zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna. Punishers vs Wanted

Stron : 1 [2] 3 4 5 6

Siggurdius
12-09-2007, 07:42
nasza gildia, czyli kogo? chciales zabrzmiec fajnie ale nei wyszlo

@zeus
do zawijania ogonkow jeszcze daleko :D

tajemniczy111
12-09-2007, 10:58
Sigu : hau hau :D:D
Yawi : ty jednak plytki jestes...chyba za duzo siedzisz na tych forach.
Ale to dalej nie zmienia faktu ze sie przyznales jaka gildia byliscie,hue hue hue.
Widzisz glownymi power abuserami w Wanted byli : PAta,Hawek,Deeamonicuz; za co zostali wyrzuceni z Wanted, nie twierdze ze inni nie uprawiali tego, ale napewno nie na taka skale. Wkoncu jest to swiat PvP, wiec zabicie kogos jest rzecza normalna, a jak to komus nie pasuje to Xhue ma "mondra" gildie na tym Non-pvp.

zeus1985
12-09-2007, 13:31
Ale to dalej nie zmienia faktu ze sie przyznales jaka gildia byliscie,hue hue hue.
Widzisz glownymi power abuserami w Wanted byli : PAta,Hawek,Deeamonicuz; za co zostali wyrzuceni z Wanted, nie twierdze ze inni nie uprawiali tego, ale napewno nie na taka skale. Wkoncu jest to swiat PvP, wiec zabicie kogos jest rzecza normalna, a jak to komus nie pasuje to Xhue ma "mondra" gildie na tym Non-pvp.

Płytka to może być woda w kałuży. Zacznijmy od tego, że jak byłem w Wanted to z DoFu nikt nie robił PA, ludzie byli spokojni ETC. Jedynie problem miałem z Pollbullem chwilowy, ale jakoś się to załagodziło. W Wanted byli PA, Są i będą, tylko że część zmieniła strony :) Amen~ Gammbler, Last Varior, Lord Sensej, Tegax, Adi Gotti - to byli najwięksi PA za moich czasów w Wanted. Teraz doszedł Byter i inni jemu podobni. Przynajmniej raz w tygodniu otrzymywałem msg od graczy "Yavi pomóż bo mnie biją" itp. Później doszedł Shanoz i Sathan. Noe mów mi teraz że najwięksi PA w Wanted to byli Dea~ Pata i Hawek, bo oni doszli dużo potem, doszli w chwili jak była wojna Wanted Vs. Dof. Dea~ zdradził DoF, i nie tylko on, Pata~ miał się do DoFu przyłączyć i dlatego sobie mógł spokojnie expić. A Hawek? Chyba był retired...

Więc drogi tajemniczy osobniku, znam historię Azury lepiej niż Ci się wydaje.

@Siggurdius
Hehe może w październiku kupie Pacca, ale pod warunkiem jak dostane GSa, p-seta, aola i bohy :) Może wreszcie moje Ice Rapiery się na coś przydadzę ;D

@Idiota na dole "Maciuś z klanu"
Niestety nie mogę mieć operacji oka, badania wyszły negatywnie. Muszę poczekać do lutego i iść ponownie na badania. 2000zł na operacje mam już od ponad pół roku, więc o to się nie martw.

Grebol
12-09-2007, 14:15
@Zeus
Na co ci eq?
I tak sellniesz na allegro bo potrzebujesz na operacje oka 0.o

Pozdro

Eldruinek
12-09-2007, 15:44
@Zeus
Na co ci eq?

Pozdro

Takie uwagi zachowaj dla siebie.... bo nie widze powiązania operacja oka, a wojna Wanted vs Punishers....

Pozdro .]

Alwarek
12-09-2007, 16:53
@Zeus
Na co ci eq?

Pozdro

Jeszcze jego tu brakowalo :D

Eldyn
12-09-2007, 16:59
@yavi
Akurat ja PA zrobilem tylko gdzies 5x wiec nie gadaj, ze jestem PA X(
Ale za to okradlem Corsa na 500k i ciebie na demon helmet, tak tak to bylem ja ahahahhaahah :D

Dirk Pitt
12-09-2007, 17:08
@Zeus
Na co ci eq?

Pozdro

Drugiego? czy kakaowego ?

zeus1985
12-09-2007, 17:12
@yavi
Akurat ja PA zrobilem tylko gdzies 5x wiec nie gadaj, ze jestem PA X(
Ale za to okradlem Corsa na 500k i ciebie na demon helmet, tak tak to bylem ja ahahahhaahah :D
Dobrze wiedzieć że jesteś Chujem większym niż ludzie myśleli ;)

@Down
Nie spodziewałem się tego po tobie, jednak Raul miał racje co do Ciebie mówiąc jaki jesteś.

Eldyn
12-09-2007, 18:48
@zeus1985
Znowu nie potrzebny komentarz dobrze ze nie ma tutaj licznika z postami bo bys pisal wiecej glupot :P
i tak kazdy wie ze jestes najlepszy w pisaniu glupot zrob sobie wolne raz kiedys :D

Freddd
12-09-2007, 19:17

LOL najwiekszym PA na Azurze to draz ubr i bayter. Pata ,Hawek i Deeamonicuz nigdy na mnbie PA nie zrobili

Siggurdius
12-09-2007, 20:00
@to chyba cos ci sie myli, albo miales farta

wr00n
12-09-2007, 20:53
Kere napisz mi na priv swoj nick na azurze.

Freddd
12-09-2007, 20:53
@to chyba cos ci sie myli, albo miales farta

Moze i mialem farta:) Ale w wanted tez kilku spoko ludzi sie znajdzie z którymi idzie sie normalnie dogadac :)

Freddd
12-09-2007, 20:56
Kere napisz mi na priv swoj nick na azurze.

Mój nick jest tajemnica i tylko moi najlepsi przyjaciele z Xereny znaja go.
Jedynie moge ci napisac ze niedawno nabilem tu 100lvl i nic wiecej ode mnie nie wyciagniesz :)

Siggurdius
12-09-2007, 21:07
Mój nick jest tajemnica i tylko moi najlepsi przyjaciele z Xereny znaja go.
Jedynie moge ci napisac ze niedawno nabilem tu 100lvl i nic wiecej ode mnie nie wyciagniesz :)
a to juz wiemy wszystko :D

Pavvulonik
12-09-2007, 21:32

HUNTEDO B)

Freddd
12-09-2007, 21:39

Nie wiesz jestem tego pewny w 100% :D

A jezeli wiesz to napisz jaki mam nick jezeli bedzie to wlaciwy nick to przyznam ci wtedy racje :)

Legendarny Faramir
12-09-2007, 22:00
Panowie,panowie co ma czyiś nick do wojny na Azurze ? Bo ja nie wiem ,a jak ktoś wie to niech mnie uświadomi.

Siggurdius
12-09-2007, 22:16
nic nei ma po prostu sobie o tak wywnioskowalem a te osoby o ktorych mysle sa wporzadku :)

btw pozdro pawulon!

Freddd
12-09-2007, 22:46
nic nei ma po prostu sobie o tak wywnioskowalem a te osoby o ktorych mysle sa wporzadku :)

btw pozdro pawulon!

Ty tez wporzadku jestes nigdy mi nic zlego nie zrobiles :)

tajemniczy111
13-09-2007, 01:00
Ty tez wporzadku jestes nigdy mi nic zlego nie zrobiles :)

To chyba Sigga nie znasz. To najwiekszy PA w calym w wanted -.-. To on nasyla wszystkich zeby pkowali. I widzicie po raz kolejny nic nie wiecie...

@Topic
A juz byla normalna dyskusja na temat wojny... a jak widac wrocil Grebol,Zues etc i znow sie zaczna tematy: "Aol", "operacja oczu", kto komu ile ukradl... Zyjemy terazniejszoscia .. a nie przeszloscia ;p
btw. Dzisial zlozylismy noob chary punisherow !! we ROX

Ise~
13-09-2007, 08:34
No właśnie zauważyłem, że ostatnio na Azurze więcej dzieje się w zakresie "wojny noob charów" niż tej prawdziwej ... :o

Pozdrawiam ...

Qba =]
13-09-2007, 12:32
Swego czasu, na forum udzielał się niejaki Nosso. Pieprzył straszne głupoty, zero pomyślunku, a po jego postach można było wywnioskować wiek przedszkolny. Kiedy opuścił to forum, myślałem, że nie doczeka się następcy...

... Jak bardzo się myliłem... ;s

zeus1985
13-09-2007, 13:11
;1650172']Swego czasu, na forum udzielał się niejaki Nosso. Pieprzył straszne głupoty, zero pomyślunku, a po jego postach można było wywnioskować wiek przedszkolny. Kiedy opuścił to forum, myślałem, że nie doczeka się następcy...

Był to "Nosso Mc'Furry", pierwszy owner. Może i pierdzielił głupoty ale udało mu się dobić Drazharma i zdobyć jedynego fraga wojennego ;)

wr00n
13-09-2007, 14:16
Drazharm to byl najlepszy jak jeszcze gral. Przynajmniej potrafil utrzymac czlonkow wanted w ryzach, potrafil sprawic zeby byla cisza na vt (teraz kolega mi mowil ,ze na vencie wanted jest straszny rozpierdol , jeden drze sie przez drugiego itp) i dobrze robil pa :P . No i polewa byla jak wyzywal dofoludkow na tym forum.

DetiVo
13-09-2007, 16:23
;1650172']Swego czasu, na forum udzielał się niejaki Nosso. Pieprzył straszne głupoty, zero pomyślunku, a po jego postach można było wywnioskować wiek przedszkolny. Kiedy opuścił to forum, myślałem, że nie doczeka się następcy...

Akurat jedynym napinaczem na forum byłeś Ty :) Bo tylko potrafiłeś krzyczeć a jak doszło do walki, to ślad po Tobie zniknął... Ahh te dzieci Neostrady :(

@Zeus
Nie jedyny :) Z mojej ręki zginął jeszcze "wielki" Gammbler, Qazo, i jeszcze jakis typek z walki w Venore. (Nicku nie pamiętam, bo juz dawno nie obracalem sie w Tibijskich klimatach)
Moze to nie wiele ale zawsze coś ;) nie siedziałem w PZ jak już miało coś się dziać ;]

A i jeszcze jedno... Hail Defenders Of Fangorn! 4ever

Eldruinek
13-09-2007, 17:20
Leo Ganxta
Sep 13 2007, 15:27:13 CEST Killed at Level 110 by Prinzzessaand by Sincks the hunter

Przyszła i pora na niego.... pewnie po zemście sie chłpaki podjarali lekko :)
Ciekawe kogo następnego dopadną :> (bo widze że punishersów jest coraz więcej więc Wanted zapewne nie czuje sie już tak pewnie jak na początku wojny...)

pozdro.

Pavvulonik
13-09-2007, 17:33
Drazharm to byl najlepszy jak jeszcze gral. Przynajmniej potrafil utrzymac czlonkow wanted w ryzach, potrafil sprawic zeby byla cisza na vt (teraz kolega mi mowil ,ze na vencie wanted jest straszny rozpierdol , jeden drze sie przez drugiego itp) i dobrze robil pa :P . No i polewa byla jak wyzywal dofoludkow na tym forum.

Co prawda to prawda :]

Ciri the Witcher
13-09-2007, 17:55
Wczoraj Bamlee i Kazuru od noobow.

Dzisiaj Leo Ganxta, Sapphire Deoxys i od nas Inossos.

@Eldruinek
Podjarki nie bylo... To juz standart...

Eldruinek
13-09-2007, 18:15
@Ciri the Witcher
Czemu zabiliście Kazuru i Bamlee nie widze żeby oni brali udział w wojnie .]

jed
13-09-2007, 20:05
@UP

Name: Bamlee
Comment: rl of ake, thats all i have to say ;)

Może dlatego? ;]

Przy okazji...

Ludzi pokroju Grebola proszę o nie pisanie w tym temacie. Nie potrzebujemy tu ułomnych idiotów, którzy nie wnoszą nic do dyskusji, a jedynie ubliżają innym.

Freddd
13-09-2007, 20:11
Wlasnie czemu kazuru padl przeciez on nie bral udzialu w wojnie ??

Eldyn
13-09-2007, 23:59
@Ciri the Witcher
Wow! straszni jestescie :P a tak w ogole kim ty grasz?

Siggurdius
14-09-2007, 00:09
@up

fea umarth

Qba =]
14-09-2007, 04:19
Akurat jedynym napinaczem na forum byłeś Ty :) Bo tylko potrafiłeś krzyczeć a jak doszło do walki, to ślad po Tobie zniknął... Ahh te dzieci Neostrady :(
@Zeus
Nie jedyny :) Z mojej ręki zginął jeszcze "wielki" Gammbler, Qazo, i jeszcze jakis typek z walki w Venore. (Nicku nie pamiętam, bo juz dawno nie obracalem sie w Tibijskich klimatach)
Moze to nie wiele ale zawsze coś ;) nie siedziałem w PZ jak już miało coś się dziać ;]

A i jeszcze jedno... Hail Defenders Of Fangorn! 4ever

No nie... he's still alive...

Nie mam sobie nic do zarzucenia- nigdy nie twierdziłem, że moja postać nadaje się na wojaczkę, ba, wręcz odwrotnie, a tym, którzy robili coś konkretnego, nie umniejszałem zasług. Ja czepiałem się raczej braku dojrzałości intelektualnej - tak zwykłem robić, moja podła natura...

Zycie towarzyskie i 'kariera' układa mi się b. pomyślnie, jestem ostatnią osobą, którą można nazwać dzieckiem neo :)

Niemniej, pozdrawiam ;]

@Topic: Od kiedy na azurze pytanie "dlaczego zabiliście" zostało uznane za konstruktywne?

Legendarny Faramir
14-09-2007, 09:05
Może tak 4fun go ubili albo miał za duże włosy pod pachami i dał się trapnąć ? Albo w jakiś bliżej nieokreślony sposób pomagał Wanted.

zeus1985
14-09-2007, 10:39
Może tak 4fun go ubili albo miał za duże włosy pod pachami i dał się trapnąć ? Albo w jakiś bliżej nieokreślony sposób pomagał Wanted.

Włosów nie można mieć dużych... Mogą być długie jak coś ^^

Mesar
14-09-2007, 12:09

Po prostu zawsze był dupolizem Drazharma i pewnie dlatego padł.

jed
14-09-2007, 20:09
Punishers, którzy tak zarzekali się walczyć z PA, stosują takowe taktyki. Co z tego, że był przydupasem Wanted, Drazharma, że był bratem, ciotki, babki Urbexxa? Jakie to ma znaczenie skoro nie walczył i raczej nie miał zamiaru pchać się do wojny? Ja też mam paść od Wanted tylko dlatego, że znam Fea w RL? Jakie to ma znaczenie, skoro nie uczestniczę w wojnie?

