zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ktos tu sie podszywa??? :]

AzbesciaK
16-10-2004, 12:14
wlasnie dostalem informacje dosc ciekawą LOL2 juz 2 raz buehueheuheuhe

NIE WCHODZIC NA TA STRONE

12:06 Kielek the pall: Witaj, jestem ze strony tibia.pl i chcialbym przedstawic ci nowy program spolszczajacy Tibie , a takze dodajocy skillbara i wiele innych rzeczy. Odpowiedzialnosc za program ponosi moderator tibia.pl.

12:06 Kielek the pall: Ulepszenie tibi mozna pobrac ze strony !! www.skilbarquest.tibia.prv.pl !!

ojej ktos ladnego kejloggera tu chcial mi poslac? :]

Shinoda
16-10-2004, 12:25
wlasnie dostalem informacje dosc ciekawą LOL2 juz 2 raz buehueheuheuhe

NIE WCHODZIC NA TA STRONE

12:06 Kielek the pall: Witaj, jestem ze strony tibia.pl i chcialbym przedstawic ci nowy program spolszczajacy Tibie , a takze dodajocy skillbara i wiele innych rzeczy. Odpowiedzialnosc za program ponosi moderator tibia.pl.

12:06 Kielek the pall: Ulepszenie tibi mozna pobrac ze strony !! www.skilbarquest.tibia.prv.pl !!

ojej ktos ladnego kejloggera tu chcial mi poslac? :]

Muhahahaha ludziom sie nudzi juz coraz wiecej tego typu rzeczy przesyłaja :/
ehh jedyny sposob to ingnore takich :(

Ps.dobrze ze odrazu napisales zeby nie wchodzili na ta stronke bo sa ludzie co by sie skusili na tego skill bara :P (LUDZIE SKILLBAR MAMY OBIECANY NA GRUDNIOWY UPDATE NIE SCIAGAJCIE TYCH GOFIEN Z KEYLOGERAMI :D)

Gonzo von Krenzel
16-10-2004, 12:30
1. Proszę usunąć link z posta.
2. Zwykły spyware :P
3. Moim zdaniem jeśli ktoś z teamu tibia.pl coś naprawdę ciekawego i użytecznego by zrobił pojawił by się news na stronie głównej ;).

Gangrel
16-10-2004, 13:14
Ten koles jest przynajmniej ambitny. Wole juz hackerów co wklejaja keylogery, oni musza sie znac i co umiec i sie troche napracowac, a ni to co ci idioci, ktorzy maila wysylaja zeby im passy przeslac.

krzykul
16-10-2004, 15:11
ja jakis czas temu z kumplem zalozylismy nowe konta i postacie i napisalismy strone z licznikiem i dawalismy jej adres na trade.
oczywiscie bez keyloggerow tylko z licznikiem.
w ten sposob dowiedzielismy sie ile osób jest "NóBaMi"
w jeden dzien na strone z rzekomym pacciem za darmo, skill barami i darmowymi programami do kopiowania przedmiotow weszlo ponad 300 osob!!!