zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hack, powstanie i kolejny upadek...

Rumb
16-10-2007, 20:13
Budzę sie z rana, jem śniadanie i sprawdzam poczte... A w nim:
"zostałeś zhakowany, pozdrawiam"
W załączniku plik rec...
Passy nie działają, więc ściągnąłem i obejrzałem filmik.

Rec Keyem odzyskałem konto...
Co zrobił haker? Obejrzyj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32489

Soulmanna nie znałem, ale okazało się że jest bardzo uczciwy, wszystkie itemki zwrócił...

Nawet się ucieszyłem że mnie zhakowano... i tak za dużo w Tibie grałem, i nagle się okazało że mam spowrotem swoje eq...
Ale już postanowiłem, kończę z Tibią, wpierw jednak postanowiłem że zabije swojego pierwszego demona solo, a przynajmniej spróbuję :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32493

Dałbym rade, gdyby nie pewien Senior Tutor Hullah. X( 5 demców na raz, nie miałem szans...
Ide teraz oddać kolegom swoje itemki, a chary zrookować.

Bye Tibia

Vlad Dracula
16-10-2007, 20:20
uzekla mnie twoja historia
@3x down
czasem trzeba znubic

michalll
16-10-2007, 20:21
Powodzenia w rl ;)
Nie wiesz co było powodem hacka? :p

Lotress
16-10-2007, 20:23
uzekla mnie twoja historia

Urzekla mnie twoja ortografia.

Riten_lum
16-10-2007, 20:28
Powodzenia w rl ;)
Nie wiesz co było powodem hacka? :p

Sharowanie LUB używanie botów/macr LUB nieuważne surfowanie po necie LUB ściągnięcie/przyjęcie od kogoś zainfekowanego pliku.

Od razu mówię, że nie posądzam go o np. sharowanie konta tylko wymieniam możliwości...

Rumb
16-10-2007, 20:50
Sharowanie LUB używanie botów/macr LUB nieuważne surfowanie po necie LUB ściągnięcie/przyjęcie od kogoś zainfekowanego pliku.

Od razu mówię, że nie posądzam go o np. sharowanie konta tylko wymieniam możliwości...

I wszystkie powody jakie wymieniłeś są błędne.
Shakował mnie z mojej głupoty
Takie same passy na mail, tym forum i acc do tibii. Dodatkowo ten sam mail do acc tibii i forum...
Teraz wszędzie mam inne hasło :P

Od 3 lat nie mam antivira i tyle samo czasu gram w tibie, nigdy haka nie miałem. Zawsze musi byc ten pierwszy raz

Master Knight de'Vere
16-10-2007, 20:56
W sumie to miałeś szczęście, że mimo to że nie znasz Soulmanna to miałeś go w VIP :D

cheerios
16-10-2007, 21:04
W sumie to miałeś szczęście, że mimo to że nie znasz Soulmanna to miałeś go w VIP :D

Skoro go haknął ..

Ja bym na twoim miejscu sprzedał postać, żeby chociaż mieć jakieś zyski z czasu poświęconego na tę grę ; >

Voler
16-10-2007, 21:07
Cóż za nazwa tematu, aż mi sie łezka w oku zakręciła.

A na tak naprawde...
Co z tego?

X3R3
16-10-2007, 21:11
Nie dziwie się. Trudno mi sobie wyobrazić Soulmanna w roli polskiego thiefa:]

Breejv
16-10-2007, 21:13
Dlaczego ten typ nie wziął sobie itemów tylko rozdał :confused: ?
Arbalest = 200zł

'o'
16-10-2007, 21:13
te, fake ;x

Rumb
16-10-2007, 21:14

Miałem go w vip bo dzień przed hakiem miałem od niego kupić pirate backpack, ale się wylogował, więc go dodałem. Miałem kupic od niego ten bp następnego dnia.

