zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [PORADNIK] Gdzie skillować/expić na niskim lvl/skillach !

Street07
01-09-2007, 12:33
Witam ;) Coraz więcej widze tematów "Gdzie skillować/expić na 15 lvl skille 40/40".

Więc postanowiłem zrobić mały poradnik gdzie skillować i expić niedaleko Venore.

Powody czemu opłaca się tam iść:

1) Skillowanie- Przy skillowaniu które opisze niżej jest kilka powodów atrakcyjnego skillowania. Food,Kasa,Mace,Sword (Które można sprzedać w Veno), Exp za każdego rota (40xp) a największym plusem tego jest to że nie musisz się męczyć o lurowanie potworków bo one same do ciebie przychodzą :p niżej zamieszcze zdjęcie jak się ustawić itp. lecz nie jest to jedyne miejsce w którym można tak efektywnie skillować jest ich bodajże 5-6 w tamtym cave więc nie ma się co obawiać że nie starczy miejsca dla ciebie :baby:

2) Expienie- Polecam zboczyć z kursu na zieloną linie, jest tam b.dobry exp dla niskich lvl. Występują tam: B.Duże respy Rotów,Carion Wormów, 5 Slime bodajże, Cenpediete itp. Myśle że spokojnie można tam expić do 20 lvl a jeżeli będziesz miał farta i będziesz sam na cały cave to 100 lvl stoji do ciebie otworem :baby: Pamiętaj zbieraj jak najwięcej kasy, mace, sword itp wszystko co da się sprzedać jeżeli skończy ci się cap to rób bag looty a w przypadku jeżeli boisz się o swój loot to zanoś do dp lub włącz mc drugiego chara i poprostu nim donoś loot do dp :]

PAMIĘTAJ ZAWSZE MIEJ ZE SOBĄ: ROPE,SHOVEL,MACHETE, (2 PARCELE LUB KWIATKI W PRZYPADKU SKILLOWANIA) W INNYM RAZIE SIĘ TAM NIE DOSTANIESZ :evul:

Zamieszcze tutaj 2 fotki z dojściem w tym jedna jak się ustawić (ustaw się tak jak ten ziomek w niebieskim ubranku) :
http://img53.imageshack.us/img53/851/rotyxa7.jpg
http://img211.imageshack.us/img211/5407/roty1pe1.jpg

Podążaj za Czerwoną linią żeby dojść do miejsca skillowania, Zielona Linia wskazuje miejsce w którym możesz sobie dobrze poexpić a czarna to tak dla informacji (Elf Fortes) :p

Mam nadzieję że się podoba :] Prosze o wyrozumiałość ponieważ jest to mój 1 poradnik :p Jeżeli o czymś zapomniałem to dam Edita :]

P.S Sorry za błędy ortograficzne !

Pozdro !

The Shodow
01-09-2007, 13:31
Ladnie, ale dopatrzylem sie kilku bledów :p

EDIT:
np napisales, ze czerwona linia to Shadowthron (Elf Fortress) a to jest czarna ....

Street07
01-09-2007, 13:49
Ladnie, ale dopatrzylem sie kilku bledów :p

EDIT:
np napisales, ze czerwona linia to Shadowthron (Elf Fortress) a to jest czarna ....

Napisałem że czarna jest tylko wskazówką.... ona się nie tyczy tego poradnika jest to tylko ciekawostka...

Stolec
01-09-2007, 13:51
" ...

Pamiętaj zbieraj jak najwięcej kasy, mace, sword itp wszystko co da się sprzedać jeżeli skończy ci się cap to rób bag looty a w przypadku jeżeli boisz się o swój loot to zanoś do dp lub włącz mc drugiego chara i poprostu nim donoś loot do dp :]

...

P.S Sorry za błędy ortograficzne !

..."

Widze że promujesz nielegalne tricki~ N/C

Poradnik powinienest napisać w dziale propozycji na poradniki.

Jak już coś piszesz np. Poradnik/Artykuł to staraj sie aby miał jak najmniej błędów ortograficznych.

Właśnie widać na twojich screenach że potworki aż same do ciebie przychodzą, spawn jest mały a tam jeszcze dwóch innych knightów skilluje.

Chciałeś zrobić coś fajnego ale troche mało się starałeś. Mogłeś bardziej przemyślec co chcesz napisać.

The Shodow
01-09-2007, 13:58
Napisałem że czarna jest tylko wskazówką.... ona się nie tyczy tego poradnika jest to tylko ciekawostka...

Napisales, ze czerwona jest tylko wskazowka, nie czarna, przeczytaj co napisales:
Podążaj za Czerwoną linią żeby dojść do miejsca skillowania, Zielona Linia wskazuje miejsce w którym możesz sobie dobrze poexpić a czerwona to tak dla informacji (Elf Fortes)

Street07
01-09-2007, 15:22
@Stolec

Stolec -> Widze że promujesz nielegalne tricki~ N/C

Ja -> Nie promuje nic takiego, lecz większość ma mc (nie mówie że ja) więc poprostu tak powiedziałem równie dobrze może być to kolega.

