zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna. Punishers vs Wanted

Stron : 1 2 [3] 4 5 6

zeus1985
28-09-2007, 00:25
@Zeus1985
Profile Warning 27-09-2007
00:58 Nigdy 0 Nie zamieszaj nie swojego zdjęcia do avataru. Dr. Omader

Juz mi usuneli Avatar, ale zrobilem od nowa bo polowa forum ma Kaczynskiego, kononowicza itd. a ja mam CORSA!!
Mam 22 pkt. ile trzeba zeby pozegnac sie z forum?

Jak widać nie tylko Ty dostałeś Warna :> Wiesz, Pod Avatarem i informacjami o Tobie jest taki fajny znaczek :> Nie Tylko Ty zostałeś ukarany hehe

EDIT
Najprawdopodobniej wkrótce dostaniesz ban(AN)a :( Zastanawiam sie Tylko, czy założysz nowe konto czy poczekasz aż Ci Ban zejdzie?

Cors Ent
28-09-2007, 01:58
@Eldynowy avatar - tak zglosilem juz to dwukrotnie.

wanted nas troche dzis przetrzymalo ze spaniem :P

obiecali open battle i nie wyszli
ech Azuryjczycy nie wyspia sie dzis za dobrze :p

Ise~
28-09-2007, 08:30
Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias
and by Kruchy Mag
Bye Xyro.

Pozdrawiam ...

_Tegax_
28-09-2007, 08:42
Hi Xyro.
Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias
and by Kruchy Mag
Bye Xyro.

Pozdrawiam ...

NIe rozumiem co Wanted ma z pojedynczyńczych fragów skoro wielka koalicja jak robi masslogi to wybija po 3-4 Wantedowców .,,, ale jak sie to mówi Wanted liczy na powiedzenie "grosz do grosza a będzie kokoasza"... i koalicja atakuje nawet w obecności wanted a wanted nie czyni tego :(

Eldyn
28-09-2007, 08:50
@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic?
Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina.

Ise~
28-09-2007, 08:54
"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD

By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : (

Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : )

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher
28-09-2007, 10:40
"Wielka Koalicja" ... hahahahahahahhahahahhahahah. xDDDDDDDDDD Dobre. xD

By padł dziś jeszcze Mataca, ale .. dobra, przyznaję się. : ( Zjebałem. : (

Co do ataków w obecności Wanted ... ta, atakują. Jak jest nas 8 albo jak oni mają full skład. : )

Pozdrawiam ...

Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku ;)
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.

Siggurdius
28-09-2007, 10:49
no prosze ja a myslalem ze tegaxem dalej gra cors, ohoho

xajakiemu chyba znudzilo sie padanie mainem, to zaczal latac sorcem :P

zeus1985
28-09-2007, 13:35
@_Tegax_
Ale to Punishers posiadaja xajakiego z najlepszym pvp i w ogole max kozak z niego, wiec czemu sie dziwic?
Jakby xajaki byl to by Wanted popadalo dlatego mass log taka wczesna godzina.

Może i nie jest mega pro w PvP, ale w przeciwieństwie do Ciebie Xajaki jest w miarę normalny i nie o*******a kogo się da.

Siggurdius
28-09-2007, 14:22
Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek
and by Tegax

Cors Ent
28-09-2007, 14:22
Bo Tegaxem nadal gra Cors? to juz od ponad roku jest moje konto i raczej nie mam zamiaru sie go pozbywac.

Marchosias
Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek and by Tegax

ja juz nic nie napisze :P smiejcie sie z Xajakiego, dowadzac Punishersami jeszcze nie raz sie wykarze, a pusta gadka nic nie zmieni

Axx
28-09-2007, 14:35
Jest z tego filmik ?;p

Reloop
28-09-2007, 14:59
Patanou Banned.
Banished: until Oct 28 2007, 10:40:22 CET because of account sharing

Pozdrowienia środkowym palcem :)

Ise~
28-09-2007, 17:07
Ty chyba nie widziales naszego full skladu mlotku ;)
Pozatym wczoraj pobieglo nas 16 po immateriala... i to jest nasz wielki FULL SKLAD?! No sorry ale widac ze gowno wiesz a duzo klapiesz dziobem.

@Eldyn
Co ty sie taki kurwa drazowaty zrobiles? Z tego co pamietam jeszcze miesiac temu Wanted sciagnelo cie na combo przed depo jakbys nie wiedzial co to utamo vita.

A Ty naucz się czytać ze zrozumieniem, matole. -.-' Czy Ty potrafisz może czytać tylko to, co chcesz przeczytać ? Albo po prostu ktoś czyta i Ci streszcza, bo dla Ciebie to za dużo ? Zresztą ... nie ważne, nie obchodzi mnie czy potrafisz czytać. Napisałem, że ALBO jak macie full skład, ALBO JAK WANTED JEST GARSTKA, kretynie. Może i pobiegło was 16, nie zmienia to faktu, że Wanted było kilku ... potem się was pologowawło, było ~30 (chyba 26) a nas jak już wydzwoniliśmy ludzi może 14. : ] No i pamiętać trzeba, że była jeszcze Sandra, chociaż nie wiem kto na niej teraz gra i czy w końcu stała się groźna ... tak czy inaczej lepiej być ostrożnym. : )

Aha, i nie, żebym chciał się wypowiadać za Eldyna, ale jak na mój gust, to ch*j Ci do tego.

Pozdrawiam ...

Pavvulonik
28-09-2007, 17:48
Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)

Mesar
28-09-2007, 19:01
Ehhh szkoda ze corsik nie bendze taki madry na tibia.com i tam sie nie przyzna do kupna tegaxa.Ale juz i tak cie zglosilem :)

Ty się lepiej zgłoś na forum Xereny bo tutaj nie masz czego szukać.

_Tegax_
28-09-2007, 19:10

Za to Ty nie jesteś mądrym na żadnym z forum "bendzie?". Twoje zgłoszenie GM obije sobie koło odbytu (dla modków odbyt nie jest wylgarnym słowem). Mam wielu znajomych wśród ST i sam nim jestem :) więc w kolejce są już następni : Urbexx,Ecrusher,Wican,Sirkiks,Tegax,Cors Ent,Aby Loppez,Sandra Magnus. Gdy tylko zdobęde dowody na acc sharing pozostałej części graczy dopisze ich do kolejki "list of check gmów" :).

PS.
Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;*

Siggurdius
28-09-2007, 20:03
po 1 nie ma czegos takiego jak "list of check". a do tej wyimaginowanej listy mozesz dodac minavanda ,patanou,hawka,stanleya & stofieballofie, sir artea, sandra magnus itp.

btw. warlocki sa z nami :)

Ninjastic
28-09-2007, 21:13
Za to Ty nie jesteś mądrym na żadnym z forum "bendzie?". Twoje zgłoszenie GM obije sobie koło odbytu (dla modków odbyt nie jest wylgarnym słowem). Mam wielu znajomych wśród ST i sam nim jestem :) więc w kolejce są już następni : Urbexx,Ecrusher,Wican,Sirkiks,Tegax,Cors Ent,Aby Loppez,Sandra Magnus. Gdy tylko zdobęde dowody na acc sharing pozostałej części graczy dopisze ich do kolejki "list of check gmów" :).

PS.
Problem z botami w Tibi będzie rozwiązany już wkrótce w najbliższym updacie gdzie klient Tibi zmieni się na program magistrali niekontabilny z innymi programami . cyo ;*

ta powiedz ze tegax to byl twoj char ale go sprzedales bo wyrzuty sumienia sharowania z bratem nie pozwalaly ci normalnie grac
zreszta zeby dostac bana za sharowanie to teraz trzeba sie wykazac jakos osobiscie bo gadka 3 osoby nie jest zadnym dowodem nawet jakbys Ziobre znal z rl to i nic nie da

Cors Ent
28-09-2007, 21:27
powodzenia w banowaniu połowy azury :baby:

Ninjastic
28-09-2007, 21:45
i jeszcze jedna sprawa wanted w lipcu gadalo jak ono sie nudzi ,ze gra tylko dla wojen ,ze da dofowi wrocic i takie tam bzdury . NO ale jaka wojne?
z banowanymi najlepszymi charami przeciwnika?
przewaga w ludziach i lvl?
i Botem oczywiscie ,przeciez wiadomo ze ubicie kolesia co ma 50 lvl mniej i %sd
to najlepsze jest co moze sie przydarzyc
sorry ale dzisiejsza lamusowa zagrywka drago i marjoli z patanou
juz nie wspomionajac lasta z przed roku jakos kloci sie z tymi waszymi madrosciami przed paru miechow

AAAaa zapomnialem o szpiegu , tibijskim bondzie co powie kiedy mozna expic i kiedy akcja ma byc zeby sie przygotowac

Kiniol
28-09-2007, 22:23
Fakt faktem czasami jest i nawet 20 osob naraz na ventrilo,ale nikt nie mowi o Tibii ... i ani mi sie sni zeby DoF przylaczyl sie do Punishers, zeby wygrac ta wojne bo za duzo osob ma ta gre w dup... (chyba rozwialem wasze watpliwosci)... wiec wybijcie to sobie z glowy... Wogole to dobrze tym kundlom Falzerom, Patanoobkom i innym lizodupom Wanted, teraz maja to na co zasluguja, kazdy wiedzial, ze sie to tak dla nich kiedys skonczy, ze Wanted tak czy siak sie rozpadnie na 2 obozy bo Draz szanuje wtedy tylko kogos kto mu jest potrzebny. Teraz Punishers niech padaja ile wlezie bo wieszkosc z nich to lizodupy i lamerzy bo jakby DoF wygrywal we wczesniejszej wojnie to by byli po DoFu stronie.

Over and Out

@up
Jak juz zacząles wspominac dawne wypowiedzi to nie mozna zapomniec o tej.

Pavvulonik
28-09-2007, 22:53
Ty się lepiej zgłoś na forum Xereny bo tutaj nie masz czego szukać.

Ja to moge sie chociaż zglosic na forum xereny a ty nigdzie pajacu :]

@_Tegax_
Tak wiem ze oni taka wiadomosc bez dowodow maja w dupe ale co mam nic niepisac ? Koles chwali sie na forum ze kupil postac jak jakies dziecko co ma nadmiar kasy jak jest taki madry i nietykalny to niech sie pochwali na tibia.com.

P.S Ciekawe kim teraz bendze gral nasz kochany Niklas :)

Cors Ent
28-09-2007, 23:06
Nigdy nie kupilem Tegaxa - z calej rl kasy jaka wydalem na tibia to 1 pacc za 80zl :)
reszta nie jest wazna.

hah a myslisz ze kto teraz gra na Drazharmie? Aleksy? wolne zarty.
a Ecrusher piszacy na tibia podczas gadki na prv "Urb here"
a Adam (nowy owner Visko) ktory wprost mi powiedzial ze to nie on gral na Viskovleenie jak padl po uratowniu Urba z trapa pod demonia.
a Morson Mayon? rookowany przez Kanika po tym jak jeden z ownerów sprzedal passy do tego chara.
a Hammpion ktory na zlocie wprost mi mowil ze sharuje z Plama.

jestescie po prostu smieszni tymi oskarzeniami. U nas widzicie, a swojego nie dostrzegacie? Napiszcie teraz ze przytoczone przeze mnie przykłady nie sa prawdzie to bedzie to juz szczyt hipokryzji.

"nieczyste" zagrania maja 1 fajny element, zaczynacie z nami to my tez sie pobawimy
to obosieczny miecz

zeus1985
28-09-2007, 23:35
Z tego całego syfu tylko ja nie sharowałem hahaha ;D
Na Drazie Morson ponoć siedzi, a ciekawe co z Aleksym? Neta ma słabego czy co?

Pavvulonik
28-09-2007, 23:58
Z tego całego syfu tylko ja nie sharowałem hahaha ;D
Na Drazie Morson ponoć siedzi, a ciekawe co z Aleksym? Neta ma słabego czy co?

Pasy do draza ma pare osob a alexy nie loguje sie juz dluuuuugo.

@Cors
Tak wiem ze duzo osob z wanted sharuje kupuje itp puni tez nie jest swiete pod wzgledem bota sharingu i kupowania (heg) tak jest na kazdym servie a ja przyczepilem sie do ciebie tylko z tego powodu ze sie tym chwaliles.Jezeli chodzi o visko i innych druidow z wanted to kiks i ktos tam jeszcze maja pasy zeby leczyc siebie na huncie.Wiemy tez ze xavistem nie gra stary owner (matura) tylko jeden z kiksow.Wican niegral ostatnio bo mial klopoty z netem to niewiem czy sharuje czy nie a o urbie i ecru ~ to chyba wie cala azura oprocz gmow :confused:

Reloop
29-09-2007, 00:53
Open na ank;]
You recognize Drazharm. He was killed by Master Obitalal.
You recognize Onlly. He was killed by Sapphire Deoxys.

