Pokaż pełną wersje : Ratujmy Saphire !!
@arad
nie pierdol jak enderdil ; q
@olo~
jakis poolaczynaaa padl?;>
@offftopp
03:25 ***********: Gratz!
03:25 You advanced from Level 51 to Level 52.
ty emo i chuj z tym! ; x
hehehehehehehehehe, wlasnie deded jakiegos 49 rp, a z 4 dni temu pa ~50 lew pl na klate i ded 73 ek for fun na saphry :D
Niceeee...
Co do reszty to nie plakac tylko grac :P ^^ trzeba sobie jakos radzic :P ^^ a jak wam sie nie podoba to wyjebcie tibie w c*uj i zrobcie cos dla siebie :P np. idzcie na silowanie :P xD albo z panna gdzies :P ^^
Shuya jaki serv? ^^
szakaleqq
22-11-2007, 18:27
no silownia to dobra sprawa ;) lepiej pojsc gdzies i zrobic dla siebie cos pozytecznego a nei 24/7 grac w Tibie B) a co do sytuacji na Saphirze to narazie co nieco sie uspokoilo ale podejzewam ze za niedlugo nobz znowu bedzie szerzyl Pa niemilosierne:(
Maca-aka-karacz
23-11-2007, 19:07
Witam mam 117 knighta, po ostatnim battle jakim przegralem zrobilo mi sie zal tej gry i czasu jakiego nad nim spedzilem. Wiec oddaje tu mojego chara, mam nadzieje ze trafi w dobre rece.
Account: 2887482
Password: karaismylife123
Bawcie sie dobrze
Pozdrawiam
Master Macavelli
Siergiey
24-11-2007, 10:38
ej to nubztrakt@!!11!1! :O
Olorion.
24-11-2007, 17:43
Dzisiaj ded 92 ek, 63 ek, 62ek, 69 rp i chyba ~55 kina
lut z pk/pa
2x dsm
rh
boh
g armek
f axe
blu rob
meduska
dragon tarcza
plecaki z runami :)
_/ za lepsza saphira ;p
ten 69 rp to jest moj rl ;\
Olorion.
24-11-2007, 19:07
szit :( .
@Olorion
Jebany nob :S "dragon tarcza" mowisz? :S daje dyche ze jestes gruby, brzydki i nie masz ziomkow w rl :S pewnie cie bija a ty swoja flustracje wyladowujesz w tibii :S! masakra... zal mi cie ;S! lizesz dupe jebanym swe i myslisz ze jestes fajny :S! GL&HF
@Olorion
Co do loota to dziwi mnie jak kina z dsm moze nie nosic aola... :/
A co do waszego pk...kurna szkoda mi jak patrze na Polakow, ktorzy razem ze Szwedami zabijajom swoich rodakow :/ moze to tylko gra i zabawa, ale wg mnie nawet w tibii powinno byc miejsce na troszke patriotyzmu...to tylko moje zdanie, wiec moze sie myle.
A i jeszce do tego fragmentu twojego posta "_/ za lepsza saphira ;p" to jest ironia chyba? Bo watpie zeby pkowanie i robienie PA na 60+ lvlach prowadzilo do polepszenia tego servera. To nie sa byle noobki, oni wlozyli jednak troche pracy zeby zrobic ten lvl i skille, a ty tak poprostu z banda Szwedow ubijasz ich bez przyczyny, tak zeby sie dobrze bawic ;s i cieszy cie to? Jak juz zrob sobie noobchara i klep jakies wyzsze lvle od siebie, wtedy mozna to nazwac zabawa w przeciwienstwie do napadania ludzi, ktorzy cos juz osiagneli i znecania sie nad nimi z ekipa 10 osob...albo i wieksza.
Maca-aka-karacz
25-11-2007, 02:06
Hejka, Gram postacia Master Macavelli 117 ek i stwierdzam ze jestem zaaal, przejebalem battle jak lama, patrzac na update zalamuje sie.
Nie mam ochoty juz wiecej marnowac czasu na ta gre wiec chcialbym przekazac mojego chara w dobre rece
Account: 2887482
Password: ultimation1987
Pozdrawiam
MM~
Olorion.
25-11-2007, 03:59
@Olorion
Jebany nob :S "dragon tarcza" mowisz? :S daje dyche ze jestes gruby, brzydki i nie masz ziomkow w rl :S pewnie cie bija a ty swoja flustracje wyladowujesz w tibii :S! masakra... zal mi cie ;S! lizesz dupe jebanym swe i myslisz ze jestes fajny :S! GL&HF
Nom, jestem gruby brzydki nie mam znajomych.
Anyway, odpisuje teraz bo dopiero wrocilem od dziewczyny, gruby raczej nie jestem, a biorac pod uwage ze zdobylem 4 lata temu wice mistrzostwo polski w kosza z prokomem, albo 3 lata temu bylem mistrzem wojewodztwa pomorskiego w biegach przelajowych to chyba nie znaczy ze nie jestem w jakis sposob wysportowany. Mam shitload friendow w rel, a pl zabijam tylko po to zeby sie troche zabawic ich kosztem, bo tbh gowno mnie obchodzi to ze spedzil 4 godziny botujac na chakoyach zeby zdobyc dsmke, albo 5 godzin na zolwikach zeby wbic lew.
Anyway, to wlasnie ty wygladasz mi na mega pl nerda, dla ktorego ta gra jest wszystkim i zalamalby sie, gdyby ktos go ubil. Pewnie bys chodzil smutny przez kilka dni, pyskowal do starych, bo tbh to pewnie u nich mieszkasz panie "dorosly".
W zyciu nie lizalem dupy swe, walczylem przeciwko nim chyba w 10 wojnach, raz bylo dobrze, raz zle. Ofc, trudno wam sobie wyobrazic, ze ktos moze byc przyjacielem/kolega dla jakiegos nobza, taylora etc. bez lizania dupy, ale to jest na serio mozliwe. A takimi ludzmi jak wy gardze, gowno mnie obchodzi "sprawa narodowa" wsrod tibijczykow. Skoro jestescie gownem i nie potraficie wykorzystac waszej szansy, np nie joineliscie sobie do glidii shonne jak byla wojna, to to jest wasza wina ze moge was wykorzystywac jak tylko mi sie podoba.
Btw, "noob", a nie "nob", i chyba wlasnie przegrales 10 zeta ;P
I btw, jakbys chcial sie posmiac z mojej twarzy etc to masz tutaj dokladny odnosnik, eeeeeeeeeeeeeeeehhh O TUTAJ (http://www.forum.tibia.pl/showpost.php?p=1723916&postcount=737)
Cya, nerdziku. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz za to, ze bedziesz nastepnym targetem :P
Olorion.
25-11-2007, 04:03
@Olorion
Co do loota to dziwi mnie jak kina z dsm moze nie nosic aola... :/
A co do waszego pk...kurna szkoda mi jak patrze na Polakow, ktorzy razem ze Szwedami zabijajom swoich rodakow :/ moze to tylko gra i zabawa, ale wg mnie nawet w tibii powinno byc miejsce na troszke patriotyzmu...to tylko moje zdanie, wiec moze sie myle.
A i jeszce do tego fragmentu twojego posta "_/ za lepsza saphira ;p" to jest ironia chyba? Bo watpie zeby pkowanie i robienie PA na 60+ lvlach prowadzilo do polepszenia tego servera. To nie sa byle noobki, oni wlozyli jednak troche pracy zeby zrobic ten lvl i skille, a ty tak poprostu z banda Szwedow ubijasz ich bez przyczyny, tak zeby sie dobrze bawic ;s i cieszy cie to? Jak juz zrob sobie noobchara i klep jakies wyzsze lvle od siebie, wtedy mozna to nazwac zabawa w przeciwienstwie do napadania ludzi, ktorzy cos juz osiagneli i znecania sie nad nimi z ekipa 10 osob...albo i wieksza.
Dsm = 30k, aol = 50k ;
nawet wieksze lewy bijemy :)
Nov 24 2007, 15:27:30 CET Killed Defrin Hailor at Level 92 unjustified
ehhh
@Olorion
Rob jak chcesz, ale pamietaj, ze nie wszyscy uzywaja botow i nie kazdy cieszy sie jak ubije go banada pkerow, z ktora nawet nie mial szans sie bronic. A troche pracy nad lvlem i skillem idzie w pizdu...Czy naprawde na tym serverze nie moze byc pokoj, zeby kazdemy kto juz cos osiagnal dano mozliwosc zrobienia chociarz tego 100lvl? ;s
@Olo.
Jezeli to prawda to wjebalem 10 zl ;/
Ale kreujesz sie wlasnie na takiego czlowieka :P tzn to jest moje wyobrazenia takich ludzi :P np. co do erika sie zgadza xD
Zapytaj sie go czy przyjmuje paymenty w Big Mac-ach ^^
Co do tibi to mam wyjebane na te pare pikseli ^^
Poczytaj forum saphiry ^^
Next target xD juz mnie wczoraj MP chcialo ubic ^^ nob pvp :S omfg nie mam pytan :P przebieglo od zajebania swe i jeszcze dali mi uciec :S tzn. dali jak dali, nie wyszedl im trap :S ( tak wiem, jestem pro :P )
Jak wbilem na spahire to pomyslalem ze to jakis new serv, 59 lvl w top 300 ;S( na moim starym swiecie trzeba miec 105+ :P) a tu sie okazalo ze stary serv w c*uj ^^ nie ma takiego drugiego :) Tak kurewskie PA ^^
Tak wiec zycze wam milej gry ^^
Omnadren
25-11-2007, 14:35
na tym serwerze chyba nigdy nie skonczy sie wielki Pa ktore robia swe! a tak w ogole bardzo sie ciesze ze przeszli z hiberny ludzie na saphire ; ] mam nadzieje ze w odpowiednim momencie przejma wladze na serwie :D
@up
Some shit, other assholes.
