![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() http://rapidshare.com/files/53653811...hell_30507.rec
czyli jak sorc/drut potrafi bloczyc demona przewinac do dwoch demow
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() zasadniczo to nie zrozumiałem, jedna panienka non stop sieje blokera i zapomina, że też jest śmiertelnikiem a kolejny aparat stoi przez dobre 20 sekund w bezruchu i ma potem jakiś wąty do blokera, że nie rzucał exety, lol. Chyba masowa usterka neostrady.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() temu sorcowi to net padł bo później pisze " thx my net provider <3 " czy jakoś tak xD a ten Bloker to też niezły zamiast uhnąć/walnać exete to sobie stał wesoły... Ogólnie to żal.br
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Stan: Początkujący
Imię: Zarrion
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 143
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() ogolnie bloker to frajer...kolejny allegro mastah :|
09:25 Mars von Aiur [164]: im lvl.540292 09:25 Mars von Aiur [164]: <.< 09:25 Dandrok Shadow [134]: Mars are you noob? 09:25 Mars von Aiur [164]: no 09:25 Mars von Aiur [164]: im hi lv ![]() ZAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() zalowe hail dzieci allegro >,<
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() costy kurwa powiedzial? to ze mamy duze lvl to juz musi byc powaga itp? lubimy sobie jaja robic, cos niepasi ? druid padl bo tak siochal blokera.. a ja padlem bo mialem kicka a z kad mogl sie domyslec ? myslal ze wyjde
btw, to już byla koncówka huntu, poszlismy na hell zobaczyc hity
![]() Ostatnio edytowany przez Jancia - 06-09-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() eh pedro pedro.. zmień internet albo obejrzyj film, bo o ile dobrze widzialem to ty miales najwieksze wąty do blokera.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() dawno sie tak nie uśmiałem xD
Pan bloker .... emmm ... chyba za wiele demków to ty nie widziałeś ... wystarczylo sie kawałek przesunać a sio'er nie dostawal by z gfb :> Sio'er nie zapominaj o swoim hp ![]() ![]() Sorc Kick w najbardziej nieodpowiednim momencie ... skond ja to znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
widzielismy duzo demów ![]() @edit jeszcze jedno, mars jest pokręcony - pozytywnie. wy zapewne jakbyscie mieli taki lvl nie odpisywali nikomu itp, tylko stali pod domikiem i exp no nie? a ze on lubi sobie jaja robic to niech robi
![]() Ostatnio edytowany przez Jancia - 06-09-2007 o 19:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Spoko men @--Cienius-- @Dartof LAL, ironia plex1 xD @topic Hueh, nieźle padli xD Bloker zachował się wobec pana up trochę "egoistycznie", ponieważ mógł uchronić go od deda ;] Ale ja tam nie wiem, co bloker miał na myśli x}
Ostatnio edytowany przez qq2 - 06-09-2007 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() hheehehhehe akcja z 15-16 min mnie rozbiła xD bloker zamiast exety to sobie stał... i kicka chyba nie miał bo kiedy on się uhnoł, ten 136 jeszcze żył, dopiero gdy padl podszedł i exeta res kiedy już nikogo nie było xDDD film warty obejrzenia hehehehehe _/ a ten ED zamiast sio siebie to siochał blokera mimo że był na green hp
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
|