PDA

Pokaż pełną wersje : Zero Tolerancji Dla Botterow!

Mystiquel
15-08-2007, 20:09
Zero Tolerancji Dla Botterow!

O co chodzi?

Chodzi o to by znieslawic tych ktorzy uzywaja botow i udowodnic im ze niesa oni prawdziwymi rookstayerami. Moze chociaz kilkoro z tych ktorzy sie tutaj znajda skoncza z bottingiem.

Tutaj dowiecie sie co to jest bot ;)
Link (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144283)

Dowody

No tak na kazdego botterea trzeba miec dowody ;)
Wystarczy ze wyslecie ze 2-3 screeny ukazujace bottera
podczas botowania. Oczywiscie filmiki sa milewidziane. Na screenach botter powinien byc zablokowany tak aby non stop stal w miejscu lub poruszal sie tylko w kilku sqm. 2-3 Screeny powinny byc zrobione w przeciagu 10-15 min by uniknac wszelkiego rodzaju oszustw :p

Lista Botterow:

Isara
Elite'Rookstayer

Morgana
Auross

Czarna Lista Tematu:

piotrek26111

darushu
15-08-2007, 20:30
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29228
Nick: Auross
Level: 33
Świat: Morgana.

@offtop
Ja tam myśle ze tym tematem nic nie wskuramy, bo na nich jedyną radą jest trapowanie takich. Nic wiecej niepomoze. Interwencje GM'ow raz na ruski rok, a i tak nie jest to karane odrazu kasacją konta, tylko jednak marną prowokacja w postaci bana na miesiąc.
Jednak nom duzo graczy jest com nie znają wszystkich botterów na swoim serverze i ten temat moze pomóc im w szukaniu ich i gnębieniu wszelakimi mozliwymi sposobami.

@do autora
Proponuje zrobic liste serverów i na kazdym z nich wpisać botterów, dla lepszej czytelności ;)

Rodziew On Rook
15-08-2007, 22:41
Lubie gnebic takich ludzi ^^

Moze razem z Darushu pognebimy pary delikwentow ;p

Mystiquel
15-08-2007, 23:55
@do autora
Proponuje zrobic liste serverów i na kazdym z nich wpisać botterów, dla lepszej czytelności ;)

Dobry Pomysl, Juz sie za to biore :p

Crool
16-08-2007, 01:07
Bezsensowny temat imho -.-'..

darushu
16-08-2007, 01:13
EDIT: Jeszcze jedno.
Jakbyś mógł w nicki botterów wsadzić linki przekierowujące na tibia.com
Dla pana Aurossa np.

Morgana
Nick: Auross

Aha... nie obrazisz sie jak wrzuce nicki botterów? Do których niemam ani filmów ani SSów?
Nie chce mi sie za niektórymi gonic zeby takim fotki pstryknąć.
Już mówie:
Morgana rook 66 level - cave-bot na trollach w PACC area.
Guatakaa 28 level - cave-bot na bugach i spiderach w PACC area.
Tric Lister 28 level - cave-bot na ratach pod Al'dee na FACC.
Sletnisse 30 level - j.w.
Kanio Rookslayer 27 level - j.w. (prawdopodobnie zakonczyl tą czarną robote po deadzie na bugu).

O ile nie masz nic przeciwko, ze nie ma ani SS'ów ani filmów, a jezeli tak, to moge sie tam kiedys przejsc im cos pstryknąc :)

Jest jeszcze duzo takich, jednak nie daje tu ich nicków bo 100% dowodów co do nich niemam, aczkolwiek nigdy ich na zywo na bocie nie przylapalem, jedynie com to wnioskuje z [online times] na www.pskonejott.com

Vryysas
16-08-2007, 01:18
Na Isarze mamy bottera - zatacza on pętle; misie, trolle, wolfy, misie, bugi, itd
Padł on moją ofiarą kilka dni temu... zdjęcia znajdziecie w albumie, Nick bottera Elite'Rookstayer

Mystiquel
16-08-2007, 12:28
EDIT:

O ile nie masz nic przeciwko, ze nie ma ani SS'ów ani filmów, a jezeli tak, to moge sie tam kiedys przejsc im cos pstryknąc :)

Niemoge umiescic nickow tych botterow poniewaz niemam dowodow :(
Przykro mi ale jak bym umiescil ich na liscie, to odrazu wielu ludzi zaczelo by komentowac temat w negatywny sposub.
Prosze o wyrozumialosc...

piotrek26111
17-08-2007, 23:00
Chodzi o to by znieslawic tych ktorzy uzywaja botow i udowodnic im ze niesa oni prawdziwymi rookstayerami.
Zniesławić. Rotfl. Pokaż mi botera ktory by sie tym przejmował. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora zostaje na rooku w celu rozwikłania wszystkich jego tajemnic. Nie jest to równoznaczne z tym ze expi sam bo moze wbic lvl na bocie i dopiero potem sie tym zajac. (tak jak ja)
Wystarczy ze wyslecie ze 2-3 screeny ukazujace bottera
podczas botowania. Oczywiscie filmiki sa milewidziane. Na screenach botter powinien byc zablokowany tak aby non stop stal w miejscu lub poruszal sie tylko w kilku sqm. 2-3 Screeny powinny byc zrobione w przeciagu 10-15 min by uniknac wszelkiego rodzaju oszustw
Screeny i filmy, to faktycznie "mocne" dowody na uzywanie przez kogos bota. Rotfl. Do podrobienia w góra 5 minut (screen w pół minuty)
Lista Botterow:

Isara
Elite'RookstayerElite'Rookstayer

Morgana
AurossAuross
Od razu się spytam czy to lista prawdziwych boterów czy też pseudo-boterów? Jesli tych pierwszych to sie nie obraze jak mnie dopiszesz do listy.

darushu
17-08-2007, 23:03
@up
Nie za wysoko sie cenisz koleś?

piotrek26111
17-08-2007, 23:09
@up
Nie za wysoko sie cenisz koleś?
Ja sie nie cenie wysoko, po prostu denerwuje mnie ze w dzisiejszych czasach mianem "botera" określa się 12-letnie dziecko neostrady korzystające z badziewnego TBI ktore:
a) nie sprawdza plików winhexem a potem pisze na forum ze w bocie byl wirus
b) sciaga boty z nieoficjalnych stron badz linków
c) nie umie scrackowac tibia bot ng
d) nie umie skonfigurowac nawet najprostszej tibii auto gdyz nie zna jezyka angielskiego
e) sciaga "boty" z "bajerami" typu "omijanie exhausted" (jak wiadomo cos takiego nie jest w ogole mozliwe)

kuba1324
18-08-2007, 02:06
Ja sie nie cenie wysoko, po prostu denerwuje mnie ze w dzisiejszych czasach mianem "botera" określa się 12-letnie dziecko neostrady korzystające z badziewnego TBI ktore:
a) nie sprawdza plików winhexem a potem pisze na forum ze w bocie byl wirus
b) sciaga boty z nieoficjalnych stron badz linków
c) nie umie scrackowac tibia bot ng
d) nie umie skonfigurowac nawet najprostszej tibii auto gdyz nie zna jezyka angielskiego
e) sciaga "boty" z "bajerami" typu "omijanie exhausted" (jak wiadomo cos takiego nie jest w ogole mozliwe)

Lol, a co za różnica? Botter czy pseudo-botter. Ważne, że używa wspomagaczy...

Ps. Czekam, aż jakiś moderator straci cierpliwość i zrobi, co powinien.
Stan: Completely ignore.

lubiekasze
18-08-2007, 03:04
@Piotrek
Jak to sprecyzowałeś ze rookstayer to osoba zajmująca się odkrywaniem tajemnic rook'a? Ktoś inny może zostac na rooku żeby expic i nie bedzie odkrywał zadnych tajemnic , wtedy nie bedzie on juz rookstayerem ? Bedzie zgubiony w czasoprzestrzeni miedzy mainem a rookiem :O?
Pozatym człowieku weź ty sie ogarnij. Uzywasz bota i jeszcze sie tym chwalisz? Baaa nawet jestes dumny z bycia sk**wysyńsim botterem. Chyba pomylily Ci sie fora , tibia.pl nie jest miejscem w ,którym mile widziani sa botterzy. Takie farmazony to se mozesz napisać na godnym pożałowania forum dla botterow 0o

Wyjdz i nie wracaj

@Temat
Pomysł dobry tylko trudniej z realizacja, możecie sie przyczynic do zmniejszenia sie botterskiej populacji.

piotrek26111
18-08-2007, 09:47
Takie farmazony to se mozesz napisać na godnym pożałowania forum dla botterow 0o
Masz na mysli torg? Na moje oko to forum dla pseudo-boterów uzywajacych TBI. Zreszta kiedys tam przeczytal w jednym z tematow ze inne boty poza TBI nie sa mile widziane. To wszystko wyjasnia. Kinderboterzy :/

Mystiquel
18-08-2007, 09:55
@Piotrek26111

Po jakiego *** wogole sie odzywales?
Moze sam uzywasz botow i boisz sie ze ktos pstryknie ci fotke i nick twojej postaci bedzie kojazyl sie z oszustem? Poco ktos mial by robic fake w takiej dosc malo istotnej sprawie jak np bottowanie 9lvla? Gdybys dal mi teraz screena Rookguardian De'Bove Albo Sunrise jak bottuja to moze i bym sie zastanowil i przyjzal sie najpierw wszystkiemu a potem dodal na liste.

Kolejne dziecko wychowane przez tibia.org.pl :(

redfaction
18-08-2007, 10:14
Uzywasz bota i jeszcze sie tym chwalisz? Baaa nawet jestes dumny z bycia sk**wysyńsim botterem.

Cze. Używam bota i się tym chwale. Jestem z tego dumny. Z tego, że mam rl life, i nie siedzę po kilka godzin dziennie przez xy tygodni patrząc jak mój pikselek non stop expi na tym samym ;- )

Chyba pomylily Ci sie fora , tibia.pl nie jest miejscem w ,którym mile widziani sa botterzy.

Zdziwiłbyś się, ile osób tutaj bottuje. Oj zdziwił zdziwił.

@Temat
Pomysł dobry tylko trudniej z realizacja, możecie sie przyczynic do zmniejszenia sie botterskiej populacji.

Pomysł śmieszny. Who cares? Na ratach będziesz botterów trapować?.
Taki temat nic nie da + zabiera parę kb miejsca na serverze i w bazie.
Bez sens imho.
Botterzy mają w dupie to, że są na jakiejś liście.

Tove'Rook
18-08-2007, 11:28
Skoro macie to - jak ty to mówisz - w dupie, to po co się w ogóle odzywasz?

Mutilator
18-08-2007, 11:36
2xUP Noob ^^

Nie umiesz grać sam to nie graj.
Nie chcesz tracić czasu na gre to też nie graj.

UWAGA!!! Dzieci ta gra nie jest obowiązkowa!!! Chcesz graj, nie chcesz, szkoda Ci czasu, nie umiesz, mama nie pozwala = nie graj! Proste?? Nie dla wszystkich...

Jak się chwalicie, że bot gra za was, to znaczy tylko tyle, że jesteście script kiddie i nic więcej czyli prościej mówiąc pospolita lama.

@down
Nie oceniaj ludzi po sobie -.-

redfaction
18-08-2007, 11:39
2xUP Noob ^^

UWAGA!!! Dzieci ta gra nie jest obowiązkowa!!! Chcesz graj, nie chcesz, szkoda Ci czasu, nie umiesz, mama nie pozwala = nie graj! Proste?? Nie dla wszystkich...

Pragnę zwrócić uwagę na to, że nie każdego bawi sam grind. Niektórzy używają bota po to, żeby mieć potem przyjemność ze wspólnych huntów z kumplami, inni uczestniczą w warach - a jeszcze inni po prostu sprzedają konta.
'nie umiesz grać sam to nie graj' ojj, tu się można spierać.

@Tove'Rook:
Bo śmieszą nas tematy zbulwersowanych 10lvli, z których zresztą większość gdyby sama miała możliwość używania porządnego bota za darmo, bez mrugnięcia okiem by to robiła.