Vasth
16-10-2007, 21:14
Biles Hullahowi potwory to nie dziwne ze mial ochote Cie zabic.

Rumb
16-10-2007, 21:17

Dopiero na filmiku go zauważyłem... ręce mi się trzęsły i nie spuszczałem wzroku z paska hp i many. Zresztą, skąd mogłem wiedzieć że on tu expi?

Rybzor
16-10-2007, 21:21
Primo, Hullah, zachowałeś się chamsko na maksa ; p.

Secondo, ta cała sprawa z hackiem, wyszliście na nabów. Imo, to że Soulmann oddał itemy, nie czyni go bohaterem, bo nie zmienia to faktu, że uczestniczył w hacku, taki z niego senior tutor jak z mojej starej rubik, jeszcze ten jego bot ;). Nie hakujcie w ogóle, a jak już to robicie, to po cichu. k?

Jak widać na Candii sami senior tutorzy, ale żaden nie potrafi się właściwie zachować.

Dopiero na filmiku go zauważyłem... ręce mi się trzęsły i nie spuszczałem wzroku z paska hp i many. Zresztą, skąd mogłem wiedzieć że on tu expi?
No właśnie. Skąd mógł wiedzieć.

@downto
Ryba juz czytam 2 twój post i znów jest rubikP widzę, że go bardzo lubisz
No, słodkie ma włosy.

Upierz
16-10-2007, 21:22
Cóż, meh, wzruszające, nie powiem, ale masz szczęście, że trafiłeś na hackera-idiotę.

20:09 Rumb [58]: soulmann nie odda, a jak odda, zrobie z niego gwiazde na forum :p

Edwardo
16-10-2007, 21:29
taki z niego senior tutor jak z mojej starej rubik,

Ryba juz czytam 2 twój post i znów jest rubik:PP widzę, że go bardzo lubisz

Rumb
16-10-2007, 21:30
Cóż, meh, wzruszające, nie powiem, ale masz szczęście, że trafiłeś na hackera-idiotę.

20:09 Rumb [58]: soulmann nie odda, a jak odda, zrobie z niego gwiazde na forum :p

Mnie też to zastanawia...
O co mu dokładnie chodziło, to ja nie mam pojęcia...

I dzięki Rybka za poparcie :)
Ale Soulmann jest w porządku. Dałem mu boh z wdzięczności, ale wziął je dopiero jak wyrzuciłem je poza domek i zamknąłem drzwi :P

Soulmann
16-10-2007, 21:42
(...)Secondo, ta cała sprawa z hackiem, wyszliście na nabów. Imo, to że Soulmann oddał itemy, nie czyni go bohaterem, bo nie zmienia to faktu, że uczestniczył w hacku, taki z niego senior tutor jak z mojej starej rubik, jeszcze ten jego bot ;).(...)

Rybciu, jak "uczestniczyłem w hacku"? Stałem pod domem, podszedł do mnie gość, który miał kupić pirate backpack i wyjeżdża z textem "E, znasz tego gościa - rumba? bo własnie go hackuje i będę pozbywał się itemów, bo nie mam gdzie wysłać" (cytat z pamięci). Poszedłem, wziąłem, od początku zaznaczając, że wszystko oddam; oddałem. Pomoc komuś (o ile się założysz, że gdybym ja ich nie wziął to itemki poleciałyby na ziemię?) to dla Ciebie to samo, co uczestniczyć w hacku tego kogoś? Nie rozumiem toku Twego rozumowania.

Co rozumiesz przez "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Nie przypominam sobie, żebyś kiedyś złapał mnie na jakiejkolwiek złej odpowiedzi na zadane przez kogoś pytanie (inni również zastrzeżeń nigdy nie mieli), za to ja wręcz przeciwnie, kilkakrotnie musiałem zwrócić Ci uwagę i teraz chyba się mścić próbujesz, w każdym razie średnio efektywnie.