Wanted ma duzo mniejszy skład na tym openie.

jed
29-09-2007, 01:15
Open na ank;]

Dopisz:

Zangief
Sep 28 2007, 23:41:09 CEST Killed at Level 141 by Urbexx
and by Ragooguoe Shiverotor
Fea Umarth
Sep 28 2007, 23:57:30 CEST Killed at Level 116 by Marshall Don Doggy
Eldon
Sep 29 2007, 00:02:58 CEST Killed at Level 110 by Ecrusher
and by Biboxon
Stanley Garbrook
Sep 28 2007, 23:57:57 CEST Killed at Level 122 by Ecrusher
and by Dragoholikus
Xanosta
Sep 29 2007, 00:01:43 CEST Killed at Level 82 by Sir Averty

Od Wanted padł Drazharm.

Ciri the Witcher
29-09-2007, 01:25
Open battle Tibia NG Combo Leader Bot vs. Punishers 6:2

Punishers: Onlly, Fea Umarth, Stanley Garbrook, Xanosta, Zangief, Eldon

Wanted: Drazharm, Plebicjusz

Warto bylo zainwestowac te 3 dolce w bocik, co nie?

Cienki-Bolek
29-09-2007, 01:32

nawet jesli to co? Znowu szukanie wymowki... Punki znowu w dupke i to na tyle... Szkoda Drazita ale bywa :)

Lubań Team_/ Brawo Jaco :)

tibia zone
29-09-2007, 01:41
Open na ank;]

chciales powiedziec, ze wanted mialo duzo wiekszy sklad na tym openie.
Mysle ze conajmniej 2x(nie liczac noobcharow)

Kiniol
29-09-2007, 01:44
@Ciri
Masz jakis dowod na bota? Prawie wszyscy od was padli bedac w trapach.
Wiec bez bota czy nie i tak tamte osoby by padly.

Reloop
29-09-2007, 01:47
Ala Marcinkiewicz.. Jest, Jest, Jest Fea śpi. A ty znów płacz o bota :< Chcesz napisz do mnie na prv i dam ci opis jak scrakować :<. Ale juz nie płacz ok ?

Nooby przeszkadzają jednym i drugim wiec nie sap.

wr00n
29-09-2007, 02:17

kuurrwa nie 3 tylko 9.95 pajacu i po drugie nie 9.95 tylko 0 bo mozna sobie scrakowac jak sie nie jest idiota

Qual
29-09-2007, 04:39
@up
Jak juz zacząles wspominac dawne wypowiedzi to nie mozna zapomniec o tej.

Widocznie duzo rzeczy sie pozmienialo i o wielu sprawach jak i graczach teraz diametralnie zmienilem zdanie, heh myslalem, ze tak bedzie jak wczesniej napisalem no ale coz kazdy sie myli i czasy sie zmieniaja :D
Co do Wanted to widze, ze tonacy chwyta sie brzytwy i niech ten bot zabierze ich do piachu.

Siggurdius
29-09-2007, 09:09
gz panownie, szkoda ze mnei nei bylo

a tak pozatym to mamy combo bota, oraz bota ktory sam rzuca mwalle, trapuje, mowi na ventrilo oraz podaje reczniki i zimne napoje

Pavvulonik
29-09-2007, 09:25
nawet jesli to co? Znowu szukanie wymowki... Punki znowu w dupke i to na tyle... Szkoda Drazita ale bywa :)

Lubań Team_/ Brawo Jaco :)

Nie szkoda drazita tylko Morsona bo on gral wtedy ;)

Siggurdius
29-09-2007, 10:43
niestety mial pecha, zalapal kicka w srodku battla. a w takiej sytuacji nawet dzieki pomocy gildii, nie byl w stanie przezyc.

Ciri the Witcher
29-09-2007, 11:14
Sluchaj bando przyglupow.

Na 2 i 3 open battle bylo dokladnie widac jak uzywacie bota pajace. Chcecie dowod? Prosze:

1) 2 Open battle: Ecrusher dostal trapa od 8lvl noob chara, ktory go zblokowal. Oczywiscie musial uzyc komendy "%ta sd" czy jakos tak i 10 sd poszlo w 8lvl ;). Zgadnijcie czyj sd trafil pierwszy? Ecrushera!

2) Open battle: Ecrusher zrobil misslicka na jakims noobie i polecialo w chlopca combo. Naturalnie padl, bo przy combo od 10 magow nawet Eudoros by sie zlozyl. Zgadnijcie czyj pierwszy SD go trafil... Tak, Ecrushera. Akcja -> Reakcja

3) 2 Open battle: No i pan Wolfghan (123ek) dostal od nas trapa na open battle, Ecrusher chcial go uhac ale wcisnal zly hotkey i panowie z Wanted pomogli nam go dojebac, zgadnijcie kto go pierwszy hitnal ? Tak! Brawo! Ecrusher! Skad wiedzieliscie?! I z tego powodu jeden z waszych sorcow 60lvl bodajze mial fraga na nim ;<.

Siggurdius
29-09-2007, 11:23
szkoda tylko ze mozesz wylewac swoje zale na forum, a na tibii kladziemy cie jak kafke, wielki mistrzu pefaupe :) vide barbariany w 5 osob.

Mesar
29-09-2007, 11:27

Na 2 i 3 open battle bylo dokladnie widac jak uzywacie bota pajace. Chcecie dowod? Prosze:

1) 2 Open battle: Ecrusher dostal trapa od 8lvl noob chara, ktory go zblokowal. Oczywiscie musial uzyc komendy "%ta sd" czy jakos tak i 10 sd poszlo w 8lvl ;). Zgadnijcie czyj sd trafil pierwszy? Ecrushera!

2) Open battle: Ecrusher zrobil misslicka na jakims noobie i polecialo w chlopca combo. Naturalnie padl, bo przy combo od 10 magow nawet Eudoros by sie zlozyl. Zgadnijcie czyj pierwszy SD go trafil... Tak, Ecrushera. Akcja -> Reakcja

3) 2 Open battle: No i pan Wolfghan (123ek) dostal od nas trapa na open battle, Ecrusher chcial go uhac ale wcisnal zly hotkey i panowie z Wanted pomogli nam go dojebac, zgadnijcie kto go pierwszy hitnal ? Tak! Brawo! Ecrusher! Skad wiedzieliscie?! I z tego powodu jeden z waszych sorcow 60lvl bodajze mial fraga na nim ;<.

Nie wiem po co pierdo.... te głupoty skoro i tak nie udowodnisz tego/nie dostaną bana za to. Możesz se tylko wypisywać głupoty i wyżalać się.

zeus1985
29-09-2007, 11:30

Daj linka do filmu

Ciri the Witcher
29-09-2007, 11:56
szkoda tylko ze mozesz wylewac swoje zale na forum, a na tibii kladziemy cie jak kafke, wielki mistrzu pefaupe :) vide barbariany w 5 osob.

Hehe, jakos nie widzialem sensu uhania sie skoro droga i tak byla trapnieta a predzej czy pozniej przylecialoby was wiecej... wiec po co sie uhac? Zeby zwastowac aola blessy i wszystkie uhy za kolejne 100k? Marjola akurat sie uhal, bo mial nadzieje ze przylecicie mu pomoc, ale takie pizdy z was ze kupke w majtach mieliscie i baliscie sie wyjsc :). A chlopak tylko stracil 300 uhow i sporo manasow ;<

Ciri the Witcher
29-09-2007, 11:59
Nie wiem po co pierdo.... te głupoty skoro i tak nie udowodnisz tego/nie dostaną bana za to. Możesz se tylko wypisywać głupoty i wyżalać się.

Zobaczymy ;) Ng bot ma swoje dobre i zle strony ^^.

http://rapidshare.com/files/59028715/28.sep.rec.html

open battle

Siggurdius
29-09-2007, 12:13
Skaldam ci hold wielki i przemyslny wojowniku

ps. wasz przyjaciel korsarz~ wolal na johny crossie siedziec, smutne :(

tibia zone
29-09-2007, 12:17
@Ciri
Masz jakis dowod na bota? Prawie wszyscy od was padli bedac w trapach.
Wiec bez bota czy nie i tak tamte osoby by padly.

Prawie wszyscy padli w trapach, bo w innych sytuacjach ludzie mogli uhac atakowanego(wyjatek to trap fea'y). Bylo widac, ze wanted uzywa bota, jak probowali zdjac kilka razy xajakiego i innych w biegu. Ale mam wrazenie, ze punishersi tez czegos uhywaja, bo jak Jimmy dostawal po pysku to odrazu szlo w niego kilkanascie uh, a bylo tam tyle noobow, ze ciezko go na 'battle' znalezc(a w biegu by raczej by go nie trafiali).
Mimo bota i liczebnej przewagi wanted pokazalo duzo lepsze pvp i zgranie na tym OB.
Punishersi grali za malo ofensywnie. Mieli kilka dobrych okazji do rusha, np. kiedy to Sirkiks i kilka sorcow zagubilo sie w tyle, ale pinishersi postrzelali kilka m wallow i przestali ich gonic.
Drazharm dostal kicka i to byl powod jego deda. Punishersi dopiero po 5~minutach po niego przybiegli, wiec nie wiem czemu nie zalogowal sie spowrotem.

Ciri the Witcher
29-09-2007, 12:22
Skaldam ci hold wielki i przemyslny wojowniku

ps. wasz przyjaciel korsarz~ wolal na johny crossie siedziec, smutne :(

Siedzial na Johnym Crossie, bo w kazdej chwili musialby wyjsc do babci wyniesc meble ^^. Zaraz po zgonie Draza dal loga.

@Tibia zone
Czyli uwazasz ze klikniecie strzalki to juz jest lepsze pvp? Gdyby nie bot osraliby sie. Fakt, ja padlbym nawet gdyby nie mieliby bota bo w koncu bylem w trapie :P i chyba urbexx umie odliczyc do 3?

Raz,dwa, piec! O kurwa! Co bylo po dwa?!

Dirk Pitt
29-09-2007, 12:44

Cry me a river

Siggurdius
29-09-2007, 13:21
Hehe, jakos nie widzialem sensu uhania sie skoro droga i tak byla trapnieta a predzej czy pozniej przylecialoby was wiecej... wiec po co sie uhac? Zeby zwastowac aola blessy i wszystkie uhy za kolejne 100k? Marjola akurat sie uhal, bo mial nadzieje ze przylecicie mu pomoc, ale takie pizdy z was ze kupke w majtach mieliscie i baliscie sie wyjsc :). A chlopak tylko stracil 300 uhow i sporo manasow ;<
hahah przeciez ty miales rs'a to jakim cudem mogles aola miec kretynie? :D rzeczywiscie sie nawastowales <3

Mesar
29-09-2007, 13:24
Zobaczymy ;) Ng bot ma swoje dobre i zle strony ^^.

http://rapidshare.com/files/59028715/28.sep.rec.html

open battle

Po tym co zobaczyłem to Ci wierze.

Marihuans
29-09-2007, 13:47
ladne combo falzer dostal ;p

Reloop
29-09-2007, 14:08
Fea idioto Ng niema komendy "%ta sd" 8o

Siggurdius ma racje mialeś rs'a i oddales im wszystko bez walki :d masz dobre serce pozdro. haha

Ciri the Witcher
29-09-2007, 14:22
hahah przeciez ty miales rs'a to jakim cudem mogles aola miec kretynie? :D rzeczywiscie sie nawastowales <3

Ale ty kurwa tempy jestes. Zal. Mowilem o akcji na barbach fajansie.

Ciri the Witcher
29-09-2007, 14:23
Fea idioto Ng niema komendy "%ta sd" 8o

Siggurdius ma racje mialeś rs'a i oddales im wszystko bez walki :d masz dobre serce pozdro. haha

Wszystko xD?! hahaha demon sheild mystic blade bp uhow :P ale sie nachapaliscie chlopaki! A ja dalej mam loot z marchosiasa i faurona w dp ;) wiec spokojnie wbije na tym co chlopaki dropneli 2 lvle ^^

frances111
29-09-2007, 14:39
Nie no Ciri the Witcher straszny lach z ciebie...na forum myslisz ze jestes fajny a na tibii jestes nikim...nawet na filmie widac, ze reszta ekipy sra na to co mowisz :D pozatym Falzer zachowuje sie jak ostatni debil, 191 Elite Knight, a locka robi dokladnie w 44 minucie filmu. Pozatym biega w srodku grupy, zesrany jak nic...to az smieszne. A jaki wyszczekany na forum jest, haha! :D gratulacje.

