|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Witam
![]() Więc postanowiłem zrobić mały poradnik gdzie skillować i expić niedaleko Venore. Powody czemu opłaca się tam iść: 1) Skillowanie- Przy skillowaniu które opisze niżej jest kilka powodów atrakcyjnego skillowania. Food,Kasa,Mace,Sword (Które można sprzedać w Veno), Exp za każdego rota (40xp) a największym plusem tego jest to że nie musisz się męczyć o lurowanie potworków bo one same do ciebie przychodzą ![]() ![]() 2) Expienie- Polecam zboczyć z kursu na zieloną linie, jest tam b.dobry exp dla niskich lvl. Występują tam: B.Duże respy Rotów,Carion Wormów, 5 Slime bodajże, Cenpediete itp. Myśle że spokojnie można tam expić do 20 lvl a jeżeli będziesz miał farta i będziesz sam na cały cave to 100 lvl stoji do ciebie otworem ![]() ![]() PAMIĘTAJ ZAWSZE MIEJ ZE SOBĄ: ROPE,SHOVEL,MACHETE, (2 PARCELE LUB KWIATKI W PRZYPADKU SKILLOWANIA) W INNYM RAZIE SIĘ TAM NIE DOSTANIESZ ![]() Zamieszcze tutaj 2 fotki z dojściem w tym jedna jak się ustawić (ustaw się tak jak ten ziomek w niebieskim ubranku) : ![]() ![]() Podążaj za Czerwoną linią żeby dojść do miejsca skillowania, Zielona Linia wskazuje miejsce w którym możesz sobie dobrze poexpić a czarna to tak dla informacji (Elf Fortes) ![]() Mam nadzieję że się podoba ![]() ![]() ![]() P.S Sorry za błędy ortograficzne ! Pozdro ! Ostatnio edytowany przez Street07 - 01-09-2007 o 14:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ladnie, ale dopatrzylem sie kilku bledów
![]() EDIT: np napisales, ze czerwona linia to Shadowthron (Elf Fortress) a to jest czarna .... Ostatnio edytowany przez The Shodow - 01-09-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Poradnik powinienest napisać w dziale propozycji na poradniki. Jak już coś piszesz np. Poradnik/Artykuł to staraj sie aby miał jak najmniej błędów ortograficznych. Właśnie widać na twojich screenach że potworki aż same do ciebie przychodzą, spawn jest mały a tam jeszcze dwóch innych knightów skilluje. Chciałeś zrobić coś fajnego ale troche mało się starałeś. Mogłeś bardziej przemyślec co chcesz napisać. |
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @Stolec
Stolec -> Widze że promujesz nielegalne tricki~ N/C Ja -> Nie promuje nic takiego, lecz większość ma mc (nie mówie że ja) więc poprostu tak powiedziałem równie dobrze może być to kolega. Stolec -> Poradnik powinienest napisać w dziale propozycji na poradniki. Jak już coś piszesz np. Poradnik/Artykuł to staraj sie aby miał jak najmniej błędów ortograficznych. Ja -> Jeżeli już mi zwracasz uwage że robie błędy ortograficzne a sam je robisz to po co to wogule piszesz? Stolec -> Właśnie widać na twojich screenach że potworki aż same do ciebie przychodzą, spawn jest mały a tam jeszcze dwóch innych knightów skilluje. Ja -> Rotwormy dochodzą z dołu a kwiatek stoji poto żeby 3 roty nas nie atakowały ! Morał ? Jeżeli nie byłeś tam i się nie znasz TO SIĘ NIE ODZYWAJ !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() duzo za malo zeby nazwac to poradnikiem.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh jak pisałem jest to poradnik dla low lvl którzy cały czas piszą gdzie skillować expić... Ponieważ w Venore mieszka dużo takich low lvl to napisałem to co napisałem. Można powiedzieć że jest to przymiarka do napisania lepszego poradnika jak pisałem jest to mój pierwszy poradnik.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole
Świat: Nebula
|
![]() Mógłbyś trochę więcej miejsc opisać, oczywiście jeśli znasz, bo jak nie to niema po co robić takiego poradnika. Jeśli to twój pierwszy poradnik to całkiem ładnie zrobiony, mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
A co do poradnika to jest zbyt krótki,mało estetyczny,mało wyjaśnień i bym mógł jeszcze dużo tu wymieniać.
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A co do poradnika to mnie troche wkurzyłeś. Co miałem więcej napisać o tym miejscu możesz mi powiedzieć ? w jakim sensie mało estetyczny ? mało wyjaśnień ? HaHaHa a czego ja tu nie wyjaśniłem dotyczącego tego miejsca ? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Stargard
Imię: Wybawca Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Ładny poradnik,przejrzyste ,,dojścia'' do expowisk.10/10
Dam sobie rade na Ef 15 Knightem Skille 49/46,3mlvl? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Spoko poradnik ale ja i tak wole Famor Hills
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() mozna powiedziec ze jest to pierwsze 10% czegos co po dodaniu nastepnych 60-70% bedzie mozna zaczac nazywac poradnikiem.