Pokaż pełną wersje : Pokemon Emerald(gba)
Siema. Mam problem z tą gierką. Mianowicie po 6 odznace udaję się do następnego miasta i tam jest ta skała z kryjówką Teamu Aqua/Magma.
Czytając różne solucje na stronach www odkryłem, że u mnie w grze brakuje jednej rzeczy. Mianowicie jak dojdzie się do tego miasta powinno się polecieć do Slateport City i tam być świadkiem kradzieży łodzi. Ja tego nie miałem =/ I przez to nie mogę zaatakować dwóch blokujących typów z Teamu.
przeszedłem całą mape 2x i nic nie znalazłem. Może mi ktoś pomóc? :(
A może skieruj się na forum o tematyce Pokemon, ewentualnie o grach na GBA?
xDDDDDDD
nie chce mi się tworzyć nowych kont na takich forach :S
a tu jest dział RPG więc w czym problem?B)
Apticer's
13-08-2007, 11:58
W czym problem? Że tu jedna osoba na 5000 tysięcy gra w pokemony...
Nie udało Ci sie trafić na kradzież łodzi? Graj od nowa, może tym razem się uda.
#Edit
@Down
Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisał on, że czytał różne solucje i wie co się powinno stać, nie wie tylko dlaczego to się nie dzieje.
thebassa
14-08-2007, 19:46
www.pokemony.com
tam powinienes znalesc jaką solucje a jak nie to
www.google.pl
Yoh Asakura
14-08-2007, 23:35
Ściągnij inną wersję emulatora, może to coś da.
Zylkolak
14-08-2007, 23:57
Tam trzeba bylo wejsc w pewien budynek gdzie na poczatku gry byla do niego kolejka i wlasnie w tym budynku oni kroja ta lodz, posprawdzaj wszystkie budynki w tym miescie.
Czarek221
01-04-2008, 15:44
Wg mnie to musisz pogadać z gostkami na mt.pyre czy gdzieś na jakiejś górze :) tam będzie gość z team aqua/magma i walczy z nim bendziesz.
:):):):)
Pzdr czarek221
Pokemon fire red FTW, skasuj to gówno w które teraz grasz.
Necromantor
01-04-2008, 20:15
celoz sie nie zna! pokemon yellow ftw!:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup:
Taaa, większość solucji jest do Ruby/Saphire. W Emeraldach musisz obejść mt. Pyre aż znajdziesz kryjówke teamu Magma gdzie będą budzić Groudona. Później dopiero idziesz do Team Aqua (albo do łodzi, nie pamiętam).
PS: Diamond P\D Ssą namiętnie i rozkosznie... Spodziewałem się sporo więcej, co nie znaczy że są totalną beznadzieją xD
FR/LG są okej, ale nic nie zpwni crystali!
ddd
Liczysz tylko tych co się przyznają, ta??;p
Jestem tego samego zdania.
Davido16
04-04-2008, 21:08
Jestem tego samego zdania.
Ja wolę Ruby, bo fire redy i green leaf'y, miałem częściowo po chińsku (japońsku, przepraszam za nieznajomość autora produktu xP) _/
FR/LG rokszą. Ale ponad wszystko rządzi POKEMON SHINY GOLD, fanowski remake klasycznego, najlepszego na świecie, Golda.
WG. Mojej oceny:
1. Gold/Silver/Crystal - Shiny gold
2. FR/LG
3. Emerald
4. R/S
...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.