Pokaż pełną wersje : Jakie potwory moge blokac na skillach XX/XX
O co chodzi ?
W tym temacie proszę pisać swoje pytania dotyczące blokania potworów .
Czyli : Czy dam rade blokac demona na skilllach XX/XX I XX lvl f? :)
Jak blokac jakiegoś potwora itd.
Wiem że było pare takich tematów gdzie szly osobne pytania ( Look for up ) typu ale trzeba wreszczie zgarnąć to w jedno .
Jeśli był już taki temat prosze o skasowanie tego .
1 2 3 START
Co wiemy o dragonie w dziedzinie blokowania ?
Trzeba bo blokac na ukos aby nie zostać zaatakowanym przez Ogniastą odmniane energe beam
Najlepiej w czasie blokowania nosić ze sobą Dragon Necklace który zmniejsza obrażenia od ognia o 10%. Ma 200 ładunków
Najlepiej blokać go od skilli XX/XX i lvl XX ( tu poprosze o podpowiedz )
Wszelkie podpowiedzi oraz uwagi dotyczące tego działu proszę wysyłać przez prywatną waidomość
W komentarzach proszę o pisanie swoich pytań oraz różnych opisów stylu blokowania poszczególnych potworów .
Jeśli jakiś opis mi się spodoba za zgodą autora wkleje go do tego postu .
Witam. Moje pytanie odnosi sie Dwarf Geomancera , konkretnie prosil bym aby jakis doswiadczony paladyn powiedzial od jakiego lvla i od jakich skili moge na nim sam trenic.
Jezeli gdzies to bylo napisane to przepraszam.
Down
Wydaje mi sie ze autorowi tematu niechodzilo o takie blokowanie ze idzie 10-15 ms i z sdy ubiaja np. gsa podczas gdy blokuje go 10 knight :o
@PijmlekoBedzieszWielki
Dobre eq stone skin albo might ring no i uhy -.- .
Niewiem czy taki temat ma sens, bo na PRAWIE kazdym lvu mozesz zblokowac PRAWIE każdego potworka, wszysko zależy od Twoich szoterów =p
Racja wszystko zalezy od shooterow , ale w czasie zakładania tego tematu miałem na myśli porady dotyczące blokowania i np. Na jakich skillach polecacie knightowi blokanie jakiegoś stwora ( Żeby szybko nie padł . ) ( bez używania masy uhów i ihów )
Blaf aktualnie mam do poniedziałku żaden dostęp do tibii więc ci nieodpowiem na pytanie .
Powtatrzam pytanie : Witam. Moje pytanie odnosi sie Dwarf Geomancera , konkretnie prosil bym aby jakis doswiadczony paladyn powiedzial od jakiego lvla i od jakich skili moge na nim sam trenic.
Czekam z Blafem na odpoiwiedzi
PijmlekoBedzieszWielki
24-08-2007, 15:45
Demona możesz nawet na 6lvl blokać8o tylko z jakim skutkiem?
2@up
8o Bloknę 10 Knightem GS wezmę 2 200 Sorcków ciekawe czy przeżyje? {Ironia}
Powtatrzam pytanie : Witam. Moje pytanie odnosi sie Dwarf Geomancera , konkretnie prosil bym aby jakis doswiadczony paladyn powiedzial od jakiego lvla i od jakich skili moge na nim sam trenic.
level? wystarczajaco duzy, zebys mogl nabrac kamieni na trening
skile? niskie wystarcza. geo ma slabego defa, ale bardzo szybko sie leczy
summon? sorc/druid musi zrobic monka. inaczej sie nie da...
2@up
Debilu, 10 knight moze z powodzeniem blokowac GS'a jeśli ktoś go siocha non stop a np.1 ms/ed visuje pajączka :baby:
Demona możesz nawet na 6lvl blokać8o tylko z jakim skutkiem?
2@up
Żal,Żal,Żal...
Kumpel gs'a na 9 lev sorkiem..
@Down
Jeżeli ma sie energy ringa to przy szcześciu da sie radę
Debilu, 10 knight moze z powodzeniem blokowac GS'a jeśli ktoś go siocha non stop a np.1 ms/ed visuje pajączka :baby:
Hmm.. no wiesz ja bym się zastanowił .. no bo w sumie 10 knight ma 215 hp .. a mi gs potrafi walnac za 270 na skilach 80 .... :)
PijmlekoBedzieszWielki
26-08-2007, 19:26
Zrób 10 knighta i pokaż mi filmik jak blokujesz GS :baby:
Kumpel gs'a na 9 lev sorkiem..
a gs kumpla tez na 9... potem na 10, 11 itd?
Cielak99
26-08-2007, 21:28
Zrób 10 knighta i pokaż mi filmik jak blokujesz GS :baby:
Powiem tak:
Zapewne będzie to mój ostatni post na forum bo dostane bana za wulgaryzmy ale musze....
Więc:
W*****asz mnie chuju na kazdym swoim koncie.
Jestes noobem nie umiesz w to grac i sie nie podniecaj -.-
Moge ci nawet 6 sorkiem bloknac gsa wystaczy ze wezme odpowiednia ilosc SSA.
WIESZ CHOCIAZ CO TO SSA???
@Blaf
Ja paladynem z eq: crown helmet, blue robe, plate legs, fur boots, vampire shield, platinum amulet i skilami 79/67 skilowalem na geo, ale:
-nie da rady skilowac spearami po update z moim skilem (mysle ze max do 75, geo ogolnie szybko sie leczy, ale czasem, przed chwile nie, a to juz wystarczy zeby padl jak sie bedzie afk :confused:)
-tracilem okolo 100hp/ 2min, oczywiscie many nie da rady wykorzystac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.