Piterownik
18-08-2007, 11:40
Kolejny temat omg...
BOTOWAŁEM, BOTUJE I BĘDĘ BOTOWAŁ!
Sprawia mi to przyjemność i mam w dupie czy ty przez to nie możesz expić, nie możesz mnie dogonić z lvlem, lub jak sam powiedziałeś mama ci nie pozwala :<

Mystiquel
18-08-2007, 13:31
Kolejny temat omg...
BOTOWAŁEM, BOTUJE I BĘDĘ BOTOWAŁ!
Sprawia mi to przyjemność i mam w dupie czy ty przez to nie możesz expić, nie możesz mnie dogonić z lvlem, lub jak sam powiedziałeś mama ci nie pozwala :<

I co? Obsluga tibia.pl pozwala na takie posty?
Hahaha to moze nie uzytkownicy sa nieteges a Moderatozy sa jacys je****
Bez Obrazy :p Takich powinni tepic, a nierobia z tym nic.
"BOTOWAŁEM, BOTUJE I BĘDĘ BOTOWAŁ!"
A botuj se... Nikt ci niebroni, ale sie kiedys niezdziw..

@Redfaction

"Pragnę zwrócić uwagę na to ze" Niekazdy siedzi przy tibi po 5/10h dziennie
Baa moze logujemy sie raz/2 razy w tygodniu?
Niewiesz tego, a z twoich postow wynika ze wedlug ciebie kazdy kto gra w tibie przesiaduje przyniej po 4/5 godzin dziennie...
Zastanow sie co piszesz, aha i skoro masz to w dupie to po jakiego je*** h*** sie odzywales? ;) Noo Wlasnie.
Co do wypowiedzi 10lvli.. JA niemam 10lvla a w swojej "karieze tibijskiej" wbilem juz takie lvle o ktorych ty mozesz tylko pomazyc.
Jak narazie jedyna zbulwersowana osoba jesets tutaj ty ^^
Zbulwersowales sie tym ze chcemy tepic takich jak ty haha :D
Aha mam mozliwosc kozystania z botow ale jakos tego nierobie...

lubiekasze
18-08-2007, 13:39
Ja gram w ta gierke od czasu do czasu , jesli naprade sie nudze. Wbijam powiedzmy 1lvl na miesiac , teraz mam 58lvl i nie widze w tym nic fajnego jak za mnie expilby bot. Wole miec teraz 58lvl wbity wlasnymi silami przez 3 lata niz 100lvl wbity w 2 miesiace ;o
W tibie nie graja tylko power gamerzy 0o

@redfaction
Zawsze istnieje opcja report i forum na tibia.com z podforum dla gmów

redfaction
18-08-2007, 13:52
wbilem juz takie lvle o ktorych ty mozesz tylko pomazyc.

głupie słowne przekomarzanki. dowód?

@UP:
ano prawda.
Tylko, mało kto na takowe reaguje, a po za tym, co za idiota expi botem będąc 100% afk
;p

piotrek26111
18-08-2007, 14:00
Kolejne dziecko wychowane przez tibia.org.pl
A przed chwiła napisalem ze tibia.org.pl SUX
Jedyne fora na jakich siedze to tibia.pl (bo to najpopularniejsze forum o tibii) oraz fora botow tibii bota ng oraz tibii auto. (na których pomagam w udoskonalaniu botow oraz daje wskazowki poczatkujacym boterom). Tibia.org.pl jest dla pseudo-boterów ktorzy uwazaja ze sa fajni bo maja TBI do robienia uchufff
2xUP Noob ^^

Jak się chwalicie, że bot gra za was, to znaczy tylko tyle, że jesteście script kiddie i nic więcej czyli prościej mówiąc pospolita lama.
A co jesli ktos lubi np zwiedzac mapke tibii a nie wystarczajacego lvla zeby gdzies pojsc i nie chce mu sie takowego robic?

Scobel
18-08-2007, 14:04
A przed chwiła napisalem ze tibia.org.pl SUX
Jedyne fora na jakich siedze to tibia.pl (bo to najpopularniejsze forum o tibii) oraz fora botow tibii bota ng oraz tibii auto. (na których pomagam w udoskonalaniu botow oraz daje wskazowki poczatkujacym boterom). Tibia.org.pl jest dla pseudo-boterów ktorzy uwazaja ze sa fajni bo maja TBI do robienia uchufff

A co jesli ktos lubi np zwiedzac mapke tibii a nie wystarczajacego lvla zeby gdzies pojsc i nie chce mu sie takowego robic?

Hmm to mam rozumiec ze jak by nie bylo botow to bys nie ruszyl w tibi nawet poza miasto na rookgaardzie bo tam trzeba juz miec 2 lev a wkoncu zaczynasz z 1 lev i nie masz teoretycznie szans na wyjscie i zwiedzenie chodzby rookgaardu tak ?? Glupie tlumaczenie,,, szczegolnie jak bot wbije ci ten 100 lev to na demonach napewno bedziesz umial sobie oradzic :)

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 14:07
@2xUP
Robisz się coraz bardziej żałosny. Skoro jesteś boterem to wynoś się z tego forum bo ono nie toleruje takich ludzi jak ty.

piotrek26111
18-08-2007, 14:08
Hmm to mam rozumiec ze jak by nie bylo botow to bys nie ruszyl w tibi nawet poza miasto na rookgaardzie bo tam trzeba juz miec 2 lev a wkoncu zaczynasz z 1 lev i nie masz teoretycznie szans na wyjscie i zwiedzenie chodzby rookgaardu tak ?? Glupie tlumaczenie,,, szczegolnie jak bot wbije ci ten 100 lev to na demonach napewno bedziesz umial sobie oradzic :)
Na demonach sobie juz nie raz radzilem a jesli zrobią takie potwory ze nie bede umial sobie poradzic (w co watpie bo potwory w tibii nie posiadaja zadnej sztucznej inteligencji) to po prostu bede padal pare razy az się nauczę. Ew. wbije wyzszy lvl i pojde. Myślisz ze odrabianie strat po śmierci sprawia jakikolwiek problem boterowi?

Pamiętaj ze ja nie botuje bezcelowo: moim celem w tibii jest poznanie dokladnie calego rooka i maina. A zeby tego dokonac musze miec haj lefel ktorego recznie mi sie nie chce robić. (bo nie po to gram w tibie zeby expic lecz zwiedzać, i znowu kolko sie zamyka xD)

To nie jest tak ze ja w ogole nie zabijam zadnych potworów. Wytlumacze ci to lopatalogicznie: pojawia sie zalozmy po winter update nowy potwór. Pierwsze co robie to wbijam odpowiedni lvl (na bocie) zeby na niego pojsc, drugie co robie to kupuje odpowiednie runy/mf'y/bolty czy co tam trzeba zaleznie od profesji i rangi potwora. Potem ide z nim walczyc. Walcze tak dlugo az sie naucze do perfekcyjnie pokonywac. (czyli w warunkach tibii nie dluzej niz godzina) Potem mi sie nudzi to ide na nastepnego potwora a jesli nie moge od razu pojsc to patrz punkt 1. W ten sposob postepuje z innymi rzeczami czyli hunty, questy, zwiedzanie miejsc itp. Tylko w pvp biore zawsze udzial bo mi sie podoba. Po prostu nie lubie 666 666 666 warlockow pod rzad zabijac bo to naprawde nudne. (skoro sie juz umie) Mam nadzieje ze to czytasz Scobel. Boter nie taki "iwul" lecz zwykly czlowiek ktory chce mi sie bawic przy grze a nie patrzec na cyferki jak wy myslicie ;<

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 14:16
Jak wbijesz na bocie ten swój high level to nie zrobisz tego uczciwie. Używając bota wcale nie jesteś super, hiper fajny ale jesteś oszustem który(jak zakładam) nie umie wbić lvl i tłumaczy się tym że mu się nie chce.

@Down

Może ja ci niewierze? Jak udowodnisz to że w ogóle umiesz grać? Jest pewnie wiele ludzi którym też nie chce się zabijać mobów a jednak nie przechodzą na bota. Czemu? Bo chcą ten lvl wbić uczciwie i nie są takimi rozpieszczonymi dziećmi które stawiają sobie postać na bocie a zasługi kierują na siebie.

piotrek26111
18-08-2007, 14:20
Jak wbijesz na bocie ten swój high level to nie zrobisz tego uczciwie. Używając bota wcale nie jesteś super, hiper fajny ale jesteś oszustem który(jak zakładam) nie umie wbić lvl i tłumaczy się tym że mu się nie chce.
Ile razy mam powtarzac ze nie chce mi sie zabijac 666666666 warlockow pod rzad. Ani to trudne ani to ciekawe. Wystarczy zabic powiedzmy 100 zeby umiec z nimi walczyc.

Piterownik
18-08-2007, 14:30
@2xUP
Robisz się coraz bardziej żałosny. Skoro jesteś boterem to wynoś się z tego forum bo ono nie toleruje takich ludzi jak ty.
Jak widzisz, toleruje.

Może i jestem oszustem, nie potrafiącym expić ale uwierz mi mam to gdzieś. Mnie nie kręci godzinne wybijanie x potwora ani granie raz na miesiąc :<

Vantage
18-08-2007, 14:33
Temat bez dna, ponieważ wg mnie każda ze stron ma swoją rację, którą będzie bronić.

Anty boterzy będą zgrywać się, jacy to oni nie są uczciwi i jak bardzo nie tolerują boterów, natomiast boterzy cały czas będą przedstawiać pozytywy grania na bocie. Nic w tym dziwnego. Po za tym pragnę zauważyć, że wielu z tych boterów tak naprawdę wcale nie botuje dla lvla, kasy.
Jak ładnie zauważył Piotrek <jakaśliczba> ktoś może botować, żeby np. odkrywać mapę. Wg mnie ktoś może botować, żeby pomóc koledze, np. zbierać mu pieniążki albo coś. Ten kolega wcale nie musi o tym wiedzieć.
Ile razy jest tak, że Ci "oszuści" widzą w tej grze większego RPGa, niż wielu uczciwych graczy (chodzi o to, że bez bota :), uczciwość to szeroko rozumiane pojęcie).

Nie jestem za żadną ze stron, i chyba wiem jakie będą komentarze do mojego posta ;> .

No i jak już up ktoś wspomniał, nie przejmujcie się pierdołami, grajcie tak, żeby mieć fun.

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 14:34
Jak widzisz, toleruje.

Może i jestem oszustem, nie potrafiącym expić ale uwierz mi mam to gdzieś. Mnie nie kręci godzinne wybijanie x potwora ani granie raz na miesiąc :<

więc nie jesteś prawdziwym fanem tej gry, tylko jednym z plagi która ją niszczy.

@piotrek26111

nie będę się z tobą kłócił ponieważ twoje posty to "prowokacja rodem z onet.pl"

Piterownik
18-08-2007, 14:38
Może i niszczę, ale kiedyś byłem inny. Kiedyś expiłem sam i było super. Ale niestety czasy się zmieniły i teraz kiedy jest online 900+ osób, wszędzie biega conajmniej 1 bot, a na jednym expowisku lata po kilkanaście osób jedynym sposobem na exp jest właśnie bot ...

Michoss
18-08-2007, 15:50
"Używam bota żeby potem pozwiedzać mapę"
A sratatatatata. Zwiedzenie mapy to też jeden mój cel w tibii, (poza kolekcjonerstwem. Przez tą kupę ładnego śmiecia w depo, o wartości parudziesięciu K mam dalej ekwipunek na 25 lvl-i dobrze mi z tym :P) ale mogę to robić sam, bez wbijania poziomu botem. Jak miałem mały poziom zwiedzałem mało niebezpiecznie miejsca, potem-średnio niebezpieczne, a jak (jeśli-nie czuję potrzeby wbicia 123456 lvla) wbije wysoki, to będę zwiedzał bardzo niebezpieczne miejsca.
A co do pvp-Ale wiesz, że zakładając że przeciwnik gra uczciwie, jest to BARDZO niesprawiedliwe?
W prawdzie to jeszcze bardziej nielegalne, ale to sprzedawanie postaci to chyba najsensowniejsza opcja...