Mesar
14-09-2007, 20:16
Punishers, którzy tak zarzekali się walczyć z PA, stosują takowe taktyki. Co z tego, że był przydupasem Wanted, Drazharma, że był bratem, ciotki, babki Urbexxa? Jakie to ma znaczenie skoro nie walczył i raczej nie miał zamiaru pchać się do wojny? Ja też mam paść od Wanted tylko dlatego, że znam Fea w RL? Jakie to ma znaczenie, skoro nie uczestniczę w wojnie?

To że "Wróg twojego kolegi jest twoim wrogiem."

Freddd
14-09-2007, 20:36

Zastanów sie kurwa co piszesz. Nigdy nie bylem nie jestem i nie bede niczyim dupolizem -.- Fakt Draz byl kiedys moim pro ale tylko na niedlugi czas. Co do wojny to nie mialem zamiaru sie do niej pchac i raczej nie bede bral w niej udzialu. Chce normalnie grac na tym serwie i tyle nie chce znów serwa zmieniac przez jakas glupia wojne ;/

BTW. Kazuru to ja :)

Mesar
14-09-2007, 20:43
Zastanów sie kurwa co piszesz. Nigdy nie bylem nie jestem i nie bede niczyim dupolizem -.- Fakt Draz byl kiedys moim pro ale tylko na niedlugi czas. Co do wojny to nie mialem zamiaru sie do niej pchac i raczej nie bede bral w niej udzialu. Chce normalnie grac na tym serwie i tyle nie chce znów serwa zmieniac przez jakas glupia wojne ;/

BTW. Kazuru to ja :)

Musiałeś być dupolizem albo mu płacić za pro żeby grać na tym servie spokojnie.

Freddd
14-09-2007, 20:46
Musiałeś być dupolizem albo mu płacić za pro żeby grać na tym servie spokojnie.

Nie znasz hstori tego jak od Draza pro dostalem.... wiec nie pisz glupot

Mesar
14-09-2007, 20:48
Nie znasz hstori tego jak od Draza pro dostalem.... wiec nie pisz glupot

Są tylko 2 możliwości lizanie albo płacenie.

wr00n
14-09-2007, 20:51

A ty kurwo to co robiles?

Podpisano Dazo Warchief

@Kere
Przyzwyczaj sie do takich sytuacji. To nie jest xerena, szczerze mowiac jezeli chodzi o pa to spadles z deszczu pod rynne. A jak jeszcze wygraja punki to bedzie takie pa jak za czasu panowania szwedow.

Eldruinek
14-09-2007, 20:53

To Ty tak uważasz -.- ale nie wszyscy mają takie samo zdanie.... może Kazuru mu pomógł kiedyś, a Ty o tym nie wiesz więc nie pisz, że lizał albo płacił n/c (W tibii też są kumple... nie wszystko sie kupuje.)

Freddd
14-09-2007, 20:53

juz ci pisalem w poscie wyzej. Jak nie znasz tej histori to sie kurwa zamknij i nie wypowiadaj na ten temat -,-

Freddd
14-09-2007, 20:54

Podpisano Dazo Warchief

@Kere
Przyzwyczaj sie do takich sytuacji. To nie jest xerena, szczerze mowiac jezeli chodzi o pa to spadles z deszczu pod rynne. A jak jeszcze wygraja punki to bedzie takie pa jak za czasu panowania szwedow.

Jezeli bedzie coraz gorzej to przestane grac w tibie :)

Ciri the Witcher
14-09-2007, 20:55
Jak nasz swiat swiatem...

a) Tak kazdy kto ma wujka ciotki babci Urbexxa jest hunted przez Punishers

b) Tak kazdy kto ma syna dziadka bratowej Patanou jest hunted przez Wanted

Kazuru przez swoj zgon splacil prota u Draza i moze expic sobie ile wlezie. Tak samo kazdy ktory nam zaplacil / zaplaci...

@Jed
Wanted nigdy nie pojmie ze mimo, ze jest sie po przeciwnych stronach barykady mozna czasem wyskoczyc razem na piwko albo pograc w nozke.
Pozatym nie stosujemy PA od kiedy wzielismy ta wojne "na serio". Kazuru padl za pro, tak jak juz napisalem i tyle...

Freddd
14-09-2007, 21:00

Kazuru przez swoj zgon splacil prota u Draza i moze expic sobie ile wlezie. Tak samo kazdy ktory nam zaplacil / zaplaci...

@Jed
Wanted nigdy nie pojmie ze mimo, ze jest sie po przeciwnych stronach barykady mozna czasem wyskoczyc razem na piwko albo pograc w nozke.
Pozatym nie stosujemy PA od kiedy wzielismy ta wojne "na serio". Kazuru padl za pro, tak jak juz napisalem i tyle...

mam nadzieje ze to prawda bo nie chce pasc 2 raz :P

Mesar
14-09-2007, 21:06

Podpisano Dazo Warchief

@Kere

Zabijałem Cię ? buaehhaeha

Legendarny Faramir
14-09-2007, 23:03
Faaajnie,wojna na azurze się rozkręca bo raczej się nie kończy,Wanted musi się sprężać ostro,Punishers już expią bez problemowo i myślę ,że wygrają.

wr00n
15-09-2007, 02:09
Zabijałem Cię ? buaehhaeha

Raz w trapie do ktorego sam specjalnie wszedlem zeby uratowac n00ba ziomeck'a ktory wam sie dal trapnac jak n00b. Z twoim pvp to ty bys mnie nigdy nie zabil, pamietasz jak spod hotelu w thais spierdolilem ci z pz lockiem do kazo gubiac przy tym locka? Haha a mialem 25+ lvli mniej. Takze morda psie z No remorse.

Siggurdius
15-09-2007, 08:56
Faaajnie,wojna na azurze się rozkręca bo raczej się nie kończy,Wanted musi się sprężać ostro,Punishers już expią bez problemowo i myślę ,że wygrają.
wez stary co ty gadasz? nie znasz realiow na serwerze to sie nei wypowiadaj.

Mesar
15-09-2007, 10:03
Raz w trapie do ktorego sam specjalnie wszedlem zeby uratowac n00ba ziomeck'a ktory wam sie dal trapnac jak n00b. Z twoim pvp to ty bys mnie nigdy nie zabil, pamietasz jak spod hotelu w thais spierdolilem ci z pz lockiem do kazo gubiac przy tym locka? Haha a mialem 25+ lvli mniej. Takze morda psie z No remorse.

Ja pamiętam 2 razy, a tak przy okazji to dzięki za jakieś 200k z paymentów. :baby:

Pavvulonik
15-09-2007, 10:31
Ja pamiętam 2 razy, a tak przy okazji to dzięki za jakieś 200k z paymentów. :baby:

Placily wam nooby które baly sie walczyc.Ta ekipa ktora zostala czyli z 5 osob walczylo z wasza 15 + grupa.Wiec niema co sie podniecac jak bysmy mieli takie same lvle i z 10 osob z gildi to bysmy was rozjebali.No i nie licze tej waszej wpadki na ob jak dostaliśmy sie do marshala i clerika to panika was zlapala i odrazu wanted wpadlo :D

Sir Siera here

wr00n
15-09-2007, 10:37

Ode mnie nie dostales ani gp a, ze oni wam zaplacili to nie moja zasluga. Wygralibysmy ta wojne jakby moja gildia nie bala sie tego, ze wam wanted pomoze. A i przypomnialem sobie padlem 2 razy no ale za 1 razem cale wanted przeszkadzalo mi w ucieczce wiec to sie nie liczy. A no wlasnie i tak jak juz siera wspomnial. Dopoki wanted na ob nie wpadlo i nasi nie zaczeli s*******ac to byliscie w duzo gorszej sytacji niz my.

Mesar
15-09-2007, 10:50
Ode mnie nie dostales ani gp a, ze oni wam zaplacili to nie moja zasluga. Wygralibysmy ta wojne jakby moja gildia nie bala sie tego, ze wam wanted pomoze. A i przypomnialem sobie padlem 2 razy no ale za 1 razem cale wanted przeszkadzalo mi w ucieczce wiec to sie nie liczy. A no wlasnie i tak jak juz siera wspomnial. Dopoki wanted na ob nie wpadlo i nasi nie zaczeli s*******ac to byliscie w duzo gorszej sytacji niz my.

"To nie moja zasługa", "Wygralibyśmy" jak byś był dobrym liderem to byś umiał utrzymać swoich ludzi. :baby:

Marihuans
15-09-2007, 11:43
Nowy temat , nowe klotnie....
Ludzie, nie nauczycie sie zeby sie tu nie klocic na rozne glupie tematy ?
@Siggurdius
moja opinia na temat tego goscia jest taka ze to spoko ziomek i nigdy nic mi nie zrobil ani moim kumplom , lepiej sie czepiajcie marshalla bo o nim to mozna duzo powiedziec.
@ktos tam pisal o yavim
Huj ci do tego czy on potrzebuje na operacje oka czy nie, jak by ciebie takie cos spotkalo i ludzie by cie wysmiewali na forum to by ci bylo przyjemnie , to tak jak smianie sie z inwalidow.
@Eldyn
Co do niego to tez nic nie mam , ludzie czepiacie sie jego a on nie logowal chyba od roku na tibie , a to ze ojebal corsa to wtedy o ile pamietam byla wojna i shanoz byl w wanted a cors w vision.
@Tajemniczy~
Znowu go tu spotykam i znowu widze jego posty wszczynajace klotnie na forum.

To tyle z mojej strony ;]
Have Fun. Cya in Tibia

tajemniczy111
15-09-2007, 11:44

Wes zal.pl jak czytam twoje wypociny. Gdyby tak bylo z naszej strony to cala gildia Gensis bylaby hunted, wiec nie gadaj glupot.
a) Kazdy kto zaplaci Punisherom -> hunted
b) Niedlugo czeka was mila niespodzianka :*
@up
Ja wywoluje klotnie ? W jakim sensie ? Poprostu irytuja mnie takie osoby jak Fea (new owner,ofc). Przedstawia sytuacje jakby to Punishers byli Bogami na tym servie, a Wanted marionetkami -.-

wr00n
15-09-2007, 11:52
Ten fea to zawsze byl w*****ajacy. Niezaleznie od ownera.

Eldyn
15-09-2007, 12:28
Punishers to jebane PA huntuja mnie bo moj rl brat to Hammpion :(

Siggurdius
15-09-2007, 13:09
haha Heniek ;)

zeus1985
15-09-2007, 13:54
Punishers to jebane PA huntuja mnie bo moj rl brat to Hammpion :(

I bardzo dobrze !!! Zajebałeś mi Demon Helmeta to teraz masz hunta ;p

Eldruinek
15-09-2007, 14:01
...Kazuru przez swoj zgon splacil prota u Draza i moze expic sobie ile wlezie. Tak samo kazdy ktory nam zaplacil / zaplaci... ...

jeśli będziecie zabijać każdego kto ma prota u osób z Wanted to będziecie musieli wybić z 1/3 serva.... bo "kilka" osób kupiło u Wanted protekcje...

pozdro.

Pavvulonik
15-09-2007, 14:10
"To nie moja zasługa", "Wygralibyśmy" jak byś był dobrym liderem to byś umiał utrzymać swoich ludzi. :baby:

yhyyy ciekawe jak ty bys byl liderem i mial wojne z gildia ktora niedosc ze ma wieksze lvle to jeszcze otrzymuje pomoc od najlepszej gildi na servie.Wg mnie wszyscy byscie s*******ali i splacali sie z toba na czele ;)

Ciri the Witcher
15-09-2007, 17:31
Wes zal.pl jak czytam twoje wypociny. Gdyby tak bylo z naszej strony to cala gildia Gensis bylaby hunted, wiec nie gadaj glupot.
a) Kazdy kto zaplaci Punisherom -> hunted
@up
Ja wywoluje klotnie ? W jakim sensie ? Poprostu irytuja mnie takie osoby jak Fea (new owner,ofc). Przedstawia sytuacje jakby to Punishers byli Bogami na tym servie, a Wanted marionetkami -.-

Ok przepraszam Pana, ze Pana irytuje, prosze Pana.
Nie jestesmy Bogami, ale pomagamy Wanted zapomniec ze oni BYLI nimi.
Myslicie, ze my nie mamy dla was zadnych niespodzianek :> hum?

PS. http://www.youtube.com/watch?v=FLzoEmvAFeE
Punishers vs Wanted new wmv.

jed
15-09-2007, 18:22
@Ciri

Wielu z waszych znajomych, przyjaciół etc. nie ma hunta od Wanted, bo nie angażują się w wojnę. Zresztą... Skoro Wanted jest takie złe i okrutne, a Punishers niesie wybawienie, to dlaczego zamierzacie robić dokładnie to samo co oni? Wybijacie ludzi tylko dlatego, że mają pro od Wanted, że mają tam znajomych itd.

Filmik spoko, trochę naciągany i kreuje Wanted na tyranów, ale mimo wszystko nieźle zrobiony. xP No i parę fragów nie powinno się liczyć. Czasami też podpisy fragów trochę przeszkadzają w oglądaniu. Poza tym nie mam zastrzeżeń hihi... :]

Darkneress
15-09-2007, 18:38

Hm Urbexx przyzna się , że ojebał Drazharma na 1,5kk + ? ; )

Ciri the Witcher
15-09-2007, 18:53
@Ciri

Wielu z waszych znajomych, przyjaciół etc. nie ma hunta od Wanted, bo nie angażują się w wojnę. Zresztą... Skoro Wanted jest takie złe i okrutne, a Punishers niesie wybawienie, to dlaczego zamierzacie robić dokładnie to samo co oni? Wybijacie ludzi tylko dlatego, że mają pro od Wanted, że mają tam znajomych itd.

