Pokaż pełn± wersje : Mino Archer
Gdzie znajdę smaego MINO ARCHERA... no ewentualnie z kilkoma MINO? Wiem, że jest na Foldzie ale kiedy tylko tam ide to albo go nie ma albo s± zwłoki :D
A gdzie na Foldzie jest ten mino archer? Bo często się tam wybieram i niechciałbym go spotkać :D :D
Samego mino z innymi minosami można spotkać tuż przed PoH (niedaleko pustyni), tzn s± tam 2-3 archery, parę mino magów i kilka zwykłych minosków. Poza tym na samym PoH, tam, gdzie jest fajny respawn cyklopów, jest tam 1 czy 2 archery, jaki¶ guard, jaki¶ zwykły no i cyklopy, no i one psuj± wrażenie rodzinnego spotkania :P A osobi¶cie, to wolę cyklopy od archerów. Brrrr...
kotomaniak
04-11-2003, 07:51
W mie¶cie minosów. Znajdziesz tam naprawde dużo różnych minosów. Spójż na mape respawnu. Tam gdzie s± minos± s± zwykle i archery.
Desperat
04-11-2003, 08:01
Mino archery mozna znale¶ć koło kopalin jest tam ukryte wejscie za drzewem i tam sa wszytskie rodzaju minosy ispotkamy tez mino archerow tam :D
Sam mino archer stoi na pierwszej wieży w miejscu do którego wchodzi się przez dziurę niedaleko ab. Uwaga na zerki bo ropuj± je ostatnio na 2-gie piętro.
eeee jak sa kopalnie dwarfow to tam calkiem na poludnie jest mino archerow i minosow
Najwiekszy respawn minosów i mino archerów dotychczas jaki spotkałem jest za kopalniami na południe,trzeba mnie łopate i linę,
Głowie się po co ci archery
My¶le że dla bełtów,więc doradzam dwarf soldiery,a je¶łi dla ekspa to jest wiele innych możliwo¶ci zdobycia go w dużo łatwiejszy sposób
Mino archer na Foldzie (moze zrobie pozniej mapke):
1) Oczywiscie wchodzimy do podziemi Foldy.
2) Kierujemy sie w gore, potem w prawo, bedzie troche Rotow, znow w gore mamy zejscie nizej. Schodzimy.
3) Teraz sa dwie drogi. Jedna dluzsza bez slimow, drufa krotsza, ale ze slimami. Polecam te pierwsza.
4) Idziemy w prawo, bedzie dosc daleko (Frost Trolle i Roty), i przy pierwszym rozgalezieniu skrecalmy w dol.
5) Kierujemy sie w dol (Frost Trolle i Roty), potem bedzie zakret w prawo, tuz za nim rozgalezienie w dol, tam tez skrecamy.
6) Idziemy droga w dol i lekko w lewo, mamy skrzyzowanie, idziemy prosto (Roty), zakrecik w lewo, tuz za zakretem rozgalezienie w dol, tam tez skrecamy.
7) Idziemy troszke w dol, nastepnie skrecamy w lewo, tam mamy pomieszczenie z minosami i mino archerem, przejscie jest dosc cienkie i mozna zastawic skrzyniami, wiec latwo wybija sie je.
I to tyle. Mam nadzieje ze traficie.
Lord Czaja
04-11-2003, 19:34
powierzchnia
http://www.akk.net.pl/~tomekk/powierzchnia.JPG
-1
http://www.akk.net.pl/~tomekk/minus jeden.JPG
-2
http://www.akk.net.pl/~tomekk/minus dwa.JPG
DarkBraver
04-11-2003, 19:58
Nie wiem dlaczego wy Robicie ze wszystkiego takie strasznie problemy, niedlugo bedziecie gadac ze na raty potrzeba conajmniej 2 blokerow, ktorych trzeba nonstop leczyc <minimalnie 4 helerow> i walic sd'kami etc... ja pokonalem mino archera na 13 lv z kusza.... lol
Oryginalnie dodany przez Gego
Sam mino archer stoi na pierwszej wieży w miejscu do którego wchodzi się przez dziurę niedaleko ab. Uwaga na zerki bo ropuj± je ostatnio na 2-gie piętro.
Na jakim ¶wiecie grasz bo dzi¶ przez to ja z koleg± zginęli¶my ja palladyn 9 on knight 11. Berserker nas zabił tam gdzie nie ma jego respawna. X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.