet jakis rumuński klub zaproponowal mi pensje 6000 XD. Ale mial passe przegranych 666.
Dark Sven
24-09-2007, 19:48
A ja za sfenem przechodze do eliciarzy (dzisiaj XD). Nawet jakis rumuński klub zaproponowal mi pensje 6000 XD. Ale mial passe przegranych 666.
Nób!!!!1111
Ja dostawałem więcej w ofertach ; >. Grasz pożegnalny w Zielonkach?
Nób!!!!1111
Ja dostawałem więcej w ofertach ; >. Grasz pożegnalny w Zielonkach?
A ja jestem wychowankiem Strzeszyna i mi tu dobrze;)
BlueMaster
25-09-2007, 21:14
ile trwa rok w tej grzE?
Davido16
25-09-2007, 22:47
Jeśli sezon trwa 4 miechy, to rok może 5,5?
Colo_2006
26-09-2007, 23:28
Yoh witaj w klubie zaczyna sie wreszcie dla mnie prawdziwa gra i trening :> xD
http://img509.imageshack.us/img509/8831/abarange1.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/61/soczawaeq8.jpg (http://imageshack.us)
A oto mój grajek.
Iron: jeżeli możesz to dodaj mnie do listy Kazik Soczawa (31681).
http://img171.imageshack.us/img171/61/soczawaeq8.jpg (http://imageshack.us)
A oto mój grajek.
Iron: jeżeli możesz to dodaj mnie do listy Kazik Soczawa (31681).
Dodałem:)
Jeśli ktoś gra a go nie ma na liście to napiszcie a ja was dodam:) Zaktualizowałem troszku listę oczyszczając z już nie grających.
Yoh Asakura
27-09-2007, 22:05
Gdy menedżer powiedział mi, że mogę pożegnać się z pozycją prawego pomocnika na rzecz środkowego, trochę się wkurzyłem. No ale nawet lepiej, bo grając w środku mogę być jak Cesc Fabregas. Pierwszy krok ku temu już postawiłem, mam ten sam numer :P
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/pindrkoszulka.jpg
Dark Sven
27-09-2007, 22:27
OMUJ! Pierwszy mecz w barwach Elite! I do tego całe 90 minut. Mam nadzieję, że będzie czyste konto ; <.
Edit
No jak narazie wygląda na to, że musze rozpalić grilla ; <.
Davido16
27-09-2007, 22:31
A ja siedzę na trybusiach i patrzę jak reszta sqadu gra z Żubrochłonnymi.
@Dark Słen
Rzebyź wbóźdźił 666 bramek!!!111!
BlueMaster
27-09-2007, 22:33
Ja też na liste:Max Aleksandrzak
BlueMaster
27-09-2007, 22:36
Jestem w bocie,a no szkoda bo jestem w dodatku rezerwą,i jakiś real gracz napisał,że mogę się wypchać
Skill mi nie skacze?Gram już 2 dzień i nic
Jestem w bocie,a no szkoda bo jestem w dodatku rezerwą,i jakiś real gracz napisał,że mogę się wypchać
Skill mi nie skacze?Gram już 2 dzień i nic
Marudząc klubu nie znajdziesz:P Napisz w ogłoszeniach na forum Polska że szukasz klubu i na pewno ktoś cie przyjmie,co moga potwierdzić inni..
Skill skacze tak średnio co 3 dni sesji tego samego skilla polecam poczytać FAQ
BlueMaster
27-09-2007, 22:58
Marudząc klubu nie znajdziesz:P Napisz w ogłoszeniach na forum Polska że szukasz klubu i na pewno ktoś cie przyjmie,co moga potwierdzić inni..
Ale zapisz mnie na liste,mam team ale bot:Hetman Nysa
Dark Sven
27-09-2007, 23:56
Cóż... Elite 0 vs 0 Sparta Konin
Spodziewałem się, chociaż zwycięstwa. Ale nic. Debiut udany- 2 strzały obronione.
Jak narazie w tym sezonie:
2 sparingi- 134 minuty- 1 wpuszczony (karny)- Śr. Ocena 5,00.
Będzie ; p.
Davido16
28-09-2007, 10:28
żondze normalnje!!1 mui siudmy skjill
27/09/07
Zawodnik Borys Gintowt wyszkolił Łapanie (GK) na poziom 2!
jeszcze do 5 poziomu łapanie, a potem zwinność do 2
BlueMaster
28-09-2007, 15:28
3 dni pod rząd trzeba trenić?!
Cóż... Elite 0 vs 0 Sparta Konin
Spodziewałem się, chociaż zwycięstwa. Ale nic. Debiut udany- 2 strzały obronione.
Jak narazie w tym sezonie:
2 sparingi- 134 minuty- 1 wpuszczony (karny)- Śr. Ocena 5,00.
Będzie ; p.
Gdyby ich bramkarz nie był taki dobry to bym wbił gola (3 celne strzały)
aphantoma
28-09-2007, 18:05
Witam ; > dopisz mnie do listy ; dd My name is Max Bychowiec. Z Gintowtem znamy sie z Racovii ; p gram teraz w UP i jest mi tam dobrze ; )
Davido16
28-09-2007, 18:23
Max? xD
Nie spodziewałbym się Ciebie na tym forum :P
aphantoma
28-09-2007, 19:19
Ja tez nie spodziewalem, ze sie tutaj wpisze ; > szczerze mowiac to bardziej wole TORG'a niz tpl, ale jakos ten temat mnie zachecil do zarejestrowania sie tutaj ; dd A co tam w Racovii? ; ]
Witam ; > dopisz mnie do listy ; dd My name is Max Bychowiec. Z Gintowtem znamy sie z Racovii ; p gram teraz w UP i jest mi tam dobrze ; )
Kojarzę Cię z forum na fotstarze i jak pisałeś w Polakach za granicą,o swym krótkim wypadzie do Portugalii:)
BlueMaster
28-09-2007, 21:55
Mam pytanie,do ajrona.
Mam jutro zaliczam 3 trening z rzędu,czy teraz skill mi podskoczy
Mam pytanie,do ajrona.
Mam jutro zaliczam 3 trening z rzędu,czy teraz skill mi podskoczy
Myślę że tak,najlepiej wyślij mi twój rozkład treningu tak jak to niektórzy robili:)
Davido16
28-09-2007, 22:21
W Racovii nic się nie dzieje, oprócz tego, że:
• Misiek chwali się golami w WelshWunchas, a Komodor swoim 1 w Racovii
• Wygraliśmy z spożywcami Żubra 3:0
• No i wskoczył mi 7 skill :P
Dark Sven
28-09-2007, 22:27
Zaczynam żałować przejścia do Elite. W Zielonych zawsze było z kim pogawarić, a tu? Nuda ; l.
Swoją drogą. Jak myślicie? Kiedy będzie restart postaci i zmiana w zdobywaniu umiejętności? Teraz już jest dużo ludu z wysokimi skillami czyli teoretycznie za 2-3 lata gra może nie mieć sensu, bo wyjadacze będą zamiatać, a nowi nie będą mieli szans się przebić.
Davido16
28-09-2007, 22:32
Mi się zdaje, że zresetują jak będzie jakiś supeR UbeR eXtra PaCZ
BlueMaster
28-09-2007, 22:36
http://img406.imageshack.us/img406/4113/rozkadzc1.jpg
Powiedz co mam zmienić,daj mi screenajak powinienem mieć
Davido16
28-09-2007, 22:37
@Blue
Nie trenuj 3 skilli, tylko wybierz sobie jeden, ewntualnie dwa i trenuj. Jak osiągną jakiś tam poziom, to zmień... itd.
BlueMaster
28-09-2007, 22:41
@Blue
Nie trenuj 3 skilli, tylko wybierz sobie jeden, ewntualnie dwa i trenuj. Jak osiągną jakiś tam poziom, to zmień... itd.
Tera trenuje wykańczanie na następny tydzień
@edit
Kto mnie weźmie
Zaczynam żałować przejścia do Elite. W Zielonych zawsze było z kim pogawarić, a tu? Nuda ; l.
Swoją drogą. Jak myślicie? Kiedy będzie restart postaci i zmiana w zdobywaniu umiejętności? Teraz już jest dużo ludu z wysokimi skillami czyli teoretycznie za 2-3 lata gra może nie mieć sensu, bo wyjadacze będą zamiatać, a nowi nie będą mieli szans się przebić.
Myślę że spokojnie do 25 będą gracze:)
Hmm
1.Trenuj kondyche 3x Czwartek i Niedziela
2. Na każdy dzień 3x to samo
3. Nie dawaj rozrywki lecz kondycje,jeśli grasz w bocie poszukaj żywego klubu.
4.To by było na tyle życzę miłej gry:)
aphantoma
29-09-2007, 10:06
Raczej nie bedzie zadnego restartu. Poniewaz gdy zawodnik osiagnie 20/21 lat jego efektywnosc treningu spada. Wiec mlodzi beda mogli nadganiac starych graczy
BlueMaster
29-09-2007, 18:45
Zawodnik Max Aleksandrzak wyszkolił Wykańczanie na poziom 1!
O jeee
3 trening,i już taki skill wskoczył :)
A i skill nie skacze co 3 dzień bo ten trenuje od dzisiaj i wpadł 1
Davido16
29-09-2007, 20:04
No co ty nie powiesz? @@
Trenujesz na 1 poziom czyli na drugi będzie wskakiwać 2x dłużej...
BlueMaster
29-09-2007, 21:37
Aleee.....Pierwszy skill:]
Yoh Asakura
30-09-2007, 10:57
Pochwalę się, dzisiaj wpadł 10 skill. ^^
Zawodnik Michał Pindór wyszkolił Krótkie podania na poziom 2!
http://i10.photobucket.com/albums/a101/Przyklad/skille.jpg
@Down:
Boś jest nub !
Dark Sven
30-09-2007, 13:49
A mi ten 4 z łapania chyba nigdy nie wpadnie ; /.
aphantoma
30-09-2007, 15:43
To ja tez morze sie zaprezentuje ; dd tutaj moj zawodnik ; >
http://foteka.pl/mini/0712c34b3aa9410dfbd601ef07a31bf3.jpg (http://foteka.pl/0712c34b3aa9410dfbd601ef07a31bf3)
zeby powiekszyc kliknij ; d
BlueMaster
30-09-2007, 23:00
0:00': Legia Gdańsk rozpoczyna!
0:03': Zryw grają na czas!
0:33': Tycjan Boliński wciąż utrzymuje się przy piłce
0:36': Jan Kozuba przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
0:36': Legia Gdańsk grają na czas!
9:06': Bartłomiej Gąska przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
9:07': Bartłomiej Gąska przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
9:07': Bartłomiej Gąska strzela...
9:09': GOOOOOL!!! GOOOOL!!! GOL! GOL! GOL! GOL! GOL! Legia Gdańsk!!
9:45': Zryw rozpoczyna!
14:07': Zbigniew Zapart wciąż utrzymuje się przy piłce
14:14': Zbigniew Zapart przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
14:15': Zbigniew Zapart strzela...
14:28': Bogusław Adamecki przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
14:29': Anzelm Przybysz przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
14:29': Anzelm Przybysz przesuwa się do przodu i podaje do Stefan Duda
18:03': Lew Gnoiński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
18:03': Lew Gnoiński wciąż utrzymuje się przy piłce
18:12': Lew Gnoiński strzela...
