Pokaż pełną wersje : Ratujmy Saphire !!
http://www.spee dyshare.com/189269197.html
noka view
chyba 30-11 dla nas
Olorion OWNED AHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
Olorion.
11-06-2008, 21:38
Olorion OWNED AHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!111111111111111
nom dedzik, ale wrocilem i dednalem kilka nubow ;];];]
War Status: Mos (47) | Demoralize (39) [UPD: 11/06]
ładnie .... ^.- co wy o tym myslicie ? :P
Nic . Demoralize dostało ostatnio wpierdol ale mam nadzieje ze tym razem mos/masterplan dostanie .
i na nadzieji sie konczy hrhr
oILEsieNIEmyle
15-06-2008, 00:36
i na nadzieji sie konczy hrhr
moze jednak nie??:>
Jun 14 2008, 22:53:15 CEST Killed at Level 231 by Grizmo
and by Messershmit
Omnadren
15-06-2008, 06:05
aaaaa nareszcie upadla ta szmat'a:d jak ja od dawna czekalem na jego deda:d hail furora :D
@omnadren
kiedy ty kogos zabijesz ? ; >
przypomnij sobie co obiecywales
Omnadren
15-06-2008, 11:58
@arc
ty jestes jakis niepelnosprawny?? czy tylko udajesz takiego? juz ci cos pisalem o tym i nie bede sie powtarzal poraz kolejny!
tak sie produkowales ze kogos zabijesz i z tego co pamietam mialem poczekac az skonczy ci sie ban, wiec czekam caly czas pro kilerze ; D
Omnadren
15-06-2008, 16:50
ban nadal trwa.... a na saphire wracam to moze sie doczekasz::)
sasho151
16-06-2008, 18:51
Widział ktoś kiedyś twarz Wielkiego niezniszczalnego Nobztrakta?
http://skocz.pl/Photo1002.jpg
tylko nie ryczcie ze śmiechu. I lepiej sztywno na krześle siedźcie.
@up
nie wchodźcie tam czasami bo ukradnie wam p sety ;(
Grzeeesiu
17-06-2008, 01:58
Selling Avanger
Hahaha fota mnie rozjebala -. -"...
Arad Knight
23-06-2008, 17:08
zal mi tych ludzi ;d
Czy wy teżnie możecie się zalogować?X(
No trwaja prace do 18 nad wprowadzeniem jakiegos tam czegos ;;
Psycho-Tata
27-06-2008, 23:25
o/ <10 znakuff :(>
EHEHHE ciemny ; na saph spokojnie teraz... rzadza polacy ;]
ja mam takie pytanie xD
jaka jest sytuacja na serwie?
bo nie tak dawno zrobiłem sobie tutaj chara i nie wiem czy jest sens grania :D
Teraz mysle nie jest zle, wystarczy zebys wszedl do gildii dobrej i chyba bedzie spox. Jest taka gildia na "K" (jakas dziwna nazwa ;p) i to sa ludzie z furory czy tam ich koeldzy i oni maja looz. A weim ze przyjmuja tam ludzi bez problemow wystarczy dobry lvl. Moze sie myle wiec najle0iej pytac ludzi z dmz np Belliantina czy Drahas.
Keomeo
45+ Sorc/Druid
55+ Pally/Knight
Ogarnięcie mile widziane.
:)
Cóż, ja nie mogłem się doprosić o inva, mimo, że Zkitztrakt nalegał abym dołączył do Keomeo.
Idz z tad cioto -.- Kazdy wie ze jestes gejem
wrogonastawiony
04-07-2008, 08:04
Powie mi ktos co sie wydarzyło ? Chodzi mi o ta sytuacje z Pasterzem ;)
Ace'Dorin
08-07-2008, 13:05
Siemanko nobk ijak tam wasza saphira ? ;> Ja juz w tibie nie ciulam od ponad 4 miechow wiec powodzenia wam zycze :P Z checia bym wrocil na sape ale nie chce, znowu bym siedzial 24/7 ;/ :P
No lifer HEEH ;p wracaj smialo fajnie jest.
SuprateAB
09-07-2008, 00:03
Jak zawsze pierdolicie tu o wszystkim i o niczym ;S
Trzeba o czymś zawsze mówić...
I tak dobrze że się Polacy jeszcze jako tako na Saphirze trzymają... oby tak dalej B)
nie martw sie juz niedlugo ;
A teraz jaką nazwę nosi gildia pomagająca demoralize?:p bo Kemeo juz nie ma?;>
HMM..........................
Pisze tu ratujmy saphire.
Saphiry nie uratajucie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Każdy kto zacznie od nowa skończy tak jak ja, zabity przez Polaków, co to kurwa ma być???
Już kurwa zamach na 100+ lvl planowaliśmy z ziomkami, a tu taki chuj, nikt nawet nie bedzie wstanie sie wybić z lvl jak tu takie PL huje są.
Jak nie Shisco szalejący z Bolterem przed to jakieś ŻYDY
Pozdrawiam
http://img372.imageshack.us/img372/8210/dedkurwadeddeddedgx2.th.png (http://img372.imageshack.us/my.php?image=dedkurwadeddeddedgx2.png)
Nie uratujecie saphiry
@up: pierdolisz ze glowa boli heh, wogole wez sie w garsc
Gdyby to było pierwszy raz..........
kolejny ded od pl za free.
pozdro
To normalka .. . ja nawet wole jak swe rzadza, moze dlatego ze jak gram do dwoch lat to zawsze tu swe byli. Na furorze masz samych pl i . .. . ? A teraz wbili ci z Candi i Furory i bedzie ciekawie :) Po cichu licze na pl ale zoabczymy ..
http://img372.imageshack.us/img372/8210/dedkurwadeddeddedgx2.th.png (http://img372.imageshack.us/my.php?image=dedkurwadeddeddedgx2.png)
Nie uratujecie saphiry
btw, jak hostujesz jakiekolwiek zdjecie to zmien rozszerzenie na jpg bo chuya widac!!111
oraz dawaj cale zdjecie a nie miniaturke, chyba ze chcesz ukrasc nasze p sety ;
jaki masz nick? bo nie moge odczytac ;(
@topic
byli sa i beda szwedzi ;]
ja tam wole mp niz te nupy z furory itp~
jakies drahase ktore bija bez powodu, albo firentrixy...
POWAH ABUSER!
Moim marzeniem jest twój p. arm i twój 6 pall
Wiec, jeżeli chcesz nick to kliknij w obrazek :):)
Prawda, już wole swe choć ostatnio szaleją z tym swoim PA
pozdro klikajcie obrazek i p. sety są moje
Wiec, jeżeli chcesz nick to kliknij w obrazek :):)
jaki masz nick? bo nie moge odczytac ;(
zdjecie jest tak zajebiscie nie wyrazne ze za chuja nei moge przeczytac... ;s
Chłopaki! Trochę patriotyzmu! xDD
Ma ktos filmy z wara?
Narazie znalazlem 1 jak nobk'ha krecil ._.
11:45 Cze zdrajco ;;;;
-.-
siemanko. hej, ocb teraz na saphie??? chce wbic nowym pallkiem. wszyscy mowia ratujmy saphire, ale ja tak naprawde nie wiem ocb...niby rzadza swe, ale slysze rowniez ze swe nietykaja jesli ich nie zaczepisz. sorry ze troche noobowsko zadaje pytania, ale ten pall bedzie moja pierwsza poza na serio:Pplis, ocb??? pzdr.
DookTock
18-07-2008, 08:54
@Up
Oto biega ze Arad wszystkich nas bije i placzemy wszyscy razem w fartuch mamusi. ; (Ej Arad mam pytanie ;; "MAM LYZWY A NIEMAM NUG CO ZROBIC?" ;;
A tak na powaznie to nie zaczynaj tutaj ; )
sellnij i kup se pacc 8o:D
a ja sobie gram i nie było sytuacji takiej zebym musial uciekac:D
ja chcem ratowac safire mojm usmym knihtem!!
chcem bydz jak arat knift
evarem123
18-07-2008, 14:28
sciema,
ma ktos pozyczyc eq na rooku? za tydzien pacc...
wiem ze wyzywanie i brak szacunku to specjalnosc poszczegolnych osob,
jednak prosze o odrobine zrozumienia ;) pce =*
pozdrawiam ;);).
sciema,
ma ktos pozyczyc eq na rooku? za tydzien pacc...
wiem ze wyzywanie i brak szacunku to specjalnosc poszczegolnych osob,
jednak prosze o odrobine zrozumienia ;) pce =*
pozdrawiam ;);).
