![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
|
![]() Niewiem czy już było ale daje ,film nie mój
Czenść I : http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0 Czenść II : http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=1 za wszelkie błendy sorry ![]() Ostatnio edytowany przez Poxman - 01-08-2007 o 20:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() nie wiem jak wam tłumaczyć, że to dział filmy O TIBII a nie denne przeróbki Iwoną czy rzucanie mięsem na okrągło. Idź i kup słownik
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh ale to filmik o tibi i nie ma tam przerubek przez ivone
a łamie wszelkie zasady ortografi zeby szybko pisac ![]() Ostatnio edytowany przez Poxman - 02-08-2007 o 03:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() slaby flimik 4/10
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Poxman
Jerzeli karxdzy by szybkio pusal to by na foryum byl wielku buredil... Tak więc pisz starannie lub polecam Ci Firefoxa ;] @Poxman Powtórzę po raz 2. Firefox dobra rzecz x)
Ostatnio edytowany przez qq2 - 01-08-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A filmiki takie sobie. Ostatnio edytowany przez Vez - 01-08-2007 o 21:03. Powód: ^^ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() oki sorry zobaczyłem że w zasadach forum jest punkt o ortografie więc zapamientam sobie żeby się nie spieszyć
![]() @qq2 ja umiem pisać ale błendy mi się zdarzają Ostatnio edytowany przez Poxman - 01-08-2007 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. Masz IQ >20 (iloraz inteligencji szympansa) i zrozumiesz o co tu chodzi(; @down zapomniałeś dodać że tata i dziadek wchodza mi pod kocyk i że mnie gwałcą i biją i całują i w ogole jak to ja fajnie mam.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 01-08-2007 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() @Etoric
znowu kogos bezpodstawnie jedziesz -.- nawet nie obejzales tych filmow a krytykujesz ;p wcale ivony w nich nie ma co jest dowodem na to ze jak tylko widzisz link video.google albo youtube odrazu kogos krytykujesz i tak nie wytlumaczysz wszystkim ze to jest forum do filmow o tibii ![]() @topic film beznadziejny ale pokazuje co tibia robi z ludzmi takimi jak Etoric... zaloze sie ze sam takie film nakrecil tez ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Ogolny sens lapie, ale aktorow to z was nie bedzie. ![]() # A, fakt, nie Twoj film.. co nie zmienia faktu, ze aktorow z nich nie bedzie Ostatnio edytowany przez Kajulec - 03-08-2007 o 08:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Żałosne.
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Owned. Jak można napisać 3x? ten sam błąd, który poprawiła połowa forum? Respect dla tego Pana.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
wiesz jak ci coś nie pasi to wy*******aj @Kajulec ja niegram w tym filmie i tych kolesi nie znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnowskie Góry
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Zacznijmy od tego, że jeszcze nikt nie skończył tak jak to było pokazane w filmie, nikt nie zabił rodzinki przez odłączenie kabla wiec film mija sie z celem...
Pozatym jak ktoś wyżej wspomniał moglibyście sie w najbardziej dramatycznych momentach powstrzymać od wietrzenia zębów w stronę kamery^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wiem że nikt tak nie skończył ale to jest tylko film który ma na zadanie rozbawić zwykła parodia a niektóży nie powinni się o tym wypowiadac .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |