Pokaż pełną wersje : O co chodzi moderatorom?
Mam pytanie, dlaczsego moj temat o grze fallensword zostal usunięty przez moderatora "Dwimenor"? nie rozumiem dlaczego i powód że "tibia jest lepsza" mialby byc powodem do usuniecia tego tematu? prosze o sensowne wyjasnienie na pw bo to co zrobil Dwimenor jest dla mnie conajmniej dziwne.
Robie konkurencje dla tibii promując inna równie dobrą gre... prosze wytłumacz mi to
Capality
30-07-2007, 22:42
1 Moderator ma zawsze racje
2 Jak nie ma racji patrz pkt 1
ale dlaczego nie rozumiem. W hydeparku az roi sie od linkow do innych gier, a ten teamt zostal usuniety. Dlaczego? Naprawde chce wiedziec. Zlamalem jakis punkt regulaminu? Chyba dzial forum "owszystkim i o niczym" sluzy takim luznym rozmowom o grach... Az chcialoby mi sie powiedziec "zal.pl"
Bo podałeś link refrekcyjny + nie ten dział.
tak dalem link do rejstracji, po to zeby dostawac pkty w tej grze,ale glownie chodzilo mi o promowanie tej gry zeby gralo w nia coraz wiecej polaków. Wedlug ciebie jaki dzial by byl dobry do tego? Chyba hydepark od tego wlasnie jest!
Meryba Ci pięknie odpowiedział. Poczytaj regulamin i znajdź punkt, który złamałeś. Miłej zabawy.
14. # Nie jest dopuszczalne, aby w postach umieszczać tzw. linki referencyjne (dające pewne korzyści w grach itp)
Dobra czytajac regulamin jakos tego nie widzialem ;p Juz rozumiem, temat to zamknięcia ;p
Bo podałeś link refrekcyjny + nie ten dział.
no takiej przerobki wyrazu "Referencyjny" jeszcze nie widzialem :confused:
Nie wspominając, że takie rzeczy to tylko na PW się załatwia :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.