Ninjastic
29-09-2007, 14:39
Ja mam nadzieje ze to co napisal tegax z tym nastepnym updatem ,ze cip ma zamiar zlikwidowac bociarstwo jest prawda .skoncza sie glupie gadki niewinnych ludzi

Ninjastic
29-09-2007, 14:41
Nie no Ciri the Witcher straszny lach z ciebie...na forum myslisz ze jestes fajny a na tibii jestes nikim...nawet na filmie widac, ze reszta ekipy sra na to co mowisz :D pozatym Falzer zachowuje sie jak ostatni debil, 191 Elite Knight, a locka robi dokladnie w 44 minucie filmu. Pozatym biega w srodku grupy, zesrany jak nic...to az smieszne. A jaki wyszczekany na forum jest, haha! :D gratulacje.

twoja kariera nie byla duzo lepsza,pmietam jak ludzie sie ciagle z ciebie smiali

frances111
29-09-2007, 14:51
A skad wiesz kto ja?:cup:

Reloop
29-09-2007, 15:04
13:39 Falzer [191]: iam pissed off
13:39 Falzer [191]: soon ill pay for all mage ng bot

Ojej a do takiego stopnia kocha Tibie ?:(
Dzięki Fea za film, teraz wiem, że to co mówił Cors jaki to ten Xajaki wielki, wspaniały i extra lider, jest jednym wielkim gó*nem. Podnieciliście, że ubijecie sobie 80 rp a sami straciliscie 2 graczy xd w tym samym momencie.. Później ta akcja z tombem. Wasz "lider" poleciał na tomba a zapomnial o 3 kumplach :D znów gratz Xd haha. Dalej płaczcie za mają bota, puki sie nie ogarnecie bedziecie dostawać ciągle w dupe.
Pierwszy od góry. Zangief, Fea, Stanley, Eldon
http://images13.fotosik.pl/116/ecdb556f2380085e.jpg (www.fotosik.pl)
http://images25.fotosik.pl/90/80d495aaea3c891e.jpg (www.fotosik.pl)
http://images30.fotosik.pl/90/347fc43f59eefbaa.jpg (www.fotosik.pl)
http://images12.fotosik.pl/114/58b921895cbbd2d1.jpg (www.fotosik.pl)

tibia zone
29-09-2007, 16:47
Po co isc w takim skladzie na OB. Punishersow bylo za malo, a do tego polowa z nich to knightowie. W tym teamie nie byliscie w stanie zlozyc nawet dragoholikusa w trapie.
Falzer i sporo innych bylo tak zdyganych, ze tylko przeszkadzali i biegali gdzies srodkiem, przez co blokowali droge innym. Na wygraniu tego OB zalezalo tak naprawde tylko kilku osobom, ktore sie staraly, a reszta czekala az inni odwala za nich robote.
Nastepnym razem wezcie wiecej ludzi i badzcie bardziej ofensywni,a nie chowacie du*y, zeby tylko nie pasc.
Wanted ciagle probowalo atakowac, a wy jakby biegaliscie i czekaliscie na dobry moment, ktory nie nadszedl. Jak juz rushowaliscie to do konca, a nie sie zastanawiacie czy gonic czy nie. Co prawda ciezko by bylo wam kogokolwiek zlozyc zeby zmienial ssa, ale mozna sprobowac.
I najlepiej kupcie sobie bota i nauczcie sie z nim grac, bo bot jednak daje duzo.

Siggurdius
29-09-2007, 17:14
Po co isc w takim skladzie na OB. Punishersow bylo za malo, a do tego polowa z nich to knightowie. W tym teamie nie byliscie w stanie zlozyc nawet dragoholikusa w trapie.
Falzer i sporo innych bylo tak zdyganych, ze tylko przeszkadzali i biegali gdzies srodkiem, przez co blokowali droge innym. Na wygraniu tego OB zalezalo tak naprawde tylko kilku osobom, ktore sie staraly, a reszta czekala az inni odwala za nich robote.
Nastepnym razem wezcie wiecej ludzi i badzcie bardziej ofensywni,a nie chowacie du*y, zeby tylko nie pasc.
Wanted ciagle probowalo atakowac, a wy jakby biegaliscie i czekaliscie na dobry moment, ktory nie nadszedl. Jak juz rushowaliscie to do konca, a nie sie zastanawiacie czy gonic czy nie. Co prawda ciezko by bylo wam kogokolwiek zlozyc zeby zmienial ssa, ale mozna sprobowac.
I najlepiej kupcie sobie bota i nauczcie sie z nim grac, bo bot jednak daje duzo.
chyba cos ci sie pomylilo bo to ich bylo wiecej niz nas...

Guciowa
29-09-2007, 17:37
po stornei wanted bylo dokladnie 22 osoby w tym 5 EK 5 RP i 12 MS & ED

tym skladem "pozamiatalismy" ich mimo to ze bylo ich minimum 30

tibia zone, niewiem z jakeigo opena ogladales film ale chyba cos ci sie pomylilo bo to nas bylo prawie 2 x mniej

i tak wynik 6:1 nie odwzorowywuje tego co sie dzialo na pustyni, powinnismy miec zdecydowanie wiecej fragow ... ale tak wyszlo ;D

nastepnym razem mysle ze pojdzie lepiej

tibia zone
29-09-2007, 17:41
@Siggurdius
Punishersow bylo 25.
MS&ED 9 (100+lvl 4, 100-lvl 5)
RP 5 (100+lvl 4, 100-lvl 1)
EK 11 (100+lvl 9, 100-lvl 2)
Razem: 100+lvl 17, 100-lvl 8

W wanted bylo na pewno wiecej osob(liczac z 70-100lvlami)
Punishers mialo gorszy sklad i mniejsze dmg, ale to nie nie odejmuje dla Wanted.

@Ciri
Jezeli tak twierdzisz to nie tlumacz sie, ze Wanted uzywalo bota. Wy tez mozecie, a ze nie chcecie to juz inna sprawa. Tlumaczenie sie ze uzywali bota to zadna wymowka.

@Guciowa
Nie musialem ogladac filmu, zeby wiedziec jak to wygladalo, bo uczestniczylem w walce i wiem ze Wanted bylo wiecej.
Ludzi liczylem z filmu Falzera.

Ciri the Witcher
29-09-2007, 17:46

No wlasnie o to w tym wszystkim chodzi, zeby nie grac bez bota. Jako senior tutor musze tego przestrzegac. Ah, zeby bylo smieszniej najwiecej tutorow jest w wanted i kazdy ma bocika ;). Pozatym wole przegrac bez bota niz wygrac z ^^.

Siggurdius
29-09-2007, 17:56
No wlasnie o to w tym wszystkim chodzi, zeby nie grac bez bota. Jako senior tutor musze tego przestrzegac. Ah, zeby bylo smieszniej najwiecej tutorow jest w wanted i kazdy ma bocika ;). Pozatym wole przegrac bez bota niz wygrac z ^^.
haha, ciekawe, jaki ty honorowy jestes. szkoda ze jak/jesli przegracie to bedzie placz i smieszne tlumaczenia ze wanted mialo bota beda juz zbedne

Raul de Azura
29-09-2007, 18:27
haha, ciekawe, jaki ty honorowy jestes. szkoda ze jak/jesli przegracie to bedzie placz i smieszne tlumaczenia ze wanted mialo bota beda juz zbedne

ja pierd*le jaki ty jestes glupi

Ciri the Witcher
29-09-2007, 18:30

Ty myslisz, ze co? Ze Tibia to moje jedyne zmartwienie? Ze zyje tylko dla Tibii? Jak przegramy to po prostu oleje ta gre i tyle.. A jezeli nie wierzysz w moje slowa to porownaj sobie ile godzin miesiecznie kazdy z nas byl online. ^^

@Raul!
Nie wolno wyzywac ludzi tylko dlatego, ze sa uposledzeni!

Marihuans
29-09-2007, 18:39
lol. znowu sie klotnie zaczely....
ostatnio ktos mowil ze punishersi maja bota , a teraz punishersi narzekaja ze wanted maja bota..........

Niech obie strony graja z botami i huj .....
Ale prosze , nie kloccie sie juz o to i tamto...

A co do tego ob to poprostu nie tlumaczyc sie ze wanted mialo bota tylko ze byli lepiej zgrani i maja troche lepsze lvle , to wszystko , a teraz wszyscy wymowka ze bot.......
Jak by polowa punishersow nie zachowywala sie tak jak falzer czyli nie chodzili w srodku i sie chowali tylko wyszli i robili tak jak minavand , xajaki i master obitalal , to by mieli szanse wygrac..........

Reloop
29-09-2007, 20:41
Ty myslisz, ze co? Ze Tibia to moje jedyne zmartwienie? Ze zyje tylko dla Tibii? Jak przegramy to po prostu oleje ta gre i tyle.. A jezeli nie wierzysz w moje slowa to porownaj sobie ile godzin miesiecznie kazdy z nas byl online. ^^

@Raul!
Nie wolno wyzywac ludzi tylko dlatego, ze sa uposledzeni!

Pewnie po tyle samo czasu siedzicie. Wy tylko czekacie na okazje zeby zrobic massloga, czyli siedzisz przed kompem wpie***lasz jakies czipsy i czekasz aż sie zalogować. No chyba ze umiesz zrobic mass loga siedząc na dworze lub gdy śpisz. Wtedy ci przyznam racje.

Siggurdius
29-09-2007, 21:19
marihuans sie sensownie wypowiedzial w/g mnie.

btw 20:00 You advanced from Level 149 to Level 150.

pozdro!

Marihuans
29-09-2007, 22:08
hehehe , gz sigg ;)

Gammbler
29-09-2007, 23:12
omg ta wojna nigdy sie nie skonczy:))))))))))))))

MasterNajdus
29-09-2007, 23:18
ymm gammbler czemu nie grasz ... zawsze byles bedziesz i pozostaniesz noobem ;)) pod 7.6 na gizsmo mnie nie mogles zabic / sirmaciek

Hamish
29-09-2007, 23:56
Ja chce aleksego i wanted!

_Tegax_
30-09-2007, 00:30
... zawsze byles bedziesz i pozostaniesz noobem

lol? czy Ty sam siebie zrozumiałeś wogóle?

Qual
30-09-2007, 01:13
marihuans sie sensownie wypowiedzial w/g mnie.

pozdro!

Czyli jak uzywacie bota to i Punishers musza uzywac? Tak mam to rozumiec? Jezeli tak, to wy nie uzywajcie i bedzie ok :)

Pavvulonik
30-09-2007, 09:53
Czyli jak uzywacie bota to i Punishers musza uzywac? Tak mam to rozumiec? Jezeli tak, to wy nie uzywajcie i bedzie ok :)

No napewno puni jest takie uczciwe ze jak wanted powie ze niebendze uzywalo bota to oni sobie jeszcze lepszego kupia ;)

Raul de Azura
30-09-2007, 15:44

ale nie musisz nam okazywac twojej odmiennej orientacji seksualnej lol?

btw. Ake sie splacil. kto nastepny?

Siggurdius
30-09-2007, 16:09
Ake sie splacil bo nei chce walczyc i nie lubi wojny.

Ise~
30-09-2007, 16:44

Mówisz - masz.

Pozdrawiam ...

zeus1985
30-09-2007, 17:04
Mówisz - masz.

Pozdrawiam ...

12:09 Drazharm [176]: now i`m back to business to take care of you, noobs

abarth
30-09-2007, 17:21
12:09 Drazharm [176]: now i`m back to business to take care of you, noobs

Z tego co wiem to Aleksy był lekko w szoku jak zobaczył update 8.0

Powinien zmienić opis na tibia.com bo "let sds do the talking" to już przeszłość:(

tajemniczy111
30-09-2007, 18:10
ale nie musisz nam okazywac twojej odmiennej orientacji seksualnej lol?

btw. Ake sie splacil. kto nastepny?

Ake sie splacil, poniewaz nie lubi walczyc jak juz wspomnail Sigu.
Ale zaplacil zarowno Punisherom jak i Wanted, wiec nie rob krypto-reklamy.

@Ciri
Kupiles tego chara z pozycja senior tutor, wiec nie gadaj glupot >.>
I gadanie ze kazdy w wanted uzywa bota jest przesada, ja nigdy nie uzywalem bota i nie mam zamiaru uzywac. Nie twierdze, ze wanted jest czysciutke bo to ich wybor/ryzyko uzywania bota, ale nie ktorzy od was tez uzywaja wiec dlaczego o tym nie piszesz ?
Co do OB to dostaliscie baty i tyle, i tlumaczenie sie ze nas bylo wiecej/mniej jest idiotyczne -.- sami chcieliscie tej openki . Fragi, fragi; kazdy nasz frag byl wypracowany, ladny trap i szybkie odliczenie.
P.S.
A najbardziej mi sie podoba lista fragow na tibia.com, jezeli Punishersi kogos zabija to frag znajduje sie w 30 min ;p a jak my wygralismy openke to do tej pory nie dodali :)

Ciri the Witcher
30-09-2007, 18:20
Ake sie splacil, poniewaz nie lubi walczyc jak juz wspomnail Sigu.
Ale zaplacil zarowno Punisherom jak i Wanted, wiec nie rob krypto-reklamy.