Filmik spoko, trochę naciągany i kreuje Wanted na tyranów, ale mimo wszystko nieźle zrobiony. xP No i parę fragów nie powinno się liczyć. Czasami też podpisy fragów trochę przeszkadzają w oglądaniu. Poza tym nie mam zastrzeżeń hihi... :]

Nie maja hunta od Wanted, bo Wanted nie chce sobie robic coraz wiecej nowych wrogow. Pozatym wg Ciebie zaden frag nie powinien sie liczyc. Chuj z tym ze co drugi asslicker biega z nimi na akcje. Najlepiej gdybysmy nie bili w ogole supporterow! Dlaczego? Bo nie sa w Wanted! Ale oni juz nas bic moga... i jak nas fragna to ich frag sie liczy! Ah ta niesprawiedliwosc! Poza tym czy ktos tu mowi o tym ze wszyscy maja hunta od Punishersow? Ty znasz Drago i Mnie z RL, to nie znaczy ze powinienes odrazu byc ujebany przez obydwie strony. Ta wojna jest tak na prawde dla Wanted jest potrzebna. Zobacza kto wierzy w nich i chce im pomagac, a kto im tylko lize rowa. A Punishers niesie wybawienie tylko dla tych ktorzy chca grac na serverze normalnie bez padania za nic tak jak ja padlem od Urbexxa mimo to, ze sie wyplacilem "Ten char musial pasc".

Siggurdius
15-09-2007, 18:56
Nie maja hunta od Wanted, bo Wanted nie chce sobie robic coraz wiecej nowych wrogow. Pozatym wg Ciebie zaden frag nie powinien sie liczyc. Chuj z tym ze co drugi asslicker biega z nimi na akcje. Najlepiej gdybysmy nie bili w ogole supporterow! Dlaczego? Bo nie sa w Wanted! Ale oni juz nas bic moga... i jak nas fragna to ich frag sie liczy! Ah ta niesprawiedliwosc! Poza tym czy ktos tu mowi o tym ze wszyscy maja hunta od Punishersow? Ty znasz Drago i Mnie z RL, to nie znaczy ze powinienes odrazu byc ujebany przez obydwie strony. Ta wojna jest tak na prawde dla Wanted jest potrzebna. Zobacza kto wierzy w nich i chce im pomagac, a kto im tylko lize rowa. A Punishers niesie wybawienie tylko dla tych ktorzy chca grac na serverze normalnie bez padania za nic tak jak ja padlem od Urbexxa mimo to, ze sie wyplacilem "Ten char musial pasc".
wzruszajace lamusie hahah

zeus1985
15-09-2007, 19:34

Nie do końca ;) Patanau i Hawek jak każdy wie lubili czasem zabić kogoś dla frajdy, podobnie kilka osób z Punishers. Minavand i Falzer to już inna historia, tak samo jak reszta osób które dołączyły do Punishers.
"Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" i mając do wyboru nic nie robić, a pomóc Patanou i reszcie, ludzie wybierają tą 2gą opcje. Fragi? Tutaj się z Tobą zgodzę. Zawsze była grupka osób biegających za Drazem i resztą psiarni aby się tylko podlizać, np taki Byter. A teraz co? Jest w Wanted... Podobnie jak kilka innych osób których chyba już nie muszę wymieniać.

@Up
Poniosło Cię?

jed
15-09-2007, 19:47
Nie mówię, że żaden frag od supportów nie powinien się liczyć. Chociażby Hammpion... Wiele robi na wojnie, wiele fragów łapie mimo, że nie jest w Wanted, więc należałoby go liczyć, ale Anuskka, Lord Nen, Plebicjusz i jakieś tam 60+ lv... Po co to liczyć? To pionki (z całym szacunkiem dla nich), a Anuskka dodatkowo był neutralny zanim padł. Dopiero po tym dołączył do gildii wspierających Wanted.

Mówisz, że Wanted może liczyć sobie fragi na supportach, a wy nie. Tak się składa, że według waszych obliczeń Wanted nabiło 21 fragów. Ja naliczyłem ich 17 na samych członkach Punishers. Z kolei Punishers na członkach Wanted wbiło 10 fragów, a wy naliczyliście już 31 fragów. Widać tutaj subtelną różnicę czyż nie?

Poza tym nie fragi decydują o wygraniu wojny. Wanted może mieć lepszy lub gorszy wynik, a i tak wygra. Podobnie w drugą stronę, także nie przywiązywałbym większej wagi do wyniku.

Pozdrawiam!

Siggurdius
15-09-2007, 19:58
@zeus
nom, sor, ale ten typ mnie denerwuje

@jed
uwazam podobnie, no ale jesli ktos na sile chce cos udowodnic innym, to sam wiesz jak jest. zreszta fragi nie sa az tak wazne jak sie niektorym tu wydaje

Ise~
15-09-2007, 21:03
@Do wszystkich, którzy tak skrupulatnie liczą wszelkie fragi, nawet te najbardziej wyimaginowane ... to nie Counter-Strike !8o

A co do tego co się dzieje w Wanted ...
"Little less conversation and more action, please!".

Pozdrawiam ...

Gammbler
15-09-2007, 21:47
@Do wszystkich, którzy tak skrupulatnie liczą wszelkie fragi, nawet te najbardziej wyimaginowane ... to nie Counter-Strike !8o

A co do tego co się dzieje w Wanted ...
"Little less conversation and more action, please!".

Pozdrawiam ...

telek a co ty wiesz co to cs;>

jed
15-09-2007, 22:14
@jed
uwazam podobnie, no ale jesli ktos na sile chce cos udowodnic innym, to sam wiesz jak jest. zreszta fragi nie sa az tak wazne jak sie niektorym tu wydaje

Dokładnie... Dla mnie te przesadne liczenie fragów, to próba udowodnienia innym swoją wyższość. Nawet na forum.tibia.com fragi liczą jedynie zwolennicy i członkowie Punishers.

telek a co ty wiesz co to cs;>

Telek? o.O

Siggurdius
15-09-2007, 23:23
@up -> no weraxin :p

Ise~
15-09-2007, 23:46
@Gammbler & Sigg~

Jak mogliście ? : ( Chciałem być anonimowy, żeby ludzie mnie nie znali i głowili się kimże jest ten tajemniczy osobnik, a wy co ? : / Wydaliście mnie ! Więcej wam nie zaufam. xD

A, i btw. ... wiem co to CS ! : P

A żeby nie było offtopów to ... jak każdy widzi Punishersi expią, Wanted się nawet nie loguje ... więc nie jest ciekawie. ;s

Pozdrawiam ...

jed
16-09-2007, 02:25
Czemu nikt mi nie mówił, że to telciu gra Werkiem? -.-

tajemniczy111
16-09-2007, 08:55
Nie do końca ;) Patanau i Hawek jak każdy wie lubili czasem zabić kogoś dla frajdy, podobnie kilka osób z Punishers. Minavand i Falzer to już inna historia, tak samo jak reszta osób które dołączyły do Punishers.
"Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" i mając do wyboru nic nie robić, a pomóc Patanou i reszcie, ludzie wybierają tą 2gą opcje. Fragi? Tutaj się z Tobą zgodzę. Zawsze była grupka osób biegających za Drazem i resztą psiarni aby się tylko podlizać, np taki Byter. A teraz co? Jest w Wanted... Podobnie jak kilka innych osób których chyba już nie muszę wymieniać.

@Up
Poniosło Cię?
Wreszcie nie wytrzymal i wyrzucil wszystko co mial na sumieniu :(
A tak btw. jak ty (Fea~~) wytrzymujesz te ciagle powtarzane przez Szwedow okreslenia: "Sieg Heil","_/ Hitler", etc ? Bo nie ma dnia abym od ktoregos z nich nie dostal spama na msg. Ale widac odpowiada Ci to towarzystwo ;]

Eldruinek
16-09-2007, 10:16
A tak btw. jak ty (Fea~~) wytrzymujesz te ciagle powtarzane przez Szwedow okreslenia: "Sieg Heil","_/ Hitler", etc ? Bo nie ma dnia abym od ktoregos z nich nie dostal spama na msg. Ale widac odpowiada Ci to towarzystwo ;]

Jeśli oni tak piszą to świadczy to o tym, że Punishers to banda dzieci hahahahaha n/c (... jeśli tak piszą to nie wydaje mi sie że będą trzymać z polaczkami jak wygrają wojne.... wkońcu to naziści.)

pozdro .]

zeus1985
16-09-2007, 11:36

Hahahah Ja jakoś jeszcze ani razu od żadnego z nich nie dostałem takiego MSG w tibii tudzież na MSN'ie więc nie ściemniaj.
Wyrzuciłem z siebie co miałem na sumieniu? Nic nie miałem na sumieniu, napisałem tylko jak było i jak jest.

Jeśli oni tak piszą to świadczy to o tym, że Punishers to banda dzieci hahahahaha n/c (... jeśli tak piszą to nie wydaje mi sie że będą trzymać z polaczkami jak wygrają wojne.... wkońcu to naziści.)

pozdro .]

Odezwał się rasista [CENZURA]. Powiedz mi co ma szwed do Nazisty?

Ciri the Witcher
16-09-2007, 12:14
E...?
Z tego co pamietam pisza tylko tak do was... Do nikogo z gildii albo na guild chacie nie pisali Sieg Hail Hail Hail Hitler etc. Wiec STFU.

Shonion Hacked.

PS. Sigg kiedy Shanoz aktywuje pacca od was ;>?

Ise~
16-09-2007, 12:29
@up

I co, teraz znając was, to doliczycie te wszystkie fragi z rookowania Shoniona (do którego całe szczęście ostatecznie nie doszło) jako war frags, hm ? 8o

Shonion Rest in Peace _/

Pozdrawiam ...

Siggurdius
16-09-2007, 12:49
skoro tak do nas pisza to musza miec niezle narypane w glowach. dowod: koment wowed mayon

tylko nie broncie tych dzieciakow bo sie zal robi

widze yavi zrobiles sie wielkim przyjacielem patanou :)

zeus1985
16-09-2007, 13:40
skoro tak do nas pisza to musza miec niezle narypane w glowach. dowod: koment wowed mayon

tylko nie broncie tych dzieciakow bo sie zal robi

widze yavi zrobiles sie wielkim przyjacielem patanou :)

I tu się mylisz. Moi "wielcy" przyjaciele albo się wypłacili i grają na Azurze (nieliczni), albo walczą z Wanted (nieliczni) albo już nie grają (większość).

A że "Wróg mojego wroga..." to sam wiesz :)

@Down
Nazwałeś ich nazistami

Eldruinek
16-09-2007, 13:53

jak to sie ma do mojej wypowiedzi bo nie kapuje .... :/

Ise~
16-09-2007, 14:10
@Yavi~

"Wróg mojego wroga, który był moim wrogiem stał się moim przyjacielem", ta? xD Trochę to głupie, ale najfajniejsze jest to, że ... "To nie ważne kto obejmie tron, Ty masz po dupie zawsze z obu stron!". Mua. : *

Pozdrawiam ...

zeus1985
16-09-2007, 15:11
@Yavi~

"Wróg mojego wroga, który był moim wrogiem stał się moim przyjacielem", ta? xD Trochę to głupie, ale najfajniejsze jest to, że ... "To nie ważne kto obejmie tron, Ty masz po dupie zawsze z obu stron!". Mua. : *

Pozdrawiam ...

Mówi się "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" a po dupie to może Ty masz w domu jak przyniesiesz szmatę ze szkoły ;)

Eldruinek
16-09-2007, 15:17

napisz jak to sie ma do mojego posta bo nie kapuje, oświecisz mnie?

jed
16-09-2007, 15:44
napisz jak to sie ma do mojego posta bo nie kapuje, oświecisz mnie?

Wyzywasz Szwedów od nazistów... Jakim prawem? Tym bardziej, że oni z nazizmem nie mają nic wspólnego. Zresztą... Nawet mówienie na Niemców naziści jest niedopuszczalne, bo obecne pokolenie nie ma nic wspólnego z czynami z II wojny światowej. Także buraku albo zacznij zachowywać się na poziomie albo wyjdź stąd.

@Zeus

"Wróg mego wroga, moim przyjacielem", ale co będzie po wojnie? Liczycie na to, że Szwedzi ot tak pozwolą nam żyć w spokoju? Jestem prawie pewien, że jeśli Punishers wygra, to będziemy mieli sytuację identyczną jak ta za panowania Vision...

Eldruinek
16-09-2007, 15:51
Wyzywasz Szwedów od nazistów... Jakim prawem? Tym bardziej, że oni z nazizmem nie mają nic wspólnego. Zresztą... Nawet mówienie na Niemców naziści jest niedopuszczalne, bo obecne pokolenie nie ma nic wspólnego z czynami z II wojny światowej. Także buraku albo zacznij zachowywać się na poziomie albo wyjdź stąd.

@Zeus

"Wróg mego wroga, moim przyjacielem", ale co będzie po wojnie? Liczycie na to, że Szwedzi ot tak pozwolą nam żyć w spokoju? Jestem prawie pewien, że jeśli Punishers wygra, to będziemy mieli sytuację identyczną jak ta za panowania Vision...

Kurde znalazł sie bystrzak kolejny wieszcz o co mi chodził w mojej wypowiedzi buraku? O to, że jak dzieci z Punishers piszą hAil hItler to znaczy, że propagują jego poglądy.... więc kurde zatkaj jape i nie pisz mi tu że jestem nie wychowany ....(jak byś nie zauważył to w mojej wypowiedzi potępiłem hItlera i nazistów, ale Ty czytać nie umiesz to wybacz)
Wiesz co najlepiej wejdź na google.pl i wpisz sobie naziści/neonaziści i poczytaj o tym co sie w Niemczech dzieje to wtedy pogadamy ....
Bo nazisci chcą sie pozbyć każdego z swojego kraju tego kto przyjechał z innego państwa... a dlatego piszą hAil hItler bo to on na taką skale zaczął głosić swoje zdanie zabijąc Żydów itd...

Jak następnym razem będziesz coś pisał do mnie to sie zastanów co piszesz i naucz sie czytać ze zrozumieniem ok?

pozdro.

Ise~
16-09-2007, 16:19
Mówi się "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" a po dupie to może Ty masz w domu jak przyniesiesz szmatę ze szkoły ;)

Wiem jak się mówi, napisałem jedynie jak się stało w Twojej sytuacji ... bo jakby na to nie patrzeć Minavand czy Patanou są/byli Twoimi wrogami, a teraz nagle stałeś się ich przyjacielem. Kapujesz ? A co do tego, kto ma po dupie ... to doskonale wiesz o tym, że jeżeli wygrają, to nie dadzą Ci grać ... Ciebie zwyczajnie nikt nie lubi. 8o

Pozdrawiam ...

zeus1985
16-09-2007, 16:24
Wiem jak się mówi, napisałem jedynie jak się stało w Twojej sytuacji ... bo jakby na to nie patrzeć Minavand czy Patanou są/byli Twoimi wrogami, a teraz nagle stałeś się ich przyjacielem. Kapujesz ? A co do tego, kto ma po dupie ... to doskonale wiesz o tym, że jeżeli wygrają, to nie dadzą Ci grać ... Ciebie zwyczajnie nikt nie lubi. 8o

Pozdrawiam ...

