zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Demon Skeleton

Patrickus
09-09-2007, 22:48
A konkretnie ich spawn na poziomie -3 w Ghostlandzie, jaskinia najbardziej wysunięta na północ. Co tam brać i ile? Na moją pierwszą wyprawę wyruszyłem z tempest rodem, ale nigdy nie łudziłem się, że to wystarczy. Utamo vita, oczywiście, ale TR za dużo bierze many, i jeszcze ghoule widzą. :/ HMM? Explo? Manasy? Co zrobić, żeby wyjść na plus? Jakie macie taktyki? Podzielcie się z innymi. ;)
PS. Może to było w jakimś temacie, ale frazę "demon skeleton" znajduje w topicach o wszystkich potworach i trudno jest tam coś znaleźć, a i tak to może być nie to miejsce.

morisek
09-09-2007, 22:59
Chyba utana vid, a nie utamo vita. Jeżeli chcesz żeby się zwróciło, to tylko tempest, wszystko inne to murowany waste. Poza tym tam jest taki resp, że jak raz wybijesz wszystko, to już raczej nie ma co bić. Przynajmniej ja tak miałem na 25 palku...

Patrickus
09-09-2007, 23:07
Racja, pomyliłem czary. I najpierw trzeba to wybić, a to mi się jeszcze nie udało... :/ Tempest bierze za hita 13 many, po wzięciu niewidki zostaje mi 405, 31 hitów, po 6 na DS... I jeszcze te ghoule... na nie po 2. Zdążyłem rozwalić ze trzy ghoule, dwa DS i koniec...

Pomocny Murzyn
09-09-2007, 23:18
Ja osobiście lurowałem po kilka ghouli 5-6, a czasami wiecej i walilem z gfb.

ripper
09-09-2007, 23:37
A o mana fluidach kolega słyszał? lol

Rybzor
09-09-2007, 23:51
Na tym lvlu postacią magiczną ciężko jest wyjść na plus z kasą na DSach, ogólnie jest ciężko wyjść na plus bo mało z nich jej leci, lepiej se odpuść tą jaskinie ; p

Patrickus
10-09-2007, 19:59
A o mana fluidach kolega słyszał? lol
HMM? Explo? Manasy? Co zrobić, żeby wyjść na plus? Jakie macie taktyki? Podzielcie się z innymi. ;)
Jak widać... Jak masz tak się wypowiadać to lepiej już nic nie pisz. Ja tu proszę o radę, a nie drwiny.
-_-
Ja osobiście lurowałem po kilka ghouli 5-6, a czasami wiecej i walilem z gfb.
A co z DS-ami? Z tempestem?

Ujo
12-09-2007, 22:40
proponuje wejść do fire devil cave przed schodami wbijasz utana vid i nie zabijaj fd chyba nie chcesz aby nooby(głównie palki) próbowali zabijać twoje dsy weż zapas rybek(ile dasz rade) przecierz potrzebujesz many oczywiście mf sporo i używasz je tylko kiedy jest taka potrzeba bp hmm aby szybciej zabijać dsy możesz zabrać też destroy fieldy jak przeszkadza Ci ogień i ciągle czekaj aż bedze pelny resp i bądz tam dopuki food sie nie skończy czy mfy

Stolec
15-09-2007, 09:32
O ile się nie myle to mówisz o najwiekszym spawnie dsów w calym ghoustlandzie? To prosta sprawa robisz 2 bp of uh sprzedajesz je i zakupujesz 2 bp of hmm i 3 bp of mf's. Wchodzisz tam na utamce, ladujesz sie manaskami i idziesz zabijac, ghoule z templesta a dsom robisz combo rod+hmm. Waste jest ale exp też ^^ Może akurat wyleci ci guardian shield.

Metoda którą tutaj pokazałem zawarta jest w jednym z poradników na temat druidów.