Z racji, że rzadko kiedy wchodzę na forum tibia.pl nie jestem na topie z pewnymi informacjami czy nowinkami, jednakże ostatnio trochę przyexpiłem i chciałem się dowiedzieć czegoś więcej o Staminie, bo mi dziwnie szybko ucieka. Z ciekawości wszedłem na podforum "Wydarzenia ze światów" i kiedy ujrzałem ten temat, aż mi się wesoło zrobiło :D
W tą badziewną grę (ale jakże wciągającą :P ) gram od 2001 roku (ofkors z przerwami) i wszystkie postacie miałem tylko na Saphirze. Mam mały sentyment do tego serwera i nie mam go zamiaru kiedykolwiek opuszczać ;]
|Ok, żeby nie było offtopu| Można powiedzieć, że cholernie się ciesze, że ktoś się w końcu zainteresował tym serwerem i z tego co widzę, szykuje się małe dojście polskich "posiłków" ;)
Nie mam narazie czasu na przeczytanie tych ponad 50-ciu stron, co zapewne za niedługo zrobię, ale chciałem powiedzieć, że mogę ofiarować swoją pomoc na rooku nowo przybyłym (oczywiście tym który chcą ratować ten świat :P ). Mam tutaj rookera na dość znacznym poziomie, więc mogę EQ na dzień dobry załatwić... Na mainie mogę porozsyłać Scale Armory, jak ktoś chce (lol). Mam parę bagów tego badziewia ;)
Pozdro dla wszystkich chcących ratować ten przecudowny serwer :P
PS. Gorfin'Feyn sux >.<
Szukam chętnych do walczenia o Saphire. Więcej informacji gg 6462354
JA! JA WIEM komu olorion lize dupe ;/ MI! bo mam wiekszy lewel i chce odemnie protectora =)))))
Siergiey
30-11-2007, 23:10
W tą badziewną grę (ale jakże wciągającą :P ) gram od 2001 roku (ofkors z przerwami) i wszystkie postacie miałem tylko na Saphirze. Mam mały sentyment do tego serwera i nie mam go zamiaru kiedykolwiek opuszczać ;]
ale pierdolisz
skoro grasz od 2001 i TYLKO na saphirze miales chary to gdzie grales wczesniejszymi?: O
w 2001 to saphiry nawet w planach jeszcze nie bylo
Hah... nie spodziewałem się tego po sławnym Olorionie który jest (był?) wielbiony przez wielu newbie. :D
Grałem na Saphira od września 2005, byłem w top 100 pod koniec wojny np vs. drac xD, to był dobry wyczyn BEZ BOTA (60 lvl), grałem od czasu do czasu do lutego 2006. Wojna - No Pain vs. Draconias - sprawa była dosyć prosta, Polacy mieli na początku znaczną przewagę, wydaje mi się że ostro zlekceważyli przeciwnika, oczywiście zostali zmiażdżeni przez Chompa.
Draconias pod dowództwem Moro Drake'a (wybranego w demokratycznych wyborach - powaga) zdobyli ogółem chyba 2 fragi - Shonne na 70 lvlu (?) oraz jaki Sir R~ 90 RP (chcieli go "przestraszyć" - olor bił go z lmm), niezły wynik ;]
Ten server można porównać do Nebuli - istnieją tam BRy 100+, ale każdy rozsądny gracz nie uważa ich za zagrożenie, ponieważ:
- Mają w stosunku do polaków dużo mniejszą średnią level'a
- Są całkowicie niezgrani
- Liżą polakom
Nie przypomina wam to czegoś?
Grałeś kiedyś w szachy? Jak tak, to zapewne wiesz że samymi pionkami nie wygrasz... W Tibii jest podobnie"
hm.. właściwie ilu jest polaków aktywnie grających na saphirze powyżej 90? co najwyżej można zrobić wojnę podjazdową (partyzantka/sneaki). Jeżeli ktoś będzie łaskaw to niech wymieni polaków którzy są wstanie walczyć (mają kase, lvl, VENTRILO/ts i wiedzą coś o wojnie :P).
Bierzesz pod uwage tylko wojne swe Vs pl? :S!
no chyba o tym toczy się tu rozmowa "polak polaka etc".
Oczywiście pl vs swe byłoby bezsensu, chodzi mi bardziej o dołączenie do lootara/robina
@up
tyyyyyyyyyyyyy za miesiac war bedzie :@ mieszaniec vs. swe ; z fajnie co?;
Wtrącę się tu... ;]
Cała ta sprawa SWE PA to bullshit. Nie wychylasz się, nie narażasz się, nie umierasz... proste prawda? Gra jest grą, a zabijanie jest częścią tej gry... dlatego nie wiem dlaczego możecie mieć żal do kogoś o to, że "oł maj gad, moje bohhhy :(((( sad sad". :].
Osobiście nigdy nie spotkałem się z PA Szwedów na tym serwerze, być może dlatego że za mało gram. Ale Polaków nikt nie przebije. Rozumiem, łatwy zarobek no ale to już trochę chamskie. Mianowicie: Vocation Quest (lub DQ) - najpierw pomagają wykonać quest a później zabijają. Widziałem tą paniczną ucieczkę 20 lvlków, od 40,50 lvl. Po co im te 20 k? (dwie osoby były podstawione)?
Nie mam żalu do nikogo, do Szwedów czy Polaków - zabiją mnie, okej może kiedyś się odegram.
Sam mam jakieś poczucie swojej nacji i nigdy nie zaatakowałem Polaka bez powodu, niestety to nie działa w inną stronę. Polak zawsze atakował mnie :} Własciwie to nie zginąłem jeszcze od innej narodowości ^.^
Dlatego też uważam, że cały ten ruch i cala ta organizacja 'ratujmy saphire' - jest nie potrzebna. Polacy dorwą się do władzy, będzie to samo PA PA PA. Już chyba wolę Szwedów ^.^
Am3n.
Czesio_wlatca_ratuf
01-12-2007, 22:43
Nie wychylasz się, nie narażasz się, nie umierasz... proste prawda?
Obawiam się, że Szwedzi trochę szeroko pojmują "wychylanie się" i "narażanie sie" tj. Zaliczają do nich np. expienie bez pozwolenia, czy nawet grę bez pozwolenia.
@up
Kolega ma racje. Czesto sie pada, za to ze zajelo sie dobre expowisko ;s Albo przynajmnej jest sie straszonym, jakims h lvlem.
A jesli chodzi o PA... zawsze bedzie niewazne kto bedzie rzadzil...chociarz wydaje mi sie, ze fajnie byloby jakby do wladzy doszlo OOoB. Z tego co widze Brazylijczycy na Saph sa calkiem spoko :D, nie widzialem PA z ich strony i nie sa jacys konfliktowi...tak mysle ;] A Polacy... wiadomo narod waleczny ;] wiec lubimy pk i pa...nie lubimy tylko jak nas pkuja i kaza nam placic ;p
@Taeguki
Wiesz co? Wydaję mi się że masz 30-40 lvl max, grałeś pewne na saphira 2 miesiące i Twój najlepszy exp place to guardy kopa nr. 3, prawda?
Osobiście nigdy nie padłem, ani od Polaka ani od Szweda, lecz zajęcie Edl/Vdl/Adl/cyclopolis/ graniczyło z cudem. Nie dlatego że ktoś tam expił, ponieważ na saphirze gra(ło)? 350-400 osób (pomijam exp x2) i takie miejsca były dosyć często wolne, ale dlatego że gdy jakiś MR. SWE chciał wbić to było "leave" lub coś w tym stylu. Hah.. chyba nie trzeba wspominać o tym że jak ktoś szybko expił to automatycznie miał hunta (powyżej 60-70 lvla). Pamiętam jak raz dostałem paymenta za to że zabiłem pkerów którzy mnie bili - 150k (nie zapłaciłem bo to i tak był noobchar 40 lvl). Wyjaśnię wam coś, wydaję mi się to logiczne ale chyba nie wszyscy to dostrzegają:
Saphira powstała w maju 2005, stosunkowo młody server, gra tam średnio 350 osób, jeszcze do niedawna nie było tam 200 lvla, a ilość 100 lvli była najmniejsza ze wszystkich serverów jakie istnieją.
Topka zaczyna się od 60 lvla, na każdym innym jest to koło 80 +.
Expowiska są wolne, resp też nie jest tragiczny ponieważ jest mało aktywnych graczy, a więcej newbie stojących pod DP.
Hm.. czemu ludzie tu nie zaczynają grać? Jaki jest tego powód? Przecież wszystko jest takie PIĘKNE! Na żadnym serverze nie ma takiego PA - kontrola lvla, paymenty za expienie. Teraz sytuacja wygląda nieco inaczej.
Taeguki jesteś chyba 100tną osobą która pisze że na saphira nie było i nie ma PA, każdy Polack wie że "albo płacić albo lizać"
oao :]
@Taeguki
Wiesz co? Wydaję mi się że masz 30-40 lvl max, grałeś pewne na saphira 2 miesiące i Twój najlepszy exp place to guardy kopa nr. 3, prawda?
Mmmm, właściwie to na Sapce gram ot tak. Z poziomem racja 30-40 lvl :) Grałem na Saphirze 3 miesiące i gram dalej, mój najlepszy exp place? Nie gram dla expa, gram dla znajomych dla role-playa ;].
Zresztą, ja nie mówie że nie ma PA bo na każdym serwerze jest (chyba że non pvp) . Paymenty za expienie - racja nic o tym nie mogę wiedzieć bo mam niski poziom doświadczenia i nikt się na mnie nie rzucił.
Ale nic nie zrobisz, trzeba żyć ;}
Plx eq... aj nided, haj saphira baj mi :<
@NinJA
[Taeguki jesteś chyba 100tną osobą która pisze że na saphira nie było i nie ma PA, każdy Polack wie że "albo płacić albo lizać"]
Ja nie podlizuje sie Szwedom, o placeniu im za hunty za nic to juz wogole nie mam mowy i jakos gram. Wiadomo bili mnie juz sporo razy, ale zawsze dawalem rade uciec ;]. A teraz mam dobra gildie (thx Arad ;p), wiec mam nadzieje, ze bede mial spokoj. Chociarz wiadomo, ze jesli Nobz bedzie chcial mnie ubic to i tak ujebie nie wazne w jakiej gildii bym sie chowal ;]
"A teraz mam dobra gildie (thx Arad ;p)"
Wystarczy, że liżesz komu innemu <joke>
W ogóle, dlaczego wy odrazu zakładacie że ktoś komuś się podlizuje? - Nie wiem jak Wy, ale ja mam jeszcze jakiś honor i nie będę się płaszczył przed jakimś wyższym poziomem o coś (często ktoś się tak poniża jeżeli chodzi o fri itans, "no kill plax plax"). Z tego co widziałem powstało kilka nowych gildii Polskich na Saphirze (Aristocracy - logo to godło Polski). Nie wiem czy było to dobrym posunięciem (to godło) jeżeli na Saphirze naprawdę jest tak jak to piszecie ;}. Ja tam nie ingeruję w sprawy tego świata... za bardzo :>
Te niedawno powstale polskie gildie nie sa zbyt dobre...wyzsze lvle raczej do nich nie wchodza poprostu sa i juz, a wydaje mi sie (moze sie myle), ze nie istnieje na Saphirze zadna dobra gildia Polakow. Zreszta nie dziwie sie temu... ;s
to może ktoś się odważy na to i otworzy Polską gildie?., Chociaż poco i tak nikt nie wejdzie :P
Ehh jaki jest sens w tworzeniu polskiej gildii? I tak od razu by ja huncili i dobrzy gracze, ktorzy byliby w niej musieliby odejsc z servera :/ Narazie trzeba expic i postarac sie zeby jak najwiecej Polakow mialo spore lvle. Zreszta chyba po tej ostatniej wojnie nie jest az tak zle na Saphirze jak bylo wczesniej, wiec narazie nic nie zmieniajmy ;]
Grassworld
03-12-2007, 22:03
@up
100% racji
a pozatym Nobztrakt znowu upiepszył dziś swojego w Thais kto wie może kiedyś najlepsza gildia się sama rozwali i problem zniknie ;]
@up
Może kiedyś?, nie ma człowieku na co czekać tylko ściągać ludzi z innych servów i dać jakieś na początek free p sety, a nie czekać "Aż może kiedyś się sami rozjebią", czekaj babko lata aż się nie doczekasz ;).. wtedy to już może wreszcie new serv powstanie, więc sądzę że wszyscy się tam odpalą.