Akurat do Minavanda, Falzera i kilku innych nic nie miałem. Jedynie do Patanou, Hawka itp.

Btw, masz rację ;( Nie lubią mnie... Oni mnie wręcz kochają ;d

jed
16-09-2007, 18:11
Kurvva znalazł sie bystrzak kolejny wieszcz o co mi chodził w mojej wypowiedzi buraku? O to, że jak dzieci z Punishers piszą hAil hItler to znaczy, że propagują jego poglądy.... więc kurvva zatkaj jape i nie pisz mi tu że jestem nie wychowany ....(jak byś nie zauważył to w mojej wypowiedzi potępiłem hItlera i nazistów, ale Ty czytać nie umiesz to wybacz)
Wiesz co najlepiej wejdź na google.pl i wpisz sobie naziści/neonaziści i poczytaj o tym co sie w Niemczech dzieje to wtedy pogadamy ....
Bo nazisci chcą sie pozbyć każdego z swojego kraju tego kto przyjechał z innego państwa... a dlatego piszą hAil hItler bo to on na taką skale zaczął głosić swoje zdanie zabijąc Żydów itd...

Jak następnym razem będziesz coś pisał do mnie to sie zastanów co piszesz i naucz sie czytać ze zrozumieniem ok?

pozdro.

Hehe... Kolejny Twój post, który nie wnosi nic do tematu, a jedynie ośmiesza Cię. Nie widziałem, aby ktokolwiek pisał hail hitler, a nawet jeśli to jesteś kretynem jeśli myślisz, że ktokolwiek propaguje prohitlerowskie poglądy.

@Telek...

Nie tylko jemu nie dadzą grać... ;]

Ise~
16-09-2007, 20:09
@up

Owszem, nie tylko jemu. : ) Ale chodziło głównie o to, że Yavi nie pogra ktokolwiek by nie wygrał. : P

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher
16-09-2007, 20:55

Pozdrawiam ...

Ja go lubie ;).

Eldyn
16-09-2007, 22:16
@Ciri the Witcher
A ile znaczy twoje slowo?

zeus1985
16-09-2007, 23:23
@Ciri the Witcher
A ile znaczy twoje slowo?

Więcej niż słowo złodzieja (czytaj Twoje).

@up

Owszem, nie tylko jemu. : ) Ale chodziło głównie o to, że Yavi nie pogra ktokolwiek by nie wygrał. : P

Pozdrawiam ...

Oj zdziwiłbyś się.

@Down
Całe 50k-100k... Dużo prawda?

@wr00n
Jego nawet kumple już nie lubią bo się na nim poznali ;d

wr00n
17-09-2007, 06:38
@up
Ty z tego co mi wiadomo tez nie bardzo grasz i tez zostales zgnojony wiec stul pysk.

Cors Ent
17-09-2007, 09:49
Yavi jak bylem neutralny to proponowales Urbowi kase za to zeby Wanted mnie zabilo
moze najwyzsza pora sprobowac szczescia u Patanou? moze on spelni twoje marzenie i zobaczysz zolte cialo na podlodze

@co do nazizmu szwedów - oni po prostu średnio wiedza co ty bylo WW2 i co sie wtedy dzialo
i dlatego zartuja sobie z rzeczy dla ktorych nikt w Polsce nie smial by zartowac.
dla nich zakrzykniecie po bitwie "Sieg Heil" jest jak "Hurra"
a dla Polaczkow to wielki nazizm, obraza wartosci i oburzenie im sie załacza
kwestia innej mentalnosci i tyle

a czesc wypowiedzi nazistowskich swe to zwykla prowokacja. Kristoffer uwielbial krzyciec i gadac o hitlerze wszedzie i zawsze kiedy tylko nie grozil za to ban a nastepnie patrzec na salwe oburzenia ze strony Polaczków.
nie chodzi jednak o to ze zgadza sie z pogladami hitlera- po prostu chcial obserwowac reakcje - rownie dobrze mogly by to byc stwierdzenia w stylu "piwo nie jest dobre" i obserwowanie spamow "glupi jestes! piwo jest dobre!"

@prosze jeszcze o skonczenie paplania o niesprawiedliwosci w listach fragów

to ze nie fragi wygrywaja wojny nauczilismy sie tak dawno i jest to tak oczywiste ze nie wiem po co to co 2 osoba przypomina i spamuje.

dla mnie frag lista jest po to ze jak wpadne po 2-3 dniach nie uzywania kompa to szybko na forum moge looknac kto nowy padl z strony wanted i strony punishers - nawet jesli byl tylko "lekkim" supporterem, tzn nie ma vent- ale popiera jakas strone np wykupujac protekcje u kogos z stron, to informacja ze 2 strona zdecydowala ze jednak go zabija a nie puszcza wolno jest istotna i dobrze moc latwo do niej dotrzec - otworzy topic forum i jest

przy obecnej rownowadze sil obu gildi - powiedzenie ze "my mamy przewage" zarowno ze strony wanted jak i puni bylo by dla mnie naprawde mocnym zadufaniem w sobie. Szanse sa wyrownane, a historia azury pokazala nam ze nawet przy duzej przewadze jednej ze stron, przy stosunku fragów 5 - 1; jeden wieczor, jedna akcja, jedna bitwa - moze odmienic caly serwer.

jak dla mnie wszelkie debaty "kto teraz wygrywa wojne" sa bezcelowe bo panuje w tej chwili po prostu sytuacja patowa. Chyba nie warto na 5 forach pisac 1000 postow wyklucajac sie kto ma bardziej "pozorna przewage"

Reloop
17-09-2007, 16:39
15:19 You see a dead human (Vol:10). You recognize Crimmish. He was killed by Marchosias.

Ciri the Witcher
17-09-2007, 16:59
@up
GZ tylko mam jedno pytanko...

Dlaczego wczoraj nie wyszliscie na open battle? Tell me plx.
Ecrushera wyslali na darashie na statek i zmiekla wam rura :>?

Eldyn
17-09-2007, 17:13
@Ciri the Witcher
Glupie pytanie :P takie pytanie mozesz sobie sam zadac czemu wczesniej nie chcieliscie wy?

Edit.

Maharadza Umbajoko
Sep 17 2007, 16:07:51 CEST Killed at Level 84 by Marchosias
and by Lord sensej

Frank Horrigan
17-09-2007, 17:22
Taaa Cors, już pewnie zapomniałeś jak padłeś za pamiętnych czasów na PoHu jak Cię anakin z amb i kimś tam jeszcze (chyba eldon) dorwali, padłeś na combo UE, anakin miał w opisie "sieg hail judar, nuno bla bla bla" fajnie nie ma co, jak się polaka bieże za żyda (nie obchodzi mnie to że miał to za każdym razem wyświetlane jak odpalał UE, chodzi o sam fakt) którego trzeba "zutilizować". Taka jest mentalność szwedów, gówno wiedzą na temat historii, akurat tak się składa że szwecja miała wiele wspólnego z hitlerowskimi niemcami, między innymi współpraca handlowa, udostępnienie dróg, udostępnianie przestrzeni powietrznej, bali się że w dupe dostaną i jakby się postawili Hitler by ich zmiażdżył tak jak całą Skandynawie.
O tym szwedzkie gówniarze oczywiście pojęcia nie mają, bo przeca są dumni ze swojego nieskażonego narodu. Na forum tibia.com nie raz pieprzyli że "w Polsce jest brud", że "polacy gwałcą szwedzkie kobiety i kradną auta". Nie szło z nimi wytrzymać, jak Ciebie coś takiego nie uderza to lepiej się wyprowadź do tego popierdolonego kraju który jest na 2 miejscu pod względem samobójstw na świecie.
Nitros wpadł na fajny pomysł ułożenia sfastyki z tapestry w domku, hahaha jakie to qrwa śmieszne, dla mnie to jest zwykła głupota i brak jakiegokolwiek szacunku dla innych ras.
Staraj się powiedzieć coś na ich temat, zobaczysz jaka jazda będzie.
Szwedom nie można ufać, bo mają na uwadze tylko swój własny, pieprzony interes, podobnie jak każdy ale na wiele większą eskalacje przesłanek miedzykrajowych (chodzi o obrażanie, zjechanie reszty zeby samemu być lepszym).
Poza tym serwer stoi w Niemczech, wygłaszanie treści stricte nazistowiskich jest sprzeczne z prawem i karalne (dostał za to banana o ile (nie)pamiętam).

Pozdro

Van ent
17-09-2007, 17:35
Dlaczego wczoraj nie wyszliscie na open battle? Tell me plx.
Ecrushera wyslali na darashie na statek i zmiekla wam rura :>?

Czekali na was na mostku na edron a później sie jeszcze cofnęli jak nooby zablokowały mostek a wy się cofnęliście do miasta i czekaliście w mieście po czym pobiegliście na statek i daliście loga wiec nie wiem komu zmiękła rura :D

Ciri the Witcher
17-09-2007, 17:54
1. Nooby przeszkadzaly.
2. Nie bedziemy uj robili na noobach.
3. Teraz to wy zaczeliscie campic.
4. Czekalismy przy zamku Edron, bo mielismy nadzieje, ze w koncu wyjdziecie z kryjowki.
5. Nie widzielismy sensu stac w miejscu jak kolki wiec poszlismy spac.

tajemniczy111
17-09-2007, 18:05
1. Nooby przeszkadzaly.
2. Nie bedziemy uj robili na noobach.
3. Teraz to wy zaczeliscie campic.
4. Czekalismy przy zamku Edron, bo mielismy nadzieje, ze w koncu wyjdziecie z kryjowki.
5. Nie widzielismy sensu stac w miejscu jak kolki wiec poszlismy spac.

1. Nooby sa zawsze i wszedzie.
2. HAHAAA,a co Leifmaa-Xajaki zrobil ? ;p Wyjebal UE, za co bana dostal ;p
3. A co mamy wam sie wystawiac ? Wy jak campiliscie to my chociaz staralismy sie walczyc.
4. My na was tez nieraz czekalismy, to zescie uciekli do domku w thais i sie obstawili noobami.
5. To juz was problem ;) Wkoncu to wy jestescie super,mastah of pvp

Kiniol
17-09-2007, 18:05
@ Ciri

Jaka kryjowka?? Oni stali w jednym miejscu gdzie spokojnie mogliscie takiego Rajstina zlozyc. Ale cós wam sie nie udalo. ;(

@Cors

Mam pytanie. Parenascie stron wczesniej mowiles ,ze "za Chiny" nie dojdziesz do Punisherow bo w koncu tam jest Patanou, Mina itd. Zas teraz nagle do nich doszedles. Moglbys mi to jakos wytlumaczyc bo cos nie czaje??

Eldyn
17-09-2007, 18:10
@Kiniol
Expil zeby na lepszym lvlu wbic? tak jak to chce zrobic Numenor

Siggurdius
17-09-2007, 18:40
cors, oni dobrze wiedza kim byl hitler, co zanczy sieg heil wiec ich nie tlumacz tylko przyznaj ze to dzieciaki.

szkoda ze falzer dzis nei padl a bylo blisko :p

jed
17-09-2007, 18:49
@Ciri

Czemu krytykujesz Wanted za kampienie, skoro Punishers jeszcze jakiś czas temu stosowało identyczną taktykę? Wygraliście open battle, nic dziwnego, że teraz są ostrożniejsi i mniej pewni siebie. Przesadna pewność siebie może i Was zgubić... ;]

Ciri the Witcher
17-09-2007, 19:35
@Ciri

Czemu krytykujesz Wanted za kampienie, skoro Punishers jeszcze jakiś czas temu stosowało identyczną taktykę? Wygraliście open battle, nic dziwnego, że teraz są ostrożniejsi i mniej pewni siebie. Przesadna pewność siebie może i Was zgubić... ;]

Mam wam mlotki przypomniec ze jeszcze pare dni przed open battle plakaliscie jacy to my zli i jakie to z nas nooby ze robimy camperskie miejscowki na ktorych wy padacie? W szczegolnosci Dzed i jego kuzyni tak mowili. Teraz nie campimy i tak zle i tak nie dobrze...

Pozatym jak robic open battle to tylko na wolnym polu. Edron nie jest dobrym miejscem do walki, szczegolnie ze wy zamiast isc na ankh gdzie kazdy mialby rowne szanse to wybraliscie sobie Edron, gdzie jeden m wall moze o wszystkim przesadzic.

@Eldyn
Czyzby znowu Plama za sterami na forum?

2. Co do Leifmy to Xajaki zrobil to sobie for fun. Ot tak.
3. Staraliscie sie walczyc, gdy my kampilismy, wyszliscie na tym zle, wiec nie widze sensu zebysmy mieli popelniac te same bledy co wy.
5. Nie, po prostu bawimy sie i nie traktujemy Tibii jak drugiego zycia.

Siggurdius
17-09-2007, 19:37
tym razem to 5 owner shanoza!

Eldruinek
17-09-2007, 20:05
cors, oni dobrze wiedza kim byl hitler, co zanczy sieg heil wiec ich nie tlumacz tylko przyznaj ze to dzieciaki.

To mi sie podoba, wkońcu ktoś to potwierdził :)

jed
17-09-2007, 21:15
Mam wam mlotki przypomniec ze jeszcze pare dni przed open battle plakaliscie jacy to my zli i jakie to z nas nooby ze robimy camperskie miejscowki na ktorych wy padacie? W szczegolnosci Dzed i jego kuzyni tak mowili. Teraz nie campimy i tak zle i tak nie dobrze...

Pozatym jak robic open battle to tylko na wolnym polu. Edron nie jest dobrym miejscem do walki, szczegolnie ze wy zamiast isc na ankh gdzie kazdy mialby rowne szanse to wybraliscie sobie Edron, gdzie jeden m wall moze o wszystkim przesadzic.

@Eldyn
Czyzby znowu Plama za sterami na forum?

2. Co do Leifmy to Xajaki zrobil to sobie for fun. Ot tak.
3. Staraliscie sie walczyc, gdy my kampilismy, wyszliscie na tym zle, wiec nie widze sensu zebysmy mieli popelniac te same bledy co wy.
5. Nie, po prostu bawimy sie i nie traktujemy Tibii jak drugiego zycia.

Ja płakałem o kamperskie miejsca? Phi... Niby kiedy? Ba! Popierałem Minavanda, że nie chciał iść na open battle, bo wtedy nie spodziewałem się żeby udało się Wam wygrać.

