zaloguj się

Pokaż pełną wersje : über demon hell

morthifer
06-09-2007, 00:05
http://rapidshare.com/files/53653811/Mars_demhell_30507.rec

czyli jak sorc/drut potrafi bloczyc demona
przewinac do dwoch demow

Etoric
06-09-2007, 00:29
zasadniczo to nie zrozumiałem, jedna panienka non stop sieje blokera i zapomina, że też jest śmiertelnikiem a kolejny aparat stoi przez dobre 20 sekund w bezruchu i ma potem jakiś wąty do blokera, że nie rzucał exety, lol. Chyba masowa usterka neostrady.

Caruel
06-09-2007, 09:19
temu sorcowi to net padł bo później pisze " thx my net provider <3 " czy jakoś tak xD a ten Bloker to też niezły zamiast uhnąć/walnać exete to sobie stał wesoły... Ogólnie to żal.br

Dartof
06-09-2007, 10:37
ogolnie bloker to frajer...kolejny allegro mastah :|

09:25 Mars von Aiur [164]: im lvl.540292
09:25 Mars von Aiur [164]: <.<
09:25 Dandrok Shadow [134]: Mars are you noob?
09:25 Mars von Aiur [164]: no
09:25 Mars von Aiur [164]: im hi lv

8o
ZAL

--Cienius--
06-09-2007, 15:59
zalowe hail dzieci allegro >,<

Jancia
06-09-2007, 19:07
zalowe hail dzieci allegro >,<

costy kurwa powiedzial? to ze mamy duze lvl to juz musi byc powaga itp? lubimy sobie jaja robic, cos niepasi ? druid padl bo tak siochal blokera.. a ja padlem bo mialem kicka a z kad mogl sie domyslec ? myslal ze wyjde

btw, to już byla koncówka huntu, poszlismy na hell zobaczyc hity

Etoric
06-09-2007, 19:11
costy kurwa powiedzial? to ze mamy duze lvl to juz musi byc powaga itp? lubimy sobie jaja robic, cos niepasi ? druid padl bo tak siochal blokera.. a ja padlem bo mialem kicka a z kad mogl sie domyslec ? myslal ze wyjde

eh pedro pedro.. zmień internet albo obejrzyj film, bo o ile dobrze widzialem to ty miales najwieksze wąty do blokera.

Przemas
06-09-2007, 19:12
dawno sie tak nie uśmiałem xD

Pan bloker .... emmm ... chyba za wiele demków to ty nie widziałeś ... wystarczylo sie kawałek przesunać a sio'er nie dostawal by z gfb :>

Sio'er nie zapominaj o swoim hp ;) mana shield przy 2ch demkach tez by nie byl glupim pomyslem :)

Sorc Kick w najbardziej nieodpowiednim momencie ... skond ja to znam

Jancia
06-09-2007, 19:16
eh pedro pedro.. zmień internet albo obejrzyj film, bo o ile dobrze widzialem to ty miales najwieksze wąty do blokera.

hum, że zobaczyles rl name na tibia.com to nie znaczy ze sie tak nazywam ;x ale mniejsza z tym neta nie zmienie bo mam zzzaaadko kicki, a nie wiedzialem jak padlem wiec sie plulem z poczatku do marsa czemu exety nie walna :)

dawno sie tak nie uśmiałem xD

Pan bloker .... emmm ... chyba za wiele demków to ty nie widziałeś ... wystarczylo sie kawałek przesunać a sio'er nie dostawal by z gfb :>

Sio'er nie zapominaj o swoim hp ;) mana shield przy 2ch demkach tez by nie byl glupim pomyslem :)

Sorc Kick w najbardziej nieodpowiednim momencie ... skond ja to znam

widzielismy duzo demów :) baaardzo duzo, ofc mogl sie przesunac a tego nie zrobil siocher nie wiem czemu? nie patrzyl sie na swoje hp tylko na jego ja mialem laga na 1min~ tzw freez

@edit

jeszcze jedno, mars jest pokręcony - pozytywnie. wy zapewne jakbyscie mieli taki lvl nie odpisywali nikomu itp, tylko stali pod domikiem i exp no nie? a ze on lubi sobie jaja robic to niech robi

qq2
06-09-2007, 19:20
@up
Spoko men

@--Cienius--
@Dartof

LAL, ironia plex1 xD

@topic
Hueh, nieźle padli xD
Bloker zachował się wobec pana up trochę "egoistycznie", ponieważ mógł uchronić go od deda ;]

Ale ja tam nie wiem, co bloker miał na myśli x}

paffelek
06-09-2007, 19:22
hheehehhehe akcja z 15-16 min mnie rozbiła xD bloker zamiast exety to sobie stał... i kicka chyba nie miał bo kiedy on się uhnoł, ten 136 jeszcze żył, dopiero gdy padl podszedł i exeta res kiedy już nikogo nie było xDDD film warty obejrzenia hehehehehe _/ a ten ED zamiast sio siebie to siochał blokera mimo że był na green hp :P może sie hotkeye pomyliły ale mógł iść uP :P

bajerfull
06-09-2007, 19:58
rehost? na cokolwiek

dubros
06-09-2007, 20:24

btw, to już byla koncówka huntu, poszlismy na hell zobaczyc hity

NIE WAZNE CO NAPISZESZ I TAK JESTESCIE RETARDAMI Z NO PVP pwnGE

Jancia
06-09-2007, 20:43
@up, nie komentuje tego co powiedziales dzieciaku

rehost : http://tibicams.tibianetwork.com/de/movies/show/30507

Silver Kay
06-09-2007, 22:28
no no spoko ciekawe czy ja kiedys w ogole pacc'a ;d