Pokaż pełną wersje : Walka bestji.
Zakładamy że Buble 196 knight skile 100/89 walczy z Alfonzo 160 sorc 77 magic level.Kto by wygrał waszym zdaniem?I jak wyglondałaby ta walka?
Ja myśle że wyglondało by to tak:
Alfonzo robi runy i łowi rybki a tym czasem nagle łup Buble atakuje hitem za 300 hp Alfonzo użuwa ucha i dałe strong hast Buble nie może go dogonić ale wlancza berserkera.Alfonzo czeka aż berserker się skońcy i wlancza 2 hast.
Gdy czas berserkera mija prubuje walić z sd ale buble jest zbyt szybka i tylko jesden strzał dochodzi celu a Buble się ulecza.Alfonzo użuwa nana fluida.
I wali z UE 1 2 3 4 5 buble tylko raz sie leczy 6.Buble poległa a Alfonzo znajduje w zwłokach magic long sword i podnosi okszyk zwcięzcy.
eeee.... a w tej bajce jest smok?
Lysolini
15-10-2004, 15:45
Trudno powiedziec kto by wygral ja mysle tak gdyby knight dogonil sorcka to moglo by byc z nim zle jednak w przeciwnym razie to sorcek by wygral :) przy tak wielkich lvl to DOZE znaczenie ma nie lvl jednak to ile kto ma runek :0 w plecaczku 8o i w zaleznosci komy sie szybciej co skonczy ten pada. uhy ryckowi czy sd i mana magowi.
Avager Niebieski
15-10-2004, 15:45
I po takich bajkach śnią nam się koszmary :P . Smok jet tam, łowi ryby lecz zginoł przypadkowo gdy Alfonzo wywalił wędke i zaczoł uciekać (smok dostał "headshota" :P ).
Externus
15-10-2004, 15:46
Oo? to beznadziejne. nie wiem nawet jak to skomentowac. same bzdury. brzmi to jak przypuszczenia 8 lvl knighta z non pvp jak ma wygladac walka h lvlowcow.... n/c
Zakładamy że Buble 196 knight skile 100/89 walczy z Alfonzo 160 sorc 77 magic level.Kto by wygrał waszym zdaniem?I jak wyglondałaby ta walka?
Ja myśle że wyglondało by to tak:
Alfonzo robi runy i łowi rybki a tym czasem nagle łup Buble atakuje hitem za 300 hp Alfonzo użuwa ucha i dałe strong hast Buble nie może go dogonić ale wlancza berserkera.Alfonzo czeka aż berserker się skońcy i wlancza 2 hast.
Gdy czas berserkera mija prubuje walić z sd ale buble jest zbyt szybka i tylko jesden strzał dochodzi celu a Buble się ulecza.Alfonzo użuwa nana fluida.
I wali z UE 1 2 3 4 5 buble tylko raz sie leczy 6.Buble poległa a Alfonzo znajduje w zwłokach magic long sword i podnosi okszyk zwcięzcy.
1. Bubble raczej nie sadze zeby walnała w alfonza hita za 300 po 2 odrazu by bylo Ue ;) po 3 BUBBLE NIE MA MLS kiedys go podobno trzymala w łapce ale tu juz inna bajka a pozatym nawet jak by miala przeciez qrfa nie biegala by bez Aola ? Wiec jak by jej wypadł ? :/
Externus
15-10-2004, 15:49
nie rozumie za bardzo toku mysli... o co ci chodzi z tym: alfonzo czeka az berserk sie skonczy? (nie chce mi sie wklejac cytatu)
Gardło Sobie Podżynam Dibler
15-10-2004, 15:52
Ad 1
Z jakiej paki bubble wyjechała mu takiego hita?
Ad 2
2 razy użycie strong haste nie zużyloby całej many Alfonza
Ad 3
Użył mana fluida... hmmm... to znaczy tylko raz? Że niby sobie tylko poniżej 100 mana dodał? A jak masz na myśli, że podładował się do pełna to hm... napełnianie ponad 4000 many troche trwa...
Ad 4 Nawet jeśli Alfonzo by walnął strong haste to Bubble by użyła zwykłe haste i dogonyłaby go bez problemu.
Ad 5
Bubble włącza berserkera? Hmm znaczy się wali z exori? To o co tu chodzi, że Alfonzo czeka aż on minie.. czegoś tu nie kapuje....