Mimo, że bardziej skłaniam się ku Wanted, to jednak pozostaję neutralny i staram się w miarę obiektywnie oceniać sytuację. Po open battle i bitwach przegranych przez Wanted nie odgrażałem się, że jeszcze dostaniecie, tylko raczej potwierdzałem, że dostali od Was po dupie. Także nie mów mi, że jestem ślepo zapatrzony w Wanted. Po prostu nie uśmiecha mi się Azura pod panowaniem Szwedów i tyle.

Póki co, jak powiedział Cors, szanse są max wyrównane i naprawdę nie można w tej chwili ocenić kto wygra...

Pozdrawiam!

Xelu
17-09-2007, 23:24
panowie moze uznacie to za offtopic ale...na allegro jest pewnien knight...ja wiem kto i wy pewnie tez:) z kim on jest ??:P

Siggurdius
17-09-2007, 23:29
drozdzik? z nimi

tajemniczy111
18-09-2007, 02:09
Ten no... tak na koniec dnia:
Eldon
Sep 18 2007, 00:21:50 CEST Killed at Level 110 by Urbexx and by Xavisto
Bo chlopacy nie chcieli wyjsc na openke to postanowili poexpic na pohu ;p ale cos nie pyklo

Cors Ent
18-09-2007, 02:36
@Eldyn
oświec mnie prosze kiedy ty niby cytuje "ojebales corsa"

@Frank Horrigan

1. sprawdz poprosze w slowniku znaczenie slowa "prowokacja" zanim powrocimy do debaty
2. zarowno Anakin jak i Ambe byli (i nadal sa bo gadamy sobie na msn) moimi dobrymi kumplami - mimo tego ze zabili mnie na poh - notabene fajna akcja byla wtedy
3. czarny humor, bez wzgledu na to jak czarny pozostaje humorem
4. wypowiadajac sie w ten sposob o Swe jak to zrobiles przed momentem dajesz wyraz temu ze jest rowniym (jak nie wiekszym) rasitom jak ci ktorych oskarzasz

@debata o przewadze na wojnie
po co sie licytujecie textami "wy o godzinie takiej a takiej dnia takiego a takiego nie wyszliscie hahaha"
boshe - tylko glupiec poprowadzi bitwe jak wie ze nie ma kluczowych charow z gildi - a zycie jak zycie - nie zawsze da sie ustawic zeby 20-30 osob naraz mieli czas usiasc przed kompem

Eldyn
18-09-2007, 15:40
@Cors Ent
Jak nie miales szans odkopac tego 500k to powiedziales ze to bedzie twoj payment :P ale i tak po tym padles :D

Cors Ent
18-09-2007, 16:45
a fakt ciezko akcja z 500k byla dosc ostra
poszly na paiment to i owszem

- ale sporostuje ze nie padlem po tym tylko dobrowolnie poszedlem z DoFem na akcje co padl Gammbler i chyba Amen (albo ktos inny nie pamietam juz)
na hydrach na ankh

doszedlem z wlasnej woli - po prostu lubie sobie walczyc

Eldyn
18-09-2007, 19:13
Cala 3jka padla :P 1 zrobil glupstwo bo padl przez hydry jak sobie poszlismy, ale po co to robil? chcial isc w slady kumpli ;)

http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/oldwar1.jpg

Ciri the Witcher
18-09-2007, 20:17
Misko-Kaczor
Sep 18 2007, 17:56:30 CEST Killed at Level 100 by Alizoze and by Zamaran Quintus

Siggurdius
18-09-2007, 20:34
he he _/ B)

Siggurdius
18-09-2007, 23:28
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1657883
dla rozluznienia :)

Eldyn
19-09-2007, 00:30
Wczoraj jeszcze padl ten gosc nie wiem czemu :P

Ravle
Sep 17 2007, 22:30:32 CEST Killed at Level 80 by Ventar Sigon
and by Ziomeck

Reloop
19-09-2007, 17:08
Ksajaki
Sep 19 2007, 15:48:05 CEST Killed at Level 129 by Drazharm and by Judofix butcher

Eldyn
19-09-2007, 17:15
Sep 19 2007, 15:48:05 CEST Killed at Level 129 by Drazharm
and by Judofix butcher
Sep 09 2007, 15:49:35 CEST Killed at Level 129 by Urbexx
and by Marshall Don Doggy

Zabawny zbieg okolicznosci :P

Axx
19-09-2007, 18:06
Jak on to zrobil B)

Siggurdius
19-09-2007, 18:16
Powinni chyba zmienc range w gildi :p

Ciri the Witcher
20-09-2007, 00:17
22:08 Bayter [113]: 22:06 You see a dead human (Vol:10). You recognize Korsarz Kosiarz. She was killed by Ice'Crow.
22:08 Bayter [113]: o siet
22:08 Bayter [113]: miss click

22:13 Korsarz Kosiarz [103]:
22:11 Senya Doon [7]: padles i jestes free to bylo tylko ostrzezenie zebys do wojny niedolaczyl
22:11 Senya Doon [7]: bo bedzie to takwygladac jak dolaczysz i niepograsz
22:11 Senya Doon [7]: wiec mozesz expic bo jestes free

22:44 Bayter [113]: jutro znowu padnie :D
22:44 Bayter [113]: i ptem znowu
22:44 Bayter [113]: znowu
22:44 Bayter [113]: i znowu
22:44 Bayter [113]: i jeszcze znowu

Zabijanie neutrali pokroju korsarza, ravle w niczym wam nie pomoze, uwierzcie mi. Wrecz przeciwnie, pociagnie was na samo dno jebusy. Pamietacie akcje jak przez Mebiego padl Shanoz ? Co Shanozy chcialy polamac palce Mebiemu? I Chlopak nie wychodzil przez 5 dni z chaty? To lepiej zeby wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac. Kazdy kto kur zaatakowal Korsarza po wojnie bedzie nie wyplacalny. Nie daruje wam tego.

_/ PUNISHER'S FOR LIFE

jed
20-09-2007, 00:27
Cóż mogę powiedziec... Źle się stało. Jutro spotkam się z drago i pogadam z nim o tym. Przykro mi...

Korsarz _/

Ise~
20-09-2007, 00:28
22:08 Bayter [113]: 22:06 You see a dead human (Vol:10). You recognize Korsarz Kosiarz. She was killed by Ice'Crow.
22:08 Bayter [113]: o siet
22:08 Bayter [113]: miss click

22:13 Korsarz Kosiarz [103]:
22:11 Senya Doon [7]: padles i jestes free to bylo tylko ostrzezenie zebys do wojny niedolaczyl
22:11 Senya Doon [7]: bo bedzie to takwygladac jak dolaczysz i niepograsz
22:11 Senya Doon [7]: wiec mozesz expic bo jestes free

22:44 Bayter [113]: jutro znowu padnie :D
22:44 Bayter [113]: i ptem znowu
22:44 Bayter [113]: i znowu
22:44 Bayter [113]: i jeszcze znowu

Zabijanie neutrali pokroju korsarza, ravle w niczym wam nie pomoze, uwierzcie mi. Wrecz przeciwnie, pociagnie was na samo dno jebusy. Pamietacie akcje jak przez Mebiego padl Shanoz ? Co Shanozy chcialy polamac palce Mebiemu? I Chlopak nie wychodzil przez 5 dni z chaty? To lepiej zeby wasz leader nie wychodzil z chaty przez miesiac. Kazdy kto kur zaatakowal Korsarza po wojnie bedzie nie wyplacalny. Nie daruje wam tego.

_/ PUNISHER'S FOR LIFE

Hahahahhahahahaha. xD Mówisz tak, jakbyś spodziewał się, że w razie wygranej będziesz sobie niby grał spokojnie na servie i w ogóle Szwedzi będą Cię kochać. : P Śmiać mi się chciało jak rzucił bohy i myślał, że to mu pomoże. : D Btw. Fea ! ZABIJAKO ! :D

21:45 Fea Umarth [116]: kto da armor?

Pozdrawiam ...

jed
20-09-2007, 00:58
Hahahahhahahahaha. xD Mówisz tak, jakbyś spodziewał się, że w razie wygranej będziesz sobie niby grał spokojnie na servie i w ogóle Szwedzi będą Cię kochać. : P Śmiać mi się chciało jak rzucił bohy i myślał, że to mu pomoże. : D Btw. Fea ! ZABIJAKO ! :D

21:45 Fea Umarth [116]: kto da armor?

Pozdrawiam ...

Telek... Mógłbyś choć tym razem nieco normalniej się zachować. Zważywszy chociaż na naszą znajomość. Korsarz mój rl...

Siggurdius
20-09-2007, 08:12
fea nie rob z siebie kozaka bo nim nie jestes, a co do naszego lidera to odroznij gre od rl stary

Eldyn
20-09-2007, 08:54
@Ciri the Witcher
Nie punishersuj tutaj tak bo sie zrzygam :confused:

zeus1985
20-09-2007, 09:04
@Ciri the Witcher
Nie punishersuj tutaj tak bo sie zrzygam :confused:

Jak już puścisz pawia to weź łaskawie po sobie posprzątaj.

tajemniczy111
20-09-2007, 09:51
@Ciri
Wescie z nim nie gadajacie, on ma 14 lat, I na swiat patrzy inaczej niz my :(.
Juz chce to widziec jak nie pozwalasz nam grac ;p Co wpadniesz po mnie swoim najcikiem ?:(

Trudno, ze Korsarz padl gdy zaplacil chcielismy go puscic ale reszta ludzi jakos nie chciala tego... Ale jak sobie przypominam jeden z ownerow Korsarza byl/jest w DoFie.

jed
20-09-2007, 18:04
@Ciri the Witcher
W*****asz mnie już Ty i te twoje kozaczenie. Kurwa i masz tu dowód na to, że Korsarz Kosiarz i Johny Cross są na tym samym Account.
http://images12.fotosik.pl/102/6608c559e58fcba6.jpg (www.fotosik.pl)

Jeżeli niemasz nic do ukrycia i pokaz "Account Information" Johnego.
Prawda wyjdzie na jaw kiedy Korsarz kupi PACC ;]. Zostało nam tylko czekac :)

P.S Ty grałes na początku Korsarzem.

Johny Cross i Korsarz Kosiarz to dwie różne osoby. Jakie ma znaczenie to, że są na jednym koncie? Prawda wygląda tak, że obecny Fea grał kiedyś Johnym. Expił nim, a potem zaczął walczyć dla DoF. Obecny Korsarz zaczął grać innym charem na tym samym acc, bo miał tu pacc. Nowego chara zrobił po to, żeby nie robić sobie problemów, bo wolał być neutralny. Poza tym my jako gildia, ani Korsarz sam nie miał zamiaru dołączać do Punishers.

Niebo
20-09-2007, 19:49
heh ahh ta azura

Adval
20-09-2007, 21:53
@Ciri the Witcher
W*****asz mnie już Ty i te twoje kozaczenie. Kurwa i masz tu dowód na to, że Korsarz Kosiarz i Johny Cross są na tym samym Account.
http://images12.fotosik.pl/102/6608c559e58fcba6.jpg (www.fotosik.pl)

Jeżeli niemasz nic do ukrycia i pokaz "Account Information" Johnego.
Prawda wyjdzie na jaw kiedy Korsarz kupi PACC ;]. Zostało nam tylko czekac :)

P.S Ty grałes na początku Korsarzem.

Omg czlowieku chyba cos zle zrobiles popatrz ze johny cross ma free account i ma Master Sorcerera .. Dziwne 8o

Mesar
20-09-2007, 22:06
Omg czlowieku chyba cos zle zrobiles popatrz ze johny cross ma free account i ma Master Sorcerera .. Dziwne 8o

Jesteś głupi czy tylko udajesz ?

Marihuans
20-09-2007, 22:26
ta akcja wtedy dobra byla ;p Shanoz padl od vorna i mebiego , ale mi ktos wtedy mowil ze oni wpadli do niego na chate a on sie zamknol czy cos....

Siggurdius
21-09-2007, 08:33
hahaha Heniek :p

Reloop
21-09-2007, 10:22

Już sie nie dziwie czemu DOF przegrał wojne jak miał takich kumatych gości jak ty. N.c for u 8o

@jed
Niewiem jak jest u was ale jeśli bym widział, że gildia mojego kumpla dostaje w dupe to czy chce czy nie, dochodze do jego gildi w walcze razem z nim, bo kumpli sie nie zostawia. Jak idziemy na dno to obaj.

Gimlos
21-09-2007, 13:02
fea nie rob z siebie kozaka bo nim nie jestes, a co do naszego lidera to odroznij gre od rl stary Nawet nie wiesz ile razy DoF dostawal tego stylu msg od Drago"160 cm"holikusa, przynajmniej raz w tygodniu mial do kogos przyjechac i mu wpierdolic. Z racji ze niektorzy widzieli go na RL, jego grozbom odpowiadal tylko pusty smiech : d

tajemniczy111
21-09-2007, 13:54
Nawet nie wiesz ile razy DoF dostawal tego stylu msg od Drago"160 cm"holikusa, przynajmniej raz w tygodniu mial do kogos przyjechac i mu wpierdolic. Z racji ze niektorzy widzieli go na RL, jego grozbom odpowiadal tylko pusty smiech : d
No i ? Lepiej Ci jak to powiedziales ? ;s

Gwadi1964
21-09-2007, 14:00
hehe dobrze zrobiles

zeus1985
21-09-2007, 14:42
Nawet nie wiesz ile razy DoF dostawal tego stylu msg od Drago"160 cm"holikusa, przynajmniej raz w tygodniu mial do kogos przyjechac i mu wpierdolic. Z racji ze niektorzy widzieli go na RL, jego grozbom odpowiadal tylko pusty smiech : d

Nie 160cm tylko metr pięćdziesiąt w kapeluszu : >

Siggurdius
21-09-2007, 16:04
a ja myslalem ze tylko yavimava ma kapelusz, i to przybijany :D

Gimlos
21-09-2007, 16:46
Swoja droga, nagrode Debila Roku na Azurze zgarnia chyba Lyoth. Stwierdzil, ze Meldon Rourqe w porownaniu do niego jest nikim. Przy tym to chyba nawet Wanted ledwo wytrzymalo ze smiechu : ddd

Eldyn
21-09-2007, 16:59
I po co te klotnie? przeciez my wszyscy wiemy, ze moje slowo najwiecej znaczy 1 slowo i wanted sie rozpada! 1 slowo i swe na kolanach ida do Sulechowa przez morze :o

jed
21-09-2007, 17:29
Już sie nie dziwie czemu DOF przegrał wojne jak miał takich kumatych gości jak ty. N.c for u 8o

@jed
Niewiem jak jest u was ale jeśli bym widział, że gildia mojego kumpla dostaje w dupe to czy chce czy nie, dochodze do jego gildi w walcze razem z nim, bo kumpli sie nie zostawia. Jak idziemy na dno to obaj.