Napisz nick na pw
ja mam best seta na rooku to jak cos msg me, Bendes
podoba mi sie ta atmosfera...wbijamm na saphe...
sell 9 bp mwalls 5k each bp ;)
Boss'iarz
20-07-2008, 16:20
Uratowaliście saphire?
@Sir Adasii here
Jesteśmy w trakcie :D
To jest plan długoterminowy...:p
Uratowaliście saphire?
@Sir Adasii here
z tymi ludzmi imigrantami nie da sie uratowac ;;
zamiast razem gamingowac to sie zabijamy nawzajem -.-
Boss'iarz
21-07-2008, 17:49
a idzie pograć normalnie ?
czy teraz jest sytuacja taka jak była rok temu tyle ze zamiast złych swe są zli pl ;< ?
Nie wiem co wy macie do tych "zlych swe", wcale nei jest zle z nimi -.-
jakby pl opanowalo ten server to byloby owiele gorzej ;;
Dla kogo gorzej, dlatego gorzej :p
Jak polacy byli przez chwile na gorze to ten swiat byl praktycznie no pvp, kogo dotkniesz to protected by demoralize albo frend keomeo i odrazu leca po ciebie z ekipa 6 msow..
Powiem szczerze, ze ten okres, co mozna powiedziec rzadzilo demo byl calkiem spoko... expilem bez obaw, ze ktos wpadnie i ogolnie zwiekszyla sie liczba ludzi online srednio o 150~. Pamietam czasy na saph, kiedy wieczorem online bylo 320~ ludzi, a za panowania demo wieczorna pora gralo nawet ponad 500 osob co mnie bardzo cieszylo ;]
Ja nie lubie jak jest dusho osup online bo mi whodzom na respa --.--
Nie da sie dogodzić wszystkim, innym było źle innym dobrze, w każdym razie my tu ciągle jesteśmy i jeszcze długo długo będziemy.
No, ja wczoraj zacząłem przygotę z tym światem. Grałem dawniej na furorze (62 ek)... zobaczymy jak sprawa będzie się tutaj przedstawiała...
Jak narazie 12 lvl 46/32 skills... 70/xx i pacc i pg (o ile nie załapię hunta albo nie doświadczę pa ze strony p(R)olaków)
Omnadren
22-07-2008, 20:54
nie gram juz od dawna na saphirze ale mysle ze lepiej jak by rzadzili chlopaki z furory:)bo jak beda rzadzili ci z mp to nadal nie bede mogl pograc;D w sumie to jzu nei gram bo nie mam jakos ochoty na gre;P ale zycze zebyscie wygrali wojne z mp:)Hail Demo;PP
jak nie grasz to daj passy :cup::cup::cup::cup:
Hmm przeanalizowałem znaczną część tego tematu i zauważyłem, że Saphira zawsze miała różne problemy. Dobrym świadectwem na to jest to, że kłócicie się od pierwszej strony tego tematu, aż po ostatnią.
Nie dawno zacząłem grać na Saphirze (po roku przerwy w tibii) i mimo, że zwiedziłem sporo serwerów to nigdy nie widziałem takiej liczby pk dla sportu. Jedne 10 lvle biją drugie 10 lvle - tak o, kolejne 20 lvle biją inne 20 lvle, dla zabawy, inne 30 lvle (Polacy) biją 30 Brazylijczyków (Polacy nigdy się z nimi nie lubili, ale tutaj podział aż razi w oczy. Ostatnio jak uciekałem bo mnie bił jakiś gość, i zacząłem przeklinać, to przestał 'A, ty polak - bo masz taki brazylijski nick') a inne 50-100 lvle (Polacy) biją (uwaga) innych Polaków. Wojna, wojną - ale tak nie powinno być. Już nawet nie ważna narodowość - PA się szerzy i to strasznie. Ostatnio jak skillowałem ze znajomym 78 ek wpadło z 20~ luda 20-50 lvle, stapowali go i wiadomo ubili - oczywiście po dłuższym okresie czasu. Po śmierci dostał wiadomość 'If you want to be free, write to Drahas'. A wszystko poszło o to, że kiedyś leżał p arm na ziemi, podniósł go a potem na priv się ktoś do niego dobijał. Oddał pieniądze ale to było za mało - chcieli 30k... Dosłownie żal i pożoga...
Wojna tania nie jest :p Jakoś zarabiać muszą :D
PA i pk zawsze bedzie na serverze, kiedy jest wojna. Chociarz i tak ja zawsze wolalem czas, kiedy dwie strony walczyly ze soba, bo przynajmniej byly puste expowiska i jak pkowano to raczej bylo to pk noobcharami i skierowane na czlonkow przeciwnej gildii. A na forum klotnie dotycza raczej prywatnych "spostrzezen", nie maja one wplywu zazwyczaj na wojny itp.
A co do pkowania... bardzo nie lubie bic Polakow 50~ i wyzszych bez reasonu, oczywiscie zdazaly sie takie sporadyczne przypadki, kiedy pkowalismy z kolegami i brakowalo kasy to moglo pasc 2-3 Polakow w mojej karierze gry ;] , ale zwykle bijac kogos nawet jak jest to zwykle pk to staralimsy sie szukac celow, ktorzy kiedys nas bili albo huncili. Ale natomiast bardzo lubie pkowac moim noobcharem - 14pal_/, i niesamowicie uwielbiam nim bic brazoli z ab, ktorzy siedza w depo swoja ekipa 5~ osob a ja z dwoma kolegami latam pod depo i bije kazdego, ktory opusci pz... a my mamy zawsze nizsze lvle niz nasze cele, bo nieoplaca sie wbijac fragow na 20~lvlach. I wszystko konczy sie na brazylijskich wyzwiskach keirowanych w nasza strone, albo odsuwaniem nas od depo... poprostu zal mi tych ludzi, ktorzy maja najczesciej 30+ lvle nieraz nawet i 40+ i uciekajac przed nami (2-5 noobcharow lvle 13-20) zawsze wiebja sie w trapa i najczesciej (po czym poznaje sie nooba) zalaczaja utamo vita po pierwszym naszym hicie ;; Swoja droga zabijanie noobcharami ludzi gdzies do 30lvla to dobry uczynek ;] uczy to ich pvp, ja sam jak teraz patrze na moja wczesniejsza gre wole padac na lvlu 20 i wycignac wnioski co zrobilem zle, ze padlem, niz pozniej nie majac doswiadczenia padac na wyzszym lvlu.
Jedne 10 lvle biją drugie 10 lvle - tak o, kolejne 20 lvle biją inne 20 lvle, dla zabawy, inne 30 lvle (Polacy) biją 30 Brazylijczyków (Polacy nigdy się z nimi nie lubili, ale tutaj podział aż razi w oczy. Ostatnio jak uciekałem bo mnie bił jakiś gość, i zacząłem przeklinać, to przestał 'A, ty polak - bo masz taki brazylijski nick') a inne 50-100 lvle (Polacy) biją (uwaga) innych Polaków. Wojna, wojną - ale tak nie powinno być.
cala prawda o safirce wszyscy sie wiecznia leją xD _///
poprostu zal mi tych ludzi, ktorzy maja najczesciej 30+ lvle nieraz nawet i 40+ i uciekajac przed nami (2-5 noobcharow lvle 13-20) zawsze wiebja sie w trapa i najczesciej (po czym poznaje sie nooba) zalaczaja utamo vita po pierwszym naszym hicie ;;
ty sie nie smiej, mam filma jak na dolerze zostal trapniety 50+ms/ed (nie pamietam juz) przez 15 lvle ;d
tak tak, wszyscy byli za demoralize jak mp grzalo pz . Pilnowalismy zeby nie robiono pa, nawet nasi ludzie dostawali paymenty za random pk. Przyszło co do czego ,szwedzi zdradzili i teraz wszyscy co byli naszym supportem to albo neutral albo za mp. Wiec jak dla mnie skonczylo sie sranie w pksie .Zycze powodzenia na expie.
