Pokaż pełną wersje : TibiaCam - nie działa?!
Rebirth Gotenik
23-10-2004, 18:02
Mam problem. Próboje nagrać filmik w tibiacam ale coś mi nie działa! :( Robie wszystko zgodnie z instrukcją, później przychodzi kumpel który u siebie nagrywa i też się nie udaje... Dlaczego nie mogę nagrywać filmików?! :(:(:( Co może być tego przyzcyną? HELP!
Strike-Dziadzia
23-10-2004, 23:40
tibia cam jest niedo***ana
@Up
Tego posta nie skomentuje, bo szkoda nerwow... jedynie jedna prosba... zapisz sie do szkoly, ewentualnie jesli chodzisz do szkoly to zapisz sie na korepetycje...
@Topic
Nie powiedziales nic... jaki wyskakuje blad, co sie wtedy dzieje, ani jaka masz wersje TibiCam. Sciagnij TibiCam z linku, ktory jest w przyklejonym Topicu na podforum Filmy. I sprobuj nagrac filmik na tej TibiCam...
Trzciniak
24-10-2004, 09:07
Ja mam mały problem. Kręcłem sobie dziś rano fim jak smoczka solowałem, i mi on nie działa, pojawia się komynkat że nie może odczytać danego pliu. Wcześniej kręciłem film i wszystko działa porpawnie, nawet źle wyłączyłem tibiecam i samą tibię bo coś mi się kontroler od myszki i klawiatury rozjechał. Ale fim jest i działa, natomiast ten który skończyłem nagrywać minute przed restartem nie dizała, a wszystko poprawnie zamknołem i wogóle. Ktoś wie czemu? Jak coś to moge go komyś na maila wysłać bo niejestem w stanie zamieszczać swoch fimów na stronce, a bym był wdizęczny jak ktoś by go spradził.
Edit
Teraz nakręciłem jeszcze dwa filmy, na jednem solowałem dsa a na drugim pkowałem jedogo druida, potem moim druidem zrobiłem krótki film z chodzenia po dp. Pierwszy nie działa, a drugi tak. Procedura zapisywania była tak sama.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.