Pokaż pełną wersje : Boss'y w jakiech chwili sie respią? ;> Prosze o pomoc
Witam, jestem rookstayer'em i czekam sobie na bossa Apprentice Sheng, tylko nie wiem czy on się respi zaraz po włączeniu serwera? bo bossy mają nie regularny resp i moje pytanie to:
Gdy ma sie zrespic na moim świecie to czy on sie respi zaraz po restarcie serwera czy w dowolnej godzinie, minucie, sekundzie w danym dniu?
Z góry thx
Moze zrespic sie o 12:53 dzisiaj, 8:00 wczoraj, albo wogole sie nie zrespic przez caly tydzien xD Wiec nie radze na niego czekac, wpadaj tam co jakis czas i czekaj na szczescie ;]
Kup.Se.Musk
05-08-2007, 11:29
Respawn jest losowy. Ktoś z pracowników napisał, że (chyba) komputer wybiera kolejność respawnów boosów na serwerach.
ok thx ;] szkoda tylko ze gdzieś tego nie pisze ;/ na jakich serwerach będzie ;/
Weż jeszcze pod uwagę, że tak samo jak i resp innych potworów, tak i resp bossa może zostać zablokowany- gdy ludzie będą się kręcić w miejscu respa..
The Shodow
05-08-2007, 13:01
ok thx ;] szkoda tylko ze gdzieś tego nie pisze ;/ na jakich serwerach będzie ;/
Ta i kazdy by lootowal najlepsze rzeczy co leca z bossow i dorabial sie miliardow:baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.