A niektorzy poprostu nie ufali wam, ale postanowili dojsc jednak... bo zeby miec support trzeba dbac o ten support :D a jesli ten support odszedl to albo nigdy nie byl po waszej stronie albo zle byl traktowany ;;
Taa, mieli za dobrze. Podochodzili bo chcieli być fajni, myśleli ze sobie mogą robić co chcą, Ci którzy naprawdę nas wspomagali są z nami do dziś i do dziś robią swoje.
Jak to bylo z tym przejsciem z dm do mp? Nobz ich przekupil czy tak see przeszli?
olsnijcie mnie plx
Poszedli sobie w rlu wodke pic i sie dogadali
hoho dzis brazole padaly jak muchy chyba z 10 ich padlo albo wiecej bo mniej napewno nie :P
Lizix'Wizan
24-07-2008, 23:46
Znacie tą typówe/tego typa :)?
23:26 Lizix Wizan [8]: ??
23:26 Dolarowa [23]: hunted
23:27 Lizix Wizan [8]: ?
23:27 Lizix Wizan [8]: o co Ci chodzi?
23:27 Dolarowa [23]: o gówno kurwo
23:27 Dolarowa [23]: hunted
23:28 Dolarowa [23]: dojezdzam cie w moment szmato ,czaisz?
23:28 Lizix Wizan [8]: to jakas pomylka
23:28 Dolarowa [23]: jaka kurwa pomylko chuju?
23:28 Dolarowa [23]: 10k
23:29 Dolarowa [23]: noobie
23:29 Dolarowa [23]: wyskakuj kurwo
23:29 Dolarowa [23]: jestes boski bo siedzisz w dp
23:29 Lizix Wizan [8]: 10 k ? mam 8 lvl
23:29 Dolarowa [23]: sram na ciebie pierdolona kurwo
23:29 Dolarowa [23]: 10k
23:29 Dolarowa [23]: albo padasz
23:30 Lizix Wizan [8]: z Furory tu przyszedles;]?
23:31 Lizix Wizan [8]: zal.Org
23:31 Dolarowa [23]: morda kurwo smieciu
23:31 Dolarowa [23]: 10k
23:31 Lizix Wizan [8]: ogarnij sie
23:31 Lizix Wizan [8]: Furora here ;>
23:32 Dolarowa [23]: a spoko
23:32 Dolarowa [23]: siema drahas here
23:32 Dolarowa [23]: ;]
23:32 Lizix Wizan [8]: a kto to drahas?
23:33 Dolarowa [23]: draha taka no
23:33 Dolarowa [23]: na majtkach
23:33 Dolarowa [23]: jak sie nie podetrzesz odpowiednio
23:33 Dolarowa [23]: to masz, nie ?
23:33 Dolarowa [23]: kumasz kurwa?
23:33 Lizix Wizan [8]: nie :<
23:34 Dolarowa [23]: to ogarnij sie kurwa japierdole kurwea
23:34 Dolarowa [23]: jestes taki glupi kurwa
23:34 Lizix Wizan [8]: nei jestem glupi
23:34 Lizix Wizan [8]: nawet mnie nie znasz
23:34 Dolarowa [23]: jestes kurwa
23:34 Dolarowa [23]: zamknij kurwam orde
23:34 Lizix Wizan [8]: :|
23:34 Lizix Wizan [8]: ile lat ?
23:35 Dolarowa [23]: wystarczajaco dcuzo zeby jebac twoja matke skurwysynu
23:35 Lizix Wizan [8]: boze nie wjezdaj na rodzicow
23:36 Dolarowa [23]: zamkni jkurwa morde
23:36 Dolarowa [23]: kurwa ja pierdole
23:36 Dolarowa [23]: milcz jak do ciebie mowie
23:37 Lizix Wizan [8]: po 1 nie kozacz do mniejszego lvl
23:37 Lizix Wizan [8]: po 2 nie kozacz do starszych
23:37 Lizix Wizan [8]: po 3. ogarnij sie
23:37 Dolarowa [23]: skad ta pewnosc ze jestes starszy odemnie
23:37 Lizix Wizan [8]: bo zachowujsez sie jak 11 latek co ma neo z komunii
23:39 Dolarowa [23]: dobra pierdol sie
23:39 Dolarowa [23]: jestes tylko kretynem
23:39 Dolarowa [23]: nie zasluzyles sobie nawet na to zebym ci ublizal
23:39 Dolarowa [23]: taki jestes chujowy
nawet go nie minałem na ulicy :D przywalił się :D najarał się pewnie :P ja kto wasz znajomy to ogarnijcie typa bo mi wstyd za niego :<
uzytkownik2000
24-07-2008, 23:52
Do mnie to samo xD
Ale Drahas ma wiecej kultury,czyż nie?
Lizix'Wizan
25-07-2008, 00:22
hmm...:blazen:
Omnadren
25-07-2008, 10:43
@Perogen
ciekawe po co ci moje passy jak tam nic nie ma? nawet glupiego p armika!
@Predox
no cooooz pedaly szewdzi co z wami byli osrali sie ze mp moze powrocic i dolaczylo do nich! tak juz jest na saphirze, ludzie maja w bani ze mp zawsze rzadzilo, ze wychodzilo z ciezkich tarapat ale i tak zawsze wychodzili na swoje,osrali sie i poszli do nich! ale jak wygracie, to nie pozwolcie na to zeby jakies pajace dolaczaly do was tylko dlatego ze wygraliscie! pzdr
Ale jest lvlik ^^
daj passo :evul::evul:
Sylwek, nieźle ;)
I nie jest dzieckiem Neo i nie ma 11 lat ;<<
RODACY!!! KOHANI POLACY I POLAKUWY (o dziefczynkah mowa hehe niom)
WRUCILEM!!B)B)B)B)B)
Po banie ktury zalatfili mi potstempni szfe postanowilem powrucic i sprubowac ras jeszcze!!!!X(X(X(:o:o:DB)
POLAKI ŁONCZCIE SIEM BO W KUPIE SIŁA! URATUJMY NASZ KOHANY SERVEREK PSZED SZFE KTURZY HCOM GO ZNISZCZYĆ!!!X(X(X(X(X(X(
Czy znajde tótaj tyh samyh walecznyh polakuf kturzy zamieszkiwali ten pienkny sloneczny zielony bajeczny serverek??? :confused::confused:
Prosze zbieram armie ktura pofstrzyma potop szfecki RAZ JESZZCZE!!!8o8o8o8o8o8o8o:evul::evul:
Bo tak, jusz kiedys nam sie udało drodzy polaki kiedy dawno temu dedlismy zlych szfe kturzy najehali nasz kraj !!!:evul::evul::cup::cup::cup::cup:
Kto jest ze mnom niech napisze leter do abdendrioel do joszi'chrzan , kupuje paczek i robie guild bo dostaje pienionszki za szustke z polskiego na koniec roku :cup::cup::cup::cup:
Tak wienc czekam i goronco pozdrawiam:):):):):):):):)
Joszi'chrzan
post up zabił mnie bez dwóch zdań.
Joszi, jestes prawdziwym senseiem z drzewkiem bonsai w ręku.