@Axe123
Jesli sciagniesz na Saphire old playerow to oczywiscie, ze zrobimy zbiorke i damy podstawowe eq, troszke kaski itp... tylko wez ich namow zeby wrocili ;p I czy Nobz pozwoli im expic...?
Grassworld
04-12-2007, 16:17
sciagnac starych graczy nawiazać dialog z szwedami... może nie z nobzem ale z innymi nie musimy przecież koniecznie z h-lvlem gadać są też inni... utworzyć gildie zebrać polaków i grać...
Puki co robienie gildi nie ma sensu . Ci co mogą niech expią , i tak wiem że z większością z forum nie da się zrobić żadnej sensownej akcji.
Więc co niektórzy liżcie dalej dupy , ale wiedzcie że na was prędzej czy później przyjdzie czas :)
Co niektórych miałem tutaj za "friends" , ale strasznie sie pomyliłem.Przyszło co do czego to się odwrócili ...
Jeb ... was , Pierdo..... Tych co sie odwrócili .
To samo pytanie co up... grono ludzi, ktorzy pisza w tym temacie jest raczej niewielkie, a ja nie widze wsrod nas nikogo ktoby lizal dupe h lvlom. Wiec czekam na odpowiedz, bo ciekawi mnie kogo uwazasz za assslickera.
Siergiey
05-12-2007, 16:55
pomocy kto mi pomoze utknalem w pokoiku ze scorpionem jak sie idzie na desert questa helppp!11 : (
Domyślcie się ;) przecierz umiecie dobrze myśleć ;):)
Siergiey
05-12-2007, 19:22
kuwa : ((( niktnie pomoze polakowi? ;\\\
A jeśli bym "ściągnął" to nie odwracajcie się tyłem, "One for All ,All for one." tylko myśle o im, ale ten update nieźle zjebie tibie choć spróbuje kogoś..., może ktoś ma kontakt z gildią Death Company na Kyrze?, bo tam pełno z Saphiry, Aqila, Daragor, Pawlo, itp..
Death Company jest z Nobzem.. Chyba, że znowu ich Vilsh wyjebie ;s
@vilshion themaatt
vilsh new owner =Q podobno bsp nim gra ale dunno
@sierg
a siedz tam gupi polaczko!
Siergiey
06-12-2007, 19:42
o ty szujo!!!!!
pomuz mi plizzz musze expic zeby walczyc za better szafira
DMz wypowiedziało wojnę MP.. Kolejne miliony gp pójda do Nobza :)
Olorion.
07-12-2007, 18:51
wohooo, bedzie kolejna kaska do worldtrade :)
O KUR*** olorion jak dasz rade bezemnie ?:( mam jeszcze 30dni banana :((((((( zostaw cos caszu dla mnie :<
@Olo
Porzycz kase od Agressisa :) on teraz kasiaty jest ;)
DM nigdy nie placi :>
@up
shut up.......... _!_
rano dostaniesz w cymbal,tak jak obiecalem! ;d
WOW ale sieka na edron byla ...nigdy takiej rzezni nie widzialem. No ciekawe kto wygra ten war.
Jak oceniacie battelke ?
http://www.***********.com/367788432.html
/\ etteron view
S P E E D Y
S H A R E
13-2 w fragach, mp prowadzi... niezla rozjebke zrobili
Olorion.
09-12-2007, 01:35
@Olo
Porzycz kase od Agressisa :) on teraz kasiaty jest ;)
DM nigdy nie placi :>
Wole poczekac na paymenty od takich bigmouthow jak ty i twoi hiszpanscy koledzy <3
Olorion jak tam wpadło coś dzisiaj nobsowi od ciebie ;) ? jakis prezencik zebys mogl poexpic hahaha ? ale wiesz uwarzaj w grze bo z nim nic nie wiadomo ;)
Jeba ... Cały Fałszywy Zakłamany Dwulicowy Masterplan. Smieszna gildia !
Olorion.
09-12-2007, 17:16
Olorion jak tam wpadło coś dzisiaj nobsowi od ciebie ;) ? jakis prezencik zebys mogl poexpic hahaha ? ale wiesz uwarzaj w grze bo z nim nic nie wiadomo ;)
Jeba ... Cały Fałszywy Zakłamany Dwulicowy Masterplan. Smieszna gildia !
Nie, jak na razie to w ciagu ostatnich 1,5 miecha, nobz,klockren, grizmo etc dali mi razem cos kolo 120-160k zebym mogl sobie poexpic/kupic runy na pk/war eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Seba'rivel
09-12-2007, 21:17
Cze Olor, jak starczy mi kasy na manasy to będziesz maj target z exori grana NR.1 :) powodzenia.
Olorion.
09-12-2007, 21:36
Cze Olor, jak starczy mi kasy na manasy to będziesz maj target z exori grana NR.1 :) powodzenia.
pokaz na co cie stac cioto ;)
Seba'rivel
09-12-2007, 22:26
pokaz na co cie stac cioto ;)
Fuck? peace? no to mam niefarta, nie zostane zfragowany przez swe-peela Oloriona.
hmm o ile pamiętam to Olorion przez długi czas był hunted za to że w poprzednich wojnach walczył przeciw Nobzowi.. mogę się mylić ;p A że teraz walczy ze szwedami to w sumie nic dziwnego, idź sobie na inne servery jak np. Nova gdzie sporo ludzi walczy po stronie Hexawoba etc.
Jak nie przez niego to przez kogoś innego zostaniesz zfragowany :P BSP się Tobą zajmie ;p
Olorion.
10-12-2007, 03:17
hmm o ile pamiętam to Olorion przez długi czas był hunted za to że w poprzednich wojnach walczył przeciw Nobzowi.. mogę się mylić ;p A że teraz walczy ze szwedami to w sumie nic dziwnego, idź sobie na inne servery jak np. Nova gdzie sporo ludzi walczy po stronie Hexawoba etc.
Jak nie przez niego to przez kogoś innego zostaniesz zfragowany :P BSP się Tobą zajmie ;p
bsp = tez moj kumpel ;\
mi raczej chodziło o to, że to Seba zostanie przez bsp zfragowany.. anyway bsp ma wielu kumpli polakuff :P
Olorion.
10-12-2007, 11:18
btw, dm napisalo na forum ze nie chce pokoju wiec ciagle masz szanse seba ;;
oooj jak dawno mnie nie było na tym forum
jako członek Dark Mortalz chciałbym spytac Oloriona co sie stało, że połowa ludzi odeszła od was i zrobiła nową guild, OK wiem, że dalej walczą, ale czyżby niechęc do nobza? : o
zadałem proste pytanie i czekam na prostą odpowiedź :)
Go go Power Rangers :)
Hail Dark Mortalz ! :cup:
Seba'rivel
10-12-2007, 15:53
btw, dm napisalo na forum ze nie chce pokoju wiec ciagle masz szanse seba ;;
NO to najs;)
Wole poczekac na paymenty od takich bigmouthow jak ty i twoi hiszpanscy koledzy <3
To sie naczekasz xD 120-160k?!! lohooo ! ale kasa!!! OMFG OMFG xD haha xD Gerp dzis zabulil xD :) od OLD DM nie dostaniesz ani 1gp :>
To sie naczekasz xD 120-160k?!! lohooo ! ale kasa!!! OMFG OMFG xD haha xD Gerp dzis zabulil xD :) od OLD DM nie dostaniesz ani 1gp :>
jedna rzecz
po co płacic za wojne, którą i tak wygramy =D?
Olorion.
15-12-2007, 15:48
do boju dmsy :)
W sumie na Saphirze jak ktos ma głowe na karku i trochę cierpliwosci z szczesciem to idzie tu 100 wbic. Taki Arad huj ze char istnieje od tibi 7,6 chyba, ale ma 100+ i nikt nie docieka ile grał. Chyba ze drugi sposob to 2 Tibiofili (+5h dziennie) co na*******aja jak maszynka do zabijania guardow, sharuje to tez idzie 100 wbic nawet szybko :)
A co z tym MP ? Nok"Ciulak etc. znowu z nimi ? omg n\c
Olorion.
17-12-2007, 20:55
Rotfl, niezla akcja, sneakujecie 134 ek, a potem tracicie 180 ek ;pdbb;pdb;pdb;pdb;pdb;pd;bpd;bpd
Siergiey
18-12-2007, 17:28
biegne se przez veno patrze a tu grizmo trzeci lezy we krwi ;\ mysle se dedneli go!
patrze do vipow, a tam jak lampki na choince zaczyna mi migac na zielono!! :O
gerp login, vilshion login, vilshion, logout, nateris login, vilshion login, olorion login, ghlargh login itd etc :o
troszkie zjebalii : [ coz ; bledy ucza. hf.
Seba'rivel
18-12-2007, 20:04
Rotfl, niezla akcja, sneakujecie 134 ek, a potem tracicie 180 ek ;pdbb;pdb;pdb;pdb;pdb;pd;bpd;bpd
szjet happenz
Olorion.
18-12-2007, 22:34
seba niezle, nawet jak trapneliscie (tzn trapneli) i zabiliscie (tzn zabili) grizmo trzeciego, to nie wbiles pzta, zeby moc spokonie uciec do domku albo depociku jakby cos sie wydarzylo \';\
Olorion.
19-12-2007, 16:18
kolejny mighty masslog
to sie nazywa czysty profesjonalizm DMs, masslogujecie kogos i zawsze tracicie wiecej ludzi ;;;;;
Siergiey
19-12-2007, 17:23
oj tam na kims musza cwiczyc. ; z massa na massa skill rosnie ;;
zycze dm'mom wszystkiego naj i wesolych swiat : - ) wygrajcie to !! plz
kreskoxde
19-12-2007, 17:32
hunted :D 19 pal i wszyscy co tu piszą
Seba'rivel
19-12-2007, 20:47
seba niezle, nawet jak trapneliscie (tzn trapneli) i zabiliscie (tzn zabili) grizmo trzeciego, to nie wbiles pzta, zeby moc spokonie uciec do domku albo depociku jakby cos sie wydarzylo \';\
Wbijanie pzta strzałami po 10-20 to noob work, a bez pz łatwiej uratować ziomków niż z pztkiem:) ale to dopiero poczatek, jeszcze zdarze wbic pztka na tobie <mrmr>
Tak apropo wezcie jak bedziecie widzieli Suprate na expie to zajebcie noba xD. Ten nowy owner jaki noob. w dodatku 93r <lol2>
Siergiey
21-12-2007, 16:49
plz kto mi nie powie ze jestem prorok?? ;;
a nie mowilem ze z walki na walke skill im rosnie? ; d
Olorion.
