Pokaż pełną wersje : Dragon Scale Legs na Antice
Nicka nie znam. Ale wiem czemu je wywalił. Kończył grę i postanowił zrobić mały prezent rybką.
Nicku nie pamiętam ale czytałem kiedyś że ta osoba miała RSa i otoczyli ją pkerzy. A że właściciel owych DSL nie chciał aby mieli oni ten RAR wyżucił je do wody a jego zabili :D
Następną informacją którą muszę powiedzieć to:
SZUKAJ!!!!
robert22
01-09-2007, 13:18
Up
A co to za stronka w podpisie??... Ta ostatnia z flamon;) Już znalazłem to o tych lasach Amazonii a mi się włączyć nie chciało:)
PS.To już jest stare... było, było i było i szukaj
Nicku nie pamiętam ale czytałem kiedyś że ta osoba miała RSa i otoczyli ją pkerzy. A że właściciel owych DSL nie chciał aby mieli oni ten RAR wyżucił je do wody a jego zabili :D
SZUKAJ!!!!
Ta, z rsem se biegał w DSL, kiepska plotka.
Po prostu była taka historia, że koleś kończył grę i wrzucił je do wody, nie wiem ile w tym prawdy, to było jakieś ~5 lat temu ;)
O DSL pisze Karr Chaos, jeden z najstarszych graczy na Antice:
Lost boy was a well known man back in the early days of Tibia. He was in charge of the popular flat system involving keys. He had his own island retreat on the old GS Island accessed by Fibula dongeon. For his efforts he was giving the item of his creation, as he was a very taltented graphics artist, the coveted Dragon Scale Leg. Most rares ended up in dupers hands and mass multiplied, but this one pair remained inside Lost boys depot, perhaps exsting there to this day...
źródło: www.nightmareknights.com
Nie, nie przetłumaczę ;)
Wasz,
Gro~
@ ileś tam up pkerzy rs woda dsl itp
napewno tak nie bylo bo kiedy on je wyrzucal do wody nie bylo jeszcze skulli
@up
Hehe, lubię węże typu ja wiem lepiej xD
Ale ja czytałem (daawno już, na konkurencyjnym forum) że pewna gildia obtoczyła go i chciała go zabić, bo dowiedzieli się, że ma DSL. A on... xD Wyrzucił to do wody.
Ale o tej drugiej teorii też słyszałem.
Vanhelsen
01-09-2007, 15:50
SZUKAJ!!!!hmm, bullshit... jak już pisali gracz kończył grę, wywalil je do rzeki, a RSa nie mógł mieć bo było to parę lat przed wprowadzeniem RSa... -.-"
OjciecChrzestny
02-09-2007, 09:34
jakby wiedzial ze w przyszlosci powstanie polska strona aukcyjna(chyba kazdy wie o jaka strone chodzi) na ktorej nie jeden mlody fan tibii sprzedal by matke, ojca, brata a nawet kota aby zdobyc taki rar... to by nie wrzucal
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.