18:20': Lew Gnoiński nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
20:02': Bogusław Adamecki przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
20:03': Anzelm Przybysz przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
20:03': Anzelm Przybysz przesuwa się do przodu i podaje do Stefan Duda
20:04': Bogusław Adamecki stara się kontrolować piłkę..
20:04': Bogusław Adamecki przejmuje piłkę.
20:04': Bogusław Adamecki strzela...
20:12': Bogusław Adamecki nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
23:52': Zbigniew Zapart strzela...
23:54': Cóż za parada w wykonaniu Oliwier Brunobarceloński. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
29:31': Rzut wolny dla Legia Gdańsk
30:17': Stefan Duda wykonuje rzut wolny
30:17': Stefan Duda!! "34 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
30:24': Stefan Duda nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
33:04': Piłka odbija się od głowy Zbigniew Zapart...
33:04': Zbigniew Zapart główkuje i....
33:06': Mateusz Wasilewski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
33:07': Lew Gnoiński stara się kontrolować piłkę..
33:07': Lew Gnoiński strzela...
33:10': Lew Gnoiński nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
37:56': Olek Wandzik wykonuje rzut wolny
37:56': Olek Wandzik!! "34 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
38:03': Olek Wandzik nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
44:09': Stefan Duda wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Jan Kozuba!
44:18': Jan Kozuba przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
44:18': Jan Kozuba strzela...
44:21': Jan Kozuba nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
44:55': Piłka opuszcza boisko. Aut dla Legia Gdańsk.
Sędzia używa gwizdka, czas na przerwę. Wynik: 1-0.
45:00': Zryw rozpoczyna!
45:04': Jan Kozuba przejmuje piłkę.
45:04': Jan Kozuba wciąż utrzymuje się przy piłce
45:04': Drużyna Zryw znowu traci piłkę! Od pewnego czasu nie mogą przejść do ofensywy!
Dark Sven
30-09-2007, 23:05
@up
[hide] [/.hide] blz ; <
9:06': Bartłomiej Gąska przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
9:07': Bartłomiej Gąska przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
9:07': Bartłomiej Gąska strzela...
9:09': GOOOOOL!!! GOOOOL!!! GOL! GOL! GOL! GOL! GOL! Legia Gdańsk!!
Moja pierwsza brama w tym sezonie ;-) W debiucie
BlueMaster
01-10-2007, 17:24
Moja pierwsza brama w tym sezonie ;-) W debiucie
To ty!
Komp automatycznie ustala skład?
Szukam drużyny prowadzonej przez ludzkiego menadżera ;) Moje imię i nazwisko w grze to, Wiktor Pierdas (31375)
Piszcie tam do mnie, jeśli macie jakaś dobrą ofertę ;)
Colo_2006
02-10-2007, 21:09
Szukam drużyny prowadzonej przez ludzkiego menadżera ;) Moje imię i nazwisko w grze to, Wiktor Pierdas (31375)
Piszcie tam do mnie, jeśli macie jakaś dobrą ofertę ;)
sam sie pofatyguj i poszukuj :>
sam sie pofatyguj i poszukuj :>
Zamilcz jak nie masz nic do powiedzenia?
Davido16
03-10-2007, 19:32
To Ty zamilcz, jak nie chce Ci się szukać.
Forum>Ogłoszenia Polska>leniwy forumowicz z 666 skillami szuka klubu
03/10/07
Zawodnik Maks Piątkowski (http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=30949) wyszkolił Główkowanie na poziom 3!
01/10/07
Zawodnik Maks Piątkowski (http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=30949) wyszkolił Wytrzymałość na poziom 6!
BlueMaster
04-10-2007, 09:29
Zawodnik Max Aleksandrzak wyszkolił Wykańczanie na poziom 2!
Btw. Jak to jest z treningami w botach?
Ludzkiej drużyny łatwo nie znajdę jako 14 skillowy napadzior...
Dark Sven
04-10-2007, 17:21
Co do treningów to nie wiem.
Ale skoro masz 14 skilli i pojęcie o grze (czyt. morale - 100%, kondycja - 100%), jesteś darmowy, to wielu menago przyjmie Cię jako gracza do sparingów/dobrą perspektywe na przyszłość. Daj ogłoszenie- mówie ci.
Moje ubóstwiane morale ma poziom... 1%... chuj wi skąd.
Btw. Jak to jest z treningami w botach?
Ludzkiej drużyny łatwo nie znajdę jako 14 skillowy napadzior...
Forum->Polska->Ogłoszenia napisz że przeczytałeś FAQ że masz 14 skilli i że chciałbyś grać w żywej drużynie,że nie masz dużych wymagań i znajdziesz pracodawce;)
To Ty zamilcz, jak nie chce Ci się szukać.
Forum>Ogłoszenia Polska>leniwy forumowicz z 666 skillami szuka klubu
Jakbyś idioto nie zauważył, to tam napisałem wcześniej niż tu, wiec po prostu zamilcz i chwal się swoim 1 skilem. I spie*dalaj i tak tak, sfrajerz mnie...
Forum->Polska->Ogłoszenia napisz że przeczytałeś FAQ że masz 14 skilli i że chciałbyś grać w żywej drużynie,że nie masz dużych wymagań i znajdziesz pracodawce;)
No nie wiem ,czy tak łatwo znajdzie...
@Davido16
13 latek dorwał się kompa na komunie i szpanuje. Weź go sprzedaj i kup sobie rower, a będzie spokój...
Jebie mnie co o mnie myślisz, dla mnie jesteś gówniarzem i nikim. I nie podniecaj się rzeczami o których nie masz pojęcia, bo w moich oczach nie będziesz cool, bo CTRL + C i CTRL + V tak łatwo użyć...
Moje ubóstwiane morale ma poziom... 1%... chuj wi skąd.
Klikaj relacje z żywymi graczami jak jesteś w żywym klubie i pamiętaj o relacjach z rodziną!.
Jakbyś idioto nie zauważył, to tam napisałem wcześniej niż tu, wiec po prostu zamilcz i chwal się swoim 1 skilem. I spie*dalaj i tak tak, sfrajerz mnie...
No nie wiem ,czy tak łatwo znajdzie...
@Davido16
13 latek dorwał się kompa na komunie i szpanuje. Weź go sprzedaj i kup sobie rower, a będzie spokój...
Akurat u Ciebie to jest problem z tym że trochę skilli straciłeś..
Dark Sven
04-10-2007, 23:47
0:00': Pierwszy gwizdek sędziego! Myślę że możemy spodziewać się ciekawego widowiska!
0:00': EliTe F.C. rozpoczyna!
3:14': Richard Bierbuik strzela...
3:16': Richard Bierbuik nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
4:11': Jan Kazimierz Witowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
4:11': Jan Kazimierz Witowski wciąż utrzymuje się przy piłce
4:15': Jan Kazimierz Witowski strzela...
4:16': Ambroży Araggorn piąstkuje piłkę!
4:23': Jan Kazimierz Witowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
4:23': Lew Kucharski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
4:23': Jan Kazimierz Witowski próbuje okiwać Lew Kucharski
4:23': Jan Kazimierz Witowski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
4:23': Jan Kazimierz Witowski strzela...
4:26': Jan Kazimierz Witowski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
Ronald Walkowiak usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
10:32': Piłka opuszcza boisko. Aut dla EliTe F.C..
10:49': Ebi Skarżyński wykonuje wrzut z autu
10:49': Ebi Skarżyński długim podaniem na lewo zagrywa do Michał Boy-Żeleński
11:03': Apoloniusz Bolec strzela...
11:08': Apoloniusz Bolec nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
15:35': Lew Kucharski przerzuca ciężar gry na prawo do Richard Bierbuik
15:40': Klemens Dudka przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
15:40': Klemens Dudka!! "25 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
15:42': Piłka uderza Ebi Wania
15:42': Longin Skalny stara się kontrolować piłkę..
15:43': Longin Skalny wciąż utrzymuje się przy piłce
15:48': Ebi Wania strzela...
15:50': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
15:52': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Sancti.
16:38': Adam Maciejkianiec przymierza się do wykonania rzutu rożnego
16:38': Adam Maciejkianiec wrzuca niską piłkę do Ebi Wania
16:44': Klemens Dudka przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
16:44': Arek Dziewit podaje do przodu do Lew Kucharski
16:45': Arek Dziewit przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
16:45': Arek Dziewit przejmuje piłkę.
16:45': Arek Dziewit chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Richard Bierbuik
17:39': Klemens Dudka wciąż utrzymuje się przy piłce
17:44': Klemens Dudka!! "24 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
17:49': GOOOOOL!!! GOOOOL!!! GOL! GOL! GOL! GOL! GOL! Sancti!!
18:24': EliTe F.C. rozpoczyna!
23:35': Jan Kazimierz Witowski wciąż utrzymuje się przy piłce
23:41': Jan Maria Szymocha przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
Jan Maria Szymocha usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
24:22': Jan Kazimierz Witowski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
24:23': Jan Maria Szymocha próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
24:26': Jan Maria Szymocha przejmuje piłkę.
24:26': Jan Maria Szymocha gra do Michał Boy-Żeleński. W ten sposób Michał Boy-Żeleński znalazł się z piłką w środku boiska
24:26': Jan Kazimierz Witowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
24:26': Jan Kazimierz Witowski przejmuje piłkę.
24:26': Jan Kazimierz Witowski strzela...
24:27': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
24:27': Piłka uderza Jan Maria Szymocha
24:32': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Sancti.
25:15': Ronald Walkowiak przymierza się do wykonania rzutu rożnego
25:15': Ronald Walkowiak wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Ebi Wania!
25:20': Ambroży Araggorn usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
25:21': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Sancti.
25:55': Ronald Walkowiak przymierza się do wykonania rzutu rożnego
25:55': Ronald Walkowiak wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Ebi Wania!
26:03': Tomasz Siwczyk stara się kontrolować piłkę..
26:03': Jan Maria Szymocha przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
26:03': Tomasz Siwczyk próbuje okiwać Jan Maria Szymocha
26:03': Tomasz Siwczyk próbuje podać między nogami Jan Maria Szymocha, jednak to mu się nie udało!
31:51': Richard Bierbuik!! "24 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
31:55': Cóż za parada w wykonaniu Artur Bukowski. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
32:32': Aureliusz Sobieski wciąż utrzymuje się przy piłce
32:42': Aureliusz Sobieski!! "23 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
32:47': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
33:50': Filip Lider przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
33:53': Raul Zamoyski wciąż utrzymuje się przy piłce
34:10': Raul Zamoyski strzela...
34:20': Cóż za parada w wykonaniu Artur Bukowski. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
40:50': Ebi Wania przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
40:50': Ebi Wania strzela...
40:50': Klemens Dudka próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
40:52': Ebi Wania nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
42:49': Jan Kazimierz Witowski!! "22 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
42:54': Cóż za parada w wykonaniu Ambroży Araggorn. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
44:32': Richard Bierbuik przejmuje piłkę.
44:32': Richard Bierbuik!! "21 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
44:36': Cóż za parada w wykonaniu Artur Bukowski. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
44:59': Apoloniusz Bolec zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Ebi Skarżyński
Sędzia używa gwizdka, czas na przerwę. Wynik: 0-1.
45:00': Sancti rozpoczyna!
46:00': Zmiana w zespole Sancti. Olek Kmicic zastępuje Ebi Wania.
46:00': Zmiana w zespole Sancti. Sebastian Miracki zastępuje Klemens Dudka.
46:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Bálint Schmidt zastępuje Richard Bierbuik.
46:00': Zmiana w zespole Sancti. Bronek Bzibziak zastępuje Tomasz Siwczyk.