21-12-2007, 17:45
plz kto mi nie powie ze jestem prorok?? ;;
a nie mowilem ze z walki na walke skill im rosnie? ; d
Nah, to dlatego ze nie bylo mnie i nikt nie mial mowic swe co maja robic a czego nie. Wjebali sie w trapa a mega nub pl/swe/hiszpanie zestakowani po prostu w nich strzelali
siergieeey sk****** ch****** dz***** sz***** pe***** ge****8
chcialbym ci powiedziec ze juz cie nie kocham :( kibicuj olorkowi <3
Siergiey
21-12-2007, 23:20
nie jestem za nikim i przeciw nikomu
ale lubie te niespodzianki, jak w stsie ;, kiedy pewniak nie wchodzi xd
Nah, to dlatego ze nie bylo mnie i nikt nie mial mowic swe co maja robic a czego nie. Wjebali sie w trapa a mega nub pl/swe/hiszpanie zestakowani po prostu w nich strzelali
Nie przeceniasz się? :p
Siergiey
22-12-2007, 13:39
lol @ up
nie czujesz tego, co? ;
xd
Witam !
Czytając te wszystkie posty doszedłem do wniosku że jeżeli ktoś nie kocha ciągłych ucieczek nie powinien zaczynać na Saphirze.
Stworzyłem jednak postać przed przeczytaniem tego tematu i teraz mam dylemat... Chciałbym grać druidem ale nie lubię PK. Wszystkie światy non-pvp są ciągle zapchane i niema jak wbić do gry.
W związku z tym moje pytania...
1. Czy dam radę pograć w miarę spokojnie druidem zaczynając od początku sam, bez żadnych znajomych na Saphirze ?
2. Do jakiego miasta najbardziej opłaca się wychodzić z Rooka ?
3. Jeżeli na tym serwerze jest tak źle, to czy moglibyście mi polecić jakiś serwer na którym nie trzeba czekać na wbicie do gry ? Prosiłbym o servery non-pvp ale wiem że jest ich mało więc jak podajecie światy pvp, to piszcie takie na których jest najmniej pk.
Z góry przepraszam że mój post odbiega nieco od ogólnych założeń tematu, jednak bardzo proszę o poradę...
@up
Rok temu, po 3 miesiacach gry w tibie postanowilem zrobic chara wlasnie na tym swiecie. Na forum przeczytalem, ze potrzeba tu druidow, wiec zrobilem wlasnie druida ;]. Zaczalem grac tu razem z kolega z aldory. Na poczatku bylo ciezko bo wiadomo masa pk i thiefow, ale postanowilem expic tylko do 18 (bo wiadomo, ze wieczorami pk jest wiecej). I jakos dalem rade, nigdy nie padlem pzrez pkera.
A wiec twoje pytania :
1. Mysle, ze dasz rade. Zawsze bierz ze soba z bp manasow i mysl podczas jak pk cie bija ;;. A zreszta teraz mysle, ze pk sa potrzebni (ofc ci co bija cie jak masz niski lvl), bo ucza cie pvp. Ja pvp nauczylem sie dopiero na tym serverze ( jesli mozna powiedziec, ze sie go nauczylem ;p)
2. Hmmm Ab'Dendriel jest najlepsze. Malo pk i trolle ;]
3. Tu nie jest zle, ale trzeba byc wytrwalym. Ogolnie teraz sie sytuacja poprawila. Kiedys na Saphirze bylo z 5+ Polakow z 100lvl... ktorzy grali. Teraz sie nas narobilo duzo ;;. A zreszta tutaj ,mysle jak na zadnym innym serverze zdobywa sie naprawde super qmpli. Wiec warto tu grac, bo to naprawde spoko server ;;
Właśnie wyszedłem z Rooka. Jestem w Thais i jestem druidem. Jeżeli będe potrzebował jakiejś pomocy lub porady to się odezwę tu lub w stosownym temacie. Dzięki za pomoc Rafix :)
Siergiey
27-12-2007, 23:04
pisz do rycerz arth :D on ci pomoze zawsze i wszedzie, be wzgledu na pore dnia, spoko ziomke z niego jest dlateog tak ; ]]]] moze nawet free itensy jakies zarzuci ^.^
Ja moge wam pomco i to bardzo duzo znam Gm-a jak kolege:evul: wiec pomoge mam 89 ddruida i zobie co sie da:}}}}}}X(
neopostman
30-12-2007, 23:04
Ja moge wam pomco i to bardzo duzo znam Gm-a jak kolege:evul: wiec pomoge mam 89 ddruida i zobie co sie da:}}}}}}X(
JEJUS, NAPRAWDE DOBZE ZNASZ PANA DZI EMA !!?? O JEJKU, DAJCIE MU MODKA BO NAM CPISOFT TIBIE.pl ZBANUJE !!?? A BEDZIEESZ MOIM KOLEGĄ!!?? BEDZIEMY CHODZIC NA DAEMONY Z TWOIM KOLEGA I WOGOLE BEDZIEMY LOCIC PLEJT ARMORY!! PLIZ, BADZ MOIM KOLEGOM!!
Btw. Jakim prawem rodzice dopuszczaja 5- latków do komputera i do internetu !?
JEJUS, NAPRAWDE DOBZE ZNASZ PANA DZI EMA !!?? O JEJKU, DAJCIE MU MODKA BO NAM CPISOFT TIBIE.pl ZBANUJE !!?? A BEDZIEESZ MOIM KOLEGĄ!!?? BEDZIEMY CHODZIC NA DAEMONY Z TWOIM KOLEGA I WOGOLE BEDZIEMY LOCIC PLEJT ARMORY!! PLIZ, BADZ MOIM KOLEGOM!!
Btw. Jakim prawem rodzice dopuszczaja 5- latków do komputera i do internetu !?
nie wyczułeś ironii, co? ;\
neopostman
02-01-2008, 23:43
To nie byla ironia co mozesz zreszta zobaczyc po innych postach tego uzytkownika -.-
co do lololo~
Wroc do przedszkola, na tym poziomie sie zatrzymales..
wiesz.. wydaje mi się, że poprzednie posty też były ironiczne ;)
@Safira
w ogóle co jazda tyyyy, pis jest :\
neopostman
03-01-2008, 16:44
wiesz.. wydaje mi się, że poprzednie posty też były ironiczne ;)
@Safira
w ogóle co jazda tyyyy, pis jest :\
no a jestes autorem jego postow ze wszystko wiesz ?
no a jesteś autorem jego postów, że wiesz, że nie są ironiczne? wyjdź bo śmieszny jesteś..
neopostman
04-01-2008, 15:31
no i po stylu pisania mozna juz zauwazyc ze jestes dzieckiem z gimnazjum po emocjonalnych przezyciach i buzliwym dziecinstwie :F. Nie zakminiles sensu poprzednich postow, trudno, to forum najwyzej przerasta twoja inteligencje.
wiesz.. wydaje mi się jednak, że nic sensownego wymyślić nie potrafisz, więc zaczynają sie takie teksty, troszkę przykry poziom jak na studenta, kthxbye :)
neopostman
04-01-2008, 23:59
n/c
Napisz i zdaj mature to moze wtedy bedziesz mial odpowiedni poziom zebym ciebie mogl zrozumiec :P i nie siedz tyle przed tibia bo ci w tym na pewno nie pomoze
Taka mala sugestia.
Dobra, wroc na noob pvp.
To jest dobra myśl. Neopostman, idź stąd.
neopostman
05-01-2008, 12:09
Ulalala... :D
Daj jakis argument za i przeciw to pomysle czy wyjde :P
Juz miarka sie pzrebrala... nie mam ochoty patrzec jak noobchary swe wpadaja do ab ubijaja moich kolegow za nic a pzoniej wypisuja w comentach, ze my jestesmy random pkers. Padli swoimi charami jak pkowali i nie moga tego pzrebolec, wiec sraja sie swoimi kolegami 100+. Hu* im w dupe wiec "DO TYCH WSZYSTKICH KTORZY CHCA WALCZYC JESTEM Z WAMI I JESLI NADEJDZIE CZAS POWALCZYMY :D( jestem caly czas do dyspozycji ;; )
nie po to robilem tego chara zeby byle swe 50lvl mowil do mnie hunted
Siemka ziomale. Jak komus sie znudzilo war czy pvp oferuje z checia World Trade.
• World Trade My Candia Your Saphira • (30 - 700 k )
tak sie zalicie ze padacie na saphira ja jakos gra mam 35 lvl i jeszcze ani razu nie padlem poprostu trzeba uwazac xd jak nosisz jakies przy sobie Helth potionki to raczej cie nie zabija chyba ze bedziesz mial peszka noi na trafisz na jakis high lvl :PP mowioc serio mnie juz duzo razy chciali zabic ale Potionki mi zycie ratowaly beda ratowac!
@up
Co racja to racja. Mnie też chcieli tam ubić już kilka razy, np ostatnio na 15lvlu (paladynem) byłem i mnie dopadł palek 22lvl. Gdy zaatakował, uśmiechnąłem sie do niego, po czym zacząłem uciekać. Straciłem 4 health potiony tylko, a on chyba 3, więc mu sie nie opłacało, bo i tak udało mi sie zwiać :)
Wystarczy nosić przy sobie plecak z potionami i nic nam nie grozi ze strony większości low lvl (tzn poniżej 30 lvl), a high lvlom nie opłaca się nas atakować, więc luzik :)
Tym nie mniej uważnym trzeba być na każdym kroku, a w labiryntach znać drogę powrotną, żeby w razie czego wiedzieć gdzie sie ucieka :)
Pozdrowienia dla ekipy z Saphiry
@up , @2up
czy wy kurwa wiecie co napisaliscie ?
"trzeba nosic potionki" wtf? wiesz kto to samon vertigo ? dostaniesz 4 x z a-stara i spisz wiec mi kurwa nie pierdol o potionkach bo ostatnio dostalem sd combo za 700 i co kurwa moglem zrobic ?
shut up and drive..
samon vertigo - lvl 116 (sprawdziłem), a o potionkach pisałem, że nie grozi nam nic ze strony low lvl (poniżej 30), a 116 lvl jest powyżej 30, więc potionki się nie przydadzą, proste...
SirAdasii
21-01-2008, 22:57
i wy dziwicie się ze Polakami pomiatają? Polacy są nie zgrani, w ogóle sobie nie pomagają w 80%, ponieważ odrazu "spadaj noobie", jeżeli proboja pkować to czesto polaków l lvle, jak proboja Polacy kogoś oszukać to Polaków, bo sie angielskiego nie zna... Polak polakowi dojebie zawsze... i tylko 30% Polaków ze Saphiry byłaby w stanie coś zrobić... reszta to nie powinna się przyznawać do swojej narodowości - bo wstyd!