Co do mojego rzekomego bota - nie będę się ponownie rozpisywał bo już mi się to znudziło, jedyne co napiszę - złap mnie na boceniu i bądź w 100% pewien, że właśnie to robię, potem oskarżaj. Taka 'ogromna szycha' równie ogromnego portalu, jakim jest tibia.pl, powinna wiedzieć tak podstawowe rzeczy.

Pozdrawiam.

matekk fst bolt
16-10-2007, 21:43
lojalnosc na non pvp jakos niechce mi sie w to wierzyc nie wiem po co czipsoft robi non pvp jak natym szicie graja same noby jak teraz zrobia jakies non pvp to chyba wysle im list

Rybzor
16-10-2007, 22:04
Rybciu, jak "uczestniczyłem w hacku"? Stałem pod domem, podszedł do mnie gość, który miał kupić pirate backpack i wyjeżdża z textem "E, znasz tego gościa - rumba? bo własnie go hackuje i będę pozbywał się itemów, bo nie mam gdzie wysłać" (cytat z pamięci). Poszedłem, wziąłem, od początku zaznaczając, że wszystko oddam; oddałem. Pomoc komuś (o ile się założysz, że gdybym ja ich nie wziął to itemki poleciałyby na ziemię?) to dla Ciebie to samo, co uczestniczyć w hacku tego kogoś? Nie rozumiem toku Twego rozumowania.
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku. Tym bardziej przekonują mnie do tego hasła typu "sprawdź w banku, sprawdź w banku"

Co rozumiesz przez "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Nie przypominam sobie, żebyś kiedyś złapał mnie na jakiejkolwiek złej odpowiedzi na zadane przez kogoś pytanie (inni również zastrzeżeń nigdy nie mieli), za to ja wręcz przeciwnie, kilkakrotnie musiałem zwrócić Ci uwagę i teraz chyba się mścić próbujesz, w każdym razie średnio efektywnie.
Ja to co pisze na help-chacie zapominam po 10 minutach od jego przeczytania, jakoś się specjalnie nie skupiam na zapamiętaniu tego, co tam newbie wypisują. Ponadto jeśli się pomyliłem, to pewnie nie z braku wiedzy, tylko ze zmęczenia, albo przejęzyczenia. Nie wspominam już tego, jak dawno mnie tam nie było. Po za tym; i Ty nie jesteś nieomylny. A... i nie jestem zbyt "mściwą" osobą, tym bardziej, że jakieś teksty pisane na helpie miesiąc temu obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje ;)

Co do mojego rzekomego bota - nie będę się ponownie rozpisywał bo już mi się to znudziło, jedyne co napiszę - złap mnie na boceniu i bądź w 100% pewien, że właśnie to robię, potem oskarżaj. Taka 'ogromna szycha' równie ogromnego portalu, jakim jest tibia.pl, powinna wiedzieć tak podstawowe rzeczy.

Oczywiście, nie ma co o tym pisać. Każdy normalny, świadomy gracz który widział sytuacje na filmie wyciągał odpowiednie wnioski. Taki ogromny pro gamer takiej wspaniałej Candii powinien wiedzieć, że bocenia z byle filmiku Tibicam nie da się udowodnić w 100%, można sobie po prostu wyrobić opinie o kimś, własną. No i jakoś nie widzi mi się 100ms, który botuje [jeśli chodzi Ci oczywiście o expienie na bocie, czy coś w tym stylu, bo Twoje zmieniające się stone skiny i might ringi w dziwny sposób, nawet po skończeniu areny, dziwnie wyglądają. Nie wspominam już o akcji z niebieskim, no ale nie ma co tu do tego wracać :)], takie postacie w przeciwieństwie do najtów itp expią w sposób którego algorytmy raczej nie obsłużą.

