zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Któty świat jest najdroższy?

Daimao
16-10-2007, 21:15
Siema!
Mam takie pytanie, który świat jest najdroższy. Mam dosyć patrzenia jak h-lvl sprzedają dsm po 25k. Z początku łatwo, ale co potem? Cały czas od początku grać nie będę, kiedyś jak komuś się poszczęściło i spadł mu dsm, k legsy czy inny przedmiot, przez chwilę poczuł się naprawdę bogaty. A teraz? Na niektórych serwach ceny są 5x mniejsze niż powinny być. Palk ma w ogóle ciężki chleb, ponieważ jako pierwszy zaczyna expować na dragach czy gs'ah... ups, rozpisałem się. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki jest najdroższy świat:
a) PvP
b) Non PvP
c) PvP Enfo~

Z góry dzięki!

Pozdrawiam,
Daimao.

Down
Chodziło mi bardziej o wymianę serwów, a nie wypisywanie wg PvP:D

Edit:
Można zamknąć temat, w końcu i tak nikt się nie udziela:P

Gawus
16-10-2007, 21:58
up/
nie sqmales

a) Tu będzie cięzko, musisz patrzeć na date powstanai serva - jakdrożej na najnowszych
b) Unitera(?)
c) wg, mnie Inferna <mala rozbierznosc miedzy Dolera a Inferna>

Chyba o to CI chodzilo? ;>

Pomocny Murzyn
16-10-2007, 22:00
Siema!
Mam takie pytanie, który świat jest najdroższy. Mam dosyć patrzenia jak h-lvl sprzedają dsm po 25k. Z początku łatwo, ale co potem? Cały czas od początku grać nie będę, kiedyś jak komuś się poszczęściło i spadł mu dsm, k legsy czy inny przedmiot, przez chwilę poczuł się naprawdę bogaty. A teraz? Na niektórych serwach ceny są 5x mniejsze niż powinny być. Palk ma w ogóle ciężki chleb, ponieważ jako pierwszy zaczyna expować na dragach czy gs'ah... ups, rozpisałem się. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki jest najdroższy świat:
a) PvP
b) Non PvP
c) PvP Enfo~

Z góry dzięki!

Pozdrawiam,
Daimao.

Ktoś mu każe tam expić...
Dragi? Dragonki, Woi, dragon hammery, serpent i inne śmieci u dżina
Gsy? K army u dżina, gs silki - kopalnia złota u graczy (czasami za 10k uda się sprzedać...) najgorzej jest z k legsami, tylko 5k u dżina...

Najdroższe Enfo -> Npvp -> PvP
Wg. mnie Npvp jest drugie, ponieważ jest tam większa ilość hlvl...