@up
Taa...
Ciekawe, bo znam parę osób, które wbiły wysoki lvl bez bota. Więc jednak jest jakaś opcja.

Dobraa, koniec!
Podsumowanie:
1)Nie-botterzy grają uczciwie, i (przynajmniej pod tym względem) nie łamią zasad tibii. Wiele z nich nie używa bota bo nie umie go zaprogramować. Często odpadają przy niskim poziomie.
2)Botterzy łamią tibia rules. Używają bota dla różnych celów-zwiedzanie, pvp, jednak, niestety najwięcej botterów robi to dla popisu "o look ja mam 100000 lvl i 1000kkkkk"
Z niewiadomych powodów-są ku****ko zarozumiali.
3)I tak to JA rox

piotrek26111
18-08-2007, 17:22
Jeszcze raz powtorzę ten przyklad z nieszczesna demoną. Jest sobie koles ktory chce ja zwiedzac ale ma powiedzmy 30 lvl i nie chce mu sie expic. To sami pomyslcie co lepiej czy przesiedziec wiele godzin przed kompem bijac w kolko te same potwory czy moze ustawic sobie bota i miec za darmo.

Po drugie, expienie wymaga czasu a nie umiejetnosci. Zgodze sie z tym ze jak ktos nigdy nie widzial demona to nie bedzie umial go zabic. Ale jesli ktos zabil powiedzmy 100 demonow to myslicie ze tez nie bedzie umial? Oczywiscie ze JUZ umie. A kolejne 666666666 demonów ktore zabije po tych 100 pierwszych nie beda juz mu dawaly nowych umiejetnosci (bo juz umie zabijac demony) a jedynie punkty expa. Taka gra wtedy nazywa sie "dla cyferek". Zamiast tego mozna zapuscic bota i nic sie nie traci (bo juz sie umie zabijac demony) a zyskuje exp.

Umiejetnosci do expienia (nie mowie w tej chwili o pvp bo to calkiem inna bajka!) w danym miejscu nabywa sie w ciagu kilkunastu do kilkudziesieciu minut i mozna zrobic to w kazdej chwili robiac sobie na chwile przerwe w korzystaniu z bota. Pozniej jest juz tylko nudne powtarzanie umiejetnosci ktore sie nabylo. Wiec wasz koronny argument ze boter nie umie sam grac jest po prostu smieszny i zalosny, wsadzcie go sobie w ****

Czekam na sensowne argumenty inne niz "boter nie umie sam grac" bo ten argument obalilem w poprzednim akapicie tego posta

Gofin
18-08-2007, 17:37
Jeszcze raz powtorzę ten przyklad z nieszczesna demoną. Jest sobie koles ktory chce ja zwiedzac ale ma powiedzmy 30 lvl i nie chce mu sie expic. To sami pomyslcie co lepiej czy przesiedziec wiele godzin przed kompem bijac w kolko te same potwory czy moze ustawic sobie bota i miec za darmo.

A nie pomyślałeś, że jeszcze większą przyjemność dałoby zwiedzenie demony, gdybyś własnoręcznie wbił wymagany poziom? Siedzisz wiele dni, klepiesz potworki, ale w końcu po tym czasie nadchodzi nagroda? Jeżeli zdobędziesz ten poziom używając bota to nagroda (czyli możliwość gry na demonie) będzie mniej cieszyć. To tak jakby urodziny były codziennie- w końcu stałyby się rutyną i prezenty nie dawały by odpowiedniej radości.

Aha i chciałem zgłosić kolejnego bottera:
Perpetual Torment z Askary.
Wystarczy poczytać wypowiedzi piotrka26111 i założyć, że nick, który widnieje w jego sygnaturce to jego postać, by uznać to za dowód.

piotrek26111
18-08-2007, 17:43
A nie pomyślałeś, że jeszcze większą przyjemność dałoby zwiedzenie demony, gdybyś własnoręcznie wbił wymagany poziom?
Szczerze? Nie. Aczkolwiek argument dosc sensowny.
Aha i chciałem zgłosić kolejnego bottera:
Perpetual Torment z Askary.
Wystarczy poczytać wypowiedzi piotrka26111 i założyć, że nick, który widnieje w jego sygnaturce to jego postać, by uznać to za dowód.
Dowód to bedzie jak mnie gm zlapie.
Czarna Lista Tematu:

piotrek26111
:cup:

Sebarka
18-08-2007, 18:20
@ Gofin

17:08 Please wait patiently for a gamemaster to reply.

Mystiquel
18-08-2007, 18:26
Liczylem na jakies poparcie w tej sprawie, ale widze ze najlepiej poprostu wlaczyc bota i to pie***

WIEC WEDLUG WIEKSZOSCI TUTAJ ODPOWIADAJACYCH NA TEMAT NAJLEPIEJ NA TIBIA.PL ZAREKLAMOWAC BOTY...

Co jest panowie? Reklamujemy boty..
Zaczynamy od TibiaBot NG.
Co sadzicie, moze sie nauczymy crackowac? hahaha
(przeciez dla was boty sa legalne)
hmm, Zapraszam na www.tibiasoft.com tutaj znajdziecie kilka bocikow.
Dla moderatorow boty tez sa legalne bo wypowiedzi niektorych tutaj uzytkownikow niesa kasowane ani nic. (ta tez niepowinna byc skasowana)
Moze tibia.org.pl powinna posiadac miano supported fansite?
Oni przeciez maja boty i sa bosami ahhaah :/

To jest poprostu tragedia co sie tutaj dzieje,
Moderatorzy tego forum maja w dupie ze na ich forum botterstwo jest rozpowszechniane. No trudno takie czasy.

Fpitolony w sprawe
18-08-2007, 18:54
Przerosniete ego <lol>, mysli, ze jest wielki... Jak dla mnie - zalosny ;]
Botterzy z mojego serwa: Hyo Oja, Sharth Tukan, Modry Tukan, Majok the Rookstayer

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 19:39
@Piotrek26111

Jest też inna opcja, nie graj w tibie, bo w tibi chodzi tylko o expienie. Jeśli chcesz se pozwiedzać kup se grę do tego stworzoną.

A tak w ogóle dziwie się że żaden moderator jeszcze nie zareagował na to reklamowanie botów, a przecież to sprzeczne z regulaminem:baby:

- Prodigy -
18-08-2007, 21:52
Nie jestem za żadną ze stron

...czemu świetnie dałeś dowód swoim postem <płacze ze śmiechu (a może to z rozpaczy, nie wiem)>

(...) Majok the Rookstayer

Oww, stary, dobry Maju... botter, ale ufam mu bardziej niż własnej matce, skurczybyk, fortuny się na mnie dorobił. Pewnie chwila minęła, zanim zajrzał do jednego z kilku zwiniętych do paska zadań okienek z Tibią i uświadomił sobie, że zarwał bana. Chyba, że to był ktoś z rodzeństwa =p

@Edit
Powiedz mu, że Pell go pozdrawia, jak go zobaczysz =p

Anty boterzy będą zgrywać się, jacy to oni nie są uczciwi i jak bardzo nie tolerują boterów

To Ty mi powiedz, o co kaman. Jak wg. Ciebie mamy formułować nasze nastawienie, żeby było odebrane tak, jak chcemy, a nie jako "zgrywanie się"? Dasz mi jakiś przykład zgrywania się ze strony anty-botterów i powiesz, dlaczego to właśnie jest zgrywanie się? Pozatym, gdybyś faktycznie "nie brał żadnej ze stron", nie szukałbyś jakiś usprawiedliwień w stylu "zbiera złoto dla kolegi". Nie wiem jak wy, ale ja nie chciałbym dostać od kogoś takiego "prezentu".

Vantage
18-08-2007, 22:11
...czemu świetnie dałeś dowód swoim postem <płacze ze śmiechu (a może to z rozpaczy, nie wiem)>

O co kaman? Zważyłem na oczywiste fakty, przecież nie napisałem: "Hurra, botujcie, botujcie! Osiągniecie więcej! Dajcie w kość tym uczciwym prawiczkom!" (nawet bym nie śmiał, ani wcale tak nie sądzę).

Mój post był obiektywny, nie rozumiem co Cię mogło skłonić do śmiechu? Że lata mi koło "dy" czy ktoś botuje (przestaje latać, kiedy robi to w jaskini, w której ja przebywam, ale to inna historia)? Stwierdzenie z tym RPGiem i mapką miało być podkreśleniem mojej obojętności.
Przecież człowiek to nie robot, kiedy zgasi bota też ma jakieś odczucia.

darushu
18-08-2007, 22:13
Cze. Używam bota i się tym chwale. Jestem z tego dumny. Z tego, że mam rl life, i nie siedzę po kilka godzin dziennie przez xy tygodni patrząc jak mój pikselek non stop expi na tym samym ;- )

To dziwne... Bo ja gram w tibie bez bota, nabilem sie calkiem calkiem dobrego levela na rooku w 9 miesięcy grania 2-3h dziennie i tez mam piekne zycie w rl.

Jak temu nieszczesnemu panu ktory chce wybrac sie na demone, nie chce expic... To sam pomysl czy wogole grac w tą gre? Nie dawaj nam tu nic do myslenia, najpierw sam pomysl... jezeli nie chce Ci sie normalnie robic poziomow, bo na demone pojdziesz tylko jak wczesniej pograsz na bocie, to po kiego kija grasz w tą gre?

Liczylem na jakies poparcie w tej sprawie, ale widze ze najlepiej poprostu wlaczyc bota i to pie***

WIEC WEDLUG WIEKSZOSCI TUTAJ ODPOWIADAJACYCH NA TEMAT NAJLEPIEJ NA TIBIA.PL ZAREKLAMOWAC BOTY...

Co jest panowie? Reklamujemy boty..
Zaczynamy od TibiaBot NG.
Co sadzicie, moze sie nauczymy crackowac? hahaha
(przeciez dla was boty sa legalne)
hmm, Zapraszam na www.tibiasoft.com tutaj znajdziecie kilka bocikow.
Dla moderatorow boty tez sa legalne bo wypowiedzi niektorych tutaj uzytkownikow niesa kasowane ani nic. (ta tez niepowinna byc skasowana)

To jest poprostu tragedia co sie tutaj dzieje,
Moderatorzy tego forum maja w dupie ze na ich forum botterstwo jest rozpowszechniane. No trudno takie czasy.
Zdeczka przesadzone (moze byc zle odebrane przez Modków), ale sluszne.
Tez nie rozumiem tego co sie dzieje tu w tym dziale. Wszak jest ciekawie, aczkolwiek ile mozna gadac o tym samym jak i tak (jak to powiedzial Austin Vantage), kazda strona bedzie sie upierac na swojej racji. Pozatym racja... Forum jest do wyrazania wlasnej opinii, ale czy kiedys nie bylo powiedziane, ze botterzy wstepu raczej tu nie maja? I com?
Moderatorzy nie zbanuja... chociaz w wielu postach dowidzialem sie juz niecenzuralnych słów, to przymykanie na nie oczy to mnie dziwi.
Moze jakies "znajomosci" tu sa moderatorów z botterami?

n/c

Majok
18-08-2007, 22:19

Oww, stary, dobry Maju... botter, ale ufam mu bardziej niż własnej matce, skurczybyk, fortuny się na mnie dorobił. Pewnie chwila minęła, zanim zajrzał do jednego z kilku zwiniętych do paska zadań okienek z Tibią i uświadomił sobie, że zarwał bana. Chyba, że to był ktoś z rodzeństwa =p

@Edit
Powiedz mu, że Pell go pozdrawia, jak go zobaczysz =p

Thx za pozdrowienia, nawzajem

Majok the Rookstayer?
"Banned for botting: 13.03.2007"
Ja się do tego przynajmniej przyznałem ;) Najlepsze jest to, ze zagonił mnie chłop, który swego chara kupił ;<

Varmoren
18-08-2007, 22:23
Na Thori mamy jak narazie 17 lvlelowego botera , który botuje na ratach , nie mam screenów ale mam w kompie rozmowe z nim w której przyznaje ze bottuje i pisze że to jego sprawa , potem dam edita bo jestem na wakacjach.