Stolec -> Poradnik powinienest napisać w dziale propozycji na poradniki.

Jak już coś piszesz np. Poradnik/Artykuł to staraj sie aby miał jak najmniej błędów ortograficznych.

Ja -> Jeżeli już mi zwracasz uwage że robie błędy ortograficzne a sam je robisz to po co to wogule piszesz?

Stolec -> Właśnie widać na twojich screenach że potworki aż same do ciebie przychodzą, spawn jest mały a tam jeszcze dwóch innych knightów skilluje.

Ja -> Rotwormy dochodzą z dołu a kwiatek stoji poto żeby 3 roty nas nie atakowały ! Morał ? Jeżeli nie byłeś tam i się nie znasz TO SIĘ NIE ODZYWAJ !!

Bernik
01-09-2007, 15:46
a mi sie ten poradnik podoba i kropka (brawo!)

Street07
01-09-2007, 15:55
a mi sie ten poradnik podoba i kropka (brawo!)

Chociaż jeden nie ma zastrzeżeń... Dzięki !

Bernik
01-09-2007, 15:58
nie moge miec to swietny poradnik ,tylko ze ja juz nie jestem knightem...

Vil
01-09-2007, 16:30
duzo za malo zeby nazwac to poradnikiem.

Street07
01-09-2007, 16:45
duzo za malo zeby nazwac to poradnikiem.

Heh jak pisałem jest to poradnik dla low lvl którzy cały czas piszą gdzie skillować expić... Ponieważ w Venore mieszka dużo takich low lvl to napisałem to co napisałem. Można powiedzieć że jest to przymiarka do napisania lepszego poradnika jak pisałem jest to mój pierwszy poradnik.:baby:

Drexado
01-09-2007, 16:58
Mógłbyś trochę więcej miejsc opisać, oczywiście jeśli znasz, bo jak nie to niema po co robić takiego poradnika. Jeśli to twój pierwszy poradnik to całkiem ładnie zrobiony, mi się podoba ;)

Vlad Dracula
01-09-2007, 17:03
@Stolec
Stolec -> Poradnik powinienest napisać w dziale propozycji na poradniki.

Ja -> Jeżeli już mi zwracasz uwage że robie błędy ortograficzne a sam je robisz to po co to wogule piszesz?

TO nie jest błąd otrograficzny tylko językowy.
A co do poradnika to jest zbyt krótki,mało estetyczny,mało wyjaśnień i bym mógł jeszcze dużo tu wymieniać.

Street07
01-09-2007, 17:13
Mógłbyś trochę więcej miejsc opisać, oczywiście jeśli znasz, bo jak nie to niema po co robić takiego poradnika. Jeśli to twój pierwszy poradnik to całkiem ładnie zrobiony, mi się podoba ;)

Oczywiście że znam więcej miejsc.. podałem to najprostsze do wyjaśnienia.

TO nie jest błąd otrograficzny tylko językowy.
A co do poradnika to jest zbyt krótki,mało estetyczny,mało wyjaśnień i bym mógł jeszcze dużo tu wymieniać.

Polonistą ani Kujonem nie jestem. (Słownik mam ale nie korzystam :p)
A co do poradnika to mnie troche wkurzyłeś. Co miałem więcej napisać o tym miejscu możesz mi powiedzieć ? w jakim sensie mało estetyczny ? mało wyjaśnień ? HaHaHa a czego ja tu nie wyjaśniłem dotyczącego tego miejsca ?X(

Dwarfik
01-09-2007, 17:25
Ładny poradnik,przejrzyste ,,dojścia'' do expowisk.10/10
Dam sobie rade na Ef 15 Knightem Skille 49/46,3mlvl?:cup:

Street07
01-09-2007, 17:48
Ładny poradnik,przejrzyste ,,dojścia'' do expowisk.10/10
Dam sobie rade na Ef 15 Knightem Skille 49/46,3mlvl?:cup:

Dzięki, raczej nie ;) chodź mógłbyś iść rekreacyjnie zobaczyć na elf scout ale na arcanista już raczej bym nie radził. Żeby expić na elfach bez waste 30 lvl skille 70/70 ? Jakoś tak :) Pozdro ! B)

PijmlekoBedzieszWielki
01-09-2007, 20:59
Spoko poradnik ale ja i tak wole Famor Hills:evul:

Vil
01-09-2007, 22:23
Można powiedzieć że jest to przymiarka do napisania lepszego poradnika jak pisałem jest to mój pierwszy poradnik.:baby:

mozna powiedziec ze jest to pierwsze 10% czegos co po dodaniu nastepnych 60-70% bedzie mozna zaczac nazywac poradnikiem.