Pokaż pełną wersje : Skille
Krzysiak
17-10-2004, 22:08
Mam Knighta na 15 levelu skille 42/39.Chciałbym sie dowiedzieć czy takie skille są odpowiednie dla takiego knighta czy też za słabe. Chciałbym też wiedzieć co się opłaca kupić dla takiego rycerza(broń). Narazie mam mace, ale jest to bardzo słabe, więc nie wiem co mam kupić i co sie opłaca(tylko żeby było jednoręczne).
Z góry THKS :)
Muszufasa
17-10-2004, 22:31
Skille moim zdaniem ciut kiepskie pocwicz troszke a bron to najlepiej narazie spike sword ok 1,3k i dwarwen shield ktory nawet jest szansa ze dostaniesz za darmo od kogos bo sprzedawac to to raczej niejest interes ;)
Ale dokladnych skilli ci niepodam bo niegralem nigdy knightem wiec nioewiem lecz napewno wyzsze
Crusader Ronax
18-10-2004, 08:52
No cóż, skille słabe. Shieldin powinieneś mieć przynajmniej na 45. Co do broni to nie wiem za bardzo co najlepiej kupić. Jeśli masz jednak słabą broń i nie masz kasy, to najlepiej iść potłuc elfy i zdobyć longsword, chociaż broń ta też do dobrych nie należy. Problem polega na tym, że jest to miecz, a z tego co widzę, to Ty walczysz bronią obuchową :(
Ja wiem? Moim zdaniem powinieneś popracować troszeczke. ;)
Znajdz dobrego kolegę bież szczury i do roboty!! 8o
ja osobieście jestem zadowolony z mojej char 8o 8o 8o B)
Masterious Palladyn
17lvl
Valoria
skills:56/44<>i rosną!<> :evul:
See you in tibia!
Centaurek
19-10-2004, 20:46
Kup sobie lepszą broń. Jeśli walczysz obuchową to wejdź tutaj (http://www.tibia.pl/items.php?sort=atk&typ=club) i przejżyj...dowiedz się o cenach i wykrzykuj "BUY *****". Nie musisz zmieniać broni, walcz w tym, gdzie masz najwyższe statsy, tj. w twoim przypadku obuchowymi brońmi. A po za tym chłopie nie musisz się przejmować statsami za bardzo ! Wiele osób ma z tego powodu kompleksy "bo mam za małe" :D. Patrz na przykład na to: teraz ja mam statsy bardzo słabe 41/36, a się tym nie przejmuje, zakupiłem FSa i się ciesze !! Powodzenia !
Nosfe Draconis
20-10-2004, 19:05
A wiec tak, ja tez mam 15 lvl knight i moje skille to 45/45 ( nie weim jakim cudem udalo mi sie wyrownac shielding ale to pewnie przez bardzo dlugi trening ) i wszystko to wywalczylem spike swordem odkad wyszedlem z rooka, a wychodzac z rooka mialem skille 16/16 hehe :). Tak wiec moim zdaniem powinienes kupic sobie dragon hammera ( nie jest to droga bron- zalezy na jakim servie ale waha sie od 3k do nawet 10k :)) i tym bedziesz rozpierdzielac wszystko bo jest to najlepsza bron jednoreczna z pałek dostepna dla zwylkego gracza...
A pamietacie czasy kiedy nawet o głupiego SWORDa bylo ciezko? :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.