zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rook Tutorial! Od zera do 8 lvla :)

Pikaczu69
21-09-2007, 20:20
Taa...
Po 1: to nie jest hacklink, to że dziś stworzone konto to dlatego że to mój pierwszy filmik a wcześniej nie widziałem potrzeby nic pisać na tym forum.
Po 2: film nie jest do 8 lv bo byłby za długi, a przez to nudny
Po 3: nie do końca wyszło tak jak planowałem, ale myślę że warty obejrzenia dla początkujących i nie tylko!

http://rapidshare.com/files/57260748/rookmastah.rec.html

Enjoy.
Jak nie ma ludu to w bug cave 1-4 lv można wbić w 15-20 min

Etoric
21-09-2007, 20:38
Jak nie ma ludu to w bug cave 1-4 lv można wbić w 15-20 min

po 1. to 4 level to mniej niż 10% expa potrzebnego do wyjścia na mainland. po 2. tam zawsze są ludzie po 3. na paccu wychodzi sie na maina w około godzinę więc jest różnica. Po 4. dużo było takich tematów i są one raczej niepotrzebne.

Silver Kay
21-09-2007, 21:28
noo dawno to opatentowalem na faccu ja tam nawet bootowałem raz przez przypadek za noc 9 lvl i musialem dedac ;p

domin3x
21-09-2007, 21:38
Filmu przyznam się, że nie oglądałem, ale ostatnio kuzynowi 2 razy rooka przechodziłem i najlepiej wg mnie jest w jaskini ze spiderami (tam na północnym zachodzie rooka). 1h 45min~~

Pikaczu69
21-09-2007, 23:02
@Etoric- ten tutorial jest o przechodzeniu rooka na faccu, zresztą po twoim komentarzu mam wątpliwości czy w ogóle obejrzałeś film : O Możliwe że nikomu się to nie przyda, ale myślę że pokazałem jakiś niekonwencjonalny sposób na rozpoczęcie rooka (swoją drogą to ja go tak przechodzę od kilku lat :)) bo żal mi się robi ludzi którzy myślą że mino hell q czy bear-room q są jakieś evul trudne i robią je na ~5-7lv
@domin3x- w filmie wspominam tą miejscówkę z ps jako miejsce expa od 4-8 lvla !

Oglądajcie i komentujcie ; ]

Caruel
21-09-2007, 23:10
Chłopaki co wy od niego chcecie xD chłopak się starał i za to go trza docenić ;D

A wy odrazu z " mordką " do niego heh xD a później się dziwią ze wogole nikt nie daje swoich huntów tylko kopiują z tibia.de np ;p

Freezy Eddie
22-09-2007, 10:28
Wrzuc to na tibicams.

qq2
22-09-2007, 10:48
09:29 Kolejny Zajebisty Palladyn [1]: najgorsza czesc
A ja na tej najgorszej części zaaaawsze expię :}

Robię to tak:
Po zrobieniu chara zbieram te raty itp. qpuję mace i idę do trening roomu;] Wbijam tam 4 lvl i expie na... Patrz up xD

Co do filmu, bardzo ładny, właśnie miałem robić chara i zobaczę jak to leci, czy mój sposób lepszy ;]

@edit
Nom poszedłem z ziomkiem i nie było aż tak straszne, jak to się wydaje xD

@Pikaczu69
Ja też, tylko że z kolegą (również 1 lvl) ;>

grilia
22-09-2007, 13:52
Najlepiej zapuścić bota i na ratach pod al dee to się wychodzi z rooka w max 3 godziny i ma 2k na start.

Pikaczu69
22-09-2007, 23:09
Bota na byle czym postawisz i exp leci! Ten film jest dla przeciętnego gracza - bez pacc na rooku, bez bota itp
Dzięki za komentarze, i tak jest ich więcej niż myślałem : d W końcu to tylko tutorial rookgaardu, a zaraz obok pełno filmików z najpotężniejszymi bossami, hackami 200 lvli, czy expieniem ~220ek z rare setem na demonach ;-)

Mimo wszystko zachęcam do oglądania!

A ja na tej najgorszej części zaaaawsze expię :}

Tylko zauważ, że ja miałem wtedy 1lvl i byłem bez eq oraz food ^^