Pokaż pełną wersje : Gra druidem bez PACC - ma to sens?
sparrow88
04-08-2007, 08:38
Witam
Jakis czas temu, kiedy nikt nie słyszał jeszcze o wandach, rodach i soul pointsach postawiłem druida. pograłem kilkanaście dni po czym przesiadłem sie na starego knighta. ostatnio przypadkiem wróciłem do drutka i przyznaję że troche mnie wciągnął.
Ma on ledwo 20 lvl. Bez PACC można zapomnieć o siochach, visach mortach etc.
Czy ktoś próbował ciągnąc druida jako pierwsza postać na FACC? Czy powyżej pewnego poziomu expienie nie staje sie zwykłą udręką, bo zostaje sam wand+ runy?
dartra111
04-08-2007, 09:02
Oczywiście, są druidzi facc powyżej 30 lvl, ale uwierz mi nie jest to łatwe!
Jeżeli zamierzasz siedziec długie godziny przed kompem = prosze bardzo... ale druid bez pacc jest BEZUŻYTECZNY!
Jak chcesz postac magiczną bez pacc to raczej sorcerer.
P.S. długo robi uhy jeszcze w dodatku xD
Panoramix
04-08-2007, 12:31
Powiem tak. Sam grałem swoim drutem bez pacca na 50-58 lvlu i musze powiedzieć, że expi się troche cieżko.
Np. na dragi musisz brać hmm'y i manasy, czyli wiekszy koszt i mniejsza szansa, że sie zwróci. Na guardach (ofc. bez hmm'ów i summonów) raczej się mi zwracało ale to jak robiłem lootbagi.
Najgorzej jest z soulem - za wolno sie odnawia (2h na bp uh) i mana to samo ;/
Ogólnie nie polecam Ci grać drutem bez pacca.
@down
own3d :D
Salarigoth
04-08-2007, 14:47
Zeby to zrozumiec trzeba zrozumiec potege druida...
sparrow88
04-08-2007, 17:34
up
twoja wypowiedź rzuciła nowe światło na sprawę. bez wątpienia.
Ja gram druidem bez pacca i nie jest az tak zle
Na guardach nie mam az takiego waste jak inni muwiom
Na 1 lv trace 1bp mf a zarabiam 6k bo z summonem
Niektorzy moga nie uwierzyc ale to jest prawda bo expie na takim spawnie co 2godz bije lv
@top
A druid bez pacca to max. 45lv
pzdr
piotrek259
07-08-2007, 18:26
Mam bez pacca drutem 47 lvl i powiem tyle ze expi sie bardzo fajnie. (szybciej niz knightem) Wiec lepiej sie nie sluchaj tych nowicjuszy up
W porównaniu z palkiem bez pacca faktycznie jednak jest znacznie slabszy... Ale w porownaniu z sorcererem mniej wiecej jest na rowni bo ma rozdzke z energii, a od knighta moim zdaniem lepszy.
Komercja, tak czy siak kiedys kupisz pacc jezeli będzie to 80+ obojętnie czy sorc,kina,drut,pal....inaczej gra nie ma sensu, tak to jest ustawione, kazdy kupuje pacc w późniejszym okresie gry
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.