46:00': Zmiana w zespole Sancti. Zygfryd Chat zastępuje Ronald Walkowiak.
47:38': Aureliusz Sobieski wciąż utrzymuje się przy piłce
47:45': Aureliusz Sobieski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
47:45': Aureliusz Sobieski strzela...
47:52': Longin Skalny przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
47:52': Longin Skalny wykopuje piłkę głęboko w centrum boiska
50:00': Zmiana w zespole Sancti. Artur Alzak zastępuje Filip Lider.
50:00': Zmiana w zespole Sancti. Borys Tworkowski zastępuje Aleksander Ślicznotka.
50:30': Zygfryd Chat!! "25 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
50:36': Zygfryd Chat nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
51:52': Jan Kazimierz Witowski!! "22 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
51:58': Jan Kazimierz Witowski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
52:52': Jan Kazimierz Witowski strzela...
52:57': Jan Kazimierz Witowski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
54:22': Aureliusz Sobieski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
54:22': Aureliusz Sobieski wciąż utrzymuje się przy piłce
54:26': Aureliusz Sobieski strzela...
54:30': Aureliusz Sobieski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
55:20': Bronek Bzibziak przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
55:20': Arek Dziewit chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Apoloniusz Bolec
55:26': Longin Skalny przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
55:26': Longin Skalny przejmuje piłkę.
Longin Skalny usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
56:10': Bronek Bzibziak przejmuje piłkę.
56:10': Jan Maria Szymocha gra do tyłu do Jan Maria Szymocha, znajdującego się po lewej stronie
56:16': Lew Kucharski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
56:16': Lew Kucharski przejmuje piłkę.
56:16': Lew Kucharski gra do tyłu do Jan Maria Szymocha, znajdującego się po lewej stronie
56:17': Bronek Bzibziak stara się kontrolować piłkę..
56:17': Bronek Bzibziak przejmuje piłkę.
56:17': Bronek Bzibziak strzela...
56:18': Ambroży Araggorn usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
56:20': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Sancti.
57:21': Adam Maciejkianiec przymierza się do wykonania rzutu rożnego
57:21': Adam Maciejkianiec wrzuca niską piłkę do Bronek Bzibziak
57:24': Olek Kmicic stara się kontrolować piłkę..
57:24': Olek Kmicic wrzuca niską piłkę do Sebastian Miracki
57:27': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
57:27': Ambroży Araggorn przejmuje piłkę.
58:23': Aureliusz Sobieski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
58:23': Aureliusz Sobieski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
58:23': Aureliusz Sobieski strzela...
58:25': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
58:26': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Sancti.
59:19': Adam Maciejkianiec przymierza się do wykonania rzutu rożnego
59:19': Adam Maciejkianiec wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Bronek Bzibziak!
59:26': Olek Kmicic przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
59:26': Olek Kmicic strzela...
59:28': Ambroży Araggorn usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
59:30': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Sancti.
60:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Tycjan Niedziela zastępuje Ebi Skarżyński.
60:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Zenobiusz Adugalski zastępuje Apoloniusz Bolec.
60:00': Zmiana w zespole Sancti. Dariusz Kędzior zastępuje Jan Kazimierz Witowski.
60:11': Sebastian Miracki przymierza się do wykonania rzutu rożnego
60:11': Sebastian Miracki wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Olek Kmicic!
62:47': Borys Tworkowski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
62:49': Erik Rol przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
62:49': Erik Rol strzela...
62:52': GOOOOOL dla EliTe F.C.!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
63:27': Sancti rozpoczyna!
66:13': Borys Tworkowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
66:13': Borys Tworkowski przejmuje piłkę.
66:13': Bálint Schmidt zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Raul Zamoyski
66:15': Bálint Schmidt strzela...
66:16': Artur Bukowski! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
66:18': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla EliTe F.C..
67:05': Tycjan Niedziela przymierza się do wykonania rzutu rożnego
67:05': Tycjan Niedziela wrzuca niską piłkę do Bálint Schmidt
67:09': Artur Alzak stara się kontrolować piłkę..
67:10': Artur Alzak przejmuje piłkę.
67:10': Erik Rol przesuwa się do przodu i podaje do Bálint Schmidt
67:50': Jerzy Bronowicki wykopuje piłkę głęboko w centrum boiska
68:03': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
70:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Oktawian Michno zastępuje Raul Zamoyski.
70:59': Sebastian Miracki przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
70:59': Sebastian Miracki wciąż utrzymuje się przy piłce
71:00': Sebastian Miracki!! "21 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
71:06': Sebastian Miracki nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
74:22': Piłka odbija się od głowy Sebastian Miracki...
74:22': Sebastian Miracki główkuje i....
74:27': Bronek Bzibziak przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
74:27': Bronek Bzibziak strzela...
74:29': GOOOOOL! Trener Sancti na pewno wynagrodzi swoją drużynę za tak piękny strzał!
75:00': Zmiana w zespole Sancti. Bo Zajdel zastępuje Dariusz Kędzior.
75:05': EliTe F.C. rozpoczyna!
76:48': Zygfryd Chat strzela...
76:50': Ambroży Araggorn piąstkuje piłkę!
76:57': Bronek Bzibziak przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
76:57': Bronek Bzibziak strzela...
77:00': Bronek Bzibziak nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
78:22': Aureliusz Sobieski!! "25 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
78:26': Ambroży Araggorn broni nogą! Co za fantastyczna obrona!
81:04': Tycjan Niedziela chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Tycjan Niedziela
81:04': To już 15 minut odkąd EliTe F.C. ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
83:47': Tycjan Niedziela strzela...
83:54': GOOOOOL!!!! EliTe F.C.!!! Mocny a zarazem techniczny strzał! Takich bramek nie oglądamy codziennie! Piłka utkwiła w prawym okienku bramki!
84:30': Sancti rozpoczyna!
85:00': Zmiana w zespole Sancti. Bo Hołowczyc zastępuje Olek Kmicic.
85:00': Zmiana w zespole Sancti. Daniel Piechowiak zastępuje Sebastian Miracki.
85:07': Bronek Bzibziak wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Daniel Piechowiak!
85:16': Daniel Piechowiak przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
85:16': Daniel Piechowiak wciąż utrzymuje się przy piłce
85:19': Daniel Piechowiak przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
85:19': Daniel Piechowiak wciąż utrzymuje się przy piłce
85:20': Daniel Piechowiak próbuje okiwać Tycjan Niedziela
85:20': Daniel Piechowiak próbuje podać między nogami Tycjan Niedziela, jednak to mu się nie udało!
85:22': Tycjan Niedziela przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
85:22': Tycjan Niedziela wciąż utrzymuje się przy piłce
85:57': Erik Rol zagrywa na środek do Oktawian Michno
86:06': Zygfryd Chat przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
86:06': Zygfryd Chat wciąż utrzymuje się przy piłce
86:41': Bálint Schmidt wciąż utrzymuje się przy piłce
86:42': Bálint Schmidt przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
86:42': Bálint Schmidt wciąż utrzymuje się przy piłce
86:43': Bálint Schmidt próbuje okiwać Borys Tworkowski
86:43': Bálint Schmidt próbuje podać między nogami Borys Tworkowski, jednak to mu się nie udało!
86:56': Aureliusz Sobieski wciąż utrzymuje się przy piłce
87:08': Aureliusz Sobieski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
87:08': Aureliusz Sobieski wciąż utrzymuje się przy piłce
87:09': Aureliusz Sobieski próbuje okiwać Lew Kucharski
87:09': Aureliusz Sobieski pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
87:09': Aureliusz Sobieski wciąż utrzymuje się przy piłce
87:14': Aureliusz Sobieski strzela...
87:16': GOOOOOL!!! GOOOOL!!! GOL! GOL! GOL! GOL! GOL! Sancti!!
87:52': EliTe F.C. rozpoczyna!
88:25': Oktawian Michno podaje do tyłu na prawe skrzydło do Lew Kucharski
88:38': Bo Zajdel przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
88:38': Bo Zajdel przejmuje piłkę.
88:38': Lew Kucharski otrzymuje podanie z przodu od Jan Maria Szymocha
88:57': Oktawian Michno wciąż utrzymuje się przy piłce
89:06': Oktawian Michno wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Bálint Schmidt!
89:10': Borys Tworkowski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
89:14': Bálint Schmidt przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
89:14': Bálint Schmidt chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Tycjan Niedziela
89:21': Piłka opuszcza boisko. Aut dla Sancti.
89:50': Zenobiusz Adugalski podaje do tyłu na prawe skrzydło do Jan Maria Szymocha
90:00': Koniec meczu! Ostateczny rezultat: 2-3.
Relacja z meczu z Sancti. Ja i Lew znowóż zchodzimy z meczu z Sancti pokonani. Ale co ja tam mogłem. Tyle strzałów, a ja mam mało skilli ; <.
I jeszcze ocena 4. Kuuurwa... tak sie nie robi ; l.
Davido16
10-10-2007, 08:28
Ej ZiĄąĄ tRzEbA oDśWieRzYć TeMaT
Jutro sparing z Wunchas... ciekawe czy zagram.
@edit
ahhaha... jestem na TL-u, za to, że trener nie chciał ustawić łapania zamiast refleksu.
Dark Sven
10-10-2007, 21:11
Zawodnik Ambroży Araggorn wyszkolił Łapanie (GK) na poziom 4!
Po 14 dniach ; l.
No ale jutro kolejny sparing, moja kolejna prezentacja. Nie jest źle.
Davido16
11-10-2007, 19:50
Nie zgadniecie od kogo dostałem ofertę... OD KLUBU Z TAJLANDII
http://www3.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=722
jak myślicie? ;>
Nie zgadniecie od kogo dostałem ofertę... OD KLUBU Z TAJLANDII
http://www3.footstar.org/ver_equipa.asp?equipa=722 http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
jak myślicie? ;>
Bądź dobrej myśli:)
Dark Sven
11-10-2007, 23:19
65 minuta meczu... Znów moja bramka jest bombardowana. Jak narazie czyste konto ale...
Przecież ja powinienem grać w lidze. Tam jest mniej do bronienia ; l.
Relacje dam po meczu.
Edit:
Relacja
0:00': Inver rozpoczyna!
1:17': Salys Šiškauskas wciąż utrzymuje się przy piłce
1:22': Salys Šiškauskas strzela...
1:23': Longin Skalny stara się kontrolować piłkę..
1:25': Euzebiusz Żurawski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
1:25': Euzebiusz Żurawski strzela...
1:27': Zoltán Dunai stara się kontrolować piłkę..
1:28': Arek Dziewit stara się kontrolować piłkę..
1:29': Arek Dziewit wciąż utrzymuje się przy piłce
2:07': Zoltán Dunai wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Euzebiusz Żurawski!
2:09': Arek Dziewit stara się kontrolować piłkę..
2:15': Arek Dziewit przejmuje piłkę.
2:15': Arek Dziewit chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Michał Boy-Żeleński
3:27': Anzelm Kalinowski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
3:28': Apoloniusz Bolec stara się kontrolować piłkę..
3:29': Gustaw Budzyński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
3:29': Gustaw Budzyński przejmuje piłkę.
3:29': Raul Zamoyski chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Ebi Skarżyński
4:34': Salys Šiškauskas strzela...
4:35': Ambroży Araggorn usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
4:36': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
5:08': Zoltán Dunai przymierza się do wykonania rzutu rożnego
5:08': Zoltán Dunai wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Cezary Mularczyk!