BOter : Az'ek

piotrek26111
18-08-2007, 22:42
@up
Taa...
Ciekawe, bo znam parę osób, które wbiły wysoki lvl bez bota. Więc jednak jest jakaś opcja.
Żeby wbić wysoki lvl samemu trzeba miec dużą cierpliwosc. Ja takiej nie mam wiec musze zadowolic sie botowaniem.
@ Gofin

17:08 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
Nie martw sie, gmy i tak maja cie w glebokim poważaniu.
hmm, Zapraszam na www.tibiasoft.com UWAGA tutaj znajdziecie kilka bocikow.
Tam są takie boty że aż mi szczena opada, rotfl.
tibia.org.pl sux, niby stronka wspierajaca nielegalne oprogramowanie ale jak wejdziesz na forum i w dzial download to sie nagle okaze ze tylko TBI tam wspieraja a jak ktos kiedys napisal poradnik crackowania ng to skasowali dzieciaki. I do tego jeszcze pamietam kiedys jak modek tam napisal ze test serwer jest po to zeby hackowac graczy. Ale sie wtedy usmialem. Widac ze nawet moderatorzy nie maja zielonego pojecia o programowaniu a przeciez jest ono niezbedne do pisania botów. Ale oni tylko żerują na czyjejś pracy poza spleenem ktory napisal badziewnego TBI i od bodajze 2 lat nie ulepszal go tylko daje caly czas te same funkcje do kolejnych wersji bota na nowe klienty tibii. A jak wiadomo TBI tych funkcji za duzo nie ma. A na forum 99% uzytkownikow to kinderboterzy ktorzy nie umieja nawet poprawnie tibii auto skonfigurować. Ba, czesc z nich nawet nie umie obslugiwac tego ich badziewnego TBI. A to dopiero rece opadaja. :D
Jak temu nieszczesnemu panu ktory chce wybrac sie na demone, nie chce expic... To sam pomysl czy wogole grac w tą gre? Nie dawaj nam tu nic do myslenia, najpierw sam pomysl... jezeli nie chce Ci sie normalnie robic poziomow, bo na demone pojdziesz tylko jak wczesniej pograsz na bocie, to po kiego kija grasz w tą gre?
Powód jest wiele: glowny to pvp, oprocz tego wspomniane juz wczesniej zwiedzanie, a takze solowanie, questy, hunty i pare innych dupereli. Ale expić nie bede bo mi sie nie chce. ;)

darushu
18-08-2007, 23:03
Powód jest wiele: glowny to pvp, oprocz tego wspomniane juz wczesniej zwiedzanie, a takze solowanie, questy, hunty i pare innych dupereli. Ale expić nie bede bo mi sie nie chce. ;)
Ale odpowiedz mi na to pytanie:
Po co wogole grasz w tibie?
W znaczeniu nie, ze chcesz solowac niewiadomo com.
Ale nie przejawiasz zainteresowania cala gra tylko jej jednym drobnym aspektem,
jakim u Ciebie niewatpliwie jest:
Zaczac od duzego poziomu i solowac nowe to potworki.
Jezeli Ci sie niechce grac normalnie w tibie, to nie rozumiem po com masz ją na swoim komputerze.
Nie sadzisz ze zajmuje Ci tylko miejsce na dysku? Jakies 15 MB + te Twoje boty?

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 23:10
@Piotrek26111

nie rozumiem czemu grasz w tibie w której chodzi tylko o expienie? Jak już pisałem są gry w których nie chodzi o expienie.

piotrek26111
18-08-2007, 23:12
Ale odpowiedz mi na to pytanie:
Po co wogole grasz w tibie?
W znaczeniu nie, ze chcesz solowac niewiadomo com.
Ale nie przejawiasz zainteresowania cala gra tylko jej jednym drobnym aspektem,
jakim u Ciebie niewatpliwie jest:
Zaczac od duzego poziomu i solowac nowe to potworki.
Jezeli Ci sie niechce grac normalnie w tibie, to nie rozumiem po com masz ją na swoim komputerze.
Nie sadzisz ze zajmuje Ci tylko miejsce na dysku? Jakies 15 MB + te Twoje boty?
Ja lubie w tibii:
*pvp
*zwiedzanie i solowanie
*hunty
*questy

Nie lubie w tibii:
*expienia

Lubię vs nie lubię
4 : 1
80% gry lubie, a tylko 20% nie lubie. I dla tych 80% gram w tibie. Teraz jasne?

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 23:19
PvP, questy, większy i ciekawszy świat do zwiedzania, nie trzeba expic = Guild Wars

weź że spadaj z tego forum i idź na inne, które skupia takie dzieciaczki jak ty plax.

darushu
18-08-2007, 23:21
Ja lubie w tibii:
*pvp
*zwiedzanie i solowanie
*hunty
*questy

Nie lubie w tibii:
*expienia

Lubię vs nie lubię

jak sloneczko...
Aczkolwiek hunty a expienie to praktycznie to samo, nie sadzisz?
Nio chyba ze chodzi Ci o PK, PA etc.
Questow sie juz nie czepiam, fakt ze trzeba zabic kupe tego wszystkiego,
co moze mowic o jakimkolwiek przejawie nawet i expienia, ale z mojej strony
bylby to denny argument.

weź że spadaj z tego forum i idź na inne, które skupia takie dzieciaczki jak ty plax.
On ma 17 lat, z tego jak to gdzies juz to pisal, wiec nie taki "dzieciaczek" :)

piotrek26111
18-08-2007, 23:29
jak sloneczko...
Aczkolwiek hunty a expienie to praktycznie to samo, nie sadzisz?
Nio chyba ze chodzi Ci o PK, PA etc.
Questow sie juz nie czepiam, fakt ze trzeba zabic kupe tego wszystkiego,
co moze mowic o jakimkolwiek przejawie nawet i expienia, ale z mojej strony
bylby to denny argument.
Nie, hunty to są jak sie idzie z kumplami na potwory. (przynajmniej ja tak to widze) A expienie to solo. Questow sie nie robi po to zeby nabic expa zabijajac kupe potworow ale dla przyjemnosci. PK i PA to ja zaliczam do pvp bo jedno i drugie polega na atakowaniu innego gracza tylko troche w roznych celach.

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 23:32
Expienie tylko solo? A jak team idzie expić na hydrach. Jednak huntowanie z kumplami to też expienie

piotrek26111
18-08-2007, 23:33
Expienie tylko solo? A jak team idzie expić na hydrach. Jednak huntowanie z kumplami to też expienie
Nie zrozumielismy sie. Ja mialem na mysli takie jakby zwiedzanie terenów i zabijanie wspolnie wszystkiego co po drodze sie znajduje dla przyjemnosci a nie expa i lootu. To w sumie bardziej pod zwiedzanie sie zalicza niz hunt. Rzeczywiscie, moj blad. Bo hunty na hydrach dla kasy i expa sa tak samo nudne jak zwykle expienie :P

Underoath
18-08-2007, 23:38
Gdy czytam wasze wypowiedzi o nieuczciwości, że zaczyna sie od cukierka itd to troszkę mi was żal ;d. Kto z was nigdy nie używał programów p2p? Kto ma wszystkie oryginalne gry, filmy, mp3 itd itd... Tak samo jest z boterami - jeśli sprawia im to przyjemność to kogo to obchodzi?? Wyżej ktoś napisał że lvl w tibii to nie wszystko. Więc tak bardzo was to boli że ktoś w 2 tygodnie zrobi 30 lvl, w miesiąc 100 i robi to x razy szybciej niż wy?? Ludzie grajcie dla siebie i niech was inni nie obchodzą. Nie, nie jestem boterem i z pewnością nigdy nie będę. Klepie ten 30 lvl już miesiąc ale mam z tego przyjemność bo robie to sam. Co mnie obchodzi że ktoś expi szybciej ode mnie???

piotrek26111
18-08-2007, 23:42
@up
Co tu duzo mowic... Popieram w 100%.

Teron-Gorefiend
18-08-2007, 23:43
@2xUp
nie musiałeś pisać tego posta w 2 tematach :0

już Ci na niego opowiedziałem w poprzednim temacie.

Moim zdaniem najlepiej jest do wszystkiego dojść samemu i uczciwie.

Fpitolony w sprawe
18-08-2007, 23:54
Ja lubie w tibii:
*pvp
*zwiedzanie i solowanie
*hunty
*questy

Nie lubie w tibii:
*expienia

Lubię vs nie lubię
Trzech z tych rzeczy na rooku nie wykonasz - pvp nie ma, zwiedzisz rooka calego w godzine, a questy do 10 lvla sa, wiec pozostaja hunty, na ktore mozna chodzic juz od 20... Wiec czemu nie zajmiesz sie odkrywaniem tajemnic rooka, tylko dalej botujesz? CO? Zbierasz kase, zeby w razie jakbys odkryl jak dojsc do MMa, to mial kase na lfy? Phi! Zalosne...

piotrek26111
19-08-2007, 00:01
Trzech z tych rzeczy na rooku nie wykonasz - pvp nie ma, zwiedzisz rooka calego w godzine, a questy do 10 lvla sa, wiec pozostaja hunty, na ktore mozna chodzic juz od 20... Wiec czemu nie zajmiesz sie odkrywaniem tajemnic rooka, tylko dalej botujesz? CO? Zbierasz kase, zeby w razie jakbys odkryl jak dojsc do MMa, to mial kase na lfy? Phi! Zalosne...
Zbieram kase na life fluidy w razie jakby dali na rooku nowe lepsze potworki. A od nastepnych wakacji kupuje pacca i juz tylko bede nad zagadkami pracowac.

Fpitolony w sprawe
19-08-2007, 00:09
Na jedno wychodzi, jak mieliby dodac jakiegos mobka na rooku, to tylko otworza drzwi do MMa, albo wypuszcza ghoula... Albo jestes taki glupi, ze naprawde wierzysz, ze dodadza jakies silne mobki, albo taki glupi, ze myslisz, ze w to uwierzymy... Coz, sam chcialbym,ze by byly jakies mocniejsze, ale raczej w to nie wierze, i imo se wymysliles to, zeby miec byle wymowke, bo tak naprawde zalezy ci tylko na lvlu, no ale zobaczymy ;)

piotrek26111
19-08-2007, 00:11
Na lvlu to mi akurat najmniej zalezy. Po prostu wierze w to ze na rook dadza potwory jakies silniejsze od mino maga.

zduncio
19-08-2007, 11:01
żal mi tego Pana co chyba piotrek się nazywa, bo nie wie co powiedzieć i w kółko wymyśla same bzdety.
CZY CIE CZŁOWIEKU POPIER*****LO??? JAK MOGĄ NA ROKU DAC SILNIEJSZE POTWORY??? WIDAĆ ŻE JESTEŚ JEDNYM WIELKIM DZIECKIEM NEO. KUP SE TYLE LFów ŻEBY CI CAŁY CAP WYPEŁNIŁY A PÓŹNIEJ BEDZIESZ BLAGAL ZEBY CIE NIE BANOWALI.
Zgadzam się z autorem tematu - botterów TRZEBA TĘPIĆ i nic ich nie może usprawiedliwić.
Pozdro dla nie-botterów

piotrek26111
19-08-2007, 11:25
żal mi tego Pana co chyba piotrek się nazywa, bo nie wie co powiedzieć i w kółko wymyśla same bzdety.
CZY CIE CZŁOWIEKU POPIER*****LO??? JAK MOGĄ NA ROKU DAC SILNIEJSZE POTWORY??? WIDAĆ ŻE JESTEŚ JEDNYM WIELKIM DZIECKIEM NEO. KUP SE TYLE LFów ŻEBY CI CAŁY CAP WYPEŁNIŁY A PÓŹNIEJ BEDZIESZ BLAGAL ZEBY CIE NIE BANOWALI.
Zgadzam się z autorem tematu - botterów TRZEBA TĘPIĆ i nic ich nie może usprawiedliwić.
Pozdro dla nie-botterów
Tyle life fluidow zeby mi caly cap wypelnily to ja juz dawno kupilem.

darushu
19-08-2007, 12:35

No wiec? Jak przyjdzie jakis nowy boss o sile "Smookaa", to czo? Bedziesz chodzil z 6 dp charami na mc calymi wypelnionymi LF'ami, bo Tobie sie niezmiesci... i bedziesz sobie przekladal w czasie walki?
Nonsense.

piotrek26111
19-08-2007, 12:57
No wiec? Jak przyjdzie jakis nowy boss o sile "Smookaa", to czo? Bedziesz chodzil z 6 dp charami na mc calymi wypelnionymi LF'ami, bo Tobie sie niezmiesci... i bedziesz sobie przekladal w czasie walki?
O ile bedzie taka potrzeba to czemu nie.

zduncio
19-08-2007, 18:56

Nie masz się czym chwalić?
Widać że iq masz ujemne - żal.pl

Varmoren
21-08-2007, 22:16
Hmmm chyba nie trzeba dawać skrina bo po 23 godziny on line dziennie to napewno bot :) I nie reaguje itp
Wystarczy wejść na pskonejott.com
Botter to : Zivuto On Thoria
A tu czas on-line
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Zivuto+On+Thoria

Marcin24
21-08-2007, 22:46
@up
Character Information
Name:Zivuto On Thoria
Sex:male
Profession:None
Level:2
Botuje... tylko po co? :D
Jeśli chcesz coś z tym zrobić, to zamieść to na tibia.com.