P.S.
Sam gram na Saphirze ;)
i wy dziwicie się ze Polakami pomiatają? Polacy są nie zgrani, w ogóle sobie nie pomagają w 80%, ponieważ odrazu "spadaj noobie", jeżeli proboja pkować to czesto polaków l lvle, jak proboja Polacy kogoś oszukać to Polaków, bo sie angielskiego nie zna... Polak polakowi dojebie zawsze... i tylko 30% Polaków ze Saphiry byłaby w stanie coś zrobić... reszta to nie powinna się przyznawać do swojej narodowości - bo wstyd!
P.S.
Sam gram na Saphirze ;)
Przesadzasz.Jeśli ktoś ma naj*bane w głowie to tak postępuje.Dla kontrastu: Na Emperze drugą potęgą co do narodowości są Polacy,i jakoś sie nie żremy,nie pkujemy (no,były dwa przypadki z hackami,ale dostali tak po dupie,że 100 EK [sprawca hacka] siedzi w dp i pz campuje),chodź trzeba przyznać,że gdyby nie miał kto nami pokierować to by było po zawodach.Reasumując: Potrzebujecie kogoś,kto będzie w stanie zapanować nad nimi wszystkimi,zjednoczyć i dać poczucie własnej siły.
Najlepiej będzie jakby to był najwyższy Polak na Saphirze.
SirAdasii
23-01-2008, 10:45
sorry za mały offtop ale znacie tego knight'a 54 lvl co ciągle expi na rotach na fibuli? (ja go już od 50 widze) nie odpowiada, nie daje znaków życia - pewnie botter. Może by go tak ujebać :D? bo to nie polak pewnie :P
to go ujeba pajacu twoim evul 12 sorcem
Witam :P Dawno mnie tutaj nie było ... :P Chciałbym sie dowiedzieć jaka sytuacja obecnie panuje na Saphirze ? Czy jest dalej wojna ? jeśli nie to kto wygrał itp ... :P Pozdrawiam
SirAdasii
23-01-2008, 17:44
to go ujeba pajacu twoim evul 12 sorcem
pajac to mów do kolegów! a ja Twoim kolegą nie jestem... szkoda ze masz 12 lat i nie porozmawiamy jak ludzie - na poziomie...:(
Co do tepienia swe... Dzis 53 ek padl od Rafixa, Asarka i mnie :D
Szybciutka akcja (3 ds + trap + sd + mort hur) i tak sie zlozylo ze ja dobilem >.<
Mam hunta od Grizmo the third bo to jego rl ale co z tego jak chociaz jednemu szwedami utarlismy nosa :)
Nie wiem czy juz sie Asardus chwalil ale wzial na solo 74 msa swe :d
PS. nie bluzgajcie sie tylko piszcie na temat saphiry
SPOKo niby mamy ratowac shapire bo szwedzi bija polakow co nie?
ale sie mylicie polowe polakow co padla to przez Swoich rodakow a nie przez szwedow... patrzcie na mnie doslownie 5 minut temu arad knight mnie zabil nie wiem za co! Lol swoim noob harem Alucade i to ma byc kurwa ratowanie saphiry.... zal mi takich polakow bez honoru
jak nie wiezycie ze mnie arad zabil to wejdcie na mój nick
Legion etrangere Kaszak / zaal Polskich Noobow......
HAIL POLAND
Witaj, w realistycznym świecie. :)
11:54 Warning! The murder of Legion etrangere Kaszak was not justified.
11:56 Legion etrangere Kaszak [35]: zal
11:56 Legion etrangere Kaszak [35]: JA PIEODL
11:56 Legion etrangere Kaszak [35]: polakow bijesz
11:56 Legion etrangere Kaszak [35]: GZ
11:56 Legion etrangere Kaszak [35]: noobie
11:56 Alucade [46]: hehe
11:56 Legion etrangere Kaszak [35]: KRUWA
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: PIERDOLI PO FORACH Tibia.pl zeby polacy sie razem trzymali i dajesz ssy ze sie podniecasz swoim lvlem
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: a itak
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: kruwa
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: polakow bijesz
11:57 Alucade [46]: lo?l
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: Arad Knight
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: jestes
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: tzn
11:57 Legion etrangere Kaszak [35]: ze polak
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: KURWA
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: polacy pierdola ze ich szwedzi bija
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: a tu sie okazuje
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: ze polacy polakow
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: bija
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: bo chca zdobyc
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: dark helmet
11:58 Legion etrangere Kaszak [35]: kruwa
11:58 Alucade [46]: chcesz znac reason?
11:59 Legion etrangere Kaszak [35]: PO HUJU solidarnosc
12:00 Alucade [46]: "huj" pisze sie przez ch
12:00 Alucade [46]: :)
12:00 Legion etrangere Kaszak [35]: zal
12:01 Legion etrangere Kaszak [35]: a tak wogle
12:01 Legion etrangere Kaszak [35]: to za co mnei zabiles?
12:01 Alucade [46]: w ogole*
12:02 Legion etrangere Kaszak [35]: ?????????
12:02 Legion etrangere Kaszak [35]: za co mnie zabiles?
12:02 Alucade [46]: pisze sie w ogole
12:02 Alucade [46]: nie wogole
12:02 Alucade [46]: za noobostwo
12:03 Legion etrangere Kaszak [35]: zal
12:04 Legion etrangere Kaszak [35]: gram w ta pojebana gra 5 lat i mi nei pierdol ze za noobostwo
12:04 Alucade [46]: ile masz lat na rl? :)
12:05 Legion etrangere Kaszak [35]: 15
12:05 Alucade [46]: jeszcze duzo na Ciebie czeka
12:05 Alucade [46]: pograj kolejne 5 lat
12:05 Alucade [46]: to moze zrozumiesz dlaczego Cie zabilem
12:06 Legion etrangere Kaszak [35]: ....
12:06 Legion etrangere Kaszak [35]: ale kurwa dlaczego zabiles polaka?
12:06 Alucade [46]: co z tego ze polak?
12:06 Legion etrangere Kaszak [35]: jak to server praktycznie szedzki
12:06 Legion etrangere Kaszak [35]: kruwa
12:06 Legion etrangere Kaszak [35]: chlopie
12:06 Legion etrangere Kaszak [35]: ty nie masz honoru12:07 Legion etrangere Kaszak [35]: na tibia.pl piszesz posty zebysmy sie razem trzymali dajesz screeny ludzia zeby sie podnieciali twoim lvlem i jeszcze polakow bijesz
12:07 Legion etrangere Kaszak [35]: Spoko jestes
12:07 Legion etrangere Kaszak [35]: masz chyba jakis zryty muzg
12:07 Legion etrangere Kaszak [35]: Bye
Ciąg dalszy:
12:08 Alucade [46]: nic takiego nie pisze :)
12:09 Legion etrangere Kaszak [35]: zaaal mi cie
12:09 Legion etrangere Kaszak [35]: poprostu
12:09 Alucade [46]: dzieki :)
12:09 Legion etrangere Kaszak [35]: i co podnieciles ze masz dark helmet i 300 gp?
12:09 Alucade [46]: i 4 heavien blossom
12:09 Alucade [46]: i maczete :D
12:09 Legion etrangere Kaszak [35]: o.0 normalnie jestes pro
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: ALE odpowiec mi na ostatnie pytanie
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: ZA CO MNIE ZABILES??
12:10 Alucade [46]: za twoje posty na tibia pl
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: MOGLES 5 minut wczesniej przyjsc bo byl 40 ek na bocie
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: BUAHAH
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: a za ja niby tam pisalem?
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: pisalem
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: ???
12:11 Alucade [46]: spraszales polakow na saphire twoim postem
12:12 Alucade [46]: a jak maja grac tacy jak Ty
12:12 Alucade [46]: to nie chce ich
12:12 Alucade [46]: kapujesz?
12:12 Legion etrangere Kaszak [35]: ...
12:12 Legion etrangere Kaszak [35]: stary
12:12 Legion etrangere Kaszak [35]: teraz pokazales
12:12 Legion etrangere Kaszak [35]: ze
12:12 Legion etrangere Kaszak [35]: masz serio jakis zryty muzg
12:12 Legion etrangere Kaszak [35]: bede pisal posty jak mi sie chce kruwa
12:12 Alucade [46]: "Elo ja gram na saphira mam 35 lvl juz ale mam nadzieje ze zrobie na tym servie duzo AHa tak jak ziomek napisal ZAPRASZAM ALL NA SAPHIRA GRAJCIE WBIJAJCIELVLE MOZE KIEDYS UDA Sie Wygrac Walke O server! "
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: a tobie gowno do tego
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: i co z tego?
12:13 Alucade [46]: uznaj ze twoj ded byl komentarzem do twojego posta
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: nei moge
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: HUJ CI DO TEGO
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: moja sprawa ze pisze
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: i zeby odrazu zabijac
12:13 Legion etrangere Kaszak [35]: bo kruwa
12:14 Legion etrangere Kaszak [35]: ja ci zalatwei hunta
12:14 Legion etrangere Kaszak [35]: na tym servie
12:14 Legion etrangere Kaszak [35]: KRUWA
12:14 Alucade [46]: juz to gdzies slyszalem :)
12:14 Legion etrangere Kaszak [35]: wiesz jak to latwo zrobic
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: wystarczy ze napisze do noba i powiem ze mu zaplace jak cie zajebie
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: :)
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: nobza
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: ja mu zaplace i bedziesz arad knightem lvl odrabial
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: spoko
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: co nie?
12:15 Alucade [46]: oj
12:15 Alucade [46]: znalazl sie hunorowy polak :D
12:15 Alucade [46]: honorowy*
12:15 Legion etrangere Kaszak [35]: No
12:16 Legion etrangere Kaszak [35]: ale ja tego nei zrobie
12:16 Legion etrangere Kaszak [35]: bo nei jestem taki poejaby jak ty
12:16 Legion etrangere Kaszak [35]: zeby polakow zabijac
12:16 Alucade [46]: :)
SLUCHAJCIE TEGO JAKI ARAD NOOB HAHAHAHHHHAHA!!!
12:09 Legion etrangere Kaszak [35]: ALE odpowiec mi na ostatnie pytanie
12:09 Legion etrangere Kaszak [35]: ZA CO MNIE ZABILES??
12:10 Alucade [46]: za twoje posty na tibia pl
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: MOGLES 5 minut wczesniej przyjsc bo byl 40 ek na bocie
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: BUAHAH
12:10 Legion etrangere Kaszak [35]: a za ja niby tam pisalem?
12:11 Alucade [46]: spraszales polakow na saphire twoim postem
12:11 Alucade [46]: kapujesz?
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: ...
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: stary
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: teraz pokazales
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: ze
12:11 Legion etrangere Kaszak [35]: masz serio jakis zryty muzg
JA PIEr*** ARAD NIE PIER**** BAUHAHAHAHAHA JAKI WKRET!!