5:10': Arek Dziewit próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
5:15': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
5:47': Salys Šiškauskas przymierza się do wykonania rzutu rożnego
5:47': Salys Šiškauskas wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Cezary Mularczyk!
5:54': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
6:25': Zoltán Dunai przymierza się do wykonania rzutu rożnego
6:25': Zoltán Dunai wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Wit Ratajczyk!
6:33': Anzelm Będkowski stara się kontrolować piłkę..
6:33': Anzelm Będkowski przejmuje piłkę.
Anzelm Będkowski usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
9:52': Gustaw Budzyński wciąż utrzymuje się przy piłce
9:53': Gustaw Budzyński strzela...
9:56': Gustaw Budzyński nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
11:04': Cezary Mularczyk strzela...
11:14': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
14:00': Arek Dziewit stara się kontrolować piłkę..
14:01': Zoltán Dunai przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
14:01': Zoltán Dunai próbuje okiwać Arek Dziewit
14:01': Zoltán Dunai próbuje podać między nogami Arek Dziewit, jednak to mu się nie udało!
14:01': Salys Šiškauskas przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
14:01': Salys Šiškauskas strzela...
14:03': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
14:04': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
14:31': Salys Šiškauskas przymierza się do wykonania rzutu rożnego
14:31': Salys Šiškauskas wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Euzebiusz Żurawski!
14:37': Arek Dziewit próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
14:37': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
14:37': Ambroży Araggorn przejmuje piłkę.
15:04': Rzut wolny dla Inver
15:34': Cezary Mularczyk wykonuje rzut wolny
15:34': Cezary Mularczyk!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
15:35': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
15:36': Wit Ratajczyk stara się kontrolować piłkę..
15:37': Wit Ratajczyk wciąż utrzymuje się przy piłce
15:41': Wit Ratajczyk strzela...
15:42': Lew Kucharski stara się kontrolować piłkę..
15:44': Wit Ratajczyk przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
15:45': Wit Ratajczyk przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
15:45': Wit Ratajczyk strzela...
15:46': Ambroży Araggorn broni nogą! Co za fantastyczna obrona!
16:40': Raul Zamoyski sfaulował Salys Šiškauskas...
16:40': Rzut wolny dla Inver
17:10': Salys Šiškauskas wykonuje rzut wolny
17:10': Salys Šiškauskas!! "20 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
17:11': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
17:16': Jan Maria Szymocha podaje do tyłu na prawe skrzydło do Ebi Skarżyński
19:15': Zoltán Dunai przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
19:15': Zoltán Dunai wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Salys Šiškauskas!
19:22': Salys Šiškauskas próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
19:23': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
19:23': Jan Maria Szymocha przejmuje piłkę.
19:23': Jan Maria Szymocha podaje do przodu do Longin Skalny
19:24': Euzebiusz Żurawski stara się kontrolować piłkę..
19:25': Euzebiusz Żurawski przejmuje piłkę.
19:25': Euzebiusz Żurawski strzela...
19:26': Ambroży Araggorn piąstkuje piłkę!
19:29': Longin Skalny stara się kontrolować piłkę..
19:30': Longin Skalny gra do Jan Maria Szymocha. W ten sposób Jan Maria Szymocha znalazł się z piłką w środku boiska
19:30': Euzebiusz Żurawski stara się kontrolować piłkę..
19:31': Euzebiusz Żurawski przejmuje piłkę.
19:31': Euzebiusz Żurawski strzela...
19:32': Ambroży Araggorn usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
19:33': I GOOOOLA nie ma! Cóż za pech! Piłka trafiła w słupek!
19:33': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
20:20': Salys Šiškauskas przymierza się do wykonania rzutu rożnego
20:20': Salys Šiškauskas wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Zoltán Dunai!
20:28': Raul Zamoyski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
20:28': Raul Zamoyski przejmuje piłkę.
20:28': Raul Zamoyski chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Erik Rol
25:50': Czarek Muchowiecki przejmuje piłkę.
25:50': Czarek Muchowiecki wciąż utrzymuje się przy piłce
25:50': Drużyna EliTe F.C. znowu traci piłkę! Od pewnego czasu nie mogą przejść do ofensywy!
27:48': Gustaw Budzyński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
27:48': Gustaw Budzyński próbuje okiwać Longin Skalny
27:48': Gustaw Budzyński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
27:48': Gustaw Budzyński strzela...
27:52': Gustaw Budzyński nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
30:23': Cezary Mularczyk wciąż utrzymuje się przy piłce
30:38': Cezary Mularczyk strzela...
30:40': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
30:41': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
31:10': Zoltán Dunai przymierza się do wykonania rzutu rożnego
31:10': Zoltán Dunai wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Cezary Mularczyk!
31:17': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
31:47': Euzebiusz Żurawski przymierza się do wykonania rzutu rożnego
31:47': Euzebiusz Żurawski wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Cezary Mularczyk!
34:41': Euzebiusz Żurawski strzela...
34:42': Piłka uderza Longin Skalny
34:45': Longin Skalny podaje do tyłu na prawe skrzydło do Ebi Skarżyński
35:10': Euzebiusz Żurawski stara się kontrolować piłkę..
35:11': Euzebiusz Żurawski!! "21 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
35:16': Ambroży Araggorn odprowadza piłkę wzrokiem, bowiem wydaje się, że nie leci w kierunku bramki..(rotfl)
35:16': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
36:53': Wit Ratajczyk wciąż utrzymuje się przy piłce
36:57': Wit Ratajczyk wrzuca niską piłkę do Euzebiusz Żurawski
37:03': Longin Skalny stara się kontrolować piłkę..
37:03': Longin Skalny przejmuje piłkę.
37:03': Longin Skalny wykopuje piłkę głęboko w centrum boiska
38:06': Lew Kucharski!! "19 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
38:06': To już 19 minut odkąd EliTe F.C. ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
38:09': Lew Kucharski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
40:29': Michał Boy-Żeleński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
40:29': Michał Boy-Żeleński wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Anzelm Będkowski!
40:34': Anzelm Będkowski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
40:35': Piłka uderza Anzelm Będkowski
40:35': Artek Duda przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
40:35': Artek Duda przejmuje piłkę.
40:35': Artek Duda wciąż utrzymuje się przy piłce
42:10': Cezary Mularczyk wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Gustaw Budzyński!
42:12': Salys Šiškauskas próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
42:15': Gustaw Budzyński próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
42:16': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
42:17': Jan Maria Szymocha przejmuje piłkę.
42:17': Jan Maria Szymocha podaje do tyłu na prawe skrzydło do Anzelm Będkowski
43:56': Cezary Mularczyk próbuje okiwać Ebi Skarżyński
43:56': Cezary Mularczyk pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
43:56': To co dzisiaj na boisku robi Cezary Mularczyk można spokojnie równać z występami magików! Kiwa przeciwników niczym Del Piero. Ach, te zwody!
44:58': Lew Kucharski zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Erik Rol
Sędzia używa gwizdka, czas na przerwę. Wynik: 0-0.
45:00': EliTe F.C. rozpoczyna!
46:00': Zmiana w zespole Inver. Krystian Sotnicki zastępuje Czarek Muchowiecki.
46:00': Zmiana w zespole Inver. Ronald Mambas zastępuje Zoltán Dunai.
46:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Zenobiusz Adugalski zastępuje Anzelm Będkowski.
46:38': Piłka opuszcza boisko. Aut dla Inver.
46:56': Ronald Mambas wykonuje wrzut z autu
46:56': Apoloniusz Bolec długim podaniem na lewo zagrywa do Lew Kucharski
46:58': Michał Boy-Żeleński stara się kontrolować piłkę..
46:58': Cezary Mularczyk przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
46:58': Cezary Mularczyk wciąż utrzymuje się przy piłce
46:59': Michał Boy-Żeleński stara się kontrolować piłkę..
46:59': Cezary Mularczyk przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
46:59': Cezary Mularczyk wciąż utrzymuje się przy piłce
47:00': Michał Boy-Żeleński przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
47:00': Cezary Mularczyk próbuje okiwać Michał Boy-Żeleński
47:00': Cezary Mularczyk pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
47:00': Cezary Mularczyk strzela...
47:09': Ambroży Araggorn broni nogą! Co za fantastyczna obrona!
48:05': Salys Šiškauskas pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
48:05': Salys Šiškauskas wciąż utrzymuje się przy piłce
48:10': Salys Šiškauskas strzela...
48:11': Ambroży Araggorn broni nogą! Co za fantastyczna obrona!
49:26': Salys Šiškauskas przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
49:26': Salys Šiškauskas wciąż utrzymuje się przy piłce
49:37': Salys Šiškauskas strzela...
49:39': Ambroży Araggorn broni nogą! Co za fantastyczna obrona!
51:14': Krystian Sotnicki przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
51:15': Raul Zamoyski przejmuje piłkę.
51:15': Raul Zamoyski zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Erik Rol
52:09': Raul Zamoyski stara się kontrolować piłkę..
52:10': Krystian Sotnicki przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
52:10': Krystian Sotnicki strzela...
52:20': Euzebiusz Żurawski przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
52:23': Cóż za parada w wykonaniu Ambroży Araggorn. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
55:52': Erik Rol stara się kontrolować piłkę..
55:52': Anzelm Kalinowski przyjmuję piłkę na tzw. "klatę"!
55:52': Anzelm Kalinowski przejmuje piłkę.
Anzelm Kalinowski usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
56:43': Wit Ratajczyk stara się kontrolować piłkę..
56:44': Jan Maria Szymocha przesuwa się do przodu i podaje do Lew Kucharski
56:50': To już 18 minut odkąd EliTe F.C. ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
59:40': Gustaw Budzyński wrzuca niską piłkę do Ronald Mambas
59:45': Ronald Mambas stara się kontrolować piłkę..
59:45': Arek Dziewit przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
59:45': Arek Dziewit przejmuje piłkę.
Arek Dziewit usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
60:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Tycjan Niedziela zastępuje Ebi Skarżyński.
60:00': Zmiana w zespole EliTe F.C.. Oktawian Michno zastępuje Raul Zamoyski.
60:15': Ronald Mambas stara się kontrolować piłkę..
60:16': Ronald Mambas wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Salys Šiškauskas!
60:23': Salys Šiškauskas stara się kontrolować piłkę..
60:24': Arek Dziewit przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
60:24': Salys Šiškauskas próbuje okiwać Arek Dziewit
60:24': Salys Šiškauskas próbuje podać między nogami Arek Dziewit, jednak to mu się nie udało!
61:06': Gustaw Budzyński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
61:06': Gustaw Budzyński wciąż utrzymuje się przy piłce
61:10': Gustaw Budzyński strzela...
61:12': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
61:14': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
61:44': Krystian Sotnicki przymierza się do wykonania rzutu rożnego
61:44': Krystian Sotnicki wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Euzebiusz Żurawski!
61:47': Oktawian Michno próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
61:49': Salys Šiškauskas stara się kontrolować piłkę..
61:50': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
61:50': Ambroży Araggorn przejmuje piłkę.
65:13': Tycjan Niedziela pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
65:13': Tycjan Niedziela strzela...
65:18': Apoloniusz Bolec próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
65:18': Anzelm Kalinowski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
65:19': Cóż za parada w wykonaniu Wiktor Szczurek. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
69:10': Gustaw Budzyński sfaulował Lew Kucharski...
69:10': Rzut wolny dla EliTe F.C.