@ Flamers
Plz, nie flamujcie mnie za to, że założyłem ten temat xD Widze, że Demo też sie tu wypowiada, ciekawe :) Nie czytałem tego topica od pół roku i prosze :>
Sie człowiek może zaskoczyć (/possible)
RODACY!!! KOHANI POLACY I POLAKUWY (o dziefczynkah mowa hehe niom)
WRUCILEM!!B)B)B)B)B)
Po banie ktury zalatfili mi potstempni szfe postanowilem powrucic i sprubowac ras jeszcze!!!!X(X(X(:o:o:DB)
POLAKI ŁONCZCIE SIEM BO W KUPIE SIŁA! URATUJMY NASZ KOHANY SERVEREK PSZED SZFE KTURZY HCOM GO ZNISZCZYĆ!!!X(X(X(X(X(X(
Czy znajde tótaj tyh samyh walecznyh polakuf kturzy zamieszkiwali ten pienkny sloneczny zielony bajeczny serverek??? :confused::confused:
Prosze zbieram armie ktura pofstrzyma potop szfecki RAZ JESZZCZE!!!8o8o8o8o8o8o8o:evul::evul:
Bo tak, jusz kiedys nam sie udało drodzy polaki kiedy dawno temu dedlismy zlych szfe kturzy najehali nasz kraj !!!:evul::evul::cup::cup::cup::cup:
Kto jest ze mnom niech napisze leter do abdendrioel do joszi'chrzan , kupuje paczek i robie guild bo dostaje pienionszki za szustke z polskiego na koniec roku :cup::cup::cup::cup:
Tak wienc czekam i goronco pozdrawiam:):):):):):):):)
Joszi'chrzan
to juz sandlerek niechce kupic od ciebie chara?!?!?!?!?!?! ; o
Znacie tą typówe/tego typa :)?
23:26 Lizix Wizan [8]: ??
23:26 Dolarowa [23]: hunted
23:27 Lizix Wizan [8]: ?
23:27 Lizix Wizan [8]: o co Ci chodzi?
23:27 Dolarowa [23]: o gówno kurwo
23:27 Dolarowa [23]: hunted
23:28 Dolarowa [23]: dojezdzam cie w moment szmato ,czaisz?
23:28 Lizix Wizan [8]: to jakas pomylka
23:28 Dolarowa [23]: jaka kurwa pomylko chuju?
23:28 Dolarowa [23]: 10k
23:29 Dolarowa [23]: noobie
23:29 Dolarowa [23]: wyskakuj kurwo
23:29 Dolarowa [23]: jestes boski bo siedzisz w dp
23:29 Lizix Wizan [8]: 10 k ? mam 8 lvl
23:29 Dolarowa [23]: sram na ciebie pierdolona kurwo
23:29 Dolarowa [23]: 10k
23:29 Dolarowa [23]: albo padasz
23:30 Lizix Wizan [8]: z Furory tu przyszedles;]?
23:31 Lizix Wizan [8]: zal.Org
23:31 Dolarowa [23]: morda kurwo smieciu
23:31 Dolarowa [23]: 10k
23:31 Lizix Wizan [8]: ogarnij sie
23:31 Lizix Wizan [8]: Furora here ;>
23:32 Dolarowa [23]: a spoko
23:32 Dolarowa [23]: siema drahas here
23:32 Dolarowa [23]: ;]
23:32 Lizix Wizan [8]: a kto to drahas?
23:33 Dolarowa [23]: draha taka no
23:33 Dolarowa [23]: na majtkach
23:33 Dolarowa [23]: jak sie nie podetrzesz odpowiednio
23:33 Dolarowa [23]: to masz, nie ?
23:33 Dolarowa [23]: kumasz kurwa?
23:33 Lizix Wizan [8]: nie :<
23:34 Dolarowa [23]: to ogarnij sie kurwa japierdole kurwea
23:34 Dolarowa [23]: jestes taki glupi kurwa
23:34 Lizix Wizan [8]: nei jestem glupi
23:34 Lizix Wizan [8]: nawet mnie nie znasz
23:34 Dolarowa [23]: jestes kurwa
23:34 Dolarowa [23]: zamknij kurwam orde
23:34 Lizix Wizan [8]: :|
23:34 Lizix Wizan [8]: ile lat ?
23:35 Dolarowa [23]: wystarczajaco dcuzo zeby jebac twoja matke skurwysynu
23:35 Lizix Wizan [8]: boze nie wjezdaj na rodzicow
23:36 Dolarowa [23]: zamkni jkurwa morde
23:36 Dolarowa [23]: kurwa ja pierdole
23:36 Dolarowa [23]: milcz jak do ciebie mowie
23:37 Lizix Wizan [8]: po 1 nie kozacz do mniejszego lvl
23:37 Lizix Wizan [8]: po 2 nie kozacz do starszych
23:37 Lizix Wizan [8]: po 3. ogarnij sie
23:37 Dolarowa [23]: skad ta pewnosc ze jestes starszy odemnie
23:37 Lizix Wizan [8]: bo zachowujsez sie jak 11 latek co ma neo z komunii
23:39 Dolarowa [23]: dobra pierdol sie
23:39 Dolarowa [23]: jestes tylko kretynem
23:39 Dolarowa [23]: nie zasluzyles sobie nawet na to zebym ci ublizal
23:39 Dolarowa [23]: taki jestes chujowy
nawet go nie minałem na ulicy :D przywalił się :D najarał się pewnie :P ja kto wasz znajomy to ogarnijcie typa bo mi wstyd za niego :<
Znam typka kiedyś miał 40lvl teraz 23 xD.
I sapał do mojego noobchara, ale nic nie zrobił.
Chuja ci zrobii, wbij lvl i zajeb mende.
pozdro
oILEsieNIEmyle
26-07-2008, 13:17
Taa, mieli za dobrze. Podochodzili bo chcieli być fajni, myśleli ze sobie mogą robić co chcą, Ci którzy naprawdę nas wspomagali są z nami do dziś i do dziś robią swoje.
Maciek trzeba bylo tych "nowych" tyrac, ale nie, wy chcieliscie pokazac na przykladzie ze nie ma "pa".
<(noby na candie s*******ac tam wasze miejsce)>
jam chce ratowac safire
perogen
Lord_Luhk
26-07-2008, 15:18
pytanie, gral ktos od pierwszego dnia saphiry ? ja tak i pamietam jak to polacy klepali kazdego kto mial troszke wiekszy lvl robili PA i paymenty za free niestety na swe im to sie nieudalo bo troche zaszaleli i odrazu war wybuchla, swe wyjebali polakow i teraz sie niedziwcie ze was nielubią ;-)
Znam typka kiedyś miał 40lvl teraz 23 xD.
I sapał do mojego noobchara, ale nic nie zrobił.
Chuja ci zrobii, wbij lvl i zajeb mende.
pozdro
No to chyba nie znasz "typka". Jak chce to może Cię zajebać... i to bez żadnego problemu.
Sylwek _/
nie, muwi ze dedne in rel i rze jestem lamus ;////////////
ja gralem i rzondzilem serferkiem nawet ale potem zrobilem blont i teraz rzaluje i hce siem zemsicic na sfe kto ze mnom renka w gure
przestalo to byc juz smieszne...
Ja gram w tibie od 7.4 (3 lata?) i moj pierwszy serv to byla saphirka. Wtedy bardziej sie koncentrowalem na wbiciu 13 lvla niz czytanie forum albo pytanie h lvli co sie dzieje ;d.
ja gram tu od stycznia 2006 r. i pierwszy przypadek, w ktorym mialem doczynienia ze swe to esde combo na 33 lvl od noobcharow pod dp ;
Omnadren
27-07-2008, 16:11
dajcie sobie spokoj z tibia... lepiej zajac czas czyms lepszym:)
@perogen
a hapniesz lynte?:D:D:D:DD:D:D
No to chyba nie znasz "typka". Jak chce to może Cię zajebać... i to bez żadnego problemu.
Sylwek _/
?????????????????????????????
nie czaje Cie miszczu.
lookac na link ktory gosciu daje pod zdjecie...
@up
keylogger, nie wchodzic chlopaki! =*
Weronisia
29-07-2008, 12:32
@up
a kobiety to juz nie moga czytac forum, ze zwracasz sie tylko do chlopakow :(?
wiekszosc dziewczyn w tibi to tranwestyci ;d
(no chyba ze malwina albo nitka ;d)
uzytkownik2000
29-07-2008, 19:55
A skąd Ty to wiesz? :>
Lizix'Wizan
30-07-2008, 09:45
Wisłoka Dębica 19&88 Górnik Zabrze
Wisłoka Dębica 19&88 Górnik Zabrze
siemka adasi ;)
pytanie, gral ktos od pierwszego dnia saphiry ? ja tak i pamietam jak to polacy klepali kazdego kto mial troszke wiekszy lvl robili PA i paymenty za free niestety na swe im to sie nieudalo bo troche zaszaleli i odrazu war wybuchla, swe wyjebali polakow i teraz sie niedziwcie ze was nielubią ;-)
Wiesz, ale to też od nas samych zależy. Jak jesteś w porządku i normalnie się zachowujesz(i na normalnego swe trafisz) to inni też są w porządku.