Skoro nie znasz sytuacji to po co się w ogóle odzywasz? Wobec kumpli jestem lojalniejszy niż możesz to sobie wyobrazić, bo tak się jakoś składa, że Tibia to tylko gra, a kumple są w niej najważniejsi. :]

Yavi... Widziałeś drago ostatnio, że się z niego śmiejesz? Poza tym co ma RL do Tibii?

Reloop
21-09-2007, 17:49
Tak sie składa, że znalem Johny Cross i jak latał na akcje razem z dofem to już po cichu robił korsarza. Chyba do 40 lvl jak nie wiecej gral ten sam owner, podkreślam chyba było to dawno i mam prawo nie pamietać. Pozdro.;]

jed
21-09-2007, 18:43
Tak sie składa, że znalem Johny Cross i jak latał na akcje razem z dofem to już po cichu robił korsarza. Chyba do 40 lvl jak nie wiecej gral ten sam owner, podkreślam chyba było to dawno i mam prawo nie pamietać. Pozdro.;]

Znasz go w RL? Nie... Ja tak. Od bardzo długiego czasu, więc chyba wiem lepiej, czyż nie? Poza tym jakie to ma teraz znaczenie skoro Korsarz i tak jest w Punishers?

Ciri the Witcher
21-09-2007, 20:02
fea nie rob z siebie kozaka bo nim nie jestes, a co do naszego lidera to odroznij gre od rl stary

AAHAHAHAHAHAHAH

Ja mam odroznic gre od rl?
Powiedz to Shanozom ktorzy chcieli polamac palce Mebiemu,
Powiedz to Drago ktory obiecal mi i paru ludziom z DoF ze wpadnie po nas w rl :D
Powiedz to Drazowi ktory ojebal z itemkow i rooknal Last Variora za to, ze wlasnie odroznil Tibie od RL i poszedl z DoFem na piwko ;).
Powiedz to Urbowi ktory wyzwal rodzicow Adama (Fea) bo cos mu sie nie spodobalo w grze komputerowej XD

AHHHHHH zapomnialem! Nie powiesz im tego, bo wszyscy jestescie trzymani za mordy. Kto sie wychyli jak Adi zaraz pada, ma rooka albo inne gowno mu zrobicie ;).

Hail WANTED _/

@Reloop
// ciekawe jakiego znasz korsarza? Ja gralem kiedys Johnym Crossem, a Ci co go znali z rl wiedzieli ze Filip robi sobie Korsarza, bo chce grac spokojnie. Nie raz sie wkurzal ze biegam z DoFem na akcje, bo moze miec przypal za mnie. Wiec gowno o nim wiesz a zabierasz glos

Marihuans
21-09-2007, 22:55
niestety ciri ma racje ;)

Siggurdius
21-09-2007, 23:33
tak w tej sytuacj ty masz odroznic gre od rl

Dandrag
21-09-2007, 23:58
Tak słowem wstępu, witam ludki, Dofowe, Wantedowe czy jakie teraz jeszcze zostały ;). Tak sobie weszłem zobaczyć co w trawie piszczy, patrze sobie na tytuł wątku -> Wojna. Punishers vs Wanted i myśle, że chyba coś tu jest nie tak. Zamiast pisać kto padł, kto uciekł czy coś w ten deseń, wy sie rozpisujecie przez kilka stron o jakichś nieznaczących rzeczach.

Jako, że nie gram już od dłuższego czasu na Azurze a mimo to jestem jednym z zainteresowanych co się tam dzieje, nie chce mi sie czytać waszych wszystkich żali, smutów, problemów, kompleksów etc. Nie interesuje mnie co było kiedyś a co nie. Interesuje mnie czas teraźniejszy. Możecie sie pożalić na gg czy msn albo jak kto woli telefonicznie. Piszcie coś z sensem, kto wygrywa kto nie, coś ciekawszego związanego z wojną ;) Może znajdzie sie ktoś to mnie zrozumie w końcu B)

No i jeszcze jedna sprawa. Tym którzy zapomnieli/nie pamiętają/nie chcą pamiętać/mają to gdzieś*, na forum obowiązuje pewna kultura..to nie chlew tylko forum publiczne. Adnotacja z regulaminu :

3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno:
Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w środku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v".

Jeżeli będzie trzeba mogę przeglądnąć wszystkie posty i po prostu pozbędziemy się chamstwa. Jak chcecie to możecie sie na tibii.com wyżywać..ale nie, co ja pisze..tamte forum też można moderować..Chyba nie wymagam tak dużo, pokażcie chociaż troche klasy, nie macie już po 15 lat (chyba) żeby nie zrozumieć takich banalnych rzeczy.

Miłego dnia (nocy) i powodzenia na froncie. Nie wiem komu tego życzyć i co by było lepsze dla Azury więc każdy sam to zinterpretuje ;)

Pozdrawiam,
Dandi ;)

* niepotrzebne skreślić

Siggurdius
22-09-2007, 10:13
Patanou

Sep 22 2007, 08:58:42 CEST Killed at Level 141 by Entozoaire
and by Sirkiks

Marihuans
22-09-2007, 10:34
Tak sobie weszłem zobaczyć co w trawie piszczy,
:D:D:D wszedlem ;] :D:D:D

Nie no wiesz , co niektorzy tego nie rozumieja i ekipa np - Cors , Shanoz i Zeus caly czas sie kloca o cos np ze shanoz ojebal corsa na 500k , albo ze zajebal zeusowi dh.....
To bylo dawno a ten temat jest o wojnie, a oni tu odgrzebuja co bylo kiedys :)

Ashlon
22-09-2007, 11:35
Prosze o zachowanie kultury w temacie. Zaznaczam ponadto, ze kontynuowanie rozmow o tym, czy wykrzykiwanie Sieg Hail jest neonazizmem (do czego chyba nie powinno byc zadnych watpliwosci), czy usprawiedliwianie jakiegos szwedzkiego idioty podziwiajacego Hitlera (to do tych, ktorzy nawet szwedzkie gowno na bucie usprawiedliwia, ze biedny Szwed nie chcial, bo to tylko prowokacja) beda surowo karane. Have fun :)

zeus1985
22-09-2007, 12:05
Tak sobie weszłem zobaczyć co w trawie piszczy,
:D:D:D wszedlem ;] :D:D:D

Nie no wiesz , co niektorzy tego nie rozumieja i ekipa np - Cors , Shanoz i Zeus caly czas sie kloca o cos np ze shanoz ojebal corsa na 500k , albo ze zajebal zeusowi dh.....
To bylo dawno a ten temat jest o wojnie, a oni tu odgrzebuja co bylo kiedys :)

Może powiedz kto to odgrzebał? Ja czy Shanoz, który powinien wrócić do lasu jak przystało na Trola... I to wcale nie było dawno temu, tylko miesiąc temu.

@Siggurdius
Powiedz mi jak tego dokonaliście? AFK stał czy co?

tajemniczy111
22-09-2007, 12:07
Prosze o zachowanie kultury w temacie. Zaznaczam ponadto, ze kontynuowanie rozmow o tym, czy wykrzykiwanie Sieg Hail jest neonazizmem (do czego chyba nie powinno byc zadnych watpliwosci), czy usprawiedliwianie jakiegos szwedzkiego idioty podziwiajacego Hitlera (to do tych, ktorzy nawet szwedzkie gowno na bucie usprawiedliwia, ze biedny Szwed nie chcial, bo to tylko prowokacja) beda surowo karane. Have fun :)
Signed.
@topic
Biedny Pata ;]]
08:58 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Patanou. He was killed by Sirkiks.
Trochszq lota mu spadlo huehuehuehue
@Yawi
Padl bo zgrywal kozaka, a jak sie ma takiego neta jak on to lepiej z dp nie wychodzic :)

Siggurdius
22-09-2007, 12:31
chcieli przycwaniaczyc przed ss, pata dostal kicka i padl pozniej na heada

Ciri the Witcher
22-09-2007, 14:48
Wymar Herachear pwned

Raul de Azura
22-09-2007, 16:31
Wymar Herachear pwned

i do tego nie mial kicka

Reloop
22-09-2007, 21:50
Cios za cios, kiedy zobaczymy piękna walke ?

Ciri the Witcher
23-09-2007, 00:50
@Reloop
Miales okazje zobaczyc na open battle ;).
No chyba, ze w twoim mniemaniu piekna bitwa to jak Wanted wygrywa.

Reloop
23-09-2007, 02:31
No i tu Cie zaskocze bo niewidzialem 8o Nikt nie wrzucił filmu :/. Ile razy mam Ci mówić, że nie jestem z Wanted.

@Shanoz
Napisz mi na pm kim jestem tylko mnie zaskocze :D

Eldyn
23-09-2007, 12:41
@Reloop
A tu sie zdziwisz bo dobrze wszyscy wiedza, ze jestes z wanted :)

Cors Ent
23-09-2007, 17:03
Viskovleen
Sep 23 2007, 15:18:53 CEST Killed at Level 116 by Minavand and by Leon Luin

ciekawie rozkladaja sie relacje wewnatrz wanted

visko podklada sie samobojczo zeby miec 100% pewnosc ze urbowi nie spadnie wlos z glowy

Raul de Azura
23-09-2007, 18:02
Viskovleen

visko podklada sie samobojczo zeby miec 100% pewnosc ze urbowi nie spadnie wlos z glowy

haha pieski pana nigdy nie opuszcza nawet jak pan ich w dupie ma. a tak poza tym to i przyjdzie czas i na urbanka.

Pavvulonik
23-09-2007, 18:41
Viskovleen

AHHAHAHAHHAHA gz wyobrazni zal :D

Reloop
23-09-2007, 20:07
haha pieski pana nigdy nie opuszcza nawet jak pan ich w dupie ma. a tak poza tym to i przyjdzie czas i na urbanka.

Odezwał sie pies Minavanda :d Urb już chyba padł więc o co sapiesz 8o. Wy(DOF) już mieliście okazje sie pokazać i ciula zrobiliście. A teraz wiekie kozaki z was na forum bo dostaliscie 2 szanse. I tak Mina wie co z wami później zrobić.

Axx
23-09-2007, 20:08
Jeśli są filmiki z tej wojny,i nadają sie do ukazania ich światu, to czy mógłby ktos tutaj umieścic linki do nich ? :)

Ciri the Witcher
23-09-2007, 22:41
Bekedih padl

Chlopak z 100 na 97 lvl sie wywrocil ;).
Powie mi ktos dlaczego on biegal bez blessow XD?

Juz 3 osoba z wanted ktora padla bez odliczania...
1. Wymar
2. Viskopizdo
3. Bekedih

Eldyn
23-09-2007, 22:44
@Ciri the Witcher
A ty pierdolisz bzdury byle pierdolic.

Ise~
23-09-2007, 23:01
:o

Za co padł Bekedih ? :o

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher
23-09-2007, 23:26
@Ciri the Witcher
A ty pierdolisz bzdury byle pierdolic.

Pierdole, bo musze sie wyladowac seksualnie, jezeli tego nie zrobie raz dziennie to caly tydzien jestem nerwowy.

Ise~
Zobacz na jego gildie.

Ise~
24-09-2007, 00:18
Pierdole, bo musze sie wyladowac seksualnie, jezeli tego nie zrobie raz dziennie to caly tydzien jestem nerwowy.

Ise~
Zobacz na jego gildie.

:o

Nawet nie wiedziałem, że on tam jest. xD Hrhr. ; P

Pozdrawiam ...

Raul de Azura
24-09-2007, 16:33
Odezwał sie pies Minavanda :d Urb już chyba padł więc o co sapiesz 8o. Wy(DOF) już mieliście okazje sie pokazać i ciula zrobiliście. A teraz wiekie kozaki z was na forum bo dostaliscie 2 szanse. I tak Mina wie co z wami później zrobić.

muahahaha "pies Minavanda" ale zes teraz dowalil. a co bedzie pozniej to mnie nie interesuje, zawsze walcze przeciw wantedos i tego nikt nigdy nie zmieni amigo

Reloop
24-09-2007, 16:36
Możesz se pograć w warcaby ;] tyle ci pozostało

Gore.spell
24-09-2007, 16:36
Widzę że na moim starym i ulubionym świecię, powstała nowa gildia, która chce walczyć o dominację! Czy te punishers ma jakieś szanse? Bo jak dotąd wanted miotał all :P

Raul de Azura
24-09-2007, 16:47

^^ widze ze ktos niedoinformowany siedzi, pierdoly gada i nie ma pojecia o co chodzi xD

Reloop
24-09-2007, 19:13
ale nie bij ok ?

zeus1985
24-09-2007, 22:13

Z miłą chęcią z nim zagram w Warcaby/Szachy na kurniku :>

Cors Ent
25-09-2007, 00:20
Rezult dzisiejszej sprzeczki na Okolnirze

Leo ganxta
Sep 24 2007, 22:24:25 CEST Killed at Level 110 by Sir Artea and by Hawek

Marjola
Sep 24 2007, 22:34:32 CEST Killed at Level 140 by Patanou

Ciri the Witcher
25-09-2007, 00:28
Orzolek the knight tez padl 80+ek.
Hrhrhrhr.

Marjola odlazl z Wanted, bo mu nie pomogli jak byl w trapie ;<. Stracil 300uhow i w gro manasow. Ahhh nie ma to jak Wanted ;). A kiedy chcieli Open Battle Urb po prostu wylazl z Ventrillo.

Znow nie wyszli na open battle.

Eldyn
25-09-2007, 00:36
@Ciri the Witcher
I po co pierdolisz cokolwiek nie chieli wyjsc to nie wyszli, przypomnij sobie kurwa kto wczesniej nie wychodzil bo sral jak wanted teraz!!!??
Znwou mi ciebie zal a ostatnio gadalismy przez telefon normalnie :/

Ciri the Witcher
25-09-2007, 00:50
@Ciri the Witcher
I po co pierdolisz cokolwiek nie chieli wyjsc to nie wyszli, przypomnij sobie kurwa kto wczesniej nie wychodzil bo sral jak wanted teraz!!!??
Znwou mi ciebie zal a ostatnio gadalismy przez telefon normalnie :/

HRHRHRHR

Normalną rozmową tego nazwac nie mozna :D. Myslalem ze jebne na plecy przez te wasze teksty :). Lachowo wtedy bylo ^^. Wzieliscie w koncu ten prysznic w trojke :D?