69:40': Lew Kucharski wykonuje rzut wolny
69:40': Lew Kucharski!! "27 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
69:46': Lew Kucharski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
70:17': Krystian Sotnicki będzie mógł sobie pluć w brodę po meczu. Jego występ załamuje!
70:39': Tycjan Niedziela wciąż utrzymuje się przy piłce
70:42': Anzelm Kalinowski stara się kontrolować piłkę..
70:43': Tycjan Niedziela przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
70:43': Tycjan Niedziela strzela...
70:43': Piłka uderza Apoloniusz Bolec
70:45': Anzelm Kalinowski stara się kontrolować piłkę..
70:45': Anzelm Kalinowski wykopuje piłkę głęboko w centrum boiska
71:18': Lew Kucharski będzie mógł sobie pluć w brodę po meczu. Jego występ załamuje!
71:32': Piłka opuszcza boisko. Aut dla Inver.
71:51': Gustaw Budzyński wykonuje wrzut z autu
71:51': Oktawian Michno podaje piętką do tyłu do Apoloniusz Bolec
71:53': Ronald Mambas stara się kontrolować piłkę..
71:53': Ronald Mambas wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Salys Šiškauskas!
72:00': Salys Šiškauskas stara się kontrolować piłkę..
72:00': Jan Maria Szymocha przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
72:00': Jan Maria Szymocha przejmuje piłkę.
72:00': Jan Maria Szymocha wciąż utrzymuje się przy piłce
72:03': Euzebiusz Żurawski strzela...
72:04': Euzebiusz Żurawski nie trafia w bramkę! Był bardzo zdenerwowany, widać że brak mu doświadczenia!
75:21': Euzebiusz Żurawski!! "24 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
75:25': Ambroży Araggorn! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
75:26': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla Inver.
75:59': Krystian Sotnicki przymierza się do wykonania rzutu rożnego
75:59': Krystian Sotnicki wrzuca niską piłkę do Ronald Mambas
78:20': Gustaw Budzyński próbuje okiwać Apoloniusz Bolec
78:20': Gustaw Budzyński pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
78:20': To co dzisiaj na boisku robi Gustaw Budzyński można spokojnie równać z występami magików! Kiwa przeciwników niczym Del Piero. Ach, te zwody!
79:03': Jan Maria Szymocha chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Erik Rol
79:08': Salys Šiškauskas próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
79:08': Piłka uderza Salys Šiškauskas
79:10': Salys Šiškauskas strzela...
79:13': Euzebiusz Żurawski stara się kontrolować piłkę..
79:14': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
80:37': Apoloniusz Bolec stara się kontrolować piłkę..
80:37': Anzelm Kalinowski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
80:37': Anzelm Kalinowski przejmuje piłkę.
80:37': Arek Dziewit chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Oktawian Michno
82:52': Rzut wolny dla Inver
83:22': Krystian Sotnicki wykonuje rzut wolny
83:22': Krystian Sotnicki!! "27 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
83:29': Ambroży Araggorn robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
86:37': Cezary Mularczyk przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
86:37': Cezary Mularczyk wciąż utrzymuje się przy piłce
86:40': Wit Ratajczyk stara się kontrolować piłkę..
86:40': Lew Kucharski przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
86:40': Lew Kucharski chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Tycjan Niedziela
86:53': Tycjan Niedziela przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
86:53': Tycjan Niedziela zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Oktawian Michno
87:00': To już 15 minut odkąd EliTe F.C. ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
88:27': Lew Kucharski chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Erik Rol
88:33': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
88:34': Salys Šiškauskas przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
88:34': Salys Šiškauskas wciąż utrzymuje się przy piłce
88:35': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
88:36': Salys Šiškauskas przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
88:36': Salys Šiškauskas wciąż utrzymuje się przy piłce
88:41': Jan Maria Szymocha stara się kontrolować piłkę..
88:41': Salys Šiškauskas przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
88:41': Jan Maria Szymocha przetrzymują piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
88:41': Jan Maria Szymocha chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Michał Boy-Żeleński
88:47': Michał Boy-Żeleński stara się kontrolować piłkę..
88:48': Michał Boy-Żeleński zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Apoloniusz Bolec
88:59': Długim podaniem, Arek Dziewit przemieszcza piłkę na prawo do Zenobiusz Adugalski
89:08': Longin Skalny stara się kontrolować piłkę..
89:09': Longin Skalny przejmuje piłkę.
89:09': Longin Skalny przesuwa się do przodu i podaje do Erik Rol
89:39': Jan Maria Szymocha podaje do tyłu na prawe skrzydło do Tycjan Niedziela
89:46': Krystian Sotnicki próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
89:47': Oktawian Michno stara się kontrolować piłkę..
89:48': Oktawian Michno przejmuje piłkę.
89:48': Oktawian Michno podaje do tyłu na prawe skrzydło do Zenobiusz Adugalski
90:00': Koniec meczu! Ostateczny rezultat: 0-0.
A graczem meczu, z oceną 7 został! Aaaambroży Aragorn =D
BlueMaster
12-10-2007, 09:25
My wpadł 4 skill
Davido16
12-10-2007, 13:51
Mecz zagrałem na 7. Wpuściłem jedną bramkę, a szesnaście piłek obroniłem. Zostałbym piłkarzem meczu, gdyby nie to, że 10/19 piłek celnie podałem.
12/10/07
Zawodnik Maks Piątkowski (http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=30949) wyszkolił Odbiór piłki na poziom 11!
Słabo grałem z inverem ale jako jedyny strzelałem na bramkę XD
Yoo!
Dopiero sie tu reglm ale gram w FSa i to za Maksem Piatkowskim w jednej ekipie xD
Colo_2006
12-10-2007, 23:27
witamy w naszej skromnej szatni :>
Yoo!
Dopiero sie tu reglm ale gram w FSa i to za Maksem Piatkowskim w jednej ekipie xD
:) Dobrze wiedzieć tylko prosić podać Nazwisko:)
Janek Suchodolski xD Nie chcailes mi numeru odstapic :p
Janek Suchodolski xD Nie chcailes mi numeru odstapic :p
Janek pisałem ci że gdyby nie miał dla mnie znaczenia to byś go dostał:d
Davido16
13-10-2007, 13:21
ósmy skill... Zawodnik Borys Gintowt wyszkolił Łapanie (GK) na poziom 3!
ósmy skill... Zawodnik Borys Gintowt wyszkolił Łapanie (GK) na poziom 3!
Gz :) A jutro kolejny mecz oby passa 2 porażek znikła:)
Davido16
13-10-2007, 17:12
Termin mija 13/10/07 15:35
Za pół godziny mija termin pobytu na liście transferowej... albo zostaję w drużynie, idę do bota albo lecę do Tajlandii jako drugi bramkarz do doświadczonego zespołu.
Iron, nie chciałbyś przejść do Scorpions'ów ?
Davido16
13-10-2007, 17:56
No nawet, nawet oferta od Tajlandii.. pensja 4k / 1,6k za mecz.
Gdyby nie klauzule to nawet dobrze by było...
180k minimalnej ceny
FS Fan - nie
Nieaktywność - 7 dni
@edit
eee wtf? ;<
Bernard Włodarczyk
fajnie sie gra z takim nazwiskiem??
jak dla mnie to jedno z reprezentacyjnych nazwisk
pisz cos na forum i bedziesz slawny w calej polsce 13/10/2007 17:20:19
Iron, nie chciałbyś przejść do Scorpions'ów ?
Nie sorki jak kiedyś pisałem w Strzeszynie się wychowałem i albo swój klub albo Strzeszyn:)
Arka_Sath_Wielki
13-10-2007, 23:51
haaa 4 skill xD 1 drybling 1 strzaly z daleka 1 wizja gry i 1 wykanczanie :D moze jutro cos ustrzele :P
Colo_2006
14-10-2007, 00:27
powodzenia :>
@
jutro pierwszy sklad pokaze co potrafi w meczu:Ziomki vs SZERSZENIE
Po 3 meczach 1 miejsce w lidze :)
aphantoma
14-10-2007, 17:55
ja cztery dni wbilem swojego 14 skilla ; ] dzisiaj kolejny mecz w lidze i mam nadzieje na jakas asyste a moze anwet na pierwszego gola w karierze? ; d zobaczymy dzis o 22:30 ; ]
Arka_Sath_Wielki
14-10-2007, 23:28
74:05': Zenobiusz Brydniak pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
74:05': To co dzisiaj na boisku robi Zenobiusz Brydniak można spokojnie równać z występami magików! Kiwa przeciwników niczym Del Piero. Ach, te zwody!
To o mnie xD
Dark Sven
15-10-2007, 00:16
A Elite FC będzie gralo sparing z mistrzem Estonii ^^
http://www2.footstar.org/img/msga.gif
16/10/07 5:30:02
Wszystkiego najlepszego! Jesteś teraz o rok starszy. Masz poniżej 21 lat, twój potencjał pozostał taki sam.
A teraz prezencik na urodzinki:)
Zawodnik Maks Piątkowski (http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=30949) wyszkolił Wytrzymałość na poziom 8!
Żałuje że dociągnąłem tylko do 56 skilli z 4 jeszcze i byłbym bardziej usatysfakcjonowany ale co zrobić:)
8:12': GOOOOOL dla Merengues!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
Ciule z zielonych dostają po tyłkach. Szkoda, że dzisiaj gra tylko rezerwa mojej drużyny.
Dark Sven
18-10-2007, 23:08
60 minut Svena w meczu z Estonią... 3 bramki wpuszczone. Oczywiscie po wejsciu zmiennika ani jednego strzalu Estonczycy nie oddali na bramke...
3:3
Arka_Sath_Wielki
18-10-2007, 23:30
jest jakis scisle okreslony system ?? ( na 2 skill tego i srego potrzeba tyle i tyle treningow) :D
jest jakis scisle okreslony system ?? ( na 2 skill tego i srego potrzeba tyle i tyle treningow) :D
Skill od 1 powinien ci wskakiwać co 3 dni pełnych sesji jednego skilla oczywiście z kondycją odpowiednią.
Colo_2006
19-10-2007, 15:14
:cup:Zawodnik Adrian Baranowski wyszkolił Wykańczanie na poziom 7!:cup:
Zawodnik Florian Szuplewski wyszkolił Krótkie podania na poziom 9!
Arka_Sath_Wielki
21-10-2007, 23:27
17:07': Zenobiusz Brydniak przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
17:07': Zenobiusz Brydniak strzela...
17:08': GOOOOOL dla Widzew Rzeszów!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
1szaa bramkaa w fsieee :D
9:49': Ryszard Burszawa wykonuje rzut wolny
9:49': Ryszard Burszawa!! "29 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
9:51': Max Ajzenberg próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
9:57': GOOOOOL! Trener Kosynierzy Włocławek na pewno wynagrodzi swoją drużynę za tak piękny strzał!
Moja (także pierwsza) bramka w grze.
A mnie trener w nowym zespole wystawia jak lewej pomocy. No kurwa! Napastnik na lewej pomocy?!
Davido16
22-10-2007, 08:22
Minął 1 rok... mam 18 lat... ALE TYLKO 8 SKILLI, PRZEZ TEGO ZASRANEGO TRENERA.
Ja w rok niestety wbiłem tylko około 18 skilli =/
W czwartek mecz w nowych barwach(PKS Myszcze), mam na razie 19 skili a 7/11 dopiero mam urodziny.