Pozdrawiam.
No, yo

poreda
16-10-2007, 22:07
Hackerowi było żal cie hackować :S

Soulmann
16-10-2007, 22:18
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku. Tym bardziej przekonują mnie do tego hasła typu "sprawdź w banku, sprawdź w banku"

Chciałem, żeby ewentualna kasa z banku powędrowała do pewnych rąk, czyt. moich. BTW, praktycznie od razu jak dostałem jakieś ciekawsze itemy napisałem do kolegów z gildii Rumba i poinformowałem, że je mam i żeby dali mi znać jak tylko upewnią się, że na koncie jest już właściwy owner. Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się. Od razu napisałem komu trzeba, że mam rzeczy Rumba. Jeśli naprawdę chęć pomocy komuś jest dla Ciebie udziałem w hacku, to, cóż, mamy nieco inne poglądy na ten temat.

Ja to co pisze na help-chacie zapominam po 10 minutach od jego przeczytania, jakoś się specjalnie nie skupiam na zapamiętaniu tego, co tam newbie wypisują. Ponadto jeśli się pomyliłem, to pewnie nie z braku wiedzy, tylko ze zmęczenia, albo przejęzyczenia. Nie wspominam już tego, jak dawno mnie tam nie było. Po za tym; i Ty nie jesteś nieomylny. A... i nie jestem zbyt "mściwą" osobą, tym bardziej, że jakieś teksty pisane na helpie miesiąc temu obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje ;)
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki? Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.

Reszty komentował nie będę, nie warto. Jak napisał kiedyś ktoś mądry na tibia.de:

Pokaż Polakowi, że jesteś w czymś lepszy, to zostaniesz mianowany botterem

X3R3
16-10-2007, 22:19
@Soul of cośtam

Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego).

Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku.
Chciał poprostu pomóc i nie być obojętny, a ty jeszcze masz czelność wyskakiwać z mordą? Nie zawsze bezwzględne trzymanie się zasad świadczy o tym, że ktoś jest super. W większości przypadków, takie osoby to zwyczajne gnidy.

Dobra idę pwnować guardy moim pro evul palkiem. Wszelkie wonty kierujcie pod nickiem Tantaram ;)

Avath
16-10-2007, 22:31
miales rookowac chary a dalej je trzymasz -.-
dojedz je a nie klamiesz nas na forum

Rybzor
16-10-2007, 22:41
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki?
Owszem, odpowiedziałem.

Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.

Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.
jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.

@Soulmann
Nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo patrząc na Twój sposób dyskusji na forum zauważyłem, że lubisz prowadzić walki na cytowanie z dodatkami kontrargumentów na kilka stron, mnie to nie kręci, strata czasu.

To tyle ode mnie. Możesz sobie jeszcze mnie zacytować, ale ja dyskusji z Tobą w tym temacie nie zamierzam już prowadzić.

@Soul of cośtam

Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego).
Napisałem to na oficjalnym kanale? Nie. Jak Ci napisze na priw, że zjadłem Twoją noge, to też uwierzysz? Ja po prostu jestem taki elo i lubie żartować =P
I nie kłam, że Ci się nie należał, bo każdy wie jaka jest prawda ; P

@down
O ile pamiętam, to czytałem w jakich okolicznościach. No ale jak można się wypierać, kiedy na filmie jak byk widać napis typu "Pozostało 60 sek manashielda" ? czy jak to tam pisze... nie wiem nie znam się na tym : P.

@2down
No dobra, a nawet gdyby to nie był msg bla bla, to przecież w jednym ze swoich postów i tak się przyznałeś, czyż nie? ;;

@2up
No i? To przecież nie jest DOWÓD!
No dobra, ale dla porównania powiem Ci, że koleś, który napisał, iż "prawie zabił ~100EK" na non pvp również otrzymał bana, za sam tekst :).

