zaloguj się

Pokaż pełną wersje : help plz!!!

zwiastun ciemnosci
16-10-2004, 18:51
mam kilka pytań:
za ile da sie sprzedac doll?(gram na aldorze) ;)
gdzie mozna kupic lub skad wypada blue rose?
gdzie mozna kupic Coconuty (kokosy)
do czego sluży witch broom?(jesli do latania to jak sie lata?) ;)
co sie stanie jak sie do krolowej w carlinie powie ass jeden koles powiedzial ze sie dostaje 1 plate coin(czy to prawda?) ;)

Zaknafenian Do'Urden
16-10-2004, 18:56
co sie stanie jak sie do krolowej w carlinie powie ass jeden koles powiedzial ze sie dostaje 1 plate coin(czy to prawda?) ;)

co do szczoty to poczytaj o niej na tej stronie... w dziale przedmioty (nie na forum ofcoz)

to z krolowa sie nie opyla bo jak powiedz do straznika w venore fuck youto dostajesz chyba 60

obrazen od ognia :D

Ashlon
16-10-2004, 18:56
mam kilka pytań:
za ile da sie sprzedac doll?(gram na aldorze) ;)
gdzie mozna kupic lub skad wypada blue rose?
gdzie mozna kupic Coconuty (kokosy)

1)Nie da sie sprzedac, chyba, ze graczowi. Wtedy to za ~500gp
2)Z niczego nie wypada, i sie nie da kupic. Respawnuje sie w miejscu, gdzie jest pelno kwiatow (podpowiem, ze w miescie). Reszty nie powiem, bo a)quest spoilling to by byl b)zepsulbym niespodzianke ;)
3)Kokosy wypadaja z demona, mozna je kupic od graczy
4)Sluzy do lezenia w dp / domq. Nie da sie nia latac
5)Nie wiem co, jesli powie sie "ass".Natomiast jesli powiesz "fuck you" - zostanie ci 1hp.Prawdopodobnie z ass bedzie tak samo.

zwiastun ciemnosci
16-10-2004, 19:04
super fajnie sie bedzie nabierac n00bow na to ze dostaje sie kase za to
zostanie 1 hp i lmm'em :) equip twoj a sie tylko ukryje potem :D thx
za odpowiedzi. ide nabrac n00ba Buhahahaha(nie gnebic mnie za to ze zabijam n00by kiedys mialem missa i n00by sie na mnie rzucily tibia to nie gra dla n00bow) :evul:

zwiastun ciemnosci
16-10-2004, 19:06
hmm... a co robi spocony cyklop w ab?

Zaknafenian Do'Urden
16-10-2004, 19:11
Jak chcesz dodac taki krotki textdo EDYTUJ POSTY!!!! a ten cyklop moze Ci zrobic fire sworda ale nie powiem jak...bo mozna to potraktowac jako quest...

Tasior
16-10-2004, 19:13
hmm... a co robi spocony cyklop w ab?
jak spocony to pewnie smierdzi :P a serio to nie wiem a pisze ten postbo mi sie nudzi bo robie runy :P