Varmoren
21-08-2007, 22:49
On zbiera piórka na chickenach :) ps i ma 20 axe fight , i jak i gdzie moge zgłosić na tibia.com ? ps i czy uwieża że on boter tylko dlatego że na pskonejott tak pisze?

Marcin24
21-08-2007, 22:51
On zbiera piórka na chickenach :) ps i ma 20 axe fight , i jak i gdzie moge zgłosić na tibia.com ? ps i czy uwieża że on boter tylko dlatego że na pskonejott tak pisze?
Próbuj pisać na "ctrl+r", a jak nikogo nie będzie to pisz na tibia.com. Jak nie uwierzą to daj screeny itp.

Pan Klocek
21-08-2007, 23:00
Próbuj pisać na "ctrl+r", a jak nikogo nie będzie to pisz na tibia.com. Jak nie uwierzą to daj screeny itp.

Screeny nie mogą być dowodem.
Pisz na tibia.com na forum, gamemaster podforum. Onlinecounters też nie mogą być dowodem, ale jakiś gm powinien sie zaciekawić tym jeśli akurat będzie online.

Gofin
08-09-2007, 18:24
Akil Seld
Selena

Dowód:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30550

Soldier of Harlen
08-09-2007, 23:00
Gram w tibię od 3 lat i jakoś tak "dziwnym" trafem się składa, że prawie wszyscy boterzy z którymi rozmawiałem pisali na poziomie conajmniej licealisty, natomiast uczciwi gracze na poziomie blokersa rzucając przeklenstwami. Nie jest to bynajmniej dziwne dla mnie, bo żeby coś osiągnąc w Tibii bez uzycia botow trzeba dlugo siedziec przed komputerem. Ludzie grajacy dlugo w Tibie od pewnego momentu zaczynaja sie bardziej utozsamiac ze swoja wirtualna postacia niz z samym soba przyjmujac tym samym jezyk polskich graczy tibijskich jako swoj wlasny i zastepujac nim wiadomosci zdobyte w szkole. Boterzy natomiast nie zmieniaja swojej osobowosci.

Gunsllinger
16-09-2007, 21:42
Po pierwsze Gm ma do obejścia wiele światów, aby na nich administrować potrzebuje wiele czasu. Wiec uświadomcie mi po jakiego "grzyba" miałby jeszcze zajmować się Botterami na Rooku??.

Po drugie Gm - owie traktuja Rooka jako miejsce gdzie ma sie nabić, jak najszybciej 8 level może i nawet za pomocą Bota , ale już za to samo surowo karają na Mainie. Bynajmniej starają sie karać, co im nie wychodzi nawet 20%.

Po trzecie Gm ma taki nawał roboty z waszymi kochanymi Booterami na Mainie, że nawet nie mialby czasu, aby łaskawie zajrzeć w nasze skromne Rookowe progi.

Po czwarte nie rozśmieszajcie mnie bzdurną "paplaniną" na temat Booterów na Rooku, bo jak każdemu powszechnie wiadomo tylko inteligencja używa Bootów, aby nie "zlasować" sobie mózgu siedząc 16 godzin na dobe przy komputerze i tłukąc skille, lub expiac.

Po piąte każdy w świetle prawa jest wolnym czlowiekiem, wiec nie starajcie sie kogoś kontrolować i stawać sie wiekszymi niż jesteście, bo i tak nic nie zyskujacie w oczach wielu osób. Scigajac Botterów rozpoczynacie walke z wiatrakami do której nie jesteście uprawnieni i nie lezy to w waszym zakresie obowiazków. Do tego założyciele Tibii powołują Gm, a na tak zwaną "Waszą Czarna Liste" umieszczajcie Booterów Polaków, bo ręcze wam, ze Brazole oraz inne narodowości nie wchodzą na Tibie.pl i nie znają naszego języka, wiec jak maja sie przejac tą bzdurna listą..

Po szóste mam proźbe do Modetatora , aby skasował ten temat bo tylko przyczynia sie do Spamu i nic nie wnosi do społeczności Rooka. Ponadto kreuja Polaków, jako wredne świnie, które potrafią sobie tylko szkodzić w imię własnej sadysfkacji i zabawy...:D

P.S Zgadzam się w pełni z Soldier of Harlen .

Pozdrowienia;)
Gunsllinger

Scobel
16-09-2007, 21:49
Screeny nie mogą być dowodem.
Pisz na tibia.com na forum, gamemaster podforum. Onlinecounters też nie mogą być dowodem, ale jakiś gm powinien sie zaciekawić tym jeśli akurat będzie online.

Ale na forum tutorow mozna podawac zdjecia ... wiec nie wiem sam juz co o tym myslec, a ja sie dowiedzialem ostatnio ze jestem w top 20 dla GM jako boter :D

Rav
16-09-2007, 23:45
@up kilka razy

a co to dla niego za roznica botter na mainie czy na rooku ? on daje se tp do bottera zreportowanego i banuje a nie zeby przegladal oferty

Scobel
17-09-2007, 12:14
W ciagu ostatnich kilku dni doszedlem do wniosku ze jednak mylilem sie. Tak tak, tak jak i wiekszosc z nas odnosnie Botow.
GM nie ma szans tzn moze inaczej GM 1% na wykrycie Botera, boter 99% szans ze nie bedzie zlapany i 99.9% szans ze nie zostanie ukarany.

CipSoft jesli dostrzega ten problem i mysli o tych porzadnych graczach to powinien wprowadzic przy najblizszych upach jakies zabezpieczenia lub cos podobnego.

GM sie pojawia Boter ma Alarm, Gm mowi HI, Boter odpowiada i sprawa rozchodzi sie po kosciach.
Wedle mnie powinno sie tez zaczac wkoncu karac osoby ktore skladaja ktorys raz z rzedu bezpodstawne oskarzenia o botowanie, bo to tez teraz jest juz plaga a powody sa rozne lecz najczesciej zazdrosc zwykla ludzka zazdrosc ... niestety.

Wiec mozemy robic sobie nowe tematy, rozpisywac sie w co nowszych artach, tworzyc liste boterow. Ale bez pomocy GM i przede wszystkim CipSoftu nic nie zdzialamy na wieksza i dluzsza skale ...

Jecht
19-09-2007, 00:58
A co wy wogóle macie przeciwko botterom?
Zazdrościcie lvla?
Nie umiecie sami nastawiać bota, to utrudniacie życie tym co potrafią?
Przejżyjcie na oczy... jak ma się siedzieć kilka lat, grając godzinami w tę grę, czy nie lepiej osiągnąć to botując przez kilka miesięcy. Nie szkoda wam życia, żeby marnować godziny przed Tibią?
Nie obchodzi mnie co myślicie o botterach. Botowałem, botuję i będę dalej botował...

Bye

.

Fpitolony w sprawe
19-09-2007, 16:21
TOP 10 ROOKSTAYERS ON MORGANA:
(17.09.2007)

1. Morgana rook - 68 <-- big botter
-----------------
2. AUROSS - 43
-----------------
2. Darushu - 43
4. Perdido Morgana - 37
5. Rybaak Rookslayer - 34 <-- big botter
5. Trudna'Jezyka - 32
7. Sletnisse - 30 <-- botter
7. Tric Lister - 30 <-- botter
9. Guatakaa - 28 <-- botter
9. Kanio Rookslayer - 28 <-- botter

To czemu nie napiszesz o sobie, ze jestes boterem? ;<
Boi sie przyznac i trzesie dupa, bo go zbanuja :<
Edit: Tak przy okazji - zalosny jestes, jak kazdy boter.

darushu
19-09-2007, 16:58
A ja mam pytanie do tych bardziej doswiadczonych Rookstayerów:
No wiec, ile stosunkowo bylo botterow jakies 2 lata temu? W porownaniu do dzis? Odpowiedz prawdopodobnie znam, tylko jestem zaciekawiony... czy wtedy spotkac bottera to bylo wielkie przezycie? Czy chleb powszedni?

TOP 10 ROOKSTAYERS ON MORGANA:
(17.09.2007)

1. Morgana rook - 68 <-- big botter
-----------------
2. AUROSS - 43
-----------------
2. Darushu - 43
4. Perdido Morgana - 37
5. Rybaak Rookslayer - 34 <-- big botter
5. Trudna'Jezyka - 32
7. Sletnisse - 30 <-- botter
7. Tric Lister - 30 <-- botter
9. Guatakaa - 28 <-- botter
9. Kanio Rookslayer - 28 <-- botter

Tak tak. Morgana została zniszczona przez botterów. Zapewne jak kilka innych swiatów... Żal mi grac... wbijajac kolejne levele w sposob inny niz "wszyscy" poprostu na dzien dzisiejszy ktos kto sam zdobywa doswiadczenie... jest traktowany tak jak uposledzony w rl zyciu. Jedyni z czolowki ktorych znam i szanuje. Jedyni z czolowki ktorzy nigdy nie botowali... tylko w pocie czola trudzili sie miesiace, lata aby wbic, i tak na dzien dzisiejszy skromny level... Ciufcia i Perdido Morgana... Reszta? Szkoda gadac... Nic ino podziekować CIPsoftowi w robote jaka odwala aby gra byla dla kazdego równa.
Jeszcze raz dzieki.

Gunsllinger
20-09-2007, 16:56
W ciagu ostatnich kilku dni doszedlem do wniosku ze jednak mylilem sie. Tak tak, tak jak i wiekszosc z nas odnosnie Botow.
GM nie ma szans tzn moze inaczej GM 1% na wykrycie Botera, boter 99% szans ze nie bedzie zlapany i 99.9% szans ze nie zostanie ukarany.

CipSoft jesli dostrzega ten problem i mysli o tych porzadnych graczach to powinien wprowadzic przy najblizszych upach jakies zabezpieczenia lub cos podobnego.

GM sie pojawia Boter ma Alarm, Gm mowi HI, Boter odpowiada i sprawa rozchodzi sie po kosciach.
Wedle mnie powinno sie tez zaczac wkoncu karac osoby ktore skladaja ktorys raz z rzedu bezpodstawne oskarzenia o botowanie, bo to tez teraz jest juz plaga a powody sa rozne lecz najczesciej zazdrosc zwykla ludzka zazdrosc ... niestety.

Wiec mozemy robic sobie nowe tematy, rozpisywac sie w co nowszych artach, tworzyc liste boterow. Ale bez pomocy GM i przede wszystkim CipSoftu nic nie zdzialamy na wieksza i dluzsza skale ...

Pierwszy raz się z tobą zgadzam Scoobel. Z ataku do defensywy, ale cóż. Żyjmy i dajmy żyć innym.