X3R3
16-10-2007, 22:47
bo każdy wie jaka jest prawda ; P
Napewno ty (i ten frędzel Swo Paraliuz) jej nie znasz. Ogólnie nic ci do zarzucenia nie mam, poza tym, że twardo zapierasz się, że ban mi się należał. Tylko, że nie znasz okoliczności w których go dostałem i z jakiego powodu mi się NIE należał. Ale po co ja wogóle o tym z tobą dyskutuje?! - Przecież i tak mi nie uwierzysz to po co mam się produkować.

@up
Nie był to msg wysłany przez bota - Kopiuj wklej rox! (TibiCAM z tego co mi wiadomo, nie przechwytuje MSG wysłanych przez tibie auto ;) )

@2up
No i? To przecież nie jest DOWÓD!

Bialason
16-10-2007, 23:27
Urzekla mnie twoja ortografia.

a może ma dysortografie jak ja i co cieszysz sie czopie? (jeb*na rasa)

co do filmów to szkoda, no ale jak by nie patrzeć to wychodzisz jak by z nałogu jakim jest tibia :)

co do "senior Tutora" Skur*wiela bym upierdolił w pizdu i pozbawił wszelkich praw xD

pozdro xD

Snagoth
16-10-2007, 23:30
co do tego sporu to jestem calkowicie po stronie Soulmanna bo on chcial wyciagnac od hakera jak najwiecej... ALE PO TO BY ODDAC TO RUMB'owi! skumaj to Ryba! Zeby oddac! Wiec stfu plx bo akurat w tym temacie robisz z siebie posmiewisko :(

@film
troche bez sensu ten hak skoro oddal itemu Soulmannowi a on powiedzial ze odda je Rumb'owi a chara nie zniszczy. To tak jakby nic nie zrobil... ale pewnie sadzisz ze Soulmann nie odda...

Naprawde naleza sie Soulmannowi wyrazy szacunku za to ze oddal itemy osobie shakowanej! Zaimponowal mi bo nie wiele jest osob w tej posranej Tibii ktorzy by sie tak zachowali! Ave!

bulamen7
16-10-2007, 23:45
ten kolo zachowal sie jak swinia -.-

Mr.Dodzios
16-10-2007, 23:49
@bulamen7
hrum hrum uzekla was moia ortograwia ?/

@topik
patrz ale wyslal mejla XDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD

Ad3k
17-10-2007, 08:32
co do tego sporu to jestem calkowicie po stronie Soulmanna bo on chcial wyciagnac od hakera jak najwiecej... ALE PO TO BY ODDAC TO RUMB'owi! skumaj to Ryba! Zeby oddac! Wiec stfu plx bo akurat w tym temacie robisz z siebie posmiewisko :(
...
Naprawde naleza sie Soulmannowi wyrazy szacunku za to ze oddal itemy osobie shakowanej! Zaimponowal mi bo nie wiele jest osob w tej posranej Tibii ktorzy by sie tak zachowali! Ave!

Zgadzam się z Tobą

@Soulmann
Znalazłeś się w dobrym miejscu i w dobrym czasie. Respect for u za uczciwość.

paior
17-10-2007, 10:06
Przeciez to razi w oczy fakiem !

Even
17-10-2007, 11:29
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Pozdrawiam Mame i tate ! :)
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Mamo tato jestem w TV xd

Dlaczego on pisze "mamo" z duzej litery, a "tato" z malej ? >;
wtf?

sebito2000
17-10-2007, 14:11
up może bardziej lubi mame niż tate xD

Kaver13
17-10-2007, 15:15
Skoro Soulmann oddał rzeczy to dobrze sie zachował, a co do tego bota którego niby uzywal to nikt mu tego udowodnic nie może :<

@Topic
Kiedy Rumb rookniesz swojego chara bo jakos widze że ci sie odechcialo, lvl stoi w miejscu.