Problemem jest to, że do kogoś innej narodowości mamy mniejsze zaufanie niż do swoich rodaków(chociaż jak dobrze wiemy, do swoich też często nie można mieć zaufania).
ja ufam tritekowi nad rzycie chociaz bił mnie z kruboth pod abe depot i lubi emo ale i tak go lofciam:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:
ja ufam tritekowi nad rzycie chociaz bił mnie z kruboth pod abe depot i lubi emo ale i tak go lofciam:confused::confused::confused::confused::co nfused::confused:
:**** a ja cie kofam ty muj pszyjacielu, bez ciebie bym nadal mial 8lfl i mieshkal w abe dendrielu, ale jusz wyroslem i jestem bardziej kuul
mnustfo busiaczkof tritz ;*****
http://www.***********.com/765511987.html
Vilshion, Anzay, Balumoga'hib, Phansen i wielu wielu innych zabitych i rannych przez naszych SDkerów.
Enjoy :]
Wily el del mantenimiento [62]: sargeres u are hunted
Wily el del mantenimiento [62]: u touched my balls in thais
Wily el del mantenimiento [62]: im anzay
Wily el del mantenimiento [62]: and u insulted me in thais long time ago
Sargeres [51]: ...
Sargeres [51]: after you insulted me
Wily el del mantenimiento [62]: i dont care
Sargeres [51]: so tell me what i tolled you
Sargeres [51]: :>
Wily el del mantenimiento [62]: insults
Wily el del mantenimiento [62]: i dont remember
Wily el del mantenimiento [62]: but i remember u insulted
Wily el del mantenimiento [62]: so thats it :)
Sargeres [51]: you just want to give a free hunt like you always
Sargeres [51]: do
Sargeres [51]: xd
Wily el del mantenimiento [62]: i dont care
Sam zaczął wyzywać 3 miesiące temu,ja odpowiedziałem a teraz wypomina ^^
Lizix'Wizan
31-07-2008, 19:22
siemka adasi ;)
no widze, ze mnie ktoś tu pamięta :-)
Sargeres [51]: so tell me what i tolled you
???????????????????????/////////////////////////// spikasz trohe inglisz?
Siergiey
31-07-2008, 21:30
i almost rolled on the floored
Lizix'Wizan
31-07-2008, 23:16
a po polsku mówicie? (piszecie?) czy tylko p0k3m0n JeZyQQ MuFFiCiee : >
To pokaż nam swój swietny polski (przedwszystkim) i angielski o ile wogóle go znasz :p
To pokaż nam swój swietny polski (przedwszystkim) i angielski o ile wogóle go znasz :p
cze jestem chrzan a muwiom mi joszi, karzda fajna laska mi tarmosi i muwie wam ze jenzyk znam "Yesterday I tolled in inglisz with your mum" 8o8o8o8o8o8o8o8o8oB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
A tak wygląda tfoja rozmowa z kims po angielsku
Ty: hey how much for it?
Ktośtam: 10k
Ty:Ok
Ktośtam:Come to thais
Ty:where ar u?
Ktośtam:...
i.t.d
Może spokrewniony z jakimś brazolem jestes Oo
Zresztom,pomylilo mi sie jak z nim gadalem wienc co wytykasz wszystko? :>
Wiem ze si pisze told ale h*j
Zanim zaczniesz sie kogos czepiac sam zacznij pisac poprawnie chociaz po polskiemu plx
Lizix'Wizan
01-08-2008, 13:27
hehe szydera 8o
Sargo <3 xD
Siergiey
01-08-2008, 18:56
pszegioles
@sargo
mUSKU pewnie tez wiesz ze pisze sie zreszta, ale specjalnie napisales zresztom ?
WIENC ZRESZTOM KORFA CO JA YEBIE I TOLLED U ; \
@sargeres
chcesz zeby to co pisalem stalo sie przeszloscia?
brakuje ci mp na plecach?
not? THEN STFU
Arc@
Specjalnie to napisałem,ale poco on o wszystko mi zwraca uwage??Przyznalem że sie pomyliłem więc moim zdaniem twój post był zbędny...
Arc@
Specjalnie to napisałem,ale poco on o wszystko mi zwraca uwage??Przyznalem że sie pomyliłem więc moim zdaniem twój post był zbędny...
no resom ;]]]]]]]
A tak wygląda tfoja rozmowa z kims po angielsku
Ty: hey how much for it?
Ktośtam: 10k
Ty:Ok
Ktośtam:Come to thais
Ty:where ar u?
Ktośtam:...
i.t.d
Może spokrewniony z jakimś brazolem jestes Oo
Skont wiesz rze tak rozmawialem ostatnio z kims?
To Ty mi spszedawales ostatnio smoczom tarcze za 10k? ;ooooo
dzienx sprawuje siem znakomicie ;];]]
skonczcie te glupie dżołki z naśmiewaniem sie z języka polskiego ;x
tolled rox
o/
/\
Wyp.. Oddal sie stont.
Szczur_Guardii
01-08-2008, 23:37
saphira to gowno!!!!!!!!!!!
@up
Nie tak wielkie jak guardia xD
@szczur
wypie rdalaj zydku ; ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Lizix'Wizan
02-08-2008, 18:34
saphira to gowno!!!!!!!!!!!
WIDZEW WIDZEW ŁODZKI WIDZEW JA TEJ KURW* NIE NAWIDZE
maz prota na sap za takie podejscie ;]
ja tesz chcem,im jusz nie daż?
nieda rady ; o bo masz hunta u mnie ;))))))))))))))))
Szuya
;(
dzis ktos z wily~mowil mi ze ktos zaplacil mu 1200 zl w rlu zeby mnie uwalil to prawda?Jak tak to ten ktos jst powalony ;d
Perogen
Nie rozumiem :p
Lizix'Wizan
02-08-2008, 20:41
maz prota na sap za takie podejscie ;]
dodam Cie do znajomych na nasza-klasa.pl 8o
Uwaga Uwaga
Lizix Wizan szuka monk makera który lubi stac przed dp 24h/7 xD
Lizix'Wizan
02-08-2008, 21:07
Uwaga Uwaga
Lizix Wizan szuka monk makera który lubi stac przed dp 24h/7 xD
Uwaga Uwaga Sargeres lubi puszczać bąki pod depo xDD
Miałeś nikomu nie mówić ;(
Lizix'Wizan
02-08-2008, 21:13
Miałeś nikomu nie mówić ;(
sorki :-( ale one nie smierdza tak strasznie... gorzej z Twoimi stopami xD
Brawa dla tego pana!
Dobrze rozumujesz ;)
Popieram.
Dzisiaj na meczu MOTOR-zydzew spłoneło około 20 żydoskich szaliczków, oraz jeden ruchu chorzów.
żydzew dostał wpierdol od nas.
Hamas hamas jude onde gas.
Ktoś chętny do pk teamu?
Lizix'Wizan
02-08-2008, 22:06
Ruch Ruch Chorzowskie PSY!
pedałów jest dwóch Widzew&Ruch
@edit
GeloRKS Ty mnie 1 raz zabiles :P a drugi raz zostawiles mnie gdy mi zostal 1 health potion (strracilem na walce z Toba ponad 5 BP :|) Sir Adasii here . :)
nie możecie sobie porozmawiac w grze albo na priv tylko walicie offtop...(?)
Ruch Ruch Chorzowskie PSY!
pedałów jest dwóch Widzew&Ruch
@edit
GeloRKS Ty mnie 1 raz zabiles :P a drugi raz zostawiles mnie gdy mi zostal 1 health potion (strracilem na walce z Toba ponad 5 BP :|) Sir Adasii here . :)
Żydzi Żydzi cała Polska sie was wstydzi!!!
Kropka za uchem to sztama widzewa z ruchem!!!