@sven:
Datą FootStara nazywamy wewnętrzny kalendarz, którego używamy w grze. Wirtualna data składa się z trzech zmiennych: dnia, tygodnia i sezonu (d/t/s). Na przykład 2/3/1 oznacza Poniedziałek (2 dzień w tygodniu), 3 tydzień (z 16 składających się na sezon w FootStarze) sezonu pierwszego.
Więc masz 3 tygodnie a nie miesiące:P
Dark Sven
22-10-2007, 19:45
Ja mam urodziny za 3 miechy. Do tego czasu ze 2-3 skille w zaleznosci od tego co bede trenował wpadna. Czyli na oko ze 12. 12*2= 24 ; >
Nudziło mi się więc zrobiłem ranking osób z największym Efficiency(efektywność?) z forum.Można to znaleźć na http://footsteps.ath.cx/
1.Maks Piątkowski z 71.198%
2.Kazik Soczawa z 61.875%
3.Ambroży Araggorn z 56.686%
4.Max Bychowiec z 55.882%
5.Lew Kucharski z 53.846%
Jak widać pomiędzy liderem a resztą jest duuuuuuuuża różnica(tych poniżej 50% nie pisałem, do tego ładnie wygląda pierwsza piątka ;) )
Dark Sven
23-10-2007, 22:26
Nudziło mi się więc zrobiłem ranking osób z największym Efficiency(efektywność?) z forum.Można to znaleźć na http://footsteps.ath.cx/
1.Maks Piątkowski z 71.198%
2.Kazik Soczawa z 61.875%
3.Ambroży Araggorn z 56.686%
4.Max Bychowiec z 55.882%
5.Lew Kucharski z 53.846%
Jak widać pomiędzy liderem a resztą jest duuuuuuuuża różnica(tych poniżej 50% nie pisałem, do tego ładnie wygląda pierwsza piątka ;) )
I tak nie rozumiem jaki związek ma trening i efektywność. No, ale co trzecie to trzecie miejsce ; p.
@Malluś
Aha T.T.
Colo_2006
24-10-2007, 10:26
Zawodnik Adrian Baranowski wyszkolił Główkowanie na poziom 1!
Davido16
27-10-2007, 12:50
Amadeusz Mieleszko (30882)
moje nowe imię i nazwisko po resecie ;)
@edit
Mój pierwszy team - Szatany
Zawodnik Bartłomiej Gąska wyszkolił Wykańczanie na poziom 9!
Oi?!
kutaplex
30-10-2007, 19:08
Ja to boss jestem
Wiesław Główka
Scorpions
8o8o8o8o8o:D
no nie ale dobrze mi idzie :p
Davido16
30-10-2007, 21:02
No i co z tego, że w Scorpionach grasz?
Podniecasz się, że strzeliłeś 8 bramek?
Colo_2006
30-10-2007, 22:04
Dzis 13 skill Technika xD
BlueMaster
31-10-2007, 20:47
Ja dzisiaj 8 skilla wbiłem poprzez wykańczanie
Davido16
31-10-2007, 22:33
@up
To zdanie nie ma sensu...
Wbiłeś skilla, dzięki wykańczaniu?
@topic
Pierwszy skill obrońcą - Szybkość
Ja to boss jestem
Wiesław Główka
Scorpions
8o8o8o8o8o:D
no nie ale dobrze mi idzie :p
:o
Rlly Wiesio? Jakoś nie wierze, Wit Jasiak here ;)
-Odświeżam-
Żeby nie było, że offtopic relacja z wczorajszego i jednego z najlepszych w moim wykonaniu meczu(nota 7):0:00': Pierwszy gwizdek sędziego! Myślę że możemy spodziewać się ciekawego widowiska!
0:00': P.I.W.O. rozpoczyna!
3:09': Mariusz Max Babiński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
3:09': Mariusz Max Babiński strzela...
3:10': Arkadiusz Matysek! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
3:12': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla PKS Myszcze.
3:38': Tytus Biskup przymierza się do wykonania rzutu rożnego
3:38': Tytus Biskup wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Mariusz Max Babiński!
3:45': Wiktor Meister stara się kontrolować piłkę..
3:46': Wiktor Meister przejmuje piłkę.
3:46': Wiktor Meister podaje piętką do tyłu do Andrzej Kryszałowicz
3:51': Wiktor Meister sfaulował Aureliusz Rogaliński...
3:51': Rzut wolny dla PKS Myszcze
4:22': Aureliusz Rogaliński wykonuje rzut wolny
4:22': Aureliusz Rogaliński!! "20 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
4:23': Marcel Koryzna próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
4:29': Arkadiusz Matysek z łatwością wybronił ten strzał
8:16': Tytus Biskup strzela...
8:29': Cóż za parada w wykonaniu Arkadiusz Matysek. Uchronił swój zespół przed stratą bramki!
9:21': Kazik Soczawa przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
9:21': Kazik Soczawa przejmuje piłkę.
9:21': Andrzej Kryszałowicz próbuje okiwać Kazik Soczawa
9:21': Andrzej Kryszałowicz nie potrafi przejść Kazik Soczawa i traci piłkę!
9:21': Max Drumlak przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
9:21': Max Drumlak strzela...
9:23': Kacper Ratajczak! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
9:24': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla P.I.W.O..
10:15': Wiktor Meister przymierza się do wykonania rzutu rożnego
10:15': Wiktor Meister wrzuca niską piłkę do Jacenty Uss
10:20': Patryk Skarżyński stara się kontrolować piłkę..
10:21': Wit Cymcyk przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
10:21': Wit Cymcyk strzela...
10:21': Kacper Ratajczak! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
10:22': Piłka uderza Wit Cymcyk
10:23': Patryk Skarżyński stara się kontrolować piłkę..
Patryk Skarżyński usiłuje wyekspediować piłkę jak najdalej!
13:26': Arek Szamotulski wykonuje wrzut z autu
13:26': Andrzej Kryszałowicz przesuwa się do przodu i podaje do Wiktor Meister
13:28': Tytus Biskup stara się kontrolować piłkę..
13:29': Witold Barański przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
13:29': Witold Barański przejmuje piłkę.
13:29': Tytus Biskup próbuje okiwać Witold Barański
13:29': Witold Barański sfaulował Tytus Biskup...
13:29': Rzut wolny dla PKS Myszcze
13:59': Tytus Biskup wykonuje rzut wolny
13:59': Tytus Biskup!! "39 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
14:07': Witold Barański stara się kontrolować piłkę..
14:07': Witold Barański chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Wit Cymcyk
14:13': Arek Szamotulski wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Mariusz Max Babiński!
14:19': Kasper Gęsior próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
14:19': Mariusz Max Babiński próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
14:20': Mariusz Max Babiński przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
14:21': Bronisław Bohenek przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
14:21': Bronisław Bohenek przejmuje piłkę.
14:21': Bronisław Bohenek gra do Kasper Gęsior. W ten sposób Kasper Gęsior znalazł się z piłką w środku boiska
14:22': Mariusz Max Babiński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
14:22': Mariusz Max Babiński przejmuje piłkę.
14:22': Mariusz Max Babiński strzela...
14:24': GOOOOOL dla PKS Myszcze!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
14:59': P.I.W.O. rozpoczyna!
17:16': Rzut wolny dla P.I.W.O.
17:57': Wiktor Meister wykonuje rzut wolny
17:57': Wiktor Meister wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Max Drumlak!
18:04': Kacper Ratajczak robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
18:04': Kacper Ratajczak przejmuje piłkę.
22:48': Lesław Kiszka wykonuje rzut wolny
22:48': Wiktor Meister otrzymuje podanie z przodu od Witold Barański
22:50': Artek Opas stara się kontrolować piłkę..
22:54': Artek Opas przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
22:55': Wit Cymcyk gra do Bronisław Bohenek. W ten sposób Bronisław Bohenek znalazł się z piłką w środku boiska
23:39': Aureliusz Rogaliński strzela...
23:44': Aureliusz Rogaliński nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
25:47': Jakub Świerkowski sfaulował Jacenty Uss...
25:47': Rzut wolny dla P.I.W.O.
26:03': Andrzej Kryszałowicz wykonuje rzut wolny
26:03': Andrzej Kryszałowicz!! "26 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
26:08': Andrzej Kryszałowicz nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
28:05': Jacenty Uss wciąż utrzymuje się przy piłce
28:08': Jacenty Uss strzela...
28:10': Jacenty Uss nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
30:59': Tytus Biskup wciąż utrzymuje się przy piłce
31:00': Tytus Biskup przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
31:00': Tytus Biskup wciąż utrzymuje się przy piłce
31:01': Tytus Biskup próbuje okiwać Witold Barański
31:01': Tytus Biskup pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
31:01': Tytus Biskup wciąż utrzymuje się przy piłce
31:01': Tytus Biskup strzela...
31:02': Arkadiusz Matysek! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
31:04': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla PKS Myszcze.
31:44': Mariusz Max Babiński przymierza się do wykonania rzutu rożnego
31:44': Mariusz Max Babiński wrzuca niską piłkę do Aureliusz Rogaliński
31:51': Jakub Świerkowski stara się kontrolować piłkę..
31:52': Jakub Świerkowski strzela...
31:52': Arkadiusz Matysek! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
31:54': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla PKS Myszcze.
32:28': Mariusz Max Babiński przymierza się do wykonania rzutu rożnego
32:28': Mariusz Max Babiński wrzuca niską piłkę do Aureliusz Rogaliński
38:03': Wiktor Meister wykonuje rzut wolny
38:03': Wiktor Meister wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Jacenty Uss!
38:04': Aureliusz Rogaliński stara się kontrolować piłkę..
38:06': Wiktor Meister przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
38:09': Wiktor Meister przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
38:09': Wiktor Meister wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Jacenty Uss!
38:10': Arek Szamotulski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
38:11': Witold Barański próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
38:16': Tytus Biskup stara się kontrolować piłkę..
38:17': Tytus Biskup przejmuje piłkę.
38:17': Wiktor Meister przesuwa się do przodu i podaje do Witold Barański
39:02': Arek Szamotulski wciąż utrzymuje się przy piłce
39:10': Arek Szamotulski przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
39:10': Arek Szamotulski!! "32 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
39:19': Arkadiusz Matysek robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
41:34': Aureliusz Rogaliński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
41:34': Aureliusz Rogaliński wciąż utrzymuje się przy piłce
41:40': Aureliusz Rogaliński strzela...
41:43': Arkadiusz Matysek broni nogą! Co za fantastyczna obrona!
42:58': Tytus Biskup przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
42:58': Tytus Biskup wciąż utrzymuje się przy piłce
43:00': To już 15 minut odkąd P.I.W.O. ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
44:58': Kazik Soczawa przejmuje piłkę.
44:58': Bronisław Bohenek przesuwa się do przodu i podaje do Max Drumlak
Sędzia używa gwizdka, czas na przerwę. Wynik: 0-1.
45:00': PKS Myszcze rozpoczyna!
45:00': Zmiana w zespole PKS Myszcze. Nelson Basile zastępuje Arek Szamotulski.
45:00': Zmiana w zespole PKS Myszcze. Tycjan Stanek zastępuje Artek Opas.
45:48': Bronisław Bohenek stara się kontrolować piłkę..
45:48': Mariusz Max Babiński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
45:48': Mariusz Max Babiński przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
45:48': Mariusz Max Babiński strzela...
45:50': Arkadiusz Matysek usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
45:51': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla PKS Myszcze.
46:31': Ignacio Alegre przymierza się do wykonania rzutu rożnego
46:31': Ignacio Alegre wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Aureliusz Rogaliński!