Cors Ent
25-09-2007, 00:51
Orzolek the knight padł
Sep 24 2007, 22:59:22 CEST Killed at Level 81 by Ana Darkwood and by Tegax

ale to nie frag wojenny- zwykły burak ktory padł bo pomagał wanted a nie zapłacił

Wanted chcieli open - jak by nie chcieli to by nas nie spamowali czy wyjdziemy za chwile, tyle ze Urb stwierdzil ze nie chce i wyszedl z Vent

Marjola nie padl na nasze zadne combo, tylko w momencie jak zostalo mu ledwo 150uh i Wanted stwierdzilo ze nie pomoga to przestal sie uhac i odpuscil
Chwilke pozniej wyszedł z gildi, pare ostych słow tam padlo

no coz- raz na wozie, raz pod wozem

Eldyn
25-09-2007, 10:01
@Ciri the Witcher
Humm ja im zrobilem prysznic i przy okazji zalalem polowe lazienki hrhr 8o

Ciri the Witcher
25-09-2007, 16:21
@Ciri the Witcher
Humm ja im zrobilem prysznic i przy okazji zalalem polowe lazienki hrhr 8o

HEHEHE
Dobry byl motyw "Ok, to ja teraz sciagne bluze, a ty spodnie, ok?", albo "Dzwonie do Drago... WYPIER***AJ CWE*U".

Cors Ent
25-09-2007, 16:27
Eee za przeproszeniem

Zycie intymne Shanoza nie jest przedmiotem tego forum :o

wr00n
25-09-2007, 16:38
No i marjola znowu w wanted.

Eldyn
25-09-2007, 16:45
@Cors Ent
Tak to jzu bywa, ze o gwiazdach wszedzie pisza :(

Pavvulonik
25-09-2007, 17:36
Mnie zastanawia jak falzer i mataca wam spierdo... to juz jest przesada zall :/
btw ktos tam z puni juz nie pamietam kto powinien dostac bana za blokowanie mostka puni ma szczescie ze gm sie troszke spuznil

Alwarek
25-09-2007, 18:35
Orzolek the knight padł
Sep 24 2007, 22:59:22 CEST Killed at Level 81 by Ana Darkwood and by Tegax

ale to nie frag wojenny- zwykły burak ktory padł bo pomagał wanted a nie zapłacił

zamknij pysk idioto, on wcale nikomu nie pomagal -.-
i kto tu kurwa bije niewinnych graczy?

Marihuans
25-09-2007, 19:06
zamknij pysk idioto, on wcale nikomu nie pomagal -.-
i kto tu kurwa bije niewinnych graczy?

A ty wypier......... z tego tematu bo przez takich jak ty i przez twoje przeklenstwa temat moze zostac zamkniety....
Wiec jak masz tak pisac to zachowaj to dla siebie ;]

Cors Ent
25-09-2007, 19:30
Orzolek był w "Rays"
i nigdy nic nie płacił
to jest powód do zabicia
skoro przydupaski Twojego pokroju płacza na forum po jego zgonie to znak ze jednak nie byl to chybiony strzał i trafilismy kogo było trzeba

--
Jesli idzie o rozkład sił to jest równowaga miedzy Wanted a Punishers

Puni maja jednak jedna przewage która coraz bardziej zaczyna sie zarysowywac.
Szwecka szkoła gry wnosi pewien element którego nie sposób nie docenić.

Walczyłem juz w roznych gildiach-> pod dowództwem Draza, Urba, Miny, Matacy(starego-Mika), Hawka(starego-Tobbiasa), Manura(starego-Wezzliego) Hega, jak i w czasie burdelu kiedy kazdy chcial co innego i krzyczal co innego.

mimo tego ze Draz wielokrotnie dowiódł swoich umiejetniosci dowodzenia (i nie bede mu tego odmawiał- bo to nie kwestia mojego gustu a goły fakt), a Minavand (przynajmniej dla mnie), był i pozostaje najlepszym graczem PvP na Azurze to Punishers dowodzone obecnie przez Jimmiego to jest to.

dla wszystkich wantedoludków ktorzy podniosa larum po moim poscie- przez bycie dowódca i liderem rozumiem pare spraw wiecej niz krzykniecie "zabijmy tego" i odliczenie "3, 2, 1, shoot!"

mozecie sie z moim postem nie zgadzac - ale faktem pozostanie ze Minavand jeszcze nie raz pokarze lwi pazur i powpisuje sie na listy deadow, a Xajaki ogarnie nie jedna akcje Punishers

wr00n
25-09-2007, 19:51
Orzolek był w "Rays"
i nigdy nic nie płacił
to jest powód do zabicia
skoro przydupaski Twojego pokroju płacza na forum po jego zgonie to znak ze jednak nie byl to chybiony strzał i trafilismy kogo było trzeba

--
Jesli idzie o rozkład sił to jest równowaga miedzy Wanted a Punishers

Puni maja jednak jedna przewage która coraz bardziej zaczyna sie zarysowywac.
Szwecka szkoła gry wnosi pewien element którego nie sposób nie docenić.

Walczyłem juz w roznych gildiach-> pod dowództwem Draza, Urba, Miny, Matacy(starego-Mika), Hawka(starego-Tobbiasa), Manura(starego-Wezzliego) Hega, jak i w czasie burdelu kiedy kazdy chcial co innego i krzyczal co innego.

mimo tego ze Draz wielokrotnie dowiódł swoich umiejetniosci dowodzenia (i nie bede mu tego odmawiał- bo to nie kwestia mojego gustu a goły fakt), a Minavand (przynajmniej dla mnie), był i pozostaje najlepszym graczem PvP na Azurze to Punishers dowodzone obecnie przez Jimmiego to jest to.

dla wszystkich wantedoludków ktorzy podniosa larum po moim poscie- przez bycie dowódca i liderem rozumiem pare spraw wiecej niz krzykniecie "zabijmy tego" i odliczenie "3, 2, 1, shoot!"

mozecie sie z moim postem nie zgadzac - ale faktem pozostanie ze Minavand jeszcze nie raz pokarze lwi pazur i powpisuje sie na listy deadow, a Xajaki ogarnie nie jedna akcje Punishers

Jest rownowaga ale punki maja przewage?

Cors Ent
25-09-2007, 20:03
Czytanie ze zrozumieniem?

w rozkładzie sił -> ilość osób / lvle charów

wr00n
25-09-2007, 20:49
Ty to jednak jestes nieskonczenie glupi cors.

Ciri the Witcher
25-09-2007, 21:01
Ty to jednak jestes nieskonczenie glupi cors.

Moze i jestes nieskonczenie glupi, ale madrze gada. xD

Hamish
25-09-2007, 21:28
Fajnie by bylo gdyby wanted dalej zadzilo , a nie taki cors i inne geje.

Eldyn
25-09-2007, 22:43
@Hamish
Teraz nikt nie rzadzi

Van ent
25-09-2007, 23:11
7:4 dla wanted po opence...

Wanted
Wican
Sep 25 2007, 21:32:53 CEST Killed at Level 145 by Tegax and by Xhue

Kartal
Sep 25 2007, 21:20:33 CEST Killed at Level 144 by Xajaki and by Falzer

Wolfghan
Sep 25 2007, 21:27:57 CEST Killed at Level 123 by Zamaran Quintus and by Ragooguoe Shiverotor

Xavisto
Sep 25 2007, 21:29:53 CEST Killed at Level 97 by Master Obitalal

Punishers
Xanosta
Sep 25 2007, 21:41:23 CEST Killed at Level 82 by Ecrusher and by Sir Averty

Minavand
Sep 25 2007, 21:48:47 CEST Killed at Level 144 by Drazharm and by Sapphire Deoxys

Kohl
Sep 25 2007, 21:41:45 CEST Killed at Level 93 by Urbexx and by Viskovleen

Xhue
Sep 25 2007, 21:39:46 CEST Killed at Level 109 by Isirattil and by Biboxon

Xajaki
Sep 25 2007, 21:38:16 CEST Killed at Level 127 by Dragoholikus and by Weraxin

Warmaus
Sep 25 2007, 21:38:47 CEST Killed at Level 106 by Ecrusher and by Urbexx

Stanley Garbrook
Sep 25 2007, 21:36:48 CEST Killed at Level 122 by Sir Averty and by Biboxon

szmytek
25-09-2007, 23:17
ma ktos filmik?

Ciri the Witcher
25-09-2007, 23:35
Huh. Wanted ladnego NG bota na combo mialo ustawionego, jestem pelen podziwu ze wydaliscie te 3 dolce byleby wygrac wojne, no chyba, ze scracowaliscie go ^^. Coz 7:4 sie zakonczylo, nie jest zle.

Van ent
25-09-2007, 23:43
na tibia.com falzer płacze Ty teraz tutaj......... wy też możecie sobie bota kupić... nikt wam nie broni ... mieli pomysł zrealizowali go i wygrali 7:4... zobaczymy co przyniosą nam następne dni ale muszę przyznać że szanse są nadal wyrównane i ciekawie się ta wojna dalej zapowiada;p

Reloop
25-09-2007, 23:55
Ciri the Witcher jest mądry tutaj a na openie dał loga. _/ pozdro

Mesar
26-09-2007, 00:05
na tibia.com falzer płacze Ty teraz tutaj......... wy też możecie sobie bota kupić... nikt wam nie broni ... mieli pomysł zrealizowali go i wygrali 7:4... zobaczymy co przyniosą nam następne dni ale muszę przyznać że szanse są nadal wyrównane i ciekawie się ta wojna dalej zapowiada;p

Rzeczywiście szanse są wyrównane i Wanted jest bardzo zagrożone. Od niepamiętnych czasów może przegrać 8o

Ciri the Witcher
26-09-2007, 00:15
Ciri the Witcher jest mądry tutaj a na openie dał loga. _/ pozdro

Powiesz mi, kto ty jestes ? Gayter albo inne scierwo?
Otoz neostrada (jak to neostrada) zwykla platac figle ^^.
Ja i Sir Hary Portier dostalismy kicki przez nia, a prinzzessa i stofie mieli kicki w tibii, bywa.

Ise~
26-09-2007, 00:41
Fea ... płaczesz, płaczesz ... a dobrze wiesz, że wy macie bota ... widać chociażby na filmiku z poprzedniego OB. I nie gadaj, że nie macie, bo Xajaki na 100% wprowadził. Pamiętam czasy jak byłem z DoFem ... jak dorwał bocika to rozesłał wszystkim i kazał instalować. (Tak, to powinno rozwiać wątpliwości, że to Sandra wprowadziła NG w DoF ... to był <fanfary> XAJAKI:cup:)8o

Pozdro.

Eldyn
26-09-2007, 08:23
Wszystkie sorce z Dofu maja boty i ponad polowa reszty :P i swe tez napewno maja :P wiec po co glupie komentaze?

Raul de Azura
26-09-2007, 11:17
Powiesz mi, kto ty jestes ? Gayter albo inne scierwo?
Otoz neostrada (jak to neostrada) zwykla platac figle ^^.
Ja i Sir Hary Portier dostalismy kicki przez nia, a prinzzessa i stofie mieli kicki w tibii, bywa.

dokladnie, co chwila mnie kickalo wiec nie mialem mozliwosci walczyc. a jeslu chodzi o boty to chlopaki nie ma co sie klucic bo nikt nie jest swiety.

Cors Ent
26-09-2007, 12:04
@isse~widze ze jestes lepiej poinformowany niz sam DoF
zarówno w sprawie botów, jak i swojego hmm.. członkostwa w tej gildi.
mowimy o tym samym serwerze? i tym samym rozwinieciu skrótu "DoF" ?

@Shanoz nie mierz wszystkich swoja miara:

Edney botka nie uzywa, bo im nie ufa w kwesti hackow,
Przemo nie uzywa, nigdy nie mial bota i tak chce zeby zostalo
ja tez bota nie mialem nigdy bo twierdze ze sa zwodnicze
bot tworzy cos co nazwał bym "efektem sztucznego exhausta", dzieki ktoremu naprawde łatwo pasc, a combo z ng jest przereklamowane

ale to nie robi, przy obecnym systemie gry- gra zespołowa i wspołpraca warta jest milion razy wiecej niz najlepsze osiagi indywidualnej jednostki (nie wazne czy wyciagane z palucha czy z bota)
a jeszcze nie wymyślono bota który potrafi dowodzic ruchami 30 osób

co do samej bitwy to praktycznie nie mam zastrzezen, załozenia taktycznie Puni były w wiekszosci realizowane, gralismy swoje i było ok- 4 fragi zdobyte z biegu.
wtopa zaczeła sie jak pokonczyly sie m walle, chwila konsternacji zaowocowala zgonem Xajakiego, zgon lidera dał chwile chaosu w czasie ktorej zepchnieci zostalismy w naroznik skad mozna juz bylo tylko czmychac.
w czasie tej ewakuacji wanted dorwalo 7 z nas.

minusem bylo jeszcze ze podeszlismy do walki bez 4 kluczowych sorcow- Sandry, Jamehy, Tete, Onllego.

dokladniejsze przyczyny niepowodzenia i remedia zostaly juz przeanalizowane na vent i czekamy co przyniesie nowy dzien :)
czas kupowania blessów, nastepnym razem wezmiemy wieksze zapasy m walli i do nastepnego razu.

Eldyn
26-09-2007, 13:58
@Cors Ent
Ofc combo lider u was padl i wjebaliscie dlatego... i nie pierdol, ze bota nie uzywacie bo jedynymi osobami ktore znam i nie uzywaly nigdy bota to cale wanted a w szczegolnosci Drazharm i Minavand.
A sandra zrobila mlvl na Afku w dp, a pacce wygrala w toto lotka dla calego DOFu.
I jeszcze Dalipi, Franco, Tegax, Jameha, Sathan i Zordan? to sa starzy ownerzy a nie chary Hega :P
Jak masz tak klamac to sie lepiej nie wypowiadaj!