Pamietam pekowaliśmy na zamku miałeś coś koło 18lvl'a i ja Cie przez przypadek dobiłem. A druigi raz to akcja na hills.
pozdro
dawne dzieje... serogan lvl 30... perogen lvl 34
w domku moim (yenik 41 ms)
http://img102.imageshack.us/img102/6706/owaawawacv9.jpg
ten dsm dlugo nie posiedzial bo mnie raid avatar zabil ;x
http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=perogen
Lizix'Wizan
02-08-2008, 22:29
ej może sie zaprzyjaźnimy wszyscy ze sobą :)?
cze joszi jak tam zdrufko ? :p:p:pB)B)B););)
Omnadren
03-08-2008, 11:00
ahha nie wiem kto to napisal ze widzew dostal wpier**** od motoru haahhaha wez stary sie nei osmieszaj... policja otworzyla wam brame wy wybiegliscie i wy wpier*** dostaliscie , i pare waszych flag tez splonelo! wiec japa ciasno! Tylko Widzew RTS <3 Yebac Yebac Lks!
a co byles tam hulsie ?
czy tylko na forum wyczytales co sie dzialo ? mhm
Omnadren
03-08-2008, 12:03
bylem na meczu! i nie bylo tak jak adasii mowi;p motor ciezko wpier*** dostal! uciekali jak szaleni, a ten jakies farmazony na forum wypisuje i niewiem po co? jak tak nie bylo.
Lizix'Wizan
03-08-2008, 12:03
Kibice Net Po Hu* Mam Jechac Na Wyjazd Na Forum Napisze Co W Radiu UsŁysze W Kafejce Nikt Nie Da Mi W Ryja!
@up jaki Adasii kur&& to nie ja pisałem :P tylko koles z Motoru ja ofc Wisłoka Dębica & Górnik Zabrze
@@ JOSZI'SaM JEST DUCHEM!!! NIE WIDZIAŁEM GO A ONA DO NIEGO MOWILA HAHAHAHHAHAHAH I MYSLALEM ZE MOWI DO SIEBIE HAHAH A JA TAM BYLEM W SKLEPIE I SPRZEDALEM RZECZY HAHAHHHA!
oka nie bede sie z toba klocil netowy hulsie ; d
ale jakby nie patrzec motor drugi raz dal dupy u siebie
Lizix'Wizan
03-08-2008, 12:11
zaraz ktoś z forum po policje zadzwoni i będziecie mieli potem PRZEKICHANE 8o
Omnadren
03-08-2008, 12:16
hahaha oi oi nie wiecie co mowicie;p
"arc" widziales w necie? czy od kolegow na osiedlu?
lapaj filmik http://pl.youtube.com/watch?v=S3NT8l69OtE
no i co na tym filmiku jest ? gdzie ten konkretny wpierdol ? jest tylko to o czym ja pisalem ; ]
na poczatku widzew przegonil ich i tyle, a pozniej jakiejs specjalnej przewagi w starciach nie widac ; )
chyba ze cos dzialo sie wczesniej za trybunami, ale tego sie nie dowiem
Lizix'Wizan
03-08-2008, 12:23
To już wiemy skąd Omnadren miał info :-)
Omnadren
03-08-2008, 13:17
smiech jest w tym ze motor uciekal u siebie przed kibicami widzewa:) mam takie info ze tam bylem na tym meczu... ale nei uczestniczylem w bojce hoolsow! bylem grzecznym widzem:P
smiech jest w tym ze motor uciekal u siebie przed kibicami widzewa:) mam takie info ze tam bylem na tym meczu... ale nei uczestniczylem w bojce hoolsow! bylem grzecznym widzem:P
no to masz sie czym chwalic hahaha
A ja dziś )przechwilom) miałem supr przygode
Jeste na ancientach po 2h~włazi lorihen
Ja:Hi
Lorihen:Exevo gran mas flam
You are dead
I potem mówi ze mnie szanuje xD
Omnadren
03-08-2008, 13:37
nie chwale sie tylko mowie? "Polska sie smieje , Motor Ucieka u Siebie" HAHAHA! Tylko Lodzki RTS
Lizix'Wizan
03-08-2008, 13:40
dobra nie napinaj sie
ja Cie szanuje ale :-)
Zaraz Szuya powie ze to on wyslal go xD
A ja dziś )przechwilom) miałem supr przygode
Jeste na ancientach po 2h~włazi lorihen
Ja:Hi
Lorihen:Exevo gran mas flam
You are dead
I potem mówi ze mnie szanuje xD
ale to nie jest 1st i ostatni raz od w-fobii;)
Omnadren
03-08-2008, 13:57
chce ktos chara za 50 zloty kupic? xD
Szuya
On nie mial pojecia ze ja tam bylem ;]
Zabil mnie podobno za to ze na ancientach bylem,potem jak mu nobzm zaczalem grozic to zamknal morde i chyba zaczal sie bac,moze pomyslal ze jestem rl nobza? xD
Lizix'Wizan
03-08-2008, 14:44
zostawcie Sargeres'a bo to moj ziomek i go lubie i on tez nie lubi żydzewa więc łączmy się w moc anty pedalskiego sojuszu widzewa i ruChu
@szuya
z kim sharujesz konto? Czy to piotr? ;d
Lizix'Wizan
03-08-2008, 22:13
http://img134.imageshack.us/img134/3702/kryjowkaht7.jpg
gdzie jestem :>
ało tu........ ---------> w mojej dupie ( )B)
Już to widze jak na meczu byłeś, internetowy chuliganie.
Nie jaraj sie przegonienem 150 pikników ( choć niezła była z nich zieja).
Potem ekipa wkroczyła i toczyła sie wyrównana walka, w której było 2:1,5 dla Motoru, bo atakowanie trzech na jednego z dechą jest niezahonorowe.
Jak tak najebaliście Motorwi to skąd wzieły sie te szale?
http://pl.youtube.com/watch?v=gM_L6Cfl_ao
Ale jeśli chodzi o napinke na różnych serwisach to rządzicie.
Byście zostali rozpierdoleni gdyby nie to, że ekipa zajmująca sie zadymami u nas nie była jeszcze na stadionie. Walczyliście z młodzieżą Motoru ;] więc sie tak nie jaraj.
Szkoda mi was bo jedyną rzeczą, którą zrobiliście to było przegonienie pikników.
Omnadren życze Ci sukcesów w internetowej napince.
Pozdro dla normalnych.
Pogadajcie sobie w tibii albo wymiencie sie numerami i pogadajcie przez telefon ale nie walcie tu takich durnych offtopow k?
Lizix'Wizan
04-08-2008, 19:59
Pogadajcie sobie w tibii albo wymiencie sie numerami i pogadajcie przez telefon ale nie walcie tu takich durnych offtopow k?
zapraszam do polemiki na www.kibice.net :-) pozdro & pocwicz
Ace'Dorin
04-08-2008, 20:54
Ja wieczny zyjacy ace dorin mistrz gry :) <haha> powracam do gry na sapie jako nieustraszony ponownie palladyn :D zamiezam grac do 45 lvla i znowu sie roknac hahah :D
Lizix'Wizan
04-08-2008, 21:25
Ja wieczny zyjacy ace dorin mistrz gry :) <haha> powracam do gry na sapie jako nieustraszony ponownie palladyn :D zamiezam grac do 45 lvla i znowu sie roknac hahah :D
hhahahahahahahaha
o co chodzi L??:lucznik:
hhahahahahahahaha
o co chodzi L??:lucznik:
skoncz ku....rwa dzieciak bo te twoje durne posty nie sa nawet smieszne.
kiedy to do ciebie dotrze ze tylko robisz z siebie blazna?
zapraszam do polemiki na www.kibice.net :-) pozdro & pocwicz
yyy nie rozumiem twojej odpowiedzi na mojego posta... mi chodzi o to zeby tu nie walono takich offtopow o nic innego.
Lizix'Wizan
04-08-2008, 22:11
Przepraszam :) Już nie bede :* obiecuje
żeby nie było oft:
http://img216.imageshack.us/img216/5491/podpis2pz7.jpg
ratujemy Saphire przed PZPN :( nie chcemy zeby zrobil z naszego world'u to co zrobil z naszej piłki ;(
Ace'Dorin
05-08-2008, 14:20
Lizik widac ze na sapie grasz od tygodnia ^.^ i tylko czytasz posty 3 w tyl xD muhha jaki of top tu ratujemy sape nie wklejamy zdjecia..