@Ciri
Kupiles tego chara z pozycja senior tutor, wiec nie gadaj glupot >.>
I gadanie ze kazdy w wanted uzywa bota jest przesada, ja nigdy nie uzywalem bota i nie mam zamiaru uzywac. Nie twierdze, ze wanted jest czysciutke bo to ich wybor/ryzyko uzywania bota, ale nie ktorzy od was tez uzywaja wiec dlaczego o tym nie piszesz ?
Co do OB to dostaliscie baty i tyle, i tlumaczenie sie ze nas bylo wiecej/mniej jest idiotyczne -.- sami chcieliscie tej openki . Fragi, fragi; kazdy nasz frag byl wypracowany, ladny trap i szybkie odliczenie.
P.S.
A najbardziej mi sie podoba lista fragow na tibia.com, jezeli Punishersi kogos zabija to frag znajduje sie w 30 min ;p a jak my wygralismy openke to do tej pory nie dodali :)

Ty jak cos pierdolniesz to drżyjcie narody. xD

Zadnego chara nie kupilem, a senior tutor to moja zasluga. Szybkie odliczanie Ecrushera ahahhaha xD. Zawsze pierwszy sd lecial Ecrushera, w biegu na*******aliscie tak jakbysmy byli w trapie. Dziwne, nie? A co do typa od fragow to koles po prostu pracuje i nie zawsze ma czas zeby wpisac. Z Aleksym czy bez dostaniecie oklep ^^.

Marihuans
30-09-2007, 18:32
fea ma racje mowiac ze pierwsze sd lecialy od ecrushera itd ale mimo tego ze byl bot i tak wiekszosc padla w trapach ;] A sd w locie lecialy kilka razy przez cale ob ;]
W falzera , xajakiego i minavanda i tam jeszcze kogos chyba

Siggurdius
30-09-2007, 18:39
poki co to wy dostajecie oklep, a co bedzie pozniej to sie okaze.

rzeczywiscie ciri the witcher nie kupil tego chara, poniewaz dostal go od sandry lub hega, kiedy ci wykupili 3/4 dofu. z tego co pamietam to stary owner zrobil tutora, wiec nie kozacz tutaj swoim nouledzem o tibii, bo gowno wiesz, czego oznaka jest twoje i falzera plakanie na gm boardzie. skoro jestes tutorem, to powinienes wiedziec ze filmy, zdjecia itp nie mgoa byc dowodami. a jesli to ty sam zrobiles tego tutora, to cie wlasnie uswiadamiam.

swoja droga polecam gm board, warto sie posmiac z glupkow pokroju Falzera i z ich placzu :) widac jak bardzo sa zdesperowani, 2 bitwy w dupe i siema, afera. szkoda ze gildia sie nie rozpadla, jak to bylo w przypadku poprzedniej gildi szwedow, kkthxbye. padlo dwoch od nich, pata dal loga podczas akcji i siema.

_Tegax_
30-09-2007, 19:08

rzeczywiscie ciri the witcher nie kupil tego chara, poniewaz dostal go od sandry lub hega, kiedy ci wykupili 3/4 dofu. z tego co pamietam to stary owner zrobil tutora, wiec nie kozacz tutaj swoim nouledzem o tibii, bo gowno wiesz, czego oznaka jest twoje i falzera plakanie na gm boardzie. skoro jestes tutorem, to powinienes wiedziec ze filmy, zdjecia itp nie mgoa byc dowodami. a jesli to ty sam zrobiles tego tutora, to cie wlasnie uswiadamiam.

swoja droga polecam gm board, warto sie posmiac z glupkow pokroju Falzera i z ich placzu :) widac jak bardzo sa zdesperowani, 2 bitwy w dupe i siema, afera. szkoda ze gildia sie nie rozpadla, jak to bylo w przypadku poprzedniej gildi szwedow, kkthxbye. padlo dwoch od nich, pata dal loga podczas akcji i siema.

ty za to jestes poinformowany hahaha ! chyba nie czytasz postow na tibia.com jzu dawno pisali ze od tamtej chwili kazdy film rec oczywiscie z rl tibi moze sluzyc jako dowod . wielki kozak -.- sam jestem Senior Tutorem i wiem nieco wiecej od Ciebie.

Siggurdius
30-09-2007, 19:25
dobra, a jak udowodnisz ze film jest z real tibii a nie z otsa? :) to co napisales jest nonsensem

down:
Co do Fea Umartha, to Ciri dostal go od starego ownera a nie od Hega - tu sie pomylilem. A na Azurze gram ponad 1,5 roku.

jesli ten tegax to ten, ktorego mialem okazje poznac na behemoth quescie, to pozdrowienia dla Ciebie

Sierput
30-09-2007, 19:27

Nie grałem na Azurze od dawna, wpadlem tu zobaczyc co sie dzieje. Przeczytalem kilka twoich postow i dawno nie widzialem podobnych glupot. Wydaje ci sie ze wiesz wiele na temat tej gry,a w rzeczywistosci twoja wiedza jest zalosna. Mam pytanie skad ty sie wziales? Nie kojarze twojego nicka a gralem tu od poczatku.

Alwarek
30-09-2007, 19:51
@Sierput

Niby jakie glupoty masz na mysli? Sigg dobrze gada, bo niby jak udowodnisz ze film jest z rl tibii a nie z otsa?
A co do Ciriego to dostal chara z tutorem i piszac na helpie "please dont spam in help chanell" dostal seniora ^^

Qual
30-09-2007, 21:30

Troche bredzisz chlopie na temat DoFu i ich charow ale nevermind. Zdesperowani to wy jestescie skoro musieliscie sobie zalatwic bota, zeby lepiej walczyc :P

Ciri the Witcher
30-09-2007, 21:32
@Sierput

Niby jakie glupoty masz na mysli? Sigg dobrze gada, bo niby jak udowodnisz ze film jest z rl tibii a nie z otsa?
A co do Ciriego to dostal chara z tutorem i piszac na helpie "please dont spam in help chanell" dostal seniora ^^

Ja mam takie pytanko...
Ilu ty masz ownerow na forum xD?

Z tego co pamietam z Alwarem mialem zawsze bardzo dobry kontakt, nigdy do siebie nie powiedzielismy "debilu" "zgredzie" etc. Po co chcesz mi teraz "dosrac"?
Pozatym jakbys byl taki madry to za pisanie "please dont sapm in help chanell" nie dostaje sie senior tutora, tylko za aktywnosc na help channelu, reportowanie bugow etc, przez pewien okres czasu. Wiec jezeli chcesz pierdolic to najpierw dowiec sie troche wiecej o tym, i dopiero zacznij sapanie.

@Mexe
Oni wiedza wiecej niz wiemy my! Tak bylo, jest i bedzie.

_Tegax_
30-09-2007, 22:17
dobra, a jak udowodnisz ze film jest z real tibii a nie z otsa? :) to co napisales jest nonsensem

down:
Co do Fea Umartha, to Ciri dostal go od starego ownera a nie od Hega - tu sie pomylilem. A na Azurze gram ponad 1,5 roku.

jesli ten tegax to ten, ktorego mialem okazje poznac na behemoth quescie, to pozdrowienia dla Ciebie

Tak to te nsam Tegax ; ) Marcin : ) gdy byles neutralny byles naprawde wporzo chłopak, ale odkad wszedles w ekipe Wanted to udzieliło Ci sie od nich sporo.
and btw tegaxik wrocil na azurke ;D non pvp mi sie znudziło ;P

Bananinio
30-09-2007, 22:20
Ja mam takie pytanko...

Z tego co pamietam z Alwarem mialem zawsze bardzo dobry kontakt, nigdy do siebie nie powiedzielismy "debilu" "zgredzie" etc. Po co chcesz mi teraz "dosrac"?
Pozatym jakbys byl taki madry to za pisanie "please dont sapm in help chanell" nie dostaje sie senior tutora, tylko za aktywnosc na help channelu, reportowanie bugow etc, przez pewien okres czasu. Wiec jezeli chcesz pierdolic to najpierw dowiec sie troche wiecej o tym, i dopiero zacznij sapanie.

@Mexe
tekst "please dont spam in help chanell" to byl sarkazm ^^, moze ludzie sie zmieniaja?:> albo uraziles go w jednym ze swoich licznych postow :P

Alwarek
30-09-2007, 22:28
Ja mam takie pytanko...

@Mexe

ownerow na forum? haha, dobre :D
znam cie b dlugo, zawsze cie lubilem i mam nadzieje ze dalej bedziemy mieli ze soba dobry kontakt :p

Marihuans
30-09-2007, 22:59
Tak to te nsam Tegax ; ) Marcin : ) gdy byles neutralny byles naprawde wporzo chłopak, ale odkad wszedles w ekipe Wanted to udzieliło Ci sie od nich sporo.
and btw tegaxik wrocil na azurke ;D non pvp mi sie znudziło ;P

to napisz mi passy na priv ;p;p;p;p :D

Raul de Azura
30-09-2007, 23:05
. A na Azurze gram ponad 1,5 roku.

hahaha smiech 1.5 roku to jest czas w ktorym dof siedzial w pz wiec nie masz sie czym chwalic. ponownie udowodniles ze jestes GLUPI jak but tak jak to pisalem ze 2 strony wstecz.

zeus1985
30-09-2007, 23:13
Istnieje możliwość udowodnienia, że film jest prawdziwy, i to bardzo prosta. Teraz jedynie zależy od GMów czy chcą poświęcić 30-60 minut na sprawdzenie. Jeżeli nie, to niech się pier****

Wystarczy sprawdzić różnicę w czasie śmierci odpowiednich postaci na www.tibia.com w community, a następnie odpalić film pod TibiCam i sprawdzić różnicę w czasie podczas filmu ;) Niemożliwością jest stworzenie filmu, który by imitował prawdziwą walkę z identycznym czasem śmierci.

tajemniczy111
30-09-2007, 23:39
@up
A mi sie zawsze wydawalo ze czas pokazujacy sie na filmiku jest taki sam jak w chwili, w ktorej go ogladasz?

Qual
30-09-2007, 23:43
@up
Czytaj ze zrozumieniem :P

zeus1985
30-09-2007, 23:47
@up
A mi sie zawsze wydawalo ze czas pokazujacy sie na filmiku jest taki sam jak w chwili, w ktorej go ogladasz?

No i wyszło szydło z worka: dziecko neo?

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=16072530#post16072530

@Down
Zacznijmy od tego, że Falzer napisał to, co do niego napiałem w Tibii, i nie godzinę tylko 30 minut jak coś.

Reloop
01-10-2007, 01:42
Istnieje możliwość udowodnienia, że film jest prawdziwy, i to bardzo prosta. Teraz jedynie zależy od GMów czy chcą poświęcić 30-60 minut na sprawdzenie. Jeżeli nie, to niech się pier****

Wystarczy sprawdzić różnicę w czasie śmierci odpowiednich postaci na www.tibia.com w community, a następnie odpalić film pod TibiCam i sprawdzić różnicę w czasie podczas filmu ;) Niemożliwością jest stworzenie filmu, który by imitował prawdziwą walkę z identycznym czasem śmierci.

Napisałeś ładnie po polsku to co napisał Falzer na forum.tibia.com i poświeciłeś 30-60 min na obliczenia. Możesz wyciać tą godzine z życia bo i tak z tego nic nie będziesz miał. ;]

Ninjastic
01-10-2007, 05:11
Mówisz - masz.

Pozdrawiam ...

sie tak nie ciesz ,myslisz ze tatus z mamusia beda patrzyli jak 25 letni byku gra calymi dniami na w pixeloze?

zeus1985
01-10-2007, 08:24
sie tak nie ciesz ,myslisz ze tatus z mamusia beda patrzyli jak 25 letni byku gra calymi dniami na w pixeloze?

Grał przez 3 lata w Londynie, to teraz będzie grał w Warszawie. Może tak jak ojciec Michała z Sulechowa założą postacie i pomogą im w wojnie ;D

Veers
01-10-2007, 11:17
Grał przez 3 lata w Londynie, to teraz będzie grał w Warszawie. Może tak jak ojciec Michała z Sulechowa założą postacie i pomogą im w wojnie ;D

Lol, Drazio wozi teraz pizze w mojej okolicy? 8o

Ciri the Witcher
01-10-2007, 16:40
@Alwarek
Juz sobie na Tibii chyba wszystko wytlumaczylismy, nie?

