zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon dla pala

Gordor
25-08-2007, 10:11
Cześć wszystkim. Zakładam ten temat z wiarą że mi pomożecie :). Proszę was o informacje na jakich skillach i jakim levelu mogę się wybrać na dragona (i czym walczyć) JESTEM PALADINEM! Oraz kiedy mogę na nich expić dla loota.

Blaf
25-08-2007, 10:22
Skoro wiesz ze taki temat byl powinienes uzyc opcji "szukaj". Masz tutaj link do tematu gdzie napewno znajdziesz odpowiedz.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187&page=83

Jesli masz dobrego neta i nie masz lagow i kickow to mysle ze tak 25-30 lvl skile 70-75 z Royla spearami (mozliwosc noszenia tarczy) powinien starczyc na powierzchnie d lair. Napisz jeszcze jaki swiat.

Lipperek
25-08-2007, 10:27
No to tak, ja jestem paladynem na 30lvl, nick Dabdri zobacz sobie od czego padłem, tak od Dragona, złapał mnie lag i nie było ratunku, wiec odradzam, dla lotu to tylko na DLair, bo gdzie indziej masz dobry resp Dragonów dla FACC, tam odpowiedni lvl to 45-50, wtedy masz pewnosc, że gdy złapie cie jakiś mały lag to nie zginiesz ponieważ paladyn ma odpowiednio dużo życia. Ty żeby nie było waste musiałbyś chodzic WYŁĄCZNIE na powierzchni, ponieważ nie chciałbyś spotkac Dragon Lorda ;) Jak jesteś FACC to chodzisz jak wyżej mówiłem z lvl 45-50, a jeśli PACC to już 40 z Utani Hurem i możliwie czasem T Ringiem, ale na jakiegoś evul loota nie masz co liczyc. Mam nadzieję, że pomogłem.

PS:Aha i skille około 65-70 mile widziane ;)
Pzdr.

@UP: I niech chłopak szuka w tych 84 stronach coś o Dragonie :D
Edit: Ja nie padłem na Orcu Warriorze, tylko Haker się bawił moim kontem ;/

Gordor
25-08-2007, 10:46
Jaki świat? Menera (non-pvp)

adrianeczeqq
25-08-2007, 13:30
Draga można solować bez problemu na 20 lv skille 55 palkiem, widziałem jak mój kolega huncił tak draga w kanionie, gwiazdki + tarcza i biega wokół drzewek, obrywa tylko z fb,
expienie level ~35 z bohami skille ~70 zawsze dużo na + jak coś spadnie, bo palek obrywa głównie z fb a obrażenia z tego są niewielkie

Nyksus
25-08-2007, 14:13
Aff, nie wiem jak wy, biłem dragi od 21lvl, mam 25lvl, i nigdy nie byłem na waste :DD