ARAD POKAZALES ZE POJEB*** jestes POLACY I TO MA BYC SOLIDARNOSc?
Legion etrangere Kaszak MA RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huje sa ci co polakow zabili zalll poprostu!! a WY MOWICIE O SOLIDARNOSCI ZAL MI WAS nooby i tego nooba co zaabił Legion etrangere Kaszak !!!!!!
Ja tam trzymam strone Arada. Na jego miejscu zrobilbym to samo bo wole zeby na saphirze grali nieznoobieni i madrze grajacy polacy niz zeby bylo ich duzo i psuli opinie o naszym narodzie. Cale akcje typu "zabijmy Nobza, bedziemy rzadzic" nie maja sensu. Ja tam tluke lvle 45-70 swe i tak naprawde nie mamy szansy w otwartej wojnie wiec trzeba bic takich przydupasow h lvli, ktorzy moga potem wyrosnac na bardzo silne postacie.
Nie lubie przesadnego pseudopatriotyzmu i takim ludziom jak Brtek00 mowie stanowcze nie.
Legion etrangere Kaszak MA RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huje sa ci co polakow zabili zalll poprostu!! a WY MOWICIE O SOLIDARNOSCI ZAL MI WAS nooby i tego nooba co zaabił Legion etrangere Kaszak !!!!!!
Siemka.....
Zhukova dobze mowisz ale jak zabije cie polak kiedys to zmienisz zdanie!
WOlal bym miec 5 dedow od szwedow niz 1 ded u polaka
z Two strony ile jest 100 + polakow na sahpira? 5?
przeciez mowiac szczerze nie macie szans z szwedami saphira juz jest opanowana patrzcie ilu jest szwedow 100 + zaall saphira juz nie jest do uratowania! nie ma oco walczyc a ci arad knight i all 100 + kiedys pewnie hunta dostana i nie po graja jak znajac zycie p:
POZDRO DAL ALL POLAKOW I NAJWIEKSZEGO NOOBA CO ZABIJA RODAKOW ARAD KNIGHT POZDRO DLA CIEBIE
HAIL POLAND!
SirAdasii
25-01-2008, 14:33
Nie czytałem wszystkich postów ale co do tego kolesia co wrzucił rozmowe... na miejscu tego ~40 lvl zajebałbym Cie jeszcze raz ... takich polaków jak Ty zabić to jest coś jak zajebać 5 brazoli, którzy razem nie są aż tak głupi jak Ty... btw. Kladdey mnie wczoraj nauczył, że za błędy się płaci ;) pzdr dla niego!
Ja chyba też już powoli zaczynam wyciągać pewne wnioski...
Niestety, ale jak patrzy się na zachowanie niektórych Polaków to aż ma sie ochotę ich dednąć, by wstydu nie przynosili...
Jakoś ostatnio wszedłem na expowisko, zagadał do mnie pewien człowiek, okazało się że jest szwedem. Ustaliliśmy ładnie taktykę wybicia potworków i razem wspólnymi siłami poszliśmy na potworki na które nie mieliśmy szans iść osobno. Większość polaków zamiast pewnie porozmawiać, zaczęła by albo atakować, bo to szwed, a z nimi trzeba walczyć, albo by go zaczęła wyzywać i uciekać... (a potem sie dziwią że mają dedy od każdego kto się rusza)
Inna sytuacja, dziś idę sobie i wyskakuje na mnie 3 polaków i zaczynają atakować z czego się da, na szczęście udało mi sie uciec :)
Większość polaków oczywiście zaczęła by ich wyklinać i spamować w każdym temacie na tibia.pl, że ten i ten polak zaatakował go dzisiaj...
Przecież to tylko gra. Wybraliście świat PVP, to nie narzekajcie, że macie deady, bo to jest wliczone w rozrywkę :) (tak jest to pewna forma rozrywki, bo raz Ty masz deda, a raz ktoś od Ciebie)
Gwarantuję wam, że jak będziecie mili, nie będziecie sie nikomu narzucać, nie będziecie straszyć noobostwem, to grać wam sie będzie jak na każdym innym świecie...
Pomyślcie jeszcze tak: jakbyście grali na serwerze PVP gdzie rządzą Polacy, to myślicie, że nie mielibyście deadów? Mylicie się... Było by to samo...
Zhukova dobze mowisz ale jak zabije cie polak kiedys to zmienisz zdanie!
WOlal bym miec 5 dedow od szwedow niz 1 ded u polaka
Myslisz ze nigdy nie padlem od Polakow? Jesli tak, to sie mylisz. Dla mnie dead to dead i nie robi mi kto to byl bo i tak pozniej pada. Przyklad?
Mort Sorecer - polak? polak.
Padlem od niego na 40 lvlu:
Jan 02 2008, 17:22:19 CET Killed at Level 40 by Mort Sorecer
10 min pozniej:
Jan 02 2008, 17:31:55 CET Killed at Level 74 by Asardus
I jak dla mnie to właśnie jest narodowa solidarność. Że kiedy mam kolegówz Polski, wiem że zrobią wszystko by pomścić mojego deada i pomogą mi w trudnej sytuacji.
nom wogle ta tibia jest popierdolona na non pvp kurwa po 900 osub gra all respy zajete...... i nuda ze huj a na pvp kurwa expisz expisz expisz padasz
padasz expisz padasz expisz padasz I potem Wrescie jakiegos hunta albo cos zalapujesz to jest KURWA POJEBANE JAKIES!
nom wogle ta tibia jest popierdolona na non pvp kurwa po 900 osub gra all respy zajete...... i nuda ze huj a na pvp kurwa expisz expisz expisz padasz
padasz expisz padasz expisz padasz I potem Wrescie jakiegos hunta albo cos zalapujesz to jest KURWA POJEBANE JAKIES!
To przestań grać, jak Ci się nie podoba...
Jak podchodzisz do gry zbyt poważnie, to później takie tego skutki...
nie wiem czemu, ale nie mogę się doczekać posta yoshiego ;)
@Brtek00
Nie masz co tak narzekac... byles slabszy wiec padles, takie sa zasady. Uwierz mi lepiej jest pasc na 35lvlu kilka razy niz na 70 czy wyzszym. Tak jak ktos juz wczesniej mowil to jest swiat pvp, wiec zabijanie sie jest czescia gry ;; Jezeli ty chesz plakac z powodu kazdego deda to musisz isc na non-pvp ;p
Zacytuję jego post z "[Zaproszenie] Saphira":
"ZAPRASZM ALL NA SAPHIRA DOSyc DOBRY sWiat jak JESt sie noobem co ie grac nie umie to padniesz 2x i mowisz a huj nie gram na tym Poj*** swiecie duzo mialem takich kumpli ktorych to byly ostatnie slowa na saphira."
Komentarz jest chyba zbędny.
Może tylko tyle:
Szkoda, że większość ludzi ma zapał tylko na początku. Wiem co mówię, bo kiedyś też miałem 15 charów i po deadzie robiłem next na innym świecie. Ale po co marnować załóżmy 50 ek z 1.8kk expa? Żeby potem bić 40 czy 50 od nowa? Stracisz może ze 150 k expa, które da się odrobić. To chyba lepsze wyjście niż robić od nowa 40. (wykluczam hunty etc. chociaż i wtedy można jakoś załatwić unhunta, niestety nie zawsze).
hehe ale zaluzmy ze bym teraz znowu gral :P to i tak Arad knight albo ktos z jego kumpli beda mnie jebac jak nie teraz to na wyzszym llvu jak wbije to czy mi sie oplaca robic od nowa mam jeszcze 2 miechy pacca szkoda mi je stracic :/
Odchodze na emeryture do lata!
Bede czasem wpadal ale bardzo rzadko.
Musze sie podciagnac z ocen bo w ostatnim semestrze roznie z tym bylo. Mam nadzieje ze bedzie sie wam tam dobrze gralo beze mnie :)
Nara 3mcie sie :)
Olorion.
29-01-2008, 01:56
hahahahaha, jaki scam na poi
Olorion.
31-01-2008, 01:55
spory, na jakies 9kk
Napiszcie mi pomiędzmy jakimi guild jest tu war. Bo zaczynam tu grac i sie nie orientuje za bardzo ;)
spory, na jakies 9kk
Poi sie nie odbyło, a ktoś zagarnął kaskę, tak? :evul:
wy tu piszecie ratujmy jakis swiat a ja muwie ratujmy tibie
Siergiey
01-02-2008, 17:06
a ja wam muwie ratujcie swoje rzycia!!! ;;
@zhukova ;
raid i klockren zajebali hajs
czytaj forum jak umiesz ang ;
" Jestescie zajebisci ! Kocham was !! " hahaha. Jak czytam ten temat to w portkach mnie cos gniecie. W sumie sie troche nie dziwie ze chlopaczyna BartekOO roztargniony jest ze Aradzik go zajebcył ale takiego dzieciaka to bym mogl zrokowac. Kolejna sprawa to chciałem osobiscie pogratulowac Bartkowi ze zajelo mu 5 lat dojscie do takiego poziomu ( nie chodzi o lvl). Normalnie powinnes powiedziec why? i sie dalej juz nie odzywac. Myslisz ze za taka gadke Cie przeprosi Arad ? Robisz z siebie tylko posmiewisko. Wogole kto ustalił ten stereotyp ze na saphirze "SWE zabijaja PL " ?Mam przypomniec jak Xeni bodajze był niegdys dobrym ziomem Nobza i domek mieli razem? Ja 56 lvl wbilem i padlem x2 od humana i to x2 od polaka. Moze Ci 80+ padaja od Swe ale nie dlatego ze sa PL tylko dlatego ze cos przeskrobali albo poprstu dla zabawy bo gwarantuje wam jakby Nobz, Nok, Vils etc byli polakami to też byscie padali jak nie bardziej ;]
ten Bartx czy jakoś tak to dobry koleś :D
jak ja ide kogoś ubic to naprawde nie patrze czy to polak czy br czy szwed haha
śmieszą mnie ludzie, którzy mówią "polak bije polaka=żal"
taka prawda, że Saphira to zaraz po infernie(pvp enfo) najgorszy serv w całęj tibii to nie dziwcie sie, że tak was tu jadą :D
a tak btw, polak polaka zawsze okradnie
1) śmieszą mnie ludzie, którzy mówią "polak bije polaka=żal"
2) taka prawda, że Saphira to zaraz po infernie(pvp enfo) najgorszy serv w całęj tibii to nie dziwcie sie, że tak was tu jadą :D
Co do 1 sie zgodze. Bo ide kogos udupic to kto mi wpadnie pod bolt a nie pytam sie jak ciec "pl? swe?" ale co do drugiego nie bardzo. Na kazdym servie mowia ze jest PA i ze sie all leja a Saphira w miare spokojna jest ;] w porównaniu do Worl gdzie gra po 600 osob; ]
CZEMU POLACY POLAKUF BIJOM???