@tajem~
Nie chodzi o godzine ale o minuty roznicy.
Np. Zangief padl o 00:00 ja padlem o 00:16. Roznica 16 minut na stronie i na camie. [to tylko przyklad]

+ CM ma mozliwosc sprawdzania ostatnich rozmow

np. moze zobaczyc kto, jakie dmg dostal przed zgonem ^^

Miejmy nadzieje ze cos z wami zrobia ;), a jak nie to trudno i jedziemy dalej.

zeus1985
01-10-2007, 16:57
Mam nadzieję, że mój pomysł ze sprawdzeniem autentyczności filmu przyczyni się do zbanowania "Wanted"

Siggurdius
01-10-2007, 18:05
no coz, dla mnie oznaczaloby to delete'a :P

zeus1985
01-10-2007, 18:06
no coz, dla mnie oznaczaloby to delete'a :P

Trudno się mówi :)

Van ent
01-10-2007, 18:35
Z wanted padli:

Kruchy Mag
Oct 01 2007, 17:09:00 CEST Killed at Level 98 by Zamaran Quintus
and by Minavand

Lord Sensej
Oct 01 2007, 17:18:51 CEST Killed at Level 134 by Polli Ent
and by Tegax

Z punishers padli:

Scrump
Oct 01 2007, 16:54:41 CEST Killed at Level 107 by Drazharm
and by Urbexx

Huzubozi
Oct 01 2007, 17:10:47 CEST Killed at Level 101 by Judofix butcher

Franco de'lago
Oct 01 2007, 17:16:23 CEST Killed at Level 139 by Lord sensej
and by Judofix butcher

Siggurdius
01-10-2007, 18:42
franco de lago

Reloop
01-10-2007, 18:43
Poszli spać : Scrump, Hawek, Tegax, Minavand, Master Obitalal, Leon Luin, Crimmish, Zangief, Stofieballofie, Voramon, Polli Ent, Huzobozi, Franco de'lago, Sir Hary Portier

Wanted : Sensej, Kruchy Mag, Judofix~

Wanted 14:3 Punishers

Zamaran Quintus ban

Reloop
01-10-2007, 19:33
@Alwarek
Juz sobie na Tibii chyba wszystko wytlumaczylismy, nie?

@tajem~
Nie chodzi o godzine ale o minuty roznicy.
Np. Zangief padl o 00:00 ja padlem o 00:16. Roznica 16 minut na stronie i na camie. [to tylko przyklad]

+ CM ma mozliwosc sprawdzania ostatnich rozmow

np. moze zobaczyc kto, jakie dmg dostal przed zgonem ^^

Miejmy nadzieje ze cos z wami zrobia ;), a jak nie to trudno i jedziemy dalej.

Oczysiste, że te same osoby sie wpiszą jednemu i drugiemu, ale nie beda w tej samej kolejnosci... Więc co mu da wgląd jaki ktos dmg dostał ? Wyjaśnij to troszkę

Ciri the Witcher
01-10-2007, 19:41
Z wanted padli:

Kruchy Mag
and by Minavand

Lord Sensej
and by Tegax

Z punishers padli:

Scrump
and by Urbexx

Huzubozi

Franco de'lago
and by Judofix butcher

Scrump nie jest z nami....

Padl Huzubozi, Franco de'lago, Master Obitalal, Hawek, Tegax, Leon Luin, Crimmish, Zangief

Kruchy Mag, Lord Sensej

Siggurdius
01-10-2007, 19:49
+ Polli Ent, Stofieballofie, Voramon, Minavand

Zamaran sie zbanowal, Falzer xloga dal :D

HAIL WANTED :)

abarth
01-10-2007, 19:54
+ Sir Harry Portier ;)

bb cipy ;)

Van ent
01-10-2007, 19:57
Sumując 14:3 dla Wanted!!

Z Wanted padli:

-Kruchy Mag
and by Minavand

-Lord Sensej
and by Tegax

-Judofix butcher
Oct 01 2007, 17:20:28 CEST Killed at Level 79 by Crimmish
and by Master Obitalal

Z Punishers padli:

-Scrump
and by Urbexx

-Huzubozi

-Franco De'lago
and by Judofix butcher

-Master Obitalal
Oct 01 2007, 18:16:52 CEST Killed at Level 94 by Polli Ent
and by fire
(nie wiem czy on będzie liczony jako frag ponieważ padł od swojego.)

-Hawek
Oct 01 2007, 18:24:45 CEST Killed at Level 122 by Sirkiks
and by Ecrusher

-Tegax
Oct 01 2007, 18:06:39 CEST Killed at Level 105 by Judofix butcher
and by Urbexx

-Leon Luin
Oct 01 2007, 18:32:20 CEST Killed at Level 104 by Sirkiks

-Crimmish
Oct 01 2007, 18:35:00 CEST Killed at Level 100 by Fauron Sigon
and by Sirkiks

-Zangief
Oct 01 2007, 18:35:23 CEST Killed at Level 140 by Sirkiks
and by Sir Averty

-Sir Hary Portier
Oct 01 2007, 18:29:14 CEST Killed at Level 118 by Urbexx

-Minavand
Oct 01 2007, 18:30:57 CEST Killed at Level 142 by Ecrusher
and by Sirkiks

-Voramon
Oct 01 2007, 18:34:20 CEST Killed at Level 102 by Sirkiks
and by Entozoaire

-Stofieballofie
Oct 01 2007, 18:34:00 CEST Killed at Level 100 by Urbexx
and by Sirkiks

-Polli Ent
Oct 01 2007, 18:29:40 CEST Killed at Level 140 by Fauron Sigon

Jeden ziomek z Punishers ban:

-Zamaran Quintus
Banished: until Oct 08 2007, 18:26:08 CEST because of excessive unjustified player killing

Ciri the Witcher
01-10-2007, 20:01
Sumując 14:3 dla wanted!!

Z wanted padli
-kruchy mag
-lord sensej
-Judofix butcher

Z Punishers padli:
-scrump
-huzubozi
-franco de'lago
-master obitalal
-hawek
-tegax
-leon luin
-crimmish
-zangief
-sir hary portier
-minavand
-voramon
-stofieballofie
-polli ent

Gz akcji ;). Raz nad wozem raz pod wozem. Znow dalismy dupy. ^.-

PS. Scrump nie jest z nami.

Alwarek
01-10-2007, 20:05
hahhahaha ale byla rzez :D

Ciri the Witcher
01-10-2007, 20:36
hahhahaha ale byla rzez :D

Tja ;S Bywa :P

Siggurdius
01-10-2007, 21:04
a korsarz kosairz jak zwykle na johnym crossie :)

Ciri the Witcher
01-10-2007, 21:14
a korsarz kosairz jak zwykle na johnym crossie :)

A ty nie znasz sytuacji w jakiej teraz jest wiec zamknij morde eunuchu.

Siggurdius
01-10-2007, 21:23
Znowu musi wynosic meble dla babci o godzinie 24? :> zreszta niewazne, nie to jest tematem.

Reloop
01-10-2007, 21:25
Powiedział prawde a ty już wyzywasz. Pokazałeś teraz swoją dojrzałość. Gdzie jest moderator żeby usuwał te wylgaryzmy?

tajemniczy111
01-10-2007, 21:28
Dziecko neo dzisiaj zaszalalo:
Oct 01 2007, 18:35:23 CEST Killed Zangief at Level 140 ok
Oct 01 2007, 18:35:00 CEST Killed Crimmish at Level 100 ok
Oct 01 2007, 18:34:20 CEST Killed Voramon at Level 102 ok
Oct 01 2007, 18:34:00 CEST Killed Stofieballofie at Level 100 ok
Oct 01 2007, 18:32:20 CEST Killed Leon Luin at Level 104 ok
Oct 01 2007, 18:30:57 CEST Killed Minavand at Level 142 ok
Oct 01 2007, 18:24:45 CEST Killed Hawek at Level 122 ok

Ise~
01-10-2007, 21:49
Śmieszy mnie płakanie Punishersów na forum.tibia.com... gadają, że mieliśmy bota ... problem polegał na tym, że jeżeli nie zauważyliście, to sd leciały non stop, nawet odliczania praktycznie nie było ... może ze 3-4 razy.

Pozdrawiam ...

Raul de Azura
01-10-2007, 22:33
@Abarth
bb cipy ? myslisz ze my sie juz poddalismy, kupujemy blessy , aole i walczymy dalej :)
@Sig~
w sumie, gdybym mial pacca na Raulu tez bym poszedl bo Najtow mielismy wystarczajaco

Co do akcji, potwierdzily sie moje obawy. Myslem wczesniej ze wypad na ef jest troche niebezpieczny bo z tamtad nie ma gdzie uciekac w razie czego :P coz stalo sie gz chlopaki bo ladnie nam popalic daliscie, ale coz wojna toczy sie dalej. A dla kiksa gz fragow bo dzis troche ich nalapal :P

_Tegax_
01-10-2007, 22:44
Więc wanted wygrało OB i już zaczynaja robic swoje PA :D

Ise~
01-10-2007, 23:37
To było OB ? Oh, Tegax, Tegax ... Ty się nigdy nie zmienisz chyba, od zawsze na zawsze lamusem. : ( Przykro.

Btw, Ty teraz znów Tegaxem grasz ? Jeżeli tak, to radzę absolutnie wszystkim zmieniać passy (nie wiadomo jak by mógł je dorwać, ale na wszelki ...) i sprawdzić pięć razy kto ma inva do domku ... -.-'

Pozdrawiam ...

_Tegax_
02-10-2007, 00:21
To było OB ? Oh, Tegax, Tegax ... Ty się nigdy nie zmienisz chyba, od zawsze na zawsze lamusem. : ( Przykro.

Btw, Ty teraz znów Tegaxem grasz ? Jeżeli tak, to radzę absolutnie wszystkim zmieniać passy (nie wiadomo jak by mógł je dorwać, ale na wszelki ...) i sprawdzić pięć razy kto ma inva do domku ... -.-'

Pozdrawiam ...

Wiesz lamusie że dzieki twym postom na tym forum z łatwością moge pozyskac twoj adres IP a wtedy lipa cienka ; ) i czym kolwiek bys nie gral bedzie to cos moje obiecuje Ci : ) Jesli zaraz ktos bedzie mi pisal ze jest to niemozliwe niech sie zamknie i chodz troszke zainteresuje sie jezykami programowan lub sama informatyka,osobiscie studiuje Infe i wiele potrafie ; ) A forum tibi.pl jest dziurawe jak sito do piachu i jesli myslicie ze jest ono bezpieczne to sie mylicie , co ja bede mowil w niedziele sie przekonacie jaki suprise nastapi na azura wsrod wanted ; )

Nie gram tegaxem a passow niech nie zmieniaja bo jesli mi sie zachce poswiecic pare godzin babrania sie to zdobede kazde passki w sposob dosyc logiczny.

A jesli chodzi o zamykanie drzwi to wiesz ekhmm.... jesli daja invy czyli daja mi jednoznacznie do zrozumienia ze mam sie czuc jak w domu wiec sie tak czulem, tu dragowi skroilem 3kk,malemu kolejne 2kk, piniusiowi jakies grosze i sie nazbieralo na porzadne ksiazki na studia oraz sprzet :D widzisz inni by zainwestowali w niezliczone bp manasow i run ja zainwestowalem w przyszlosc ;)

PS. b mozliwe ze sa bledy wiec nie plakac mi ze jestem analfabeta bo jestem bardziej wyksztalconym czlowiekiem od 99% ludzi na tym forum. prosta rachunkowosc 50% piszacych to matoły z wanted czyli 50% to dzieci ponizej 17 lat, kolejne 49% ludzi piszacych to ludzie w wieku 18+ etc czyli 49% ludzi po szkole zawodowej,gimnazjum,podstawowce,przedszkolu,żłobku .

Pozdro dla starych członków DOF : ) za panowania "tegaxa" hiehiehi : D

Mam nadzieje ze Punishers i Dof wygraja tę wojne bo ta monotomnosc logowania sie na azure i slyszenia tekstow od baytera ze mam mu zaplacic 100k szybcije niz on zdejmie beret ze swego addonu mnie rozbraja :D idiotow na swiecie nigdy nie braknie lecz wirtualnych pantonimów pokroju Minavanda jest wciaz zamało (duzo robi mało mówi ,respect dla niego i jego ekipy)

Ciri the Witcher
02-10-2007, 00:39

Pozdrawiam ...

Mysle ze malpy twego pokroju [czyli takie ktore nie przeszly ewolucji z malpki do czlowieka] nie powinny oceniac czlonkow humanoidealnej spolecznosci.

@Tegax _/
Hrhrhr Osama bin Gayter zawsze byl mocny w pysku, ale loguje sie tylko jak wanted jest 30+. ;< bywa.

Siggurdius
02-10-2007, 07:50
lol ciri ty to tylko potrafisz komus jezdzic na forum

Pavvulonik
02-10-2007, 10:37
@Abarth
bb cipy ? myslisz ze my sie juz poddalismy, kupujemy blessy , aole i walczymy dalej :)
@Sig~
w sumie, gdybym mial pacca na Raulu tez bym poszedl bo Najtow mielismy wystarczajaco

Co do akcji, potwierdzily sie moje obawy. Myslem wczesniej ze wypad na ef jest troche niebezpieczny bo z tamtad nie ma gdzie uciekac w razie czego :P coz stalo sie gz chlopaki bo ladnie nam popalic daliscie, ale coz wojna toczy sie dalej. A dla kiksa gz fragow bo dzis troche ich nalapal :P

Ten twoj raul nadaje sie jedynie do tarcia chrzanu ;)

Raul de Azura
02-10-2007, 12:05

ale ma sd i paraliz a najtow bylo wystarczajaco.

