Pokaż pełną wersje : über demon hell
morthifer
06-09-2007, 00:05
http://rapidshare.com/files/53653811/Mars_demhell_30507.rec
czyli jak sorc/drut potrafi bloczyc demona
przewinac do dwoch demow
zasadniczo to nie zrozumiałem, jedna panienka non stop sieje blokera i zapomina, że też jest śmiertelnikiem a kolejny aparat stoi przez dobre 20 sekund w bezruchu i ma potem jakiś wąty do blokera, że nie rzucał exety, lol. Chyba masowa usterka neostrady.
temu sorcowi to net padł bo później pisze " thx my net provider <3 " czy jakoś tak xD a ten Bloker to też niezły zamiast uhnąć/walnać exete to sobie stał wesoły... Ogólnie to żal.br
ogolnie bloker to frajer...kolejny allegro mastah :|
09:25 Mars von Aiur [164]: im lvl.540292
09:25 Mars von Aiur [164]: <.<
09:25 Dandrok Shadow [134]: Mars are you noob?
09:25 Mars von Aiur [164]: no
09:25 Mars von Aiur [164]: im hi lv
8o
ZAL
--Cienius--
06-09-2007, 15:59
zalowe hail dzieci allegro >,<
zalowe hail dzieci allegro >,<
costy kurwa powiedzial? to ze mamy duze lvl to juz musi byc powaga itp? lubimy sobie jaja robic, cos niepasi ? druid padl bo tak siochal blokera.. a ja padlem bo mialem kicka a z kad mogl sie domyslec ? myslal ze wyjde
btw, to już byla koncówka huntu, poszlismy na hell zobaczyc hity
costy kurwa powiedzial? to ze mamy duze lvl to juz musi byc powaga itp? lubimy sobie jaja robic, cos niepasi ? druid padl bo tak siochal blokera.. a ja padlem bo mialem kicka a z kad mogl sie domyslec ? myslal ze wyjde
eh pedro pedro.. zmień internet albo obejrzyj film, bo o ile dobrze widzialem to ty miales najwieksze wąty do blokera.
dawno sie tak nie uśmiałem xD
Pan bloker .... emmm ... chyba za wiele demków to ty nie widziałeś ... wystarczylo sie kawałek przesunać a sio'er nie dostawal by z gfb :>
Sio'er nie zapominaj o swoim hp ;) mana shield przy 2ch demkach tez by nie byl glupim pomyslem :)
Sorc Kick w najbardziej nieodpowiednim momencie ... skond ja to znam
eh pedro pedro.. zmień internet albo obejrzyj film, bo o ile dobrze widzialem to ty miales najwieksze wąty do blokera.
hum, że zobaczyles rl name na tibia.com to nie znaczy ze sie tak nazywam ;x ale mniejsza z tym neta nie zmienie bo mam zzzaaadko kicki, a nie wiedzialem jak padlem wiec sie plulem z poczatku do marsa czemu exety nie walna :)
dawno sie tak nie uśmiałem xD
Pan bloker .... emmm ... chyba za wiele demków to ty nie widziałeś ... wystarczylo sie kawałek przesunać a sio'er nie dostawal by z gfb :>
Sio'er nie zapominaj o swoim hp ;) mana shield przy 2ch demkach tez by nie byl glupim pomyslem :)
Sorc Kick w najbardziej nieodpowiednim momencie ... skond ja to znam
widzielismy duzo demów :) baaardzo duzo, ofc mogl sie przesunac a tego nie zrobil siocher nie wiem czemu? nie patrzyl sie na swoje hp tylko na jego ja mialem laga na 1min~ tzw freez
@edit
jeszcze jedno, mars jest pokręcony - pozytywnie. wy zapewne jakbyscie mieli taki lvl nie odpisywali nikomu itp, tylko stali pod domikiem i exp no nie? a ze on lubi sobie jaja robic to niech robi
@up
Spoko men
@--Cienius--
@Dartof
LAL, ironia plex1 xD
@topic
Hueh, nieźle padli xD
Bloker zachował się wobec pana up trochę "egoistycznie", ponieważ mógł uchronić go od deda ;]
Ale ja tam nie wiem, co bloker miał na myśli x}
paffelek
06-09-2007, 19:22
hheehehhehe akcja z 15-16 min mnie rozbiła xD bloker zamiast exety to sobie stał... i kicka chyba nie miał bo kiedy on się uhnoł, ten 136 jeszcze żył, dopiero gdy padl podszedł i exeta res kiedy już nikogo nie było xDDD film warty obejrzenia hehehehehe _/ a ten ED zamiast sio siebie to siochał blokera mimo że był na green hp :P może sie hotkeye pomyliły ale mógł iść uP :P
bajerfull
06-09-2007, 19:58
rehost? na cokolwiek
btw, to już byla koncówka huntu, poszlismy na hell zobaczyc hity
NIE WAZNE CO NAPISZESZ I TAK JESTESCIE RETARDAMI Z NO PVP pwnGE
@up, nie komentuje tego co powiedziales dzieciaku
rehost : http://tibicams.tibianetwork.com/de/movies/show/30507
Silver Kay
06-09-2007, 22:28
no no spoko ciekawe czy ja kiedys w ogole pacc'a ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.