Pozdrawiam :D

Gunsllinger

Rotherdamie
21-09-2007, 01:19
BRAWO BRAWO !
Nienawidze botterów mój kolega uzywa (nie podam nicku bo to by bylo ,,niekolezenskie" powiem tylko ze gra na Neranie i zaczyna sie na Sprandi) ma 15 lat (ja 19 ale nie zdradzilem tego) i skille 80/80 chce wbic na 30 lvlu lol (na bocie oczywiscie). Dlugo po 12 godzinie jest online, nie odpisuje mi długo, a jak juz to mówi ,,Sorry bylem w kiblu/afk/nie patrzylem na monitor/ogladalem strone/ogladam film. A raz widzialem jak przez 6 godzin czyscil ciagle to samo pietro jakskini nie odpisujac zadnemu graczowi,a jak go zablokowali to stal i nic ,a oni mówili ze filmik i screeny wyśla ,ze on booter ale jakos nie ma dowodów:(.
A juto ciagle mi pisze przez pół godziny jaki to on wspaniały a ja jaka ciota ze on ma 30 k w banku i knight set razem z tower shield i warrior helmet a ja biegam w blue robe lub k armor p legach c helmecie i c shieldzie no i w fur bootsach.
I Porownuje moje hity z rozdzki do swoich z crystal sworda +sword ring. I sie chwali ze on ma cyca na 3 hity (ja tez ale z quarmire rod). Ale z niego noobson. Podskakiwał tez 80 lvl ek za to ze jak z nim na guardach expilem to ten 80 wszedl na respa nam i zaczal nas trapowac zebysmy poszli wyzej.Ja posluchalem (druid vs 5 dwarf guardów + block to niezbyt ciekawy widok) a ten noob stoi.To jak poszlem on dopiero za mna. Gdy ja mialem 10 lvl gdy on 20 i prosze bardzo juz go dogonilem. A druid jest slabszy od knighta no nie? Prosze wpisac go na liste.

Zupka_Chinska
21-09-2007, 02:02
#Up:
Jak nie widzisz, to kup sobie szkło powiększające bądź inną tego typu pierdółkę. Ten temat/dział dotyczy Rookgaard`u.

Nakahev
21-09-2007, 23:57
Dzisiaj...

22:13 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Biscalchin of Pacera. He was killed by a carrion worm.

na prawo od siebie dal parcelke zeby go nie przesunac, to wpadlem na pomysl zeby mu carrion worma lurnac. Gdy lurnolem to go zaatakowal z fista chyba ? xD (pall) bo wlail po 4 a to nie byly kamyki itp., potem dednol, co swiadczylo o tym ze ma bota

Gofin
22-09-2007, 16:59
@Up
Gratuluję zabicia bottera, ale ten temat jest o botterach na Rookgaardzie ;).

Xzizikur
22-09-2007, 17:13
Nie wiem czy zauważyliście, alee.......... http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Hellades

Dziwne nie prawda?

Xzizzbit.

darushu
22-09-2007, 19:57
@up
Nie to nie jest dziwne... poprostu kolejny "gracz" uważający, że jak gra na bocie to jest lepszy od innych/ewentualnie share.
Cóż n/c

Scobel
23-09-2007, 20:31
Nie ma sensu ich tepic. Zwatpilem w to ... to tak jak z mordercami, zlodziejami idiotami. Nie da sie tego wytepic. Sa ludzie co to pisza, sa ludzie co to uzywaja, sa ludzie ktorzy chca z tym walczyc - niestety bez pomocy tych z GORY nic to nie pomoze.

Vryysas
24-09-2007, 01:06
Na Isarze od około 10 dni nie widziałem żadnego bottera. (A szukam na różnorakie sposoby). Czyżby koniec bottowania na tym serwerze ?

Co do Helladess'a wyczytałem na innym forum że posiada tylko lighthacka. Chodź z drugiej strony trzeba mieć naprawdę dużą wytrzymałość żeby na 72 godziny / 54 godziny grać. No nie wiem co o tym myśleć.

Jlimakd
24-09-2007, 22:57
Sam czasami używałem botów, ale przestałem gdy zauważyłem jakie to denerwujące dla innych graczy, nie da się normalnie dogadać, poexpić, jakiś char lata ci po jaskini i nawet nie możesz go zatrzymać :p Każdy może używać botów, ale na własną odpowiedzialność, gracze mają prawo zgłosić taki przypadek.

Neophyte
28-09-2007, 16:41
Ledwo co zrobilem rookstayera na honerze z kumplem z owniliśmy bottera

oto dowód
KLIK (http://img216.imageshack.us/my.php?image=botterpwnedfl4.jpg)
15:16 Ron The Ripper [3]: Hahaha
15:16 Ron The Ripper [3]: You GOT PWN3D
15:16 Looterz [27]: and btw, I wont get kicked...
15:16 Ron The Ripper [3]: BOTTER
15:16 Looterz [27]: well, sure
15:17 Looterz [27]: u should try it too, www.blackdtools.com

Pozdro Dla Temuujin'a

_BERCIK_
28-09-2007, 17:44
My mamy na Iridi nowego bootera. Jest nim Krumgar, obecnie najlpeszy rookstayer na Iridi. Macie link żeby zobaczyc filma =] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31590
Widac "mania bootów" opętała rookstayerów Iridijskich. Austin boocil no i niestety mu sie dostalo:). Calandriun ma bana, Gryzusia uczciwie gra ale pg ciśnie :p. Następny jest Michal of Rook, drugi jako czysty. Moim zdaniem booterów trzeba tepic i to RÓWNO! Krumgar zapłaci kiedyś za to banem albo trapem, ale to jego sprawa. Bede go śledził i przysięgam sobie że bedzie mial bana. Narazie żadnemu na iridi sie nie udało, i on NIE będzie wyjątkiem:D8o

Pozdro =]

Ruki
04-10-2007, 00:18
Moim zdaniem używanie bottow jest nie wporządku, ja widzę przyjemność gry w tym jak sam bije lev i mlv. A nie jak robi to za mnie program bo samemu się nie chce lub coś...

Kiełek
09-10-2007, 22:00
My mamy na Iridi nowego bootera. Jest nim Krumgar, obecnie najlpeszy rookstayer na Iridi. Macie link żeby zobaczyc filma =] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31590
Widac "mania bootów" opętała rookstayerów Iridijskich. Austin boocil no i niestety mu sie dostalo:). Calandriun ma bana, Gryzusia uczciwie gra ale pg ciśnie :p. Następny jest Michal of Rook, drugi jako czysty. Moim zdaniem booterów trzeba tepic i to RÓWNO! Krumgar zapłaci kiedyś za to banem albo trapem, ale to jego sprawa. Bede go śledził i przysięgam sobie że bedzie mial bana. Narazie żadnemu na iridi sie nie udało, i on NIE będzie wyjątkiem:D8o

Pozdro =]

Calandriun to mój RL i będe go bronił. Botowac zaczął od 43 lvl, po śmierci na minotaurze - powiedział sobie, "Jeśli Krumgar botuje, dlaczego ja nie mogę?"
Gryzusie czasem mozna przyłapac na botowaniu, lecz robi to żadko bo noobi w Mino Hell. Michał jest czysty, tak jak i Maffex. Na temat Austina się nie wypowiem bo nic mi nie wiadomo.
Krumgar botuje od 1 lvl do obecnego i miejmy nadzieje że na takim się zakończy (byłby to jego 3-ci ban ;))

Andain
09-10-2007, 22:15
Wiec,

Kiełek dziekuje za Twoje checi, lecz tak bottowalem ale dostalem nauczke, ze to sie nie oplaca i bardzo tego zaluje, wiec o ile mi wybaczycie to bylbym bardzo wdzieczny.

Co do Krumgara... jest on botterem jak ich malo, nie wiem czemu zaden GameMaster nie chce sprawdzic mojego linku:

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1853150

Michal jest czysty jak lza, jak i Maffex, Austin tez dostal kare za swoje bottowanie. Lecz ich juz nie ma:(

piotrek26111
18-10-2007, 22:18
Uprzejmie donoszę że Sellas, moj konkurent do zajecia pierwszego miejsca na askarze, zostal w dniu dzisiejszym zabity przez poison spidera na lvlu 46. Ten czlowiek wielokrotnie raportowal mnie i 3 razy zeslal gm'a (ktory ofc nie mogl mnie zbanowac bo nic nie robilem) więc sprawiedliwy Pan Bóg go za to ukarał.

Andain
18-10-2007, 22:36
To chyba sie musiales modlic xD

Rohas
19-10-2007, 00:57
*piotrek26111
Jak mogl Cie gm na czyms zlapac, skoro majac zalaczonego bota siedziales przy kompie ;)

Marcin24
19-10-2007, 01:12
*piotrek26111
Jak mogl Cie gm na czyms zlapac, skoro majac zalaczonego bota siedziales przy kompie ;)
A ja myślałem, że bot jest po to, żeby właśnie nie siedzieć przy kompie.

World_of_naabz
19-10-2007, 08:37
No to źle myślałeś.
Bot jest po to abyś mógł sobie np. poczytać ksiąski w trakcie kiedy twój bot expi za ciebie.

piotrek26111
19-10-2007, 10:25
*piotrek26111
Totalna bzdura, w kazdym prawie bocie ktory jest wypasazony w cavebot istnieje taka opcja jak "gm safe" co oznacza ze jak przyjdzie gm to postac przestaje wykonywać jakiekolwiek ruchy.

Pewnie zaraz jakis wielce uczony informatyk wyskoczy mi tu z tekstem ze gm moze wlaczyc niewidzialnosc. To ja wyprzedzajac fakty moge mu sie juz zasmiac w twarz: "Buhahahaha" bo tak naprawde cavebot dziala w oparciu o przestrzenny (trojwymiarowy) uklad wspolrzednych pol w Tibii wiec nawet jak gm pojawi sie niewidzialny i na ekranie go nie widac to i tak w kliencie na danej kratce pojawia sie informacja o jego obecnosci w opraciu o ktora bot zaprzestaje czynnosci. Tak wiec nie ma bata na botterow.

I pewnie zaraz jakis wielce uczony gracz mi wyskoczy z tekstem ze zaprzestanie wszystkich czynnosci to ryzykowanie deda. To ja uprzedzajac fakty powiem juz do niego: "Chłopie, pomysl logicznie, co jest gorsze: dostac wiecznego bana i juz nigdy nie moc sie zalogowac do gry czy stracic tylko troche expa?"

Scobel
19-10-2007, 12:28
Totalna bzdura, w kazdym prawie bocie ktory jest wypasazony w cavebot istnieje taka opcja jak "gm safe" co oznacza ze jak przyjdzie gm to postac przestaje wykonywać jakiekolwiek ruchy.

Pewnie zaraz jakis wielce uczony informatyk wyskoczy mi tu z tekstem ze gm moze wlaczyc niewidzialnosc. To ja wyprzedzajac fakty moge mu sie juz zasmiac w twarz: "Buhahahaha" bo tak naprawde cavebot dziala w oparciu o przestrzenny (trojwymiarowy) uklad wspolrzednych pol w Tibii wiec nawet jak gm pojawi sie niewidzialny i na ekranie go nie widac to i tak w kliencie na danej kratce pojawia sie informacja o jego obecnosci w opraciu o ktora bot zaprzestaje czynnosci. Tak wiec nie ma bata na botterow.

I pewnie zaraz jakis wielce uczony gracz mi wyskoczy z tekstem ze zaprzestanie wszystkich czynnosci to ryzykowanie deda. To ja uprzedzajac fakty powiem juz do niego: "Chłopie, pomysl logicznie, co jest gorsze: dostac wiecznego bana i juz nigdy nie moc sie zalogowac do gry czy stracic tylko troche expa?"

Po pierwsze tibia nie jest TrojWyMiarowa ... ani jej przestrzen.
Po drugie nie ma czegos takiego jak wieczny ban, za pierwszym razem za macro maks 1 miech dostajesz, za drugim razem del acc.

A gdzie sa twe filmiki ??