@down
n/c gdybys gral dluzej odemnie to moze bys kojazyl chociaz po nicku.. jezeli jestes niby ten sir adasii co trit pisal to pewnie pamietasz jak padles odemnie i od trita na greenshore.. xD
Lizix'Wizan
05-08-2008, 14:53
Lizik widac ze na sapie grasz od tygodnia ^.^ i tylko czytasz posty 3 w tyl xD muhha jaki of top tu ratujemy sape nie wklejamy zdjecia..
moge Cie zapewnić ze gram dłuzej niz Ty na Saphirze i że przeczytałem więcej postów w tym temacie niz Ty :]
@down
n/c gdybys gral dluzej odemnie to moze bys kojazyl chociaz po nicku.. jezeli jestes niby ten sir adasii co trit pisal to pewnie pamietasz jak padles odemnie i od trita na greenshore.. xD
<3333 gdzies na forum jest ss ^ ^
Co????????////////////////////
Ace'Dorin
05-08-2008, 18:08
<3 trititi wyslij mi nr fona na gg bo znowu zmieniles pedlale -.- ^.^ gz banana :P jak tak mozna :D
Lizix'Wizan
05-08-2008, 19:26
a to Ty jesteś to ciotą co przed AB depo kozaczyła w 5~ a 1 na 1 spier******* przede mną :] chodz wczesniej ostro mnie biłes z 64 kina pamietam :] ale jak kolega uciekł to Ty też sie ulotniłeś. jestes frajerem pamietam.
Omg zal poprostu mi ciebie skoncz juz te swoje dziecinne wywody. Wszyscy wiemy, ze jestes zajebisty i masz boskie pvp mimo, ze czasami ze strachu zapominasz jak sie uzywa potionkow. NIkt sie tu nie chce klocic ani czytac takich postow. Temat to ratujmy saphire i pokrewne a nie kto jest frajerem itd.
SirAdasii
05-08-2008, 19:43
uspokój się popatrz na swoje posty i ile one mają wspolnego z ratowaniem saphiry :/ prawda jest taka, że koleś uciekał przede mną i nie mów, że tak nie było - skoro wiał to niech teraz nie kozaczy ze mnie zabił z Tritzem bo to Tritz mnie zabił sam a on tylko uciekał :F
@ http://images34.fotosik.pl/171/f861218c2b74a875.jpg
@down kłoc sie z tym typem z Motor'u Lublin :D :D
ja chce sie kłucic ale nie ma z kim ; /
Jebac motor
http://img134.imageshack.us/img134/3702/kryjowkaht7.jpg
gdzie jestem :>
I to jest zabawne. Poprosiłbym o więcej takich zagadek.
W duzej czesci moich postow bronilem swojego zdania i swoich kolegow... i maja one cos wspolnego z tym tematem bo ab'team=proba niszczenia radosci z gry tym, ktorzy nas huncili za nic i moj char( a raczej moje chary), ktorego poswiecalem na pk wrogow ;] nie siedzac w depo i pieprzac na forum jak reszta. A w swoim poscie mam na mysli sytuacje, kiedy obrazales moich kolegow w ab a wczensiej jeszcze wkurzyles mnie na forum i za kilka minut padles ode mnie nie uzywajac jak dobrze pamietam nawet jednego potiona... a miales ich chyba 3bp albo wiecej.
Ace'Dorin
05-08-2008, 22:11
Hahaha jak ja chcialem 1v1 to sie srales dopiero jak wpadlem do thais to pomoglem temu 64 bilismy sie 2v2 poczym zawolales kolegow bo sie zesrales i bylo 4v2 wiec kto tu sie broni.. a to jest oczywiste ze jak sie poty koncza to ratuje sie dupsko.. a po czym do trita napisalem ze brak potow. i przylecial na pomoc przynajmniej pozadny kumpel a nie takich jak ty miales co byl 3 razy na red i uciekl a pod depo w ab kozaczyl bo 2xfe i 1v2 + 2 fe na mnie no to co tu mowic. tak wiec tu nie zagladaj i idz na non pvp pokozaczyc jaki ty pro evul jestes.. a moze ty wzucisz skreena jak ty uciekales z pod dp thais przed nami co ? a nie odrazu jak ja uciekam ..
@down
Yhm
i idz na non pvp pokozaczyc
masz cos do no pvp? -.-
czemu masz wy potpisie pytanie kture skierowalem do szanownego kolegi Sargeres ???????????????//////////////
SirAdasii
05-08-2008, 22:44
W duzej czesci moich postow bronilem swojego zdania i swoich kolegow... i maja one cos wspolnego z tym tematem bo ab'team=proba niszczenia radosci z gry tym, ktorzy nas huncili za nic i moj char( a raczej moje chary), ktorego poswiecalem na pk wrogow ;] nie siedzac w depo i pieprzac na forum jak reszta. A w swoim poscie mam na mysli sytuacje, kiedy obrazales moich kolegow w ab a wczensiej jeszcze wkurzyles mnie na forum i za kilka minut padles ode mnie nie uzywajac jak dobrze pamietam nawet jednego potiona... a miales ich chyba 3bp albo wiecej.
mialem 5 albo 10 :D nie pamietam dobrze :-) no ale przynajmniej troche Ci pomoglem... a Ty nawet dziekuje za te potiony nie napisałeś -.-'
HEHHE miales 3bp minium jak nie wiecej bo wiem ze pzrez dlugi czas zasilalem nimi swoje noobchary :D
SirAdasii
05-08-2008, 23:15
HEHHE miales 3bp minium jak nie wiecej bo wiem ze pzrez dlugi czas zasilalem nimi swoje noobchary :D
no to pisze ze miałem 5 albo 10 bp potionow bo sellalem all eq i zostawilem tylko sobie b robe + r speary a z reszte potiony w tym duza wiekszosc zostawilem w dP :D no nmzc było mineło :D do Ciebie nic nie mam ale tego Pankara to...
Ace'Dorin
06-08-2008, 11:08
Yoshin z bazin talalalalla
@down
Zgadleś ? :D
@pan na gurze MIESZKO MIESZKO MUJ KOLESZKO
Btw co sie stalo z demoralize, ze jakos mniej czlonkow ma... i czemu nie ma ineki w demo? ;s
jak wygrywali to walczyli , jak zaczelo sie robic trudniej to im morale padło ;;;;
czemu masz wy potpisie pytanie kture skierowalem do szanownego kolegi Sargeres ???????????????//////////////
A jakie to pytanie domnie skierowal szanowny kolega???
A jakie to pytanie domnie skierowal szanowny kolega???
o muj borze , jestes kurwa głupszy niz stupid ;;;;;
xD
Szpanujesz angielskim
Dla Tritza WOLNOSC SLOWA!
SirAdasii
09-08-2008, 23:45
Kensei nadal jesteś duchem :O :kilof:?
@
http://pl.youtube.com/watch?v=f7S1vj-Vpmo
wbijajcie i komentujcie!!!! fast fast! best combo z sd OO!
jakim duchem?
Postanowiłem rozpocząć akcję słownik poprawnej polszczyzny dla kensaiego.
Za wszelkie datki dzękuje xD
SirAdasii
09-08-2008, 23:55
chłopaki nie trzeba sie kłócic :D joszi'chrzan vs srageres xD :* smieje ;d
bez obrazy ;d
jakim duchem?
o kurwa , epic fail z twojej strony ;;;;;;;;
suprate, swietochlowitz gz \o/ mos wam w chu**j pomozeeeeee
Hehe tak apropo pamietasz Tritek jak to pisałes?
jakim duchem?
Czy Bóg juz naprawde nie istnieje? ;s
Czy Bóg juz naprawde nie istnieje? ;s
TIBIA JEST BOGIEM EXPIENIE NALOGIEM SKILE PODSTAWOM A PEKA ZABAWOM 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Alethess
19-08-2008, 20:05
Tritzuuuum Ty masz jeszcze wogole jakies chary na szaafirze?