46:37': Wit Cymcyk próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
46:38': Aureliusz Rogaliński stara się kontrolować piłkę..
46:39': Aureliusz Rogaliński strzela...
46:40': Mariusz Max Babiński próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
46:42': Aureliusz Rogaliński nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
47:18': Aureliusz Rogaliński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
47:18': Aureliusz Rogaliński wciąż utrzymuje się przy piłce
47:21': Tomek Sieniawski stara się kontrolować piłkę..
47:22': Aureliusz Rogaliński przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
47:22': Tomek Sieniawski przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
47:22': Aureliusz Rogaliński próbuje okiwać Tomek Sieniawski
47:22': Aureliusz Rogaliński nie potrafi przejść Tomek Sieniawski i traci piłkę!
47:26': Mariusz Max Babiński strzela...
47:27': Mariusz Max Babiński nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
48:23': Tytus Biskup przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
48:23': Tytus Biskup wciąż utrzymuje się przy piłce
48:23': Kasper Gęsior przesuwa się do przodu i podaje do Wit Cymcyk
57:48': Kasper Gęsior próbuje okiwać Aureliusz Rogaliński
57:48': Kasper Gęsior nie potrafi przejść Aureliusz Rogaliński i traci piłkę!
57:48': Kasper Gęsior będzie mógł sobie pluć w brodę po meczu. Jego występ załamuje!
58:10': Marcel Koryzna sfaulował Tytus Biskup...
58:10': Rzut wolny dla PKS Myszcze
58:56': Tytus Biskup wykonuje rzut wolny
58:56': Tytus Biskup!! "25 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
58:56': Piłka uderza Jakub Świerkowski
59:03': Jakub Świerkowski przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
60:00': Zmiana w zespole P.I.W.O.. Arkadiusz Bubel zastępuje Tomek Sieniawski.
60:34': To już 32 minut odkąd P.I.W.O. ostatnim razem próbowali uderzać na bramkę rywala!
63:37': Andrzej Kryszałowicz gra dziś niczym Rysio z Klanu! Nie okiwał jeszcze żadnego rywala!
65:14': Tycjan Stanek przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
65:14': Tycjan Stanek przejmuje piłkę.
65:14': Wit Cymcyk podaje do przodu do Marcel Koryzna
65:36': Jakub Świerkowski przejmuje piłkę.
65:36': Arkadiusz Bubel chwilę czaruje, a nastepnie wycofuje piłkę na prawo do Wiktor Meister
68:46': Jacenty Uss przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
68:46': Jacenty Uss wciąż utrzymuje się przy piłce
68:51': Jacenty Uss strzela...
68:52': Kacper Ratajczak! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
68:53': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla P.I.W.O..
69:31': Wiktor Meister przymierza się do wykonania rzutu rożnego
69:31': Wiktor Meister wrzuca niską piłkę do Jacenty Uss
69:35': Patryk Skarżyński stara się kontrolować piłkę..
69:37': Patryk Skarżyński przejmuje piłkę.
69:37': Kasper Gęsior przesuwa się do przodu i podaje do Wit Cymcyk
69:45': Witold Barański przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
69:45': Witold Barański przejmuje piłkę.
69:45': Witold Barański strzela...
69:50': Witold Barański nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
71:26': Aureliusz Rogaliński wykonuje wrzut z autu
71:26': Marcel Koryzna podaje piętką do tyłu do Max Drumlak
71:28': Arkadiusz Bubel stara się kontrolować piłkę..
71:29': Arkadiusz Bubel przejmuje piłkę.
71:29': Arkadiusz Bubel przerzuca ciężar gry na prawo do Wiktor Meister
74:11': Jakub Świerkowski stara się kontrolować piłkę..
74:11': Andrzej Kryszałowicz przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
74:11': Andrzej Kryszałowicz strzela...
74:14': Kacper Ratajczak! Cudowna parada! Leci w kierunku piłki... Ułamki sekund...
74:15': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla P.I.W.O..
74:51': Wiktor Meister przymierza się do wykonania rzutu rożnego
74:51': Wiktor Meister wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Jacenty Uss!
76:33': Tycjan Stanek przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
76:33': Tycjan Stanek wciąż utrzymuje się przy piłce
76:45': Mariusz Max Babiński stara się kontrolować piłkę..
76:46': Bronisław Bohenek przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
76:46': Bronisław Bohenek zagrywa na prawe skrzydło. Tam już jest Max Drumlak
77:09': Tytus Biskup próbuje okiwać Witold Barański
77:09': Tytus Biskup pokazuje swoje zdolności techniczne i mija przeciwnika bez problemu!
77:09': Tytus Biskup gra dziś jak z nut! To co on dziś robi.. Ah! Niczym Tytus Opas, gdy jeszcze nie przytył!
77:24': Tytus Biskup wciąż utrzymuje się przy piłce
77:27': Tytus Biskup wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Ignacio Alegre!
77:33': Mariusz Max Babiński próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
77:33': Kasper Gęsior stara się kontrolować piłkę..
77:34': Kasper Gęsior przejmuje piłkę.
77:34': Kasper Gęsior wciąż utrzymuje się przy piłce
77:59': Wit Cymcyk będzie mógł sobie pluć w brodę po meczu. Jego występ załamuje!
78:19': Andrzej Kryszałowicz nie potrafi przejść Kazik Soczawa i traci piłkę!
78:19': Kazik Soczawa gra dziś jak z nut! To co on dziś robi.. Ah! Niczym Tytus Opas, gdy jeszcze nie przytył!
78:50': Tycjan Stanek wciąż utrzymuje się przy piłce
78:52': Bronisław Bohenek stara się kontrolować piłkę..
78:53': Tycjan Stanek przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
78:53': Tycjan Stanek przetrzymuje piłkę! Grają na czas! Czyżby wynik ich do tego upoważniał?
78:53': Tycjan Stanek strzela...
78:53': Mariusz Max Babiński stara się kontrolować piłkę..
78:54': Bronisław Bohenek przyjmuje piłkę, która toczyła się po ziemi w jego stronę
78:54': Bronisław Bohenek wciąż utrzymuje się przy piłce
79:06': Mariusz Max Babiński strzela...
79:09': GOOOOOL dla PKS Myszcze!! Piękne uderzenie! Bramkarz nie miał żadnych szans!
79:44': P.I.W.O. rozpoczyna!
79:50': Jacenty Uss nie potrafi przejść Mariusz Max Babiński i traci piłkę!
79:50': Jacenty Uss gra dziś niczym Rysio z Klanu! Nie okiwał jeszcze żadnego rywala!
80:46': Max Drumlak próbuje okiwać Jakub Świerkowski
80:46': Max Drumlak nie potrafi przejść Jakub Świerkowski i traci piłkę!
80:46': Max Drumlak gra dziś niczym Rysio z Klanu! Nie okiwał jeszcze żadnego rywala!
81:35': Nelson Basile przejmuje piłkę.
81:35': Drużyna P.I.W.O. znowu traci piłkę! Od pewnego czasu gubią się jak drużyna z okręgówki! W ogóle nie potrafią przejść do ofensywy!
84:10': Jakub Świerkowski próbuje główkować, lecz nie trafia w piłkę!
84:10': Andrzej Kryszałowicz stara się kontrolować piłkę..
84:11': Andrzej Kryszałowicz strzela...
84:14': Andrzej Kryszałowicz nie trafia w bramkę! Widać nieprzygotowanie techniczne tego gracza!
85:14': Max Drumlak!! "20 metrys shot"!!! Co za uderzenie!!!
85:17': Kacper Ratajczak usiłuje piąstkować piłkę nad poprzeczką...
85:18': Piłka wychodzi poza boisko. Rzut rożny dla P.I.W.O..
86:00': Wiktor Meister przymierza się do wykonania rzutu rożnego
86:00': Wiktor Meister wrzuca w pole karne... Tak! Tam jest Jacenty Uss!
86:06': Kacper Ratajczak robinsonadą ratuje swój zespół od straty bramki!
86:06': Kacper Ratajczak przejmuje piłkę.
89:00': Zmiana w zespole PKS Myszcze. Tytus Opas zastępuje Ignacio Alegre.
90:00': Koniec meczu! Ostateczny rezultat: 0-2.
Yoh Asakura
01-12-2007, 01:13
A ja mam już 25 skilli, haha !
Dark Sven
01-12-2007, 11:17
Ja mam 12 skilli, od paru tygodni nie grałem, moja drużyna odpadła z PP, a w lidze jesteśmy w strefie spadkowej. Bi-i-ej... jutiful..
Ale i tak zostaniecie bo macie łatwe mecze niedługo SX i Banda więc dodaj sobie 6pkt ;)
Dark Sven
01-12-2007, 13:17
Ale i tak zostaniecie bo macie łatwe mecze niedługo SX i Banda więc dodaj sobie 6pkt ;)
Cóż. Prawie całej drużynie nie idzie, a nasi napastnicy nie mogą się rozstrzelać. A w niedziele gramy ze stonką więc będzie ciężko.
Ale warto wspomnieć, że drużyna, w której występuje ma 6 graczy z skillem 100+.
Ja aktualnie mam 66 skili a Strzeszyn jest w dołku w lidze..
A ciekawostka jeśli chodzi o moją drożynę:d jestem przedostatni w liczbie skilli u mnie najmniej ma Oskar 60 skills.
Cóż. Prawie całej drużynie nie idzie, a nasi napastnicy nie mogą się rozstrzelać. A w niedziele gramy ze stonką więc będzie ciężko.
Pewnie zremisujecie tak jak w PP z robakami;p
I teraz taka ciekawostka mój manager TO nakłania mnie do zrobienia własnej drużyny, żebym nie tracił mojego dobrego doświadczenia w grze.Na 99% stworze ją i czy byłby ktoś chętny z tego forum żeby dołączyć i zaproponujcie jakąś nazwę ;)
Dark Sven
01-12-2007, 16:29
Pewnie zremisujecie tak jak w PP z robakami;p
I teraz taka ciekawostka mój manager TO nakłania mnie do zrobienia własnej drużyny, żebym nie tracił mojego dobrego doświadczenia w grze.Na 99% stworze ją i czy byłby ktoś chętny z tego forum żeby dołączyć i zaproponujcie jakąś nazwę ;)
Cóż... Nigdy nie przysięgałem wierności Elite Fc, i możecie nazywać mnie szują, ale nie miałbym nic przeciwko przejściu.
Przeszedłem do Elity za 10 tysięcy, więc myśle, że za 15-20 tysięcy byłbyś mnie w stanie wyrwać.
Nazwa? Nie wiem, może połącz nazwę miejscowości, w której mieszkasz, z rzeką, która jest w pobliżu (np. Warta Śrem, Warta Poznań)
Drużyna będzie tworzona najprawdopodobniej na początku 5 sezonu a bramkarz na pewno sie przyda ;P
Co do nazwy Warta szczecin brzydko brzmi, inne propozycje?
Dark Sven
01-12-2007, 16:50
To może Bałtyk Szczecin. Niby to kawałek jest ale...
Ogłaszam konkurs na wymyślenie nazwy klubu do którego zapewne wezmę chętnych graczy z Tibia.pl, nagrodą będzie podwyższenie pensji. Piszcie wszystkie swoje propozycje, najlepsza zostanie nagrodzona;P
Dark Sven
01-12-2007, 19:04
To może "Pogoń Szczecin"?