Ad 6
Bubble nosi amulet of loss więc nic by nie wypadło.
Ad 7
Ile jeszcze będzie tych noobowskich tematów Bubble vs Ktośtam?
Avager Niebieski
15-10-2004, 15:53
up* up :
On myśli że to przyśpieszenie...
Ej no sory nie zaszybko zabies Bubble w tej bajce ?przeciez ona ma od cholery hp i bp uhow ... Chodz owszem wedug mnie socr by wygral ale walka by trwala............................................ .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .....................(...) i jeszcze troszke wiecej ;)
1. Spotkanie na test serwie
2. O co chodzi z tym czesem berserkera? (raz sie wali, to nie wzmacnia ataku danej postaci
3. Bubble ma wiecej capa, wiec wiecej runek, rzadiej sie uha.
4. Bubble dalaby utani hur a Alfonzo utani gran hur, lecz to nie zmienia postaci rzeczy, poniewaz jest zbyt duża różnica leveli
Jeśli chciałeś zaaranżować walkę sorca z knightem really high level to proponuje Setzer gamblera (171 Master Julra)
BlOoDfRiEnD~PkMaStEr
15-10-2004, 19:21
Jakie Nooooby....taka walka nie miala by końca.
Musieli by być przygotowani. Jeżeli jakaś postać byla by nieprzygotowana uciekła by momencik. (przygotowanie znaczy okolo duzo ponad 20 bp uh).
Po 2 ani jedna ani 2 postac nie mialy by szan na wygraną. Walka pojedyńczych graczy przygotowanych na lev 100+ jest walką ktorej nie może wygrać żadna ze stron.
jak nie wiecie to nie piszcie plx
Dark Knight
15-10-2004, 19:37
Nie czytalem innych postow i daje swoja odpowiedz:
Wygra Bubble poniewaz uniesie wiecej run a temu waszemu sorcowi szybko sie skoncza uh sd i mana fluidy i mana ;p
Zgoda mogłem się bardzo pomylić ale:
1.Obliczyłem kto będzie szybszy i po użuciu czarów obu przeciwników wychodzi że alfonzo będzie o wiele szybszy a dlatego że tu chodzi o procenty nOOby.
2.Walke przyspieszyłem i to znacznie bo komu by się chciało czytać tekst na kilka stron w którym powtażały by się ciągle uh,sd,hast...... .
3.A z tym swordem to zrobiłem specjalnie żeby tekst był barwniejszy.
4.Powinno się pomyśleć zanim użyje się zwrotu nOOb.Jak ci coś nie pasi to nie czytaj.
5.Smoka można wstawić :p .
szalikowiec
16-10-2004, 16:29
chlopie! masz wyobraznie:
po 1 Bubble gr na Antice a Alfonzo na Secura
po 2 Nawet gdyby byl test serwer to zabijeali by llvl
po 3 Alfonzo nie stalby soobie na afk (gdyby nawet gral na antice) a w bp mial by duzooooooooooooo sds Uhs mana fluid
po 4 Jak by grali na tym samym seerwerze to byli by w jednej gidi bo to 2 wysokie lvl <lol>
no a ja powiem tylko tyle...
Był bardzo ale to bardzo podobny temat tylko ze bylo w nim Bubble & Ingek...
CentyBoy
16-10-2004, 21:54
jak dla mnie to jest zalosne. temat do kasacji, jakies *******one bujdy 13letniego obszczymurka. z takim poziomem to ty sie wez mlotku do czytania bajek o krolewnach i rycerzach i znikaj z tego forum bo az mnie ****a krew zalala...
jak dla mnie to jest zalosne. temat do kasacji, jakies *******one bujdy 13letniego obszczymurka. z takim poziomem to ty sie wez mlotku do czytania bajek o krolewnach i rycerzach i znikaj z tego forum bo az mnie ****a krew zalala...
Po twojej wypowiedzi mozna okreslic ze umyslowo jestes mlodszy od tego "13 letniego obszczymurka" jak ci sie nie podoba to sie zignoruj a nie odrazu z bluzgami lecisz . co do tematu chlopak poprostu wymyslil historyjke i chcial sie z nami nia podzielic najgorsza nie jest bo w koncu troche prawdy by w tym bylo chodz nie do konca ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.