zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Expowisko dla druida

matron
15-10-2004, 08:29
UŻYŁEM OPCJI SZUKAJ.Więc mam druidka na 8 lv., w venorii i nie wiem gdzie trenić.Na rooty jestem za słaby, mam tylko jeden czar i mało kasy, na lwy za wcześnie no i sami widzicie... Pomoóżcie, możecie mi nawet zamieścić krótki poradnik :)

Abdul
15-10-2004, 09:45
No to lecimy radze ci wyjc poludniowym wyjsciem venore i isc na dol pozneij prez most nadal na dol az dojdzieszdo wosy i tam bedzie dziura wbij w nia i tam ebdziesz mial swamp trolle malo rotow(da sie je ominac) dalej bedzie 1 ghoul ale to zamkniety w pokoju i kilka szkieletow dobry exp jak jest sie samemu. Pozniej jak ci wzrosnie lvl to idz na roty a pozneij na amazonki na polnoc od venore

error błąd
15-10-2004, 09:45
hmmmm... ja chodzilem expic na swamp trolle ze slabym eq i jak masz exure to jeszcze lepiej :p dobra kasa (srednio 5 wypadnie) idziesz na dol na taki kamienny most potem troche w lewo na gore gdzie jest drzewko z dziura(muszisz miec lopate i line :p )
EDIT: widze ze ktos mnie wyprzedzil o kilka sekund :D a jak bedziesz mial 10 lvl to idz na roty z exura gran i hmm jak bedzie malo hp :D na 11 kup uh i na amazonki a na 13 na valkirie i cyce(lepiej nie na hutery bo hity siegna nawet 100 :D )