Sr@x
17-10-2007, 15:26
Przeciez to razi w oczy fakiem !

też mi się tak wydaje :/ tekst typu "IDE WYSŁAĆ MU MAILA" są takie... wyreżyserowane. Może autor chciał się pochwalić kasą i skillami, a żeby nie było że się popisuje to zrobił niby hacka:baby:
no ale możliwość też jest taka- to był prawdziwy hack 8o

Soulmann
17-10-2007, 15:46
Krótko:

Ryba - jeśli nie lubisz prowadzić takich dyskusji, to ich nie rozpoczynaj.

Paior - to nie fake, a mój filmik wcale nie miał ujrzeć światła dziennego (robiłem go tylko dla Agrokiego, który był święcie przekonany, że nie oddam wszystkiego Rumbowi), stało się inaczej - trudno.

Rybzor
17-10-2007, 15:52
Krótko:

Krócej:
Ja takich nie rozpoczynam.

Rumb
17-10-2007, 16:08
Skoro Soulmann oddał rzeczy to dobrze sie zachował, a co do tego bota którego niby uzywal to nikt mu tego udowodnic nie może :<

@Topic
Kiedy Rumb rookniesz swojego chara bo jakos widze że ci sie odechcialo, lvl stoi w miejscu.

Chamscy jesteście, jak tłum który tylko czekał aż ktoś spłonie na krześle elektrycznym... późno już wczoraj było, zrookowanie postaci na no pvp trwa dużo dłużej niż na pvp...

Argen
17-10-2007, 16:12
(...)
Reszty komentował nie będę, nie warto. Jak napisał kiedyś ktoś mądry na tibia.de:
(...)

Tylko dlaczego unikasz odpowiedzi na zarzuty?

Co do hacka, to Soulman zrobił imo dobrze, ale co do bota, to juz kolejny raz wypływa, a niewidziałem żebyś to wyjaśnił

@up

Wogóle się nie rookuj, to śmieszne niszczyć coś, co przez tyle czasu się tworzyło...

Edit:

Wyjaśniałem 3-krotnie, nie wiesz - nie pisz*. Czwartego razu nie będzie, nie warto.

Proponuje panu dowiedzieć się, do czego służy forum...

*-podkreślenie moje

Rumb
17-10-2007, 16:37
I zonk, zbiłem chara na 48lvl i dostałem bloka na IP... na 30 minut
Dokończe wieczorem

Rybzor
17-10-2007, 16:43
I zonk, zbiłem chara na 48lvl i dostałem bloka na IP... na 30 minut
Dokończe wieczorem
Po co?

Soulmann
17-10-2007, 16:47
(...)Edit:

Proponuje panu dowiedzieć się, do czego służy forum...

*-podkreślenie moje
Na pewno nie do mówienia o rzeczach, o których nie ma się pojęcia. Kilkakrotnie odpowiadałem na zarzuty wobec mnie, mówiące o rzekomym bocie i nie zamierzam robić tego więcej. Jaki jest sens, skoro super Polacy wiedzą wszystko lepiej. Jak dla Was mogę być botterem roku, naprawdę mało mnie obchodzi zdanie obcych ludzi (dlatego nie chciałem upubliczniać filmiku, na którym oddawałem itemy), ważne, że moi znajomi znają o mnie prawdę. Dobranoc.

Smerf.Secura
17-10-2007, 17:18
hullah to acc buyer

'o'
17-10-2007, 17:22
hullah to acc buyer

wow! skont ty to wiesz?? moge cie dotknonć???

@Paior
Twój podpis to cala prawda ; )

@~
Słyszałeś, czy sam byles ofiara?: /

paior
17-10-2007, 17:24
Krótko:

Paior - to nie fake, a mój filmik wcale nie miał ujrzeć światła dziennego (robiłem go tylko dla Agrokiego, który był święcie przekonany, że nie oddam wszystkiego Rumbowi), stało się inaczej - trudno.

Wytlumacz mi to jaki twój filmik ... zadnego takiego nie widze
i tak wogule nie wierze w bajke typu mialem mu sprzedac bp czegos tam to dodal mnie do vip... lol smieszne ...