Mesar
02-10-2007, 12:12

Co ty możesz wiedzieć o zabijaniu jak całe życie Ciebie zabijali. :baby:

Pavvulonik
02-10-2007, 13:17
Co ty możesz wiedzieć o zabijaniu jak całe życie Ciebie zabijali. :baby:

Haha odezwal sie wielki morderca chetnie wyskoczyl bym z toba na solo ale nie gram na azurze wiec to niemozliwe :(

Mesar
02-10-2007, 14:00
Haha odezwal sie wielki morderca chetnie wyskoczyl bym z toba na solo ale nie gram na azurze wiec to niemozliwe :(

Jaki miałeś Name na Azurze ?

_Tegax_
02-10-2007, 14:37

jego name : Forumowy Spammer

Reloop
02-10-2007, 14:39
Zawsze można isc na otsa;] Jak ktoś chce deulik to msg napewno nie odmówie ;] ofc walczymy pod klienta 7.6.

Pavvulonik
02-10-2007, 15:15

Sory nie moge ci podac bo ucierpial by moj kolega z azury a wszyscy dobrze wiemy ze wanted czyta te forum :p

zeus1985
02-10-2007, 21:21
Zawsze można isc na otsa;] Jak ktoś chce deulik to msg napewno nie odmówie ;] ofc walczymy pod klienta 7.6.

Ty chyba całe życie siedzisz na OTS'ie ;D Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem ; *

Reloop
02-10-2007, 22:17
Ty chyba całe życie siedzisz na OTS'ie ;D Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem ; *

Nie uraziłeś i nie całuj mnie bo sie zrzygam.

Punishery zrobily mass loga na Ziomeck'a ale zdupil do pz na małpach. Później wojna słowna na staku port hope.

Marihuans
02-10-2007, 23:31
@Tegax

Ja osobiscie jestem w technikum na informatyce , i mam starego informatyka , wiesz to prawda co mowisz ale sam IP adress to nie wszystko , bo kazdy chyba ma jakiegos antyvira albo zabezpieczenie.
Ale w tym ze kazdego tu mozna hacknac to prawda ;p;p;p Ale troche bys sie pomeczyl na napisaniu programiku takiego....
A w czym tam na studiach programujesz ;p;p;p ? C++ czy cos innego ? ;p

_Tegax_
03-10-2007, 08:31
@Tegax

Ja osobiscie jestem w technikum na informatyce , i mam starego informatyka , wiesz to prawda co mowisz ale sam IP adress to nie wszystko , bo kazdy chyba ma jakiegos antyvira albo zabezpieczenie.
Ale w tym ze kazdego tu mozna hacknac to prawda ;p;p;p Ale troche bys sie pomeczyl na napisaniu programiku takiego....

C++ i dwoch kumpli wraz zemna zajmuje sie owiele bardziej zlozonymi jezykami :D napisanie programu to pikus,wkoncu mojego Owntibie kupuja setki ludzi ; ) ^^

Marihuans
03-10-2007, 10:21
Jeden gosciu, dosc dobry informatyk mowil ze raz w pewnej grze MMORPG ominol jakos zabezpieczenia i mogl sobie tworzyc itemy , mowil ze jak bedzie mial czas to moze tibia sie zajmie i popatrzy czy sie da ;p;p;p

Ale nie wierze ze owntibia jest twoja ;p;p;p
A jest jakas darmowa wersja Owntibi ? ;p

_Tegax_
03-10-2007, 13:21
Jeden gosciu, dosc dobry informatyk mowil ze raz w pewnej grze MMORPG ominol jakos zabezpieczenia i mogl sobie tworzyc itemy , mowil ze jak bedzie mial czas to moze tibia sie zajmie i popatrzy czy sie da ;p;p;p

Ale nie wierze ze owntibia jest twoja ;p;p;p
A jest jakas darmowa wersja Owntibi ? ;p

owntibia nie jest tylko moim dzielem ,a dzielem zespolu stworzonego z 3 ludzi w tym mnie. jest wersja darmowa ale bardzo uproszczona : D omiecie zabezpieczen tibi jest bardzo realne ale komu chce sie siedziec pare dni nad tym ? Lecz produkcja itemow w tibi bylaby niemozliwa, najpierw trzeba byloby stworzyc sobie konto gm ;D a potem tworzyc wiec jest to nierealne ;D

zeus1985
03-10-2007, 14:21
owntibia nie jest tylko moim dzielem ,a dzielem zespolu stworzonego z 3 ludzi w tym mnie. jest wersja darmowa ale bardzo uproszczona : D omiecie zabezpieczen tibi jest bardzo realne ale komu chce sie siedziec pare dni nad tym ? Lecz produkcja itemow w tibi bylaby niemozliwa, najpierw trzeba byloby stworzyc sobie konto gm ;D a potem tworzyc wiec jest to nierealne ;D

Ja się zastanawiam, jakim cudem taki debil, który dał się Wam zhackować zrobił 100lv ^^ Nie rozumiem, po co ściągał taki lipny programik śmierdzący na odległość ;D

Ciri the Witcher
03-10-2007, 16:10
@Tegax

Chodzisz z Marcinem "rzeznikiem" Nita do klasy no nie :P?

Marihuans
03-10-2007, 17:13
hahahah , mialem z toba o tym pogadac , oni mi gadali ze ty i korsarz gracie ;p;p;p
A chodze , i chodze tez z Babulewiczem ;];];];]

Freddd
03-10-2007, 18:29

GM nie moze tworzyc itemów !!
Jest to nawet napisane w wywiadzie z GM Xadamem.

_Tegax_
03-10-2007, 19:14
Ja się zastanawiam, jakim cudem taki debil, który dał się Wam zhackować zrobił 100lv ^^ Nie rozumiem, po co ściągał taki lipny programik śmierdzący na odległość ;D

Yavi cała pieknosc w dobrym hackingi trwi głownie w nowej dziedzinie nauki "socjologia" tylko inteligetni potarfia hackowac porzadnie.

_Tegax_
03-10-2007, 19:19
GM nie moze tworzyc itemów !!
Jest to nawet napisane w wywiadzie z GM Xadamem.

Tak owszem nie tworzy ich bezsposrednio,wystarczy ze napisze post na specjalnym dziele forum dla gm i juz ma to co ze chce i sie go nie pytaja po co i komu to potrzebne....nowy update wprowadzil łatke nieumozliwiajaca tworzenia bezsposrednio itemow poprzez kody itemow.

jed
03-10-2007, 19:48
hahahah , mialem z toba o tym pogadac , oni mi gadali ze ty i korsarz gracie ;p;p;p
A chodze , i chodze tez z Babulewiczem ;];];];]

Hehe... Słyszałem, że na lekcjach ostro w CS'a tniecie. :D Powiedz rzeźnikowi w szkole, że niedługo dostanie baty ode mnie. xD

Yavi cała pieknosc w dobrym hackingi trwi głownie w nowej dziedzinie nauki "socjologia" tylko inteligetni potarfia hackowac porzadnie.

W nowej dziedzinie nauki zwanej socjologią, tak? Buahhahahah... Ty wiesz w ogóle na czym polega socjologia i czym owa NOWA nauka się zajmuje? Co ma socjologia do hackowania?

Dandrag
03-10-2007, 20:30

Chyba chodzi Ci dokładniej o socjotechnike ;) Z ang. Social engineering, fajna sprawa, powiedziałbym nawet świetna. Od razu nasuwa mi sie Kevin Mitnick i jego książka "Sztuka podstępu" - polecam lekture zainteresowanym ;)

_Tegax_
03-10-2007, 20:52
Chyba chodzi Ci dokładniej o socjotechnike ;) Z ang. Social engineering, fajna sprawa, powiedziałbym nawet świetna. Od razu nasuwa mi sie Kevin Mitnick i jego książka "Sztuka podstępu" - polecam lekture zainteresowanym ;)

hehe sorry wielki pomylilem sie myslalem o socjotechnice napisalem socjologia ;D + dla dandraga

jed
03-10-2007, 21:42
hehe sorry wielki pomylilem sie myslalem o socjotechnice napisalem socjologia ;D + dla dandraga

Właśnie... xP Socjologia to zupełnie inna sprawa. Co do hackowania przy pomocy socjotechniki... Czasem to zadziała, ale wątpię, że jest to super sposób na hackowanie hlv. W ten sposób możesz wkraść się komuś na mejl, bo np. uda Ci się znaleźć odpowiedź na pytanie przy odzyskiwaniu hasła do mejla.

Pavvulonik
03-10-2007, 22:23
Tegax i inne matoly poco w ogole hakowac to zlodziejstwo a wy se dyskutujecie jak to robic :(.Wiem ze to gra online ale kradziez to kradziez nie warznie gdzie poprostu zabieracie komus to co sam zrobil.Wiem ze to dla was zabawa i jak wkradniecie sie na czyjes konto to wam biala ciecz wycieka z nie powiem czego.

BTW:Wiem ze to nie na temat ale napewno slyszeliscie afere o tym smsie ktory krazy i mowi zeby w dniu wyborow zabrac dla babci dowod osobisty aby uratowac polske.

PROSZE ZROBCIE TAK :]

Marihuans
03-10-2007, 22:49
oj tak , mamy systemy operacyjne 5 godzin w tygodniu to jednego dnia jak sa 3 godzinki to prace robimy w pol lekcji a potem to CS albo CoD 2 na lanie ;D:D:D

_Tegax_
03-10-2007, 22:56
Tegax i inne matoly poco w ogole hakowac to zlodziejstwo a wy se dyskutujecie jak to robic :(.Wiem ze to gra online ale kradziez to kradziez nie warznie gdzie poprostu zabieracie komus to co sam zrobil.Wiem ze to dla was zabawa i jak wkradniecie sie na czyjes konto to wam biala ciecz wycieka z nie powiem czego.

BTW:Wiem ze to nie na temat ale napewno slyszeliscie afere o tym smsie ktory krazy i mowi zeby w dniu wyborow zabrac dla babci dowod osobisty aby uratowac polske.

PROSZE ZROBCIE TAK :]

wyzywasz nas od matołów a Twoja ortografia jest na poziomie dziecka z podstawówki. Szukaj matoła przed monitorem a nie wsród ludzi z forum.:baby:

Pavvulonik
03-10-2007, 23:30
wyzywasz nas od matołów a Twoja ortografia jest na poziomie dziecka z podstawówki. Szukaj matoła przed monitorem a nie wsród ludzi z forum.:baby:

Zdanie zaczyna sie z dużej litery matole. ;)

_Tegax_
04-10-2007, 00:55
Zdanie zaczyna sie z dużej litery matole. ;)

Jakbys nie zauwazyl to cytowalem twoją wypowiedz dzieciaku z niedorozwojem.
Chyba lepiej wyglada to ,ze zdanie jest napisane z malej litery na poczatku ,niz 10 błędów ort ,inter w jednym zdaniu.

Gdybym mial czas i checi znalazlbym bledy w kazdym Twym poscie ;) np w Twym ostatnim poscie zapomniales przed "matole" przecinka :baby:

Wogole z takim poziomem nie udzielaj sie na forum i nie ublizaj po stokroć inteligentniejszym ludzia ;D bardzo mozliwe ,ze nie zrozumiesz mego postu ,ale staralem sie pisac jasno wedlug twojego poziomu ,nawet znakow polskich rzadko kiedy uzylem."arystokrato"

Siggurdius
04-10-2007, 08:38
my tu gadu gadu, a gra toczy sie dalej

Warmaus Oct 04 2007, 06:34:11 CEST Killed at Level 106 by Marchosias
and by Alethea Levon

Pavvulonik
04-10-2007, 12:41
Chyba lepiej wyglada to ,ze zdanie jest napisane z malej litery na poczatku ,niz 10 błędów ort ,inter w jednym zdaniu.

Gdybym mial czas i checi znalazlbym bledy w kazdym Twym poscie ;) np w Twym ostatnim poscie zapomniales przed "matole" przecinka :baby:

Wogole z takim poziomem nie udzielaj sie na forum i nie ublizaj po stokroć inteligentniejszym ludzia ;D bardzo mozliwe ,ze nie zrozumiesz mego postu ,ale staralem sie pisac jasno wedlug twojego poziomu ,nawet znakow polskich rzadko kiedy uzylem."arystokrato"

Posty na tibia.pl moge pisac jak mi wygodnie nie musze stawiac znakow iterpunkcyjnych.Przyczepiles sie do mojej pisowni tylko dlatego ze jak nazwalem cie zlodziejem to nie wiedziales jak napisac riposte wiec przyczepiles sie do ort.Mowiac ze jestes zlodziejem mialem racje i ty dobrze o tym wiesz panie hiper super wyksztalcony matole.A i jeszcze jedno okresliles mnie mianem dziaciaka z niedorozwojem zapewniam cie ze nim nie jestem i wiem ze ty tez nie.Nazywajac mnie tak to wlasnie ty znizyles sie do poziomu podstawowki.Czasem milczenie jest zlotem wiec nie bende komentowal dalej twoich postow chyba ze bardzo mnie obrazisz.