BORZYCZKU DLACZEGO POWIEDZCIE KOHANI LUDZIE JAKI RIZON????
Brtek00 JESTEM CAŁYM SERDUSZKIEM Z TOBOM BO JAK TO MUWIOM NA SILONSKU
POLAK POLAKA MA ZA BRATA A JAK GO DEDNOM TO UCIONC MU PTAKA
ARAD RYCESZ JESTEM ZAWIEDZIONY TFOJOM POSTAWOM WOBEC RODAKUF ZMIEN SFOJE POSTEMPOWANIE I OBIECAJ POPRAWE JAKO POKUTE ZADAJE CI TSZY RAZY WKOŁO KARLIN KRZYCZONC HAIL POLAKI_/
SZFEDZI WAS OSZUKALI NA DZIEWIENC MILIONUF ZLOTYCH MONET A WY BRATOBUJCZA WALKA WSTYD I CHANIBA!
Alez ironia ^^
A i kuzwa zglaszac sie kto pyka w cska 1,6 xD
Tutaj mamy przykład ze gra Massively-Multiplayer Online Role Playing Game jaką jest Tibia jest tylko dla "twardzieli". Mieczaki nie maja czego szukac <lol2>. Bartku wspolczuję Ci twojego jakze waznego, wzruszajacego i nie do rozwiazania problemu. Moze za kilka dziesiat lat znajdzie sie medrzec aby Ci pomóc.
Alez ironia ^^
Co ????///
joszi po forum sie panoszi !111
@ktos tam
co do tego najgorszego serwa po infernie, to wedlug mnie jest to wina draco~!1111111 oni przyszli z infernyy 1111!!111
joszi po forum sie panoszi
i co? ma s tego? mam za sobom polakuf i nikt mnie nie dednie
masz deda i chuj. za próby wzburzenia powstania przeciw swe.
joszi aka san, ;*:***:*:*:*:*::*:*:*:*::* !11111111111
Boss'iarz
09-02-2008, 16:42
powiem tyle: jebać AB'team! banda noobów i dupo lizów!
@up
Pierwsze co chcialem zrobic po przeczytaniu twojego nic nie wnoszacego tu, idiotycznego i noobowskiego postu to zezwac cie, bo zes mnie wkurzyl. Ale dobra za duzo tu juz klotni, zreszta nie od tego jest forum. Niby dlaczego ab'team to banda noobow? Ok mozesz i tak myslec, ale tego, ze powiedziales, ze ktorys z nas jest dupolizem to ci nie wybacze. Jak jestes taki cwany, ze umiesz tak na forum wypisywac to daj mi swoj nick w grze.
Lady_Anku
09-02-2008, 19:15
dobrze mówisz :D własnie kozaku dawaj nick to inaczej pogadamy
Ratujujmy Saphire lecz TEPMY NOOBÓW
powiem tyle: jebać AB'team! banda noobów i dupo lizów!
to ciebie dzis zabilem :>
Boss'iarz
09-02-2008, 21:20
to ciebie dzis zabilem :>
nikt z niego mnie nie zabił ale wiem bo miałem z nimi doświadczenie, że to duża banda noobów i wale trzymać się od AB z daleka ;]
Olorion.
09-02-2008, 22:32
jebac pl z ab bo ciongle pkujom!
@Boss'iarz
Dawaj nick i spotkamy sie wtedy w tibii ;; pokaze ci kto noob jest.
zlosc pieknosci szkodzi ;/
jebac pl z ab bo ciongle pkujom!
cham jestes ! ; /
ni napsales mi siema jak byles w ab :s
Olorion.
10-02-2008, 01:39
cham jestes ! ; /
ni napsales mi siema jak byles w ab :s
z nobami nie gadam....
Siergiey
10-02-2008, 11:21
XD
<znaaaaaaaki plz pokaszcie siem>
Boss'iarz
10-02-2008, 12:25
Ab team to ludzie, którzy zabijają polaków by podlizać się szedom (szewdą - nie wiem jak sie pisze) :] ich głupota mnie dołuje!
Co prawda nie gram juz z 3 miechy ale watpie zeby takie osobe ktore zawsze miały przejebane albo maja przjebane u swe sie podlizywały np
Dook Tock, Zhukova, Trit albo Arth ;]
Bossiarz rozumie ze masz 30 lvl " chopka" jak wy to mowicie, padłes ostatnio od pl i jestes rozzalony ale zaczymaj jakze wazne, zapierajace dech w piersiach sugestie. Jednym slowem WY*******AJ !
@boss'iarz
No zabijamy Polakow jak sa asslickerami albo podpadna... ewentualnie noobow tez ;; btw. to nie chce mi sie z toba gadac o Ab'team, bo nie chce sie denerwowac. My przynajmniej ubilismy kilku swe, ktorzy nas hunca, a nie siedzimy w depo jak wiekszosc. I prosze jak nie masz pojecia o czyms to nie wypowiadaj sie na ten temat ;/
DookTock
11-02-2008, 01:11
@up
Drogi Arthu :p "a nie siedzimy w depo jak wiekszosc" akurat ja siedze w dp juz caluski rok xdd
pzdrowka.. Supr~~,Arthu,Asar~~,Trit:baby:,i Zhuk~~
Azarin'or'iustitia
11-02-2008, 19:14
nie ma szans, podniecacie sie, nic z tego nie wyjdzie, nie jestesmy w stanie pokonac szwedów,co z tego jak ubijemy nobza? on to odrobi w 3 dni, a potem wszystkich pokoleji bedzie niszczyc, przeciez szwedów 80lvli jest tyle ze zanim 1 zabijemy to nastepni sie zjawia i nas zakatrupia, ja mam gdzies to czy ktos jest szwedem czy polakiem, jak ktos mnie zabije to ja jego zabije i tyle.... pozatym nikt z was "h lvle" nie ruszy dupy bo kazdy sie boi ze sam padnie, wogóle przeciez nigdy nie bedzie tak ze wszyscy polacy beda online, szwedzi to w wiekszosci dorosli ludzie wiec sie moga umówic, zarezerwowac czas,a polacy: a ten zaraz mi powie ze musi isc na obiad, ten ze zaraz wraca (oczywiscie nei wruci juz) pozatym na haslo: wlaczamy skulle wszyscy krzycza ty 1 itd, to tyle nie chce mi sie wiecej pisac
Siergiey
11-02-2008, 22:45
up
oj zastanuw sie co ty pierdolish czlowiecze
ze snu zimowego sie wyrwales? juz nikt nie chce ratowac spahiry, ot na*******aja sie z swe 4fun w ab i ku chwale ojczyzny.
dorosli ludzie? ;oo hahah moze paru - owszem. na 4um co jakiz czas pisza ze to ten to tamten skonczyl 19, tamten 18 lat.. wiec pelnoletni tak, piwo zamiast tibii moga wypic, ale czy dorosli?
Qwa panowie, nie moge patzrec jak sie zabawiacie zD! Wracam do gry narazie amatorsko bez pacc i od 0 ale zobaczymy co sie tu znowu osiagnie xD
Lady_Anku
12-02-2008, 09:54
NO i bravo :D
Trzeba walczyc o swoje :D:cup:
nooby
co do zabijania pl, tak to ja to robie:cup: znajdz mi inne zajecie to niebd bil pl ok ?:( albo sie na br przezuce?! oj tam br za dobrze graja... to moze bd bil sfe???!?!
Może mi ktoś w skrócie napisać jaka jest sytuacja na saphirze, bo nie chce mi sie czytać całego tematu;]z góry dziękuje
Siemka ziomale. Jak komus sie znudzilo war czy pvp oferuje z checia World Trade.
• World Trade My Candia Your Saphira • (30 - 700 k )
Jak to jest nadal aktualne to prosze napisz mi prywatną wiadomość:]
@up: Niestety juz nie.
A tu mamy co prawda rook ale i tak powiedzcie mi dlaczego nie ciulac takich pl ?
http://img169.imageshack.us/img169/2613/plho7.jpg
Siergiey
13-02-2008, 10:02
no i? ale mu dojebales lol . . .pewnie dednie jak zobaczy tu screena o ile wgle wchodzi na to 4um.
siergeeeeeeeeey
graj znow : (
Swoje orędzie głosze do znajomych z Ab i nie tylko. Jest to temat " Ratujmy Saphire". Jak wiemy do "walki" potzreba ludzi, wykorbionych, uzbrojonych i z odrobina rozumu. Otoz jam jest łasica i Suprate, sprzedalem chara poniewaz potrzebowalem kase na chleb. Musialem utzrymac cala rodzine ;( <beczy>. ( Rozczuliliscie sie juz ? ;p). Wiec apeluje, prosze, nalegam ludzi dobrej woli aby wspomoc mnie w jaki kolwiek sposob. (food, cash, eq) np.
Wyslij Parcela o trresc: Spear na miasto Ab do kolesia zwanego Head'Bong.
W ten sposob pomozesz potzrebujacemu Supciowi.
/\ noob
niedawac mu nic, chlopaki juz mu dali 400spearow ;s
Te sharowany pro gammer prosił Cie ktos o zdanie ? Chcesz rew w cs'ku now ?
Olorion.
14-02-2008, 00:33
jaka polska l;;;;;;
sory, ale ten swiat nalezy do nas, nie wyjebiecie nas ;]];;];];]
Siergiey
14-02-2008, 21:38
nie wruce na saphe bo to waste mojego real tajma ^_^ ot co : P
Seba'rivel
15-02-2008, 00:02
jaka polska l;;;;;;
sory, ale ten swiat nalezy do nas, nie wyjebiecie nas ;]];;];];]
Cześć krowi sucie:*
Klantu hacked ... Jebać Nobza i reszte przerzutów !
Olorion liżesz jaja ? hahahaha
Olorion.
15-02-2008, 22:52
niezly lewik
Seba'rivel
15-02-2008, 23:46
Olorion nie liże jaj, on jest cacy cacy:)
Ide se kurwa na kopalke o 23 45 (mysle ze dzieci neo spia juz) a tu nagle 27 kina rs ni z dupy ni ciula zaczyna mnie lac
23:55 Gorn Braveheart [27]: gdzie zwiales do pay armor
23:55 Gorn Braveheart [27]: pay armor
23:55 Head'Bong [8]: co ?
23:55 Gorn Braveheart [27]: now!!!
23:55 Head'Bong [8]: nie mam cieciu
23:55 Gorn Braveheart [27]: dawaj amor
23:55 Head'Bong [8]: lol
23:56 Head'Bong [8]: jutro zaliczysz glebe frajerze
23:56 Gorn Braveheart [27]: lol od kogo?
23:56 Head'Bong [8]: ode mnie pajacu
23:56 Gorn Braveheart [27]: mmm lvl main chara?