:flaga_pl: niech zyja polskie dzieci ktore traca dziecinstwo grajac w tibie !!
patrz w dół V

Smerf.Secura
17-10-2007, 17:31
wow! skont ty to wiesz?? moge cie dotknonć???

Ja slyszalem , ze zly dotyk boli przez cale zycie :<

Wolf
17-10-2007, 17:42
Smerf boli :( widac to po tobie.

Rumb
17-10-2007, 18:03
Wytlumacz mi to jaki twój filmik ... zadnego takiego nie widze
i tak wogule nie wierze w bajke typu mialem mu sprzedac bp czegos tam to dodal mnie do vip... lol smieszne ...

Bo go usunąłem na prośbę soulmanna, Filmik jest jednak nadal na stronie tibiCam...

A co do tego Pirate Backpack
Jest na to kilku świadków, bo gadałem z soulmannem o tym gdy jeden z jego kolegów robił warlord arene, byłem razem z nim na widowni.

I chyba już więcej nie chce mi się się tłumaczyć bo wy i tak widzicie tylko to co chcecie widzieć. Wieczorem rookuje chara i the end.

Smerf.Secura
17-10-2007, 18:04
Smerf boli :( widac to po tobie.

Lepiej powiedz nam jaka była cena tego chara

'o'
17-10-2007, 18:10
Lepiej powiedz nam jaka była cena tego chara

Nigdy tyle nie bedziesz mial : <

sliver
17-10-2007, 18:33
Bo go usunąłem na prośbę soulmanna, Filmik jest jednak nadal na stronie tibiCam...

A co do tego Pirate Backpack
Jest na to kilku świadków, bo gadałem z soulmannem o tym gdy jeden z jego kolegów robił warlord arene, byłem razem z nim na widowni.

I chyba już więcej nie chce mi się się tłumaczyć bo wy i tak widzicie tylko to co chcecie widzieć. Wieczorem rookuje chara i the end.

glupota, jak nie chcesz grac to zostaw chara i nie graj, po cholere go niszczyc?

@soulman

Twojego "botowania" nikt Ci nie udowodni dlatego czujesz sie pewien siebie i nietykalny, bo rzeczywiscie tak jest. ja tez (wow zaskoczenie) rowniez niczego Ci nie udowodnie i niczego nie zarzucam, ale ogladalem Twoje filmy, gram juz troche w tibie i to przeskakiwanie ss'ow i might ringow zbytnio naturalnie nie wyglada. moze naprawde jestes taki pro, a moze masz 4 rece sam juz nie wiem..

'o'
17-10-2007, 18:37
Przeciez Soulmann to jest ten Doktor Octopus ze spajdermenz ://!111

Rybzor
17-10-2007, 18:44
Przeciez Soulmann to jest ten Doktor Octopus ze spajdermenz ://!111
Ahahaha =P

@Rumb
Jak umieszczasz jakiś film to zostaw go do końca, albo zapytaj, nim go umieścisz, bo potem ktoś czyta posty i nie wie o co chodzi.

Wolf
17-10-2007, 19:32
Wielki temat o niczym...

Even
17-10-2007, 19:53
@up
W skrocie - Nic nadzwyczajnego:)

Poprostu Pitbul
17-10-2007, 20:04
Nic nadzwyczajnego.

PS. Brat robi mi plasterki =P(ale offtopic).

'o'
17-10-2007, 20:08
Nic nadzwyczajnego.

PS. Brat robi mi plasterki =P(ale offtopic).

A ty masz nick z bledem i jestes gupi.

@down
Ale Ty ten błąd zrobiłeś specjalnie, a on nie ;'<

Michael Rzotkiewka
17-10-2007, 20:41
A ty masz nick z bledem i jestes gupi.

