Pokaż pełną wersje : Tibia Rulez XDD
Niewiem czy już było ale daje ,film nie mój
Czenść I :
http://video.google.com/videoplay?docid=241135376760238799&q=tibia+rulez&total=25&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
Czenść II :
http://video.google.com/videoplay?docid=-2241987546843447568&q=tibia+rulez&total=25&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1
za wszelkie błendy sorry ;)
nie wiem jak wam tłumaczyć, że to dział filmy O TIBII a nie denne przeróbki Iwoną czy rzucanie mięsem na okrągło. Idź i kup słownik
ehh ale to filmik o tibi i nie ma tam przerubek przez ivone
a łamie wszelkie zasady ortografi zeby szybko pisac ;)
@Poxman
Jerzeli karxdzy by szybkio pusal to by na foryum byl wielku buredil...
Tak więc pisz starannie lub polecam Ci Firefoxa ;]
@Poxman
Powtórzę po raz 2.
Firefox dobra rzecz x)
za wszelkie blendy sorry
ehh ale to filmik o tibi i nie ma tam przerubek przez ivone
a lamie wszelkie zasady ortografi zeby szybko pisac
Myślę, że szybciej napisałbyś ''błędy'', a nie ''blendy''.
A filmiki takie sobie.
oki sorry zobaczyłem że w zasadach forum jest punkt o ortografie więc zapamientam sobie żeby się nie spieszyć ;)
@qq2
ja umiem pisać ale błendy mi się zdarzają
Granteon
01-08-2007, 20:59
nie wiem jak wam tłumaczyć, że to dział filmy O TIBII a nie denne przeróbki Iwoną czy rzucanie mięsem na okrągło. Idź i kup słownik
A gdzie piszę, że to dział o filmach TYLKO z Tibii? ;)
A gdzie piszę, że to dział o filmach TYLKO z Tibii? ;)
Zdjęcia
Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Filmy
Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.
Masz IQ >20 (iloraz inteligencji szympansa) i zrozumiesz o co tu chodzi(;
@down
zapomniałeś dodać że tata i dziadek wchodza mi pod kocyk i że mnie gwałcą i biją i całują i w ogole jak to ja fajnie mam.
@Etoric
znowu kogos bezpodstawnie jedziesz -.- nawet nie obejzales tych filmow a krytykujesz ;p wcale ivony w nich nie ma co jest dowodem na to
ze jak tylko widzisz link video.google albo youtube odrazu kogos krytykujesz
i tak nie wytlumaczysz wszystkim ze to jest forum do filmow o tibii :baby:
@topic
film beznadziejny ale pokazuje co tibia robi z ludzmi takimi jak Etoric...
zaloze sie ze sam takie film nakrecil tez :D rozwalala mnie ta morda tego grubasa co gral fanatyka :cup:
@Etoric
znowu kogos bezpodstawnie jedziesz -.- rozwalala mnie ta morda tego grubasa co gral fanatyka :cup:
Taaa..
@Topic
Ogolny sens lapie, ale aktorow to z was nie bedzie. :)
#
A, fakt, nie Twoj film.. co nie zmienia faktu, ze aktorow z nich nie bedzie
Browarrior
02-08-2007, 11:27
Wszystko zajebiscie xD gdybyscie sie nie usmiechali na scenach do kamery haha ^^
oki sorry zobaczyłem że w zasadach forum jest punkt o ortografie więc zapamientam sobie żeby się nie spieszyć ;)
@qq2
ja umiem pisać ale błendy mi się zdarzają
Owned. Jak można napisać 3x? ten sam błąd, który poprawiła połowa forum? Respect dla tego Pana.
@Up
wiesz jak ci coś nie pasi to wy*******aj
@Kajulec
ja niegram w tym filmie i tych kolesi nie znam
Zacznijmy od tego, że jeszcze nikt nie skończył tak jak to było pokazane w filmie, nikt nie zabił rodzinki przez odłączenie kabla wiec film mija sie z celem...
Pozatym jak ktoś wyżej wspomniał moglibyście sie w najbardziej dramatycznych momentach powstrzymać od wietrzenia zębów w stronę kamery^^ :baby:
@up
wiem że nikt tak nie skończył ale to jest tylko film który ma na zadanie rozbawić zwykła parodia a niektóży nie powinni się o tym wypowiadac ....
@Up
wiesz jak ci coś nie pasi to wy*******aj
Ello ziom zam s*******alajal to moja dzielnia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.