Rohas
19-10-2007, 13:45
*piotrek26111
Wystarczy umiec dobrze zinterpretowac tekst, zeby zauwazyc, ze jestes botterem ;>

P.S.
Nie odpisuj mi na tego posta, bo wychodze z tego tematu i nie mam zamiaru go (twojego posta) przeczytac ;)

World_of_naabz
19-10-2007, 16:13
Tym razem mój imienniku (piotrek xD) zabłysnąłeś. Nawet jak padniesz to dostajesz bana za macro use (wycwaniły się te niebieskie pedałki, już wiedzą o gm safe ...)

Zito
19-10-2007, 17:04
< deleted >

piotrek26111
19-10-2007, 17:56
:cup:No to piotrek26111 zablysnol.. fakt..
Wstrzymanie "czynnosci" na czas obecnosci GM jest z pkt. widzenia tego 2giego najszybsza metoda na wlepienie bana. Widac Twoje doswiadczenie (widziales kiedys gm?)

Niewidzialnosc GM? Wierzysz w jeszcze jakis bajki? Moze summonuje raty z mpa w srodku?

P.S. mam mala podpowiedz: Skoro chcesz zablysnac a umiesz tylko napisac(jesli w ogole) jakis maly skrypcik do TA, nie udzielaj sie w sprawach poza tym, osmieszasz sie i zdradzasz ze jestes "kinder botem".
Buhahahaha

Niech zgadne z jakiego powodu:

1. Masz na mysli ze afk (away from keyboard) postacia w Tibii jest nielegalny i nalezy sie za to ban? Czekaj, czekaj, skadś juz to slyszalem... aha to ten 12 latek pod depo mówił

2. Masz na mysli ze gm wie ze nie jestem tylko afk ale tez uzywam bota? A niby skad ma to wiedziec skoro nic nie robie? A niby skad mialby wiedziec ze wczesiej cos robilem skoro po jego pojawieniu sie nie wykonalem ani jednego ruchu?

3. Dowod namacalny: daty odwiedzin gma zapisane przez bot:
Aug 21 2007, 18:31:14 CEST
Oct 03 2007, 22:16:58 CEST
Oct 11 2007, 17:52:03 CEST
Za kazdym razem postac zostawiona na gm safe. 3 wizyty, 0 banow, masz cos jeszcze do powiedzenia panie zito?

Wiceros
19-10-2007, 19:40
Po co wy takie durne tematy zakladacie? -.-

Rohas
19-10-2007, 19:51
*piotrek26111
Hahahahahaha, jak ty blyskasz angielskim:
Masz na mysli ze afk (away from keyboard)
Mogles jeszcze napisac co to znaczy po polsku i by ci mini slownik wyszedl. Alo wiem, najlepiej napisz slownik skrotow 'tibijskich' by piotrek26111 i bedziesz elo elo pro ;d

P.S.
Powiedz mi ile ty masz lat? Ale tak szczerze, a nie klam ze 16+ ;d

A nie pomyslales ze napisalem tak bo wiem ze zadaje sie z takimi dzieciakami jak wy ktorzy nawet nie umieja czasownika "to be" odmienic
To, ze niektore dzieci na forum nie znaja angielskego, to nie znaczy, ze od razu cale to forum ;)

Btw.
Popracuj nad interpunkcja, bo jakos nie wygladasz na osobe ktora mialaby zdac za 2 lata mature :D

piotrek26111
19-10-2007, 20:12
Szczerze mowie ze mam 17 lat. (18 koncze za 5 miesiecy) i chodze do 2 liceum
*piotrek26111
Hahahahahaha, jak ty blyskasz angielskim:
Cytuj:
Masz na mysli ze afk (away from keyboard)
Mogles jeszcze napisac co to znaczy po polsku i by ci mini slownik wyszedl. Alo wiem, najlepiej napisz slownik skrotow 'tibijskich' by piotrek26111 i bedziesz elo elo pro ;d
A nie pomyslales ze napisalem tak bo wiem ze zadaje sie z takimi dzieciakami jak wy ktorzy nawet nie umieja czasownika "to be" odmienic a jazgoczą jak mlode ratlerki

Zito
19-10-2007, 20:15
< deleted >

piotrek26111
19-10-2007, 21:37
@piotrek

Gratulacje spotkan z GM.
Zostawiona na gm safe? Jakos nie widze tego w Twoich deadach, ani jak sam mowisz nie masz bana... wiec gm safe czy wrociles do kompa pogadac z nim? <RETORYCZNE!>

I odpusc sobie zgadywanie, ujawniasz tylko w jakich masz znajomuch w tibi, a i tak nie zgadniesz.
Bo moze bylem na czyms innym niz poison spider? Pomysl to nie boli.

Zgadnac to ty powinienes dlaczego ja nie dostalem bana mimo ze twoim zdaniem juz dawno powinieniem miec. (na pewno nie mam znajomosci wsrod gm)

World_of_naabz
19-10-2007, 21:37
Nie ma bata, afkować można TYLKO W DP i jego okolicach. Każde inne jest uznawane za GM Safe czyli otrzymujesz retired na 30 dni pod nazwą banished because of macro use.

piotrek26111
19-10-2007, 21:39
Nie ma bata, afkować można TYLKO W DP i jego okolicach. Każde inne jest uznawane za GM Safe czyli otrzymujesz retired na 30 dni pod nazwą banished because of macro use.
No patrz, uzywa bota a mimo to jaki niedouczony. Chlopie gdyby tak bylo to by nikt pacca nie kupowal bo za glupie wyjscie do kibla by banowali. Pomysl to naprawde nie boli...

World_of_naabz
19-10-2007, 21:43
Wybacz, lecz zawsze kiedy pojawia się GM u mnie odpisuje max po 1 min, i nigdy nie było ani 1 podejrzenia ze strony Gejemuff że botuje.
Mowa tu o czymś takim, że niebieska paua stoi nad tobą a ciebie biją raty etc. To od razu widać, że pure macro.
Lat być może styka Ci 17, lecz wiedzy i doświadczeniu o botowaniu zdecydowanie mniej.

Zito
19-10-2007, 21:53
< deleted >

Tom The Tanner
19-10-2007, 22:05
:cup: Piotrek, mam nadzieje ze kiedys sie dowiesz dlaczego polowa tego forum lezy teraz ze smiechu.
Ja leżę ze śmiechu, bo czytając ich posty doszedłem w wniosku, że za rok to oni będą zapładniać przy pomocy aimbota. xD

Vial

Marcin24
19-10-2007, 22:15
Ja leżę ze śmiechu, bo czytając ich posty doszedłem w wniosku, że za rok to oni będą zapładniać przy pomocy aimbota. xD

Vial
"Cześć synku, jak w szkole? - A, mój AimBot dostał 5 z matmy. - A ja zckrackowałam nowego, żeby mógł mówić "Cześć synku, jak w szkole?"
N/C.

MasterTusk
19-10-2007, 22:20
"Cześć synku, jak w szkole? - A, mój AimBot dostał 5 z matmy. - A ja zckrackowałam nowego, żeby mógł mówić "Cześć synku, jak w szkole?"
N/C.

aimbot to autocelownik:) a to, co opisujesz to chyba auto-responder;)

Marcin24
19-10-2007, 22:22
aimbot to autocelownik:) a to, co opisujesz to chyba auto-responder;)
Niech sobie będzie nawet AimIvona, ważne, że mówi "Cześć synku, jak w szkole?"

World_of_naabz
19-10-2007, 22:36
Aż tak was to boli, aż tak was zazdrość zżera?

Tom The Tanner
19-10-2007, 23:17
Aż tak was to boli, aż tak was zazdrość zżera?
Nie. Aż taką mamy polewę. xDDD Ostatni raz spadając z krzesła zrobiłem takiego backflipa, że niech szczęśliwe dzieci z fotka.pl się chowają. I myślałem, że już osiągnąłem szczyt w rotflFlyStyle, ale nie! Śmiem twierdzić, iż te całe wasze botowanie jest bardziej żałosne niż reklama Platona - czekoladowego batona - którego przegryzanie podczas gry w jakąkolwiek grę niesie większą satysfakcję niż podnieta z posiadania i użytkowania jakiś programów dla niedorozwiniętych umysłowo. xD Swędzi mnie w nosie od środka? Co się ... będę ..., zara odpalam moją maszynkę którą ... z Biedronki i wy, wszyscy którzy dłubią ręcznie, pocałujcie mnie w ..., bo oto ja wykorzystuję nowoczesną technologię i dzięki temu mam przewagę nad innymi osobnikami mojego gatunku!

Jednak ci, którzy dłubią ręcznie nie respektują tego, a inni dłubacze używający botów z Biedronki rywalizują ze mną...

No i se właśnie rozwiązałem odwieczny dylemat pt:. "Dlaczego botterzy całe życie są zakompleksieni?" Ano nie mają się przed kim popisać i botują dalej oczekując na lepsze czasy, a taki szary gracz jak ja wywija backflipy ze śmiechu. xDDD

Edit!

@Poniższa_konwersacja,
MUAHAHAHAHAHHHHESGHGHE GH GHEEE... <zadusił się> xf

Vial

World_of_naabz
19-10-2007, 23:59
Kto ma kompleksy ten ma kompleksy. Mnie inni boterzy/gracze (jeśli nie kradną miejsca, gdzie byłem 1) nie przeszkadzają. A wam wielcy antybotterzy? "Bad workman always blames his tools" (złej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy).

Marcin24
20-10-2007, 00:02
Kto ma kompleksy ten ma kompleksy. Mnie inni boterzy/gracze (jeśli nie kradną miejsca, gdzie byłem 1) nie przeszkadzają.
Jak ma ci ktoś przeszkadzać skoro stawiasz bota i olewasz wszystko w koło?

World_of_naabz
20-10-2007, 00:20
To, że nigdy więcej nie będę expił ręcznie nie oznacza, że wszystko olewam. Jestem w stałym kontakcie z przyjaciółmi, z gildią (w której jest połowa moich znajomych, której zresztą jestem leaderem) i gdy trzeba przerywam botowanie.

World_of_naabz
20-10-2007, 10:22
Nie jestem XIII, chodź coś mi mówi ten nick, to chyba autro cracka do NG.

filobossek2
20-10-2007, 18:47
http://foteka.pl/mini/9df561a50322a77edb90565554441008.jpg (http://foteka.pl/9df561a50322a77edb90565554441008)

Rohas
20-10-2007, 21:18
*filobossek2
Rzadko, to on botuje, lol. Ta jasne ; d

darushu
21-10-2007, 11:50
Odnośnie tematu.. Pełno jest ludzi, którzy pragną za wszelką cenę zwalczać przestępczość w rl life, porównywać można to do bottowania w tibii względem jej praw. Początkowo byłem uczciwym graczem w każdym tego słowa znaczeniu, jednak po roku gry doszedłem do wniosku, że wole czas spędzac w inny sposób a postać zwyczajnie postawić na bocie. I to moje podejście nie jest chore, każdy robi zupełnie to na co ma ochotę. Ja chętnie w przyszłości pobawię się moim wybotowanym charem, gdyż podkreślam TIBIA TO TYLKO ZABAWA. I temat nic nie wniesie bo botterzy będą istnieć bez względu na to czy sie ustawi nowe zabezpieczenia np punkbuster o czym jest obecnie głośno. Przypominam, że na pb są także obejścia..
Gdyby tak każdy botter pisał jak Ty, to bym sie już do Was nie przyczepiał, a tak to widzisz jak jest... takie n00bki co udają ze są pro informatykami, ze świadomością własnego ja, że niby prawdziwi rookstayerzy, że niby prawdziwi botterzy, i co oni to nie są.

btw. Twoja wola, Twój wybór, jednak nie czuj sie lepszy, że używasz bota. Bo spotkasz się przy tym z dużą dezaprobatą z naszej strony, tzn. z jasnej strony :)

Niup
21-10-2007, 12:20
Odnośnie tematu.. Pełno jest ludzi, którzy pragną za wszelką cenę zwalczać przestępczość w rl life, porównywać można to do bottowania w tibii względem jej praw. Początkowo byłem uczciwym graczem w każdym tego słowa znaczeniu, jednak po roku gry doszedłem do wniosku, że wole czas spędzac w inny sposób a postać zwyczajnie postawić na bocie. I to moje podejście nie jest chore, każdy robi zupełnie to na co ma ochotę. Ja chętnie w przyszłości pobawię się moim wybotowanym charem, gdyż podkreślam TIBIA TO TYLKO ZABAWA. I temat nic nie wniesie bo botterzy będą istnieć bez względu na to czy sie ustawi nowe zabezpieczenia np punkbuster o czym jest obecnie głośno. Przypominam, że na pb są także obejścia..
Każdy botter tak na początku mówi, ale gdy wciągnie Cię bot, już się z tego nie wyplączesz.