A ja tesz mam nik z blendem i co s tego, nawet teras piszem blendy :(
Trzeba sie umiec smiac i robic cos 4fun :P

Squary
17-10-2007, 21:11
Ryba czepiasz sie wpozadku czlowieka.
Soul~ zrobil najlepiej jak mozna bylo zrobic!!:cup:

Ufocznik
17-10-2007, 21:29
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Pozdrawiam Mame i tate ! :)
08:15 Peres Knight of Candia [72]: Mamo tato jestem w TV xd

Dlaczego on pisze "mamo" z duzej litery, a "tato" z malej ? >;
wtf?
boze.. inteligencja niektorych na tym forum mnie dobija
pewnie juz sobie pomyslales, ze napisal tak dlatego, ze matka daje mu dupy, a tata nie?
...
a moze napisal tak dlatego, ze to zdanie zaczyna sie od wyrazu "mamo" a nie "tato"?

'o'
17-10-2007, 21:31
boze.. inteligencja niektorych na tym forum mnie dobija
pewnie juz sobie pomyslales, ze napisal tak dlatego, ze matka daje mu dupy, a tata nie?
...
a moze napisal tak dlatego, ze to zdanie zaczyna sie od wyrazu "mamo" a nie "tato"?
A pierwsze zdanie zaczyna się od 'Pozdrawiam' a i tak 'Mamo' jest dużą, a 'tato' małą!1111oneonejedendwatrzyczterypieńćsześcsiedemo siem

Saviour
17-10-2007, 23:01
rotfl xP...

<W zasadzie zdanie up zawiera już 10 znaków ale napiszę coś jeszcze bo jakieś modki się przyczepią jeszcze :)>

Nie wiem czy to fake czy nie, średnio mnie to obchodzi, ale ten kolo dobrze robi, że rookuje chara - cipsoft wrogiem, tibia nałogiem! :)

Upierz
17-10-2007, 23:38
Ja takich nie rozpoczynam.

Zboczeniec.

Ok'rzes
18-10-2007, 00:04
Hullah noob.... hacka... hmm gratuluje szczęścia co do Soulmann'a xd a reszta... :/ pozdr.

Nyksus
18-10-2007, 00:29
Łaaaaał, Rumb, łaaaaał, Sołmen mósi byci sóper kolegom com? jak ć pżecież odał wrzyskie itamki? Mósirz byci z ńego dómny?

Rumb
18-10-2007, 01:45
Łaaaaał, Rumb, łaaaaał, Sołmen mósi byci sóper kolegom com? jak ć pżecież odał wrzyskie itamki? Mósirz byci z ńego dómny?

hmm...
Jeśli miało to być śmieszne... To nie jest.
Dzięki takim wypowiedziom możesz śmiało się zaliczyć do najniższej warstwy społeczeństwa.

@Topic
Char prawie na rooku, musze jednak poczekać do jutro bo przekazuje domek dla kogoś.

Karoleer
18-10-2007, 08:19
ha,o trapowaniu na parchmencie jeszcze nie myslalem

thx hullah

Avath
18-10-2007, 16:13
fajnie ze sie zrookowales ;]

Forageriss
18-10-2007, 16:45
Soulmann muszę przyznać ze jestem pod wielkim wrażeniem. Podejrzewam, że większość osób zarzucających ci udział w hacku po prostu skrycie liczy w głowie ile to gp i co za to by kupili. Jestem przekonany, że wielu z nas (w tym ja) miałoby poważną rozterkę co zrobic na twoim miejscu. Pogratulować uczciwości.

@podających w wątpliwość autentyczność
1. Jaki sens robienia tego fake'a 2. Dlaczego faktycznie się zrookował?

Wolf
18-10-2007, 17:04
ha,o trapowaniu na parchmencie jeszcze nie myslalem

thx hullah

Nie ma problemu ^^

Bialason
18-10-2007, 17:16
fajnie ze sie zrookowales ;]

ja bym pogonił to konto na allegro
wpadły by z 2 stówki na rozwinięcie życia osobistego xD