Ninjastic
04-10-2007, 13:38
my tu gadu gadu, a gra toczy sie dalej

Warmaus Oct 04 2007, 06:34:11 CEST Killed at Level 106 by Marchosias
and by Alethea Levon

trzeba miec motywacje albo naprawde zryty mozg,zeby o 6 rano robic akcje

abarth
04-10-2007, 16:03
trzeba miec motywacje albo naprawde zryty mozg,zeby o 6 rano robic akcje

O czowieku ale ty masz problem:baby:
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje B)

Btw Pavv ~ ładnie mu pojechałeś, jestem z ciebie dumny:]

Ciri the Witcher
04-10-2007, 16:41
Kto rano wstaje tymu Pan Bóg daje B)

Idiota dumny z jeszcze wiekszego idioty. No no...

abarth
04-10-2007, 16:49
Idiota dumny z jeszcze wiekszego idioty. No no...

buhahah odezwał się "MastaH"

Freddd
04-10-2007, 17:49
Ludzie to jest temat "Wojna. Punishers vs Wanted" a nie "Powyzywajmy sie nawzajem" jak tak dalej bedzie to temat zamkna :(

jed
04-10-2007, 18:22

Skoro już zaczynasz mu wytykać błędy, to chociaż sam pisz poprawnie. Jeśli tego nie potrafisz, to po co się za to zabierasz?

Co do Twojego hackowania... Jaki widzisz cel w okradaniu i niszczeniu postaci innych użytkowników? Skoro już taki świetny z Ciebie informatyk i jesteś tak bardzo obeznany w tajnikach hackerstwa, to powinieneś wiedzieć, że normalny hacker wkrada się dla własnej satysfakcji i nie czyni innym szkód. Poza tym mógłbyś pisać choć troszeczkę skromniejsze posty...

Posty na tibia.pl moge pisac jak mi wygodnie nie musze stawiac znakow iterpunkcyjnych.Przyczepiles sie do mojej pisowni tylko dlatego ze jak nazwalem cie zlodziejem to nie wiedziales jak napisac riposte wiec przyczepiles sie do ort.Mowiac ze jestes zlodziejem mialem racje i ty dobrze o tym wiesz panie hiper super wyksztalcony matole.A i jeszcze jedno okresliles mnie mianem dziaciaka z niedorozwojem zapewniam cie ze nim nie jestem i wiem ze ty tez nie.Nazywajac mnie tak to wlasnie ty znizyles sie do poziomu podstawowki.Czasem milczenie jest zlotem wiec nie bende komentowal dalej twoich postow chyba ze bardzo mnie obrazisz.

W regulaminie jest jasno napisane, że, jak to określiłeś, dla Twojej wygody nie musisz używać polskich znaków w wypowiedziach. Nieużywanie znaków interpunkcyjnych jest czystym błędem, a na forum należy pisać poprawnie. Poza tym jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia i chcesz jedynie obrażać innych użytkowników, to lepiej zachowaj milczenie.

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje B)

Pojechał mu w jaki sposób? Według mnie jego wypowiedź była co najmniej żałosna...

Co do wojny... Wanted gratuluję kolejnego fraga. Jak widać ostatnio Punishers sobie nie radzi. Miejmy nadzieję, że niedługo się to zmieni, bo jak tak dalej pójdzie, to wojna będzie nudna i mało atrakcyjna. xD Haha...

Pozdrawiam! :)

Raul de Azura
04-10-2007, 18:33
Nvm. ;]

_Tegax_
04-10-2007, 19:20

he ty sie czepiasz tego ze nie zaczynam zdania z wielkiej litery , a ja sie czepiam twego krytycznego poziomu ortografi : ) proste ?

@Raul
Nie wiesz ktory z braci psize te posty wiec sie nie udzielaj : )

Qashutia
04-10-2007, 19:24
he ty sie czepiasz tego ze nie zaczynam zdania z wielkiej litery , a ja sie czepiam twego krytycznego poziomu ortografi : ) proste ?

@Raul

Bardzo, bardzo na temat. Skoro to jest topic o wojnie Punishers vs Wanted, a Ty nawet nie grasz na azurzę więc nie wypowiadaj się Tutaj, tymbardziej w celach uzasadnienia ,omuś błędów ort itp... ;)

Siggurdius
04-10-2007, 19:29
pierdo*le czytac co wy tu piszecie. przeciez wszystko to jeden wielki szajs.

a tegax to faktycznie skromny jest ale na forum nie trudno udawac kogos kim sie nie jest.
on po prostu ma talent do sciemniania i oszukwiania :p

Pavvulonik
04-10-2007, 20:19

@Raul

Panie filologu ortografii a nie ortografi ;)

@Sigg
Na tibia.com piszą ze powstała jakaś nowa neutralna gildia z Kartalem itp.Wielki szef puni~ pisze że nie ma zamiaru ich ruszac a wanted co zrobi ?

_Tegax_
04-10-2007, 20:54
on po prostu ma talent do sciemniania i oszukwiania :p

ahahah odezwał sie wielki fighter forumowy azury. gra niby 1,5 roku a pierwszy raz bierze udzial w wojnie.

@ps.
Gram na azura i to nie byle kim ; )

Ciri the Witcher
04-10-2007, 21:02
ahahah odezwał sie wielki fighter forumowy azury. gra niby 1,5 roku a pierwszy raz bierze udzial w wojnie.

@ps.
Gram na azura i to nie byle kim ; )

Cos mi sie wydaje, ze on tutaj nieco dluzej gra. Pamietam jeszcze jak na 35 lvlu nie potrafil 30 msowi zblokowac dsa na tombie. Spierdolil przez teleport i wio do ankh depo. A biedny Johny musial dsa zsolowac :P.

_Tegax_
05-10-2007, 19:45
ta, a w niedziele koniec kariery

Siggurdius
05-10-2007, 20:11
nie kreuje sie na zadnego fightera forumowego czy cos, po prostu powiedzialem ze potrafisz niezle sciemniac i tyle.

co masz na mysli w poscie wyzej? :p

_Tegax_
05-10-2007, 21:10
nie kreuje sie na zadnego fightera forumowego czy cos, po prostu powiedzialem ze potrafisz niezle sciemniac i tyle.

co masz na mysli w poscie wyzej? :p

w niedziele sie dowiesz..

Alleran
05-10-2007, 21:39
Widzę, że forum zbacza trochę z kursu, więc trzeba je naprostować :p
Dzisiejszy frag : Oct 05 2007, 17:43:17 CEST Killed at Level 109 by Xhue
and by Stofieballofie

Ciri the Witcher
06-10-2007, 11:46
http://img503.imageshack.us/img503/3227/wantedkz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img503.imageshack.us/img503/3227/wantedkz8.f6334772a6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=503&i=wantedkz8.jpg)

Zdjecie klasowe Wanted

Bajabongooo
06-10-2007, 12:41
Nie pozwolilem ci wklejac mojej rl fotki!

Shanoz.

zeus1985
06-10-2007, 14:32
Nie pozwolilem ci wklejac mojej rl fotki!

Shanoz.

Hahahah bana na konto dostałeś ;D Nawet Moderatorzy z Tibia.pl wiedzą co robić z takimi łajzami jak Ty ;)

@Ciri the Witcher
Mimo iż Cię lubię, to powiem to: Żałosne jest to co teraz zrobiłeś. Mogłeś się przynajmniej bardziej postarać, tak jak ja w swoim filmiku i dać ich RL zdjęcia, a nie jakiejś Rumuńskiej klasy specjalnej.

Bajabongooo
06-10-2007, 15:25
@zeus1985
Nawet wanted, dof i punishersi wiedza, ze pierdolic bzdury na forum tylko mozesz :)

tajemniczy111
06-10-2007, 15:31
@Ciri
Twoj "zart" nie jest ani zabawny, ani zartobliwy >.> Jest poprostu zenujacy, po raz kolejny pokazales swoja doroslosc.
Nie wiem czy w ten sposob chcesz obrazic nas, czy te osoby ktore sie tam znajduja.

_Tegax_
06-10-2007, 15:36
Hahahah bana na konto dostałeś ;D Nawet Moderatorzy z Tibia.pl wiedzą co robić z takimi łajzami jak Ty ;)

@Ciri the Witcher
Mimo iż Cię lubię, to powiem to: Żałosne jest to co teraz zrobiłeś. Mogłeś się przynajmniej bardziej postarać, tak jak ja w swoim filmiku i dać ich RL zdjęcia, a nie jakiejś Rumuńskiej klasy specjalnej.

YAvi żałosny to tylko Ty jestes ;) i te twoje filmiki o "wojnie wanted vs ktos tam " sa tak samo zalosne jak Ty :D robisz filmik 10 minutowy z czego 7 minut jest o twojej postaci haha ;D oj oj

@Ciri
zjechalem z krzesla jak zobaczylme to zdjecie hahahhahahahahh ;D + dla Ciebie :D

Pavvulonik
06-10-2007, 15:38
YAvi żałosny to tylko Ty jestes ;) i te twoje filmiki o "wojnie wanted vs ktos tam " sa tak samo zalosne jak Ty :D robisz filmik 10 minutowy z czego 7 minut jest o twojej postaci haha ;D oj oj

@Ciri
zjechalem z krzesla jak zobaczylme to zdjecie hahahhahahahahh ;D + dla Ciebie :D

Debil debila warty muhahahahaha

Alleran
06-10-2007, 15:39
Drazharm - Oct 06 2007, 13:46:52 CEST Killed at Level 176 by Mataca and by Falzer

Dzięki dla Avashina za poświęcenie i wystawienie nam jednego z liderów Wanted na śmierć B)

Ciri the Witcher
06-10-2007, 17:02
@Ciri
Twoj "zart" nie jest ani zabawny, ani zartobliwy >.> Jest poprostu zenujacy, po raz kolejny pokazales swoja doroslosc.
Nie wiem czy w ten sposob chcesz obrazic nas, czy te osoby ktore sie tam znajduja.

Wybacz, ze nie jestem dorosly, ale wole pozostac w moim malym swiecie imaginacji. Dobrze, ze tacy jak ty sa az za bardzo dorosli, a jedyne co macie to CZARNO-BIALE kredki ;<. Rownowaga w tym swiecie musi byc, nie?

@Pav
A kto jest Ciebie wart (?) Eunuch eunucha tez wart... no ale jedynym eunuchem jakiego znam jestes ty... Pozostaniesz SAM!

@Yavi
watpie czy to jest rumunska klasa specjalnca... To jest jakas zrzutka czeczenow, rumunow, muzulmanow, terrorystow itd. Normalnie amerykanski COSMOPOLITAN!

@Tegax
Weraxin i Wican zajebiscie wyszli xD.

abarth
06-10-2007, 18:25
Zdjecie klasowe Wanted[/QUOTE]

Pokaż nam lepiej swój RYJ

_Tegax_
06-10-2007, 18:30
Zdjecie klasowe Wanted

Pokaż nam lepiej swój RYJ[/QUOTE]

wystarczy ze widzimy Twój w profilu :D

abarth
06-10-2007, 18:34
Pokaż nam lepiej swój RYJ

wystarczy ze widzimy Twój w profilu :D[/QUOTE]

To nie moje zdjecie tylko za przeproszeniem TWOJEGO STAREGO:D

_Tegax_
06-10-2007, 20:11
wystarczy ze widzimy Twój w profilu :D

To nie moje zdjecie tylko za przeproszeniem TWOJEGO STAREGO:D[/QUOTE]

to miałobyc smieszne ? czy tata cie niewystarczajaco w nocy przepchal w dupsko i teraz ci go brak ze wspominasz o moim ?:D nie niestety moj ojciec jest nieco bardziej ogarniety :D hahah

Marihuans
06-10-2007, 21:16
Obie strony pokazaly jakimi sa debilami , chodziaz tegaxowi mozna wybaczyc bo zaczol abarth czy jak mu tam....
Niech teraz nikt nie ma pretensji bo tegax poprostu sie odegral ;]
Btw. Tego to jeszcze nie slyszalem , ale na ogol jest cos z kochaniem , szczegolnie w nocy ... ;p

abarth
06-10-2007, 21:19
Obie strony pokazaly jakimi sa debilami , chodziaz tegaxowi mozna wybaczyc bo zaczol abarth czy jak mu tam....
Niech teraz nikt nie ma pretensji bo tegax poprostu sie odegral ;]
Btw. Tego to jeszcze nie slyszalem , ale na ogol jest cos z kochaniem , szczegolnie w nocy ... ;p

Dobra dosraliście mi

Obrażam Się:baby:

BTW ty pidzihuanas niewiem po chuj sie w*******asz w moją kulturalną rozmowę z Tegaxem B)

zeus1985
07-10-2007, 00:35
;D Yavimava: Elite Knight 131 lv :)

Alleran
07-10-2007, 00:45
Oct 06 2007, 23:23:45 CEST Killed at Level 141 by Falzer and by Mataca
Znowu Marjola zostawiony na pastwę losu :]

Reloop
07-10-2007, 00:58
Gratz fragów, gz yavi. ;]

_Tegax_
07-10-2007, 04:11
;D Yavimava: Elite Knight 131 lv :)

Powrót najwiekszej marudy na swiecie ;P ale i tak Cie lubie :* bo jestes klawy koles ;) upierdliwy ale wporzadku chociarz :P

zeus1985
07-10-2007, 08:23
Powrót najwiekszej marudy na swiecie ;P ale i tak Cie lubie :* bo jestes klawy koles ;) upierdliwy ale wporzadku chociarz :P

Klawy to byłeś z Abu, Zrembem i kimś tam jak wpadliście po mnie na Hydry bo Abu chciał sobie poexpić a byłem przed nim ;D I Wasze Kombo UE/SD :)

Btw, jaki masz nr GG/MSN?