Ale moja drużyna nie będzie się składać z Brazylijczyków i kilku polaków;)
To ma być nazwa która wam też się podobać będzie i nie będziecie sie wstydzić ze gracie w klubie z zrytą nazwą.
Edit.
Nie musi to jakoś cholernie polsko brzmieć ani być jakąś poważną nazwą.
Dark Sven
01-12-2007, 19:17
Ale moja drużyna nie będzie się składać z Brazylijczyków i kilku polaków;) To ma być nazwa która wam też się podobać będzie i nie będziecie sie wstydzić ze gracie w klubie z zrytą nazwą.
Cóż... Nazwa do niczego nie zobowiązuje. Przede wszystkim musi się ona podobać Tobie. A na tle nazw niektórych klubów to Pogoń wychodzi dobrze. Ale cóż... To Twój wybór.
Przez te normalne nazwy myślę, że będą drużynę z jakimś podrzędnym botem mylić;P(ale pogoń szczecin z tych "normalnych" nazw jest najlepsza)
Edit.
Myślałem, że będzie jakaś "burza mózgów" a tu jedynie Sven o te marne grosze walczy.
Dark Sven
01-12-2007, 19:58
Przez te normalne nazwy myślę, że będą drużynę z jakimś podrzędnym botem mylić;P(ale pogoń szczecin z tych "normalnych" nazw jest najlepsza)
Edit.
Myślałem, że będzie jakaś "burza mózgów" a tu jedynie Sven o te marne grosze walczy.
Potrzebuje na trenera 24 tysiące. Przy 4 tysiącach miesięcznie mnie to nie bardzo ustawia więc =p.
A poza tym, jak będziemy w pierwszej lidze, to kto nas z botem pomyli?
Robie ten klub żeby łapać doświadczenie więc będę grał w 1 składzie(ty też), więc jak będziemy się w B utrzymywać to będzie sukces ;)(jakoś mi odwaliło z tymi "więc")
BlueMaster
01-12-2007, 20:16
Imo dajcie mnie do teamu
Yoh Asakura
01-12-2007, 20:38
Nie potrzebowałbyś w drużynie 25 skillowego prawego pomocnika ? :>
Dark Sven
01-12-2007, 20:38
Robie ten klub żeby łapać doświadczenie więc będę grał w 1 składzie(ty też), więc jak będziemy się w B utrzymywać to będzie sukces ;)(jakoś mi odwaliło z tymi "więc")
To może cały tydzień treningów bramkarskich ^^?
Edit:
I nie ma chuja we wsi. Proszę o numer 3
Drużyna dopiero powstanie, a pierwszeństwo w zdobywaniu skili i doświadczenia są wszyscy z tego forum którzy grają w fs.
Edit.
To może cały tydzień treningów bramkarskich ^^?
Nigdy!!
A oto i nasza drużyna(podajcie numery które chcecie):
http://img132.imageshack.us/img132/1079/squadkt7.jpg
PP-Paint powah;P
Yoh Asakura
01-12-2007, 21:53
Chcę numer 13 !
Davido16
01-12-2007, 23:21
Mi hacknęli konto w fsie xD Przed chwilą nowe założyłem. (nie mam już kg) Nie potrzebowałbyś Malluś obrońcy? ; >
Każda osoba się przyda tylko jakoś mało pomocników i napadów będzie;p
Davido16
01-12-2007, 23:38
Ewentualnie mogę pomocnika zrobić.
Możesz zrobić obrońce wtedy będzie "komplet" bo 1 osoba z PKS myśli nad przejściem;)
Yoh Asakura
01-12-2007, 23:47
Możesz zrobić obrońce wtedy będzie "komplet" bo 1 osoba z PKS myśli nad przejściem;)
Jakie jest prawdopodobieństwo, że ta drużyna w ogóle powstanie ? Bo nie wiem, czy mówić menedżerowi, że chcę odejść, czy siedzieć cicho. Musiałbym też z nim uzgodnić za ile mnie sprzeda, a ja wcale taki tani nie jestem, więc będziesz musiał groszem sypnąć ;P
Davido16
01-12-2007, 23:48
To zrobię obrońcę jak chciałem ;) Pojutrze powinienem już dostać gracza.
@Yoh
Pisałem, że jest 99% szans na stworzenie drużyny na razie siedź cicho bo dokładnej daty założenia nikt nie zna:P
Dark Sven
01-12-2007, 23:52
Jak nie będzie chętnych, to się napisze w ogłoszeniach i się paru łepków w POLE wyłapie.
Dark Sven
01-12-2007, 23:52
UE ; <...
ddddd
Tytus powiedział że niektórych z PKS'u odda mi za dość małą cenę(jeśli oni będą chcieli) więc trochę stary klub rozkradnę;)
Yoh Asakura
01-12-2007, 23:56
@Yoh
Pisałem, że jest 99% szans na stworzenie drużyny na razie siedź cicho bo dokładnej daty założenia nikt nie zna:P
Wiesz, jeśli będziesz chciał mnie wyciągnąć z Szerszeni, to będziesz musiał zaoferować mi bardzo korzystne warunki. Tam mam pensje rzędu 3000 tyś. i mam paru kolegów, słowem - czuję się dobrze w tej drużynie. No ale jeśli dostane kontrakt z gwarancją zarobków około 10 tyś. + pokrycie kosztów domu i jeszcze jakieś 'skromne' premię, to może skuszę się na przeprowadzkę :P
Wiesz, jeśli będziesz chciał mnie wyciągnąć z Szerszeni, to będziesz musiał zaoferować mi bardzo korzystne warunki. Tam mam pensje rzędu 3000 tyś. i mam paru kolegów, słowem - czuję się dobrze w tej drużynie. No ale jeśli dostane kontrakt z gwarancją zarobków około 10 tyś. + pokrycie kosztów domu i jeszcze jakieś 'skromne' premię, to może skuszę się na przeprowadzkę :P
Po co ci taka pensja? Co zrobisz z tą kasą? Trener nic nie daje, styl życia też, opłacanie domu będzie u każdego wszyscy gracie w meczach ligowych jakieś premie.
Czego więcej chcieć?
Edit.
10tys najprawdopodobniej jedynie sven będzie miał jako bramkarz, reszta koło 5tys ja sam mam teraz małą pensje bo kasa na razie nic nie daje.
Yoh Asakura
02-12-2007, 00:05
Po co ci taka pensja? Co zrobisz z tą kasą? Trener nic nie daje, styl życia też opłacanie domu będzie u każdego wszyscy gra w meczach ligowych jakieś premie.
Czego więcej chcieć?
Od przybytku głowa nie boli ;P
Nie no, żartuję, tak naprawdę to zadowolą mnie marne 4 tyś.
Dark Sven
02-12-2007, 00:15
10 tysięcy? Kpisz sobie?
Edit:
Kpicie sobie?
Yay ^___^ - 10 tysięcy.
Yay ^___^ - 10 tysięcy.
Jeżeli będziesz aktywny to może nawet 11tys będzie a jeżeli boty ci będą gole strzelać to dostaniesz 6tys >__>
A ja się powoli zaczynam wnerwiać, bo oprócz wykańczania to nic nie rośnie...
BlueMaster
02-12-2007, 13:48
Ja numer 7 jak C.Ronaldo
Dark Sven
02-12-2007, 14:17
Ban na 3 dni ^__^.
Ban na 3 dni ^__^.
Za co, jeśli można wiedzieć(spam?)
Yoh Asakura
02-12-2007, 14:34
Za co, jeśli można wiedzieć(spam?)
Za to, że powiedział "jak C.Ronaldo" :>
BlueMaster
02-12-2007, 18:59
Marzenia????
Zostały najprawdopodobniej 3 tygodnie do założenie drużyny, nie wiem czy przeprowadzać sprawy organizacyjne tutaj czy w jakimś innym miejscu(IRC, komunikatory itp.). Podajcie swoje propozycje bo jest jeszcze wile rzeczy do uzgodnienia.
Yoh Asakura
03-12-2007, 00:25
Konferencja na gg.
Dark Sven
03-12-2007, 13:49
Konferencjona na gje gje.
A z rzeczy ważniejszych:
Zawodnik Ambroży Araggorn wyszkolił Łapanie (GK) na poziom 5!
Colo_2006
03-12-2007, 16:56
No to teraz moje staty xD
http://img141.imageshack.us/img141/4816/statysv0.jpg
@Yoh i Sven
Jako, że wy dwaj jesteście najbardziej zaangażowani wszystkie sprawy omówimy we trzech podajcie swoje nr GG albo do mnie napiszcie(764444), jeżeli się uda sie zebrać to jestem dziś do około 22.
O co chodzi z drużyną, jeśli mogę wiedzieć?
staty (http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=31779)
Tworzę drużynę w której będę zdobywał doświadczenie(skile też) i proponuje wszystkim z tibia.pl możliwość grania ze mną w 1 składzie.
Hmm.. można się załapać czy cuś?
Takie jakieś info ogólne co jak gdzie kiedy i co trzeba zrobić, robić, etc. ^^
Colo_2006
03-12-2007, 23:46
Jakbys potrzebowal napastnika to napisz na gg lub PW xD
Arka_Sath_Wielki
03-12-2007, 23:59
Mhm ja też moge zagrać :) moje gg 8017890 a staty :
http://img84.imageshack.us/img84/5035/statyskillesf7.png
@Sven
Może byś mi wysłał swój numer GG(na PW) bo prace sie w miejscu zatrzymują.
BlueMaster
06-12-2007, 08:18
A jak tam rozwój teamu?
Jako, że nie nie idzie nam zebranie sie w jednym czasie lub pojawiają sie problemy ważniejsze sprawy załatwimy tutaj, a resztę po stworzeniu drużyny.
Ważną sprawą jest to, że możemy objąć bota albo w lidze B lub C
sam na razie obstawiam B ale może wy wolicie pierw bawić się z botami.
Gdy omówimy tą sprawę podam następną.
Yoh Asakura
10-12-2007, 00:31
Ja jestem za objęciem bota w B :>
Strzeszyn ucieka z spadku:) wygrana z vice 2:1 i przegrywamy z nimi tylko bilansem. Jeszcze 2 mecze z botem i z Zielonymi i wszystko będzie jasne;)
Dark Sven
10-12-2007, 23:06
Jako, że nie nie idzie nam zebranie sie w jednym czasie lub pojawiają sie problemy ważniejsze sprawy załatwimy tutaj, a resztę po stworzeniu drużyny.
Ważną sprawą jest to, że możemy objąć bota albo w lidze B lub C
sam na razie obstawiam B ale może wy wolicie pierw bawić się z botami.
Gdy omówimy tą sprawę podam następną.
Cóż... C Liga byłaby dla mnie (jako bramkarza do dupy). Prawie brak strzałów. Dla napastników będzie dobre (jeżeli będą dostawać premie za gole. Drużyna będzie tracić pieniądze na premie, ale za to będzie czas na skompletowanie drużyny... Nie wiem.
Jestem za B.
Davido16
11-12-2007, 21:34
Wiem, że mam najmniej do powiedzenia, ale lepiej by było w B, jeśli byłby dobry skład.
Więc jeśli jakiś zostanie wybieram bota w B lidze.
Skład nie będzie za dobry ponieważ będzie on bardziej do nabijania skili i doświadczenia ale po kilku sezonach może będziemy wymiatać ;)
http://pogonszczecin-fs.phorum.pl/ forum drużyny do czasu uzgodnienia wszystkiego(powstało bo tibia.pl ciągle sie wiesza i jakieś głupie błędy wyskakują >_>)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.