Cors Ent
26-09-2007, 14:29
hmm po jednej akcji wyzywacie mnie od noobow ze nawet hotkeyi nie umiem ustawic (akcja na edron gdzie ewakulowalem sie spamujac bledna inkantacje "exuva vita", gdzie fartem wyuhal mnie na deep red Dandrag- bo mana shield mi sie skonczyl i nie zauwazylem) a chwile potem wyzywacie od boterów?

no tak - w kazdej sytuacji mozna wynalesc powod zeby podbudowac swoje ego i pocisnac przeciwnikowi

Zordan?- masz na mysli rl Zordiego ktory przestal grac 2 lata temu na 80lvl zanim jeszcze sie boty pojawily? Czy Kanika który nawet by nie wiedzial jak sie bota obsluguje :P
Jameha?- masz na mysli Bola? ktory grał sobie fajnie ale mało walczyl, czy Przemka który jak pisalem nigdy bota nie uzywal
co do Franca starego[Adama] sie nie wypowiadam (na zaden temat-powodow znac nie musicie)
Stary owner Tegaxa(Marcin) nie wiem co robil - mozliwe ze uzywal bota
Dalipi? masz na mysli Dariusza? przeciez ten gosc to smiech...
a Sathan to juz ty powinienes wiedziec co robił a nie ja

nie twierdze jednak ze DoF i Puni sa świeci, co do kilku wiem na pewno ze uzywaja bota, do kilku sie domyslam, w kazdym razie nie ma w Puni "ng combo lidera" i Xajaki jest jedna z osob ktore na pewno graja z palca.
nie polityczne było by jak bym wymienil "swoich" którzy botuja wiec po prostu to przemilcze

jak jednak pisałem bot nie zmienia juz tak wiele. nowy system wymusza prace zespolowa - to juz nie czas ze 2 sorce potrafily zamiesc kogo chcialy.
poki nie ma bota ktory bedzie skoordynowanie ruszał 30 charów, niech sobie ludzie botuja ile chcą :P a niech tylko złapie jakiegos sorca Wanted na wymuszonym botem exhauscie to sie posmiejemy :P

wr00n
26-09-2007, 15:21
Ja pierrdole co wy pierrdolicie.
@Shanoz
Wanted niby nie uzywa bota? To dlaczego jak siedzialem u kolegi podczas ich jednej akcji to bylo slychac na vt texty typu "ustawcie mnie na combo leadera" itp.
@Cors
Stary co ty w ogole mowisz? Jak to bot nie pomaga? Wystarczy ze te 10 osob z tych 30 o ktorych pisales wczesniej zobacza na ekranie jednego i jeebna w niego combo to taki palek padnie w tempie natychmiastowym. Sztuczny exhausted co to takiego? Chodzi ci o to ze jak ktos nastawi na bota exure to sie potem nie uhnie? No nie uhnie sie tylko ze na OB nikt nie ustawia exury a jak na expie bedzie mial tak ustawione to przelaczenie tego zajmie mu doslownie chwile.A moze chodzi ci o to ze jak ktos bedzie mial wlaczonego mana restorera to sie nie uhnie ? No ale kto bylby taki glupi zeby cos takiego ustawic na ob?

Dziub'ek
26-09-2007, 17:03
Moze to juz jest zboczenie zawodowe ale nie pozostaje mi nic innego procz stwierdzenia ze nie roznicie sie od ludzi zasiadajacych w polskim sejmie... tak samo glupie tezy, tak samo glupie rozpatrywanie przeszlosci, tak samo glupie gdybanie... gratuluje
Ps. gdybyscie to wy zasiadali w lawach sejmowych juz bysmy mieli 36 RP

Cors Ent
26-09-2007, 18:06
Ja pierrdole co wy pierrdolicie.
@Cors
Stary co ty w ogole mowisz? Jak to bot nie pomaga? Wystarczy ze te 10 osob z tych 30 o ktorych pisales wczesniej zobacza na ekranie jednego i jeebna w niego combo to taki palek padnie w tempie natychmiastowym.

Teoria, Teoria, Teoria.

praktyka (obadaj filmiki z 2 ostatnich open battle)
jak dasz sie zobaczyc 10-15 gosciom z drugiej gildi na ekranie (bez m walli) to juz jestes trupem - nie zaleznie od combo lidera,
a jesli sa m walle miedzy wami to nawet bot nad wallem nie strzeli

podstawowa zasada "ciałgy ruch" wyklucza mozliwosc skutecznego zastosowania bota na "takiego palka" jak to nazwales - zanim dostateczna liczba osob zobaczy go na ekranie on sie cofa - sorce przeciwnika ida za nim i widza juz cale Punishers-
do wszystkich rozwarzan dodaj predkosc z jaka rozgrywa sie walka + 100 noob charów na ekranie - nah bot nie pomoze ^^

combo lider rzadził na poprzednim systemie przed updatowym, obecnie moim zdaniem wprowadza wiecej zamieszania niz pomaga
takie jest moje zdanie - kto mysli inaczej, niech uzywa

niemogewymyslecnicka
26-09-2007, 20:03
@Eldyn

Drazharm NIGDY nie uzywał botów ? 8o ha ha ha
pamietam jak byłem wtedy w wanted academy i dzieki temu ze mialem w wanted ludzi mialem wjazd na Ventrilo i pamietam jak Drazharm reklamował bota i mówił zeby wszyscy sobie go ściągneli... więc nie mow ze drazharm nigdy nie uzywał botów. Co do Minavanda to się zgodzę, jeśli się ma takie pvp to na co mu bot

tibia zone
26-09-2007, 20:29
@ wroon i niemogewymyslec~

Czy wy nie rozumiecie tego, ze Eldyn napisal ironie? Chodzilo mu o to , ze wlasnie w szczegolnosci botow uzywali drazharm i minavand. Zreszta sam juz kiedys pisal, na tym forum, jak drazharm botuje i uzywal tibiaauto.

Mesar
26-09-2007, 20:33
@ wroon i niemogewymyslec~

Czy wy nie rozumiecie tego, ze Eldyn napisal ironie? Chodzilo mu o to , ze wlasnie w szczegolnosci botow uzywali drazharm i minavand. Zreszta sam juz kiedys pisal, na tym forum, jak drazharm botuje i uzywal tibiaauto.

TibieAuto to trzeba mieć żeby dostać invita do Wanted.

Eldyn
26-09-2007, 22:13
kurwa cors idioto zobacz co ja napisalem a ty odpisales i zastanow sie i odpisz jeszcze raz bo zal...
http://i13.photobucket.com/albums/a298/Eldyn/Shanoz/War/drazbot.jpg

Reloop
26-09-2007, 22:51
Właśnie szukałem tego zdjęcia... ;D

Pavvulonik
26-09-2007, 23:46
Sep 26 2007, 22:12:40 CEST Killed at Level 130 by Master Obitalal
and by Patanou

Sep 26 2007, 22:04:43 CEST Killed at Level 116 by Patanou
and by Hawek

Sep 26 2007, 21:59:51 CEST Killed at Level 96 by Stofieballofie
and by Voramon

Bravo zjebane noobki zachcialo sie sprawdzic czy mass loga zrobia ? Te fragi to dowod tego ze w wanted niektórzy gracze to poprostu noobki z carlin :/

Cors Ent
26-09-2007, 23:56
Dodam ze te fragi powyzej to Fauron Sigon, Marshall Don Doggy i Weraxin.

a od nas padł Crimmish :/
Sep 26 2007, 22:01:34 CEST Killed at Level 100 by Ecrusher and by Alkaline'Denzor

w kazdym razie akcje mozna przypisac na plus dla Punishers

popis zdolnosci dowodczych Jimmiego.

pierwsze co zrobilem po walce to mu pogratulowalem, ogarniecia mimo 10000 noobow i zimnego wyrachowania wtedy kiedy robilo sie cieplo. I robienia tego co trzeba było zrobic

tajemniczy111
27-09-2007, 01:04
Dodam ze te fragi powyzej to Fauron Sigon, Marshall Don Doggy i Weraxin.

a od nas padł Crimmish :/
Sep 26 2007, 22:01:34 CEST Killed at Level 100 by Ecrusher and by Alkaline'Denzor

w kazdym razie akcje mozna przypisac na plus dla Punishers

popis zdolnosci dowodczych Jimmiego.

pierwsze co zrobilem po walce to mu pogratulowalem, ogarniecia mimo 10000 noobow i zimnego wyrachowania wtedy kiedy robilo sie cieplo. I robienia tego co trzeba było zrobic

Ty chlopie zapatrzony jestes w tego kretyna... Wszedzie tylko go wychwalasz jaki to on nie jest, ale jak narazie to on prowadzi w "expieniu do tylu".
Mam dosyc sluchania twoich postow, jak tak dalej pojdzie to wojne wygra Xajaki, tak jak bys nie widzial 40 innych ludzi, bez ktorych Jimmy mial by juz 1 lvl.
I btw. Xajaki uzywal bota,uzywa bota i zawsze bedzie uzywal -.- wiec jego umiejetnosci opieraja sie m.in. na botach.

Eldyn
27-09-2007, 08:20
@tajemniczy111
Xajaki i bot? bauahahah czlowieku wyjdz!

zeus1985
27-09-2007, 08:56
Ty chlopie zapatrzony jestes w tego kretyna... Wszedzie tylko go wychwalasz jaki to on nie jest, ale jak narazie to on prowadzi w "expieniu do tylu".
Mam dosyc sluchania twoich postow, jak tak dalej pojdzie to wojne wygra Xajaki, tak jak bys nie widzial 40 innych ludzi, bez ktorych Jimmy mial by juz 1 lvl.
I btw. Xajaki uzywal bota,uzywa bota i zawsze bedzie uzywal -.- wiec jego umiejetnosci opieraja sie m.in. na botach.

Postów się nie słucha, tylko czyta :)

A i jeszcze jedno, weź się naucz pisać po polsku. To samo tyczy się wszystkich innych, którzy nie wiedzą jak się wciska przycisk "Alt"

Guciowa
27-09-2007, 09:56
Yavimava nauczyciel j. polskiego _/ z tym "alt" to przesadziles xD
niech pisze jak mu latwiej (szybciej) wazne ze wiesz o co chodzi

Raul de Azura
27-09-2007, 10:09
Heniek sam wklejales fotke kiedys jak draz spamowal gc znajoma komenda "%ta mana fluid" czy jakos tak.

sam mialem bota ng na kompie ale po ciul mi on bo z sd knajtem i tak nie wale ;p a do uhania ng jest do dupy.

aha odnosnie xajaki combo lidera to chyba jakies nieporozumienie bo chyba wszyscy musieli by strzelac z explo - , -

_Tegax_
27-09-2007, 10:19
Heniek sam wklejales fotke kiedys jak draz spamowal gc znajoma komenda "%ta mana fluid" czy jakos tak.

sam mialem bota ng na kompie ale po ciul mi on bo z sd knajtem i tak nie wale ;p a do uhania ng jest do dupy.

aha odnosnie xajaki combo lidera to chyba jakies nieporozumienie bo chyba wszyscy musieli by strzelac z explo - , -

I dlaczego Wy się tak podniecacie tym ,że ktoś ma bota? Ich strata ,znajomi ludzie zajmą sie Azurą i problemem z botami podczas wojen : ) Draz zawsze miał,ma i będzie miał bota ale co mu z niego jak pada na skorpionach po kilka razy...?
Jeśli ktoś jest zainteresowany adresami IP konta Sirkiks lub Ecrusher niech pisze na gg :) a jest tych adresów mnogoooo na koncie EC :) zabawa w pingowanie jest bardzo rozrywkowa :D OFC kieruję to do ludzi z Punishers bo jak wiemy ludzi w Wanted nie ma ;)

Reloop
27-09-2007, 12:06
Cors pucujesz się Xajakiemu jak by on to czytał :D Jak rozj**ią Wanted to Ty i ten marny DoF będziecie next... HAhah Pozdro _/

P.S
NIKT NA AZURZE NIEMA BOTA !!

Dirk Pitt
27-09-2007, 16:50
@tajemniczy111
Xajaki i bot? bauahahah czlowieku wyjdz!

Ty już wyszedłeś.

Eldyn
27-09-2007, 16:52
@Raul de Azura
Malo wiesz a duzo piszesz :P
Jezeli masz zaznaczonego na NG xajakiego jako lidera to on moze z hmm szczelac a ty z sd i tak jebniesz -.-
Pare stron do tylu wklejilem te zdjecie :P

@Cors
Napisalem kretynie jakie chary posiada heg, a nie jakie uzywaja bota czytanie ze zrozumieniem? albo moze mniej mysl o lizaniu dupy xajakiego a wiecej o tym co kto napisal!

Do innych idiotow co moj zart potraktowali an powaznie ZAL MI WAS!

Kiniol
27-09-2007, 17:12
Bravo zjebane noobki zachcialo sie sprawdzic czy mass loga zrobia ? Te fragi to dowod tego ze w wanted niektórzy gracze to poprostu noobki z carlin :/

Btw... To bylo w thais ;) .Jak nie widziales tej akcji to sie nie odzywaj.:baby:

Kiniol
27-09-2007, 17:29
@pavvu

Nie widziales tej akcji to sie nie wypowiadaj na temat ludzi ,ktorzy tam padli.

tibia zone
27-09-2007, 18:27
Postów się nie słucha, tylko czyta :)

A i jeszcze jedno, weź się naucz pisać po polsku. To samo tyczy się wszystkich innych, którzy nie wiedzą jak się wciska przycisk "Alt"

Polecam poczytac regulamin.
Mozna pisac posty 'bez alta'.

zeus1985
27-09-2007, 20:15
@Eldyn
Czy to przypadkiem nie Cors w Twoim Avatarze?

@Cors
Wystarczy zgłosić Eldyna Moderatorowi / Adminowi i ładnie poprosić o bana ;)

Polecam poczytac regulamin.
Mozna pisac posty 'bez alta'.

No jasne, że można. Tylko, że później taki dzieciak nauczy się tak pisać i co? I będzie miał problemy. W ten sposób rodzą się dzieciaki NEO, które nawet nie potrafią porządnie posta napisać.
A ja polecam zerknąć w regulamin:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789

# Sprawdź pisownię zanim wyślesz posta. Wielu użytkowników ma z tym problem. W czasie przeglądania forum, wklej treść posta do Twojego ulubionego edytora tekstowego, by uniknąć żenujących czasem błędów w pisowni. Wyjątkowo niepolskie posty będą odpowiednio traktowane.

Ciri the Witcher
27-09-2007, 21:11
http://gourl.org/nokia_new

NIE WCHODZCIE W POWYZSZY LINK BO UMRZECIE ZE SMIECHU XD

Eldyn
27-09-2007, 22:08
@Zeus1985
Profile Warning 27-09-2007
00:58 Nigdy 0 Nie zamieszaj nie swojego zdjęcia do avataru. Dr. Omader

Juz mi usuneli Avatar, ale zrobilem od nowa bo polowa forum ma Kaczynskiego, kononowicza itd. a ja mam CORSA!!
Mam 22 pkt. ile trzeba zeby pozegnac sie z forum?

Darkneress
27-09-2007, 22:11
30
Btw. co to za link troche wyżej ?

Ciri the Witcher
27-09-2007, 23:35
@UP
nie wchodz bo cie zajebia xD

Immaterial [94rp] padl