Gratz fragów, gz yavi. ;]

Poczytaj tematy na forum Azury na tibia.com

Bajabongooo
07-10-2007, 12:50
Dzisiaj nadszedl wielki dzien!! kolejne klamsta pana Tegaxa wyjda na jaw! bo tylko glupek moglby pomyslec, ze tegax potrafi hakowac czy cos tam.

Reloop
07-10-2007, 15:24
Nie chwiał byś sie jak kto inny by tego dokonał. A jak sprzedałeś chara to niech Fea Senior tutor załawi mu bana za acc trading.

Tegax wszystkiego najlepszego, dziś niedziela nadszedł twoj dzień !

Alleran
07-10-2007, 15:24
Marshall Don Doggy - Oct 07 2007, 13:40:17 CEST Killed at Level 116 by Minavand and by Zangief

Dandrag
07-10-2007, 15:38
Zapomniałeś dodać, że całkiem daleko dobiegł zanim sie "potknął i upadł" ;)

Siggurdius
07-10-2007, 15:39
Alizoze
Oct 07 2007, 14:21:57 CEST Killed at Level 99 by Sirkiks
and by Urbexx ;]

Ise~
07-10-2007, 16:04
Leo Ganxta
Oct 07 2007, 14:36:33 CEST Killed at Level 109 by Mataca and by Vincente Valantine

: //

Pozdrawiam ...

Jacyna
07-10-2007, 16:08
O jaki obszerny temat o wojnie :D Jak zwykle wyzywanie wszystkich w koło jest na porządku dziennym :P

Wracając do tematu, Wanted i Punki ida równo, frag za frag, ciekawe jak to się skończy :D

@Tegax
Czyzby wrocił stary owner, ten który wyczyścił mi F Axe questa??:D
Jeżeli tak to serdecznie witam i pozdrawiam :D

@Yavi
A Ty co, wracasz do gry??

@Sigg
Hehe, widze że i tutaj się udzielasz :D

Dzisiejszy dzień trzeba zaliczyć na + dla Punishersów i Numenour'u

Alleran
07-10-2007, 16:13
Gratulacje dla Leo Ganxty :) zginął kilka sqm od pz ... wybiegł prosto w nas, co niestety musiało się skończyć tak jak się skończyło B)

Ciri the Witcher
07-10-2007, 16:32
Nie chwiał byś sie jak kto inny by tego dokonał. A jak sprzedałeś chara to niech Fea Senior tutor załawi mu bana za acc trading.

Tegax wszystkiego najlepszego, dziś niedziela nadszedł twoj dzień !

OK, ale przy okazji tobie siggowi drazowi ecrusherowi viskovleenowi i reszcie przyglupow.

@Jacuś
Hehe, bez tego to forum byloby nudne :D.

Co do Leo to zrobil to jak noob xD.

abarth
07-10-2007, 16:50
Mimo wszystko Gz Fragów po obu stronach:)

Alleran
07-10-2007, 17:05
Kilka ostatnich postów pokazuje jak to forum powinno wyglądać, bez zbędnych komentarzy, wyzwisk po obu stronach etc. miejmy nadzieje, że takie będzie dalej B)

zeus1985
07-10-2007, 18:00
@Yavi
A Ty co, wracasz do gry??

Nigdy w życiu ;D

Reloop
07-10-2007, 19:25
OK, ale przy okazji tobie siggowi drazowi ecrusherowi viskovleenowi i reszcie przyglupow.

@Jacuś
Hehe, bez tego to forum byloby nudne :D.

Co do Leo to zrobil to jak noob xD.

Odezwał sie drugi noob : D
Btw. Zapomniałeś dopisać siebie(z małej litery bo ty też niemasz do mnie szacunku) na końcu tej wyliczanki :d

tajemniczy111
07-10-2007, 20:37
Kilka ostatnich postów pokazuje jak to forum powinno wyglądać, bez zbędnych komentarzy, wyzwisk po obu stronach etc. miejmy nadzieje, że takie będzie dalej B)

Alleran jak bys mogl to skontaktuj sie ze mna na Tibii :) Ustawimy sie na jakies piwko we Wrocku.

Dandrag
07-10-2007, 20:43
@UP
Myślę, że Alleran nie umawia się z wrogami ;) No chyba że na bitwe w Tibii albo ze mną na cs'a ;) Chyba że...jesteś kobietą o odpowiednich wymiarach ahha :)

zeus1985
07-10-2007, 21:14
Patryk i Dandrag, powiedzcie kiedy będziecie we Wrocku (najlepiej jakaś sobota) to w końcu się wybiorę, bo od 2 miesięcy się wybieram i jakoś mi to nie wychodzi... Jedyne co to nocleg będę musiał sobie gdzieś załatwić ;)

@tajemniczy111
Ty z Wrocka?

@Down
A znajdzie się dla mnie jakiś kąt do spania?

Alleran
07-10-2007, 21:40
Jak narazie jestem cały czas ;) a Dandi mógłby wpaść i nie ma to tamto B)

Ciri the Witcher
07-10-2007, 21:58
@UP

To ja tez wpadne do wrocka xP.

W ogole moze jakis zlot by sie zrobilo xD?

jed
07-10-2007, 22:05
@UP
Myślę, że Alleran nie umawia się z wrogami ;) No chyba że na bitwe w Tibii albo ze mną na cs'a ;) Chyba że...jesteś kobietą o odpowiednich wymiarach ahha :)

Tak jakby to, że walczą przeciwko sobie w głupiej grze online miało jakieś znaczenie w RL...

@UP

I zgona złapiesz znowu! xD

tajemniczy111
07-10-2007, 22:06
@UP

Yyy.. To szkoda >.>

@Yavi
A no tak, studiuje sobie.
@Ciri
Tak.. tak zrobmy to ! Z mila checia bym was poznal ^^.
@topic
macie na poprawe humoru :) http://www.speedy*******.com/658455459.html

Siggurdius
07-10-2007, 22:19
@UP

W ogole moze jakis zlot by sie zrobilo xD?
moze lepiej nie

Ciri the Witcher
07-10-2007, 23:13
@Kiks
OK!

@Dzed
Nie mieszaj nalewek z piwem i szampanem! - klucz do braku zgona ;D.
A ty nigdy nie zgoniles? XD Kutasy na policzkach po imprezie u marts :P

@Sigg
Moze lepiej tak?

Siggurdius
08-10-2007, 09:39
ta, a w niedziele koniec kariery
O RLY? B)

pozdrowienia

Marihuans
08-10-2007, 09:47
Ciri - ty lepiej wpadaj w ktorys dzien do mnie i do rzeznika do elektrona :D:D:D
Daj znac na kom jak bedziesz wpadal ;p;p;p;p bo chyba masz moj numer ;)

Ciri the Witcher
08-10-2007, 16:27
Ciri - ty lepiej wpadaj w ktorys dzien do mnie i do rzeznika do elektrona :D:D:D
Daj znac na kom jak bedziesz wpadal ;p;p;p;p bo chyba masz moj numer ;)

Wyslij mi strzalke bo nie wiem czy to ten sam ;p

Jacyna
08-10-2007, 16:34
@Marihuans
Ty do elektrona chodzisz oO :P Mma niedaleko z chynowa :D można by się umówić na jakiegoś brona :P

@Ciri
Weź ja z Tobą więcej nie pije!!:P Tak zezgoniłeś że masakra, nie wiedzieliśmy co z Tobą zrobic :P

@Yavi
A juz się bałem że Rzeźnik powróci!!:D

W sumie DO wrocka tez bym mogł wpaść na małe co nie co :D

Pozdro all :D

PS. Jed, Ty się z ta pizda na czole, co sobie garnkiem nabiles, nie pokazuj xD

jed
08-10-2007, 17:13
Hahaha...
Jacek... To była metalowa miska, nie garnek. Zresztą... Po co to wspominać? xD

@ Kraw...

O tym też nie wspominaj lepiej... xD

@Topic

Mastah hackero Tegax ma chyba problemy techniczne, bo spóźnia się z terminem kończenia kariery Wanted... :P

Siggurdius
08-10-2007, 17:14
Dobra starczy tych dyrdymałow, 'imprezowicze' :P nie robcie tu czatu

Johny Cross
08-10-2007, 17:36
Dobra starczy tych dyrdymałow, 'imprezowicze' :P nie robcie tu czatu
własnie pojeby ;*

Pavvulonik
08-10-2007, 19:15
Aj tam jak już piszemy głupoty to na maxa.Wiecie ze tegax to Chuck Norris ojebał cale wanted ale tak że nikt sie o tym nie dowiedział. :o

Reloop
08-10-2007, 19:17
Xajaki owned
Oct 08 2007, 17:54:17 CEST Killed at Level 127 by Sir Scud Kaka and by Judofix butcher

Pavvulonik
08-10-2007, 19:39
Xajaki owned
Oct 08 2007, 17:54:17 CEST Killed at Level 127 by Sir Scud Kaka and by Judofix butcher

Ten xajaki to juz pewnie *****cy dostaje jak pada hahaha :p

Siggurdius
08-10-2007, 20:31
6 deadow, a teraz wymar, kurde :p

abarth
08-10-2007, 20:54
6 deadow, a teraz wymar, kurde :p

Wymar padł tylko przez nieudanego X logga :(

Ciri the Witcher
08-10-2007, 21:09
Xajaki padl tylko przez nieudane pojscie w dol :(

MasterNajdus
08-10-2007, 21:13
http://img230.imageshack.us/my.php?image=hahae8.jpg
cos sie chyba szykuje skoro DOF sie zaczyna logowac nie tegaxik naabku ;)

Ciri the Witcher
08-10-2007, 21:21

Co to za przyglup?

Wez stary wyjdz i zamknij drzwi za soba.

zeus1985
08-10-2007, 22:07

Ja pierdziele ale outfit Yavimavy >.< Skandal...

@Down
Za batona bo głodny byłem

Pavvulonik
08-10-2007, 23:50
Ja pierdziele ale outfit Yavimavy >.< Skandal...

Heh za ile sprzedales ?

Reloop
09-10-2007, 00:13
Eldon ma wakacje od Tibi

Ise~
09-10-2007, 00:20
Yavi nie sprzedał chara, to bullshit jest ... nie wiem w sumie po co on tak wkręca ...

A co do Eldona ... mógł skakać po sklepach ank i by sobie zebrali ludzi ... zamiast tego wolał wbić bana. ; o Cóż - lepiej dla nas. ; )

Mało brakowało później, żeby Simon Nilsson się wyglebił ... dostał paraliż i serię sd, ale ze 3 osoby go biły niestety jedynie, a nie miał pz locka ... i zwiał. : (

Pozdrawiam ...

zeus1985
09-10-2007, 07:57
Yavi nie sprzedał chara, to bullshit jest ... nie wiem w sumie po co on tak wkręca ...

A co do Eldona ... mógł skakać po sklepach ank i by sobie zebrali ludzi ... zamiast tego wolał wbić bana. ; o Cóż - lepiej dla nas. ; )

Mało brakowało później, żeby Simon Nilsson się wyglebił ... dostał paraliż i serię sd, ale ze 3 osoby go biły niestety jedynie, a nie miał pz locka ... i zwiał. : (

Pozdrawiam ...

Przez grzeczność nie zaprzeczę. Jak zawsze masz rację ;)

Siggurdius
09-10-2007, 08:16
ban jest lepszy niz frag, a Eldon ma juz final warning teraz

pozdro

Bajabongooo
10-10-2007, 23:22
Nie ma jak to robic za przynete :( zaraz zliczymy fragi :) hahahah!

Ciri the Witcher
10-10-2007, 23:23
To nam wanted zrobilo z dupy obwarzanki ;D

Siggurdius
10-10-2007, 23:34
jezus masakra ;D

Reloop
10-10-2007, 23:35
Cisza przed burza... Total owned Hahhaa !!:D

Marjola i Shanoz owned too

Alleran
10-10-2007, 23:36
No cóż, ładna walka chłopaki ;)

jed
10-10-2007, 23:37
Wanted zaszalało... ;] Jak dobrze naliczyłem, 16 osób po stronie Punishers padło.

zeus1985
10-10-2007, 23:42
Wanted zaszalało... ;] Jak dobrze naliczyłem, 16 osób po stronie Punishers padło.

NG rulez ^^