Pokaż pełną wersje : Problem WC III
A wiec mam problem z Gra Warcraft 3, podczas gry tak z 10-40 minut po rozpoczeciu rozgrywki resetuje mi sie komputer...
Nic z tego nie rozumiem morzecie mi jakos pomoc wesprzec?! XD
PLAX
Blad wystepuje tylko przy Warcrafcie...
Walekifa
10-10-2007, 20:57
Może Warcraft powoduje ci mocne przeciążenie proca? Wyczyść wiatraczki,być może pomoże.
Blad wystepuje tylko przy Warcrafcie...
Więc pisz na forum Warcrafta, być może jest to znany problem, lub występuje tylko dla określonego sprzętu, tak jak np. było z GF 6200 i grą Tribes.
.Matrik.
10-10-2007, 21:25
Ja tak mam w wielu grach, ale cóż.
W te wakacje odświeżałem sobie multimedialne wspomnienia i wśród nich był warcraft 3. Miałem dokładnie taki sam problem jak ty. Gra pochodziła z tej samej płyty co na początku mojej warcraftowej kariery. Też myślałem, że to może przez przeciążenie procka, ale po wyczyszczeniu wszystkich wirników, problem się powtarzał. Poradziłem sobie, robiąc save co kilka minut i jakoś do końca doszedłem ;). Moim zdaniem była to wina zbyt słabego zasilacza. Kiedyś mi się spalił i jechałem na słabszym przez kilka miesięcy. Teraz mam mocniejszego i co prawda nie sprawdzałem, czy warcraft chodzi dobrze, ale mam takie przeczucie, że właśnie zbyt słaby zasilacz był tego winą.
Tak to się najczęściej dzieje, gdy komputer nie jest wstanie wziąść na siebie ciężaru funkcjonowania gry (zbyt duże wymagania). Powód - słaby komp lub sprzeczne ustawienia.
Problem z komputerem, poszukaj takiego tematu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.