Yours,
Niup aka Piterownik (znany też jako World_of_naabz).

Vryysas
21-10-2007, 14:39
Panie Piotrek, najsprytniejszy oszuście.

Banished: until Nov 20 2007, 08:01:13 CET because of macro use

Co pan na to ?

Vryysas
21-10-2007, 14:44
Panie Piotrek, najsprytniejszy oszuście.

Co pan na to ?[
Perpetual Torment - Dowód

ZNOWU DOUBLE <sorki>

Zito
21-10-2007, 14:50
< deleted >

Marcin24
21-10-2007, 14:55
Czyżby nasz nieomylny botter został zbanowany? Co za pech.

MasterTusk
21-10-2007, 15:05
Jaka szkoda ;)

chyba za bardzo się rozpędził...Lól.

darushu
21-10-2007, 21:03
Aż mi sie łezka w oczku zakręciła ;)
Ach... przypomnijmy sobie te wszystkie posty piotrka26111, pisane w nadmiarze pewności siebie. A tu takie boom ;)
Jedyne co mogę powiedzieć to GZ GM !! Może pan P. Przez ten miesiąc dogłębniej sie zastanowi nad sensem cave-bota, bo jak widać dobro zawsze wygrywa ;)

Tak Darashu, muszę się z Tobą zgodzić. pełno takich noobkow siedzi w sieci, niby evul informatyków co z gotowców korzystają. Oczywiście nie czuję sie lepszy z powodu botowania, po prostu sprawia mi to przyjemność a więc GRAM.. Cieszę się, że nie potępiasz takiego podejścia bo zwykle ludzie czepiają się.
Nie potępiam Ciebie z tego względu, że nie piszesz głupot typu: "Aaa... ja mam bota, jestem lepszy od was, bezmózgie matoły które nie umią sobie go zaprogramować!"
Ogólnie rzecz biorąc nieinteresują mnie lvle botterów (jak mnie zainteresują to trapuje). Na swoim swiecie i tak wiem, że jestem najlepszym z uczciwie grających, pod względem levela.
To mi w zupełności wystarcza.

Dark Horseman
04-11-2007, 19:48
Wiekszosc ludzi z tego tematu z "jasnej strony" xD bezsensownie sie sapie =o. Jak ktos botuj i sprawia mu przyjemnosc, ze lvl sam skacze, to co Ty masz do tego? Niektorzy wola sami zdobywac, niektorzy nie. Obydwie strony rzucaja sie na siebie jakby chodzilo co najmniej o wymordowanie rodziny _-_. Grajcie jak chcecie i pozwolcie innym na to samo. Peace.

piotrek26111
22-11-2007, 18:58
Dawno tu nie pisalem ale tym razem napisze. Do wszystkich którym kogut stanal na mysl ze dostalem bana:
To nie byla wina niedoskonalosci opcji "gm safe" lecz wina niedoskonalosci (lagow) mojego internetu dzieki ktorym bot dostal informacje o pojawieniu sie gma o pareset milisekund za pozno i postac zdążyła juz zabic buga na oczach gma.

Tak wiec nie przejmujcie sie, opcja "gm safe" nadal zapewnia stuprocentowa ochrone przed banem jesli ktos nie ma lagow. Mi zadzialała 3 razy na 4 wizyty gma a ten 1 raz nie zadzialala bo mialem lagi. Wiec darushu (o ile dobrze pamietam) daruj sobie takie uwagi ze "gm safe nie dziala" bo dzialalo, dziala i bedzie dzialac.

Zito
22-11-2007, 19:45
< deleted >

Dark Horseman
22-11-2007, 19:47
@Up
Nieprawda :)

piotrek26111
22-11-2007, 19:47
Gdybys mial laga to bys nie zaatakowal buga.

Wymysl cos madrzejszego...
Kup se musk.

Nie pomyslales ze najpierw bot zaznaczyl, potem byl lag?

Zito
22-11-2007, 19:51
< deleted >

Dark Horseman
22-11-2007, 20:00
@Up
Chodzi o botowanie... i trenienie na afku.. -.-
Lagi>>>Bot zaatakowal>>>zobaczyl gma>>>gm zobaczyl ze boter atakowal, a pozniej juz sie nie ruszal=ban
Jaja?

Athelas
22-11-2007, 20:02
@Piotrek26111 wg. mnie to możesz jechać na bocie. jeśli sprawia ci to przyjemność:confused: tylko się tym nie chwal bo to nic dobrego. myślisz że jesteś lepszy? to tak jakby taki co dostał 15 lat w więzienu powiedział że jest lepszy od takiego zwykłegoni mieszkańca Warszawy. Twoje botowanie mi nie przerzkadza, ale to że się tym chwalisz już bardzo. Mam propozycje: nie sprzeczajmy się z nim, bo, cytuje z czyjegoś podpisu, Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem.

piotrek26111
22-11-2007, 20:09
A od kiedy atakowanie potworkow przed wizyta GM jest nielegalne?? :baby:
Skilowanie na monku tez wg ciebie jest nielegalne.. no tak bo masz "musk".
Jaki ty tępy, aż ręce opadają.

Opcja "gm safe" oznacza automatyczny zwis na 15 minut, jesli tuz po wizycie gma normalnie grasz a potem nagle na 15 minut przestajesz to jest to oczywiste ze uzywasz bota. Dlatego wlasnie tak wazny jest dobry internet zeby postac nie zdazyla zadac hitu po jego pojawieniu sie gma.

@Athelas
Na temat slusznosci uzywania botow juz powiedzial swoje zdanie i to nie raz. Nie mam zamiaru sie powtarzać.

Zito
22-11-2007, 20:33
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 20:43
Juz rozumiem ze TWOJ bot mial laga w wykrywaniu GM a nie mial w atakowaniu...
Juz nie jestem tepy!! jejeje

ps. jak ja lubie takich nabkow
Zal...

Widze ze ci to musze lopatologicznie wytlumaczyc poradnikiem krok po kroku bo jak mowie do ciebie jak do normalnego czlowieka to nie rozumiesz. Wiec teraz poradnik dla małpki:
1. Bot zaatakował.
2. Początek laga.
3. Pojawienie się gm.
4. Koniec laga.
5. Bot wlaczyl "gm safe".

Zito
22-11-2007, 20:54
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 20:58
Czyli po pojawieniu sie GM TWOJ BOT NIE ROBIL NIC!
Atakowal bo robil cos PRZED pojawieniem sie GM. Wiec wg twojej wersji nie mogles za to dostac bana.
Wiec za co twoim zdaniem dostales bana??
Bot nie robil nic ale postac robila. Najpierw bila potwora a potem 15 minut stala w miejscu co jest dla gma oznaka ze ktos ma bota i powodem do bana.

Zito
22-11-2007, 21:12
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 21:26
Aha... to wszyscy ktorzy zostawia postac afk podczas skilowaniu maja od dzis bana bo Perpetual Torment tak mowi. GZ.

GM wlepil ci bana jak kazdej innej lamce ktora dopiero co sie dorwala do bota.
W twoim jak i w 99% innych przypadkow opcja 'gmsafe' zadzialala prawidlowo i dostales bana.

Czekamy na wszystko to co obiecales na tym forum, czekamy na odpowiedzi, czekamy na cokolwiek poza twoim laniem wody.

Jak narazie jest tylko jeden dowod na to co potrafisz:

CU
Naucz sie czytac.

Napisalem wyraznie ze po pojawieniu sie gma postac normalnie zadala hita potworowi (a wiec to nie moglo byc afk) a potem przez 15 minut stala i nic nie robila.

Czy widzisz roznice pomiedzy 15 minut staniem a zadaniem hita + 15 minut staniem? Jesli nie to nie mamy o czym rozmawiac.

Niby jak gm ma widziec czy ktos ma bota? Gm ocenia czy ktos ma czy nie na podstawie zachowania postaci.

I jak ja jestem lamka to ty jestes ******

Marcin24
22-11-2007, 21:31
Dobra, dobra, Roo też mówi, że ma lagi. Nawet jeśli takie miałeś, to każdy może powiedzieć, że kłamiesz. A dowodów nijak nie przedstawisz.

Zito
22-11-2007, 21:47
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 22:09
>Czy widzisz roznice pomiedzy 15 minut staniem a zadaniem hita + 15 minut staniem?

A co ma do tego ten hit? Zostawiam nie raz noobchara na 'hellu' atakujacego minotaura... hity leca nonstop... GM stoi obok.. 15min kick... i co? NIC
Eureka!! jestem afk i bije minotaura. (secret: za to nie ma bana)

Jeszcze wymysl cos na pytanie "dlaczgo wracasz do tego tematu po skonczeniu bana". Tylko prosze cie... cos rownie glupiego.
Omg czy ty do kur*y nędzy kiedys zrozumiesz ze co innego non-stop atakowac a co innego zaprzestac ataku TUZ PO pojawieniu sie gma?

Zito
22-11-2007, 22:23
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 22:30
Tobie to trzeba wszystko na lopate bo ni ch** nie rozumiesz:

Stoisz afk - nie wykonujesz czynnosci (obojetnie co wczesniej robiles i czy masz atak zaznaczony) = nie masz bana
Zabijasz potwora a potem stoisz "afk" nie odpowiadajac gmowi - bot i ban

Zito
22-11-2007, 22:35
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 22:42
Czyli juz nam wkrecasz ze nie miales bana?
Jeszcze raz ci napisze wielkimi literami bo rozumujesz jak mysz syberyjska:

TAK, BOT WYKONAL "CZYNNOSC" ZATRZYMANIA ATAKU (ODZNACZENIE ATAKU) I NIE ODPOWIADAL GMOWI NA "HI" WIEC POSTAC DOSTALA BANA.

Happy?

PS.
Tylko mi nie napisz ze wczesniej pisalem ze nic nie robil bo ja nie wiedzialem ze wy nieboterzy macie to za czynnosc ale widac tutaj malpy nie ludzie siedza.

Zito
22-11-2007, 22:50
< deleted >

piotrek26111
22-11-2007, 23:05
Tak happy.

Maly niuans:
Ani jeden bot nie ma mozliwosci logowania kiedy byly lagi.
Wiec skad masz to wiedziec z tym swoim prostackim TA...

Wszystko to co tu opisales to poprostu twoj domysl.
Nie podjol bym z toba tego 'flamewar' gdybym nie wiedzial ze nie masz pojecia o tym co sie wtedy dzialo.

Nara i pozdro... milego siedzenia i wpatrywania sie w swojego bota... loel
1. Nie uzywam TA
2. Logowanie podczas lagow hahaha smieszny jestes, przeciez ja mowie o takich co trwaja pol sekundy a poza tym postac byla juz zalogowana.

YyyeeyIsBack
22-11-2007, 23:20
Zito ty jakis tępy jesteś? Proste:
1. Bot wysyla requesta na atakowanie moba.
2. Pojawia się GM.
3. Serwer tibi odbiera requesta o atakowanie moba.
4. Bot się zawiesza.
5. GM widzac, iż postać w jego obecności rozpoczęła atakować nowego potwora po czym zaprzestała tego, widocznie musi być botterem.
Takie niezsynchronizowane czynności mogą występować już przy pingu 400 czy 500ms.
gracz przecież zaznaczyłby potwora i widziałby ekran, widziałby, że GM się pojawił, i intuicyjnie coś do niego napisał by się nie dosrał do czegoś.

Zito
22-11-2007, 23:35
< deleted >

darushu
23-11-2007, 20:31
Tak czy siak, piotrek mowiles, ze nie afkujesz na bocie... ;)

Zito
24-11-2007, 15:28
< deleted >

MasterTusk
24-11-2007, 16:28
No to mamy frajera '07