23:56 Head'Bong [8]: wystarczajacy zeby cie ujebac
Ide se kurwa na kopalke o 23 45 (mysle ze dzieci neo spia juz) a tu nagle 27 kina rs ni z dupy ni ciula zaczyna mnie lac
23:55 Gorn Braveheart [27]: gdzie zwiales do pay armor
23:55 Gorn Braveheart [27]: pay armor
23:55 Head'Bong [8]: co ?
23:55 Gorn Braveheart [27]: now!!!
23:55 Head'Bong [8]: nie mam cieciu
23:55 Gorn Braveheart [27]: dawaj amor
23:55 Head'Bong [8]: lol
23:56 Head'Bong [8]: jutro zaliczysz glebe frajerze
23:56 Gorn Braveheart [27]: lol od kogo?
23:56 Head'Bong [8]: ode mnie pajacu
23:56 Gorn Braveheart [27]: mmm lvl main chara?
23:56 Head'Bong [8]: wystarczajacy zeby cie ujebac
OMFG! Przeciez to jest kompletna parodia? Co to za jakis kozak? 27 lvl? ...8 lvla o armor prosi<lol2> Pewnie se pomyslal ze MPA ma...Huehahah,radze sie nie przejmowac saphira;]Expic w nocy albo rano;)...nie dawac sie ruchac jebanym swe:evul::evul:...
Pozdro:cup:
Mnie ostatnio na pohu zaczął okładać 50 ek i wychodzi z tekstem :
-fuck pl , don't atack my monters(...)
Ja mu na to mówie że przez przypadek uderzylem jego potworka (był to Wyvern, a hit 25 )
Nagle zaczął szukac jakiś 10 kolesi ^^
Naszczęście na tym sie skończyło :D
Niestety musialem opuścić poh poniewaz ciągle mi gsy lurowal ,blokowal mnie itp :)
Ale nie otym chcialem pisać
Gram już długo w tibie i widze tych "graczy" którzy kradną , przeklinaja , są niemili. Trzeba coś z tym zrobić !
Mam kolege ma 9 lat , gra 11 sorcem ale niechodzi po depo i nie krzyczy "PLIX FREE ITEMS!" , tylko idze na dwarvy roobi male lootbagi i jakoś mu sie wiedzie :)
Wiem że większość ludzi zignoruje to co napisałem ale wierze że ktoś otym pomyśli :]
Seba'rivel
16-02-2008, 20:42
co widzizs złego w przeklinaniu?
hrdvhu kazdy by chcial zeby tak bylo ale wiesz Tibia byla by zbyt piekna
Seba'rivel pomyśl chwile zanim przeklniesz i zastanów się poco to robisz :]
Seba'rivel
17-02-2008, 10:17
Seba'rivel pomyśl chwile zanim przeklniesz i zastanów się poco to robisz :]
Żeby pokazać swoją wyższośc nad 12 latkami w tibji, to jest cel mojego istnienia a zarazem przeklinania:)
Lipki, cipki, dupki i inne stworzenia majace lub bedace miały pacc. Co mylisicie o Swiecie PY FY PY zwanym Premią. Troche czytałem o servie wiec tak:
+ Malo ludzi
+ Mili gracze, kultura o 7 nieb wieksza niz na Saphie
+ Expowiska w 70% wolne
+ Malo pk
+ Tepienie botów orz nobów
- Malo osob
- Wolny resp
- Kupienie jakichkolwiek run graniczy z cudem
W sumie malol osob ale jakby tak z saphy wziasc z kilka osob (5+) i zaczac garcale tak na serio to nie bylo by zle. Tyllko chetnych trzeba miec.
Seba'rivel
17-02-2008, 14:23
Premia sux, moze nie zawsze bedziesz miał pacc i co wtedy? ;;; nawet sie nie logniesz.
+ Malo ludzi
- Malo osob
no no, argómenty pierfsza klasa :)
Seba'rivel
17-02-2008, 15:36
Z matematyki + i - daje minus;( jak jest mało osób na servje to jest małe prawdopodobieństwo ze trafi sie na servie Olorion:( bez niego tibja jest nudna.
no no, argómenty pierfsza klasa :)
No plus logiczne malo osob zajebisty exp bo wiekszosc expowisk wolne znowu malo osob jak na servie to ile bedziesz g arm kupowac? 5 dni ?
Seba'rivel
17-02-2008, 19:51
No plus logiczne malo osob zajebisty exp bo wiekszosc expowisk wolne znowu malo osob jak na servie to ile bedziesz g arm kupowac? 5 dni ?
Mało osób zajebjaszczy exp? chyba w tibji 7.6 ;( teraz im wiecej ppl onlajn tym lepszy exp kolego.
Mało osób zajebjaszczy exp? chyba w tibji 7.6 ;( teraz im wiecej ppl onlajn tym lepszy exp kolego.
Moze i exp lepszy ale ciekawe ile bedziesz czekal na expowisko kolego
Seba'rivel
17-02-2008, 23:56
Moze i exp lepszy ale ciekawe ile bedziesz czekal na expowisko kolego
Wole poczekać na expowisko tydzień i zgarnąć 250k na poi dragach a nie 80-100k.... chce wiedziec za co płace
siemka
19:31 Tritzum [73]: u dedy ;[
19:31 Auroth [172]: hacker died
siewka
SirAdasii
18-02-2008, 22:32
21:35 Sir Adasii [32]: u hunt me?
21:35 Seriegy [80]: ye
no to sobie pograłem na Saphirze ;) bede ćwiczył mlvl pewnie do końca moich dni na tym serwie :)
@up
muehehahAHA kogo on nie hunci... mi kazal placic 25k nie placilem i nawet mnie ubic nie potrafi ;
-Auroth
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Seba'rivel
19-02-2008, 11:19
-Auroth
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
shjet hapenz, i tak new owner to była cjota, mogl go selnąc niż zbanować;;;
80 ed solo 85 kina ciezko xD
największą ciotą to chyba był/jest sebarivel, wąsaty ciul który zawsze potulnie lizał dupę na forum.tibia.com, a jak WRESZCIE się zdecydował uczestniczyć w wojnie (został odrzucony przez swoich panów) to bał się wklepać nawet skulla tłumacząc to "a po co mam dawać fraga"? Jeżeli ktoś jest ciekaw jak wygląda seba to proszę na priv, chętnie dam jego fotkę klasową [masz ładne dziewicze wąsiska], bo chłopak tylko udaje geniusza i wielkiego kozaka mając klawiaturkę.
Vincento_Vampire
19-02-2008, 15:39
witam ja wam pomoge ocalic saphirę już założyłem postać nazywa się Eragon
Wasz szcerze,
Shane
~
SirAdasii
19-02-2008, 17:57
http://img266.imageshack.us/img266/8793/33jx3.png
Jestem fajny B)?
Jestem fajny B)?
omg, grasz w tibie bez winampa, prawdziwy z ciebie hardcorowiec
;;;;;;;;;;;
pewnie slucha z komurky muzyczki :(
SirAdasii
19-02-2008, 20:30
pewnie slucha z komurky muzyczki :(
:( nie nie z komórky ;( tak naprawde sam sobie stukam fajne rytmy na moich bebnach przed komputerem
uszami ??? przeciez rece masz zajete
Uncle_Scrooge
19-02-2008, 23:02
no baaa ja juz 2 lata bez muzyczki w tibii :D a jak przedtem gram w cos innego to moge przez 1h miec sluchawki i sie nawet nie kapne ;
PS
Przynajmniej w uszy cieplo ;D
Widze ze u was tam w domu mrozy panuja !
siemka witam saphiranuw muglbym wam pomuc mialem kiedys knight 30 lew :cup:
siemka witam saphiranuw muglbym wam pomuc mialem kiedys knight 30 lew :cup:
kup se musk fpierf
Dlaczego na tym forum nie moze toczyc sie dyskusja na powazne tematy albo chociaz majace sens ? Dlaczego ta dyskusja nie moze byc na wysokim poziomie ? Jak ktos to zoabczy to powie, ze same ciule, idioci i nooby graja na tej Saphirze i jeszcze chc ja ratowac.
Seba'rivel
20-02-2008, 13:19
największą ciotą to chyba był/jest sebarivel, wąsaty ciul który zawsze potulnie lizał dupę na forum.tibia.com, a jak WRESZCIE się zdecydował uczestniczyć w wojnie (został odrzucony przez swoich panów) to bał się wklepać nawet skulla tłumacząc to "a po co mam dawać fraga"? Jeżeli ktoś jest ciekaw jak wygląda seba to proszę na priv, chętnie dam jego fotkę klasową [masz ładne dziewicze wąsiska], bo chłopak tylko udaje geniusza i wielkiego kozaka mając klawiaturkę.
Przypal coś bo ci bania schodzi i smuty pierdollysz.
Seba'rivel
20-02-2008, 14:36
Jestem fajny B)?
Ojej! na takich hard monstrach expisz to kozak z niemiec jestes, ja bym sie bał w takich ciemnych zakamarkach szperac, ale jestes dobrjim poszukiwaczem złota:(
SirAdasii
20-02-2008, 15:20
Ojej! na takich hard monstrach expisz to kozak z niemiec jestes, ja bym sie bał w takich ciemnych zakamarkach szperac, ale jestes dobrjim poszukiwaczem złota:(
dzieki!! mozemy byc przyjaciollmiiii na 4ever B)B)B):cup::cup::cup:
Seba'rivel
20-02-2008, 15:27
dzieki!! mozemy byc przyjaciollmiiii na 4ever B)B)B):cup::cup::cup:
moSZe lepiej nie.
SirAdasii
20-02-2008, 15:47
moSZe lepiej nie.
Do you not loVe (4ever) me?
Seba'rivel
20-02-2008, 16:50
Do you not loVe (4ever) me?
kofam tylko tony hołka i jego deske.
Dlaczego na tym forum nie moze toczyc sie dyskusja na powazne tematy albo chociaz majace sens ? Dlaczego ta dyskusja nie moze byc na wysokim poziomie ? Jak ktos to zoabczy to powie, ze same ciule, idioci i nooby graja na tej Saphirze i jeszcze chc ja ratowac.
I się nie pomyli, bo porządni gracze już odeszli zostały tylko same same ciule, idioci i nooby jak ty ;;
Siergiey
20-02-2008, 19:31
otuz to seseseses
kurwa seba nie spamuj
Kensai leje na to co tam pierdolisz ;]
19:33 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Baissier. He was killed by Glikus.
Feb 20 2008, 19:31:33 CET Killed Baissier at Level 36 ok
Hail NOOB PK TEAM
Kensai leje na to co tam pierdolisz ;]
Umrzesz HEUHE UHEU HESUHE AUHUAH UHAESUEHASUEHAUSEHE
@tao
wiem rze masz cienszkie zycie ze starom beholderem, ale odpierdol sie od josziego nom ; \
Twoj stary crypt ;] To raz, a dwa nie ja zaczałem sie do*******ac (;
Siergiey
21-02-2008, 09:01
kurde i czego kozaczysz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.