[Old Friend]
Tritzuuuum Ty masz jeszcze wogole jakies chary na szaafirze?
[Old Friend]
Edwinn 100ms
A co tam chłopaki myślicie o nadchodzącej legendzie serwera - Alekseevie?
Nie wiem co o nim myślec, wiem że go sfragowałem o/
elo
Elo elo to jak ratujemy saphire czy nie bo jusz nie wiem ;/
Czytaj sygnaturke dzifffko
\/
Hodry Maydone [11]: being pl is a crime
Niewiedzialem ;(
Magmatic
10-09-2008, 21:03
To jak kur......czę jest z tą Saphira!? nadal te swe nas atakuja!?? co mamy zrobic!!!?? Do Boju!
To jak kur......czę jest z tą Saphira!? nadal te swe nas atakuja!?? co mamy zrobic!!!?? Do Boju!
Idź jebnij się w łeb, albo po prostu nie graj w to, bo jak widać Tibia nie wpływa na Ciebie za dobrze.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Crealeth
19-09-2008, 00:25
panowie musimy sie wszyscy zebrac razem (all polacy calkiem wszyscy kazdy musi pomocy) i jedziemy na swe przeciez nie mozemy sie im tak dac!!
--Ogorek--
20-09-2008, 17:02
Jak chcecie to można zrobić pk team 50+ na nich i trapować w paru miejscach :)
Stwierdziłam ostatnio, że dawno nie grałam na Saphirze i trzeba to koniecznie zmienić. Stworzyłam nową postać i w miarę szybko wbiłam 8lvl, zostałam pallkiem. Idę sobie na trolle nawet nie tyle żeby expić, a żeby trochę skille podnieść bo mi niepotrzebnie dużo strzał idzie i wpada mi tu taki 30lvl z jakimiś innymi 2 i zaczyna lać.
Troje swe na jeden 8lvl xd
Mam zamiar się przyłożyć, i zacząć to tępić.
a poplakales sie czy pozygales ze smutku ?
a poplakales sie czy pozygales ze smutku ?
gratuluję trafnego zidentyfikowania mojej płci xd
Nie, wyobraź sobie, że jak mnie ktoś ubije to ja nie rzucam się na mamę z krzesłem.
ani nie Żygam też xd
^
Podaj ich nicki bejba. B)
Crealeth
23-09-2008, 01:28
elo laska patrz na mojego
<
niezly co
Stulejke sie leczy kretynie... :oooo
Zadna ci dupy nie da hahahah ...
elo laska patrz na mojego
<
niezly co
SIOOOOOOOOOM
Ostrzeżenia: /2 (35)
co zrobiles?: b
dał Twoje zdjecie w avater ;*
SIOOOOOOOOOM
Ostrzeżenia: /2 (35)
co zrobiles?: b
nic siusiaka w awatar wstawilem i musze z old konta pisac ;\
last wizyta 2006 ;]
Deramiel
26-09-2008, 18:49
Zamierzam zrobic postac na Saphirze i mam pare pytan:
Czy Swe tepia pl?
Czy pl czesto zabija pl
czy bylby ktos zainteresowany zrobienie WT my astera u saphira mam okolo 160k~
Prosze o odpowiedzi z gory thx
To swiat pvp, jeden z gorszych... kazdy tempi kogo chce, aktualnie jest wojna. Duzo pk, ale jak nie jestes noobem to dasz rade uciec, a jesli jestes to podszkolisz swoje pvp ;]
Deramiel
27-09-2008, 08:17
@up thx
Hmm na swiecie pvp to mozna powiedziec newbie bo zawsze gralem na non pvp
Kiepsko troche ze polak tepi polaka gdy szwedzi razem rzadza serwerem...
Kiedys myslalem tak jak ty, ale teraz wiem, ze kazdy powinien trzymac z tymi, ktorzy go szanuja, wbrew pozorom nie sa to zawsze Polacy. No i chyba kazdy wie, ze ten, ktory pierwszy cie ojebie to bedzie wlasnie Polakiem ;] coz zrobic taka mentalnosc... wojna teraz jest mozna tak to ujac w skrocie pl vs swe, ale tak naprawde ci Polacy, ktorzy teraz walcza hmmm o co oni walcza...? moze o lepsza saphire... to oni wlasnie robili najwieksze PA na kazdym, ale ofiarami najczesciej byli Polacy. Oczywiscie mozna sie tlumaczyc, ze wybrali "mniejsze zlo", bo potrzebowali kasy na exp, zeby sie wybic i moc zaczac wojne. Ale teraz odnioslem wrazenie, ze nie sa zadowoleni, ze all Polacy nie pomagaja im... ale kurwa jak tu pomagac komus kto cie bil w ciagu tygodnia wiecej razy niz swe pzrez 2 lata jak tu grales? Takze pograsz to zobaczysz ocb ;] zycze ci zebys sie wybil i nie poddawal sie jak wiekszosc po uslyszeniu slowa "hunted" od wiekszego lvla ;;
Deramiel
27-09-2008, 10:24
@up
thx z tego co widzialem to nobztrakt retired to chyba dobrze?xd
Ja przed chwila wbilem 8 lvl i robie knighta Dagon Hammerhand
@up
thx z tego co widzialem to nobztrakt retired to chyba dobrze?xd
Ja przed chwila wbilem 8 lvl i robie knighta Dagon Hammerhand
GDZIE WIDZIALES ZE NOBZTRAKT RETIRED???????????????????????????
SAPHIRA DLA POLAKOW! UWOLNIJMY NASZE POSTACIE I WALCZMY!, RATUJMY SAPHIRE ZEBY KAZDY PL MOGL POCZUC SIE MLODZIEZOWO!
<czeka na riposte macieja>
Deramiel
27-09-2008, 10:57
@up
Nie weim czy sie nie myle ale z tego co zrozumialem to nobztrakt retired
10/05/2008 - Retired as the highest lvl & best magic lvl.
na tibia.com pisze
Zamierzacie robic nowe postacie czy macie juz tam cos?
Na Pskonejott.com widac ze troche gra 26 h w zeszlym tygodniu...
Grizmo tez retired w zeszlym tygodniu 15 min byl online tylko [ tylko nie wiem czy to dobrze czy zle ze retired]
Z tego co wiem to teraz raczej wojna dziala na zasadzie sneakow, nie ma openek wiec all raczej na noobcharach siedza.
Zbierzmy Wszystkich Polakow Nawet Z Lvl 30, I Zabijmy Szwedow!
Saphira Dla Polakow! Niedajmy Soba Pomiatac!
@EDIT
yoshi 14:02:48
JAK CZEKASZ NA RIPSOTE MACIEJA
yoshi 14:02:50
TO SIE KURWO NIEDOCZEKASZ
:((((((((
Deramiel
27-09-2008, 15:15
@up
Bardzo milo to slyszec :)
Ja wraz z 2 kolegami zaczynami grac na tym serwerze
Obecnie skiluje na isle of destinity moj nick to dagon hammerhand jesli by ktos chcial :D
Omnadren
30-09-2008, 15:32
widac ze nadal sie tu dzieje to co zawsze... czyli swe rzadzi i pomiata polakami jak tylko chce:) ale to cala safira,zawsze tak bylo jest i bedzie. kto mi da jakeis noob eq? xd
a dedniesz ol tak jak mi kiedys tam obiecywales ?
Omnadren
03-10-2008, 11:16
kogo tylko chcesz, podaj nick a twoja wola bedzie spelniona8o
dojedz tego
jak on mial
tego zyda co doszedl do szwedow
kurde jaki on nick mial
aaaaaaaaaa
Edwinn
dojedz go , my (stare ab'team) POMOZEMY CI JAK NAJCHETNIEJ! SPALIC ZYDA!
Omnadren
04-10-2008, 19:33
ok szuya~ te zydowskie nasienie padnie z mojego vortexa, wezme jeszcze z 5 ziomow i 5 comb z vortexa nie przezyje, gwarantuje
http://img530.imageshack.us/img530/2051/1222185058218qt9.gif
Widze, ze wam sie tu nudzi na tym forum...
wy razem z demoralize uratowaliscie juz saphire wiec nie mamy o czym pisac ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.